2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Defdoş sıcaktan bunalmış bir halde küvet keyfi yaparken sevgilerini yolluyor tüm kardeşlerine ve teyzelerine a.s.

pınarcım cok saol cnm öpüyoruz sizi...
o sudaki çirkin balığıda yerim ben yaa maşAllah zuzuma ..bikinide pek yakışmış :)

pınarımm defdefe ne yakışmış öle bikinisi yawvv.......

ayy bizimde evlilik yıldönümümüz 23 haziran gerçi çok var ama
bende bi aksam yemeği düşünüyorum...ama nereye gitsek bilemiyorum varmı şöle avrupa yakasında nezih bi yer kızlar tavsiye edeceğiniz

Bırsencım ben hıc bılmıyorum avrupa yakasını yardımcı olamıcam malesefff

pınarr sacları uzayınca daha bı seker oldu bu kız yahuu:)pembe bıkınılerde yakıyorrrr Şok Şeker Şokkk maŞallahh

kızlar, 1 saat oldu gireli ama ancak yazabiliyorum. benim kuzum da hasta oldu( ateş,öksürük,hırıltı! bi de sesi kısıldı( aman yaa,elinin yanığı yeni geçerken bu çıktı başımıza( babası doktora götürmüş bugün. boğazı ve kulağında biraz enfeksiyon olmuş. antibiyotik ve soğuk algınlığı için şurup yazmış. oy bebeğim yaa( bi haller var başımızda ya hayırlısı...

KIZLAR ALINTI YAPMIYORUM ALINTI YAP DİYİNCE ÇOKKK BEKLİYOR DİREK YAZIYORUM O ZAMAN HEMEN GÖNDERİYOR.
KUZURA BAKMAYIN..BİLGİNİZ OLSUN..:kedi:
canım özledik valla,evde net yoktu dimi sizin arada görürdük. berke kuzum nasıl? çok öpüyorum.

canım muhabbetiniz ne kaynanayla bilmiyorum ama kaynana deyince bana bişeyler oluyor:)) kolay bir gün olmuştur umarım!

sen yoğun tempoya alışınca sana çerez gibi gelmiştir tek çocuk:) bide heralde yayamaz olan aliş, ömer daha rahat bir bebek. anneciğine de geçmiş olsun,umarım ciddi bişey çıkmaz.

lise mi canım bu? 18 temmuz'a kadar sınavlar var di mi? eşimin de öyle ama idare 4-5 temmuzda bitiriyor çok şükür.

canım nasılsın, senle de karşılaşamaz olduk. kuzucum nasıl annesi? çok öpüyorum!

oyyy bebeğim ya kıyamam benim sıpa daha anne demiyor ama arkamdan ağlayınca bitiyorum bende(

Bu arada Türkiz in fotoğraflarını çektirdik önce şaşırdı sonra bi açıldı bi pozlar veriyor görseniz sanki anlıyor bi bebek albümü yaptırdık insan hepsini almak istiyor ama olmuyor işte.
merakla bekliyoruz! :) bende yaptıracam ama bir denk getiremedik.

rica ederim tatlım. hülya'nın nosunu istemiştim onu gönderseydin olurdu ama zaten face'de görüştük onunla da:)

kız merak ettim bacım,nereyi karıştırıyormuş:)) benimki ne zaman ortadan kaybolsa parmağını bi yere sıkıştırıyor:)

hayırlı olsun canım yeni işiniz. inşallah daha mutlu olursunuz.

canım işte mutsuz olmak çok zor Allah yardımcın olsun. ben yarım gün çalışmama rağmen bu kel müdürüme tahammül edemiyorum. neyseki okul kapanınca yeni okuluma geçecem!!

benim tembel de daha başlamadı ama sankim bir haftaya kadar uçacak kuşum:)) bol bol prova yapıyo,elini bırakıp 2-3 adım atıp geri tutunuyo:)

Defdoş sıcaktan bunalmış bir halde küvet keyfi yaparken sevgilerini yolluyor tüm kardeşlerine ve teyzelerine a.s.

oyy yerim o pembe bikiniliyi ben:))

ya bu arada yazmadan geçemeyecem, kabus gibi bir gece de ben geçirdim! zaten Melih Kaan akşamdan ateşliydi. şurup içince düşmüştü ateşi. gece saati kurduk bakalım diye, o da çalmamış zil! gece 2 gibi ağladı kuzum,onun sesine uyandık. ateşi çıkmış,sesi kısık. antibiyotik vereyim diye mutfağa girdim. o sırada bir şimşek çaktı,bir gök gürledi ama,camlar titredi resmen! elimdeki şişeyi düşürüdüm! o sırada yatak odasından bir çatırtı geldi! eyvah dedim yıldırım düştü bizim eve!! hemen koştum ne oldu diye, efendim bizim yatak göçmüş aşağı!! 2 tane vidası çıkmıştı farkettim, uyuz kocama söyleyeli 2 hafta oluyor. tabi adam gıcırdamaz kağnı olduğu için yıkılmasını bekliyormuş! bi sinir harbi içerisindeyken ben pat elektrikler kesildi!! mum ışığı eşliğinde oturma odasına yatak hazırladım, oğlumun altını değiştim,mama hazırladım,şurubunu içirdim. bu arada eriyen mumları da bi güzel halıma döktüm!! off berbat bi geceydi. sabah da 6'da kalkıp evimi ve oğluşumu o halde bırakıp okula gittim!! neyseki oğluşumun ateşi şimdilik düştü, şu sıralar sakinim(

bizde drdan geldik,,,,,
defneye acayip bi öksürük yapıştıki sormayın bikaçgündür vardı ama önemsemedim dün gece yrm saatte bir ayaktaydım bi öksürüyorki boguluyor zannedersin ödümüz koptu her öksürdügünde sabah erkenden has.gittik ama nalet bilgi.sistemleri bozulmuş cvp vermiyormuş biraz bekledik falan olmayacak böyle eşimdedi cumadan sonra bidaha geliriz neyse bidaha gittik budefa eşim gelemdi tek gittim yine sistemler gitmiş son anda geldide girebildik..
fena bi geniz akıntısı oluşmuş, balgamlı falan çok var dedi damla,antibiyotik,öksürük şurubu verdi 1hafta kullancaz geçmezse film isteyecek,, bide bıngıldagı kapanmadıgı için kan testi istedi kalsiyum bakacakmış...

temizliigim bitti çok şükür dün 2kadın geldi sagolsunlar hemencik işimiz bitti ne güzel oldu ama defneyi çarş.anneme bıraktık ve orada kaldı işim erken bitisn diye herşeyi ben yaptım nerdeyse kadınlara 2camla duvarlar kalmıştı bitti gitti çok şükür ama bide defnem hasta olmasaydı offff bune ya
zaten kubiyle kendimizi yedik kavgadan gürültüden,üzüntüüden inanın 10gün erken regl oldum ve çok sancılıyım...
dün gitmiş nezmanadır istedigim baston puset vardı onu almış çok sevindim gönlümü aldı işte..
çok rahatmış valla neydi o koca araba.. bugun omzuma takıp çıktım eve..
yandık bugun kızımla ne sıcaktı öyle yaaa defneye güneş geldikçe bastı çığlıgı cadı.. ilaçlarını verdim son kalan işlerimi hallettim size bakım dedim..

hülya gazelime çok üzüldüm bitanem ya kıyamam şu damar bulma olayı zaten bitiriyor adamı anlaıyorum seni şu serum çıkma olayıda kötü olmuş nasıl farketmediler ya!! defneye elinin üzerinden takmışları elini okadar sallamıştıki serum çıktı bissürü kanamıştı, bi akıllıda bana elini tut dememişti en son biri geldi söyledi bende ağlamaktan aklıma gelmemişti.. off ya inş. bidaha gerek kalmaz..

ayşecim sizede çok geçmiş olsun.. salgın heryerde var demekki ya kıyamam yakışıklı melih kaanıma...

kızlar valla kafam kazan gibi geçmişede öyle bi bakabildim aklımda kalmadı kusura kalmayın emi???

a.s.

canim cok teşekkürler teklifin için..ama biz hiç gelmeyelim :) yani ben gelmiyim :) cok rahatsiz hissediyorum kendimi öyle durumlarda :) zaten yakinim ben iskeleye :) yürüyerek gidicem :) ee yalovadan da bu hatunlar alacak nasilsa :) tekrar teşekkürler :)

sen bi sor canim..istersen eşin pendik iskelesinde biraksin seni,bulusup gidelim,dönüştede eşin pendikten alir..isterseniz arabayla gelin :) siz bilirsiniz velhasil :) ama bana haber ver ki ona göre bilet ayirtayim

maşaAllah paşama..hiç dert etme bencede ferdacim..her cocugun bünyesi farkli oluyor neticede..Allah saglik versin en önemlisi bu doktorlar dünyasinada hoşgeldin diyim :))) bunlarin hepsi ayri bi cins valla..sana hangisi mantikli geliyorsa onu yap derim..

ay canim girmedim gündüz,oyuzden göremedim ( ben nenehatuna götürüyordum serrosu..belli bi doktorum yok..hepsine gittim :) ama en begendigimin adi doktor musa :))) soyadini hatirlamiyorum valla :))

öff ya bende gelmek ıstıyorum ama öle ters zaman geldıkı bıdahakı sefere ınsallah bende resımlerınıze bakıp iç çekerım artık

canim ya..valla bende cok isterdim senin gelmeni gene yanliz resim cekilirdik p olsun saglik olsun napalim..sen güzelce taşinda bulusuruz gene

ben anlamadim ya..gelemiyormusun şimdi ?? ist.a gitmeyi erteledin..onu anladim..ama yalovaya gelip gelmedigini anlamadim..ay fire vermeyelim artik yaa

işinize cok sevindim canim ya..bu özel sektür bi tuhaf valla..inşaAllah hayirli olur bu yeni iş sizin için :) tatil kisminada bayildim :)

canim ya iş değiştirme imkanin yokmu hiç yaa tam yaz sezonu aslinda..işler orda yogundur epey..belki cok daha kolay bi şekilde iş bulabilirsin..

eşinin dogumgünü kutlu olsun canim :) beraberce nice mutlu huzurlu saglikli yillara inşaAllah :) güzel bi gece gecirirsiniz umarim

hmmm bakirkoyde madoyu cok severim ben :) atakoy sahil yolunda da Gelik restaurant var..yemek içinde orasi güzeldir :) eminönü dersen saray güzeldir..nereye gideceksiniz ki ona göre söyleyelim :)

oyyy kuzum benim kiyamam yaaa cok gecmiş olsun aysecim..acil şifalar güleryüzlü kuzumaa a.s.

ayşecim ne güldüm ya.. tam yıldırım düştügü anda sizin yatak göçmüş he? zamanlamaya bak.. bide elektirik gitmiş,allah beterinden korumuş sizi..
neyseki şimdilik herşey yolundaymış:)

oyyy anacim bi okuyun üfleyin bu ne yahu..baya zor bi gece olmus..vardir bi hayri artik..
kuzucugumun atesi cikmaz inşaAllah tekrardan

oyy bi hasta daha kuzum benim yaa geçmiş olsun canim yaa..acil şifalar inşaAllah..

temizlik için madalya taktilarmi sana canim :) kizim yeter ya..canin cikacak hala temizlik yapiyorsun..biraz caninin kiymetini bil..

bu arada kesinleşmedimi mevlüt tarihi??

madalyada neymiş canım fener alayıyla beraber şehrin anahtarınıda verceklermiş:dilcikar:
kız bide varya eşimle birbirimizi yedik ya anlatamam adama şu yapılacak demeden kavga çıkıyor sanki ben başkasının evine yapıyorum kendi evimiz için uğraşıyorum zor bela banada yapıldı balkon ama onuda kendi yapmadı adam tuttu.. bidünya laf yedim,yuttum anlatamam... evlilik yürütmek çok zorr çokkk zor...
cnm sayfayada yazdım bi mani yok inş. gelecegim mevlütümüz 6.sında olcakmışkaydirigubbakcemile5

canım kuzuma da geçmiş olsun tatlım. temizlik için de ellerine sağlık.

sağol canım benim.

ayşecim ne güldüm ya.. tam yıldırım düştügü anda sizin yatak göçmüş he? zamanlamaya bak.. bide elektirik gitmiş,allah beterinden korumuş sizi..
neyseki şimdilik herşey yolundaymış:)
sorma yaa aklım çıktı! onu bırak alt komşu ne dedi ki?bilmiyorumkismile ne bilsin millet yanlış da anlamıştır:roflol:

oyyy anacim bi okuyun üfleyin bu ne yahu..baya zor bi gece olmus..vardir bi hayri artik..
kuzucugumun atesi cikmaz inşaAllah tekrardan

bu arada kesinleşmedimi mevlüt tarihi??

inşallah canım. sorma ya bende anlamadım. nazar heralde yabilmiyorumkismile elinin yandığı günün öncesi apartman toplantımız vardı. bütün apartmanın sevgilisi zaten kuzum,milletin nazarı değdi. bu hastalık öncesi de benim misafirim vardı:çok üzgünüm:

slm kızlar ....

ceren yazamadım melihin elli için ve şuanki hastalığı için çok geçmiş olsun cnm aman ya hiç bir kuzu hasta olmasın lütfen yaa

tubiş geliği çok severim ilk sevgililer günümüzde orada yemek yedik ...hatta çok yeni tanıştığımız için
ben çekindim o kadar şık bi yere gitmeye ısrarla gitmeyelim dedim...aytunç kapıda elimi sıkıca tutarak.
korkma bulaşık yıkatmam sana demişti..
ogün ilkez gelik köfte yemiştim tam 8 yıldır aynı şeyi yerim hiç başka bişey denemedim..

mado orasınında müdavimiyiz kahve ve dondurması

kızzzzzz aynı zevklere sahibiz ya...yani kısacası biz oralara çok sık gidioruz değişik olsun istedim.
ama sanırım yine bildğim yol doğru yol diyeceğim...

şöle planlıyorum eşim seyhatte olmazsa evlilik yıldönümü tarihinde ogün çocukları eltime bırakacağım
ve aksamdan eşime gideceğim işyerine ....süprizzzzzzz
sonra beraber bakırköye gideriz....o dediklerini yaparız...
bakalım başka fikirler gelecekmi???

nurten cnm çok geçmiş olsun cnm biliyorsun alişimde hasta oldu
doktorumuz zinat antibiyotik verdi...birde alerjik öksürük damlası ve balgam söktürücü okyanus suyu
bunlarla alişim 2 günde toplandı hepsi alerjik bünyeler için alişde alerji testi temiz ama
beyaz çocuklar daha yatkın dedi....3 .gün kontrolde doktor bile şaşırdı ne çabuk toplamış dedi...
bence böyle bir söyle doktora....

maşallah sana bebeğim bikinini seveyim senin nasıl yakışmış Allah nazarlardan saklasın seni

canım biz eşimle benim doğumgünümde florya sahilinde kilis sofrasına gitmiştik çok güzel bir yerdi
ama bizim arkadaşlar galatasaray adasına gittiler çok harika bir gece geçirmişlerdi öneriyorlardı ben onların yalancısıyım:))))
aman be cadı işte heryeri karıştırıyor
ben seccade çekmecesini toplarken o çatalları boşaltıyo,ben orayı toplarken evrak çekmecesi boşalıyor orayı hallederken sıpacık çiçeğin toprağını yere döküyor:)))
ama sağlıklı olsunda ben razıyım onun cadılıklarınaa.s.

geçmiş olsun canım yaa gece gece başınıza gelmeyen kalmamış pofffffffbi sadaka verin canım hayırdır inşallah

geçmiş olsun şükür kavuşturana a.s.
bu ne kızım yaa temizlik diye öldünnn canının kıymetini bil boşver madalya takmıyorlar:))
defneme de geçmiş olsun canım yaaa iyileşemedi kuzucummm

gelelim bana okuldan geldim eşimle direk metroya gittik alışveriş yaptık Ahseni aldık annemlerde yemeğimizi yedik tabi eve geldik Ahsen şimdi uyudu bende size bakayım dedim
yarın sabah temizlikçi gelecek bende arkadaşlarla kahvaltıya gideceğim
sonrasında ne yaparız bilmiyorum bakalımmm

selam nasılsınız demeye korkar oldum yine nazarlara geldi kuzularımız ya.
cerencim valla korku filmi gibiymiş geceniz geçmiş olsun canım.
KNK canım çok üzüldüm canım sizede geçmiş olsun.Temizlik iyi olmuş ama rahatlamışsındır.

Mutaharanın alıntılarından gördüm bu haberleri şimdi bi geçmişe bakayım
Dırımcım gözün aydın kardeşler birleşmiş sen kavumşsun oğluşuna ne mutlu Allah sağlık versin canım
Bu arada Türkizde hafif üşütmüş burnu tıkalı havalardan sanırım.

Son düzenleme:
geçmiş olsun esracımm
bende yatıyorum herkese iyi haftasonları öpüyorum kuzularınızı:)))

görüyomusun cadıyı,tembellik yapıyo desene...öperim onu ben :))
ohh süslen bakalım inşalalh güzel geçer geceniz.
Defnenin bikinili haline bayıldım,bende önceki gün oğlumu yıkadım öyle küvette,bayıldı,,aslında resminide çektim ama atmadım buraya dur bakıyım bidaha denicem atmayı..
görüşürüz cnm inşallah haftaya,yada başka zaman ne zaman müsait olursan...
bizimkide 25 haziran ..:)
ama bende karşıda pek biyer bilmiyorum gerçi burda da bilmiyorum neyse...sen bulursun güzel bi yer,,
ayy ne oldu yaa tühh yavrum benim çok geçmiş olsun kuzuma..
sağol cnm bizde iyiyiz..Dağhanda iyi çok şükür..
o ne beee,yatak olayı cidden çok komik bee,bu erkekler illa yumurta kapıya dayanınca yapıyolar bi işi...oku üfle sen anacım,bende çok korkarım gök gürültüsünden,sanırım depremden kaldı..
cnm sizede çok geçmiş olsun ne oluyor böyle bebişlere anlamadım ki..ohh evinde mis oldu ne güzel bende istiyorum yaa...ama bu ara hiç yapamam olduğu kadar artık ne yapalım.Geliyomuşsuz çok sevindim cnm görüşürüz Yalovada inşalalh..

aşkolsun cnm rahatsız olacak ne var,ama tabii sen bilirsin yinede,ben adama soramadım daha salonda çalışıyor şu an,Dağhandan fırsat bulamadım heralde birazdan gelir sorarım ben..haber vericem sana..
Dağhanın kilosunuda çok takmıyorum açıkçası sağlıklı olsunda gerisi boş..

çok geçmiş olsun sizede cnm,dikkatli olmak lazım ,hava aldatıyor..
geçmiş olsun esracımm
bende yatıyorum herkese iyi haftasonları öpüyorum kuzularınızı:)))
iyi geceler iyi haftasonlar cnm..

Herkese iyi geceler kızlar a.s.

Ohh dinlenmek istiyorum artık,gerçi böyle demeyede korkuyorum Birsen kızıyor :)):kedi: tek çocukla nasıl yoruluyorsunuz diye..!!
Neyse akşam yemek faslı bitti,benimkiler sürahiyle suyu döktüler,bende ikisini evden kovdum parka gittiler,bende ortalığı toparladım.daha oturmadan geldiler,oynadık paşamla uykusu geldi bi muhallebi yaptım yemedi bu gece..emzirdim kucakta yarım saat salla anam öldüm neyse uyudu yatırdım yerine,kocam hala çalışıyor salonda bende takılıyorum ama çok uykum geldi her an yatabilirim...gözümden akıyoo resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…