sende öp küçük prensiiyigeceler cnm, alıntı yapmayı planlıyordum ama çok sayfa birikmiş yetiştiremicem, öp prensesia.s.
sende öp küçük prensi
sende öp küçük prensi
OFFFFFFFFFF YAA şimdi girdim hastaneden içeri kuzuma nazar deydi
ömerim saat 19 gibi uyurken bir kusmuş kızlar yatak göl
ama hiç uyanmamış kuzum ya kafa göz kusmuk
şok olduk annemle...hemen kafasını yıkaya bileceğim yerlerini yıkadım ameliyattan yıkayamıyrouz da.
yoğurt verem dedim şakır şakır kustu...yine yıkadık bu kusmalar 6 bulunca kaynımı aradım cerrahpaşaya gittik ....salak bi kadına denk geldiö türkde değil sasnırım saçma saçma konuştu
çocuk normal.idrar testi dedi.
dedim yemek yemeyen içmeyen çocuk nasıl çiş yapsın
yapacak bişey yok dedi...bekle
kızdım özel g.o.p hastanesine gittik...salgın var dedi doktor...emedur iğne yapıldı
eğer yarımsaat sonra beslendiğinde kusarsa serum bağlayacağız dedi...iğne yapıldı huzursuz oldu
bekledik sadece su verdim...neyseki kusmadı......eve daha yeni girdim..yarık kakasımı çişini ben götüreceeğim tahlil olacak.........piyangodan çıktı bu hastalık ya ama 3 çocuk daha vardı aynı durumda offffff
ayyy gecmis olsun birsencim nedir bu salgin yaaa biribitmeden digeribasliyor domuz gribi dedik simdi de bu cikti((
kusmaz bidahainsallah canim gecmis olsun tekrar
sorma ne keşif :))valla farklı bi gün olmuş sizin için insan bazen istiyor böyle şeyler Dağhanda yeni keşiflerrde bulunmş bak
bu saattemi maşallah..:)ferdacım alpişte elinde deniz topuyla bütün odaları geziyor.bizimki bugün geç yatacak gibi
çok geçmiş cnm ne olduki yaa..hemen geçer inşallah.OFFFFFFFFFF YAA şimdi girdim hastaneden içeri kuzuma nazar deydi
şok olduk annemle...hemen kafasını yıkaya bileceğim yerlerini yıkadım ameliyattan yıkayamıyrouz da.
yoğurt verem dedim şakır şakır kustu...yine yıkadık bu kusmalar 6 bulunca kaynımı aradım cerrahpaşaya gittik ....salak bi kadına denk geldiö türkde değil sasnırım saçma saçma konuştu
kızdım özel g.o.p hastanesine gittik...salgın var dedi doktor...emedur iğne yapıldı
eğer yarımsaat sonra beslendiğinde kusarsa serum bağlayacağız dedi...iğne yapıldı huzursuz oldu
bekledik sadece su verdim...neyseki kusmadı......eve daha yeni girdim..yarık kakasımı çişini ben götüreceeğim tahlil olacak.........piyangodan çıktı bu hastalık ya ama 3 çocuk daha vardı aynı durumda offffff
günaydin kizlar a.s.
geçmiş olsun birsencim yaaaüşütmüştür belki ya..inşaAllah hemencecik toparlar kuzum yaa..
ay hava nasil sogudu birden ya..bu gidişte c.tesi kişliklari giyicez :) gülhan hakli cikti,direk mont giydirelim cocuklara :)
kayinvalideme gidicem kahvaltiya..ögleden sonrada gelip işlerimi halledicem..temizlik vs..
yarinda anneme gidicem inşaAllah..dedem gelicek,annemde kalacak artik inşaAllah..ordan cuma dönerim muhtemelen..ay sonrada büyükkkk c.tesi geliyor :)
öptüm kizlar hepinizi ve tüm yegenlerimi :) Rabbim hepsini korusun hastaliktan,kötü şeylerden a.s.
Günaydın kızlar,,a.s.
Yine erkenciyiz biz..uyumak istiyorum yaa..
Dağhana kahvaltısını yaptırdım ben hala yapmadım hiç cnm istemiyor,ütü yapıcam yine..sıkıldım..
günaydin kizlar a.s.
geçmiş olsun birsencim yaaaüşütmüştür belki ya..inşaAllah hemencecik toparlar kuzum yaa..
ay hava nasil sogudu birden ya..bu gidişte c.tesi kişliklari giyicez :) gülhan hakli cikti,direk mont giydirelim cocuklara :)
kayinvalideme gidicem kahvaltiya..ögleden sonrada gelip işlerimi halledicem..temizlik vs..
yarinda anneme gidicem inşaAllah..dedem gelicek,annemde kalacak artik inşaAllah..ordan cuma dönerim muhtemelen..ay sonrada büyükkkk c.tesi geliyor :)
öptüm kizlar hepinizi ve tüm yegenlerimi :) Rabbim hepsini korusun hastaliktan,kötü şeylerden a.s.
geçmiş olsun cnm eine,bilirim zor bi ameliyat babam oldu hala kendine gelemedi adam yagünaydınlar herkes iyidir umarım işler yoğun internettete sorun var sürekli gidiyor iki gündür
eşim ameliyat olacak kıl dönmesi nedeniyle evde üç bebeğim var anlayacağınız eşim daha nazlı ve çocuk gibi oldu
duru bir dakika bile olsa yanından ayrılmamı istemiyor dün biraz ateşi vardı dolven verdim biraz daha iyiydi sabah dişi patlamış yine yavrumun
cnm ebnde almadaım dahagünaydınn arkadaşlar bende kalktım alpişin sütünü ısıttım birazdan vereceğim.sizler nasılsınız? kızlar bebeklerimiz için hangi marka güneş kremini tavsiye edersiniz?
boşver işteki sıkıntıları gel buraya açılırsın cnm zaten kimseleruğramıyo artık eskisi gibiGünaydınlar Kızlar,
Uzun zamandır işteki sıkıntılardan ötürü giremiyorum siteye pek keyfim yok açıkcası.
Bizden böyle sizde ne var ne yokk herkesler iyidir inşallah.
maşallah seline konuşssunlar tülay ne güzel bayılıyorum vallakızlar günaydın nasılsınız.son sayfayı anca okuyabildim işim çok fazla.ve yorgunluktan artık ölüyorum(evde de selin arkamda önümde bugünelrde bir sürü şey öğrenmiş bide konuşssa hiç susmucak.
aynur canım nasılsın ?canım ben baby blanket aldım selin için dr önerdi.memnunum tavsiye ederim.sebamed seline yaramadı:(( yüzünü pul pul yaptı.her bebeğin cildi farklı tabi.
hoşgeldin cnmSelamlar Kizlar,
Ben Pazar günü döndüm eve ama icim bir tuhaf iki gündür. Alismisim kalabaliga ve kosturmaya sanirim, evin dingin havasina alismam icin biraz zamana ihtiyacim var.
Dolu dolu iki hafta yasadim diyebilirim. Öncelikle kardesimin dügünü cok güzeldi, cok yorulmustuk hepimiz ama degdi diyebilirim. Elbise bulana kadarda canim cikti bu arada. Ilk hafta neredeyse hergün bir yere gittik ve dügüne 1 gün kala ancak bulabildimbayanssulusmile
Doruk icinde alisik olmadigi sicaklar haricinde, güzel gecti iki hafta. Teyzemlerde kaldim ve 3 tane kuzenim var. Onlarla cok güzel oynadi, ortami cok sevdi. Hasta olur diye cok korktum ama cok sükür kazasiz belasiz gecti. Yalniz istahi neredeyse kapandi, cok zor yemek yedirebiliyorum artik. Doktora götürdüm, dislerden dedi doktor. Birde ortam degisikligi ve sicaklarda tetiklemis olabilirmis. Bu arada doktor demisken, sinirlerim zipladi. Tavsiye üzerine Acibadem Hastanesinin cocuk bölümüne götürdüm genel bir muayene icin. Anladim ki, saglik sektörü Türkiye'de cökmüs resmen. Doktorlar bile sadece paraya endeksli calisiyorlar. Böbreklerini kontrol etsinler istedim, bir ultrason muayenesi 370 liraymis. Vazgectim, cünkü doktorun ilgilenme seklinide pek begenmemistim zaten. Bir idrar tahlili ve muayene ücreti neredeyse 200 euro tuttu. Yazik gercekten, bu kadarda olmaz...Bir daha kesinlikle devlet hastanesine gidecegim, en azindan para kazanma öncelikleri yoktur. Yani öyle umuyorum...
cnm bizde yapmıştı biraz calpol verdim geçti,fazla olmadı ateşi,doğum günü kutlu olsun masalın,nice yaşlaraa.s.Merhaba kızlar
giremiyorum kaç gündür, doğum günü telaşımız bitti, pazar günü yaptık, güzel geçti çok şükür, annem bizde bi iki gün kalcak
Yalova bilet bende orda almayı düşünüyorum,
Bugün aşımız var, kızlar ya 1 yaş aşısı hepinizde ateş yaptı mı? bizde şimdiye kadarki aşılar hep ateş yaptı, buda kesin yapıcak çok korkuyorum, bide 1 hafta sonra mı çıkıyomuş ateş?
merhaba cnmkızlar yazamadım ya merhaba
bu sabah baş ağrısı ile uandım adet olcağüım bir damla gördüm bakalım gerisi ne zaman teşrif edecek
sıkıntı yaptı bana ...saat 7 de kalktım....giyindim başımda ağrıyınca ...gittim parka 9 kadar biraz yürüyüş ve parktaki spor aletlerini kullandım...eve geldim kuzular kalkmış...çayı koydum ocağa duşa girdim çıkmasan alişide yıkadım.....sonra çocukların kahvaltısını verdim kahvaltı yaptım..çamaşır yıkandı astım ..taze fasulye pişirdim...kek yaptım...yengem geldi ziyaerte annemi...şimdi sofra kurdum...
onlar çay içiyor bende alişi sallıyorum...herkes gidince evi süpüreceğim süpürme işini halledemedim...
özlem ,tülay,tutkun,hülya,nuran,simal ismi aklıma gelmeyen herkese merhaba
ben kaçar gelen giden bitmez artıkk
geçmiş olsun cnmarkadaşım geldi azönce geçmiş olsuna sağolsun.alpişin ateşi var biraz şuan uyuyor calpol içirdim.sizler napıyosunuz arkadaşlar?
geçmiş olsun birsen,hava burda da kapalı yağmış da geceSol kolum o kadar ağrıyorki romatizmadan yağmur yağacak kesin bu gece damarım şişti beeeeeeeeee
valla pınar gezente oldun iyice he boşladın biziSelam kızlar iyi akşamlar a.s.
Cumadan beri bi fırsat bulupta giremedim. Akşamı eşimin d.günü kutlaması vardı biliyosunuz. Geç saatlere kadar eğlendik. Acaip güzel geçti. Tabi kayınvalidemlerde kaldık. Cumada yine gezdik ettik akşam geç geldik evimize. Malum pazar günü de nişan vardı gündüz. Akşamı da eğlencesi vardı. Yine çok geç geldik. Dünde sabahtan spor, sonra ütü, Defdoş'u gezdir, yemek yap derken akşam olmuş. Akşam baktım net yok. Yattım uyudum bende. Bu sabahta uyanır uyanmaz aldım Defdoş'u kayınvalideme gittim. Özgürlük parkı var orda. Defdoş çıplak ayak çimlerde gezip durdu. Parkta oynadı. Çok eğlendi. Az öncede ordan geldik. Uyuttum kuzumu size bakayım dedim a.s.
Geçmiş 23 sayfa olmuş. Hiç okuyacak halim kalmadı. Sabah yine spor var. Diğer başlıklara da bakıp yatayım artık. Herkez iyidir umarım. Çok öptüm hepinizi a.s.
hoşgeldin cnmçok sık giremiyorum notlardı sınavlardı deniz kaan sıcaklar... kendime zaman bulamıyorum... tekrar hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için... geçmişe şöyle bi göz attım Filiz'im hoş geldin... Doruk paşamın yeni fotolarını bekliyorum özledim vallahi:) birsen'cim ömer'im nasıl?
gazel,defne iyileşmişlerdir umarım. Melih Kaan'ımın eli nasıl oldu Ayşe'ciğim? aklımda bunlar kaldı hepinizi öpüyorum
kız bu en halbende işten geldim misafierim geldi vapartmandakiler gelenler iyiydi sevindim ondan sonra eşim geldi yemek falan Türkizi uyuttum bi bakayım dedim.Haftasonu SBS de görevim varmış almayı düşünmüyordum beni dün bulamayınca gelir demişler emirvaki oldu düğün var diye evde olayım diyordum eşime bahane çıktı zaten bütün gün evde yoktun falan bakalım ne olacak bizde böyle perşembe akşam yine misafirim var okuldaki bi kaç arkadaş gelecekler ailece bu ara hamur işi fabrikası gibiyim evde ful pasta çekiyorum
oy kıyamam kuzuma yaOFFFFFFFFFF YAA şimdi girdim hastaneden içeri kuzuma nazar deydi
kolay gelsin cnmGünaydın kızlar,,a.s.
Yine erkenciyiz biz..uyumak istiyorum yaa..
Dağhana kahvaltısını yaptırdım ben hala yapmadım hiç cnm istemiyor,ütü yapıcam yine..sıkıldım..
afiyet olsuna.s.günaydın canım bende erlkenciyyim ama alpiş uyuyo tabi gece geç yattı kerata şimdi uyuyo.sen nasılsın canım dağhan nasıl? ben bi kahvaltımı yapayım geliyorum
günaydınopuyorumnanaktangünaydın kızlar nasılsınız?
şimdiden geçmiş olsuna.s.kızlar gecmişi okudum alıntı yaparken kitlendi şimdi kızın kahvaltısını yaptırıp aşı vurdurmaya gidicez
gelince görürşrüz
buarada herkeze günaydın ben keyifsizimkafamçokkarıştı
havalardandır nurrancım ferdacım sızdekı sıkıntı:)
günaydın kızlarrrr
opuyorum hepınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?