2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayy neden hiç kimde yok benim oldugum gün forma bi ssessizlik çöküyor
bendemi bi gariplik var yoksa ayoll

canım bizde 1 yaşa şımızı vurdurduk sağlık ocağına gitmeden yarım saat önce calpol verdik aşıdan sonra gelince şurubun etkisiyle baya bi uyudu ve ateşide çıkmadı.çıkmıyo genelde ama sen gene gitmeden yarım saat önce bi şurup ver derim ben. özel aşıya gelince canım bizede söyledi biz su çiçeğini yaptırmayı düşünüyoruz ama hepatit a da kararsızız bi araştıralım ona göre yaptıralım.şimdideb geçmiş olsun tatlım.doğum günü resimlerinizede akşam mutlaka bakacağım.prensesini öp benim için annesiopuyorumnanaktan

canım ben bu ay vurduracam hepatıt a ve su cıcegı aşısı dıye hatırlıyorum özelde vuruluyor devlet karsılamıyor bu aşıları
:sinifsinif:

İyiyiz tatlım kusura bakma günaydın demişsin ama ben yazana kadar akşam oldu.Niveada gayet güzel bence alabilirsin.Fısfıslı daha kullanışlı ve cilde uygulaması daha pratik.

Sorma canım yaa allah yardımcımız olsun işte huzur çok önemli olmayıncada keyifsiz günler geçiriyoruz.Yağızda iyi teyzesi.

Konuşalım Birsom :)

slm kızlarr...
bi gök gürledi az önce burda sonra kocaman tanelerle bir yağmur attırdı..şimdi yine açıldı hava...
oğlumla yürüyüşe çıkacağız ama kararsızız yine yağar mı acaba diyorzzz..
kayınpederim bizde 2 gündür..eski neşesi yokk bu defa...kayınvalidem vefat etmişti bir süre önce..doğal olarak epey etkilenmiş...eskiden şakalar yapardı çok konuşurdu şimdi biraz daha sessiz...bana da hiç zahmet vermek istemiyoo..yemeğini bile kaç defa sorarak hazırlıyoummm..baba acıktın mı...yok daha yeni yedik diyo..yatağını hazırlayacağımm sen yat istersen yastıkları oraya bırak ben hazırlarım diyo..inş daha ii olur yaaa.. üzülüyorum haline...sanırım 1 hafta daha burda bu cumartesi günü de ist a düğüne gidecekk...

eşimi de özledim yaaa..yanlış anlamayın bir yere gitmedi ama cumartesiden beri öyle yoğun çalışıyor ki..gece 1 -2 gibi geliyor sadece dinlenip sabah yine işe gidiyor...sorumlu olduğu bir XIP adında robot varr..arıza yaptı ve burada ondan başka anlayan yok..baktılar arıza büyük Fransadan tam yetkilileri geldi...ama hala daha olay çözülmedi..üretim tamamen durmuş..ayyy bugün bari normle dönsee yaaa..
içim karardı...:çok üzgünüm:

BEN NE YAPEM KIZZZZZZZZZ ADAM 1 AYIN 15 GÜNÜ YOK GERİ KALANINDADA H.İÇİ SABAH 5.45 AKSAM 20.30 C.TESİ SAAT 17 DE EVDE
klava:klava:ALSANA OKLAVA:gitme:

Ayyy Ömer uyumadı uyutmadıda
bende aldım oarka gıttım 3 tur arabası ıle gezdık sonra salıncakta sallandık
sonra komsumun kızı geldı markete gıttık
sonra ÖmÜŞÜ annesıne gÖstermek ıÇın onların sokaĞa gıttık.bakkala uĞrayıp eve geldık ama Ömer yolda sızdı hahah Şımdı pılav ve cacık yapacaĞım bby

BEN NE YAPEM KIZZZZZZZZZ ADAM 1 AYIN 15 GÜNÜ YOK GERı KALANINDADA H.ıÇı SABAH 5.45 AKSAM 20.30 C.TESı SAAT 17 DE EVDE
klava:klava:ALSANA OKLAVA:gitme:

ayy cnm benimm yaa kıyamammm..Allah yardımcın olsunn vallaa...
ama ben bu günlerde çok duygusalım galiba..yanımda olsa moralim ii olurdu şimdiii..inan ki özledimmm yaaaa...napiimmmm...

Son düzenleme:

kocişin umarım işini hallederek dönerde sizde haster gideririsiniz:hulya:

aynurcum tamam sabah vurdurcam zaten kahvaltısından sonra içiririm surubu, özel aşıyıda su çiçegini vurdururuz heralde

annem cagırdı yarın misafir geliyormus telde birsürü atıstık gelmek istemiyorum diyemedim tabi kızın aşısını bahane ettim ayyy huzursuz oldum ama yaaa

Sol kolum o kadar ağrıyorki romatizmadan yağmur yağacak kesin bu gece damarım şişti beeeeeeeeee

canım sıkma canını olur böyle şeyler anne kız arasında yarına geçer.inş.prenses güzelce atlatır aşıyı.canım ben facede göremedim resimleri benim ismim aynur.sende ekliyim dimi?

canım sıkma canını olur böyle şeyler anne kız arasında yarına geçer.inş.prenses güzelce atlatır aşıyı.canım ben facede göremedim resimleri benim ismim aynur.sende ekliyim dimi?

aynurcum tabi ekle face e özelden mesaj atarım sana
annemlede sonradan konustuk benden özür diliyor ya ben yanlıs yaptım falan dedi daha beter üzüldüm bende
şimdide hanzade uyumadı 2 gündür gec uyuyup erken kalkıyor daha beter streslendim
bide karnım midem şiş iyice stres küpüyüm bugünsempatiksalakcinni

canım barışmanıza çok sevindim.nurancım facedede burdada msjlarıma baktım msj yok acab asorunmu oluştuki pc de? tatlım hiç stres yapma benim paşa doğduğundan beri geç yatıyor gece 2 den aşağı yatmıyo.zamanla düzelir uykuları sağlıklı olsunlarda sen kendini ferah tutmaya çalış bak yazda geldi eğer işte çalışmıyorsan ben ewdeyim mesela sabhalrı kahvaltısını yaptırınca doğru parka hem benim paşa hem ben moral topluyoruz

Selam kızlar iyi akşamlar a.s.

Cumadan beri bi fırsat bulupta giremedim. Akşamı eşimin d.günü kutlaması vardı biliyosunuz. Geç saatlere kadar eğlendik. Acaip güzel geçti. Tabi kayınvalidemlerde kaldık. Cumada yine gezdik ettik akşam geç geldik evimize. Malum pazar günü de nişan vardı gündüz. Akşamı da eğlencesi vardı. Yine çok geç geldik. Dünde sabahtan spor, sonra ütü, Defdoş'u gezdir, yemek yap derken akşam olmuş. Akşam baktım net yok. Yattım uyudum bende. Bu sabahta uyanır uyanmaz aldım Defdoş'u kayınvalideme gittim. Özgürlük parkı var orda. Defdoş çıplak ayak çimlerde gezip durdu. Parkta oynadı. Çok eğlendi. Az öncede ordan geldik. Uyuttum kuzumu size bakayım dedim a.s.

Geçmiş 23 sayfa olmuş. Hiç okuyacak halim kalmadı. Sabah yine spor var. Diğer başlıklara da bakıp yatayım artık. Herkez iyidir umarım. Çok öptüm hepinizi a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…