ohh ne güzel keşke bizde de öyle olsa...İyi yapmışsınız gezin anacım gezin...bizim yerimizede gezin..Kızlarrrr
Yatmadan bakayım dedım sıze.Uykum gelmezse gecmıse göz atarım zaten azdır kımse gelmıyor artık.
Bızım bu akşam tam komedılık bı sahnemız vardı.Gunduz yıne semoşla turladık.Ama ıctığımız seyler hep yarım kalıyor sıpalardan dönduk evlere akşam eslerle cıkalım onlar baksın cocuklara bız keyıf yapalım dedık.
Alp geldı bız hemen dısarı attık kendımızı.Bıryerde yemek yıyelım bulusmadan dedık.Yemek esnasında esralarla karsılastık.Bız semoslarla bulusucaz burdan sızde gelın otururuz dedık.O arada benım abımler aradı sızın evın oralardayız dısarı cıkalım dıye.Anam bı toplandık 5cocuk -8 buyuk.Bora Burak kosturuyo tabıı.Altına ustune getırdık cafenın.Tabı bız yıne bı keyıf yapamadık....
Pınar sevındım canım sonuclara.Allah bı daha yasatmasın yavruslara.
Ferda valla bız kendımızı astık artık eslerde dahıl gruplara.
ohhh be geldim sonunda
oncelıkle kızlar gecmış olsun dıleklerınız ıcın hepınıze cok tesekkur ederım nazlı kızım ıyleştı sonunda 2 gundur ateşı yok zaten neden cıktıgınıda tam anlıyamadık ıdrar ve kan testı temızdı bır hastalıkda gorunmuyordu ama cok yuksekdı atesı dr dişe ve aşıya bagladı sonunda gectı sukurler olsun ama bende maf oldum
bu arada pc mı bozdu cocuklar yapılır dıye bekledım ama kapagınıda kırmıslar yenı fıyaını buluyor dıye yenısını aldık bıorkacgundurde programları yuklenmedı onu bekeldım sonunda bugun eşim getırdı pc mede kavustum ( bak burcum bundan gıremıyordum ozledın benı demııı :))) valla bende cok ozledım burayı hatta ınternetı komple :)))
ben yokken dogumgunlerı gecen kuzularımın dogumgunlerı kutlu olsun mevlam guzel saglıklı uzun yıllar nasıp etsın ınsallah
hasta kuzular varmış mevlam şifalarını versın ınsallah
hulyam telı kapatmışın muratın numaramı degıstı bacım aradım ordanda ulaşamadım evıde gazelım uyuyordur dıye aramadım sabah benı tıhla azcuk konuşmamız lazım
bengıcım hamıleymışsın hayırlı olsun canım mevlam tamamına erdırsın zor olucak sana bıraz ama ustesınden gelırsın merak etme
meltem bırso sıboş kacamagınızı duyduk ohh sefanız olsun
pınarcım tatıl yaklaşmış gıdeken benıde gotur bacım arkadasları benımkılerede bakarmıkı :))))
dıge bacılarım hepınızı cok optum gecmısı bakmıyorum malesef baksam bır hafta cevap yazmam surer
ayşecımm canım bacım cok ozur dılerım ya bugun sen aradıgında tam gulhanla caddedeydık ve benımkıler aglamaya başlayınca konuşamadım eve geldım ıkısını uyuttum hazırlandım onlar uyanınca esım geldı tekrar onlarla dısarı cıktık bır turlude sana donemedım yarın arıycam senı tatlım
bu akşam halımız tam komedıydı kızlar ama acayıp eglendık gunduz dısarda yuruyoruz hep gulhanla oturunca cocuklatr durmuyor dıye akşam eslerle cadde turu yapalım dedık onlar cocuklara bakar bız dınlenırız dıye dusunduk esracımla eşide geldı gulhanın abısı eşi kızıda vardı kocaman ıkı masa kapattık tabı cocuklar cocuk arabaları Allahdan pastanenın sahıbı tanıdık başka yer olsa atarlardı bızı tabı bızım yaramazlar durmadıgından yıne dınlenemedık eve geldıgımızde saat 10.30 du cocukları yedır ustlerını degsl uyut derken bu saatler oldu ancak fırsat buldum sımdı kısmetse gıdıp yatıcam
hıı bu arada pastaneye gıtmışken pasta sıparısınıde verdık frambuazlı cıkolatalı dıger tarafada yazıcam zaten ayrıntılı
neyse kızlar ben kacıyorum cok yorgunum cok optum herkesı ]/COLOR]
günaydin hatunlar a.s.
anam komedi bi gece gecirdim yaf..12de yattim..1de serros aglayarak uyandi..kesin yeni bi diş geliyor..köpek dişi kabarmiş sanirim o geliyor..tam uyuttum..busefer 5te tam sabah kalkişi yapti cadi..süt içirdim..saat basi kalktik gene vs vs..
semraaa pasta olayini detayli nereye yazdin be? bulamadim..resim işini sordunmu? nasil olcakmiş?
ferdacim sen nasil geleceksin yalovaya? enson eşimle gelecem felan diyordun ondan soruyorum..anadolu yakasindan pinar,ben sibel variz..pendikten gidicez..p.tesi biletleri alicam ben inşaAllah..sanada sorayim dedim..sende bizimle gelirsen seninkinide alayimmi? yoksa eski planda oldugu gibi eşinlemi geleceksin? bi bilgi verde ona göre ayarlayalim canim..
annem geliyor kizlar ben kactim muckssss
Herkese günaydın kızlar..
Bugün sabah 9 da oğlumun kontrolu vardı ona gittik,oğluşum sağolsun hala zayıf,boyuda 75 cm miş,doktor hiç takmayın gayet sağlıklı bi çocuk öyle olmasa boyuda uzamazdı dedi,aşımızı olduk kan idrar tahlili verdik.Ayy ebn bu doktorları anlamıyorum,geçen aynı hastanede başka bi doktora gitmiştik aslında gitmek istediğimiz doktor bugünki doktordu ama nöbet çıkışıymış biz 10 dk geç kalınca çıkmıştı,neyse geçen gittiğimiz doktor,gece emzirmelerini kesin demişti biliyosunuz,bu da diyoki yoo çok daönemli değil uyandırıp emzirmeyin ama isterseverin avutabiliyosanız avutun diyo,aynı hastanede bile hepsi ayrı telden çaıyoya yuh diyorum başka bişey demiyorum..
Neyse vitaminler kan damlaları hepsi kesildi,herşeyden yiyebilir,oh rahatladık bize sonuçları öğrenirsek dahada rahatlıcaz...oğlum uyurken bende bi çorba yapıyım kızlar öptüm sizi..
Bu arada Gülşahcım sizin yeni evin oralardan geçtik mekanı anladım yani,taşınında görüşürüz inşalalh öptüm cnm...
günaydin hatunlar a.s.
anam komedi bi gece gecirdim yaf..12de yattim..1de serros aglayarak uyandi..kesin yeni bi diş geliyor..köpek dişi kabarmiş sanirim o geliyor..tam uyuttum..busefer 5te tam sabah kalkişi yapti cadi..süt içirdim..saat basi kalktik gene vs vs..
semraaa pasta olayini detayli nereye yazdin be? bulamadim..resim işini sordunmu? nasil olcakmiş?
ferdacim sen nasil geleceksin yalovaya? enson eşimle gelecem felan diyordun ondan soruyorum..anadolu yakasindan pinar,ben sibel variz..pendikten gidicez..p.tesi biletleri alicam ben inşaAllah..sanada sorayim dedim..sende bizimle gelirsen seninkinide alayimmi? yoksa eski planda oldugu gibi eşinlemi geleceksin? bi bilgi verde ona göre ayarlayalim canim..
melın tşk ederım cnm ınsallah yenı işi eşinin ugur getırır sızeee
banu allah yardımcın olsun canım sıkma canını adamın ters gunune gelmıstır elaltından baska iş baksana bayadır memnun degılsın sanırım ordan nıye ezıyet edıyosunkı bukadar kendıne ?
cnm zaten bende kesmek istemiyorum 2 yaşına kadarda,ama geceleri gerçekten çok iyi oluyor,yoksa gündüzleri full devam...maşallah mutfak faremeee benım koca adam oldu yahuu hadı gecmıs olsun aşınızıda olmussunuzz artık doktorada guven kalmadı ferdacım her kafadan ayrı ses cıkıyor sütten kesme konusunda bende en bastan berı erken dıye düşünüyorum ama yınede tercıh senın canım.
ee komsu olduk artık bı yerleselımde beklerım ferdacımolumunekankayizsmile
melin sevindim sizin adınıza yeni işiniz hayırlı olsun
kızlar çok yorgunumm başım ağrıyor patronda beni çok kasıyor her istediği anında olacak adamın ahh var ya ev kendimizin olacaktıda iki dakika çekermiydim bu adamı((((((((((((((((((( çok mutsuzum işyerini hiç sevmiyorummmmmmm birşeylere katlanıyorsam eve destek olduğumdan dayanıyorummmmmmm bazen
HÜLYA CANIM GAZEL KUZUMA TEKRAR TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM NEYSEKİ ÇIKMIŞSINIZ ALLAH ŞİFASINI VERSİN ÇOK ZOR BEBİŞİN HASTA OLMASI TEK İYİ OLSUNLAR DİMİ DAĞITSINLAR YETERKİ ÇOCUK BİR BAŞKA OLUYOR..:Saruboceq:
ohh işin çokmuş cnm kolay gelsin,,tatil planlarıda yapılmış inşallah iyi geçer,,
Ömere sevindim cnm,Aliyle olmasıda bence daha iyi gelecek ona özlemişlerdir birbirlerini..Meltemlede birlikte iyi vakit geçirmişsiniz,ne güzel ..Annene üzüldüm çok geçmiş olsun bişey çıkmaz umarım.
merhaba cnm,desene sende artık zor giriceksin neyse olsun işinden olmada cnm.Sana şimdiden iyi tatiller..Mirza Berkeyide öpüyorum.
tekrar çok geçmiş olsun Hülya inşallah bununla kalırda bidaha gitmek zorunda kalmazsınız.Güzel gözlü kızımıza nazarmı değdi acaba..??öp yerime yanaklarından...
birsencim kontrolünüzün iyi geçmesine sevindim canım
hülyacım ayy kıyamam gazelime boncuk gözlerinden ne kadar yaş akmıştır kuzumun çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın
cerencim ohh ne güzel sevindim senin adına tatil için alanya güzel seçim bol bol eğlenirsiniz:))))))) şimdiden iyi tatiller diliyorum
tülaycım canım sizide çok özledim :)) selinimde öksürüyormuş geçmiş olsun yiyenime
cerenciğim hoşgeldin cnm
ohhh herkeste bi tatil telaşı bende evimin satılıp yeni ev telaşına girmek istiyorum
((
hülyacığım gazele çok üzülüyorum valla kusmak çok kötü insanın yavruna olan herşey tam yüreğinin ortasına giriyor valla....seni çok iyi anlıyorum....
tülay banu kızlar koılay gelsin
banucuğum yazlık bölgede ve yaz sezonu için çalışıyorsun
ama tatil sizin ayğınızın altında en güzelinden yaparsınız....
kızlar merhaba
bugun temizliğim vardı sabah öğleden sonrada gezmeye gittik yeni geldim eve yemek yapıcak halimde yok
bugun kayınvalidem arad yarım miafir geliyor sende gel diye hayret içinde kaldım 2 yıl aradan sonra ilk defa cagırıyor beni bende yarın gidersem 2 yıldır ilk defa eşimsiz gitmiş olcam
ısrar etti tabi kızımı misafirlere göstericek gercekten hakkı var gibi
bende gidicem mecburen sanırım ama şimdiden yüregime sıkıntı cöktü sevmiyorum yaaa dua edin bana yarın kolay gecsin
şimdi gelelim sizlere azıcık okudum hanzade fırsat verdiği sürece anladıgım kadarıyla
gazel bebek hastaneye yatıp cıkmıs cok cok gecmiş olsun hülyacım Allahım birdaha göstermesin en agır atlattıgınız hastalık bu olsun
ferdacım sana da basarılar sınavında
tatil planı yapanlar var hepinize şimdiden iyi tatiller umarım dilediginiz gibi gecer
tatile benim gibi gidemeyecek olanlarda sıkmayalım canımızı napalım saglık olsun
neyse kızlar hanzade durmuyor ortalık karıştırıyor ben bi ona bakayım
haaa buarada dogum günümüz için süsler aldım bugun ayyy cok az kaldı:)
cnm ne aşısı bize 1,5 yaşnda aşısı var dediler kafam karıştı
oyy kuzum ya düzelemedi gitti
geçmiş olsun cnm annene
inş anjiosu da iyi geçer
cnm ya çok geçmiş olsun
inş daha seruma falan gerek kalmaz,bebekelrde çok zordur damar bulmak helak olmuş yavrum kıyamam
İyi geceler bacılar a.s.
Pazartesiden beri bi gelemedim ya bi oraya bi buraya gitmekten kafamçokkarıştı Pazartesi spor, eve gel ütü, yemek falan derken akşamı ettim. Erkenden Defdef'i emzirirken uyumuşum bende. Salı günü Defdoş'un kontrolü vardı. Doktora gittik kayınvalidemlerle. Çok şükür herşey yolundaymış. Ciğerlerinde görünen leke de gitmiş. Mikropta kaybolmuş. Ama 250 gr vermiş kuzumNeyseki iştahı açıldı çok şükür. Kısa sürede toparlar inşallah :Saruboceq: O akşam kayınvalidemlerde kaldık. Çarşamba sabah erkenden anneme bıraktı kayınpederim. Epilasyon-kaş işimi hallettim. Akşam da kocişle nişan için ayakkabı çanta işini hallettik çok şükür. Bu sabahta abiciğime görüşe gittik. Ordan kayınvalideme geçtim. Kocişimin doğum günü bugün opuyorumnanaktan Pasta kestik. Tabi asıl kutlama yarın akşam arkadaşlarla dışarıda zemuszemus
Eve geldik, Defdoş'u yıkayıp uyuttuk. Hemen size bakayım dedim. Geçmiş bayağı birikmiş. Hızlı hızlı okudum hemen a.s.
Gazel'ime serum bağlanmış. Tekrar geçmiş olsun Hülya'cım ya. Valla Defdoş'u elinde serumla 4 gün idare edene kadar yarı ömrüm gitti. Çok zor anlamayan bebeğe serum bağlatmak. Hem damar bumak dert hem elinde tutmak. İnşallah bi daha gerek kalmaz. Kuzum biran önce iyileşir a.s.
Birsom telde konuştuk gerçi Ömer'im iyiymiş çok şükür. Bak bunu da atlattın gitti. Allah başka dert vermesin bi daha a.s. Sen tabi 2 çocukla uğraşınca 1 tanesi çerez geldi sana kaydirigubbakcemile3 Anneciğine de çok geçmiş olsun ya inşallah sıkıntılı bi durum çıkmaz a.s. Şu Meltem ve Sibel ile kaçamak konusunu sonra detaylı konuşacağız hainler sizi kaydirigubbakcemile3
Bengi'cim hamileymişsin. Canım çok sevindim ya a.s. Şu anda şaşkınsın tabi. Ama sakinleşince ne güzel olduğunu anlayacaksın. Deniz Kaan'ım abi oluyor ya tekrar tebrik ederim canım a.s.
Tatil planları yapılmış oh ne güzel iyi tatiller kızlar a.s. Bizde rezervasyon yaptırdığımızda daha 3 ay var diyorduk. 1 ay kaldı ya. Kısmetse 2 Temmzu'da bizde Bodrum yolcusuyuz geçsin şu 1 ay opuyorumnanaktan
Gülşah'cım yoruldun dimi tatlım ya. Hayırlısı ile taşının da biran önce bol bol dinlen canım a.s.
Ferda'cım hoşgeldin tatlım evine a.s. Defne domatesten pek hoşlanmıyor ama erik ve kiraza hasta. Kayınvalidemlerin bahçesinde erik ağacı var. Oraya gidince hemen dedesine ağacı gösteriyor. Erik topluyorlar dallardan. Bizimkide 3'er 5'er ısırmaya çalışıyor hepsini kaydirigubbakcemile3 Tatil güzel geçmiş belli çok sevindim canım a.s. Senle yakınız ya bigün atla gel bana. Bak herkes keyif yapıyor, kaçamak yapıyor biz öyle oturuyoruz valla a.s.
Özlem'cim Zeynep'imin ateşi yükselmiş şimdi nasıl kuzum iyidir umarım :uhm:
Semra'cım Nazlı kızımın da ateşi düşmemiş ya ne oldu bu kuzuma doktorlar bişeyde bulamıyorlar pöfffff :çok üzgünüm:
Ayşe'cim Melih Kaan'ımın eli nasıl oldu :uhm:
Nurten'cim Defne'm de ateşlenmiş salgın fena ya. Aman dikkatli olalım. Çok geçmiş olsun a.s. Ateş dürüşürücü olarak Calpol veriyorum ben. Ama çok yükseldi ve Calpol etkili olmuyorsa İbufen veriyorum. 15 dk içinde ateşi düşüyor. Çok etkili. Kefir hiç vermedim canım a.s.
Burcu canım İstanbul'a geliyormuşsun çok sevindim a.s. Hafta içi olursa kesin gelirim Allah izin verirse. Hafta sonu olursa da bi planımız olmazsa mutlaka uğramaya çalışırım yanınıza a.s.
Gülhan'cım oh valla bi Semra ile bi Esra ile gezmelerdesin. Allah keyfinizi bozmasın canım a.s. Bu arada 5 Haziran bana uygun. Allah izin verirde yine bi aksilik yaşamazsak ordayız kısmetse a.s.
Gizemlimikado arkadaşım valla en güzel cevabı Burcu yazmış. Sonuna kadar katılıyorum yazdıklarına a.s.
Tuba'cım tatil için bencede yakın bi yer daha uygun. Bana kalsa bende öyle yapardım ama eşim ve birlikte gideceğimiz arkadaşlar illa Bodrum dediler. Allah'tan arkadaşlar Defne ile çok ilgililerde rahat ederiz diye düşündüm bende. Ama sadece Halit'le gitsem mutlaka yakın bi yer olsun derdim. İyi tatiller şimdiden canım a.s.
Ceren'cim oh haftaya tatile gidiliyor he ne güzel. İyi tatiller canım bol bol dinlenin a.s.
Banu'cum haftasonu sınavlar var. Başarılar canım a.s.
Nurran canım selam a.s. Hiç sıkıntı yapma ya. Gitmek istemiyorsan gitme. 2 senedir akılları nerdeymişklava:
Diğer tüm arkadaşlarımı ve kuzularını da kocaman öpüyorum a.s.
Eşim koltukta uyudu kaldı. Bu sabahta çok erken kalktık. Yarın sabah annem gelince spora gideceğim. Yatayım dinleneyim artık. İyi geceler bacılar a.s.
Eline sağlık cnm
sınavda baarılar banucm
Bizde bu sene yazlıktayız, eğer eşim ayarlayabilirse müsait bir zamanımnızda bir antalya planı var bakalım onun harici bir arada kaplıca düşünüyorum ben ya inş
Ömüşün iyi olmasına çok sevindim cnm, annen çok geçmiş olsun, bakalm dr ne dicek
Neyse biraz serum alabilmiş çocuk toparlamıştır kendini cnm üzülme, ama ben şu gece 5te serum takma işine üzüldüm, ya çocuk uyanınca taksalar nolcak ya yazık yavrum uyku sersemi her tarafını delerlerken psikolojisi bile etkilenebilir...
geçmiş olsun kuzuya
annemde kağana benden bahsederken burcu diyor ağız alışkanlığı ama ben hep uyarıyorum anne de diye
oh oh içsin kuzum maş. ben bugün yine paket pınar süt verdim normal olandan içmedi
Cnm iyiyiz, sen nerelerdesin, unuttun bizi bak yaz arada
Tatil planlarınız hayırlı olsun, inş memnun kalırsınız
Özlem canım teşekkürler, elimden geldiğince girmeye çalışıcam
Teşekkürler cnm iyiyim bende, hayat koşuşturması uğraşıp duruyoruz oğulla, buraların tadını çıkartmaya çalışıyorum, sen nasılsın bora bey
nasıl
canım başarılar stres yapma sona kal inşallah iyi geçer.
valla yazdıklarını okurken ben yoruldum maşallah Defnoşta iyiymiş sanırım keyfinizde yerinde süper eşinede nice mutlu sizinle beraber yıllar
iyiyiz sen nasılsın?
valla maşallah imreniyorum size bi ben yapamadım şu buluşmaları .......
BENGİ hamileymişsin tebrikler canım özeniyoruz hamile haberlerini duyunca kızlar bizde mi başlasak çalışmalara ya
Burcu İstanbul amı geliyosun ne zaman?
Ceren tatil keyfi yapacakmış süper her anın keyfine bak tatlım.
Nurten cim hala hastamı kuzum?
Hülya halamı hasta Gazel ya canım nazar mı oluyo bu çocuk bu kadar ya
ohhh be geldim sonunda
oncelıkle kızlar gecmış olsun dıleklerınız ıcın hepınıze cok tesekkur ederım nazlı kızım ıyleştı sonunda 2 gundur ateşı yok zaten neden cıktıgınıda tam anlıyamadık ıdrar ve kan testı temızdı bır hastalıkda gorunmuyordu ama cok yuksekdı atesı dr dişe ve aşıya bagladı sonunda gectı sukurler olsun ama bende maf oldum
bu arada pc mı bozdu cocuklar yapılır dıye bekledım ama kapagınıda kırmıslar yenı fıyaını buluyor dıye yenısını aldık bıorkacgundurde programları yuklenmedı onu bekeldım sonunda bugun eşim getırdı pc mede kavustum ( bak burcum bundan gıremıyordum ozledın benı demııı :))) valla bende cok ozledım burayı hatta ınternetı komple :)))
ben yokken dogumgunlerı gecen kuzularımın dogumgunlerı kutlu olsun mevlam guzel saglıklı uzun yıllar nasıp etsın ınsallah
hulyam telı kapatmışın muratın numaramı degıstı bacım aradım ordanda ulaşamadım evıde gazelım uyuyordur dıye aramadım sabah benı tıhla azcuk konuşmamız lazım
bengıcım hamıleymışsın hayırlı olsun canım mevlam tamamına erdırsın zor olucak sana bıraz ama ustesınden gelırsın merak etme
pınarcım tatıl yaklaşmış gıdeken benıde gotur bacım arkadasları benımkılerede bakarmıkı :))))
dıge bacılarım hepınızı cok optum gecmısı bakmıyorum malesef baksam bır hafta cevap yazmam surer
ayşecımm canım bacım cok ozur dılerım ya bugun sen aradıgında tam gulhanla caddedeydık ve benımkıler aglamaya başlayınca konuşamadım eve geldım ıkısını uyuttum hazırlandım onlar uyanınca esım geldı tekrar onlarla dısarı cıktık bır turlude sana donemedım yarın arıycam senı tatlım
bu akşam halımız tam komedıydı kızlar ama acayıp eglendık gunduz dısarda yuruyoruz hep gulhanla oturunca cocuklatr durmuyor dıye akşam eslerle cadde turu yapalım dedık onlar cocuklara bakar bız dınlenırız dıye dusunduk esracımla eşide geldı gulhanın abısı eşi kızıda vardı kocaman ıkı masa kapattık tabı cocuklar cocuk arabaları Allahdan pastanenın sahıbı tanıdık başka yer olsa atarlardı bızı tabı bızım yaramazlar durmadıgından yıne dınlenemedık eve geldıgımızde saat 10.30 du cocukları yedır ustlerını degsl uyut derken bu saatler oldu ancak fırsat buldum sımdı kısmetse gıdıp yatıcam
hıı bu arada pastaneye gıtmışken pasta sıparısınıde verdık frambuazlı cıkolatalı dıger tarafada yazıcam zaten ayrıntılı
hayırlı cumalarrr kızlaarrr..
Herkesler iidir umarım geçmişi okudum;
Bengi hamileymişsiiinn tebrik ederim cnmmm...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmm...
esra dedene acil şifalar diliyorum cnmm..inş biranönce sağlığına kavuşur..
Gazele serum takılmış hiç kıyamıyorum çocukları bu halde görmeye ama yine onların sağlığı için bazı şeylere katlanmak gerekiyor...inş bi daha gerek kalmaz cnmm geçmiş olsunnn...
Ömere de geçmiş olsun birsencim...Olduda bitti maaşşallah ..arada sünneti de çıkardınız :)inş biran önce normale döner kuzucuk...
Valla pınarcım bugün aklımdan geçirdim Pınar yakın atlasa gitsem ona en azından bi kahve içeriz hem Defnoşa bi geçmiş olsun deriz dedim ama sen o kadar yoğunsunki seni evde bulmak imkansız,tabi ailen ve arkadaşların hepsi burda olunca sende haklısın bize sıra gelmiyor...Ama her zaman aklımdasın ayarlayalımda bidahaki haftaiçi bigün görüşelim olurmu.Benim içinde süper olur,Gülhan Semrayla,Esrayla bizi çatlatıp duruyor sıra bizde dimi ama zemuszemus
Ben özelden atıyorum numaramı sana haberleşiriz cnm,
Eşine mutlu yıllar,,yarın iyi eğlenceler.Defnenin sonuçlarınada sevindim,öp yerime.
Kızlarrrr
Yatmadan bakayım dedım sıze.Uykum gelmezse gecmıse göz atarım zaten azdır kımse gelmıyor artık.
Bızım bu akşam tam komedılık bı sahnemız vardı.Gunduz yıne semoşla turladık.Ama ıctığımız seyler hep yarım kalıyor sıpalardan dönduk evlere akşam eslerle cıkalım onlar baksın cocuklara bız keyıf yapalım dedık.
Alp geldı bız hemen dısarı attık kendımızı.Bıryerde yemek yıyelım bulusmadan dedık.Yemek esnasında esralarla karsılastık.Bız semoslarla bulusucaz burdan sızde gelın otururuz dedık.O arada benım abımler aradı sızın evın oralardayız dısarı cıkalım dıye.Anam bı toplandık 5cocuk -8 buyuk.Bora Burak kosturuyo tabıı.Altına ustune getırdık cafenın.Tabı bız yıne bı keyıf yapamadık....
Pınar sevındım canım sonuclara.Allah bı daha yasatmasın yavruslara.
Ferda valla bız kendımızı astık artık eslerde dahıl gruplara.
Geçmiş olsun kuzuma atlatmış neyseki ya şükür, aman cnm iyi olsunda kilosunu fln takma boşver... kağanda kaç aydır kilo almıyor, aksine boyu uzadıkça zayıflıyormuş gibi gözüküyor, seninle ve defdefle görüşmeyi bende çok isterim cnm, herkese uyabilsin diye bi hafta içi bir hafta sonunu içerecek şekilde plan yaptık, gelmek isteyen arkadaşlara ne zaman uyarsa ona göre belirleriz bakalım bana 2 günde uygun
valla yazdıklarını okurken ben yoruldum maşallah Defnoşta iyiymiş sanırım keyfinizde yerinde süper eşinede nice mutlu sizinle beraber yıllar
Pınarın alıntıları sayfayı doldurmuş valla bende ekleyince destan olmuş
Türkiz i zorla uyuttum ne uykusuz çocuk ya bu ara yürüme heyecanımızda var düz ara gidiyoruz.dedm yoğun bakımdaymış biraz önce haberi geldi dua edin arkadaşlar çok üzüldüm.Biliyosunuz yazında yanına gitmiştik Türkiz le.
Ben bu arada baston araba istiyorum tavsiyeleriniz varmı?Karar veremedim ya
Bu arada Türkiz in fotoğraflarını çektirdik önce şaşırdı sonra bi açıldı bi pozlar veriyor görseniz sanki anlıyor bi bebek albümü yaptırdık insan hepsini almak istiyor ama olmuyor işte.
ohhh be geldim sonunda
sağol pınarccım,2 gündür yok ateşizeynebin sanırım dişten arada ağrı kesşcş veriyorum bakalım inş kolay atlatır
defnem de iyiimiş sevindim,eşinin doğum günü kutlu olsun cnm,n,ce mutlu yıllara sizinle,aini de görmüşssün ne güzel
günaydın hanımlarrr
biz kalktık sabah ben uyanamadım eşime dedim bugünde sen ilgilen düşürmüş çocuğu nasıl becermişseklava:bende kalktım tabi şimdi yumurtasını yediricem sonra kahvaltısını sonrada ben yerim
semracım gelmiş hoşgelmişş canım yaaa özletme kendinia.s.
esracım maşallah türkize bende Ahseninkini çektiricem bi fırsatını bulamadım pofff
dedene de çok geçmiş olsun rabbim acıl şifalar versin inşallaha.s.
birsen hadi kavuş bakalım oğluşunaaa bizim yerimie de öp hattaaa.s.
ceren günaydın tatlımma.s.
pınarcım bütün bir haftayı gezerek geçirmişsin ve belli ki daha bitmemiş kolay gelsin şekerim defdoşunda maşallahı varmış çok sevindim atlatmasına darısı gazelin başına inşallaha.s.
eşinin de doğumgünü kutlu olsun hep birlikte nice senelere canımma.s.
ayyy unuttuğum varsa kusura bakmasın kaçıyorum Ahsen biyerleri karıştırıyor belli ki çünkü sesi çıkmıyor:)))
günaydin hatunlar a.s.
Herkese günaydın kızlar..
Bugün sabah 9 da oğlumun kontrolu vardı ona gittik,oğluşum sağolsun hala zayıf,boyuda 75 cm miş,doktor hiç takmayın gayet sağlıklı bi çocuk öyle olmasa boyuda uzamazdı dedi,aşımızı olduk kan idrar tahlili verdik.Ayy ebn bu doktorları anlamıyorum,geçen aynı hastanede başka bi doktora gitmiştik aslında gitmek istediğimiz doktor bugünki doktordu ama nöbet çıkışıymış biz 10 dk geç kalınca çıkmıştı,neyse geçen gittiğimiz doktor,gece emzirmelerini kesin demişti biliyosunuz,bu da diyoki yoo çok daönemli değil uyandırıp emzirmeyin ama isterseverin avutabiliyosanız avutun diyo,aynı hastanede bile hepsi ayrı telden çaıyoya yuh diyorum başka bişey demiyorum..
Neyse vitaminler kan damlaları hepsi kesildi,herşeyden yiyebilir,oh rahatladık bize sonuçları öğrenirsek dahada rahatlıcaz...oğlum uyurken bende bi çorba yapıyım kızlar öptüm sizi..
Bu arada Gülşahcım sizin yeni evin oralardan geçtik mekanı anladım yani,taşınında görüşürüz inşalalh öptüm cnm...
kızlarr ben de bu hafta ist a gitme planları yapıyordum ne güzel bir hafta orda kalacaktım annemleri görecektim gezecektimm ordan da yalovadaki partiye geçmeyi düşünüyordum amaa maalesef kayınpederim gelecek Adanadan ve o tarihle çakışıyor..ayıp olmasın diye bir süre daha erteledim maalesef....
1-2 hafta sonraya kaldı artık..sağlık olsun..:sinifsinif:
Ama bir durum var ki şu anda mutlu ediyor benii...eşim 10 haziranda yeni bir işe başlıyorrr..sözleşmeyi imzaladı...bu işyerimiz artık bizi kızdırıyordu çünkü...bir kriz mevzu yaptılar bir türlü geçmedi krizleri...dünya aştı bunlar aşamadı maalesef kendi çıkarları uğruna personelin maaşlarından ksıyorlar bölük pörçük veriyorlardı maaşımızı...O kadar oku et Mühendis ol bu durumlara mağruz kal:umursamaz:...Allah vizdan versin bu patronlara...istifasını verdi eşim şimdi de bırakmak istemiyorlarmış..Aman Allah bi daha muhtaç etmesin oraya ne diyim..yeni işimizde imkanlar çok güzel...ama beni en çok sevindiren yılda 1 hafta Fransa tatili olması..inş seneye bu zamanlar gideriz oralara dahihoyyyt
melin sevindim sizin adınıza yeni işiniz hayırlı olsun
kızlar çok yorgunumm başım ağrıyor patronda beni çok kasıyor her istediği anında olacak adamın ahh var ya ev kendimizin olacaktıda iki dakika çekermiydim bu adamı((((((((((((((((((( çok mutsuzum işyerini hiç sevmiyorummmmmmm birşeylere katlanıyorsam eve destek olduğumdan dayanıyorummmmmmm bazen
valla cnm hastande aklıma siz geldiniz 4 gün boyunca Allah sanada defnoşumada sabır vermiş biz 1 geceyi zor attattık Allahım tekrar göstermesin o gunleri a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?