2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım duygusal yaklaşırsak çalışmak çok zor geliyor dediğin gibi

Cnm şimdiiiiiiiiiii senden kendine şu soruyu sormanı istiyorum,
1- neden eşimin ailesinin dediklerini bu kadar ciddiye alıyorum?bu yanıtının cevabı muhtemelen evliliğini mutlu sürdürmek istemendir, ama mutluluk eşinin ailesinde değil, sende eşinde ve bebeğinde, bunu unutma

2- intihar.... neden? bence çok saçma, hemen vazgeç, sadece olan sana olur, eşin 3 gün ağlar, 3 ay evlenmez, 1 senenin sonunda seni unutup başkasıyla evlenir çocuğunada üvey anne bakar, bebeğin ilerde seni hatırlamaz bile, eşinin tarafı ne anlatırsa öyleymiş gibi bilir... eğer anne baban sağsa sadece onları üzersin ve Allah katındada günaha girersin, cenaze namazın bile kılınmaz...

Altınları vermişsin ok, olmuş bitmiş olay artık, senin o zamanlardaki tecrübesizliğinden faydalanmışlar, dicem o ki, kimsenin hakkı kimseye kalmaz, onlar haram yediklerinin idrakına geçte olsa varırlar merak etme yanlarına kalmaz, yeterki siz onlara muhtaç kalmayın ,

Eşinin annesi.... en iyisinin adı kaynana vallahi, sen ona anne desende seni kendi evladı değilde elin çocuğu olarak göreceği için ondan hiç birşey bekleme, unut onu sil hafızandan
Eşinle muhabbetini bile açma

Senin yerinde olsaydım, şu aralar eşimle konuşup sadece bu olaylar hakkında bir daha belli bir zamana kadar mesela 3 sene, konuşmama kararı alırdım, ve eşimin ailesi ile irtibatımı keserdim, bırak eşin gitsin o onların evladı, sen dur evinde çocuğunla bir süre,
Ama ilk önce hemen doktora git, MUTLAKA GİT, ne ilaç verdiyse al sakinleş, düzenli kullan, tavsiyelerine uy, bu süre zarfında eşinle bağlarınızı kuvvetlendirmeye bak, öp sarıl, oda sana sarılsın, başka konular üzerine konuşun , gezilere gidin, ne yapmak seni rahatlatıyorsa onları liste halinde yaz ve her gün o listenin maddelerinden yapmaya çalış,
Karşındaki insanları mutlu etmeye çalış onların mutluluğu senide mutlu edecektir,

Bide altını anne baba takar, çocuk evlenince çocuğun olur, bizde böyle, gereksiz yere altın dağıtmayın çok yakın görüştüğünüz değilse, boşver kaynanan konuşsun, takmaya çalışırız de, bişeyler de salla gitsin, düğününe bile gitme kendi taksın...

Eşinin kimlik değiştirmesi karşısındakilerin anne babası ve yakın akrabası olmasından ileri geliyor, bunu bil ve onun akrabaları hakkında aklından geçen herşeyi pat diye eşine söyleme, vereceği tepkiyi düşün ona göre söyle,

Yinede dertleşecek birini ararsan bana yazabilirsin seni dinlerim , elimden geliyorsa yardımcı olmaya çalışırım, ama unutma şu durumda yapabileceğin sadece duygularınla değil mantığınla hareket etmek

Allah yardımcın olsun...

Cnm hayırlısı inş korktuklarından hiç biri gerçekleşmez, ama 1 sene geçti zaten ne zaman hamile kalmak zararsız hale geliyor, kaç yaşından sonra??

Cnm seninle görüşmekten çok memnun olurum, inş bir aksilik çıkmazda istediğimiz gibi olur

İnş bişey çıkmaz prenseste ama benim anlamadığım esen kağanında bıngıldağı açık dr tehlikeli bir durumdan bahsetmedi sen neden şüphelendin?? iyi gezmişsiniz oh sefanız olsun

Banucum zor gerçekten, inş seninde gönlüne göre olur ne diyim gerçekten zor çocuklardan ayrı kalmak, Allah çalışan annelerin yardımcısı olsun inş.

slm herkese kızlar,
Farkındamısınız bilmiyorum ama sabahtan beri burdayım ama slm bile vermeyi ihmal ettim kusura bakmayın ne olur tam bişeyler yazacakken biişeyler oluyor,unutuyorum Dağhan faktörü sanırım,,

Bugün evdeyiz oğlumla biraz iş yapmaya çalıştım ama arkamdan tekrar dağılıyor baktımki,yalnızca giysi dolabımı düzenleyebildim,biraz zor oldu ama başardım.Bişeyler yedik oğluşla şimdi artık ayakta durmaya halim kalmadığı için oturdum dinleniyorum.Dağhan benimle oyna diyor bi taraftan..iki aradayım yani..Neyse aslında giyinip kuaföre gitmem lazım kaş filan aldırıcam,neyseki akşama yemek işim yok,bowlıng maçına gidecekmişiz,Kartalda,eşimin şirket maçı,bizde hava almış oluruz iyi olur..

Bazen diyorumki keşke birbirimize yakın oturuyor olsaydık görüşürdük sık sık ne iyi olurdu dimi??

gizemli mikado ne diyim bilmiyorumki,aslında Burcu gayet güzel yazmış bencede eşinin ailesinden uzak dur eşinlede onların muhabbetini hiç yapma evet belki bu kolay olmaz amayapmak zorundasın,intiharıda kafandan çıkar kesinlikle,bi anneye hiç yakışmıyor sakın ha,evladını düşün kimseyi düşünmezsen....

gizemlimikado canim burcuya harfi harfine katiliyorum ekliyecegim bise yok ama intihar kismina cok kizdim burcunun dedigi gibi aglarsa anacigin aglar gerisi yalan olan bebeginle sana olur yazik
allah yar ve yardimcin olsun

burcuu canim bingildagin acik olmasi cok sorun degil ama yinede bazi hormon testleri gerektiriyormus tsh falan ben baktirdim sonuclar haftaya cikicak canima.s.

Son düzenleme:
Ferda kolay gelsin bacım,

Esen bak dr hormon testi fln demedi bana ben yeniden götüreyim kağanı bi ara bakalım başkası ne dicek, testte yaptırırım iyi oldu söylemen sağol

Selam Mıllet,,

Ben geldım.Anam ne sıcak bee yaz geldı artıkkkkk.Sabah Esrayla kahve ıcmeye kactık.Sonra eve geldım Boranın yemeğini yedırıp doğum yapan arkadasıma gıttık.5 gıbı yıne eve donuş ve Bora uykuda.Ben de hem sıze bakayım dedım hemde yemeğimi yapayım.Boranın akşam corbasıda hazır.Belkı yemekten sonrada Alp ı kandırabılırsem alısverıse cıkarız.Bora ya gıydırıcek bırsey bulamıyorum artık.Aslında annesınınde yok ama bakalım artık.

Kızlar ayın 5 i okeymı bulusma ıcın.Yıne bır gündemı tazelıyelım bakalım.Kımler var kımler yok.

burcuu arkadaşım ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN,ama ayrıca sana çok tşk ederim söylediğin herşey çok mantıklı dediklerini inan dikkate alacağım,umarım faydası olur.sonsuz tşkler,herşey gönlünce olsun arada sıkılmazsan yazarım sevgiler bebişini de öptüm.

tşk ederim arkadışım hepiniz çok iyisiniz.

Ferda kolay gelsin bacım,

Esen bak dr hormon testi fln demedi bana ben yeniden götüreyim kağanı bi ara bakalım başkası ne dicek, testte yaptırırım iyi oldu söylemen sağol
sağol cnm..:)

nerdesin sen cnm yaa,bende arıcaktım seni yoksun diye.Geziyosunuz demek hımm,ahh keşke bende orda olsaymışım,kahve içmeye arkadaşım bile yok :gitme: bu İstanbullu hatunlarda iş yok herkes kendi halinde..beni kahve içmeye davet eden yok...Ağlıcam şimdi :))

rica ederim burcucum bir sorun varsa onlemini erken almak iyidir di mi bence de gotur her dr soylemiyora.s.

canım cevabın için tşk ederim burda paylaşmak azda olsa rahatlattı beni.

selam kizlar a.s.

öff maalesef kötü haberlerim var :S azönce hülyayla konustum..hasteneye gittiler..gazel kuzuma serum baglayacaklarmiş..yarin aksama kadar hastende kalacakmiş..2 kere verilcekmiş serum..biri 6 saat,biri 12 saat sürcekmiş..antibiotigide serumla vereceklermiş..gazel ilaci hep kusuyordu..igne verir diye düşünmüştüm ama serum verilcekmiş.. cünkü 500gram kaybetmiş kuzum 3 günde ( su kaybiymiş..ay karişik anlattim biraz sanirim :S sonuc bu işte maalesef..

sizede haber vereyim dedim..dua edelimde cabucak iyileşsin kuzucugum noldu cocuklara boyle ya..hayirlara ciksin inşaAllah..

hay allah ya gazele uzuldum sımdı
kıyamam ya o mınıcık ellere serum takılmasına dayanmıyo yuregım allah kuvvet versın de cabuk atlatsın nasıl bı mıkrop bu yavruları kırdı gecırdı

canim ne yaşamişsan geçmişte yaşamişsin..eşinle tez zamanda konus..ama suclamadan konus..kimseyi suclama..erkeklerin cogu böyle..laf ettirmezler ailelerine..belki o da görüyordur ama kabullenemiyordur..her neyse belkilerle keşkelerle vakit gecirmenin bi manasi yok..eşinle sakin sakin kimseyi suclamadan hatta kimseyi olaya katmadan konus...iyi olmadigini,bunun sebebininde geçmişte yaşananlar oldugu söyle..bu saatten sonra senin önceliğin cocugun..senin iyi olman lazimki o da iyi bi birey olabilsin..sen boyle buhrandayken onada pek faydan olmayabilir..bunuda söyle eşine..

bu saatten sonra insanlari (yani ailesini) degistiremessin..ee böyleside seni üzüyor..ozaman en güzeli görüşmemek..eşinede birsüre ailesiyle görüşmeyecegini söyle..ve bu kararina sadik kal..ama ona kendisinin istedigi gibi görüşebilcegini söyle..nihayetinde ailesi..

o intihar lafinda gercekten cok aci bi laf :S burcunun dedigi gibi olan bebegine olur..hem hayatta okadar büyük sorunlar varki..inanki herzaman halimiza şükretmeliyiz..eminimki senden cok daha kötü durumda olanlar vardir..sen suan bunun farkina varmayabilirsin..ama bu buhrandan cikacaksin inşaAllah..ozaman ne demek istedigimi anlarsin..herzaman ama herzaman beterin beteri vardir..şükredecek muhakkak bişeylerimiz vardir..bak mesela en yakini ve en büyüğü..bi bebegin var..binlerce insan o bebege kavusmak için neler neler veriyor..senin cok sukur bir bebegin var..ona saril onunla mutlu ol..

son olarak muhakkak bi doktora git..bu ne ayip ne yadirganacak bişey..eminimki cok cok faydasini göreceksin..

birazda kendini iyileşmek için ugras ..oturarak olmaz..kötü düşüncelerden arindir kendini..kin,nefretten uzak dur..baskalarini düşünüp mutsuz olacagina ,kendini ve bebegini düşünüp mutlu olmayi dene..eşinle konusmayi erteleme..ama lütfen sakin konus..onun anlamasini sagla..

hadi seninde güzel haberlerini bekliyoruz canim.."iyiyim harikayim hayat güzel" gibi kelimeler bekliyoruz en tez zamanda a.s.

yaa gazel kuzuma çok üzüldüm( bebeğim geçmiş olsun. nazlım da hastaymış! aman yaa iyi habere hasret kaldık. bir tek deniz kaan'ın kardeşi yüzümüzü güldürdü.

benim oğlumun da elleri hala aynı. deri çok kalın,hemen patlamaz demiş doktor. neyseki canı yanmıyor kuzumun( burcu kızma bana bee( hiç farkına bile varmadımki ben,fırın tezgahın altında, bende fırının önündeydim,salata yapıyordum. kaşla göz arasında, gözlerimin önünde anlık bişey yani. elini dokundu ve çekti. kızarıp geçer diye düşündük,çok hafif deydi yani. ama olan olmuş işte(

Cnm yardımcı olabildiysem mutlu olurum, 3 senelik evlilik üniversitesinden bunları öğrendim ders aldım, uygularsan sana faydalı olacağınada inanıyorum, kendini bozuna yıpratma genç yaşta hastalık sahibi olursun, bir an önce kendini iyi hissetmeye bak, sıkılmam cnm aksine faydam dokunursa kendimi iyi hissederim

Kahveler içilmiş gezmelere gidilmiş stres atılmış ohh esra nerelerdeymiş niye girmiyo kk ya bakim
Bu arada Burcu cnm 12 haziranda bende gelirim burda olursam seninle tanışmayı isterim..

Ferda cnm tanışmayı bende isterim, inş. bir aksilik çıkmazyerimseniben

Gazel kuzuma çk geçmiş olsun, ama iyi olacak böyle serumla hemen toparlar kendini, ama inş gazel sıkılıp çıkarmaya kalkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…