2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım bende karar veremedik aslında daha tam araştırmadık amcamız alacak ta

sağol tatlım benim
sağol canım benim.valla cimcime pozlar çektir bence
canım ya kıyamam düştü demek iyi bişey olmamışya
benim kızda zayıf artık umursamamaya çalışıyorum nereye şimdi taşınılıyor bize yakınmı?
canım ben Pendik Hospitıla gidiyorum ama Yaşam polikliniği var orda Oral Sertaş diye i dr var ondan çok memnundum yaşlıdır ama acaip teşhisler koyar geçen arkadaş devlet hastanesinin dr u var Serdar bey 125 veriyor ona virüs kapmış çocukları anlamamış Oral bey direk Beta virüsü var demiş çocuklar hemen iyileşmiş.Özkan hastanesinde Nail bey var oda iyidir ama ben Oral Bey derim
sağol canım inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah burası daha iyidir Fransa işi ise süper
canım bazen erkek patronlar çok kaprisli olabiliyor daynmak zorunda olmak daha da zor sabret canım inşalah daha iyi bi yer çıkarda kurtulursun canım.
canım valla kusura bakma ya inşallah bu ilk ve sondur canım.
canım bi bakayım netten o modele sağol
Defdoş sıcaktan bunalmış bir halde küvet keyfi yaparken sevgilerini yolluyor tüm kardeşlerine ve teyzelerine a.s.

deniz modasını erken getirmişsiniz maşallh çok tatlı canım ya su perisi olmuş

evet canım Lise bi arkadaş var geçen konuşuyoruk işte en fazla 6 sına kadar dayanırız olmadı rapor falan diye sen git konuşulanları yetiştir müdüre geldi 18 temmuza burdasınız ona göre plan yapın dedi gırtlaklıycaktım kadını ya sanki bize yaptı kendide kaldı işte böyle insanlar yüzünden deli olcambide Anadolu isesi olduk ondan böyle herşey üst üste geldi geçen sene zaten yapamadık tatil bu sene yapsaydık doyasıya ya
oh yarının planları yapılmış gezin biz napcaz bakalım şimdilik ev kuşuyuz
geçmiş olsun esracımm
bende yatıyorum herkese iyi haftasonları öpüyorum kuzularınızı:)))
sağol canım iyi geceler
ben şimdi çay demledim bi çay keyfi yapayım kız anca uyududa

Bu da benim oğluşumun banyo sonrası fotoğrafı teyzoşları,,illerde annemin fırçasıyla tararım saçımı diyor...

Eklentiler

• $S6300677.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 27
  • $S6300789.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 37
İlk resmi yalnış yüklemişiz,çok beceriksizim ben...

Eklentiler

• $S6300777.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 43
ayy hakkatten ne dicekler aşka gelmişler demişlerdirkaydirigubbakcemile3

cnm sagol du bakım kan testi için bidaha gitcem ozaman kesin soracam bizimkide beyaz:)antibiyotiik-augmentin,kreval öksürük şurubu aslında şurupta 2yaşından itibaren diyor eczacı yrm ölçek ver dedi günde 3defa.. bu gittigim dr ermeni hastanesinde ve ilaç pek önermiyor ama akıntısı bayagı var dedi inş. bizide iyi gelir.. bu arada yıldönümü kutlaması için kesinlikle boğaz derim.. bakırköy alışveriş ambiyansı veriir bana nedense.. bence bakırköyde vakit harcamayın romantik takılın
sagol canımmm valla yaptım bitti işte artık rahatım sizleyim:) uzun süre derin girmem.. ohhh hatuna bak evine temizlikçi geliyo hanım geziyo pehhhh :))) süpersin valla:lepi:
tutkunum sagol cnm sizede geçmiş olsun türkizimi çok öptm.. tutkunum sen gelmeyecekmisin yalovaya ya????? ayarlada gel sensiz olurmu??
geçmiş olsun esracımm
bende yatıyorum herkese iyi haftasonları öpüyorum kuzularınızı:)))
iyi geceler cnm a.s.
sagol cnm ALLAH beterinen korusun ama biz 2aydır hiç iyileşemedik her 15gün biz drdayız offff.. eeee sen temizlik falan yapma zaten yine gidicen 1ay sonra,gelince komple yaparsın artık. evet cnm kısmetse görüşürüz orada...

ferdaaaaaa
yiycem onun pamuk yanaklarından maşşşş... oğluşuma çok tatlı çoooooooookkkk

Tubacım eşime sordum beraber gideriz dedi bilgin olsun cnm,çok teşekkürler öptüm sizi...
Ben yatıyorum kızlar hepinize iyi gecelerr..

ah KNK cım ah gelmek için mücadelemi görsen bende bi pimpirik koca var sorma deli etti beni yok diyor ya yoksa o kadar çok istiyorum ki takmış ya olmaz diyor başka bişey demiyor bide o gün düğünümüz var akrabamın Kartalda ona bile götürmüycek bizi neymiş çok kalabalıkmış Türkiz bunalırmış diyorum yarım saat durur geliriz yok 12 sindede arkadaşımız var ortak onun oğullarının sünneti var 5 dk ka mesafede napcaz bilmiyorum bu ara iyice gıcık oldu beni sinir ediyor sıcaklar yaramadı galiba diyorum
Geçen gün zorla fotoğraf çekimine ikna ettim hazırlandık makyaj falan adam bizi fotoğrafçıya kadar yarım sat yürüttü ya gittiğimizde annemde bende bitmiştik

ferdaaaaaa
yiycem onun pamuk yanaklarından maşşşş... oğluşuma çok tatlı çoooooooookkkk
çok sağol teyzesii...bizde sizi öptük......
aman artık iyileşsin kuzu yaa,cnm benim Alalh yaşatmasın hiç hastalıkları kuzularımıza..Temizlik işini bende öyle düşünüyorum cnm..zaten Aynur ablada başlar o zaman yavaş yavaş yaparız..
bende sabah yıkıycam kızı çok terliyor artık bide cildi çok alerjik hemen kabarıyor
artık yaz geldi hergün yıkarız heralde..

ıyi Geceler Kızlarr,,,

Çok yorgunum ben yaa.Off offf.Haftasonu oncesı derın temızlık yaptık bugun.Sonra annem uğradı.O gıttı kuzenım geldı.O gıttı kayınpederım yemeğe geldı.O gıttıııııııı dığer kuzenım geldı ama o yuzsuz yatıyor kalıcakmıs:)))Tabı Gulhan naptı.Boraya mama alt kontrol gelenlere yemek servıs.Ev dağılmasın dıye herkesın arkasından kosturdu.Bora pasada tam 12 de uyudu.Sımdı cay ıcıcem artık.
Bır gunumde atraksıyonlu gecmese sasarım zaten.Bu arada sabah Bora ateslendı.Alp ın arkasından sabah 9 da kaptığım gıbı dısarı cıkardım.Yakın bır hastanede atesı olcturdum 38 dı.Bır ölcek calpol verdım.Kendı dr da ası dedı.Insallah tekrarlamaz.

Bır tane daha kotu haber Nazlı yıne hastalandı.Yanı kulaklarında sorun c-varmıs.3 tane ığne ve antıbıyotk vermıs doktor.Cok huysuzmus sureklı ağlıyor dedı semos.

Ve butun hasta bebeklerıme gecmıs olsun.Acıl sıfalar hepsıne.Alıntılardan baktım gecmıse bakıcam sımdı.

canım valla yorulmuşsundur ya çocukla çok zor bu trafik çocukta huysuzlanır
sende benim gibi geç keyif yapanlardansın Bora yada dikkat et canım bu ara yine dişler ve havalar mahvediyor kuzuları.
nazlımada kıyamam ya tam iyi oldu demiştik çok geçmiş olsun

Bende bu sefer yatayım sabah benim kız erkenden AN-ne der inşallah sabah tüm kuzularımız güne sağlıklı neşeli ve mutlu başlarlar öpüyorum anneleride

ooooooo benim gitmemi mi beklediniz muhabbet için hainler:))))
şaka şaka günaydıııııııın ben kalktım kız kalkmadan duşumu alayım sonra kahvaltıya gidicez
herkese iyi haftasonları diliyorum öptüüüüüüüüüüüüüm

Gunaydın Kızlar,,,,

Bızde oğlusla uyandık sabahın korunde sımdı öğle uykusuna yattı.Kızlar sut ıcıremıyorum 1 gece mamayla karıstırıp verdım.Bugun ballı denedım ıcmıyor yaa.Cok uzuluyorum.Nasıl alısıcak bıraksın artık mamayıdıyorum.Ama ağzını kıtlıyor sut olunca.

Evımız temız oturuyorum bende belkı cıkarım yıne akşama doğru dısarıya.

Esen ohh kahvaltı keyfı ne guzel.

Melın canım bende anlamadım gelıyormusun doğumgunune

cnm sağolasınn...sen de canını sıkma daha ii bir iş bulursun inş zamanla ..şimdilik idare et bu zamanda herkes zorluklar çekiyor..ii bir iş bulunca da çıkarsın..o zaman da seni çok ararlarrr...bu zamanda çıkarlar dürüstlüğün önüne geçiyor maalesef..değerini kaybedince anlıyorlar ama ...

Defdoş sıcaktan bunalmış bir halde küvet keyfi yaparken sevgilerini yolluyor tüm kardeşlerine ve teyzelerine a.s.

oy oy seni de bikinin de yerim ben fıstııkkk...oğluşum bu fotoya bakınca bi güldü pınar sorma.)ee güzel kızı gördü tabi:)

geçmiş olsun cnmm...siz de nazarlara geldiniz anlaşılan..olaylı bi gece geçirmişsiniz bi de..geçmiş olsunnn....

sağolasın cnmm..özel sektör çok adaletsiz gerçekten....krizi bahane eden firma bazı personele ayrıcalıklar gösteriyormuş bi de gizliden..laptoplar cep telleri..elden para vermelerr..bazı çalışanlara ise maaşı zor veriliyor..yazık...eşim çok kötü bir durumda değildi çok şkr ama bunları da görmek üzücü...şimdi aynı işyeri eşimin çıkmaması için çok çaba gösteriyor...
eşim hep dürüst çalışır...ii muamele de görür açıkçası ama haksızlığa da gelemez...ilginçtir ki bu yeni iş kapımıza kadar geldi..yeni müdür gelip patrondan zorla istedi eşimi:)yani sonuçta iiler kazanıyor Allahın izniyle....

Yalovaya gelicem inş cnmm...sadece ist olayını erteledim...

Bu da benim oğluşumun banyo sonrası fotoğrafı teyzoşları,,illerde annemin fırçasıyla tararım saçımı diyor...

çook talı olmuşş..maaşallah dağhana...

ah bu kocalarrr...

ay o gitti o geldi...:bbo:başım döndü...bu yoğunluktan sıkılmaya fırsat bulamazsın.)
boraya nazlıya üzüldüm..inş kısa zamanda iileşir kuzularrrr..

Son düzenleme:

günaydın cnmmm...geliyorum inş ben...sadece ist u erteledim bi süre onu kastetmiştim..
ben normal süt vermiyorum daha anne sütü alıyor diye cnmm..inş bora da alışır süte..

bu arada bi restouran ismi verecektin cnm bursa tayfasına..saat kaçta ve nerde buluşacağız biz...

ay kocişi işten çağırdılar durup dururken kaldık evde şimdi bu güzel havada..sıkılıyoruz oğluşla tabi..bi süre daha bekleyeceğiz eğer iş uzarsa biz de ana oğul çıkacağız inş dışarı ...pazar var oaraya gideriz bizde oğluşumla accuk gezeriz...

ay benim bu oğlum dışarıda kendi kendine yürümek istiyor elimi tutmak istemiyor yandım valla..geçen AVM nin ortasında aynı şeyi yaptı yine..elimi tut diyorum tutmuyor, yer hafif kaygan biraz yürüyünce düşüyor sonra çığlığı basıyor rezil etti bizi..bi de mağazanın girişinden girip çıkışından çıkması varki görmeye değer...yandık ki ne yandık biz artık...kafamçokkarıştı

maşallah cnm çok tatlı olmuş defne
bikinileri de çok yakışmış
geçmiş olsun cnm
şaka gibi valla ya
tüm aksilikler arka arkaya gelmiş neyseki bişey olmamış cnm
defneye geçmiş olsun cnm atlatır hemen inş
güle güle kullanın cnm baston pusetinizi iyi günlerde
selam nasılsınız demeye korkar oldum yine nazarlara geldi kuzularımız ya.

Bu arada Türkizde hafif üşütmüş burnu tıkalı havalardan sanırım.
sizde geçmiş olsun cnm

İlk resmi yalnış yüklemişiz,çok beceriksizim ben...
maşallah dağhana yakışıklı prens valla

boraya ve nazlıya geçmiş olsun
tüm bebişler hasta yaw bu ne nazar değdi bunlara valla
en kısa zamanda atlatırlar inş
nazlının en azından neysi olduğu anlaşılmış tedavisi başlamış sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…