canım sağol. inşallah artık bence de iyi haberler duyalım!!slm kızlar ....
ceren yazamadım melihin elli için ve şuanki hastalığı için çok geçmiş olsun cnm aman ya hiç bir kuzu hasta olmasın lütfen yaa
....
sağol canım. sadakayı da eksik etmeyiz ama şu sıralar ne oluyor bende anlamadım. sağlıklı olsunlar da yaramazlıklarına hep razıyız canım. kahvaltı keyfiniz de iyi geçmiştir umarım.aman be cadı işte heryeri karıştırıyor
ben seccade çekmecesini toplarken o çatalları boşaltıyo,ben orayı toplarken evrak çekmecesi boşalıyor orayı hallederken sıpacık çiçeğin toprağını yere döküyor:)))
ama sağlıklı olsunda ben razıyım onun cadılıklarınaa.s.
geçmiş olsun canım yaa gece gece başınıza gelmeyen kalmamış pofffffffbi sadaka verin canım hayırdır inşallah
gelelim bana okuldan geldim eşimle direk metroya gittik alışveriş yaptık Ahseni aldık annemlerde yemeğimizi yedik tabi eve geldik Ahsen şimdi uyudu bende size bakayım dedim
yarın sabah temizlikçi gelecek bende arkadaşlarla kahvaltıya gideceğim
sonrasında ne yaparız bilmiyorum bakalımmm
sorma ya aynen öyleydi.. türkoma da geçmiş olsun annesi.selam nasılsınız demeye korkar oldum yine nazarlara geldi kuzularımız ya.
cerencim valla korku filmi gibiymiş geceniz geçmiş olsun canım.
Bu arada Türkizde hafif üşütmüş burnu tıkalı havalardan sanırım.
eh bi gece oturma odasında yatınca aklı başına geldi:)) 2 tane vida sıkıştırdı o kadar:))sağol cnm bizde iyiyiz..Dağhanda iyi çok şükür..
o ne beee,yatak olayı cidden çok komik bee,bu erkekler illa yumurta kapıya dayanınca yapıyolar bi işi...oku üfle sen anacım,bende çok korkarım gök gürültüsünden,sanırım depremden kaldı..
..
hadi ya kötü olmuşevet canım Lise bi arkadaş var geçen konuşuyoruk işte en fazla 6 sına kadar dayanırız olmadı rapor falan diye sen git konuşulanları yetiştir müdüre geldi 18 temmuza burdasınız ona göre plan yapın dedi gırtlaklıycaktım kadını ya sanki bize yaptı kendide kaldı işte böyle insanlar yüzünden deli olcambide Anadolu isesi olduk ondan böyle herşey üst üste geldi geçen sene zaten yapamadık tatil bu sene yapsaydık doyasıya ya
yerim ben saç tarayan elleri:))İlk resmi yalnış yüklemişiz,çok beceriksizim ben...
kaydirigubbakcemile3ayy hakkatten ne dicekler aşka gelmişler demişlerdirkaydirigubbakcemile3
..
oyy kuzum ya geçmiş olsun bebeğim. artık burda geçmiş olsun demekten bıktık anacım yaa, artık gözün aydın,hayırlı olsun filan demek istiyorum!!İyi Geceler Kızlarr,,,
Çok yorgunum ben yaa.Off offf.Haftasonu oncesı derın temızlık yaptık bugun.Sonra annem uğradı.O gıttı kuzenım geldı.O gıttı kayınpederım yemeğe geldı.O gıttıııııııı dığer kuzenım geldı ama o yuzsuz yatıyor kalıcakmıs:)))Tabı Gulhan naptı.Boraya mama alt kontrol gelenlere yemek servıs.Ev dağılmasın dıye herkesın arkasından kosturdu.Bora pasada tam 12 de uyudu.Sımdı cay ıcıcem artık.
Bır gunumde atraksıyonlu gecmese sasarım zaten.Bu arada sabah Bora ateslendı.Alp ın arkasından sabah 9 da kaptığım gıbı dısarı cıkardım.Yakın bır hastanede atesı olcturdum 38 dı.Bır ölcek calpol verdım.Kendı dr da ası dedı.Insallah tekrarlamaz.
Bır tane daha kotu haber Nazlı yıne hastalandı.Yanı kulaklarında sorun c-varmıs.3 tane ığne ve antıbıyotk vermıs doktor.Cok huysuzmus sureklı ağlıyor dedı semos.
Ve butun hasta bebeklerıme gecmıs olsun.Acıl sıfalar hepsıne.Alıntılardan baktım gecmıse bakıcam sımdı.
sana da iyi hafta sonları tatlım. iyi eğlenceler.ooooooo benim gitmemi mi beklediniz muhabbet için hainler:))))
şaka şaka günaydıııııııın ben kalktım kız kalkmadan duşumu alayım sonra kahvaltıya gidicez
herkese iyi haftasonları diliyorum öptüüüüüüüüüüüüüm
benimkide sade süt içmiyo ama ballı içiyor neysekiGunaydın Kızlar,,,,
Bızde oğlusla uyandık sabahın korunde sımdı öğle uykusuna yattı.Kızlar sut ıcıremıyorum 1 gece mamayla karıstırıp verdım.Bugun ballı denedım ıcmıyor yaa.Cok uzuluyorum.Nasıl alısıcak bıraksın artık mamayıdıyorum.Ama ağzını kıtlıyor sut olunca.
Evımız temız oturuyorum bende belkı cıkarım yıne akşama doğru dısarıya.
Esen ohh kahvaltı keyfı ne guzel.
Melın canım bende anlamadım gelıyormusun doğumgunune
sağol canım benim.cnm sağolasınn...sen de canını sıkma daha ii bir iş bulursun inş zamanla ..şimdilik idare et bu zamanda herkes zorluklar çekiyor..ii bir iş bulunca da çıkarsın..o zaman da seni çok ararlarrr...bu zamanda çıkarlar dürüstlüğün önüne geçiyor maalesef..değerini kaybedince anlıyorlar ama ...
geçmiş olsun cnmm...siz de nazarlara geldiniz anlaşılan..olaylı bi gece geçirmişsiniz bi de..geçmiş olsunnn....
ay o gitti o geldi...:bbo:başım döndü...bu yoğunluktan sıkılmaya fırsat bulamazsın.)
boraya nazlıya üzüldüm..inş kısa zamanda iileşir kuzularrrr..
sağol canım benim.maşallah cnm çok tatlı olmuş defne
bikinileri de çok yakışmış
geçmiş olsun cnm
şaka gibi valla ya
tüm aksilikler arka arkaya gelmiş neyseki bişey olmamış cnm
defneye geçmiş olsun cnm atlatır hemen inş
güle güle kullanın cnm baston pusetinizi iyi günlerde
sizde geçmiş olsun cnm
maşallah dağhana yakışıklı prens valla
boraya ve nazlıya geçmiş olsun
tüm bebişler hasta yaw bu ne nazar değdi bunlara valla
en kısa zamanda atlatırlar inş
nazlının en azından neysi olduğu anlaşılmış tedavisi başlamış sevindim
ohh çok güzel. sağlıkla kucağına al inşallah kuzumu annesi.slm kızlar
geçmişe şöyle bi baktım yazdım size
daha masayı toplıycam bulaşıkları yerleştireyim ama önce size bakayım dedim
zeynebi uyuttum uyur umarım biraz köpek dişlerinden biri baya çıkmış gibi ha patlşadı ha patlayacak ağrı kesici verdim uyudu,diğeride baya belli olmaya başlamış tek tek çıkarsaydı zorlanmasaydı keşke bu kadar
bende dün dr.a gittim kontrolüm vardı mehmedim 1 kg olmuş herşey yolunda dedi dr.çok sevindim plesanta biraz aşağıdaymış ağır kaldırma ayakta çok durma mümkün olduğu kadar dedi başka bişey yokmuş
kalımalarım başlarsa haberdar edicem ilaç başlıycam yine
kocişin sınavı vardı oraya gitti
bende ortalığı toplatayım hemen
sonra fırsat kalırsa azcık yatarım bende
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
ohh iyi gezmeler cnm sizeselamlar biz kahvaltıdan geldik kızımla kızımın çorbasını alıcam arkadaşla sahil keyfi yapıcaz
sonra babamızda gelir azıcık daha gezeriz öptüm sizi
özlemcim çok yorma kendini canım mehmedimize de maşallah
ohh çok güzel. sağlıkla kucağına al inşallah kuzumu annesi.
canım maşallah memede de bak annesi büyüyüverdi oda çok merak ediyorum doğsunda görelim onuda...slm kızlar
zeynebi uyuttum uyur umarım biraz köpek dişlerinden biri baya çıkmış gibi ha patlşadı ha patlayacak ağrı kesici verdim uyudu,diğeride baya belli olmaya başlamış tek tek çıkarsaydı zorlanmasaydı keşke bu kadar
bende dün dr.a gittim kontrolüm vardı mehmedim 1 kg olmuş herşey yolunda dedi dr.çok sevindim plesanta biraz aşağıdaymış ağır kaldırma ayakta çok durma mümkün olduğu kadar dedi başka bişey yokmuş
maşallah sizede iyi keyiflerselamlar biz kahvaltıdan geldik kızımla kızımın çorbasını alıcam arkadaşla sahil keyfi yapıcaz
canım valla bizimde arkadaşlardan 6 sında kampı olanlar otel ayarlayanlar vardı benim annemde 1.inde gidiyor eşim bakacaktı ama o kadar süre zor olur yani arkadaşın bu yaptığı ilk değil ama çok terbiyesizce bişey yaranmak için insan kendini bu kadar aşağılatmaz ya bizim gözümüzde beş para etmez artık çok kızgınım çok.canım sağol. inşallah artık bence de iyi haberler duyalım!!
sağol canım. sadakayı da eksik etmeyiz ama şu sıralar ne oluyor bende anlamadım. sağlıklı olsunlar da yaramazlıklarına hep razıyız canım. kahvaltı keyfiniz de iyi geçmiştir umarım.
sorma ya aynen öyleydi.. türkoma da geçmiş olsun annesi.
eh bi gece oturma odasında yatınca aklı başına geldi:)) 2 tane vida sıkıştırdı o kadar:))
hadi ya kötü olmuş( neyse 1 ayınız var yine de tatil için onu değerlendirin artık canım. yanlız eşimin müdürü öyle bişi yapsa yandık biz. istanbula gidecez ya uçak biletlerini bile aldık 13 temmuz'a:))
yerim ben saç tarayan elleri:))
kaydirigubbakcemile3
oyy kuzum ya geçmiş olsun bebeğim. artık burda geçmiş olsun demekten bıktık anacım yaa, artık gözün aydın,hayırlı olsun filan demek istiyorum!!klava:
sana da iyi hafta sonları tatlım. iyi eğlenceler.
benimkide sade süt içmiyo ama ballı içiyor neyseki
sağol canım benim.
sağol canım benim.
süper bi haber hemen bi bakalım Tansaş a yakında varsa tabiiislm kızlar özlemciğim yorma kendi cnm yaa b,iliyorum yükün ağır ama...
ben bugün diyetisyene gittim rapor verdim2 hafta salladım dieti çok korktum kilo aldım diye ama çok şükür tartı aynı gösterdi.yağ oranım 0.5...artmış ...o yüzden doktorum bu hafta sıktı yalova içinse abartmayalım dedi...cuma gideceğim kontrole......
kızlar çocuklara tek baston almıştım şöle kullanışlı bişi 75 tl aldım
diğerleri tek kademeli çocuklar uyurken zor olur die almadım...
bugün tansaşa girdim ne görem çok şık kullanışlı tek baston 32 tl hemen atladım çok kullanışlı yaaaaaaaa
allahım dedim sevgili kulunum paramda yoktu çok mutlu oldum çokk
Allah kolaylık versin ne var o kadar panikliceek anlamadım...ah KNK cım ah gelmek için mücadelemi görsen bende bi pimpirik koca var sorma deli etti beni yok diyor ya yoksa o kadar çok istiyorum ki takmış ya olmaz diyor başka bişey demiyor bide o gün düğünümüz var akrabamın Kartalda ona bile götürmüycek bizi neymiş çok kalabalıkmış Türkiz bunalırmış diyorum yarım saat durur geliriz yok 12 sindede arkadaşımız var ortak onun oğullarının sünneti var 5 dk ka mesafede napcaz bilmiyorum bu ara iyice gıcık oldu beni sinir ediyor sıcaklar yaramadı galiba diyorum
Geçen gün zorla fotoğraf çekimine ikna ettim hazırlandık makyaj falan adam bizi fotoğrafçıya kadar yarım sat yürüttü ya gittiğimizde annemde bende bitmiştik
Güle güle kirlen :))maşallah amma misafir ağırlamışsın cnm,Borayada Nazlıyada geçmiş olsun...İyi Geceler Kızlarr,,,
Çok yorgunum ben yaa.Off offf.Haftasonu oncesı derın temızlık yaptık bugun.Sonra annem uğradı.O gıttı kuzenım geldı.O gıttı kayınpederım yemeğe geldı.O gıttıııııııı dığer kuzenım geldı ama o yuzsuz yatıyor kalıcakmıs:)))Tabı Gulhan naptı.Boraya mama alt kontrol gelenlere yemek servıs.Ev dağılmasın dıye herkesın arkasından kosturdu.Bora pasada tam 12 de uyudu.Sımdı cay ıcıcem artık.
Bır gunumde atraksıyonlu gecmese sasarım zaten.Bu arada sabah Bora ateslendı.Alp ın arkasından sabah 9 da kaptığım gıbı dısarı cıkardım.Yakın bır hastanede atesı olcturdum 38 dı.Bır ölcek calpol verdım.Kendı dr da ası dedı.Insallah tekrarlamaz.
Bır tane daha kotu haber Nazlı yıne hastalandı.Yanı kulaklarında sorun c-varmıs.3 tane ığne ve antıbıyotk vermıs doktor.Cok huysuzmus sureklı ağlıyor dedı semos.
Ve butun hasta bebeklerıme gecmıs olsun.Acıl sıfalar hepsıne.Alıntılardan baktım gecmıse bakıcam sımdı.
sen duramazsın kesin çıkarsın...:)Gunaydın Kızlar,,,,
Bızde oğlusla uyandık sabahın korunde sımdı öğle uykusuna yattı.Kızlar sut ıcıremıyorum 1 gece mamayla karıstırıp verdım.Bugun ballı denedım ıcmıyor yaa.Cok uzuluyorum.Nasıl alısıcak bıraksın artık mamayıdıyorum.Ama ağzını kıtlıyor sut olunca.
Evımız temız oturuyorum bende belkı cıkarım yıne akşama doğru dısarıya.
Esen ohh kahvaltı keyfı ne guzel.
Melın canım bende anlamadım gelıyormusun doğumgunune
hepimizinki öyle cnm yandıkki ne yandık valla..ay kocişi işten çağırdılar durup dururken kaldık evde şimdi bu güzel havada..sıkılıyoruz oğluşla tabi..bi süre daha bekleyeceğiz eğer iş uzarsa biz de ana oğul çıkacağız inş dışarı ...pazar var oaraya gideriz bizde oğluşumla accuk gezeriz...
ay benim bu oğlum dışarıda kendi kendine yürümek istiyor elimi tutmak istemiyor yandım valla..geçen AVM nin ortasında aynı şeyi yaptı yine..elimi tut diyorum tutmuyor, yer hafif kaygan biraz yürüyünce düşüyor sonra çığlığı basıyor rezil etti bizi..bi de mağazanın girişinden girip çıkışından çıkması varki görmeye değer...yandık ki ne yandık biz artık...kafamçokkarıştı
sevindim cnm iyi haberlerine,kendine dikkat et..slm kızlar
ohh gez bakalım..selamlar biz kahvaltıdan geldik kızımla kızımın çorbasını alıcam arkadaşla sahil keyfi yapıcaz
sağol teyzesi,,canım sağol. inşallah artık bence de iyi haberler duyalım!!
sağol canım. sadakayı da eksik etmeyiz ama şu sıralar ne oluyor bende anlamadım. sağlıklı olsunlar da yaramazlıklarına hep razıyız canım. kahvaltı keyfiniz de iyi geçmiştir umarım.
sorma ya aynen öyleydi.. türkoma da geçmiş olsun annesi.
eh bi gece oturma odasında yatınca aklı başına geldi:)) 2 tane vida sıkıştırdı o kadar:))
hadi ya kötü olmuş( neyse 1 ayınız var yine de tatil için onu değerlendirin artık canım. yanlız eşimin müdürü öyle bişi yapsa yandık biz. istanbula gidecez ya uçak biletlerini bile aldık 13 temmuz'a:))
yerim ben saç tarayan elleri:))
kaydirigubbakcemile3
oyy kuzum ya geçmiş olsun bebeğim. artık burda geçmiş olsun demekten bıktık anacım yaa, artık gözün aydın,hayırlı olsun filan demek istiyorum!!klava:
sana da iyi hafta sonları tatlım. iyi eğlenceler.
benimkide sade süt içmiyo ama ballı içiyor neyseki
sağol canım benim.
sağol canım benim.
slm kızlar özlemciğim yorma kendi cnm yaa b,iliyorum yükün ağır ama...
ben bugün diyetisyene gittim rapor verdim2 hafta salladım dieti çok korktum kilo aldım diye ama çok şükür tartı aynı gösterdi.yağ oranım 0.5...artmış ...o yüzden doktorum bu hafta sıktı yalova içinse abartmayalım dedi...cuma gideceğim kontrole......
kızlar çocuklara tek baston almıştım şöle kullanışlı bişi 75 tl aldım
diğerleri tek kademeli çocuklar uyurken zor olur die almadım...
bugün tansaşa girdim ne görem çok şık kullanışlı tek baston 32 tl hemen atladım çok kullanışlı yaaaaaaaa
allahım dedim sevgili kulunum paramda yoktu çok mutlu oldum çokk
cnm yaa tahmin edebiliyorum Borayı o halde,,çok tatlıdır eminim,bizimkide gittiğim yerde yemek yedirmedi parkı vardı çıkmıyo ordan sırayla yedik valla..gelirkende Anıla sizin aşk hikayenizi anlattım opuyorumnanaktan gülüştük..hoşumuza gittiği için yanii yalnış anlama...Anıl soruyor biz ne yapcaz o gün siz ordayken diye bende çocuklarla ilgilenirsinz bizde rahat rahat otururuz dedim gülüyoo tabi tabi diyor..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Selammmmmmmm
Aaaa ama nerdesın kızlar bee azcık uğrayın su zavallı topiğe.Bızde Alp gelınce attık kendımızı sokağa.Yemek yedık sonra yıne semoslarla bulustuk az oturduk Boranın uykusuzluğundan ama guzeldı.Ordan cıktık arabada uyudu sıpa bızde az daha dolastık geldık evımıze.Yenı trendımız Bora arabasında oturmuycakmıs arabayı ıtıcekmıs sokakta halımızı görmenız lazımdı.Bız esımle arkadan gıdıyoruz.Öndede araba kendı kendıne gıdıyor gıbı.Tosun görunmuyor tabı.:))Insanlar ılk bakınca anlam veremıyorlar.
Şımdıde acıktık dıye kocıs bırseyler aldı bı guzel yedık bu saatte(
Nurtennnn gecmıs olsun canım.Yastığını yuksek tutsan daha rahat eder.Ama malesef Borada dun gece hıc uyumadı.Gezmeyı ıptal ettıysen harbı yorgunsun demektır.Hadı ıyılessın tum kuzular 1 haftaya kadar ınsallah.
ohhh millet geziyo beee maşşşşşAllah maşşşAllahhhhh
vay be ne gündü amatüm gün boyunca defne paçamdaydı, geçen seneden kalan yazlık altlar vardı onlardan birini giymiştim defne çektikçe popodan düştülerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hoşumada gitti yani:) ama konumuz o degil defneeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! bugunde sigara içmedim ya bidaha içmem... dün gece öksürükten uyuyamadı, sabah erkenden dikildi burnu tıkalı habire fısfıs yok şurubu yok osu busu derken hiç uyuyamadım... öğlen gibi defneyi yıkadım yedirdim yatıdım azcık uyudu kalktı bidaha uyku uyumadı ve çok huysuzdu. ilaçlardan heralde az öncede zorla uyuttum yastıga yatınca kalkmaya çalışıyor kendini bacaklarımdan aşagı atıyor niye anlamdım ama çok zorladı..
kutlayda erken çıkmıştı, erken gelcem arkadaşları arayıp florya ya gidelim dedi nerden estiyse benimkine.. ama gidemeyiz dedim elimin tersiyle ittim gezmeleriiii mafoldumbenkubi bilem şaşırdııı.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
off nettede bi sorun var habire gidiyo sinir bi durummm.
sağol cnm bizimki koala ınnova..yaa tabi ona bakarsan 1200 e de var ama bence yeter o kadar para veremem,ilk koltuğu römerdi,kaldırdık duruyo şimdi..o kadar para vermiştik..ohhh gülhancım afiyet olsun cnm :)) valla bizim kız kurtlu gibi hiç bıraktıgım gibi yatmıyorki habire dönüyor yastıgıda kafaya degil bacaklarına koyuyor.. hakkaten adamın eşref saati bi daha gelmez bana hadi gezelim demezzz neyse saglık olsun..
ferdacım oto koltunuz hayırlı olsun bizimkide bakmış ama bana 350 500 arası dedi sizinkinin markasımı kaola? gerçi bastonada bidünya para vermiş kimbilir hangilerine baktı..
ayy sorma ona bende çok güldüm bi görseydin...:))sağol cnmayyyy ferda Allah iyiliğini versin kanat olayına çok güldüm heee:)))
baya yorucu birgün geçirmişsiniz ama sonunda emelinize ulaşmışsınız güle güle kullanın canımm
gülhancım borayı o şekilde düşündüm eminim süper görünüyordur canım benim yaaa
nurten defne iyileşemedi mi kuzucum yaaa dr isabetli ilaçlar veremedi mi acaba???
bugün araba bendeydi sabahtanda işim bitti ne yapsam diye düşündüm sana gelecektim sonra vazgeçtim defne hasta bi de bizimle mi uğraşıcak dedim:)
nurtencim şimdi ferdaya yazdığını gördüm metro markette kaola marka oto koltuğu 186 tl ydi canım bak istersen ama kaç kiloluğu bilmiyorum ben 9-25 aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?