2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

biz yazları tatile gidemiyoruz benim işim nedeniyle malesef sezonda yıllık izin vermiyorlar yoğunluktan dolayı ne güzel herkes tatil planı yapıyor
haftasonu sınavım var cumartesi gelmem işe büyük ihtimalle
dün samimi bir arkadaşım var onlara gittik 18 aylık kızı var ecem diye çok şeker birşey biraz oynadık konuştuk beni bırakmadı kız anne gitme diye arkamdan ağlıyor kafasını getirip göğsüme yatıyor ayy nasıl şok oldum annesinin kucağından bana gelmeye çalışınca birde annii diyince bana kızda bozulur gibi oldu arkamızdan çok ağlamış şimdi konuştumda arkadaşımla

banucum evet herkes tatil yapıyor.bende eşimle bir konuşayım ona göre rotayı belirlemek lazım.ben ege kıyıları istiyorum tabi bizimki sıkılmassa.muhtemelen ağustos başı olur. bu sene izin hakkım 40 gün ama parça parça kullanıcam.kızımlada doya doya başbaşa kalmak istiyorum.
banucum bende sizi özledim sınavı atlatta görüşelim.bende kpssye şöyle bir gözatsam olacak ama nerde(

ferdacım kolay gelsin ütüyüde yapmışsın tatilinizde inşallah istediğiniz gibi geçer
sağol cnm inşalla,sende sınava giricekksin desene bende giricem ama kitap yüzü açmadım kitap bana bakıyor ben kitaba..sana şimdiden başarılar cnm

oğlum uyandı yumurta pişirdim yağda ayranla onu yiyoruz şimdi..

FERDACIM HOŞGELDİN CANIM SAĞOL BENDE SENİ ÇOK ÖPÜYORUM KOLAY GELSİN SANADA..
BU ARADA SİZEDE İYİ TATİLLER...OHHH HERKES TATİLDE VALLA

UZANMIŞIZ KUMSALA OHHHHH zemuszemus

KIZLAR ALINTI YAPMIYORUM ALINTI YAP DıYıNCE ÇOKKK BEKLıYOR DıREK YAZIYORUM O ZAMAN HEMEN GÖNDERıYOR.
KUZURA BAKMAYIN..BıLGıNıZ OLSUN..:kedi:

ferdacım aynen bende hiç kitap yüzü açmadım desem yeridir arada test çözüyorum bakalım hayırlısı artık

cerencim iyiyim teşekkür ederim tatlım sen nasılsın berke nasıl antalyaya gelirseniz bende beklerim seninle tanışmak isterim canım:)

ıNŞ. BANUCUM BENDE ÇOK ıSTıYORUM GERÇEKTEN BAKALIM EŞıMı ıKNA EDEBıLıRSEM GELıRıZ..zemuszemus

cerenciğim hoşgeldin cnm
ohhh herkeste bi tatil telaşı bende evimin satılıp yeni ev telaşına girmek istiyorum
((

hülyacığım gazele çok üzülüyorum valla kusmak çok kötü insanın yavruna olan herşey tam yüreğinin ortasına giriyor valla....seni çok iyi anlıyorum....

tülay banu kızlar koılay gelsin
banucuğum yazlık bölgede ve yaz sezonu için çalışıyorsun
ama tatil sizin ayğınızın altında en güzelinden yaparsınız....

gözün aydın olsun canım benim:lepi:

kızlar merhaba
bugun temizliğim vardı sabah öğleden sonrada gezmeye gittik yeni geldim eve yemek yapıcak halimde yok
bugun kayınvalidem arad yarım miafir geliyor sende gel diye hayret içinde kaldım 2 yıl aradan sonra ilk defa cagırıyor beni bende yarın gidersem 2 yıldır ilk defa eşimsiz gitmiş olcam
ısrar etti tabi kızımı misafirlere göstericek gercekten hakkı var gibi
bende gidicem mecburen sanırım ama şimdiden yüregime sıkıntı cöktü sevmiyorum yaaa dua edin bana yarın kolay gecsin

şimdi gelelim sizlere azıcık okudum hanzade fırsat verdiği sürece anladıgım kadarıyla
gazel bebek hastaneye yatıp cıkmıs cok cok gecmiş olsun hülyacım Allahım birdaha göstermesin en agır atlattıgınız hastalık bu olsun
ferdacım sana da basarılar sınavında
tatil planı yapanlar var hepinize şimdiden iyi tatiller umarım dilediginiz gibi gecer
tatile benim gibi gidemeyecek olanlarda sıkmayalım canımızı napalım saglık olsun

neyse kızlar hanzade durmuyor ortalık karıştırıyor ben bi ona bakayım
haaa buarada dogum günümüz için süsler aldım bugun ayyy cok az kaldı:)

bu aksam anneme gidiyorum 3 gün tek çocukla vakit geçirdim
o kadar rahat bi durumki ....eskisi gibi heryeşe yatiyorum
rahatım uykum geldiğinde uyuyabiliyorum
evim dağılmıyor.....tek çocuk bakan arkadaşlarım kızmasın ama çok kolaymış yaşam tek çocukla....

ama herşeye rağmen alişimi çok özledimm

Selam nasılsınız kızlar?Günlerdir anca gelebildim yazılılar sözlüler bide okulumuz taşınıyor atölyeyi topla herşey üst üste geldi haftaya taşıncak okulumuz bakalım başka bi okula gitcez kötüsü okulumuz 18 temmuzda bitip 20 ağustosta başlıycak çok kısa neyi sıkıştırcaz bakalım.
Dırım Ömer nasıl oldu iyimi?Aliş te yalnız sıkılıyordur aslında çok alışıklar çünkü birbirlerine

Son düzenleme:
cnm ne aşısı bize 1,5 yaşnda aşısı var dediler kafam karıştı
oyy kuzum ya düzelemedi gitti
geçmiş olsun cnm annene
inş anjiosu da iyi geçer

cnm ya çok geçmiş olsun
inş daha seruma falan gerek kalmaz,bebekelrde çok zordur damar bulmak helak olmuş yavrum kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…