canım özledik valla,evde net yoktu dimi sizin arada görürdük. berke kuzum nasıl? çok öpüyorum.KIZLAR ALINTI YAPMIYORUM ALINTI YAP DİYİNCE ÇOKKK BEKLİYOR DİREK YAZIYORUM O ZAMAN HEMEN GÖNDERİYOR.
KUZURA BAKMAYIN..BİLGİNİZ OLSUN..:kedi:
canım muhabbetiniz ne kaynanayla bilmiyorum ama kaynana deyince bana bişeyler oluyor:)) kolay bir gün olmuştur umarım!kızlar merhaba
bugun temizliğim vardı sabah öğleden sonrada gezmeye gittik yeni geldim eve yemek yapıcak halimde yok
bugun kayınvalidem arad yarım miafir geliyor sende gel diye hayret içinde kaldım 2 yıl aradan sonra ilk defa cagırıyor beni bende yarın gidersem 2 yıldır ilk defa eşimsiz gitmiş olcam
ısrar etti tabi kızımı misafirlere göstericek gercekten hakkı var gibi
bende gidicem mecburen sanırım ama şimdiden yüregime sıkıntı cöktü sevmiyorum yaaa dua edin bana yarın kolay gecsin
şimdi gelelim sizlere azıcık okudum hanzade fırsat verdiği sürece anladıgım kadarıyla
gazel bebek hastaneye yatıp cıkmıs cok cok gecmiş olsun hülyacım Allahım birdaha göstermesin en agır atlattıgınız hastalık bu olsun
ferdacım sana da basarılar sınavında
tatil planı yapanlar var hepinize şimdiden iyi tatiller umarım dilediginiz gibi gecer
tatile benim gibi gidemeyecek olanlarda sıkmayalım canımızı napalım saglık olsun
neyse kızlar hanzade durmuyor ortalık karıştırıyor ben bi ona bakayım
haaa buarada dogum günümüz için süsler aldım bugun ayyy cok az kaldı:)
sen yoğun tempoya alışınca sana çerez gibi gelmiştir tek çocuk:) bide heralde yayamaz olan aliş, ömer daha rahat bir bebek. anneciğine de geçmiş olsun,umarım ciddi bişey çıkmaz.bu aksam anneme gidiyorum 3 gün tek çocukla vakit geçirdim
o kadar rahat bi durumki ....eskisi gibi heryeşe yatiyorum
rahatım uykum geldiğinde uyuyabiliyorum
evim dağılmıyor.....tek çocuk bakan arkadaşlarım kızmasın ama çok kolaymış yaşam tek çocukla....
ama herşeye rağmen alişimi çok özledimm
lise mi canım bu? 18 temmuz'a kadar sınavlar var di mi? eşimin de öyle ama idare 4-5 temmuzda bitiriyor çok şükür.Selam nasılsınız kızlar?Günlerdir anca gelebildim yazılılar sözlüler bide okulumuz taşınıyor atölyeyi topla herşey üst üste geldi haftaya taşıncak okulumuz bakalım başka bi okula gitcez kötüsü okulumuz 18 temmuzda bitip 20 ağustosta başlıycak çok kısa neyi sıkıştırcaz bakalım.
Dırım Ömer nasıl oldu iyimi?Aliş te yalnız sıkılıyordur aslında çok alışıklar çünkü birbirlerine
canım nasılsın, senle de karşılaşamaz olduk. kuzucum nasıl annesi? çok öpüyorum!selamlar,,
Ayy nihayet oğluşu uyuttum.Akşam yemekten sonra eltimler geldi,annesi ve yengeside vardı oturduk benimkide Lara ablasına şımardı sevindi uykusu açıldı oynadılar,neyse onlar gittide bizimkide uyudu,büyüğüde maç izliyor bende arkidaşlarıma bi bakim dedim,,nabersiniz kızlar??hu huuu kimse yokmu???
oyyy bebeğim ya kıyamamKimse yok sanırım bende gideyim yatayım saat 1 olmuş zaten sabah 6 da kalkıcam offfff offffff bazen çok zor geliyor dün sabah tam işe gidecekken Türkiz uyandı bana AN-NE diyor öptüm sevdim kesmedi annemi çağırdım baktım ağlıyor biraz daha sevdim yok AN-ne diye gelmek istiyor sabahın köründe indirdim onu asansörle aşağı dışarı çıkınca biraz gönlü oldu sonra baktım arkamdan el sallıyor o kadar üzüldüm ki kıyamadım ya
merakla bekliyoruz! :) bende yaptıracam ama bir denk getiremedik.Bu arada Türkiz in fotoğraflarını çektirdik önce şaşırdı sonra bi açıldı bi pozlar veriyor görseniz sanki anlıyor bi bebek albümü yaptırdık insan hepsini almak istiyor ama olmuyor işte.
ohhh be geldim sonunda
oncelıkle kızlar gecmış olsun dıleklerınız ıcın hepınıze cok tesekkur ederım nazlı kızım ıyleştı sonunda 2 gundur ateşı yok zaten neden cıktıgınıda tam anlıyamadık ıdrar ve kan testı temızdı bır hastalıkda gorunmuyordu ama cok yuksekdı atesı dr dişe ve aşıya bagladı sonunda gectı sukurler olsun ama bende maf oldum
bu arada pc mı bozdu cocuklar yapılır dıye bekledım ama kapagınıda kırmıslar yenı fıyaını buluyor dıye yenısını aldık bıorkacgundurde programları yuklenmedı onu bekeldım sonunda bugun eşim getırdı pc mede kavustum ( bak burcum bundan gıremıyordum ozledın benı demııı :))) valla bende cok ozledım burayı hatta ınternetı komple :)))
ben yokken dogumgunlerı gecen kuzularımın dogumgunlerı kutlu olsun mevlam guzel saglıklı uzun yıllar nasıp etsın ınsallah
hasta kuzular varmış mevlam şifalarını versın ınsallah
hulyam telı kapatmışın muratın numaramı degıstı bacım aradım ordanda ulaşamadım evıde gazelım uyuyordur dıye aramadım sabah benı tıhla azcuk konuşmamız lazım
bengıcım hamıleymışsın hayırlı olsun canım mevlam tamamına erdırsın zor olucak sana bıraz ama ustesınden gelırsın merak etme
meltem bırso sıboş kacamagınızı duyduk ohh sefanız olsun
pınarcım tatıl yaklaşmış gıdeken benıde gotur bacım arkadasları benımkılerede bakarmıkı :))))
dıge bacılarım hepınızı cok optum gecmısı bakmıyorum malesef baksam bır hafta cevap yazmam surer
ayşecımm canım bacım cok ozur dılerım ya bugun sen aradıgında tam gulhanla caddedeydık ve benımkıler aglamaya başlayınca konuşamadım eve geldım ıkısını uyuttum hazırlandım onlar uyanınca esım geldı tekrar onlarla dısarı cıktık bır turlude sana donemedım yarın arıycam senı tatlım
bu akşam halımız tam komedıydı kızlar ama acayıp eglendık gunduz dısarda yuruyoruz hep gulhanla oturunca cocuklatr durmuyor dıye akşam eslerle cadde turu yapalım dedık onlar cocuklara bakar bız dınlenırız dıye dusunduk esracımla eşide geldı gulhanın abısı eşi kızıda vardı kocaman ıkı masa kapattık tabı cocuklar cocuk arabaları Allahdan pastanenın sahıbı tanıdık başka yer olsa atarlardı bızı tabı bızım yaramazlar durmadıgından yıne dınlenemedık eve geldıgımızde saat 10.30 du cocukları yedır ustlerını degsl uyut derken bu saatler oldu ancak fırsat buldum sımdı kısmetse gıdıp yatıcam
hıı bu arada pastaneye gıtmışken pasta sıparısınıde verdık frambuazlı cıkolatalı dıger tarafada yazıcam zaten ayrıntılı
neyse kızlar ben kacıyorum cok yorgunum cok optum herkesı ]/COLOR]
kız merak ettim bacım,nereyi karıştırıyormuş:)) benimki ne zaman ortadan kaybolsa parmağını bi yere sıkıştırıyor:)günaydın hanımlarrr
biz kalktık sabah ben uyanamadım eşime dedim bugünde sen ilgilen düşürmüş çocuğu nasıl becermişseklava:bende kalktım tabi şimdi yumurtasını yediricem sonra kahvaltısını sonrada ben yerim
semracım gelmiş hoşgelmişş canım yaaa özletme kendinia.s.
esracım maşallah türkize bende Ahseninkini çektiricem bi fırsatını bulamadım pofff
dedene de çok geçmiş olsun rabbim acıl şifalar versin inşallaha.s.
birsen hadi kavuş bakalım oğluşunaaa bizim yerimie de öp hattaaa.s.
ceren günaydın tatlımma.s.
pınarcım bütün bir haftayı gezerek geçirmişsin ve belli ki daha bitmemiş kolay gelsin şekerim defdoşunda maşallahı varmış çok sevindim atlatmasına darısı gazelin başına inşallaha.s.
eşinin de doğumgünü kutlu olsun hep birlikte nice senelere canımma.s.
ayyy unuttuğum varsa kusura bakmasın kaçıyorum Ahsen biyerleri karıştırıyor belli ki çünkü sesi çıkmıyor:)))
hayırlı olsun canım yeni işiniz. inşallah daha mutlu olursunuz.kızlarr ben de bu hafta ist a gitme planları yapıyordum ne güzel bir hafta orda kalacaktım annemleri görecektim gezecektimm ordan da yalovadaki partiye geçmeyi düşünüyordum amaa maalesef kayınpederim gelecek Adanadan ve o tarihle çakışıyor..ayıp olmasın diye bir süre daha erteledim maalesef....
1-2 hafta sonraya kaldı artık..sağlık olsun..:sinifsinif:
Ama bir durum var ki şu anda mutlu ediyor benii...eşim 10 haziranda yeni bir işe başlıyorrr..sözleşmeyi imzaladı...bu işyerimiz artık bizi kızdırıyordu çünkü...bir kriz mevzu yaptılar bir türlü geçmedi krizleri...dünya aştı bunlar aşamadı maalesef kendi çıkarları uğruna personelin maaşlarından ksıyorlar bölük pörçük veriyorlardı maaşımızı...O kadar oku et Mühendis ol bu durumlara mağruz kal:umursamaz:...Allah vizdan versin bu patronlara...istifasını verdi eşim şimdi de bırakmak istemiyorlarmış..Aman Allah bi daha muhtaç etmesin oraya ne diyim..yeni işimizde imkanlar çok güzel...ama beni en çok sevindiren yılda 1 hafta Fransa tatili olması..inş seneye bu zamanlar gideriz oralara dahihoyyyt
canım işte mutsuz olmak çok zormelin sevindim sizin adınıza yeni işiniz hayırlı olsun
kızlar çok yorgunumm başım ağrıyor patronda beni çok kasıyor her istediği anında olacak adamın ahh var ya ev kendimizin olacaktıda iki dakika çekermiydim bu adamı((((((((((((((((((( çok mutsuzum işyerini hiç sevmiyorummmmmmm birşeylere katlanıyorsam eve destek olduğumdan dayanıyorummmmmmm bazen
benim tembel de daha başlamadı ama sankim bir haftaya kadar uçacak kuşum:)) bol bol prova yapıyo,elini bırakıp 2-3 adım atıp geri tutunuyo:)yok ferda hala ellerımden tutup yuruyor işin garıbı hep gezınsın ıstıyorrr kucakta ıstemıyo oturtmayacaksın da tut ellerınden yürü durrr:)) koltugun kenarında sıralıyo odayı turluyo tutunarak ama hala adım atmadı tek basına tembel sıpaa
Defdoş sıcaktan bunalmış bir halde küvet keyfi yaparken sevgilerini yolluyor tüm kardeşlerine ve teyzelerine a.s.
ohh ne güzel keşke bizde de öyle olsa...İyi yapmışsınız gezin anacım gezin...bizim yerimizede gezin..
ohh sefanız olsun bravo valla size,
Şükür kavuşturana Semracım...özledik valla..
pasta siparişide verilmiş ne güzel...geliyoruz anacım bekleyin..
cnm evet en son onla gidiyorduk fikri değişmediyse ben yine sorucam tabi,aslında isterseniz sizde bizimle gelebilirsiniz.üç kişisiziniz nasılsa.Benim tek düşündüğüm şu 1 haziranda araba koltuğu şartya acaba polis filan çevirirmi 4.müzünde kucağında bebek halimiz ne olur,yoksa gideriz ne gerek var bilet alamaya!!dur ben eşimle netleşiyimde haber veriyim sana bu akşama okey.!!!
Herkese günaydın kızlar..
Bugün sabah 9 da oğlumun kontrolu vardı ona gittik,oğluşum sağolsun hala zayıf,boyuda 75 cm miş,doktor hiç takmayın gayet sağlıklı bi çocuk öyle olmasa boyuda uzamazdı dedi,aşımızı olduk kan idrar tahlili verdik.Ayy ebn bu doktorları anlamıyorum,geçen aynı hastanede başka bi doktora gitmiştik aslında gitmek istediğimiz doktor bugünki doktordu ama nöbet çıkışıymış biz 10 dk geç kalınca çıkmıştı,neyse geçen gittiğimiz doktor,gece emzirmelerini kesin demişti biliyosunuz,bu da diyoki yoo çok daönemli değil uyandırıp emzirmeyin ama isterseverin avutabiliyosanız avutun diyo,aynı hastanede bile hepsi ayrı telden çaıyoya yuh diyorum başka bişey demiyorum..
Neyse vitaminler kan damlaları hepsi kesildi,herşeyden yiyebilir,oh rahatladık bize sonuçları öğrenirsek dahada rahatlıcaz...oğlum uyurken bende bi çorba yapıyım kızlar öptüm sizi..
Bu arada Gülşahcım sizin yeni evin oralardan geçtik mekanı anladım yani,taşınında görüşürüz inşalalh öptüm cnm...
kızlar merhabaa
pendıkte oturan bı arkadasımın bebegı ıcın doktor lazım tugba aklıma sen geldın sen hangı hastaneye goturuyosun doktorun kım bıde pendık tarafında oturan arkadaslar yardımız rıcaaaaa
öff ya bende gelmek ıstıyorum ama öle ters zaman geldıkıbıdahakı sefere ınsallah bende resımlerınıze bakıp iç çekerım artık
kızlarr ben de bu hafta ist a gitme planları yapıyordum ne güzel bir hafta orda kalacaktım annemleri görecektim gezecektimm ordan da yalovadaki partiye geçmeyi düşünüyordum amaa maalesef kayınpederim gelecek Adanadan ve o tarihle çakışıyor..ayıp olmasın diye bir süre daha erteledim maalesef....
1-2 hafta sonraya kaldı artık..sağlık olsun..:sinifsinif:
Ama bir durum var ki şu anda mutlu ediyor benii...eşim 10 haziranda yeni bir işe başlıyorrr..sözleşmeyi imzaladı...bu işyerimiz artık bizi kızdırıyordu çünkü...bir kriz mevzu yaptılar bir türlü geçmedi krizleri...dünya aştı bunlar aşamadı maalesef kendi çıkarları uğruna personelin maaşlarından ksıyorlar bölük pörçük veriyorlardı maaşımızı...O kadar oku et Mühendis ol bu durumlara mağruz kal:umursamaz:...Allah vizdan versin bu patronlara...istifasını verdi eşim şimdi de bırakmak istemiyorlarmış..Aman Allah bi daha muhtaç etmesin oraya ne diyim..yeni işimizde imkanlar çok güzel...ama beni en çok sevindiren yılda 1 hafta Fransa tatili olması..inş seneye bu zamanlar gideriz oralara dahihoyyyt
melin sevindim sizin adınıza yeni işiniz hayırlı olsun
kızlar çok yorgunumm başım ağrıyor patronda beni çok kasıyor her istediği anında olacak adamın ahh var ya ev kendimizin olacaktıda iki dakika çekermiydim bu adamı((((((((((((((((((( çok mutsuzum işyerini hiç sevmiyorummmmmmm birşeylere katlanıyorsam eve destek olduğumdan dayanıyorummmmmmm bazen
Selam kızlar a.s.
Ay sabahtan beri yine bir koşuşturma içindeyim. Önce sabah spora gittim. Ordan geldim evin heryerini güzelce sildim. Lavabolarımı, tuvaletlerimi hallettim. İki posta çamaşır yıkadım astım. 2 kere duş aldım bu ne sıcak ya kafamçokkarıştı Sonra Defdoş'uma bikinisini giydirip küvet keyfi yaptırdım. Resmini eklerim az sonra kaydirigubbakcemile3
Sonra annemi yolcu ederken kuzumla belediyeye gidip evimizin vergisini yatırdık. Ordan parka gittik. Geldik uyuttum kuzumu. Az önce uyandı aldım emzirdim yine yanıma koltuğa yatırdım bakalım ne kadar uyuyacak böyle :uhm:
Bu akşamda eşimin doğum günü kutlaması için dışarıya çıkacağız arkadaşlarla. Rezervasyonumuzu falan yaptırdım. 1 haftadır eve erken gelen adamın bugün mesaisi varmış. Hep özel kutlama yapacağımız günde işi çıkıyor ya aradı az önce sinir olmuş. Bende o erken gelirse kuaföre inerim diyordum. Mecbur o gelmeden Defdoş ile inip halledeceğim artık akannehir
Karnım acıktı bişeyler atıştırayım kızlar öpüyorum hepinizi a.s.
pınarımm defdefe ne yakışmış öle bikinisi yawvv.......
ayy bizimde evlilik yıldönümümüz 23 haziran gerçi çok var ama
bende bi aksam yemeği düşünüyorum...ama nereye gitsek bilemiyorum varmı şöle avrupa yakasında nezih bi yer kızlar tavsiye edeceğiniz
kızlar, 1 saat oldu gireli ama ancak yazabiliyorum. benim kuzum da hasta oldu( ateş,öksürük,hırıltı! bi de sesi kısıldı ( aman yaa,elinin yanığı yeni geçerken bu çıktı başımıza ( babası doktora götürmüş bugün. boğazı ve kulağında biraz enfeksiyon olmuş. antibiyotik ve soğuk algınlığı için şurup yazmış. oy bebeğim yaa ( bi haller var başımızda ya hayırlısı...
ya bu arada yazmadan geçemeyecem, kabus gibi bir gece de ben geçirdim! zaten Melih Kaan akşamdan ateşliydi. şurup içince düşmüştü ateşi. gece saati kurduk bakalım diye, o da çalmamış zil! gece 2 gibi ağladı kuzum,onun sesine uyandık. ateşi çıkmış,sesi kısık. antibiyotik vereyim diye mutfağa girdim. o sırada bir şimşek çaktı,bir gök gürledi ama,camlar titredi resmen! elimdeki şişeyi düşürüdüm! o sırada yatak odasından bir çatırtı geldi! eyvah dedim yıldırım düştü bizim eve!! hemen koştum ne oldu diye, efendim bizim yatak göçmüş aşağı!! 2 tane vidası çıkmıştı farkettim, uyuz kocama söyleyeli 2 hafta oluyor. tabi adam gıcırdamaz kağnı olduğu için yıkılmasını bekliyormuş! bi sinir harbi içerisindeyken ben pat elektrikler kesildi!! mum ışığı eşliğinde oturma odasına yatak hazırladım, oğlumun altını değiştim,mama hazırladım,şurubunu içirdim. bu arada eriyen mumları da bi güzel halıma döktüm!! off berbat bi geceydi. sabah da 6'da kalkıp evimi ve oğluşumu o halde bırakıp okula gittim!! neyseki oğluşumun ateşi şimdilik düştü, şu sıralar sakinim(
bizde drdan geldik,,,,,
defneye acayip bi öksürük yapıştıki sormayın bikaçgündür vardı ama önemsemedim dün gece yrm saatte bir ayaktaydım bi öksürüyorki boguluyor zannedersin ödümüz koptu her öksürdügündesabah erkenden has.gittik ama nalet bilgi.sistemleri bozulmuş cvp vermiyormuş biraz bekledik falan olmayacak böyle eşimdedi cumadan sonra bidaha geliriz neyse bidaha gittik budefa eşim gelemdi tek gittim yine sistemler gitmiş son anda geldide girebildik..
fena bi geniz akıntısı oluşmuş, balgamlı falan çok var dedi damla,antibiyotik,öksürük şurubu verdi 1hafta kullancaz geçmezse film isteyecek,, bide bıngıldagı kapanmadıgı için kan testi istedi kalsiyum bakacakmış...
temizliigim bitti çok şükür dün 2kadın geldi sagolsunlar hemencik işimiz bitti ne güzel oldu ama defneyi çarş.anneme bıraktık ve orada kaldı işim erken bitisn diye herşeyi ben yaptım nerdeyse kadınlara 2camla duvarlar kalmıştı bitti gitti çok şükür ama bide defnem hasta olmasaydı offff bune ya
zaten kubiyle kendimizi yedik kavgadan gürültüden,üzüntüüden inanın 10gün erken regl oldum ve çok sancılıyım...
dün gitmiş nezmanadır istedigim baston puset vardı onu almış çok sevindim gönlümü aldı işte..
çok rahatmış valla neydi o koca araba.. bugun omzuma takıp çıktım eve..
yandık bugun kızımla ne sıcaktı öyle yaaa defneye güneş geldikçe bastı çığlıgı cadı.. ilaçlarını verdim son kalan işlerimi hallettim size bakım dedim..
hülya gazelime çok üzüldüm bitanem ya kıyamam şu damar bulma olayı zaten bitiriyor adamı anlaıyorum senişu serum çıkma olayıda kötü olmuş nasıl farketmediler ya!! defneye elinin üzerinden takmışları elini okadar sallamıştıki serum çıktı bissürü kanamıştı, bi akıllıda bana elini tut dememişti en son biri geldi söyledi bende ağlamaktan aklıma gelmemişti.. off ya inş. bidaha gerek kalmaz..
ayşecim sizede çok geçmiş olsun.. salgın heryerde var demekki ya kıyamam yakışıklı melih kaanıma...
kızlar valla kafam kazan gibi geçmişede öyle bi bakabildim aklımda kalmadı kusura kalmayın emi???
a.s.
oyyy anacim bi okuyun üfleyin bu ne yahu..baya zor bi gece olmus..vardir bi hayri artik..
kuzucugumun atesi cikmaz inşaAllah tekrardan
oyy bi hasta dahakuzum benim yaa geçmiş olsun canim yaa..acil şifalar inşaAllah..
temizlik için madalya taktilarmi sana canim :) kizim yeter ya..canin cikacak hala temizlik yapiyorsun..biraz caninin kiymetini bil..
bu arada kesinleşmedimi mevlüt tarihi??
canım kuzuma da geçmiş olsun tatlım. temizlik için de ellerine sağlık.bizde drdan geldik,,,,,
defneye acayip bi öksürük yapıştıki sormayın bikaçgündür vardı ama önemsemedim dün gece yrm saatte bir ayaktaydım bi öksürüyorki boguluyor zannedersin ödümüz koptu her öksürdügündesabah erkenden has.gittik ama nalet bilgi.sistemleri bozulmuş cvp vermiyormuş biraz bekledik falan olmayacak böyle eşimdedi cumadan sonra bidaha geliriz neyse bidaha gittik budefa eşim gelemdi tek gittim yine sistemler gitmiş son anda geldide girebildik..
fena bi geniz akıntısı oluşmuş, balgamlı falan çok var dedi damla,antibiyotik,öksürük şurubu verdi 1hafta kullancaz geçmezse film isteyecek,, bide bıngıldagı kapanmadıgı için kan testi istedi kalsiyum bakacakmış...
temizliigim bitti çok şükür dün 2kadın geldi sagolsunlar hemencik işimiz bitti ne güzel oldu ama defneyi çarş.anneme bıraktık ve orada kaldı işim erken bitisn diye herşeyi ben yaptım nerdeyse kadınlara 2camla duvarlar kalmıştı bitti gitti çok şükür ama bide defnem hasta olmasaydı offff bune ya
zaten kubiyle kendimizi yedik kavgadan gürültüden,üzüntüüden inanın 10gün erken regl oldum ve çok sancılıyım...
dün gitmiş nezmanadır istedigim baston puset vardı onu almış çok sevindim gönlümü aldı işte..
yandık bugun kızımla ne sıcaktı öyle yaaa defneye güneş geldikçe bastı çığlıgı cadı.. ilaçlarını verdim son kalan işlerimi hallettim size bakım dedim..
ayşecim sizede çok geçmiş olsun.. salgın heryerde var demekki ya kıyamam yakışıklı melih kaanıma...
a.s.
sağol canım benim.canim cok teşekkürler teklifin için..ama biz hiç gelmeyelim :) yani ben gelmiyim :) cok rahatsiz hissediyorum kendimi öyle durumlarda :) zaten yakinim ben iskeleye :) yürüyerek gidicem :) ee yalovadan da bu hatunlar alacak nasilsa :) tekrar teşekkürler :)
oyyy kuzum benim kiyamam yaaacok gecmiş olsun aysecim..acil şifalar güleryüzlü kuzumaa a.s.
sorma yaa aklım çıktı! onu bırak alt komşu ne dedi ki?bilmiyorumkismile ne bilsin millet yanlış da anlamıştır:roflol:ayşecim ne güldüm ya.. tam yıldırım düştügü anda sizin yatak göçmüş he? zamanlamaya bak.. bide elektirik gitmiş,allah beterinden korumuş sizi..
neyseki şimdilik herşey yolundaymış:)
oyyy anacim bi okuyun üfleyin bu ne yahu..baya zor bi gece olmus..vardir bi hayri artik..
kuzucugumun atesi cikmaz inşaAllah tekrardan
bu arada kesinleşmedimi mevlüt tarihi??
maşallah sana bebeğim bikinini seveyim senin nasıl yakışmış Allah nazarlardan saklasın seniDefdoş sıcaktan bunalmış bir halde küvet keyfi yaparken sevgilerini yolluyor tüm kardeşlerine ve teyzelerine a.s.
canım biz eşimle benim doğumgünümde florya sahilinde kilis sofrasına gitmiştik çok güzel bir yerdipınarımm defdefe ne yakışmış öle bikinisi yawvv.......
bende bi aksam yemeği düşünüyorum...ama nereye gitsek bilemiyorum varmı şöle avrupa yakasında nezih bi yer kızlar tavsiye edeceğiniz
aman be cadı işte heryeri karıştırıyorcanım özledik valla,evde net yoktu dimi sizin arada görürdük. berke kuzum nasıl? çok öpüyorum.
canım muhabbetiniz ne kaynanayla bilmiyorum ama kaynana deyince bana bişeyler oluyor:)) kolay bir gün olmuştur umarım!
sen yoğun tempoya alışınca sana çerez gibi gelmiştir tek çocuk:) bide heralde yayamaz olan aliş, ömer daha rahat bir bebek. anneciğine de geçmiş olsun,umarım ciddi bişey çıkmaz.
lise mi canım bu? 18 temmuz'a kadar sınavlar var di mi? eşimin de öyle ama idare 4-5 temmuzda bitiriyor çok şükür.
canım nasılsın, senle de karşılaşamaz olduk. kuzucum nasıl annesi? çok öpüyorum!
oyyy bebeğim ya kıyamambenim sıpa daha anne demiyor ama arkamdan ağlayınca bitiyorum bende (
merakla bekliyoruz! :) bende yaptıracam ama bir denk getiremedik.
rica ederim tatlım. hülya'nın nosunu istemiştim onu gönderseydin olurdu ama zaten face'de görüştük onunla da:)
kız merak ettim bacım,nereyi karıştırıyormuş:)) benimki ne zaman ortadan kaybolsa parmağını bi yere sıkıştırıyor:)
geçmiş olsun canım yaa gece gece başınıza gelmeyen kalmamış pofffffffya bu arada yazmadan geçemeyecem, kabus gibi bir gece de ben geçirdim! zaten Melih Kaan akşamdan ateşliydi. şurup içince düşmüştü ateşi. gece saati kurduk bakalım diye, o da çalmamış zil! gece 2 gibi ağladı kuzum,onun sesine uyandık. ateşi çıkmış,sesi kısık. antibiyotik vereyim diye mutfağa girdim. o sırada bir şimşek çaktı,bir gök gürledi ama,camlar titredi resmen! elimdeki şişeyi düşürüdüm! o sırada yatak odasından bir çatırtı geldi! eyvah dedim yıldırım düştü bizim eve!! hemen koştum ne oldu diye, efendim bizim yatak göçmüş aşağı!! 2 tane vidası çıkmıştı farkettim, uyuz kocama söyleyeli 2 hafta oluyor. tabi adam gıcırdamaz kağnı olduğu için yıkılmasını bekliyormuş! bi sinir harbi içerisindeyken ben pat elektrikler kesildi!! mum ışığı eşliğinde oturma odasına yatak hazırladım, oğlumun altını değiştim,mama hazırladım,şurubunu içirdim. bu arada eriyen mumları da bi güzel halıma döktüm!! off berbat bi geceydi. sabah da 6'da kalkıp evimi ve oğluşumu o halde bırakıp okula gittim!! neyseki oğluşumun ateşi şimdilik düştü, şu sıralar sakinim(
geçmiş olsun şükür kavuşturana a.s.bizde drdan geldik,,,,,
hülya gazelime çok üzüldüm bitanem ya kıyamam şu damar bulma olayı zaten bitiriyor adamı anlaıyorum senişu serum çıkma olayıda kötü olmuş nasıl farketmediler ya!! defneye elinin üzerinden takmışları elini okadar sallamıştıki serum çıktı bissürü kanamıştı, bi akıllıda bana elini tut dememişti en son biri geldi söyledi bende ağlamaktan aklıma gelmemişti.. off ya inş. bidaha gerek kalmaz..
kızlar valla kafam kazan gibi geçmişede öyle bi bakabildim aklımda kalmadı kusura kalmayın emi???
a.s.
görüyomusun cadıyı,tembellik yapıyo desene...öperim onu ben :))yok ferda hala ellerımden tutup yuruyor işin garıbı hep gezınsın ıstıyorrr kucakta ıstemıyo oturtmayacaksın da tut ellerınden yürü durrr:)) koltugun kenarında sıralıyo odayı turluyo tutunarak ama hala adım atmadı tek basına tembel sıpaa
ohh süslen bakalım inşalalh güzel geçer geceniz.Selam kızlar a.s.
Ay sabahtan beri yine bir koşuşturma içindeyim. Önce sabah spora gittim. Ordan geldim evin heryerini güzelce sildim. Lavabolarımı, tuvaletlerimi hallettim. İki posta çamaşır yıkadım astım. 2 kere duş aldım bu ne sıcak ya kafamçokkarıştı Sonra Defdoş'uma bikinisini giydirip küvet keyfi yaptırdım. Resmini eklerim az sonra kaydirigubbakcemile3
Sonra annemi yolcu ederken kuzumla belediyeye gidip evimizin vergisini yatırdık. Ordan parka gittik. Geldik uyuttum kuzumu. Az önce uyandı aldım emzirdim yine yanıma koltuğa yatırdım bakalım ne kadar uyuyacak böyle :uhm:
Bu akşamda eşimin doğum günü kutlaması için dışarıya çıkacağız arkadaşlarla. Rezervasyonumuzu falan yaptırdım. 1 haftadır eve erken gelen adamın bugün mesaisi varmış. Hep özel kutlama yapacağımız günde işi çıkıyor ya aradı az önce sinir olmuş. Bende o erken gelirse kuaföre inerim diyordum. Mecbur o gelmeden Defdoş ile inip halledeceğim artık akannehir
Karnım acıktı bişeyler atıştırayım kızlar öpüyorum hepinizi a.s.
bizimkide 25 haziran ..:)pınarımm defdefe ne yakışmış öle bikinisi yawvv.......
ayy ne oldu yaa tühh yavrum benim çok geçmiş olsun kuzuma..kızlar, 1 saat oldu gireli ama ancak yazabiliyorum. benim kuzum da hasta oldu( ateş,öksürük,hırıltı! bi de sesi kısıldı ( aman yaa,elinin yanığı yeni geçerken bu çıktı başımıza ( babası doktora götürmüş bugün. boğazı ve kulağında biraz enfeksiyon olmuş. antibiyotik ve soğuk algınlığı için şurup yazmış. oy bebeğim yaa ( bi haller var başımızda ya hayırlısı...
sağol cnm bizde iyiyiz..Dağhanda iyi çok şükür..canım özledik valla,evde net yoktu dimi sizin arada görürdük. berke kuzum nasıl? çok öpüyorum.
canım muhabbetiniz ne kaynanayla bilmiyorum ama kaynana deyince bana bişeyler oluyor:)) kolay bir gün olmuştur umarım!
sen yoğun tempoya alışınca sana çerez gibi gelmiştir tek çocuk:) bide heralde yayamaz olan aliş, ömer daha rahat bir bebek. anneciğine de geçmiş olsun,umarım ciddi bişey çıkmaz.
lise mi canım bu? 18 temmuz'a kadar sınavlar var di mi? eşimin de öyle ama idare 4-5 temmuzda bitiriyor çok şükür.
canım nasılsın, senle de karşılaşamaz olduk. kuzucum nasıl annesi? çok öpüyorum!
oyyy bebeğim ya kıyamambenim sıpa daha anne demiyor ama arkamdan ağlayınca bitiyorum bende (
merakla bekliyoruz! :) bende yaptıracam ama bir denk getiremedik.
rica ederim tatlım. hülya'nın nosunu istemiştim onu gönderseydin olurdu ama zaten face'de görüştük onunla da:)
kız merak ettim bacım,nereyi karıştırıyormuş:)) benimki ne zaman ortadan kaybolsa parmağını bi yere sıkıştırıyor:)
hayırlı olsun canım yeni işiniz. inşallah daha mutlu olursunuz.
canım işte mutsuz olmak çok zorAllah yardımcın olsun. ben yarım gün çalışmama rağmen bu kel müdürüme tahammül edemiyorum. neyseki okul kapanınca yeni okuluma geçecem!!
benim tembel de daha başlamadı ama sankim bir haftaya kadar uçacak kuşum:)) bol bol prova yapıyo,elini bırakıp 2-3 adım atıp geri tutunuyo:)
oyy yerim o pembe bikiniliyi ben:))
o ne beee,yatak olayı cidden çok komik bee,bu erkekler illa yumurta kapıya dayanınca yapıyolar bi işi...oku üfle sen anacım,bende çok korkarım gök gürültüsünden,sanırım depremden kaldı..ya bu arada yazmadan geçemeyecem, kabus gibi bir gece de ben geçirdim! zaten Melih Kaan akşamdan ateşliydi. şurup içince düşmüştü ateşi. gece saati kurduk bakalım diye, o da çalmamış zil! gece 2 gibi ağladı kuzum,onun sesine uyandık. ateşi çıkmış,sesi kısık. antibiyotik vereyim diye mutfağa girdim. o sırada bir şimşek çaktı,bir gök gürledi ama,camlar titredi resmen! elimdeki şişeyi düşürüdüm! o sırada yatak odasından bir çatırtı geldi! eyvah dedim yıldırım düştü bizim eve!! hemen koştum ne oldu diye, efendim bizim yatak göçmüş aşağı!! 2 tane vidası çıkmıştı farkettim, uyuz kocama söyleyeli 2 hafta oluyor. tabi adam gıcırdamaz kağnı olduğu için yıkılmasını bekliyormuş! bi sinir harbi içerisindeyken ben pat elektrikler kesildi!! mum ışığı eşliğinde oturma odasına yatak hazırladım, oğlumun altını değiştim,mama hazırladım,şurubunu içirdim. bu arada eriyen mumları da bi güzel halıma döktüm!! off berbat bi geceydi. sabah da 6'da kalkıp evimi ve oğluşumu o halde bırakıp okula gittim!! neyseki oğluşumun ateşi şimdilik düştü, şu sıralar sakinim(
cnm sizede çok geçmiş olsun ne oluyor böyle bebişlere anlamadım ki..ohh evinde mis oldu ne güzel bende istiyorum yaa...ama bu ara hiç yapamam olduğu kadar artık ne yapalım.Geliyomuşsuz çok sevindim cnm görüşürüz Yalovada inşalalh..bizde drdan geldik,,,,,
a.s.
canim cok teşekkürler teklifin için..ama biz hiç gelmeyelim :) yani ben gelmiyim :) cok rahatsiz hissediyorum kendimi öyle durumlarda :) zaten yakinim ben iskeleye :) yürüyerek gidicem :) ee yalovadan da bu hatunlar alacak nasilsa :) tekrar teşekkürler :)
sen bi sor canim..istersen eşin pendik iskelesinde biraksin seni,bulusup gidelim,dönüştede eşin pendikten alir..isterseniz arabayla gelin :) siz bilirsiniz velhasil :) ama bana haber ver ki ona göre bilet ayirtayim
maşaAllah paşama..hiç dert etme bencede ferdacim..her cocugun bünyesi farkli oluyor neticede..Allah saglik versin en önemlisi budoktorlar dünyasinada hoşgeldin diyim :))) bunlarin hepsi ayri bi cins valla..sana hangisi mantikli geliyorsa onu yap derim..
ay canim girmedim gündüz,oyuzden göremedim( ben nenehatuna götürüyordum serrosu..belli bi doktorum yok..hepsine gittim :) ama en begendigimin adi doktor musa :))) soyadini hatirlamiyorum valla :))
canim ya..valla bende cok isterdim senin gelmenigene yanliz resim cekilirdik p olsun saglik olsun napalim..sen güzelce taşinda bulusuruz gene
ben anlamadim ya..gelemiyormusun şimdi ?? ist.a gitmeyi erteledin..onu anladim..ama yalovaya gelip gelmedigini anlamadim..ay fire vermeyelim artik yaa
işinize cok sevindim canim ya..bu özel sektür bi tuhaf valla..inşaAllah hayirli olur bu yeni iş sizin için :) tatil kisminada bayildim :)
canim ya iş değiştirme imkanin yokmu hiç yaatam yaz sezonu aslinda..işler orda yogundur epey..belki cok daha kolay bi şekilde iş bulabilirsin..
eşinin dogumgünü kutlu olsun canim :) beraberce nice mutlu huzurlu saglikli yillara inşaAllah :) güzel bi gece gecirirsiniz umarim
hmmm bakirkoyde madoyu cok severim ben :) atakoy sahil yolunda da Gelik restaurant var..yemek içinde orasi güzeldir :) eminönü dersen saray güzeldir..nereye gideceksiniz ki ona göre söyleyelim :)
oyyy kuzum benim kiyamam yaaacok gecmiş olsun aysecim..acil şifalar güleryüzlü kuzumaa a.s.
çok geçmiş olsun sizede cnm,dikkatli olmak lazım ,hava aldatıyor..selam nasılsınız demeye korkar oldum yine nazarlara geldi kuzularımız ya.
cerencim valla korku filmi gibiymiş geceniz geçmiş olsun canım.
KNK canım çok üzüldüm canım sizede geçmiş olsun.Temizlik iyi olmuş ama rahatlamışsındır.
Mutaharanın alıntılarından gördüm bu haberleri şimdi bi geçmişe bakayım
Dırımcım gözün aydın kardeşler birleşmiş sen kavumşsun oğluşuna ne mutlu Allah sağlık versin canım
Bu arada Türkizde hafif üşütmüş burnu tıkalı havalardan sanırım.
iyi geceler iyi haftasonlar cnm..geçmiş olsun esracımm
bende yatıyorum herkese iyi haftasonları öpüyorum kuzularınızı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?