saol canım hep aynı derttt sabah vedalasmaları kotu gecıyor benımde aklım gun ıcerısınde hep duruda kalıyor fazla duygusal bakmamaya calıs yoksa yapamazsın sabırlı olmaya calısıyorum bende bakalım nereye kadar:))
kızlar sizi sürekli takip ediyorum,ama yazamıyorum çünkü canım çok sıkkın tek ricam hepiniz aklı başında insanlarsınız bana düşüncelerinizi belirtmeniz,kısa kısa anlatcam bşınız ağrımasın,ben psikolojik bunalımdayım herşey tekrar tekrar depreşiyo ve atamıyom içimden ilk evlendik evimizi dizdik eşimin ailesi çöp almadı. yeni gelin evi önce babamlar düğünden önce gelip kalacaklar o evde dedi kabul etmedik sonra abimler gelecek dedik üstelik 2de çocuk var yine kabul etmedik ailemde tepki verdi aailesinin tepkiden haberi yok uygun dille söyle gelin o evegirmeden olmaz dedi ailem,neyse ilk evlendiğimiz hafta abisi aradı,eşim abisinden evlenmeden borç almış bileziklerimi ve takılan paraları verdim,neyse ALLAH BEN İ KAHRETSİN...saflık işte,neyse la havle herşeyi ailem yapmasına rağmen bişey demedim,beni ayda yılda bi ararlar aradıklarındada sinir hastası olmam için ne varsa yaparlar,geçen kayınvalide denen .......aramış bana diyoki şu isim vermiycem sana çeyrek takmıştı,kızı evleniyo gelirken getirin neyse geçenlerde amcasının kızı evleniyo onlar adına gidiyoz ve yine biz takı götürüyoz benim saf ailemde bunları bimiyo tabi biz anne baba olarak görevimizi yapmak zorundayız diye bizim akrabalardan gelenleri düğün nişan olduğuda götürüp veryorlar,eşim biara 5 ay çalışmadı ve evde yatıyor kaynana aramış diyoki eski bi bilezik var göndereyim iki ay sonra yapın gönderin.kızlar kopuk kopuk anlattım kusura bakmayın ve benim çocuğuma çorap bile almadılar,daha anlatmaya çekindiğim neler neler,ve biz bu yüzden sürekli tartışıyoruz ve benim sağlığım iyi değil intiharı bile düşünüyorum,eşimailesine laf söylendiğde kimlik değiştiriyo neolur siz bana yardımcı olun hepiniz şimdiden tşkler....bi arkadaş.
çok sağolun kızlar biraz daha rahatladım sanki. sizinle paylaşmak bana iyi geldi.dr düşük doğum ağırlığı olabilir erken doğum olabilir dikişlerin patlayabilir falan dedi. benim dikişlerim çok ağrıyordu normalde de çok korkuttu beni ... deniz kaan'ı kesinlikle sütten kes dedi. çok üzüldüm kuzucum iki gündür emmek istiyo veremiyorum. hepinizi öptüm
hayırdır esen neyaptın hastanede buarada ben koşuyolunda calısıyorum muhtemelen medıpoldeydın bı dahakı sefere haber ver musaıd olursam yemek yerıs
canım 12 hazıranda durunun kontrolu var öğleden sonra bana uyar fazla kalamam ama senıde gormek ısterım bı aksılık cıkmazsa gelırım bendeyerimseniben
doktor bence en kotuyu anlatmıs sana karamsar olma bak ozlemın 6aylık oldu bıle kotuyu dusunme hıc evet zor oluyordur hamıle kalınca sut verılmıyo kıyamam ya uzulme hıc zaten koca adam olduu
nurtencım ben kefır ne onu bıle yenı ogrendım hayatımdada hıc ıcmedım bıldıgım bıseyde degıl bısey dıyemıcem yanııı
bırsen sende bukadar işle gucle hırpalama kendını bırak bok gotursun bırazda evını yahuu yazık valla yat dınlen bırazz
bana gelınce yorgunum bıraz ama allahtan işler cok durgun bende dınlenıyorum ofıstee ama iş çıkısı mesaı baslıyo yenıden :hulya:
buarada hala kornıs ve benzerı hıcbısey yok camlarımda cuma gunu ızın alıp ferdanın dedıgı perdecıye gıdıcem bakalım
sabah kadının bırıyle kavga ettım evının onune arabayı hergun park edıyomusum dıyee az gulmedım allah akıl versın olmayana ne dıyım:):teytey:
bengicim arkadaşıma da aynı şeyi söylemişlerdi ma maşalah çokta güzel geçiriyor dr lar en kötüsünü söylemek zorundalar korkmaa.s.
gülşahcım özele gitmedim tatlım marmara üniversitesi hastanesine gittim Ahsenin kan tahlillerini yaptırdım bıngıldağı hala çok açık onunla ilgili testleri yaptırdım bugün sonuç çıkıcak bakalım
annem ve teyzemle geldim canım yanlız olsaydım aklımdaydı arıycaktım seni dönüştede nurteni ve birseni ama annemler olunca arayamadım annemler yuşa tepesine gitmek istediler
hastaneden sonra çamlıca tepesinde kahvaltı yaptık oradan yuşa tepesine gittik dua ettik
oradan da oraya kadar gitmişken yoros kalesine gittik yemeğimizi yedik akşam eve döndük baya yorulduk aama güzel bir gündü
kızlar bana gelince sezon açıldığından itibaren çok yoğunlaştı gelen giden telefonlar patronun işleri akşam nasıl oluyor anlamadım bu hafta
duruda bana acayip düşkünleşti arkadamdan ayrılmıyor hersabah ağlayarak ayrılıyoruz yağmurda sen ne zaman emekli oalcaksın anne diyor
pınarcım esencim birsencim sibelcim aynurcum tülaycım tubacım özlemcim hülyacım ayşecim gülşahcım bengicim ferdacım sizler nasılsınız umuttuklarım varsa özür diliyorumm
Cnm şimdiiiiiiiiiii senden kendine şu soruyu sormanı istiyorum,
1- neden eşimin ailesinin dediklerini bu kadar ciddiye alıyorum?bu yanıtının cevabı muhtemelen evliliğini mutlu sürdürmek istemendir, ama mutluluk eşinin ailesinde değil, sende eşinde ve bebeğinde, bunu unutma
2- intihar.... neden? bence çok saçma, hemen vazgeç, sadece olan sana olur, eşin 3 gün ağlar, 3 ay evlenmez, 1 senenin sonunda seni unutup başkasıyla evlenir çocuğunada üvey anne bakar, bebeğin ilerde seni hatırlamaz bile, eşinin tarafı ne anlatırsa öyleymiş gibi bilir... eğer anne baban sağsa sadece onları üzersin ve Allah katındada günaha girersin, cenaze namazın bile kılınmaz...
Altınları vermişsin ok, olmuş bitmiş olay artık, senin o zamanlardaki tecrübesizliğinden faydalanmışlar, dicem o ki, kimsenin hakkı kimseye kalmaz, onlar haram yediklerinin idrakına geçte olsa varırlar merak etme yanlarına kalmaz, yeterki siz onlara muhtaç kalmayın ,
Eşinin annesi.... en iyisinin adı kaynana vallahi, sen ona anne desende seni kendi evladı değilde elin çocuğu olarak göreceği için ondan hiç birşey bekleme, unut onu sil hafızandan
Eşinle muhabbetini bile açma
Senin yerinde olsaydım, şu aralar eşimle konuşup sadece bu olaylar hakkında bir daha belli bir zamana kadar mesela 3 sene, konuşmama kararı alırdım, ve eşimin ailesi ile irtibatımı keserdim, bırak eşin gitsin o onların evladı, sen dur evinde çocuğunla bir süre,
Ama ilk önce hemen doktora git, MUTLAKA GİT, ne ilaç verdiyse al sakinleş, düzenli kullan, tavsiyelerine uy, bu süre zarfında eşinle bağlarınızı kuvvetlendirmeye bak, öp sarıl, oda sana sarılsın, başka konular üzerine konuşun , gezilere gidin, ne yapmak seni rahatlatıyorsa onları liste halinde yaz ve her gün o listenin maddelerinden yapmaya çalış,
Karşındaki insanları mutlu etmeye çalış onların mutluluğu senide mutlu edecektir,
Bide altını anne baba takar, çocuk evlenince çocuğun olur, bizde böyle, gereksiz yere altın dağıtmayın çok yakın görüştüğünüz değilse, boşver kaynanan konuşsun, takmaya çalışırız de, bişeyler de salla gitsin, düğününe bile gitme kendi taksın...
Eşinin kimlik değiştirmesi karşısındakilerin anne babası ve yakın akrabası olmasından ileri geliyor, bunu bil ve onun akrabaları hakkında aklından geçen herşeyi pat diye eşine söyleme, vereceği tepkiyi düşün ona göre söyle,
Yinede dertleşecek birini ararsan bana yazabilirsin seni dinlerim , elimden geliyorsa yardımcı olmaya çalışırım, ama unutma şu durumda yapabileceğin sadece duygularınla değil mantığınla hareket etmek
Allah yardımcın olsun...
Cnm hayırlısı inş korktuklarından hiç biri gerçekleşmez, ama 1 sene geçti zaten ne zaman hamile kalmak zararsız hale geliyor, kaç yaşından sonra??
Cnm seninle görüşmekten çok memnun olurum, inş bir aksilik çıkmazda istediğimiz gibi olur
İnş bişey çıkmaz prenseste ama benim anlamadığım esen kağanında bıngıldağı açık dr tehlikeli bir durumdan bahsetmedi sen neden şüphelendin?? iyi gezmişsiniz oh sefanız olsun
Banucum zor gerçekten, inş seninde gönlüne göre olur ne diyim gerçekten zor çocuklardan ayrı kalmak, Allah çalışan annelerin yardımcısı olsun inş.
gizemli mikado ne diyim bilmiyorumki,aslında Burcu gayet güzel yazmış bencede eşinin ailesinden uzak dur eşinlede onların muhabbetini hiç yapma evet belki bu kolay olmaz amayapmak zorundasın,intiharıda kafandan çıkar kesinlikle,bi anneye hiç yakışmıyor sakın ha,evladını düşün kimseyi düşünmezsen....
sağol cnm..:)Ferda kolay gelsin bacım,
Esen bak dr hormon testi fln demedi bana ben yeniden götüreyim kağanı bi ara bakalım başkası ne dicek, testte yaptırırım iyi oldu söylemen sağol
Selam Mıllet,,
Ben geldım.Anam ne sıcak bee yaz geldı artıkkkkk.Sabah Esrayla kahve ıcmeye kactık.Sonra eve geldım Boranın yemeğini yedırıp doğum yapan arkadasıma gıttık.5 gıbı yıne eve donuş ve Bora uykuda.Ben de hem sıze bakayım dedım hemde yemeğimi yapayım.Boranın akşam corbasıda hazır.Belkı yemekten sonrada Alp ı kandırabılırsem alısverıse cıkarız.Bora ya gıydırıcek bırsey bulamıyorum artık.Aslında annesınınde yok ama bakalım artık.
Kızlar ayın 5 i okeymı bulusma ıcın.Yıne bır gündemı tazelıyelım bakalım.Kımler var kımler yok.
canım sana kımsenın yardımcı olabılıcegını sanmıyorum acık acık konusmaktan baska yapabılecegın bısey yok gıbı yerınde olsam koyarım agırlıgımı kaynanaya ve esıme karsı
sana en onemlı tavsıyemde allahın verdıgı canı allah alırr sakin ol sabırlı ol gerekırse aılenden destek istee
allah yardımcın olsuna.s.
kızlar sizi sürekli takip ediyorum,ama yazamıyorum çünkü canım çok sıkkın tek ricam hepiniz aklı başında insanlarsınız bana düşüncelerinizi belirtmeniz,kısa kısa anlatcam bşınız ağrımasın,ben psikolojik bunalımdayım herşey tekrar tekrar depreşiyo ve atamıyom içimden ilk evlendik evimizi dizdik eşimin ailesi çöp almadı. yeni gelin evi önce babamlar düğünden önce gelip kalacaklar o evde dedi kabul etmedik sonra abimler gelecek dedik üstelik 2de çocuk var yine kabul etmedik ailemde tepki verdi aailesinin tepkiden haberi yok uygun dille söyle gelin o evegirmeden olmaz dedi ailem,neyse ilk evlendiğimiz hafta abisi aradı,eşim abisinden evlenmeden borç almış bileziklerimi ve takılan paraları verdim,neyse ALLAH BEN İ KAHRETSİN...saflık işte,neyse la havle herşeyi ailem yapmasına rağmen bişey demedim,beni ayda yılda bi ararlar aradıklarındada sinir hastası olmam için ne varsa yaparlar,geçen kayınvalide denen .......aramış bana diyoki şu isim vermiycem sana çeyrek takmıştı,kızı evleniyo gelirken getirin neyse geçenlerde amcasının kızı evleniyo onlar adına gidiyoz ve yine biz takı götürüyoz benim saf ailemde bunları bimiyo tabi biz anne baba olarak görevimizi yapmak zorundayız diye bizim akrabalardan gelenleri düğün nişan olduğuda götürüp veryorlar,eşim biara 5 ay çalışmadı ve evde yatıyor kaynana aramış diyoki eski bi bilezik var göndereyim iki ay sonra yapın gönderin.kızlar kopuk kopuk anlattım kusura bakmayın ve benim çocuğuma çorap bile almadılar,daha anlatmaya çekindiğim neler neler,ve biz bu yüzden sürekli tartışıyoruz ve benim sağlığım iyi değil intiharı bile düşünüyorum,eşimailesine laf söylendiğde kimlik değiştiriyo neolur siz bana yardımcı olun hepiniz şimdiden tşkler....bi arkadaş.
burcuu arkadaşım ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN,ama ayrıca sana çok tşk ederim söylediğin herşey çok mantıklı dediklerini inan dikkate alacağım,umarım faydası olur.sonsuz tşkler,herşey gönlünce olsun arada sıkılmazsan yazarım sevgiler bebişini de öptüm.
Selam Mıllet,,
Ben geldım.Anam ne sıcak bee yaz geldı artıkkkkk.Sabah Esrayla kahve ıcmeye kactık.Sonra eve geldım Boranın yemeğini yedırıp doğum yapan arkadasıma gıttık.5 gıbı yıne eve donuş ve Bora uykuda.Ben de hem sıze bakayım dedım hemde yemeğimi yapayım.Boranın akşam corbasıda hazır.Belkı yemekten sonrada Alp ı kandırabılırsem alısverıse cıkarız.Bora ya gıydırıcek bırsey bulamıyorum artık.Aslında annesınınde yok ama bakalım artık.
Kızlar ayın 5 i okeymı bulusma ıcın.Yıne bır gündemı tazelıyelım bakalım.Kımler var kımler yok.
Bu arada Burcu cnm 12 haziranda bende gelirim burda olursam seninle tanışmayı isterim..
selam kizlar a.s.
öff maalesef kötü haberlerim var :S azönce hülyayla konustum..hasteneye gittiler..gazel kuzuma serum baglayacaklarmiş..yarin aksama kadar hastende kalacakmiş..2 kere verilcekmiş serum..biri 6 saat,biri 12 saat sürcekmiş..antibiotigide serumla vereceklermiş..gazel ilaci hep kusuyordu..igne verir diye düşünmüştüm ama serum verilcekmiş.. cünkü 500gram kaybetmiş kuzum 3 günde( su kaybiymiş..ay karişik anlattim biraz sanirim :S sonuc bu işte maalesef..
sizede haber vereyim dedim..dua edelimde cabucak iyileşsin kuzucugumnoldu cocuklara boyle ya..hayirlara ciksin inşaAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?