Selam kızlar iyi akşamlar a.s.
Cumadan beri bi fırsat bulupta giremedim. Akşamı eşimin d.günü kutlaması vardı biliyosunuz. Geç saatlere kadar eğlendik. Acaip güzel geçti. Tabi kayınvalidemlerde kaldık. Cumada yine gezdik ettik akşam geç geldik evimize. Malum pazar günü de nişan vardı gündüz. Akşamı da eğlencesi vardı. Yine çok geç geldik. Dünde sabahtan spor, sonra ütü, Defdoş'u gezdir, yemek yap derken akşam olmuş. Akşam baktım net yok. Yattım uyudum bende. Bu sabahta uyanır uyanmaz aldım Defdoş'u kayınvalideme gittim. Özgürlük parkı var orda. Defdoş çıplak ayak çimlerde gezip durdu. Parkta oynadı. Çok eğlendi. Az öncede ordan geldik. Uyuttum kuzumu size bakayım dedim a.s.
Geçmiş 23 sayfa olmuş. Hiç okuyacak halim kalmadı. Sabah yine spor var. Diğer başlıklara da bakıp yatayım artık. Herkez iyidir umarım. Çok öptüm hepinizi a.s.
çok sık giremiyorum notlardı sınavlardı deniz kaan sıcaklar... kendime zaman bulamıyorum... tekrar hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için... geçmişe şöyle bi göz attım Filiz'im hoş geldin... Doruk paşamın yeni fotolarını bekliyorum özledim vallahi:) birsen'cim ömer'im nasıl?
gazel,defne iyileşmişlerdir umarım. Melih Kaan'ımın eli nasıl oldu Ayşe'ciğim? aklımda bunlar kaldı hepinizi öpüyorum
Allah iyiliğini versin Gülhan emi,nasıl güldüm,ben Dağhana astronotunu alıcam ne olur ne olmaz kar filan yağarda!! :))kaydirigubbakcemile3Anladım Özlemcım tabıı durumun farklı senın.Aman bebeısımız ıyı olsunda.Bak bırsuru abısı ablası var burda.Beklıyoruz onu.
Hulyaaaaa ben sıparıslerı verdım canım.Hatta bahceye bı tanede cadır kurayım barı(Ayy valla sınır bırsey yaa.
Az önce yalova hakkında yazdıklarımı değiştırıyorum.Kuzulara mont alın mağlum dağ orası sızde cızmelerı gıyın:))))
Merhaba sibelsim,özledik nerelerdesin?Sorun varmış işyerinde galiba,aman sıkma canını atlatırsın umarım..Günaydınlar Kızlar,
Uzun zamandır işteki sıkıntılardan ötürü giremiyorum siteye pek keyfim yok açıkcası.
Geçmişi çok okuma fırsatım olmadı ama Birsenin annesi anjiyo olmuş çokkk geçmiş olsunnn.
Buluşma işinide ertelemeyelim bencede.Evde otururuz nolacak.Gülhancım mont konusunda eminmisin :)) çok fazla olmazmı yoksa öyle yazdında benim algım kapalı şakayımı ayıramıyorum anlamadım :))
Simalcim güneş kremi sormuşsun bizim doktorumuz Sebamed veya Nivea dedi ama fısfıslı al diğerleri çok koyu kremsi olduğu için yeterince cilde yediremeyebilirsin demişti.Bende geçen gün Kipadan indirim günlerinde Nivea 50+ bebek için güneş kremi aldım.Sebamed fısfıs olanı bulamadım.
Bizden böyle sizde ne var ne yokk herkesler iyidir inşallah.
cnm hoşgeldin bende diyorumki Filiz nerlerde acaba sorucam hep unutuyorum,demek geldin gittin bile,tüh görüşemedik üzüldüm,neyse bidahaki sefere inşallahSelamlar Kizlar,
Ben Pazar günü döndüm eve ama icim bir tuhaf iki gündür. Alismisim kalabaliga ve kosturmaya sanirim, evin dingin havasina alismam icin biraz zamana ihtiyacim var.
Dolu dolu iki hafta yasadim diyebilirim. Öncelikle kardesimin dügünü cok güzeldi, cok yorulmustuk hepimiz ama degdi diyebilirim. Elbise bulana kadarda canim cikti bu arada. Ilk hafta neredeyse hergün bir yere gittik ve dügüne 1 gün kala ancak bulabildimbayanssulusmile
Doruk icinde alisik olmadigi sicaklar haricinde, güzel gecti iki hafta. Teyzemlerde kaldim ve 3 tane kuzenim var. Onlarla cok güzel oynadi, ortami cok sevdi. Hasta olur diye cok korktum ama cok sükür kazasiz belasiz gecti. Yalniz istahi neredeyse kapandi, cok zor yemek yedirebiliyorum artik. Doktora götürdüm, dislerden dedi doktor. Birde ortam degisikligi ve sicaklarda tetiklemis olabilirmis. Bu arada doktor demisken, sinirlerim zipladi. Tavsiye üzerine Acibadem Hastanesinin cocuk bölümüne götürdüm genel bir muayene icin. Anladim ki, saglik sektörü Türkiye'de cökmüs resmen. Doktorlar bile sadece paraya endeksli calisiyorlar. Böbreklerini kontrol etsinler istedim, bir ultrason muayenesi 370 liraymis. Vazgectim, cünkü doktorun ilgilenme seklinide pek begenmemistim zaten. Bir idrar tahlili ve muayene ücreti neredeyse 200 euro tuttu. Yazik gercekten, bu kadarda olmaz...Bir daha kesinlikle devlet hastanesine gidecegim, en azindan para kazanma öncelikleri yoktur. Yani öyle umuyorum...
Birsen'cigim, sana gelmeyi istedim fakat ilk hafta dügün telasi ve annemin katarakt ameliyatiyla gecti. Basimizi bile kasiyacak vaktim olmadi. Ikinci haftada gitmem gereken cok önemli birkac yer ve misafirlerle gecti. Bende Istanbul'a geldigimi pek anlayamadim acikcasi. Sadece sevdiklerimi görmek ve özlem gidermek yetti. Bir dahaki sefere bulusuruz insallah...
Gecmis cok birikmis, hepsini okumam imkansiz. Ama Bengi'nin hamileligini duydum, cok sevindim. Birde Defdos'un hastanedeki serumlu halini gördüm icim parcalandi. Insallah daha iyidir kuzum. Öptüm hepinizi, görüsmek üzere...
Merhaba kızlar
giremiyorum kaç gündür, doğum günü telaşımız bitti, pazar günü yaptık, güzel geçti çok şükür, annem bizde bi iki gün kalcak
Yalova bilet bende orda almayı düşünüyorum,
Bugün aşımız var, kızlar ya 1 yaş aşısı hepinizde ateş yaptı mı? bizde şimdiye kadarki aşılar hep ateş yaptı, buda kesin yapıcak çok korkuyorum, bide 1 hafta sonra mı çıkıyomuş ateş?
çok yoğunum canım iyiyim sağol sen nasılsın paşa nasıl? öp benim için kuzucuğunu
kolay gelsin cnm,iyi bak kendine..çok sık giremiyorum notlardı sınavlardı deniz kaan sıcaklar... kendime zaman bulamıyorum... tekrar hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için... geçmişe şöyle bi göz attım Filiz'im hoş geldin... Doruk paşamın yeni fotolarını bekliyorum özledim vallahi:) birsen'cim ömer'im nasıl?
gazel,defne iyileşmişlerdir umarım. Melih Kaan'ımın eli nasıl oldu Ayşe'ciğim? aklımda bunlar kaldı hepinizi öpüyorum
Selam kızlar iyi akşamlar a.s.
Cumadan beri bi fırsat bulupta giremedim. Akşamı eşimin d.günü kutlaması vardı biliyosunuz. Geç saatlere kadar eğlendik. Acaip güzel geçti. Tabi kayınvalidemlerde kaldık. Cumada yine gezdik ettik akşam geç geldik evimize. Malum pazar günü de nişan vardı gündüz. Akşamı da eğlencesi vardı. Yine çok geç geldik. Dünde sabahtan spor, sonra ütü, Defdoş'u gezdir, yemek yap derken akşam olmuş. Akşam baktım net yok. Yattım uyudum bende. Bu sabahta uyanır uyanmaz aldım Defdoş'u kayınvalideme gittim. Özgürlük parkı var orda. Defdoş çıplak ayak çimlerde gezip durdu. Parkta oynadı. Çok eğlendi. Az öncede ordan geldik. Uyuttum kuzumu size bakayım dedim a.s.
Geçmiş 23 sayfa olmuş. Hiç okuyacak halim kalmadı. Sabah yine spor var. Diğer başlıklara da bakıp yatayım artık. Herkez iyidir umarım. Çok öptüm hepinizi a.s.
hoşbulduk cnm iyiyim sağol sen nasılsın??böcek_82(FERDACIM) sende hoşgeldin canım nasılsın?opuyorumnanaktan
selamlarra.s.
okuldan sonra sahilde dolaşmaya çıktık Ahsenle resmen kudurdu bir o yana bir bu yana koştu durdu velet bende arkasında tabi çok yoruldum
eve geldik yıkadım yedirdim emzirdim şimdi uyuttum yatırıp azıcık keyif yapıcam
ooo ikiside geç yatıyor tamam sen uğraş dur gönderiyorum bakbakarım tabi aşkolsun bakmazmıyım güzeller güzeline. benim alpişede arkadaş olur.bizimki hala akşam uykusuna alışamadı illa saat 1 i geçecek.ben yerine yatıraym geliyorum kızlar .makinaya bulaşıkları koyucam sabaha temiz olsun.
yattım ve aynısaatte geldiiimcnm yat sen bize bakma annem de uyumadı hem laflıyoruz hemde size bakyorum ben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3simal yandız kızz:roflol::roflol:
sağol cnm,3 ayım kaldı valla tam da 3 ay değil ağustos ortasında olur sanırım az kaldı delikafaduldendelikafadulden
geçmiş olsun canım inşallah hemen düzelir sanada 3 bebek zor olmaz .Duruda iyidir inşallah ateşi var yazmışsın.günaydınlar herkes iyidir umarım işler yoğun internettete sorun var sürekli gidiyor iki gündür
eşim ameliyat olacak kıl dönmesi nedeniyle evde üç bebeğim var anlayacağınız eşim daha nazlı ve çocuk gibi oldu
duru bir dakika bile olsa yanından ayrılmamı istemiyor dün biraz ateşi vardı dolven verdim biraz daha iyiydi sabah dişi patlamış yine yavrumun
hayırdır canım niye sıkkın canın?ben sebamed aldım netten baya oldu amaGünaydınlar Kızlar,
Uzun zamandır işteki sıkıntılardan ötürü giremiyorum siteye pek keyfim yok açıkcası.
Geçmişi çok okuma fırsatım olmadı ama Birsenin annesi anjiyo olmuş çokkk geçmiş olsunnn.
Buluşma işinide ertelemeyelim bencede.Evde otururuz nolacak.Gülhancım mont konusunda eminmisin :)) çok fazla olmazmı yoksa öyle yazdında benim algım kapalı şakayımı ayıramıyorum anlamadım :))
Simalcim güneş kremi sormuşsun bizim doktorumuz Sebamed veya Nivea dedi ama fısfıslı al diğerleri çok koyu kremsi olduğu için yeterince cilde yediremeyebilirsin demişti.Bende geçen gün Kipadan indirim günlerinde Nivea 50+ bebek için güneş kremi aldım.Sebamed fısfıs olanı bulamadım.
Bizden böyle sizde ne var ne yokk herkesler iyidir inşallah.
geldin döndük göremedik bile sanırım anadoluya geçmedin görüşmeyi çok isterdim ama anlıyorum senideSelamlar Kizlar,
Ben Pazar günü döndüm eve ama icim bir tuhaf iki gündür. Alismisim kalabaliga ve kosturmaya sanirim, evin dingin havasina alismam icin biraz zamana ihtiyacim var.
Dolu dolu iki hafta yasadim diyebilirim. Öncelikle kardesimin dügünü cok güzeldi, cok yorulmustuk hepimiz ama degdi diyebilirim. Elbise bulana kadarda canim cikti bu arada. Ilk hafta neredeyse hergün bir yere gittik ve dügüne 1 gün kala ancak bulabildimbayanssulusmile
Doruk icinde alisik olmadigi sicaklar haricinde, güzel gecti iki hafta. Teyzemlerde kaldim ve 3 tane kuzenim var. Onlarla cok güzel oynadi, ortami cok sevdi. Hasta olur diye cok korktum ama cok sükür kazasiz belasiz gecti. Yalniz istahi neredeyse kapandi, cok zor yemek yedirebiliyorum artik. Doktora götürdüm, dislerden dedi doktor. Birde ortam degisikligi ve sicaklarda tetiklemis olabilirmis. Bu arada doktor demisken, sinirlerim zipladi. Tavsiye üzerine Acibadem Hastanesinin cocuk bölümüne götürdüm genel bir muayene icin. Anladim ki, saglik sektörü Türkiye'de cökmüs resmen. Doktorlar bile sadece paraya endeksli calisiyorlar. Böbreklerini kontrol etsinler istedim, bir ultrason muayenesi 370 liraymis. Vazgectim, cünkü doktorun ilgilenme seklinide pek begenmemistim zaten. Bir idrar tahlili ve muayene ücreti neredeyse 200 euro tuttu. Yazik gercekten, bu kadarda olmaz...Bir daha kesinlikle devlet hastanesine gidecegim, en azindan para kazanma öncelikleri yoktur. Yani öyle umuyorum...
Birsen'cigim, sana gelmeyi istedim fakat ilk hafta dügün telasi ve annemin katarakt ameliyatiyla gecti. Basimizi bile kasiyacak vaktim olmadi. Ikinci haftada gitmem gereken cok önemli birkac yer ve misafirlerle gecti. Bende Istanbul'a geldigimi pek anlayamadim acikcasi. Sadece sevdiklerimi görmek ve özlem gidermek yetti. Bir dahaki sefere bulusuruz insallah...
Gecmis cok birikmis, hepsini okumam imkansiz. Ama Bengi'nin hamileligini duydum, cok sevindim. Birde Defdos'un hastanedeki serumlu halini gördüm icim parcalandi. Insallah daha iyidir kuzum. Öptüm hepinizi, görüsmek üzere...
bizde ateş olmadı canımilk kez ama gitmeden minoset verdim benMerhaba kızlar
giremiyorum kaç gündür, doğum günü telaşımız bitti, pazar günü yaptık, güzel geçti çok şükür, annem bizde bi iki gün kalcak
Yalova bilet bende orda almayı düşünüyorum,
Bugün aşımız var, kızlar ya 1 yaş aşısı hepinizde ateş yaptı mı? bizde şimdiye kadarki aşılar hep ateş yaptı, buda kesin yapıcak çok korkuyorum, bide 1 hafta sonra mı çıkıyomuş ateş?
selam canımkızlar yazamadım ya merhaba
bu sabah baş ağrısı ile uandım adet olcağüım bir damla gördüm bakalım gerisi ne zaman teşrif edecek
sıkıntı yaptı bana ...saat 7 de kalktım....giyindim başımda ağrıyınca ...gittim parka 9 kadar biraz yürüyüş ve parktaki spor aletlerini kullandım...eve geldim kuzular kalkmış...çayı koydum ocağa duşa girdim çıkmasan alişide yıkadım.....sonra çocukların kahvaltısını verdim kahvaltı yaptım..çamaşır yıkandı astım ..taze fasulye pişirdim...kek yaptım...yengem geldi ziyaerte annemi...şimdi sofra kurdum...
onlar çay içiyor bende alişi sallıyorum...herkes gidince evi süpüreceğim süpürme işini halledemedim...
buluşma işi iptal olmasın yaa ev sonucta orası ......zaten bidaha tadı kaçar...ben geleceğim...en azından..
ilgin geçmiş olsun cnm kocana allah yardım etsin erkekler çok fena
sibelim neden bu kadar sıkkınsın konuşalım bi ara...
özlem ,tülay,tutkun,hülya,nuran,simal ismi aklıma gelmeyen herkese merhaba
filizciğim önemli değil cnm tabiki ailenle olman daha mühim bol bol hasret giderseydiniz..güzel geçmesi çok iyi olmuşş...acıbadem en kazık ve saçma bir hastane neden gittin oraya yaa adı var oranın
keşke dediğim kişiye gitseydin cnm neyse kısmett
ben kaçar gelen giden bitmez artıkk
çok zor Allah sabır versin hayatta yalnız kalmak bide yük olmak istemez şimdislm kızlarr...
bi gök gürledi az önce burda sonra kocaman tanelerle bir yağmur attırdı..şimdi yine açıldı hava...
oğlumla yürüyüşe çıkacağız ama kararsızız yine yağar mı acaba diyorzzz..
kayınpederim bizde 2 gündür..eski neşesi yokk bu defa...kayınvalidem vefat etmişti bir süre önce..doğal olarak epey etkilenmiş...eskiden şakalar yapardı çok konuşurdu şimdi biraz daha sessiz...bana da hiç zahmet vermek istemiyoo..yemeğini bile kaç defa sorarak hazırlıyoummm..baba acıktın mı...yok daha yeni yedik diyo..yatağını hazırlayacağımm sen yat istersen yastıkları oraya bırak ben hazırlarım diyo..inş daha ii olur yaaa.. üzülüyorum haline...sanırım 1 hafta daha burda bu cumartesi günü de ist a düğüne gidecekk...
eşimi de özledim yaaa..yanlış anlamayın bir yere gitmedi ama cumartesiden beri öyle yoğun çalışıyor ki..gece 1 -2 gibi geliyor sadece dinlenip sabah yine işe gidiyor...sorumlu olduğu bir XIP adında robot varr..arıza yaptı ve burada ondan başka anlayan yok..baktılar arıza büyük Fransadan tam yetkilileri geldi...ama hala daha olay çözülmedi..üretim tamamen durmuş..ayyy bugün bari normle dönsee yaaa..
içim karardı...:çok üzgünüm:
canııııım kıyamamBEN NE YAPEM KIZZZZZZZZZ ADAM 1 AYIN 15 GÜNÜ YOK GERİ KALANINDADA H.İÇİ SABAH 5.45 AKSAM 20.30 C.TESİ SAAT 17 DE EVDE
klava: klava:ALSANA OKLAVA:gitme:
selam canım valla hızına yetişemiyorum artıkSelam kızlar iyi akşamlar a.s.
oh süper iyi yapmışsınselamlarra.s.
okuldan sonra sahilde dolaşmaya çıktık Ahsenle resmen kudurdu bir o yana bir bu yana koştu durdu velet bende arkasında tabi çok yoruldum
valla farklı bi gün olmuş sizin için insan bazen istiyor böyle şeyler Dağhanda yeni keşiflerrde bulunmş bakİyi geceler herkese kızlar...
Yoğun bi geçirdim bugün,sabah Dağhanı ikinci uykusuna yatırmadan eltim aradı evdeysen çaya geliyorum diye,kızının yarışması vardıda okulda ona gitmiş öğleden sonraya almışlar,bana geldi işte neyse Dağhanı uyutup kahvaltı yaptık sonrada beraber gittik okula,Lara da birinci oldu ingilizce şarkı yarışmasında,Dağhan çocuklara bayıldı nasıl pür dikkat bakıyor onlara,,ordanda çıktık bizim yakına tepe home açılmış oraya gittik gezdik bişeyler aldık eve geldik,kahve filan derken hadi yemekde yapalım dedim akşama abimide çağıralım.neyse onlarda geldi çay may derken anca gittiler bizde Dağhanı uyuttuk ama daha şimdiden iki kere uyandı hayırdır inşallah..bende kalkıyım uykum var..hepinizi çok öptüm..
selamlarra.s.
valla buluşmaya gelemiycem ama paket yapayım size
Bu arada buluşmaya gidenler Pendikten, kaçta gidecekler ve dönecekler deniz otobüsüyle bellimi
iyiyim canım sen nasılsın?senin Alpiş dolanıyor demekmrb canım hoşgeldin nasılsın?
Burcuuu ve handeor var ama ses yok bende gİdeyİm İyİ geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?