2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

burcum hoşgeldin nasılsın canım?kağanım denize girmiş sezonu açmış maşallah paşama bakalım alpiş napıcaz denizde suyu pek sevmiyoruzdakaydirigubbakcemile3 nasılsın canım kağan paşa nasıl? biz mamamızı yedik hala ewin içini turluyorz du bakalım nekadar sürecekkaydirigubbakcemile2

OFFFFFFFFFF YAA şimdi girdim hastaneden içeri kuzuma nazar deydi
ömerim saat 19 gibi uyurken bir kusmuş kızlar yatak göl
ama hiç uyanmamış kuzum ya kafa göz kusmuk
şok olduk annemle...hemen kafasını yıkaya bileceğim yerlerini yıkadım ameliyattan yıkayamıyrouz da.
yoğurt verem dedim şakır şakır kustu...yine yıkadık bu kusmalar 6 bulunca kaynımı aradım cerrahpaşaya gittik ....salak bi kadına denk geldiö türkde değil sasnırım saçma saçma konuştu
çocuk normal.idrar testi dedi.
dedim yemek yemeyen içmeyen çocuk nasıl çiş yapsın
yapacak bişey yok dedi...bekle
kızdım özel g.o.p hastanesine gittik...salgın var dedi doktor...emedur iğne yapıldı
eğer yarımsaat sonra beslendiğinde kusarsa serum bağlayacağız dedi...iğne yapıldı huzursuz oldu
bekledik sadece su verdim...neyseki kusmadı......eve daha yeni girdim..yarık kakasımı çişini ben götüreceeğim tahlil olacak.........piyangodan çıktı bu hastalık ya ama 3 çocuk daha vardı aynı durumda offffff

ayyy gecmis olsun birsencim nedir bu salgin yaaa biribitmeden digeribasliyor domuz gribi dedik simdi de bu cikti ((
kusmaz bidahainsallah canim gecmis olsun tekrar

birsencim canım yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun paşama.neden kaynaklanıyorki acaba kusması? tahlillerinde inş. bişey çıkmaz kuzumun.tekrardan çok geçmiş olsun üzme sen kendini herşey iyi olur moralini yüksek tut olurmu birsencim canım kardeşim:1hug:

ayyy gecmis olsun birsencim nedir bu salgin yaaa biribitmeden digeribasliyor domuz gribi dedik simdi de bu cikti ((
kusmaz bidahainsallah canim gecmis olsun tekrar

esen canım sendemi burdasın prenses uyandımı yoksa? senimi uyku tutmadı.ben oğlanın gözünün içine bakıyom uyusun diye

günaydin kizlar a.s.

geçmiş olsun birsencim yaaa üşütmüştür belki ya..inşaAllah hemencecik toparlar kuzum yaa..

ay hava nasil sogudu birden ya..bu gidişte c.tesi kişliklari giyicez :) gülhan hakli cikti,direk mont giydirelim cocuklara :)

kayinvalideme gidicem kahvaltiya..ögleden sonrada gelip işlerimi halledicem..temizlik vs..

yarinda anneme gidicem inşaAllah..dedem gelicek,annemde kalacak artik inşaAllah..ordan cuma dönerim muhtemelen..ay sonrada büyükkkk c.tesi geliyor :)

öptüm kizlar hepinizi ve tüm yegenlerimi :) Rabbim hepsini korusun hastaliktan,kötü şeylerden a.s.

valla farklı bi gün olmuş sizin için insan bazen istiyor böyle şeyler Dağhanda yeni keşiflerrde bulunmş bak
sorma ne keşif :))
ferdacım alpişte elinde deniz topuyla bütün odaları geziyor.bizimki bugün geç yatacak gibi
bu saattemi maşallah..:)
çok geçmiş cnm ne olduki yaa..hemen geçer inşallah.

sorma nasıl oluyor o kadar soğuktan sonra bu hava anlamadım,neyse sana iyi gzmeler öptük cnm..

Günaydın kızlar,,a.s.

Yine erkenciyiz biz..uyumak istiyorum yaa..

Dağhana kahvaltısını yaptırdım ben hala yapmadım hiç cnm istemiyor,ütü yapıcam yine..sıkıldım..

Günaydın kızlar,,a.s.

Dağhana kahvaltısını yaptırdım ben hala yapmadım hiç cnm istemiyor,ütü yapıcam yine..sıkıldım..

günaydın canım bende erlkenciyyim ama alpiş uyuyo tabi gece geç yattı kerata şimdi uyuyo.sen nasılsın canım dağhan nasıl? ben bi kahvaltımı yapayım geliyorum

Günaydın tubacım nasılsın? prensesin nasıl? çokmu soğuk hava yaaburda soğuk değil ama sankim yağmur yağacakmış gibi kapalı

kızlar gecmişi okudum alıntı yaparken kitlendi şimdi kızın kahvaltısını yaptırıp aşı vurdurmaya gidicez
gelince görürşrüz
buarada herkeze günaydın ben keyifsizimkafamçokkarıştı

geçmiş olsun cnm eine,bilirim zor bi ameliyat babam oldu hala kendine gelemedi adam ya
en zor senin işin Allah kolaylık versin bir sürü naz çekeceksina.s.
günaydınn arkadaşlar bende kalktım alpişin sütünü ısıttım birazdan vereceğim.sizler nasılsınız? kızlar bebeklerimiz için hangi marka güneş kremini tavsiye edersiniz?
cnm ebnde almadaım daha
Günaydınlar Kızlar,

Uzun zamandır işteki sıkıntılardan ötürü giremiyorum siteye pek keyfim yok açıkcası.

Bizden böyle sizde ne var ne yokk herkesler iyidir inşallah.
boşver işteki sıkıntıları gel buraya açılırsın cnm zaten kimseleruğramıyo artık eskisi gibi
inş halledersin işteki sorunlarını bi an önceŞeniz
maşallah seline konuşssunlar tülay ne güzel bayılıyorum valla
zeynep uzatıyo bazı şeyleri allllll,gelllllllllllll diyo normal dese yokkaydirigubbakcemile3
babammm annemmm yapıyo hep hoşuna gidiyo galiba zilliikaydirigubbakcemile3
hoşgeldin cnm
düğününüzde olmuş ,hayırlı olsun,Allah mutlu etsin inş.
acıbadem çok pahalı tabi keşke başka bi yere gitseydiniz
umarım doruk şimdi daha iyidir
cnm bizde yapmıştı biraz calpol verdim geçti,fazla olmadı ateşi,doğum günü kutlu olsun masalın,nice yaşlaraa.s.
merhaba cnm
maşallah birsen atom karınca gibisin valla
seninle tanışmayı isterdim valla bana sürün biraz çok ihtiyacım olacak doğumdan sonraboshayallersmile
arkadaşım geldi azönce geçmiş olsuna sağolsun.alpişin ateşi var biraz şuan uyuyor calpol içirdim.sizler napıyosunuz arkadaşlar?
geçmiş olsun cnm
Sol kolum o kadar ağrıyorki romatizmadan yağmur yağacak kesin bu gece damarım şişti beeeeeeeeee
geçmiş olsun birsen,hava burda da kapalı yağmış da gece
valla pınar gezente oldun iyice he boşladın bizi
defne nasıl oldu düzeldi mi artık iyice
hoşgeldin cnm
yoğun bi dönemdesin kolay gelsin
kız bu en hal
her gün her gün misafir
bi de çalışınca zor be ya
Allah koalylık versin
oy kıyamam kuzuma ya
geçmiş olsun birsenicm
inş çabucak atlatır
tüm bebişlere ne oldu anlamadım gitti
Günaydın kızlar,,a.s.

kolay gelsin cnm
günaydın canım bende erlkenciyyim ama alpiş uyuyo tabi gece geç yattı kerata şimdi uyuyo.sen nasılsın canım dağhan nasıl? ben bi kahvaltımı yapayım geliyorum
afiyet olsuna.s.
günaydın kızlar nasılsınız?
günaydınopuyorumnanaktan
kızlar gecmişi okudum alıntı yaparken kitlendi şimdi kızın kahvaltısını yaptırıp aşı vurdurmaya gidicez
gelince görürşrüz
buarada herkeze günaydın ben keyifsizimkafamçokkarıştı
şimdiden geçmiş olsuna.s.
havalardandır nurrancım ferdacım sızdekı sıkıntı:)
günaydın kızlarrrr

opuyorum hepınızı

günaydın,taşındın mı cnm evine yerleştin mi iyice
işe de gidiyosun zor olmuştur

günaydın a.s
bizde erkencilerdeniz Ahsenin kahvaltısını yaptırdım tam bitti kustu hepsini biraz oyaladım üst baş değişti tekrar yaptırdım şimdi uyuştu uyuycak galiba bütün gece mıkır mıkır uyur tabi cadıı
bende kahvaltı yapsam ne güzel olurr çok açımm:))

tubişcim burda da yağmur yağacak gibi ama hava soğuk değil cumartesi de soğuk olursa içerde oturur gülhanın evini talan ederiz artık:)))

herkese günaydınnnn
dün zeynep uyumak bilmedi akşamda geç yattı sabah yine aynı satte ayakta ohh işim var valla bu kızla
akşam üstü hava serinleyince azcık gezdirdik kzuumu parka falan gittik çok hoşuna gitti,koşup duruyo sağda solda ama bugün hava kapalı çıkamayız sanırım
altta köpek dişleri çıkıyordu biri patlamış,bi baktım üstte de 2tane var kabarmış iyice
anam nasıl olacak hepsi birden işimiz var valla yazık yavruma
dün eşime dondurma aldırdım kasede 1 kg.lular varya
öyle yanmışım ki bi oturuş da hepsini yemişim valla
eşim yok sana daha diyo yazın hamililek zormuş valla
oturduğumuz odayı mutfağı süpürdük zeuneple paspas yaptık uyudu kzuum bende mutfağı toplayayım hemen azcık kıvrılırım yanına uyursa tabi
bizden böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…