sağol canım bende karar veremedik aslında daha tam araştırmadık amcamız alacak taçok geçmiş olsun cnm dedene Allah acil şifalar versin tez zamanda
cnm bende almıştım bastonlardan öyle bildik bişey değil fiyatı uygundu,ama çok kullanışlı valla
oyy yavrum kıyamam ya
maşallah kuzuya:
Herkese günaydın kızlar bu sayfayı açabilmek için 15 dk dır bekliyorum. önceki sayfalara bakabilmek artık çok zor oluyor bana. hepsini yeni pencerede aç dedim tek tek bekliyorum öyle bakcam artık bakabildiğim kadarıyla.
herkes ii dir umarım. benim nedense çok uykum var...
semracım çok geçmiş olsun cnm benim yeni gördüm hastalandığınızı..
tutkuncum dedenin allah iyiliğini versin canım ne oldu bilmiyorum ama inşallah iyileşir
B]
sağol tatlım benim
sağol canım benim.valla cimcime pozlar çektir bencegünaydın hanımlarrr
biz kalktık sabah ben uyanamadım eşime dedim bugünde sen ilgilen düşürmüş çocuğu nasıl becermişse bende kalktım tabi şimdi yumurtasını yediricem sonra kahvaltısını sonrada ben yerim
semracım gelmiş hoşgelmişş canım yaaa özletme kendinia.s.
esracım maşallah türkize bende Ahseninkini çektiricem bi fırsatını bulamadım pofff
dedene de çok geçmiş olsun rabbim acıl şifalar versin inşallaha.s.
birsen hadi kavuş bakalım oğluşunaaa bizim yerimie de öp hattaaa.s.
ceren günaydın tatlımma.s.
pınarcım bütün bir haftayı gezerek geçirmişsin ve belli ki daha bitmemiş kolay gelsin şekerim defdoşunda maşallahı varmış çok sevindim atlatmasına darısı gazelin başına inşallaha.s.
eşinin de doğumgünü kutlu olsun hep birlikte nice senelere canımma.s.
ayyy unuttuğum varsa kusura bakmasın kaçıyorum Ahsen biyerleri karıştırıyor belli ki çünkü sesi çıkmıyor:)))
canım ya kıyamam düştü demek iyi bişey olmamışya
benim kızda zayıf artık umursamamaya çalışıyorum nereye şimdi taşınılıyor bize yakınmı?Herkese günaydın kızlar..
Bugün sabah 9 da oğlumun kontrolu vardı ona gittik,oğluşum sağolsun hala zayıf,boyuda 75 cm miş,doktor hiç takmayın gayet sağlıklı bi çocuk öyle olmasa boyuda uzamazdı dedi,aşımızı olduk kan idrar tahlili verdik.Ayy ebn bu doktorları anlamıyorum,geçen aynı hastanede başka bi doktora gitmiştik aslında gitmek istediğimiz doktor bugünki doktordu ama nöbet çıkışıymış biz 10 dk geç kalınca çıkmıştı,neyse geçen gittiğimiz doktor,gece emzirmelerini kesin demişti biliyosunuz,bu da diyoki yoo çok daönemli değil uyandırıp emzirmeyin ama isterseverin avutabiliyosanız avutun diyo,aynı hastanede bile hepsi ayrı telden çaıyoya yuh diyorum başka bişey demiyorum..
Neyse vitaminler kan damlaları hepsi kesildi,herşeyden yiyebilir,oh rahatladık bize sonuçları öğrenirsek dahada rahatlıcaz...oğlum uyurken bende bi çorba yapıyım kızlar öptüm sizi..
Bu arada Gülşahcım sizin yeni evin oralardan geçtik mekanı anladım yani,taşınında görüşürüz inşalalh öptüm cnm...
canım ben Pendik Hospitıla gidiyorum ama Yaşam polikliniği var orda Oral Sertaş diye i dr var ondan çok memnundum yaşlıdır ama acaip teşhisler koyar geçen arkadaş devlet hastanesinin dr u var Serdar bey 125 veriyor ona virüs kapmış çocukları anlamamış Oral bey direk Beta virüsü var demiş çocuklar hemen iyileşmiş.Özkan hastanesinde Nail bey var oda iyidir ama ben Oral Bey derimkızlar merhabaa
pendıkte oturan bı arkadasımın bebegı ıcın doktor lazım tugba aklıma sen geldın sen hangı hastaneye goturuyosun doktorun kım bıde pendık tarafında oturan arkadaslar yardımız rıcaaaaa
sağol canım inşallahhayırlı cumalarrr kızlaarrr..
Herkesler iidir umarım geçmişi okudum;
Bengi hamileymişsiiinn tebrik ederim cnmmm...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmm...
esra dedene acil şifalar diliyorum cnmm..inş biranönce sağlığına kavuşur..
Gazele serum takılmış hiç kıyamıyorum çocukları bu halde görmeye ama yine onların sağlığı için bazı şeylere katlanmak gerekiyor...inş bi daha gerek kalmaz cnmm geçmiş olsunnn...
Ömere de geçmiş olsun birsencim...Olduda bitti maaşşallah ..arada sünneti de çıkardınız :)inş biran önce normale döner kuzucuk...
Hayırlı olsun canım inşallah burası daha iyidir Fransa işi ise süperkızlarr ben de bu hafta ist a gitme planları yapıyordum ne güzel bir hafta orda kalacaktım annemleri görecektim gezecektimm ordan da yalovadaki partiye geçmeyi düşünüyordum amaa maalesef kayınpederim gelecek Adanadan ve o tarihle çakışıyor..ayıp olmasın diye bir süre daha erteledim maalesef....
1-2 hafta sonraya kaldı artık..sağlık olsun.
Ama bir durum var ki şu anda mutlu ediyor benii...eşim 10 haziranda yeni bir işe başlıyorrr..sözleşmeyi imzaladı...bu işyerimiz artık bizi kızdırıyordu çünkü...bir kriz mevzu yaptılar bir türlü geçmedi krizleri...dünya aştı bunlar aşamadı maalesef kendi çıkarları uğruna personelin maaşlarından ksıyorlar bölük pörçük veriyorlardı maaşımızı...O kadar oku et Mühendis ol bu durumlara mağruz kal:umursamaz:...Allah vizdan versin bu patronlara...istifasını verdi eşim şimdi de bırakmak istemiyorlarmış..Aman Allah bi daha muhtaç etmesin oraya ne diyim..yeni işimizde imkanlar çok güzel...ama beni en çok sevindiren yılda 1 hafta Fransa tatili olması..inş seneye bu zamanlar gideriz oralara
canım bazen erkek patronlar çok kaprisli olabiliyor daynmak zorunda olmak daha da zor sabret canım inşalah daha iyi bi yer çıkarda kurtulursun canım.melin sevindim sizin adınıza yeni işiniz hayırlı olsun
kızlar çok yorgunumm başım ağrıyor patronda beni çok kasıyor her istediği anında olacak adamın ahh var ya ev kendimizin olacaktıda iki dakika çekermiydim bu adamı((((((((((((((((((( çok mutsuzum işyerini hiç sevmiyorummmmmmm birşeylere katlanıyorsam eve destek olduğumdan dayanıyorummmmmmm bazen
canım valla kusura bakma ya inşallah bu ilk ve sondur canım.sorma cnm yaa kuzum doğduğundan beri ilk defa bu kadar çok ağladı...saol cnm .
bacım valla 2 gün boyunca resmen boğazımda düğüm vardı sanki konuşmakta bile zorlanıyordum Allah kimseye hastalık vermesin hele bebişlerinki dahada zor a.s.a.s.
tşk ediyorum bitanem amin inş a.s.a.s.
saol cnm a.s.
valla cnm hastande aklıma siz geldiniz 4 gün boyunca Allah sanada defnoşumada sabır vermiş biz 1 geceyi zor attattık Allahım tekrar göstermesin o gunleri a.s.
valla cnm sabah 5 te en derin uykusundayken yapmak zorunda kaldılar ama yine olmadı 8 e kadar boş yere kuzum ağladı ..
esracım gecende yazmıştında yanlız karıştıryorsun sanırım sen çünkü gazel ilk defa hasta oluyor.....
tamam kusması ilk 6 ay hep vardı ama sonrada cok nadir kusardı ama hastalıktan değil...pütürlüden yada zorla yedirdiğimden kaynaklanırdı ...
evet cnm yaa kapalıydı şarj bitmişti gazelde zaten halsizdi ve erken uyudu bende açmadım valla benimde hiç halim yoktu akşam Şeniz
saol cnm inş dediğin gibi gerek kalmaz artıkkk Şeniz
canım bi bakayım netten o modele sağolTamam canım ya çok memnun olurum valla. Kısmet olursa önümüzdeki hafta içi görüşelim mutlaka. Bende yazıyorum sana telimi a.s.
Sağolasın canım aminnn a.s.
Sizde pek olaylısınız ya kaydirigubbakcemile3
Sağolasın canım atlattı çok şükür. İnşallah bi daha hiçbir kuzum hasta olmasın a.s.
Tamam canım o zaman mutlaka görüşelim çok sevinirim a.s.
Sağolasın canım benim a.s.
Ay canım benim çok geçmiş olsun dedeciğine a.s.
Ben Maclaren'in Quest modelini aldım tavsoye ederim a.s.
Mutlaka göster bizede çok merak ederim a.s.
Canım Nazlı kuzum iyiymiş çok şükür çok sevindim Allah bi daha yaşatmasın a.s.
Pc'ni de güzel günlerde kullan canım a.s. Valla yolla kuzuları ya benim arkadaş bayılıyor bebeklerle ilgilenmeye a.s.
Ohhh pasta siparişi de verilmiş süper sağolasınız canım a.s.
Ay canım çok sevindim ya geçmiş olsun tekrar a.s.
Sağolasın canım a.s.
Sağolasın canım ay inşallah Gazel kuzumda iyi olur biran önce :Saruboceq:
Sağolasın canım Allah razı olsun a.s.
Kız bizim Defne'de bazen saat başı kalkıyor ama genelde 2 saatte bir kalkıyor sermsem gibi oluyorum. Bide yanımda yatmasa iyice şaşarım heralde kafamçokkarıştı
Canım maşallah Dağhan kuzuma a.s. Hiç takma kilosunu. Sağlıklı ise gerisi boş a.s.
Sen gece emmelerini kestin mi tamamen tatlım ya :uhm: Uyku düzeni nasıl oldu :uhm:
Canım eşinin yeni işi hayırlı olsun. İnşallah herşey gönlünüzce olur a.s.
Allah kolaylık versin canım ya :çok üzgünüm:
deniz modasını erken getirmişsiniz maşallh çok tatlı canım ya su perisi olmuşDefdoş sıcaktan bunalmış bir halde küvet keyfi yaparken sevgilerini yolluyor tüm kardeşlerine ve teyzelerine a.s.
evet canım Lise bi arkadaş var geçen konuşuyoruk işte en fazla 6 sına kadar dayanırız olmadı rapor falan diye sen git konuşulanları yetiştir müdüre geldi 18 temmuza burdasınız ona göre plan yapın dedi gırtlaklıycaktım kadını ya sanki bize yaptı kendide kaldı işte böyle insanlar yüzünden deli olcambide Anadolu isesi olduk ondan böyle herşey üst üste geldi geçen sene zaten yapamadık tatil bu sene yapsaydık doyasıya yacanım özledik valla,evde net yoktu dimi sizin arada görürdük. berke kuzum nasıl? çok öpüyorum.
canım muhabbetiniz ne kaynanayla bilmiyorum ama kaynana deyince bana bişeyler oluyor:)) kolay bir gün olmuştur umarım!
sen yoğun tempoya alışınca sana çerez gibi gelmiştir tek çocuk:) bide heralde yayamaz olan aliş, ömer daha rahat bir bebek. anneciğine de geçmiş olsun,umarım ciddi bişey çıkmaz.
lise mi canım bu? 18 temmuz'a kadar sınavlar var di mi? eşimin de öyle ama idare 4-5 temmuzda bitiriyor çok şükür.
canım nasılsın, senle de karşılaşamaz olduk. kuzucum nasıl annesi? çok öpüyorum!
oyyy bebeğim ya kıyamambenim sıpa daha anne demiyor ama arkamdan ağlayınca bitiyorum bende (
merakla bekliyoruz! :) bende yaptıracam ama bir denk getiremedik.
rica ederim tatlım. hülya'nın nosunu istemiştim onu gönderseydin olurdu ama zaten face'de görüştük onunla da:)
kız merak ettim bacım,nereyi karıştırıyormuş:)) benimki ne zaman ortadan kaybolsa parmağını bi yere sıkıştırıyor:)
hayırlı olsun canım yeni işiniz. inşallah daha mutlu olursunuz.
canım işte mutsuz olmak çok zorAllah yardımcın olsun. ben yarım gün çalışmama rağmen bu kel müdürüme tahammül edemiyorum. neyseki okul kapanınca yeni okuluma geçecem!!
benim tembel de daha başlamadı ama sankim bir haftaya kadar uçacak kuşum:)) bol bol prova yapıyo,elini bırakıp 2-3 adım atıp geri tutunuyo:)
oyy yerim o pembe bikiniliyi ben:))
oh yarının planları yapılmış gezin biz napcaz bakalım şimdilik ev kuşuyuzmaşallah sana bebeğim bikinini seveyim senin nasıl yakışmış Allah nazarlardan saklasın seni
canım biz eşimle benim doğumgünümde florya sahilinde kilis sofrasına gitmiştik çok güzel bir yerdi
ama bizim arkadaşlar galatasaray adasına gittiler çok harika bir gece geçirmişlerdi öneriyorlardı ben onların yalancısıyım:))))
aman be cadı işte heryeri karıştırıyor
ben seccade çekmecesini toplarken o çatalları boşaltıyo,ben orayı toplarken evrak çekmecesi boşalıyor orayı hallederken sıpacık çiçeğin toprağını yere döküyor:)))
ama sağlıklı olsunda ben razıyım onun cadılıklarınaa.s.
geçmiş olsun canım yaa gece gece başınıza gelmeyen kalmamış pofffffffbi sadaka verin canım hayırdır inşallah
geçmiş olsun şükür kavuşturana a.s.
bu ne kızım yaa temizlik diye öldünnn canının kıymetini bil boşver madalya takmıyorlar:))
defneme de geçmiş olsun canım yaaa iyileşemedi kuzucummm
gelelim bana okuldan geldim eşimle direk metroya gittik alışveriş yaptık Ahseni aldık annemlerde yemeğimizi yedik tabi eve geldik Ahsen şimdi uyudu bende size bakayım dedim
yarın sabah temizlikçi gelecek bende arkadaşlarla kahvaltıya gideceğim
sonrasında ne yaparız bilmiyorum bakalımmm
sağol canım iyi gecelergeçmiş olsun esracımm
bende yatıyorum herkese iyi haftasonları öpüyorum kuzularınızı:)))
ben şimdi çay demledim bi çay keyfi yapayım kız anca uyududa