2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çok sık giremiyorum notlardı sınavlardı deniz kaan sıcaklar... kendime zaman bulamıyorum... tekrar hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için... geçmişe şöyle bi göz attım Filiz'im hoş geldin... Doruk paşamın yeni fotolarını bekliyorum özledim vallahi:) birsen'cim ömer'im nasıl?
gazel,defne iyileşmişlerdir umarım. Melih Kaan'ımın eli nasıl oldu Ayşe'ciğim? aklımda bunlar kaldı hepinizi öpüyorum

hoşgeldin pınarcıma.s. günlerinin dolu dolu ve güzel geçmesine sevindim defne prenses nasıl? bizim bugün biraz ateşimiz vardı şimdi biraz daha iyi.iyi uykular tatlım sana.opuyorumnanaktan

bengicim hoşgeldin canım nasılsın buaralar baya yoğunsun anlaşılan.deniz kaan nasıl?

Allah iyiliğini versin Gülhan emi,nasıl güldüm,ben Dağhana astronotunu alıcam ne olur ne olmaz kar filan yağarda!! :))kaydirigubbakcemile3
Merhaba sibelsim,özledik nerelerdesin?Sorun varmış işyerinde galiba,aman sıkma canını atlatırsın umarım..
Yalovada görüşürüz...
cnm hoşgeldin bende diyorumki Filiz nerlerde acaba sorucam hep unutuyorum,demek geldin gittin bile,tüh görüşemedik üzüldüm,neyse bidahaki sefere inşallah

Bizde ateş yapmadı güzelim,yapmaz dedi doktor..Doğumgününün güzel geçmesine sevindim bu arada..

çok yoğunum canım iyiyim sağol sen nasılsın paşa nasıl? öp benim için kuzucuğunu

kolay gelsin cnm,iyi bak kendine..

İyi geceler pınarcım,,

selamlarra.s.
okuldan sonra sahilde dolaşmaya çıktık Ahsenle resmen kudurdu bir o yana bir bu yana koştu durdu velet bende arkasında tabi çok yoruldum
eve geldik yıkadım yedirdim emzirdim şimdi uyuttum yatırıp azıcık keyif yapıcam

böcek_82(FERDACIM) sende hoşgeldin canım nasılsın?opuyorumnanaktan
hoşbulduk cnm iyiyim sağol sen nasılsın??

ohh ne güzell,hadi iyi keyifler..

ıyi geceler herkese kızlar...

Yoğun bi geçirdim bugün,sabah Dağhanı ikinci uykusuna yatırmadan eltim aradı evdeysen çaya geliyorum diye,kızının yarışması vardıda okulda ona gitmiş öğleden sonraya almışlar,bana geldi işte neyse Dağhanı uyutup kahvaltı yaptık sonrada beraber gittik okula,Lara da birinci oldu ingilizce şarkı yarışmasında,Dağhan çocuklara bayıldı nasıl pür dikkat bakıyor onlara,,ordanda çıktık bizim yakına tepe home açılmış oraya gittik gezdik bişeyler aldık eve geldik,kahve filan derken hadi yemekde yapalım dedim akşama abimide çağıralım.neyse onlarda geldi çay may derken anca gittiler bizde Dağhanı uyuttuk ama daha şimdiden iki kere uyandı hayırdır inşallah..bende kalkıyım uykum var..hepinizi çok öptüm..

ooo ikiside geç yatıyor tamam sen uğraş dur gönderiyorum bak

yattım ve aynısaatte geldiiim

geçmiş olsun canım inşallah hemen düzelir sanada 3 bebek zor olmaz .Duruda iyidir inşallah ateşi var yazmışsın.
gerçekten görüşemiyoruz artık anca gece girebiliyorum
hayırdır canım niye sıkkın canın?ben sebamed aldım netten baya oldu ama
geldin döndük göremedik bile sanırım anadoluya geçmedin görüşmeyi çok isterdim ama anlıyorum senide
bizde ateş olmadı canımilk kez ama gitmeden minoset verdim ben
selam canım
çok zor Allah sabır versin hayatta yalnız kalmak bide yük olmak istemez şimdi
valla eşinlede Allah kavuştursun kızkaydirigubbakcemile3
BEN NE YAPEM KIZZZZZZZZZ ADAM 1 AYIN 15 GÜNÜ YOK GERİ KALANINDADA H.İÇİ SABAH 5.45 AKSAM 20.30 C.TESİ SAAT 17 DE EVDE
klava:klava:ALSANA OKLAVA:gitme:
canııııım kıyamam
selam canım valla hızına yetişemiyorum artık
oh süper iyi yapmışsın
bende işten geldim misafierim geldi vapartmandakiler gelenler iyiydi sevindim ondan sonra eşim geldi yemek falan Türkizi uyuttum bi bakayım dedim.Haftasonu SBS de görevim varmış almayı düşünmüyordum beni dün bulamayınca gelir demişler emirvaki oldu düğün var diye evde olayım diyordum eşime bahane çıktı zaten bütün gün evde yoktun falan bakalım ne olacak bizde böyle perşembe akşam yine misafirim var okuldaki bi kaç arkadaş gelecekler ailece bu ara hamur işi fabrikası gibiyim evde ful pasta çekiyorum

valla farklı bi gün olmuş sizin için insan bazen istiyor böyle şeyler Dağhanda yeni keşiflerrde bulunmş bak

valla buluşmaya gelemiycem ama paket yapayım size
Bu arada buluşmaya gidenler Pendikten, kaçta gidecekler ve dönecekler deniz otobüsüyle bellimi

ohhh negüzel mercimek prenses bugün çok eğlenmiş desene.tabi yorulup erken yatmış bizim paşa ayakta bakalım.elinde deniz topu bi oyana bi buyana gidip duruyokaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…