2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız?

günaydın tülaycım iyiyiz şükür sen nasılsın? tülaycım bizim tatil işi olacak gibi antalya. bişey sorucam antalyaya geldiğimizde gezilecek yerler görmemiz gereken yerler nereler canım?antalya merkezde fazla duramayacağız ama azda olsa gezmek istiyoruz bide paşama bişeyler bakmak istiyorum malum burda pek seçenek yok hem çok çeşit hemde fiyat olarak uygun yerler nereler??

kızlar gecmişi okudum alıntı yaparken kitlendi şimdi kızın kahvaltısını yaptırıp aşı vurdurmaya gidicez
gelince görürşrüz
buarada herkeze günaydın ben keyifsizimkafamçokkarıştı

günaydın canım.inş. güzelce atlatırsınız aşıyı.hayırdır canım neden kafan karışık?

Günaydın canım nasılsın?

günaydın canım neden kustu ki acaba ? havalar çok etkiliyo insan nasıl giydireceğini bilemiyor ister istemez galiba midelerini üşütüyorlar.

Canım hoşgeldin nasıl geçiyor hamilelik?

Arkadaşım özleştik valla yaaaaa

İşle ilgili tatlım ya hakkımda hayırlısı olsun bir karar aşamasındayım o yüzden.

Çok geçmiş olsun Birsen'cim kıyamam kuzuma yaa noluyo böyle nazamı değiyor bebişlerimize.

Tubiş allah iyiliğini versin ne montu bu Haziran sıcağında :)) ne kadar yağsada halen bunaltıcı bir hava var.Dün burda yağmur birden bastırdı ama bardaktan boşanırcasına 5 dk yağdı insanlar sokaklarda sırıl sıklam oldular.Öyle yağmura denk gelmeyelimde gerisi boş.

Günaydın kızlar,,a.s.

Yine erkenciyiz biz..uyumak istiyorum yaa..

Dağhana kahvaltısını yaptırdım ben hala yapmadım hiç cnm istemiyor,ütü yapıcam yine..sıkıldım..

Sıkıltılı bir gün Ferdacım bende bu kararmış havaya bakınca bunalıyorum.Evde vakitte geçmiyor bazen.Kolay gelsin.

boşver işteki sıkıntıları gel buraya açılırsın cnm zaten kimseleruğramıyo artık eskisi gibi
inş halledersin işteki sorunlarını bi an önceŞeniz

Doğru diyosun Özlemcim vallahi düşün düşün daha çok bunaltıyor,burda anlatınca kafam dağılıyor aslında.Ama bazen içime kapanıp yanlız kalmak isteyebiliyorum

günaydın canım aaa hayırlı olsun canım yeni dişleriniz.bizde geç yatıyoruz.kalktı benim paşada bugün birazdaha iyi.bende yemeğimi yapayım hemen parka götüreeğim azcık hava alsın onunda canı sıkılıyor.

Günaydınlar Kızlar,

Ne kadar sıkıcı bir gün böyle hava fena bunaltıcı ama bir okadarda kapalı.Şöyle sağlam bir yağsada serinlese.Oda oda gezmekten gece uyuyamaz oldum.

Yağız evde sadece askılı bir badiyle duruyor.Günde iki kere banyo yapıyoruz kuzumu.ıştahı kapandı sıcaklardan sadece su içmek istiyor.Suyla karnını doldurunca yemek yemiyor tabi.

Günaydın canım nasılsın?
günaydın cnm iyim sağol sne nasılsın?

Doğru diyosun Özlemcim vallahi düşün düşün daha çok bunaltıyor,burda anlatınca kafam dağılıyor aslında.Ama bazen içime kapanıp yanlız kalmak isteyebiliyorum

öyle cnm ya haklsıın insan işin içinde olunca kaptırıyor iyice kendini
bazen en iyisi kafa dinlemek dediğin gibi
sağol cnm ya ama çok zorluyo bu dişler,Allah kolaylkı versin hepimizinkilere
götür cnm hava alsın çocuk

aynen burda da öyle cnm ya

anam mutfağı toplayacktım kalkamadım pc nin başından zeynep kalkacak şimdi hee ben gidene kadar
hadi ben kaçtım

aynurcumm sen gell ben seni gezdiririm:)) merkezde yat limanı var.mesela düden şelaesi var merkeze çok uzak sayılmaz.atatürk parkı var.sen gelde ben sana yardımcı olurum. canım benim alışveriş yaptığım belli yerler var seni lcw hopidik çiçek export ykm tunaboylu bücürük falan.özdilek alışveriş merkezi nde alışveriş için daha çok seçenek var.

birsen geçmiş olsun cnmya.

kızlr banu izinliymiş.eşi ameliyat olmuş.20 gün rapor vermiş dr.pzt kadar işe gelmicek pazrad kayınvalidesi gelicekmiş.1 saat olmuş ameliyata gireli eşi çıkmamış daha

özlem cnm az kaldıya hadi hayırlısı.zaman su gibi geçiyor.kardeşiminde kasım sonu 2.bebiş gelicek heyecan dorukta bizde.

Sibel cnaımya evet çok sıcak selinde gece o kadar çok ağladıki sıcaktan yelpaze yapınca uyuyor kesince ağlıyor.klimada açamıyorum dokunur diye(

günaydın canım neden kustu ki acaba ? havalar çok etkiliyo insan nasıl giydireceğini bilemiyor ister istemez galiba midelerini üşütüyorlar.
evet canım sanırım havalardan nasıl giydirecegime bı karar veremedim ( dün kısa kollu vardı akşam üstü bi rüzgar ben arabaya sokana kadar aldı soğuğu(
anam mutfağı toplayacktım kalkamadım pc nin başından zeynep kalkacak şimdi hee ben gidene kadar
hadi ben kaçtım

e hadi kaç bakalıma.s.

tünaydınlar kızlar....ayyyyy gece neyseki sorunsuz geçti......sabah kalktım parka gittim serin mis gibi kafam yerine geldi bide adet oldum iyi geldi....

annem kaka ve çiş tahlili yaptırma boşuna dedi kızlar...bakalım şimdi kalktı ömer kahvaltıu vereceğimkusmazsa tahlilleri vermeyeceğim..

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar

bu sabah haberlerde dinledim perşembe cuma sıcaklık artacakmış
sibelin dediği gibi yağış bizi bulmasın tek........

Evet esen canımya. ınan klıma bıle Şu an fayda etmıyor.ben bıd eklıma aÇamıyıorum yazın mıgrenım tetıklenıyor.oda oda dolaŞıyorum sabaha kadar.

canım çok sağol tam belli olmadığı için eşimin izin alma durumundan dolayı doğrudüzgün hazırlık yapamadık şimdi alel acele başladık bakalım daha izni kesindeğil ama antalya kesin gibi görünüyor tatil için.ben seni haberdar ederim tatlım.çok teşekkürler.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…