2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ay yaaaa noldu bu çocuğa anlamıyorum ki ateşi yükseldi 38.5 39 arası değişiyor ama genel durumu maşallah çok iyi huzursuzluğu yok dışardan ateşte hissedilmiyor ama kulağından ölçünce yüksekpooooofffffffffffffff
kızlar dua edin de geçsin yaaa (

Kızlar bır sÜre netım yok. Bızımkısı ortak kullanımdı, ıptal etmıŞler hepsını( yenısını baĞlatana kadar yokum anlıycaĞınız. Benı Özleyın olur mu? :)))
hepınıze ıyı akŞamlar.

cnm ya çok geçmiş olsun inş düşer cnm kuzumun ateşi

özlemez miyiz cnm ya
inş en kısa zamanda görüşürüz tekrar

hayırlı olsun cnm inciniz
hepsi aynı bu bebişlerin illa ellerinde olacak yedikleri

geçer inşallah cnm yaaa,tühh ne olduu fıstığaa..
özlemezmiyim cnm hiç hadi çabuk gel..

İyi geceler kızlar hepinize,

Ohh sonunda saçımı boyattım üstümden yük kalktı,[bizimkide babasıyla uyumuş geldimki uyuyor,kocam yine spora gitti,bizimkiside 9.30 uyandı bu gece uzun olacak galiba mafoldumben neyse şimdi kocam geldi duşta,bende bizimkine bi muhalleb yapıyımda keyifliyken yesin bari..

Buraardayım görüşürüz../COLOR]

güle güle kullan cnm yeni saç rengini
resmini bekliyoruz

Aynen canim, pisikte oldu. Dis cikartiyor ama üstten iki tane, belki o yüzden. Ayrica bugün kaka sayisi azaldi ve kivami düzeldi. Ayaklarini sicak tutmak önemli, ben kalin corap giydiriyorum gün icinde...

Bugün düzeldi kakasinin kivami canim, disten oluyor sanirim, üstten iki disi bugün yarin patlayacak gibi duruyor...

En iyisi bir doktora görünmek galiba canim, randevu alacagim Pazartesi. Doruk'un uyku düzeni Türkiye'de düzeldi, gece emmelerini kestim ben, gece yatmadan önce tahilli süt veriyorum, o tok tutuyor sanirim.

Canim ben her ihtimale karsi, dogum kontrol hapida kullaniyorum. Yine hamile kalirsam, kabusa döner hayatim.

Sosyallesme acisindan cok önemli canim, mutlaka bir caresine bakmam lazim. Evde bunaliyor cocuk. Ve evet, hic cekilmiyor burasi o kalabaliktan sonra. Daha havaalanina iner inmez, herkes küfretmeye basladi Almanya'ya...

Off kuzuma gecmis olsun. Nasil basardi acaba düsmeyi, benimde kafama takildi:uhm:

Sorma Tuba'cigim, hala keyifsizim ve bunaliyorum evde. Kendimi zor disari atiyorum...
Ayrica Acibadem konusunda kuzenime cok kizginim, beni yanlis yönlendirdi ve eksik bilgi verdi. Ssk'yla anlasmalari var diye gittim ben, meger yokmus...Bakalim saglik sigortasindan alabiliriz belki paramizi...

Görüsmeyi bende cok isterim Burcu'cugum. Marmaris'e yazlari cok ugruyoruz biz, orada olursan tatilden önce haberlesiriz...

Yerim o afacani ben...zemuszemus

Su ates illetinden nedir bu kuzucuklarin cektigi ya. Insallah düser canim, cok gecmis olsun...zemuszemus

Sorma Tuba'cım ya şu seneyi de atlatırsak artık rahata ericez gibi geliyo ama annem daha yeni başladı diyor kaydirigubbakcemile3

Ayyy o Acıbadem Hastanelerinden bahsetmeyin valla. Defdoş işte en son ateşi çıktığında gece çocuk doktoru var diye Kozyatağı Acıbadem'e götürdük. Tabi doktor yatıcak diyince yatırdık bizde. 4 günde üstelik sadece yaptıkları bikaç test ve serum yani çok önemli bişey olmamasına rağmen 2.800 TL fatura çıkardılar bize :1shok: Allah'tan sağlık sigortamız vardı da kuruş ödemedik ama fena uçuk ya rakamlar :bbo:

Ay inşallah gönlüne göre bi tatil yeri bulursun tatlım a.s. Eşinin hocası da bayan he süper valla ahahah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canım ya hem diş hemde sıcaklar mahvetti kuzuları a.s.

ayy gecmiş olsun defneye valla hiç göz ayırmaya dalmaya gelmiyor hemen bişi yapma peşindeler
yine benimki şimdilik daha kolay yürümediği için
bu haraketlilikle yürürse bide naparımm bilmem

Sağolasın canım nasıl yaptı nasıl becerdi hala çözebilmiş değilim ama kapıyı hiç açık bırakmıyorum artık yerimseniben

İyi yapmışsın canım ya bu zamanda ek gelir olması lazım valla. Allah kolaylık versin a.s.

Sorma ya nasıl becerdi anlamadım :uhm: Aklımda olsun eve alayım bi Lasonil sağolasın canım a.s.

geçmiş olsun cnm ya defneye,yavrum kıyamam canı çok yanmıştır
sen 2-3 saat uyutmasaydın düşünce gerçi dr.söylemiştir size
inş bişey olmaz kuzuya

Doktor 6 saat gözetim altında tut dedi canım çok şükür iyi şimdi a.s.

Sanada çok geçmiş olsun canım a.s.

Sağolasın tatlım ya korktum fena halde ama ucuz atlattık neyseki a.s.

Of of yandık valla bu sene kuzum ile evde. Babamıza dedim bize acil klima lazım diye. Acaba dokunur mu diye tereddütte hala :uhm:

Sağolasın canım klozette kilit var onu taktım ama küvetin duşakabinine de almak lazım anladım yerimseniben

Sağolasın canım a.s.

Ay yerim ben onun bağırmasını. Defdoş'ta abisiii diyor çok gülüyorum kaydirigubbakcemile3

Valla ben gece sadece çıtçıtlı badi ile yatırıyorum canım. Zaten üstünü örrtmeyi hiç alıştıramadım. Kışında açıyordu. Şimdi yanımızda bişey örtmeden yatıyoruz biz ev hamam gibi kafamçokkarıştı

[B]burcu esen tülay aynur hatis beta merhaba kızlara.s.

sıze bı haber vereyım bana gelenler bılır şırvan vardıya nisan ayı annesı benım ünv arkadasım o hamılee:dance:
[/B]

Anaaaa 2.'ler geliyor sıra ile. Hadi gözü aydın ya çok sevindim a.s.

Sağolasın bacım çok fenalar valla a.s.

Ohh ellerine sağlık mis yapmışsın heryeri. Alıntılardan gördüm kusura bakma anneciğin anjiyo olmuş çok geçmiş olsun canım a.s.

Ay canım ya kolay gelsin yoruyoruz valla seni de a.s.

Kız benimkide eline alıp mıncıklayıp heryere sürmeye bayılıyor. Yandık valla bunlarla kafamçokkarıştı

ılık duş yaptırdım dolven verdim inmezse dr a götürücem((

Aaa noldu mercimeğime ya :uhm: Çok geçmiş olsun canım inşallah sabaha bişeyciği kalmaz kuzumun :çok üzgünüm:

Özleriz canım hadi çabuk gel a.s.

İyi geceler kızlar a.s.

Bu sabah uyanınca kafama esti hadi anneme gideyim dedim. Atladım taksiye kahvaltıya gittim. Hep o bana gelecek değil ya kaydirigubbakcemile3 Süpriz yaptım nasıl sevindi anneciğim. O da öğleden sonrası için izin aldı işten. Akşam eşim gelip alana kadar gezdik. Dolaştık, kuzumu parka götürdük, yemek yedik, nargile keyfi yaptık. Eşim geliyorum diyince girdik eve kaydirigubbakcemile3

Eve geldim yemek yok diye hemen kıymalı yumurta ile makarna yaptım kocişe yedi. Sonra kayınvalidemler geldi çaya. Onları gönderdik 10 gibi. Defdoş'u uyuttum size bakayım dedim a.s.

Yarın sabah yine sporum var. Anam gidiyorum gidiyorum bi değişiklik yok valla sıkıntı geldi heeee kötükedihüso

Sonrada gelir ütülerimi yaparım. Annem gitmeden cumartesi için elmalı kurabiyelerimi de yaptım mı tamamdır alkisalkisalkis Hep kayınvalidem ile yapardım. İlk defa kendim yapıcam inşallah güzel olurda mahcup olmam size kızlar a.s.

Hadi azcık dinleneyim ben öptüm sizleri a.s.

Iyi Aksamlar Kizlar,

Moralim sifirin altinda sifir...

Annemler bugün Türkiye'den döndüler. Kardesimi o kadar uyarmama ragmen, bileziklerini kolunda göstere göstere gelmis. Polis gümrükte sorguya almis bunlari 3 saat. Neredeyse kacakciliktan tutuklanacaklarmis. Valizleri falan hep aranmis...1100 Euro para cezasina carptirilmislar. Nasil üzüldüm anlatamam. Polisler yabanci düsmaniymis, cok kötü muamele etmisler, asagilamislar falan. Mahkemeye verecegim diyor ama sanmiyorum parasini kurtaracagini. Basitce, bir hirka giyse ya da sirt cantasinda tasisaydi bilezikleri birsey olmayacakti. Hic altin bilezik takmayan kiz, bir anda neden bilezik takar bunuda anlamis degilim? Pfööfff...

O yetmiyormus gibi esimde bugün arabanin sol ön camini bizim balkonun demirine carpti parktan cikarken. Bir sürü masrafta ona yoktan yere. Kabus gibi bir gün anlayacaginiz. Icim icimi yiyiyor...

Hadi güzel günlerde kullan tatlım saçını a.s.

Defdef'de bu aralar hep geç yatıyor. Bu gece neyseki 10'da uyuttum. Gerçi 2 sefer ağlayarak uyandı ama bide şu gece uyanmaları kesilseydi. Sen Dağhan'ın gece emmesini kesince uyanmaları bitti mi canım ya :uhm:

Bugün düzeldi kakasinin kivami canim, disten oluyor sanirim, üstten iki disi bugün yarin patlayacak gibi duruyor...

Off kuzuma gecmis olsun. Nasil basardi acaba düsmeyi, benimde kafama takildi:uhm:

Sevindim canım düzelmesine. Dişler yapıyor heralde a.s.

Sorma valla tahminime göre küvetin kenarına tutundu. Ayaklarını da tuvalete dayayıp attı kendini. Zor bi hareket ama bu sabah yine onun gibi yapmaya çalıştı. Haftasonu oraya da kilit alacağım da rahat edeyim a.s.

Canım ya ne diye bu para cezası anlamadım ben :uhm: Niye böyle birşey yapmışlar ne saçma bişey bu ya. Versin mahkemeye valla klava:

Araba içinde geçmiş olsun canım ya sıkma canını cana geleceğine mala gelsin Alah beterinden korusun ne yapacaksın a.s.

iyi akşamlar burcu
benim adım nuran evet hanzadecik 9. dişini cıkarıyor bugun cok şükür eski saatinde 10 da uyudu yavrum ama grip oldugu için nefes alamıyor bende buhar makinası calıstırdım
kocişte kurtlar vadisi izliyor bende sizlere bakim dedim

filizciğim çok geçmiş olsun cnm ya...kardeşine neden ceza kesildi?altınları yüzündenmi ne uyuz bu yabancılar yaaaaaaa kendileri bizim ülkemizde at koşturuyolarr ama

filizcim çok can sıkıcı bir durum sinir bozucu gerçekten ne demek ya istediğim gibi altınımı takarım kim karışır yaa
ay ne varsa insana kendi insanından var Rabbim devletimize zeval vermesin sinir oldum akşam akşamklava:
arabanız içinde geçmiş olsun cana gelecek mala gelsin canım üzülme

ayy canım benim yaa bu bebişler büyüyene kadar napcaz bilmem sizindedişten olmasın bak bi iyice azına

güle güle kullan sacını canım hazır gitmişken benim saclarıda götürseydin bi eringeclik cöktü aylardır gidicem boyatmayasempatiksalakcinni

canım benim gecmiş olsun
ne sacma adetler öle bilezik taktı diye ceza töbe yarabbimm

güle güle kullan cnm yeni saç rengini
resmini bekliyoruz
aynı renk ama bi ara atarm tabii cnm..
bide gezmiyorum demiyomu hatun ...a.s.gez anam gez benim annem kayınvalidemde burda olsa bende durmam valla...

ayy üzüldüm bak cnm,ne cezası peki bu,hakları varmı böyle bişeye yani,
geçmiş olsun sizin arabada gitmiş..

sağol cnm,saçım için..
memlektteyken Dağhan 10 gün ishal oldu biliyosun,o zmanlar hiçbişey yemeden sadece beni emdi,geçede çok zor anlar yaşadım acayip sinir yaptı ve saatlerce ağladı ve uyumadı ben orda emzi,rdim zaten bi kere emzirince iş bitiyor,ama şimdi daha iyi çok kalkmıyor,uyandığındada ben en fazla ya bir ya iki kere gidiyorum yanına eşim kalkıyo onda emmeyi istemiyor tabi,unutup geri uyuyor,sadece alışkanlıktan ibaret çünkü bu,açlıktan değil,yavaşta yine bıraktırıyoruz yani...

kızlar ben cıkıyorum hepinize iyi geceler
2 günün uykusuzlıgı resmen gözlerime bindi şuan
hazır kız uyuyorkenbende hemen yatayım
yarın görüşürüz

iyi geceler nuran
esen kız ahsen nasıl oldu düştü mü ateşi
filiz geçmiş olsun cnm ya,cana geleceğine mala gelsin boşver,kardeşine de çok üzüldüm neden öyle yapıyorlar ki hep ayrımcılık işte türk olunca,ceza niye kesmişler onu anlamadım ebnde
birsen nasılsın cnm uyudumu kzuualr?
anam hep yanlış yazmışım ama düzeltemeyeceğim
hemen şu ortalığı toplayayım zeynebin oyuncakları duruyo yerde hala
yemekelrim kaldı hep dünden bende yemedim kociş nöbette onları halledeyim bzulmuşlardır hemen geliyorum

özlemcim düştü gibi nuranın dediği gibi dişlerden galibaüstte bir dişi şişmiş iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…