2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar
geçmişe şöyle bi baktım yazdım size
daha masayı toplıycam bulaşıkları yerleştireyim ama önce size bakayım dedim
zeynebi uyuttum uyur umarım biraz köpek dişlerinden biri baya çıkmış gibi ha patlşadı ha patlayacak ağrı kesici verdim uyudu,diğeride baya belli olmaya başlamış tek tek çıkarsaydı zorlanmasaydı keşke bu kadar
bende dün dr.a gittim kontrolüm vardı mehmedim 1 kg olmuş herşey yolunda dedi dr.çok sevindim plesanta biraz aşağıdaymış ağır kaldırma ayakta çok durma mümkün olduğu kadar dedi başka bişey yokmuş
kalımalarım başlarsa haberdar edicem ilaç başlıycam yine
kocişin sınavı vardı oraya gitti
bende ortalığı toplatayım hemen
sonra fırsat kalırsa azcık yatarım bende
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

selamlar biz kahvaltıdan geldik kızımla kızımın çorbasını alıcam arkadaşla sahil keyfi yapıcaz
sonra babamızda gelir azıcık daha gezeriz öptüm sizi
özlemcim çok yorma kendini canım mehmedimize de maşallah

slm kızlar ....

ceren yazamadım melihin elli için ve şuanki hastalığı için çok geçmiş olsun cnm aman ya hiç bir kuzu hasta olmasın lütfen yaa

....
canım sağol. inşallah artık bence de iyi haberler duyalım!!

sağol canım. sadakayı da eksik etmeyiz ama şu sıralar ne oluyor bende anlamadım. sağlıklı olsunlar da yaramazlıklarına hep razıyız canım. kahvaltı keyfiniz de iyi geçmiştir umarım.

sorma ya aynen öyleydi.. türkoma da geçmiş olsun annesi.

eh bi gece oturma odasında yatınca aklı başına geldi:)) 2 tane vida sıkıştırdı o kadar:))

hadi ya kötü olmuş( neyse 1 ayınız var yine de tatil için onu değerlendirin artık canım. yanlız eşimin müdürü öyle bişi yapsa yandık biz. istanbula gidecez ya uçak biletlerini bile aldık 13 temmuz'a:))

İlk resmi yalnış yüklemişiz,çok beceriksizim ben...
yerim ben saç tarayan elleri:))

ayy hakkatten ne dicekler aşka gelmişler demişlerdirkaydirigubbakcemile3
..
kaydirigubbakcemile3
oyy kuzum ya geçmiş olsun bebeğim. artık burda geçmiş olsun demekten bıktık anacım yaa, artık gözün aydın,hayırlı olsun filan demek istiyorum!!klava:

sana da iyi hafta sonları tatlım. iyi eğlenceler.
benimkide sade süt içmiyo ama ballı içiyor neyseki

sağol canım benim.

sağol canım benim.

ohh çok güzel. sağlıkla kucağına al inşallah kuzumu annesi.

ohh iyi gezmeler cnm size
bişey yaptığım yok cnm ya üstten göstermelik işte onu bile tam yapamıyorum artık:kedi:
ohh çok güzel. sağlıkla kucağına al inşallah kuzumu annesi.

çok sağol cnm inşŞeniz

slm kızlar özlemciğim yorma kendi cnm yaa b,iliyorum yükün ağır ama...

ben bugün diyetisyene gittim rapor verdim2 hafta salladım dieti çok korktum kilo aldım diye ama çok şükür tartı aynı gösterdi.yağ oranım 0.5...artmış ...o yüzden doktorum bu hafta sıktı yalova içinse abartmayalım dedi...cuma gideceğim kontrole......

kızlar çocuklara tek baston almıştım şöle kullanışlı bişi 75 tl aldım
diğerleri tek kademeli çocuklar uyurken zor olur die almadım...
bugün tansaşa girdim ne görem çok şık kullanışlı tek baston 32 tl hemen atladım çok kullanışlı yaaaaaaaa
allahım dedim sevgili kulunum paramda yoktu çok mutlu oldum çokk

canım maşallah memede de bak annesi büyüyüverdi oda çok merak ediyorum doğsunda görelim onuda...
bide hareketlerine dikkat et canım genelde uzanarak geçir vaktini
maşallah sizede iyi keyifler

canım valla bizimde arkadaşlardan 6 sında kampı olanlar otel ayarlayanlar vardı benim annemde 1.inde gidiyor eşim bakacaktı ama o kadar süre zor olur yani arkadaşın bu yaptığı ilk değil ama çok terbiyesizce bişey yaranmak için insan kendini bu kadar aşağılatmaz ya bizim gözümüzde beş para etmez artık çok kızgınım çok.
süper bi haber hemen bi bakalım Tansaş a yakında varsa tabiii
canım aman bozma diyeti yoksa sonra daha zor olur
gelelim bize sabah kalktık kahvaltıdan sonra küveti doldurduk Türkizi soktuk içine en az yarım saat oynadı sonra çıkardık çılgın gibiydi maşallah şimdi uyuyor bende size bakayım dedim anca evi topladım bu kız mı dağınık benmi anlamadım ya

ohhh millet geziyo beee maşşşşşAllah maşşşAllahhhhh

vay be ne gündü ama tüm gün boyunca defne paçamdaydı, geçen seneden kalan yazlık altlar vardı onlardan birini giymiştim defne çektikçe popodan düştülerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hoşumada gitti yani:) ama konumuz o degil defneeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! bugunde sigara içmedim ya bidaha içmem... dün gece öksürükten uyuyamadı, sabah erkenden dikildi burnu tıkalı habire fısfıs yok şurubu yok osu busu derken hiç uyuyamadım... öğlen gibi defneyi yıkadım yedirdim yatıdım azcık uyudu kalktı bidaha uyku uyumadı ve çok huysuzdu. ilaçlardan heralde az öncede zorla uyuttum yastıga yatınca kalkmaya çalışıyor kendini bacaklarımdan aşagı atıyor niye anlamdım ama çok zorladı..
kutlayda erken çıkmıştı, erken gelcem arkadaşları arayıp florya ya gidelim dedi nerden estiyse benimkine.. ama gidemeyiz dedim elimin tersiyle ittim gezmeleriiii mafoldumbenkubi bilem şaşırdııı.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

off nettede bi sorun var habire gidiyo sinir bi durummm.

Allah kolaylık versin ne var o kadar panikliceek anlamadım...
Güle güle kirlen :))maşallah amma misafir ağırlamışsın cnm,Borayada Nazlıyada geçmiş olsun...
sen duramazsın kesin çıkarsın...:)
hepimizinki öyle cnm yandıkki ne yandık valla..
sevindim cnm iyi haberlerine,kendine dikkat et..
ohh gez bakalım..
sağol teyzesi,,

ohh güle güle kullan Birsencim..

Selammmmmmmm

Aaaa ama nerdesın kızlar bee azcık uğrayın su zavallı topiğe.Bızde Alp gelınce attık kendımızı sokağa.Yemek yedık sonra yıne semoslarla bulustuk az oturduk Boranın uykusuzluğundan ama guzeldı.Ordan cıktık arabada uyudu sıpa bızde az daha dolastık geldık evımıze.Yenı trendımız Bora arabasında oturmuycakmıs arabayı ıtıcekmıs sokakta halımızı görmenız lazımdı.Bız esımle arkadan gıdıyoruz.Öndede araba kendı kendıne gıdıyor gıbı.Tosun görunmuyor tabı.:))Insanlar ılk bakınca anlam veremıyorlar.

Şımdıde acıktık dıye kocıs bırseyler aldı bı guzel yedık bu saatte(

Nurtennnn gecmıs olsun canım.Yastığını yuksek tutsan daha rahat eder.Ama malesef Borada dun gece hıc uyumadı.Gezmeyı ıptal ettıysen harbı yorgunsun demektır.Hadı ıyılessın tum kuzular 1 haftaya kadar ınsallah.

Selamlar herkese,,,

Bugünün hareketli geçeceği geceden belliydi,oğlum gece huysuzluk yaptı bikaç kere odasına gitmektan sıkıldım yanıma aldım,dön o tarafa dön bu tarafa zorla uyudu,uyandı bişeyler yaptı kendi çapında..tabii erkendende kalktı,neyse ebnde kalktım,oynadık,alt üs temizledik kahvaltı yaptık derken 10 buçukta geri uyuttum kahvaltıyı hazırlayıp benim adamı çağırdım,ama o uyurken içim gitti yarın kesin ben uyuyorum o kalkıyor,hiç hak geçirmem :)) neyse kahvaltımızı yaptık,biraz netten oto koltuğu baktık hala almamaıştıkda biz..ve önce mohiniye ordanda haşim işcana gitmeye karar verdik,kalkındık ben bi duş alıyım dedim tabi bu arada Dağhan paşam uyandı,babası sende kahvaltıyı topla çorbasınıda yedir dedim yemezse yumurta pişir dedim tamam dedi,duşa girdim 10 dk da çıktım zaten Allah alalh bi bakarımki benim adam yerlerde halı siliyo,ne oldu anıl dedim,Dağhan tabağı çekti çorba döküldü dedi..mafoldumben ağlamamak eldemi ama ne ağladım ne bi laf söyledim,içimden demediğimi bırakmadım,çocuğun ulaşacağı yere koyarsan tabi döker.,oğlunuda al çıkın siz ben silerim dedim ,bunlar çıktı,yağlı tabii,ve yeni yıkattığım halı,sil sil temizlenmez canım çıktı hala izler var artık yeniden göndericem yıkamaya,o ara kapıda dağhan bitti,uğurböceği kanadını takmış babası bana şirin görünmeye çalışıyo anılda kenardan bakıyo,bende dedimki oğlum o kanadı verde baban taksın daha iyi olur...!!Az sonra baktım benimki takmış gelmezmi!!güldüm artık sinirden,,yaa erkek milleti en iyisi bile beceremiyo bi çorba yedirmeyi.Hazırlanp çıktık evden nihayet,doğru mohiniye,mother care de piriori marka oto kolt.379 du onu alalım dedik,sonra benim aklımda kalan koala modeli vardı onuda görelim öyle filan diye düşünürken bi baktım bizim araba havada,çekiciye koyuyolar anıl yetiş arabayı çekiyolar dedim,koştu adam,polis bırakmam buraya parketmeseydiniz diyo,daha önce hep bırakıp saatlerce durduğumuz yer,ayy ben nasıl sinirlendim ama neyse adamı ikna ettik anıla demişki o zaman tekrar bıraktığım için 50 lira vericeksin,benimkide vermiş bende ceza kesti zannediyorum anıl makbuz verdi dimi dedim yok dedi,adam resmen rüşvet almı,aramızda polis olan varsa kusura bakamasın ama helal etmiyorum bizi orda öyle gördü çocuk var insan nasıl böyle bişey yapar yaa,neden plakasını almadın dedim anıla bir yığın kızdım,anıl boşver diyo alıp götürseydi sen rezilliği düşün diyo 50 nin kaç katı vercektik bide çocukla ne yapcaktık diyo ama ben polisin yaptığı haksızlığa çok kızdım..ordanda sinirlenip çıktıkmı,yok bugün bişey var dedim hayırdır inşallah..
Neyse Haşim işcana gittik,ayy bayıldım oraya herşey elinin altında ve çok ucuz,stresli bi günün ardından oğluma koltuğunu altık sonunda koala 9-36 kilo ve 250 liraya.Almayan varsa tavsiye ederim orası hem uygun hem seçenek çok,,,sonrada oturtuk oğlumu koltuğuna sahilde yemeğimizi yedik ordada tesadüf bu ya üniv.ten arkadaşımla karşılaştık çok sevindimm..sonra evimizin yolunu tuttuk bizimki eve kadar uyudu..sevdi galiba koltuğu...artık Allah izin verirse 11 yaşına kadar koltuk yok :)))

9 buçuk gibide anılın dayısı geldi,Boluya geçicekmişde yarın bizde kalıcak,bişeyler hazırladım onlar atıştırırken bende Dağhanı uyuttum ve burdayım ..
sanırım çok uzun oldu sıktımmı sizi..
Ne maceralı bi gündü ama öfff
Çok şükür sağ salim geldik evimize...

cnm yaa tahmin edebiliyorum Borayı o halde,,çok tatlıdır eminim,bizimkide gittiğim yerde yemek yedirmedi parkı vardı çıkmıyo ordan sırayla yedik valla..gelirkende Anıla sizin aşk hikayenizi anlattım opuyorumnanaktan gülüştük..hoşumuza gittiği için yanii yalnış anlama...Anıl soruyor biz ne yapcaz o gün siz ordayken diye bende çocuklarla ilgilenirsinz bizde rahat rahat otururuz dedim gülüyoo tabi tabi diyor..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

anam kuzum benim çok geçmiş olsun yaa..düzelsin artık defnoş..

ohhh gülhancım afiyet olsun cnm :)) valla bizim kız kurtlu gibi hiç bıraktıgım gibi yatmıyorki habire dönüyor yastıgıda kafaya degil bacaklarına koyuyor.. hakkaten adamın eşref saati bi daha gelmez bana hadi gezelim demezzz neyse saglık olsun..

ferdacım oto koltunuz hayırlı olsun bizimkide bakmış ama bana 350 500 arası dedi sizinkinin markasımı kaola? gerçi bastonada bidünya para vermiş kimbilir hangilerine baktı..

ayyyy ferda Allah iyiliğini versin kanat olayına çok güldüm heee:)))
baya yorucu birgün geçirmişsiniz ama sonunda emelinize ulaşmışsınız güle güle kullanın canımm

gülhancım borayı o şekilde düşündüm eminim süper görünüyordur canım benim yaaa

nurten defne iyileşemedi mi kuzucum yaaa dr isabetli ilaçlar veremedi mi acaba???
bugün araba bendeydi sabahtanda işim bitti ne yapsam diye düşündüm sana gelecektim sonra vazgeçtim defne hasta bi de bizimle mi uğraşıcak dedim:)

nurtencim şimdi ferdaya yazdığını gördüm metro markette kaola marka oto koltuğu 186 tl ydi canım bak istersen ama kaç kiloluğu bilmiyorum ben 9-25 aldım

eseeeeennn gelseydin ya ne olcak yabancımısınki deliii! uğraşcak ne var otururduk valla bende kafa dagıtırdım çok bunaldım bugun ama bidaha aklına geldigi zman atla gel ok..
kız defnenin burnu çok tıkalıymış fısfısta açtı burnu açılınca iltihap aktı habire sümüklü hapşırık öksürük karıştı birbiirne.. ilaçlar iyi gelmesi için 1hafta kullanıcaksın dedi eger geçmezse film çekecekmiş.. zaten başka dra gittik bakalım tahlil çin pazartesi bidaha gitcez oazman gösteririrm bidaha..

sağol cnm bizimki koala ınnova..yaa tabi ona bakarsan 1200 e de var ama bence yeter o kadar para veremem,ilk koltuğu römerdi,kaldırdık duruyo şimdi..o kadar para vermiştik..
Bastonlara hiç bakamdım cnm ihtiyacım yok diye fiyat bilmiyorum yanii..
ayy sorma ona bende çok güldüm bi görseydin...:))sağol cnm
nurtencim şimdi ferdaya yazdığını gördüm metro markette kaola marka oto koltuğu 186 tl ydi canım bak istersen ama kaç kiloluğu bilmiyorum ben 9-25 aldım

hadi yaa belki yatmıyodur bi bak tabi yinede..

ben kraft aldım canım Ahseni içine oturttuk hepsinin en çok onu sevdi biz de aldık 200 verdik

ferdacım iyi ypmışsın bende öyle düşünüyorum fazlasına gerek yok iş görsün yeter.. güle güle kullanın canım..

esen cadıyı tahmin ediyorum sevdigi zaman sesi çıkmaz zillininnkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…