2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım.inş. güzelce atlatırsınız aşıyı.hayırdır canım neden kafan karışık?
aynurcum selam
valla aşımızı vurunduk ordan anneme gectk içime sinmedi dün telefonda sesi iyi gelmedi
gece hanzade hiç uyumadı 12 de yatı sabah 6 da kalktı
bugun gün boyu 1 saat falan uyudu şimdi salak gibiyim
ama yavrum diş cıkarıyor baktım
gripte oldu burnu akıyor
nefes alamıyor
sıcakta mahvediyor bu arada
erken yatan kuzum 2 gündür gec yatıyor ya bende krizlere girdim tabi
neyse canım ben bi hatunu uyutmaya calısıp geliyim işte böle

geçmiş olsun nurancim a.s. inşaAllah biran önce toplar kuzum

ben kactim kizlar hayirli geceler a.s.

sagol canım benim şimdi uyuttum kızı inşallah huzurlu bi gece gecirir kıyamıyorum yaa
buhar makinası taktım sanırım burnunu actı rahat nefes aıyor

sanada hayırlı geceler görürşürüz

ayy gecmiş olsun defneye valla hiç göz ayırmaya dalmaya gelmiyor hemen bişi yapma peşindeler
yine benimki şimdilik daha kolay yürümediği için
bu haraketlilikle yürürse bide naparımm bilmem

canım kıyamam prensesime.inş. niranönce gribi geçer.diş çıkartırken çok huysuz oluyolar bizimkide öyle durduk yere ağlıyor bazen.bugün düne göre daha iyiydik parka gittik keyfi yerine geldi.ama 2 gündür kakasını günde 3-4 defa sulu şekilde yapıyor ishal galiba. muz verdim.azöncede hastaneden geldik eşime e mar çekildi.bende bi oğlana bakayım geliyorum hadi sen uyut prensesini canım bende burlardayımopuyorumnanaktan

nurancım geçmiş olsun canım havalar çok değişken kuzular da şaşırdı yazık inşallah yarın bişeciği kalmaza.s.

pınarcıım sorma canım yaaa okuldan çıktıktan sonra o bir saat bir gözüme geliyor valla ama hem komşumun oğlu çok rica etti dersleri baya kötüydü bu dönem inşallah teşekkür alacak yazında devam edicez hem de maddi olarak çok rahatlatıyor bizi baya alıyorum ordan
defdoşa da geçmiş olsun küvete nasıl düştü ki hayret cadıya bak sen lasonil sürseydin hemen hiç morarmıyor o zaman geçmiş olsun tekrara.s.

tubacım dedeciğine geçmiş olsun canıma.s.
ayrıca sana da geçmiş olsun bayan hoca seni baya yoracak kaydirigubbakcemile3

bende Annemde oturdum baya Almanyadan annemin teyzesi gelmiş oturduk ordan kızımla alışveriş yaptı geldik yedirdim uyudu kuzum biz de eşimle oturuyoruz size bakayım yatayım dedima.s.

hayırdır canım eşinin nesi var?
valla gülüm bana bugunde uyku yok sanırım 11 de uyuttum hanzadeyi şimdi mızırdanmaya basladı uykusunun arasında aglıyor kuzum ilaç verdim tekrar yarısını cıkardı karnıda ac sayılır sütünüde içmedi
şimdi kucagımda salladımda geldim
alperendemi diş cıkarıyor yoksa ishal oluyorlarya ondan sordum

gidin bakalım cnm ne gerekiyorsa yaptır inş sonuçları temizdir basit bi üşütmedir kzuumun hastalığı,haberlerini bekliyoruz nurten
Afferim bacım yap yap yor kendini bu kadar madalya vericekler sana klava:

.
ne yapayım cnm ya yapmadan olmuyor ki,anlayan insan deiller,kendine dikkat et diyorlar ama sadece dillerinde işteakannehir
geçmiş olsun cnm ya defneye,yavrum kıyamam canı çok yanmıştır
sen 2-3 saat uyutmasaydın düşünce gerçi dr.söylemiştir size
inş bişey olmaz kuzuya
selam kizlar a.s.

özlem cok dinlenmiş gene bugun :) ha gayret canim..mayis anneleri seninle ve nurtenle gurur duyuyor..yilin camasir suyu ödülünü size vericez :hooray:
nurtene ver,in ödülü cnm ya ben çamaşır suyu kullanmıyorum artık evdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3onun yerine if alıyorum ne kadar temizlerse artık
yapmadan olmuyo be güzelim hele misaifr olunca hadş normalde es geçiyorum ama Allah sonumuzu hayır etsin

inş istediğiniz yeri ayarlarsınız cnm tatil için
endişelenme lütfen
kız adamın en suçu var öğretmen bayansa ne olacak ki
benim eşim her gün 30 tane bayanın içinde çalışıyo valla ebn ne yapayım
güvenmekten başka çare yoka.s

slm kzılar
misafirlerim gitti ortalığı topladım size bi bakayım dedim
mehmet paşa rahat vermiyo ki sıcaktan bunaldı galiba o da sürekli tepikliyo valla,daha 3 ayım var zeynepte son aylarda böyleydim 9.ayımı düşünemiyorum bi yerden eli kolu çıkacak sanırım bu gidişle
eşime de kızdım bu gece
dün dondurma almıştı 1 kg hepsini yedim
bugünde karpuz vardı azcık buzluğa koydum daha da soğusun diye
neymiş sabırsızmışım dayanklı olmam lazımmış
gece cam açık kalsın çok sıcak uyuyamıyorum diyorum olmazmış hırsız girermişşşş
dedim sen 10 dk çek benim çektiğimi anca anlarsın
neymiş o beni düşünüyormuşmuş sonra acısını çekermişim nasıl olacaksa
söyledi söyledi ne yaprsan yap paşa gönlün bilir diyo ya deli oldum gece gece
hormonlarım tavan mı yaptı ne
neyse ben yatayım zeynep erken kalkar yine
herkese iyi geceler

neyse canlarım yarın görürşürüz hanzadenin sagı solu belli olmaz her an uyanabilir bende o uyumusken fırsatı degerlendirip yatayım biraz yarın görüşürüz

Kızlar geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkürler, arada hala topuğum ağrıyor fakat yürümekten yada işlerimi görmekten alıkoyacak kadar değil, genellikle hareketsiz kalınca sızlıyor...yürüyünce hiç hissetmiyorum

Geçmiş olsun kuzuya cnm... bu arada senin adın ne?

Geçmiş olsun prensese ya okudumda tüm bebeklerimiz hasta (

Ahh pınarr okurken eyvahh dedim sen ne kadar korkmuşsundur kimbilir...geçmiş olsun, en hareketli dönemleri bizimde en zor tabi...

Bende dip röflemi yaptıracaktım ama vazgeçmiş gibiyim, güneşte açılıcak iyice yıpranacak çok bakım isteyecek... kağanla zorr

Canım çekti esraaa :)) artık karşılıklı içeriz birer türk kahvesi inş.

Aksilikler üstüste gelmiş gerçekten... bende eşimi kıskanırdım bu durumda bak olmaz ama

kızlar banunun eşi çıkmış ameliyattan.2 gün yatıcakmış hastanede selamı var hepinize

aaa hay Allah ya haberim olmadı benim...

Cnm sen işten ayrılmamışmıydın ben öyle hatırladım, ama çocuğun başkasına anne demesi kadar kötü bisey olmasa gerek...

Senin evde çok sıcak demek, kuzular bunalıyor sıcaktan daha haziran başı ya... küresel ısınma bu sene etkisini tam anlamıyla göstermeye başladı

Bende çok korktum bir ara hamilemiyim diye, ama test yaptım değilmiş, neyseki seninde değilmiş henüz hazır değilim bende ama iki bebeği birden büyütüp yetiştirip tabiri caizse aradan çıkarmakta bi yönden bakınca güzel bişey bence

Cnm evine dönmüşsün gözün aydın, seninle görüşmekten çok memnun olurum imkan olursa görüşelim mutlaka, ben 6. ayda adet oldum hala emziriyorum

Cnm böyle düşünme ya o senin evladın nasıl uzaklaşabilir anneden??

Ben olsam tahlilleri yaptırırdım birsen

Kağanında iştah aynı durumda sibel çok üzülüyorum...

Kesin salgın var mafoldu kuzular..

Vayyy 1 kg dondurma :))) kız miden doncak özlemm, dişleriniz uğurlu gelsin

Cnm çok teşk.ler iyiyiz, kağan tam bir su kurbağası :))) yerim o alpişi ben

Hay Allah ya çok kötü olmuş üzüldüm... çabucak geçer inş.
opuyorumnanaktan

Bende özledim eşimi... cuma akşamı gelicek inş.
arkadaşım geldi azönce geçmiş olsuna sağolsun.alpişin ateşi var biraz şuan uyuyor calpol içirdim.sizler napıyosunuz arkadaşlar?

Geçmiş olsun alpişime..

Çok geçmiş olsn cnm ya, senin için biraz daha zor olacak (
Gıdıyom dıyonuz Onlıne görunuyosunuz bee.Benımde aklım kalıyo cıkamıyorum.Bosatıcaksınız benı bu gece:))

Muckkkk
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

patavatsız hamburgerci...

aaaa yok artık yaaaa, bende korktum bir an okuyunca... neyseki değilmiş canım..kağanda huysuz bende sıcağa bağlıyorum

atlatır inş yakında mafoldu kuzular

Zorrrr, hızlıca atlatırsın inş...
neyse canlarım yarın görürşürüz hanzadenin sagı solu belli olmaz her an uyanabilir bende o uyumusken fırsatı degerlendirip yatayım biraz yarın görüşürüz

iyigeceler cnm

günaydın kızlara.s.
bizde artık erkencilerdeniz malesef ama eşim kalktı ilgilendi ben 9 da kalktım Ahseni doyurdum kaş bıyık için gidicem kuaföre ekmeğimi de alıp gelirim ödül olarak tufan beye kahvaltı hazırlıyım:)))

günaydın kızlar...naıslsınız..pınar canım geçmiş olsun.valla kapıları açık bırakmamak lazım bu bıcırıklardan herşey beklenir.selinde daha çok klozetle meşgul oluyor banyoda bendaartık üzerine ağırlık koydumki kadlıramıyor o bişy değil farketmesem elinde ne varsa klozete atacak:)

esen canım afiyet olsun.

sabah kayra onu bırakıp gidiceğimi anladı hemen uyandı benim peşimden dolaşa dolaşa bi kaldı ay nasıl üzüldüm ya zor bıraktım valla bide emiyor kuzum babannesi aldı artık içeri oyaladı onu ama çok zor ya onu bırakmak

günaydın kızlar
gecmiş olsun dileklerin için sagol burcu ,esen
valla ben bugunde pek iyi degilim hanzade sabaha kadar mızırdandı atesler içinde yandı kuzum
üstünde tek cıt cıtlı badiyle yattı
sabah 7:30 da kalktı babasıyla 9 a kadar oynadılar ben kalktım sonra
kahvaltısını hazırladım yavrum hepsini kustu hadi banyoya girdik aglaya aglaya hali kalmadı tabi banyodan cıkınca ağzını yüzünü silerken farkettimki sol yukarı azısını cıkarıyor yaaa yürümüyor enerjiyi dişlere harcıyor benim kız
kıyamadım süt yaptım agrı kesici verdim yatırdım
bakalım ne kadar uyuyacak
gezmem vardı iptal ettim evde yavruyla onayım
şimdi gidip camasır koycam makinaya odamı toplicam valla cokta yorgunum ama kim yapcak benden baskaaa

geçmiş olsun canım çocuk hasta olunca salak gibi oluyorsun zaten çok zor inşallah bir an önce iğlesir

nurran gecmıs olsun canım hadı gozunuz aydın darısı bıze baslamıs dişler gelmeye

hatıs zor olan onu bırakıp işe gıtmek zaten bende uyanmasın dıye dua ederek kalkıyorum yanından sesız sessız hemen halası gelıp yatıyo yanına kalkmıyo allahtan bu hafta çalışan anne olmanın avantajıda var dezavantajıda naparsın katlanacazz

banunun eşimi amelıyat olmuş gecmıs olsun çokk
hasta olmana degılde bakana acırım hep erkegın hastalıgıda cekılmıyor ınsallah nazlı degıldır oda banuya zor olmaz

esencım kocişe kıyak yapıyomuşsun afıyet olsun canım optum ahsenı çokkkk

burcu ayagınımı burktun anlamadım gecmıs olsun gormemısım ben yazdıgını

pınar defnoş içinde dıyecek bısey bulamıyorum maşallahtan baska ama allahtan daha sert düşmemiş banyo cok tehlıkelı aman dıkkat canım

buarada bıızm kızda balkonun kapısını acık bulunca hoppp balkona gıdıp dıkılıyo abla abı dıye asagıdakı çocuklara bagırıyo öle tatlıkı sıpaahihoyyyt

gecelerı nasıl yatırıyosunuz ben cıtcılı kısa kollu badısıyle pıjama gıydırıp yatırdım gecen gun dun sabah burnu akıyodu anlamadım gıttı sıcakta oluyo gece ama üstünü acıyo hep ondan oldu sanırımCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…