günaydın kızlar nasılsınız?
kızlar gecmişi okudum alıntı yaparken kitlendi şimdi kızın kahvaltısını yaptırıp aşı vurdurmaya gidicez
gelince görürşrüz
buarada herkeze günaydın ben keyifsizimkafamçokkarıştı
havalardandır nurrancım ferdacım sızdekı sıkıntı:)
günaydın kızlarrrr
opuyorum hepınızı
geçmiş olsun cnm eine,bilirim zor bi ameliyat babam oldu hala kendine gelemedi adam ya
en zor senin işin Allah kolaylık versin bir sürü naz çekeceksina.s.
cnm ebnde almadaım daha
boşver işteki sıkıntıları gel buraya açılırsın cnm zaten kimseleruğramıyo artık eskisi gibi
inş halledersin işteki sorunlarını bi an önceŞeniz
maşallah seline konuşssunlar tülay ne güzel bayılıyorum valla
zeynep uzatıyo bazı şeyleri allllll,gelllllllllllll diyo normal dese yokkaydirigubbakcemile3
babammm annemmm yapıyo hep hoşuna gidiyo galiba zilliikaydirigubbakcemile3
hoşgeldin cnm
düğününüzde olmuş ,hayırlı olsun,Allah mutlu etsin inş.
acıbadem çok pahalı tabi keşke başka bi yere gitseydiniz
umarım doruk şimdi daha iyidir
cnm bizde yapmıştı biraz calpol verdim geçti,fazla olmadı ateşi,doğum günü kutlu olsun masalın,nice yaşlaraa.s.
merhaba cnm
maşallah birsen atom karınca gibisin valla
seninle tanışmayı isterdim valla bana sürün biraz çok ihtiyacım olacak doğumdan sonraboshayallersmile
geçmiş olsun cnm
geçmiş olsun birsen,hava burda da kapalı yağmış da gece
valla pınar gezente oldun iyice he boşladın bizi
defne nasıl oldu düzeldi mi artık iyice
hoşgeldin cnm
yoğun bi dönemdesin kolay gelsin
kız bu en hal
her gün her gün misafir
bi de çalışınca zor be ya
Allah koalylık versin
oy kıyamam kuzuma ya
geçmiş olsun birsenicm
inş çabucak atlatır
tüm bebişlere ne oldu anlamadım gitti
kolay gelsin cnm
afiyet olsuna.s.
günaydınopuyorumnanaktan
şimdiden geçmiş olsuna.s.
günaydın,taşındın mı cnm evine yerleştin mi iyice
işe de gidiyosun zor olmuştur
günaydın a.s
bizde erkencilerdeniz Ahsenin kahvaltısını yaptırdım tam bitti kustu hepsini biraz oyaladım üst baş değişti tekrar yaptırdım şimdi uyuştu uyuycak galiba bütün gece mıkır mıkır uyur tabi cadıı
bende kahvaltı yapsam ne güzel olurr çok açımm:))
tubişcim burda da yağmur yağacak gibi ama hava soğuk değil cumartesi de soğuk olursa içerde oturur gülhanın evini talan ederiz artık:)))
çok sık giremiyorum notlardı sınavlardı deniz kaan sıcaklar... kendime zaman bulamıyorum... tekrar hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için... geçmişe şöyle bi göz attım Filiz'im hoş geldin... Doruk paşamın yeni fotolarını bekliyorum özledim vallahi:) birsen'cim ömer'im nasıl?
gazel,defne iyileşmişlerdir umarım. Melih Kaan'ımın eli nasıl oldu Ayşe'ciğim? aklımda bunlar kaldı hepinizi öpüyorum
Selam kızlar iyi akşamlar a.s.
Cumadan beri bi fırsat bulupta giremedim. Akşamı eşimin d.günü kutlaması vardı biliyosunuz. Geç saatlere kadar eğlendik. Acaip güzel geçti. Tabi kayınvalidemlerde kaldık. Cumada yine gezdik ettik akşam geç geldik evimize. Malum pazar günü de nişan vardı gündüz. Akşamı da eğlencesi vardı. Yine çok geç geldik. Dünde sabahtan spor, sonra ütü, Defdoş'u gezdir, yemek yap derken akşam olmuş. Akşam baktım net yok. Yattım uyudum bende. Bu sabahta uyanır uyanmaz aldım Defdoş'u kayınvalideme gittim. Özgürlük parkı var orda. Defdoş çıplak ayak çimlerde gezip durdu. Parkta oynadı. Çok eğlendi. Az öncede ordan geldik. Uyuttum kuzumu size bakayım dedim a.s.
Geçmiş 23 sayfa olmuş. Hiç okuyacak halim kalmadı. Sabah yine spor var. Diğer başlıklara da bakıp yatayım artık. Herkez iyidir umarım. Çok öptüm hepinizi a.s.
hayırdır canım niye sıkkın canın?ben sebamed aldım netten baya oldu ama
bende işten geldim misafierim geldi vapartmandakiler gelenler iyiydi sevindim ondan sonra eşim geldi yemek falan Türkizi uyuttum bi bakayım dedim.Haftasonu SBS de görevim varmış almayı düşünmüyordum beni dün bulamayınca gelir demişler emirvaki oldu düğün var diye evde olayım diyordum eşime bahane çıktı zaten bütün gün evde yoktun falan bakalım ne olacak bizde böyle perşembe akşam yine misafirim var okuldaki bi kaç arkadaş gelecekler ailece bu ara hamur işi fabrikası gibiyim evde ful pasta çekiyorum
OFFFFFFFFFF YAA şimdi girdim hastaneden içeri kuzuma nazar deydi
ömerim saat 19 gibi uyurken bir kusmuş kızlar yatak göl
ama hiç uyanmamış kuzum ya kafa göz kusmuk
şok olduk annemle...hemen kafasını yıkaya bileceğim yerlerini yıkadım ameliyattan yıkayamıyrouz da.
yoğurt verem dedim şakır şakır kustu...yine yıkadık bu kusmalar 6 bulunca kaynımı aradım cerrahpaşaya gittik ....salak bi kadına denk geldiö türkde değil sasnırım saçma saçma konuştu
çocuk normal.idrar testi dedi.
dedim yemek yemeyen içmeyen çocuk nasıl çiş yapsın
yapacak bişey yok dedi...bekle
kızdım özel g.o.p hastanesine gittik...salgın var dedi doktor...emedur iğne yapıldı
eğer yarımsaat sonra beslendiğinde kusarsa serum bağlayacağız dedi...iğne yapıldı huzursuz oldu
bekledik sadece su verdim...neyseki kusmadı......eve daha yeni girdim..yarık kakasımı çişini ben götüreceeğim tahlil olacak.........piyangodan çıktı bu hastalık ya ama 3 çocuk daha vardı aynı durumda offffff
günaydin kizlar a.s.
geçmiş olsun birsencim yaaaüşütmüştür belki ya..inşaAllah hemencecik toparlar kuzum yaa..
ay hava nasil sogudu birden ya..bu gidişte c.tesi kişliklari giyicez :) gülhan hakli cikti,direk mont giydirelim cocuklara :)
kayinvalideme gidicem kahvaltiya..ögleden sonrada gelip işlerimi halledicem..temizlik vs..
yarinda anneme gidicem inşaAllah..dedem gelicek,annemde kalacak artik inşaAllah..ordan cuma dönerim muhtemelen..ay sonrada büyükkkk c.tesi geliyor :)
öptüm kizlar hepinizi ve tüm yegenlerimi :) Rabbim hepsini korusun hastaliktan,kötü şeylerden a.s.
Günaydın kızlar,,a.s.
Yine erkenciyiz biz..uyumak istiyorum yaa..
Dağhana kahvaltısını yaptırdım ben hala yapmadım hiç cnm istemiyor,ütü yapıcam yine..sıkıldım..
boşver işteki sıkıntıları gel buraya açılırsın cnm zaten kimseleruğramıyo artık eskisi gibi
inş halledersin işteki sorunlarını bi an önceŞeniz
herkese günaydınnnn
dün zeynep uyumak bilmedi akşamda geç yattı sabah yine aynı satte ayakta ohh işim var valla bu kızla
akşam üstü hava serinleyince azcık gezdirdik kzuumu parka falan gittik çok hoşuna gitti,koşup duruyo sağda solda ama bugün hava kapalı çıkamayız sanırım
altta köpek dişleri çıkıyordu biri patlamış,bi baktım üstte de 2tane var kabarmış iyice
anam nasıl olacak hepsi birden işimiz var valla yazık yavruma
dün eşime dondurma aldırdım kasede 1 kg.lular varya
öyle yanmışım ki bi oturuş da hepsini yemişim valla
eşim yok sana daha diyo yazın hamililek zormuş valla
oturduğumuz odayı mutfağı süpürdük zeuneple paspas yaptık uyudu kzuum bende mutfağı toplayayım hemen azcık kıvrılırım yanına uyursa tabi
bizden böyle
günaydın cnm iyim sağol sne nasılsın?Günaydın canım nasılsın?
Doğru diyosun Özlemcim vallahi düşün düşün daha çok bunaltıyor,burda anlatınca kafam dağılıyor aslında.Ama bazen içime kapanıp yanlız kalmak isteyebiliyorum
sağol cnm ya ama çok zorluyo bu dişler,Allah kolaylkı versin hepimizinkileregünaydın canım aaa hayırlı olsun canım yeni dişleriniz.bizde geç yatıyoruz.kalktı benim paşada bugün birazdaha iyi.bende yemeğimi yapayım hemen parka götüreeğim azcık hava alsın onunda canı sıkılıyor.
Günaydınlar Kızlar,
Ne kadar sıkıcı bir gün böyle hava fena bunaltıcı ama bir okadarda kapalı.Şöyle sağlam bir yağsada serinlese.Oda oda gezmekten gece uyuyamaz oldum.
Yağız evde sadece askılı bir badiyle duruyor.Günde iki kere banyo yapıyoruz kuzumu.İştahı kapandı sıcaklardan sadece su içmek istiyor.Suyla karnını doldurunca yemek yemiyor tabi.
evet canım sanırım havalardan nasıl giydirecegime bı karar veremedimgünaydın canım neden kustu ki acaba ? havalar çok etkiliyo insan nasıl giydireceğini bilemiyor ister istemez galiba midelerini üşütüyorlar.
anam mutfağı toplayacktım kalkamadım pc nin başından zeynep kalkacak şimdi hee ben gidene kadar
hadi ben kaçtım
aynurcumm sen gell ben seni gezdiririm:)) merkezde yat limanı var.mesela düden şelaesi var merkeze çok uzak sayılmaz.atatürk parkı var.sen gelde ben sana yardımcı olurum. canım benim alışveriş yaptığım belli yerler var seni lcw hopidik çiçek export ykm tunaboylu bücürük falan.özdilek alışveriş merkezi nde alışveriş için daha çok seçenek var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?