2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydin hatunlar a.s.

anam komedi bi gece gecirdim yaf..12de yattim..1de serros aglayarak uyandi..kesin yeni bi diş geliyor..köpek dişi kabarmiş sanirim o geliyor..tam uyuttum..busefer 5te tam sabah kalkişi yapti cadi..süt içirdim..saat basi kalktik gene vs vs..

semraaa pasta olayini detayli nereye yazdin be? bulamadim..resim işini sordunmu? nasil olcakmiş?

ferdacim sen nasil geleceksin yalovaya? enson eşimle gelecem felan diyordun ondan soruyorum..anadolu yakasindan pinar,ben sibel variz..pendikten gidicez..p.tesi biletleri alicam ben inşaAllah..sanada sorayim dedim..sende bizimle gelirsen seninkinide alayimmi? yoksa eski planda oldugu gibi eşinlemi geleceksin? bi bilgi verde ona göre ayarlayalim canim..

annem geliyor kizlar ben kactim muckssss

ohh ne güzel keşke bizde de öyle olsa...İyi yapmışsınız gezin anacım gezin...bizim yerimizede gezin..

ohh sefanız olsun bravo valla size,
Şükür kavuşturana Semracım...özledik valla..
pasta siparişide verilmiş ne güzel...geliyoruz anacım bekleyin..

cnm evet en son onla gidiyorduk fikri değişmediyse ben yine sorucam tabi,aslında isterseniz sizde bizimle gelebilirsiniz.üç kişisiziniz nasılsa.Benim tek düşündüğüm şu 1 haziranda araba koltuğu şartya acaba polis filan çevirirmi 4.müzünde kucağında bebek halimiz ne olur,yoksa gideriz ne gerek var bilet alamaya!!dur ben eşimle netleşiyimde haber veriyim sana bu akşama okey.!!!

Herkese günaydın kızlar..

Bugün sabah 9 da oğlumun kontrolu vardı ona gittik,oğluşum sağolsun hala zayıf,boyuda 75 cm miş,doktor hiç takmayın gayet sağlıklı bi çocuk öyle olmasa boyuda uzamazdı dedi,aşımızı olduk kan idrar tahlili verdik.Ayy ebn bu doktorları anlamıyorum,geçen aynı hastanede başka bi doktora gitmiştik aslında gitmek istediğimiz doktor bugünki doktordu ama nöbet çıkışıymış biz 10 dk geç kalınca çıkmıştı,neyse geçen gittiğimiz doktor,gece emzirmelerini kesin demişti biliyosunuz,bu da diyoki yoo çok daönemli değil uyandırıp emzirmeyin ama isterseverin avutabiliyosanız avutun diyo,aynı hastanede bile hepsi ayrı telden çaıyoya yuh diyorum başka bişey demiyorum..
Neyse vitaminler kan damlaları hepsi kesildi,herşeyden yiyebilir,oh rahatladık bize sonuçları öğrenirsek dahada rahatlıcaz...oğlum uyurken bende bi çorba yapıyım kızlar öptüm sizi..
Bu arada Gülşahcım sizin yeni evin oralardan geçtik mekanı anladım yani,taşınında görüşürüz inşalalh öptüm cnm...

kızlar merhabaa
pendıkte oturan bı arkadasımın bebegı ıcın doktor lazım tugba aklıma sen geldın sen hangı hastaneye goturuyosun doktorun kım bıde pendık tarafında oturan arkadaslar yardımız rıcaaaaa

hayırlı cumalarrr kızlaarrr..
Herkesler iidir umarım geçmişi okudum;
Bengi hamileymişsiiinn tebrik ederim cnmmm...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmm...
esra dedene acil şifalar diliyorum cnmm..inş biranönce sağlığına kavuşur..
Gazele serum takılmış hiç kıyamıyorum çocukları bu halde görmeye ama yine onların sağlığı için bazı şeylere katlanmak gerekiyor...inş bi daha gerek kalmaz cnmm geçmiş olsunnn...
Ömere de geçmiş olsun birsencim...Olduda bitti maaşşallah ..arada sünneti de çıkardınız :)inş biran önce normale döner kuzucuk...

maşallah mutfak faremeee benım koca adam oldu yahuu hadı gecmıs olsun aşınızıda olmussunuzz artık doktorada guven kalmadı ferdacım her kafadan ayrı ses cıkıyor sütten kesme konusunda bende en bastan berı erken dıye düşünüyorum ama yınede tercıh senın canım.

ee komsu olduk artık bı yerleselımde beklerım ferdacımolumunekankayizsmile

öff ya bende gelmek ıstıyorum ama öle ters zaman geldıkı bıdahakı sefere ınsallah bende resımlerınıze bakıp iç çekerım artık

kızlarr ben de bu hafta ist a gitme planları yapıyordum ne güzel bir hafta orda kalacaktım annemleri görecektim gezecektimm ordan da yalovadaki partiye geçmeyi düşünüyordum amaa maalesef kayınpederim gelecek Adanadan ve o tarihle çakışıyor..ayıp olmasın diye bir süre daha erteledim maalesef....
1-2 hafta sonraya kaldı artık..sağlık olsun..:sinifsinif:

Ama bir durum var ki şu anda mutlu ediyor benii...eşim 10 haziranda yeni bir işe başlıyorrr..sözleşmeyi imzaladı...bu işyerimiz artık bizi kızdırıyordu çünkü...bir kriz mevzu yaptılar bir türlü geçmedi krizleri...dünya aştı bunlar aşamadı maalesef kendi çıkarları uğruna personelin maaşlarından ksıyorlar bölük pörçük veriyorlardı maaşımızı...O kadar oku et Mühendis ol bu durumlara mağruz kal:umursamaz:...Allah vizdan versin bu patronlara...istifasını verdi eşim şimdi de bırakmak istemiyorlarmış..Aman Allah bi daha muhtaç etmesin oraya ne diyim..yeni işimizde imkanlar çok güzel...ama beni en çok sevindiren yılda 1 hafta Fransa tatili olması..inş seneye bu zamanlar gideriz oralara dahihoyyyt

melin sevindim sizin adınıza yeni işiniz hayırlı olsun

kızlar çok yorgunumm başım ağrıyor patronda beni çok kasıyor her istediği anında olacak adamın ahh var ya ev kendimizin olacaktıda iki dakika çekermiydim bu adamı((((((((((((((((((( çok mutsuzum işyerini hiç sevmiyorummmmmmm birşeylere katlanıyorsam eve destek olduğumdan dayanıyorummmmmmm bazen

melın tşk ederım cnm ınsallah yenı işi eşinin ugur getırır sızeee

banu allah yardımcın olsun canım sıkma canını adamın ters gunune gelmıstır elaltından baska iş baksana bayadır memnun degılsın sanırım ordan nıye ezıyet edıyosunkı bukadar kendıne ?

canım hep ters adam şirkette en uyumlu işine önem gösteren kişiyimdir kurallara uyarım artık nefes alamadığımı hissediyorum canım

cnm zaten bende kesmek istemiyorum 2 yaşına kadarda,ama geceleri gerçekten çok iyi oluyor,yoksa gündüzleri full devam...
görüşürüz cnm öptüm..

bu arada duru yürüyormu cnm merak ettim??

cnm yaaa Allh kolaylık versin özel sektör böyle işte...

banu canımya sıkma cnaını her yerde yaşanıyor bunlar.olmadı iş bakarsın daha iyi denk gelirse bırakırsın.

sağolun kızlar desteğiniz için mesai bitsede gitsem kızlarımı görünce herşeyi unutuyorum

tülaycım okulum bitse çok sevineceğim ozaman başka alternatiflerimde olacak inşallah:))) selinimi öp benim yerime

çok saol cnm Şeniz

ayy bir bilsem nazar mı cnm yaa :1no2: tşk ediyorum a.s.

sorma cnm yaa kuzum doğduğundan beri ilk defa bu kadar çok ağladı...saol cnm a.s.

bacım valla 2 gün boyunca resmen boğazımda düğüm vardı sanki konuşmakta bile zorlanıyordum Allah kimseye hastalık vermesin hele bebişlerinki dahada zor a.s.a.s.

tşk ediyorum bitanem amin inş a.s.a.s.

saol cnm a.s.

valla cnm hastande aklıma siz geldiniz 4 gün boyunca Allah sanada defnoşumada sabır vermiş biz 1 geceyi zor attattık Allahım tekrar göstermesin o gunleri a.s.

valla cnm sabah 5 te en derin uykusundayken yapmak zorunda kaldılar ama yine olmadı 8 e kadar boş yere kuzum ağladı ..

esracım gecende yazmıştında yanlız karıştıryorsun sanırım sen çünkü gazel ilk defa hasta oluyor.....
tamam kusması ilk 6 ay hep vardı ama sonrada cok nadir kusardı ama hastalıktan değil...pütürlüden yada zorla yedirdiğimden kaynaklanırdı ...

evet cnm yaa kapalıydı şarj bitmişti gazelde zaten halsizdi ve erken uyudu bende açmadım valla benimde hiç halim yoktu akşam Şeniz

saol cnm inş dediğin gibi gerek kalmaz artıkkk Şeniz

yok ferda hala ellerımden tutup yuruyor işin garıbı hep gezınsın ıstıyorrr kucakta ıstemıyo oturtmayacaksın da tut ellerınden yürü durrr:)) koltugun kenarında sıralıyo odayı turluyo tutunarak ama hala adım atmadı tek basına tembel sıpaa

Tamam canım ya çok memnun olurum valla. Kısmet olursa önümüzdeki hafta içi görüşelim mutlaka. Bende yazıyorum sana telimi a.s.

Sağolasın canım aminnn a.s.

Sizde pek olaylısınız ya kaydirigubbakcemile3

Sağolasın canım atlattı çok şükür. İnşallah bi daha hiçbir kuzum hasta olmasın a.s.

Tamam canım o zaman mutlaka görüşelim çok sevinirim a.s.

valla yazdıklarını okurken ben yoruldum maşallah Defnoşta iyiymiş sanırım keyfinizde yerinde süper eşinede nice mutlu sizinle beraber yıllar

Sağolasın canım benim a.s.

Ay canım benim çok geçmiş olsun dedeciğine a.s.

Ben Maclaren'in Quest modelini aldım tavsoye ederim a.s.

Bu arada Türkiz in fotoğraflarını çektirdik önce şaşırdı sonra bi açıldı bi pozlar veriyor görseniz sanki anlıyor bi bebek albümü yaptırdık insan hepsini almak istiyor ama olmuyor işte.

Mutlaka göster bizede çok merak ederim a.s.

Canım Nazlı kuzum iyiymiş çok şükür çok sevindim Allah bi daha yaşatmasın a.s.

Pc'ni de güzel günlerde kullan canım a.s. Valla yolla kuzuları ya benim arkadaş bayılıyor bebeklerle ilgilenmeye a.s.

Ohhh pasta siparişi de verilmiş süper sağolasınız canım a.s.

Ay canım çok sevindim ya geçmiş olsun tekrar a.s.

Sağolasın canım a.s.

Sağolasın canım ay inşallah Gazel kuzumda iyi olur biran önce :Saruboceq:

Sağolasın canım Allah razı olsun a.s.

Kız bizim Defne'de bazen saat başı kalkıyor ama genelde 2 saatte bir kalkıyor sermsem gibi oluyorum. Bide yanımda yatmasa iyice şaşarım heralde kafamçokkarıştı

Canım maşallah Dağhan kuzuma a.s. Hiç takma kilosunu. Sağlıklı ise gerisi boş a.s.

Sen gece emmelerini kestin mi tamamen tatlım ya :uhm: Uyku düzeni nasıl oldu :uhm:

Canım eşinin yeni işi hayırlı olsun. İnşallah herşey gönlünüzce olur a.s.

Allah kolaylık versin canım ya :çok üzgünüm:

Selam kızlar a.s.

Ay sabahtan beri yine bir koşuşturma içindeyim. Önce sabah spora gittim. Ordan geldim evin heryerini güzelce sildim. Lavabolarımı, tuvaletlerimi hallettim. İki posta çamaşır yıkadım astım. 2 kere duş aldım bu ne sıcak ya kafamçokkarıştı Sonra Defdoş'uma bikinisini giydirip küvet keyfi yaptırdım. Resmini eklerim az sonra kaydirigubbakcemile3

Sonra annemi yolcu ederken kuzumla belediyeye gidip evimizin vergisini yatırdık. Ordan parka gittik. Geldik uyuttum kuzumu. Az önce uyandı aldım emzirdim yine yanıma koltuğa yatırdım bakalım ne kadar uyuyacak böyle :uhm:

Bu akşamda eşimin doğum günü kutlaması için dışarıya çıkacağız arkadaşlarla. Rezervasyonumuzu falan yaptırdım. 1 haftadır eve erken gelen adamın bugün mesaisi varmış. Hep özel kutlama yapacağımız günde işi çıkıyor ya aradı az önce sinir olmuş. Bende o erken gelirse kuaföre inerim diyordum. Mecbur o gelmeden Defdoş ile inip halledeceğim artık akannehir

Karnım acıktı bişeyler atıştırayım kızlar öpüyorum hepinizi a.s.

valla cnm hastande aklıma siz geldiniz 4 gün boyunca Allah sanada defnoşumada sabır vermiş biz 1 geceyi zor attattık Allahım tekrar göstermesin o gunleri a.s.

Çok iyi anlıyorum seni tatlım ya aman rabbim bi daha göstermesin inşallah a.s. Biran önce düzelsin kuzum a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…