cnm ya çok geçmiş olsun inş düşer cnm kuzumun ateşiay yaaaa noldu bu çocuğa anlamıyorum ki ateşi yükseldi 38.5 39 arası değişiyor ama genel durumu maşallah çok iyi huzursuzluğu yok dışardan ateşte hissedilmiyor ama kulağından ölçünce yüksekpooooofffffffffffffff
kızlar dua edin de geçsin yaaa(
özlemez miyiz cnm yaKızlar bİr sÜre netİm yok. Bİzİmkİsİ ortak kullanımdı, İptal etmİŞler hepsİnİ( yenİsİnİ baĞlatana kadar yokum anlıycaĞınız. Benİ Özleyİn olur mu? :)))
hepİnİze İyİ akŞamlar.
Kızlarrrrr kağanın dişi çıkıyor, nasıl yırtık bi çocuk oldu bu ya bas bas bağırıyor şu an kanepeden aşağı atıcakmış kendini çilek tabağının içine...niye çilekleri mıncıklamasına izin vermiyoruz diye ağlıyor yaaa kaydirigubbakcemile3
geçer inşallah cnm yaaa,tühh ne olduu fıstığaa..ay yaaaa noldu bu çocuğa anlamıyorum ki ateşi yükseldi 38.5 39 arası değişiyor ama genel durumu maşallah çok iyi huzursuzluğu yok dışardan ateşte hissedilmiyor ama kulağından ölçünce yüksekpooooofffffffffffffff
özlemezmiyim cnm hiç hadi çabuk gel..Kızlar bİr sÜre netİm yok. Bİzİmkİsİ ortak kullanımdı, İptal etmİŞler hepsİnİ( yenİsİnİ baĞlatana kadar yokum anlıycaĞınız. Benİ Özleyİn olur mu? :)))
hepİnİze İyİ akŞamlar.
geçer inşallah cnm yaaa,tühh ne olduu fıstığaa..
özlemezmiyim cnm hiç hadi çabuk gel..
İyi geceler kızlar hepinize,
Ohh sonunda saçımı boyattım üstümden yük kalktı,[bizimkide babasıyla uyumuş geldimki uyuyor,kocam yine spora gitti,bizimkiside 9.30 uyandı bu gece uzun olacak galiba mafoldumben neyse şimdi kocam geldi duşta,bende bizimkine bi muhalleb yapıyımda keyifliyken yesin bari..
Buraardayım görüşürüz../COLOR]
mrb filizcim hoşgeldin.seni burda görmek çok güzel.doruk paşam tekrar eski afacan haline döner tatlım biz büyükler bile gittiğimiz ortamı beğeniyorsak sonra geri döndüğümüzde illa bi burukluk oluyor içimizde bence parka götür devamlı orda birsürü arkadaş edinir alpişi günde 3-4 defa götürüyorum parka onada banada çok ii geliyor gerçi bize park çok yakın karşımızda oyüzden hemen kucağım aldığım gibi parktayız ama bugün mamasını yemiyo bende götürmeyeceğimkaydirigubbakcemile3.canım o kaka bizdede öyle normalde kabızlık çekerdi şimdi 3-4 defa yapıyor bu sferede pişik oluyor.doktora götürmedim canım ben havalrdandır diyorum bi sıcak bi soğuk.bi tişört giyiyıo bide uzun kollu ne giydireceğimi şaşırıyorum bu yüzden midelerini üşütmüş olabilirler.bikaçgün daha bekleyeceğim ben olmazsa dr öyle gideriz.
Sağolasın canım benim valla koşturmaca bitmiyor bende :) Ay canım inşallah şimdi iyidir kuzum. Valla salgın var fena halde aman dikkat et sende a.s.
Canım benim nasılsın ya biraz daha iyi hissediyorsundur inşallah kendini a.s.
a.s.
Ohhh kızım eğlenmiş ne güzel annesi a.s.
Gezgin hatun a.s. Arada beni de ara
Valla ben bile kendi hızıma yetişemiyorum canım ya kaydirigubbakcemile3
Kolay gelsin canım sanada a.s.
Düşünmen yeter canım sağolasın a.s. Pendikten kısmetse sabah 09:30 binişimiz canım a.s.
Çok geçmiş olsun canım ya salgın fena. Kimden duysam kuzular hasta
Afiyet olsun canım. Kayınvaliden yakın mı hemen gidip gelebiliyorsun kuzum ne güzel :uhm:
Ay bende çamaşır yıkadım bacım. Yarına ütü fikri şimdiden geriyor beni ıyyyy kafamçokkarıştı
Selam canım a.s. Hadi geçmiş olsun şimdiden yerimseniben
Sağolasın canım sen nasılsın a.s.
Tünaydın canım a.s.
Napim canım ya benim ev 35 derece düşün sıcağı. Evde durmak felaket. Ya mutfakta yaşayacağım yada evden kaçacağım. Bide kayınvalidemlerin orda bahçe varya serin serin rahat ediyoruz. Bende kaçıp duruyorum a.s.
Defne iyi canım ya çok şükür kendi de iştahı da yerine geldi a.s.
Senin kuzular nasıl? Mehmet paşam ne yapıyor ?
Haydaaa ne oluyor bu kuzulara birer birer kusup suruyorlar. Bi daha olmaz inşallah canım a.s.
Afiyet olsun sanada a.s.
Sorma bacım ya bu aralar hafta içi bi kaçış yap bana doğru beeeee çok özledim vallaGerçi cumartesi birlikteyiz Allah izin verirse ama sen yine de önümüzdeki hafta bi kaç a.s.
Aynen canım ya Defne'de ya askılı badiyle yada sadece bezinin üzerine incecik elbiseyle geziyor. Gece bile öyle yatırıyorum Sabah bi kalkıyorki kafası falan sırılsıklam. Daha bu günlerde böyleyse yandık valla yazın
Aaa çok geçmiş olsun ya inşallah biran önce çıkar sağ salim ameliyattan a.s.
Bekle bakalım bacım ya olmaz bi daha inşallah a.s.
HAdi canım gözün aydın kocişinin işi normale dönmüş a.s.
Hoşgeldin canım benim a.s. İyi geçmiş tatilin anladığım kadarıyla çok sevindim a.s. Maşallah Doruk paşama inşallah böyle gider uykuları a.s. Bende bi oyun sınıfı istiyorum aslında. Araştırayım aklıma gelmişken :uhm:
Valla benim komşum emzirdiği için 2 sene adet olmamış. Bıraktığı an olmuş. Belki öyledir seninde canım :uhm:
Defne'de 4 hatta 5 kez bile yapıyor kakasını. Bazen normal, bazen daha sıvı yada katı oluyor. Sorun olduğunu düşünmüyorum. Hatta 1 yada 2 kere yaparsa ne oldu diye düşünüyorum canım :uhm:
Hoşgeldin canım a.s. Ay bende yaz sonu çalışmayı düşünüyorum ama şimdiden stresi sardı Allah kolaylık versin sanada :1no2:
ay ne güzel doruk paşa deliksiz uyuyormuşş..benim oğlum gece illaki emmeye uyanacak.. denedim bikaç defa başka türlü uyutmayı yok uyutabilirsemde tekrar kakıyo emince daha rahat dalıyo..ben de 2 yaşına kadar oluruna bıraktım...sonra biraz daha bu konuda çabalayacağım inş ..tabi bu süre içinde bana zor olacak..hele de sıcakta..
ben de doğumdan sonra 5 ay regl olmamıştım normal diye biliyorum ama sen nette bir araştır istersen cnmm.
biz iiyiz aynur teyzesii..Eren paşa da dedesinin peşinde dolanıyoo..oh be bi nefes aldımm..accukta dedesine yapışsınn...1 hafta daha sefasını süreyim şöle.zemuszemus
ben Erene istediği zaman yemek yediriyorum almazsa zorlamıyorumm..emiyor diye biraz daha rahatım ..ama gerekli şeyleri de yiyor çok şkr..alpişşte parkı hakeder inş bugün:)
oyy 30 derece he...temmuz ağustosu düşünemiyorum o zaman...bizim ev accuk serin şkr ...sırf bu yüzden üst kata taşınmak istemiyorum valla sıcakta çok bunalıyorum ben...
sen de tatili düşün cnm serinlersinkaydirigubbakcemile3
evde bulsam arıcamda güzelim seni bulana aşkolsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gezgiç hatun..ne zaman müsaitsen görüşelim cnmartık haftasonuda geldi ama yinede bu hafta olsun dersen haberleşelim.
Ne güzel dimi tatil planları,siz dönüyosunuz biz gidiyoruz galiba,tarihler çöakışsaydı orda bi gece görüşürdük,Diidim Bodruma yarım saat zemuszemus ..Ayy sanki burda görüştükde orası kaldı tövbe yarabbimm..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ohh siz şimdi çay keyfindesinizdir,hadi afiyet olsun öptüm kuzuyu..
merhaba cnm,aman dur biraz sende hayatım dikkatli ol... opuyorumnanaktan
slm cnm kaka olayı banada normal geldi Dağhanda öyle yani,gece uyuma işine sevindim valla,dün gece Dağhanda bişey vardı acaba onundamı dişi geliyo!!
Cnm benim annem de sütten kestiği zaman adet olurmuş,normaldir yani,hatta şimdi seni süt koruyodur,öyle derler...
çok geçmiş olsun
sen evdemisin cnm hayırdır??
ben hala öyle gezdiremiyorum Dağhanı tişört,şort filan giydiriyorum hatta çorap bile
sağol cnm iyiyiz bizde benimkide uyuyo bende sütçü bekliyorum zile basmasın diye sinir oldum gelmedi..
olabilir cnm bizde seni öptük.
slmm cnm daha geçmedimi kusması nedir bu ya??Gülhancım yandı valla..
ohh afiyet bal şeker olsun cnm...
selam olsun canlar,,,
kızlar ya defne nin hala öksürügü geçmedi ve bu sabah kustu dün gecede huysuzluktan kudurdu diyebilirim ne yapacagımı şaşırdım ya(((((( yarn kan sonuçlarını gösteririken defeneyide göötürcem öksürük geçmezse film çekicez demişti çektirelim bakalım.. oyyyy oyyy inş. bronşit falan demez allahım lütfen yaaa..
birsen geçmiş olsun cnm demek kusma salgını varmışş he?? kutlayın demesi gibi hey salgında illa bizi bulur... inş. şimdi iyidir??
filizcim hoşgeldin cnm tatilinin güzel geçmesine çok sevindim.. ama buradan sonra orası ve sessizlik hiç çekilmiyor dimi?? cnm şu oyun grubunu iyi düşünmüşsün bende çok istiyorum kışa bakalım..bide adet konusunda dra gitmesende bi tel. açıp sorabilirsin.. görüşürüz cnm..
banunun eşinede geçmiş olsun inş. eşide çabucak toparlar...
pınarcım yine gezmelerde coşmuşsun :)))
ferdacım öpüyorum cnm dağhanımı ve seni..
tülaycım kolay gelsin çok çok öpüyorum...
kızlar aklımda kalanlar bukadardı herkese sevgiler...
Size yazdıktan sonra Defne uyandı hemen. Oynacık azcık. Çorbasını içirdim. Danino hastası oldu benim kız. Hergün 4 taneye tamamlamadan içi rahat etmiyor. Onları yedirdim. Belki yer diye yoğurt mayaladım bakalım yarın denicem. Sonra akşam için kakaolu puding yapayım dedim kocişime. Onu yaparken Defdef'de dolanıyordu yanımda. Bi ara kayboldu gözden ve bir küttt sesi. Nasıl becerdiyse küvetin içine atmış kendini ya eyvahedigeldismile Halbuki dışarıdan boynuna geliyor hizası. Nasıl yaptı, nasıl atladı içine anlamadım. Alnının sağ tarafı morarıp şişti. Ağlata ağlata buz tuttum. Doktor kontrol altında tut dedi. Neyse sustu hemen. Keyfide yerindeydi. Şişlik indi az kaldı, morlukta bayağı azaldı. Çok ağladı terledi diye duşa girdik birlikte. Önce ben yıkandım sonra onu yıkadım. O arada eşim geldi. Hemen yemeğimi koydum. Makarna pişirdim. Salata yaptım. Yedik, mutfak toparladım, şimdi uyudu Defdoş. Koltukta yatıyor yanımda. İnşallah kısa uyurda akşam uykusuna geç yatmaz.
Bende azcık ayaklarımı uzatıp tv izleyeyim kocişimle. Öptüm sizi kızlar a.s.
selam kizlar a.s.
ay 4 saat önce geçmişi okudum..tam cevap yazacakken eşim geldi..şimdide cogu şeyi unuttum yaf :S aklimda kalanlari yazayim..unuttuklarim kusuruma bakmasin lütfen(
pinarcim geçmiş olsun tatlim..Allah korumus kuzumu ya..cok yaramaz oldu bu cadilar ya..daha 1 sene önce yastik gibi duruyorlardi :) ey gidi günler..neyseki inmiş şişliği..morlugunu yerim onun..o da gecer inşaAllah biran önce a.s.
birsencim canim cok geçmiş olsun ömüşüme..inşaAllah biran önce atlatir kuzum benim a.s.
esencim geçmiş olsun canim ya gene kusmus mercimek..üşüttü herhalde..herşeyi sicaga yakin ilik ver canim..gecer hemencik inşaAllahhh..
nurten defnosada geçmiş olsun ya..inşaAllah önemli bişeyi yoktur..
banucum cok gecmiş olsun eşine a.s.
filizcim hoşgelmişsin canim a.s. keşke acibademe gitmeden birimizi arasaydin..rahmetli anneannem 2 kere ameliyat 1 kere anjio oldu orda..doktoru orda oldugu için mecburen oraya gittik..hayatimizin kazigini yemiştik..ki dedem doktor diye %30 indirimde yapmişlardi güya..nerdeyse soludugumuz havadan bile para alcaklardi..inşaAllah biran önce düzeninize alişirsiniz gene..zor oluyor valla kalabaliktan yanlizliga geciş..ben bile annemde 2 gün kalip eve gelince bi tuhaf oluyorum,elim kalkmiyor hiçbişeye..az cok anliyorum halini..gececektir elbet..
ferda ile pinar bulusuyormus :) hadi bizim içinde iyi keyif yapin
özlem cok dinlenmiş gene bugun :) ha gayret canim..mayis anneleri seninle ve nurtenle gurur duyuyor..yilin camasir suyu ödülünü size vericez :hooray:
Kızlar geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkürler, arada hala topuğum ağrıyor fakat yürümekten yada işlerimi görmekten alıkoyacak kadar değil, genellikle hareketsiz kalınca sızlıyor...yürüyünce hiç hissetmiyorum
Geçmiş olsun kuzuya cnm... bu arada senin adın ne?
Geçmiş olsun prensese ya okudumda tüm bebeklerimiz hasta(
Ahh pınarr okurken eyvahh dedim sen ne kadar korkmuşsundur kimbilir...geçmiş olsun, en hareketli dönemleri bizimde en zor tabi...
Bende dip röflemi yaptıracaktım ama vazgeçmiş gibiyim, güneşte açılıcak iyice yıpranacak çok bakım isteyecek... kağanla zorr
Canım çekti esraaa :)) artık karşılıklı içeriz birer türk kahvesi inş.
Aksilikler üstüste gelmiş gerçekten... bende eşimi kıskanırdım bu durumda bak olmaz ama
aaa hay Allah ya haberim olmadı benim...
Cnm sen işten ayrılmamışmıydın ben öyle hatırladım, ama çocuğun başkasına anne demesi kadar kötü bisey olmasa gerek...
Senin evde çok sıcak demek, kuzular bunalıyor sıcaktan daha haziran başı ya... küresel ısınma bu sene etkisini tam anlamıyla göstermeye başladı
Bende çok korktum bir ara hamilemiyim diye, ama test yaptım değilmiş, neyseki seninde değilmiş henüz hazır değilim bende ama iki bebeği birden büyütüp yetiştirip tabiri caizse aradan çıkarmakta bi yönden bakınca güzel bişey bence
Cnm evine dönmüşsün gözün aydın, seninle görüşmekten çok memnun olurum imkan olursa görüşelim mutlaka, ben 6. ayda adet oldum hala emziriyorum
Cnm böyle düşünme ya o senin evladın nasıl uzaklaşabilir anneden??
Ben olsam tahlilleri yaptırırdım birsen
Kağanında iştah aynı durumda sibel çok üzülüyorum...
Kesin salgın var mafoldu kuzular..
Vayyy 1 kg dondurma :))) kız miden doncak özlemm, dişleriniz uğurlu gelsin
Cnm çok teşk.ler iyiyiz, kağan tam bir su kurbağası :))) yerim o alpişi ben
Hay Allah ya çok kötü olmuş üzüldüm... çabucak geçer inş.
opuyorumnanaktan
Bende özledim eşimi... cuma akşamı gelicek inş.
Geçmiş olsun alpişime..
Çok geçmiş olsn cnm ya, senin için biraz daha zor olacak(
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
patavatsız hamburgerci...
aaaa yok artık yaaaa, bende korktum bir an okuyunca... neyseki değilmiş canım..kağanda huysuz bende sıcağa bağlıyorum
atlatır inş yakında mafoldu kuzular
Kızlarrrrr kağanın dişi çıkıyor, nasıl yırtık bi çocuk oldu bu ya bas bas bağırıyor şu an kanepeden aşağı atıcakmış kendini çilek tabağının içine...niye çilekleri mıncıklamasına izin vermiyoruz diye ağlıyor yaaa kaydirigubbakcemile3
ay yaaaa noldu bu çocuğa anlamıyorum ki ateşi yükseldi 38.5 39 arası değişiyor ama genel durumu maşallah çok iyi huzursuzluğu yok dışardan ateşte hissedilmiyor ama kulağından ölçünce yüksekpooooofffffffffffffff
selam kizlar a.s.
ay 4 saat önce geçmişi okudum..tam cevap yazacakken eşim geldi..şimdide cogu şeyi unuttum yaf :S aklimda kalanlari yazayim..unuttuklarim kusuruma bakmasin lütfen(
pinarcim geçmiş olsun tatlim..Allah korumus kuzumu ya..cok yaramaz oldu bu cadilar ya..daha 1 sene önce yastik gibi duruyorlardi :) ey gidi günler..neyseki inmiş şişliği..morlugunu yerim onun..o da gecer inşaAllah biran önce a.s.
filizcim hoşgelmişsin canim a.s. keşke acibademe gitmeden birimizi arasaydin..rahmetli anneannem 2 kere ameliyat 1 kere anjio oldu orda..doktoru orda oldugu için mecburen oraya gittik..hayatimizin kazigini yemiştik..ki dedem doktor diye %30 indirimde yapmişlardi güya..nerdeyse soludugumuz havadan bile para alcaklardi..inşaAllah biran önce düzeninize alişirsiniz gene..zor oluyor valla kalabaliktan yanlizliga geciş..ben bile annemde 2 gün kalip eve gelince bi tuhaf oluyorum,elim kalkmiyor hiçbişeye..az cok anliyorum halini..gececektir elbet..
ferda ile pinar bulusuyormus :) hadi bizim içinde iyi keyif yapin
ay bugun bitsin artik..sabahtan kayinvalideme gittim (he pinarcim sormustu kayinvalidene yakinmisin diye..bak şimdi geldi aklima :) evet canim..yürüme 10dak mesafedeyim)..ögleden sonra eve gelcektim..ama eşimin teyzesi geldi karamürselden..hadi onu bekledim..ee hemende cikamadim..derken 5te eve geldim..6da da eşim geldi..ben hiç bişi yapamadim bugun
eşimin izin tarihi belli olmadigi için rezervasyon yapamamiştik tatil köyüne..p.tesi belli oldu..bende gecen hafta aramiştim yer var demişlerdi diye rahat davrandik iyice..ay eşim bugun bi aradiki yer kalmamiş hiçtemmuzda varmiş yer..ama bizim tatilimiz 19-27 arasi ay bu saatte nereyi bulcaz yaaa püffff..
ay hadi neyse onu atlattim geldim eve..baska bişeylere canım sıkıldı..sonra eşim geldi.."sana 1 iyi 1 kötü haberim var" dedi..kötüyü alayim dedim..yok iyiden basliyim dedi..eşim bir süredir bi ajansla görüşüyordu..ingilizcesini geliştirmek için..istedigin ülkeden (istedigin aksan için) yabanci hoca buluyorlar ve istersen sadece konusma dersi veren hocalari buluyorlar vs vs..neyse bizimkine uygun bulamadilar 1 aydir..eşim ingiliz,erkek ve mühendis istiyordu..ay bulununlarda aksam pendige gelmeyi kabul etmiyordu felan filan..iyi haber hoca bulunmus..kötü haber hoca bayanmişklava: ay ne sinir oldum yaaaa..Allah'tan ders evde olcakta arada bir kollarim onlari artik ama sinir oldum..şokum gecince iyi bi tartişcaz bu konuyu klava:
püf yani..
neysem..dedeciğimi getirmişler..anneme yerleşmiş..yarin onu görmeye gidicem inşaAllah..cok cok özledim onu..az önce konustum telefonda..cok zor konusabiliyor artikcanim ya..dedecim yarin gelicem serrayla dedim..yorulma kizim diyor ya
yarin aksam annemde kalicam..ordaki pc bozuk..eski pc yi kurucam tekrar..özetle anca cuma aksami gelebilirim..herhangi bi değişiklik olursa bana telden ulaşin he :)
hadi öptüm hepinizi a.s. cenem düştü gene :)
aynurcum selam
valla aşımızı vurunduk ordan anneme gectk içime sinmedi dün telefonda sesi iyi gelmedi
gece hanzade hiç uyumadı 12 de yatı sabah 6 da kalktı
bugun gün boyu 1 saat falan uyudu şimdi salak gibiyim
ama yavrum diş cıkarıyor baktım
gripte oldu burnu akıyor
nefes alamıyor
sıcakta mahvediyor bu arada
erken yatan kuzum 2 gündür gec yatıyor ya bende krizlere girdim tabi
neyse canım ben bi hatunu uyutmaya calısıp geliyim işte böle
ayy gecmiş olsun defneye valla hiç göz ayırmaya dalmaya gelmiyor hemen bişi yapma peşindeler
yine benimki şimdilik daha kolay yürümediği için
bu haraketlilikle yürürse bide naparımm bilmem
pınarcıım sorma canım yaaa okuldan çıktıktan sonra o bir saat bir gözüme geliyor valla ama hem komşumun oğlu çok rica etti dersleri baya kötüydü bu dönem inşallah teşekkür alacak yazında devam edicez hem de maddi olarak çok rahatlatıyor bizi baya alıyorum ordan
defdoşa da geçmiş olsun küvete nasıl düştü ki hayret cadıya bak sen lasonil sürseydin hemen hiç morarmıyor o zaman geçmiş olsun tekrara.s.
geçmiş olsun cnm ya defneye,yavrum kıyamam canı çok yanmıştır
sen 2-3 saat uyutmasaydın düşünce gerçi dr.söylemiştir size
inş bişey olmaz kuzuya
Kızlar geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkürler, arada hala topuğum ağrıyor fakat yürümekten yada işlerimi görmekten alıkoyacak kadar değil, genellikle hareketsiz kalınca sızlıyor...yürüyünce hiç hissetmiyorum
Ahh pınarr okurken eyvahh dedim sen ne kadar korkmuşsundur kimbilir...geçmiş olsun, en hareketli dönemleri bizimde en zor tabi...
Senin evde çok sıcak demek, kuzular bunalıyor sıcaktan daha haziran başı ya... küresel ısınma bu sene etkisini tam anlamıyla göstermeye başladı
günaydın kızlar...naıslsınız..pınar canım geçmiş olsun.valla kapıları açık bırakmamak lazım bu bıcırıklardan herşey beklenir.selinde daha çok klozetle meşgul oluyor banyoda bendaartık üzerine ağırlık koydumki kadlıramıyor o bişy değil farketmesem elinde ne varsa klozete atacak:)
esen canım afiyet olsun.
pınar defnoş içinde dıyecek bısey bulamıyorum maşallahtan baska ama allahtan daha sert düşmemiş banyo cok tehlıkelı aman dıkkat canım
buarada bıızm kızda balkonun kapısını acık bulunca hoppp balkona gıdıp dıkılıyo abla abı dıye asagıdakı çocuklara bagırıyo öle tatlıkı sıpaahihoyyyt
gecelerı nasıl yatırıyosunuz ben cıtcılı kısa kollu badısıyle pıjama gıydırıp yatırdım gecen gun dun sabah burnu akıyodu anlamadım gıttı sıcakta oluyo gece ama üstünü acıyo hep ondan oldu sanırımCADIARZU
[B]burcu esen tülay aynur hatis beta merhaba kızlara.s.
sıze bı haber vereyım bana gelenler bılır şırvan vardıya nisan ayı annesı benım ünv arkadasım o hamılee:dance:[/B]
merhaba kızlar.....erken saatte kalktım bugün annemin evini temizlemeye giriştim annemle çocuklar altkat komşumuza indiler bütün evi sildim süpürdüm
annem efamlıdır bütün koltuk kanepe çekilerek silindi toz alındı...
en son çamaşır astım.bezelye attım ocağa....kabak soydum fırında kızaracak sonra yoğurtlarız...kendimi ve çocukları yıkadım...şimdi ömeri uyuttum....eczaneye gidecğeim ömere ishal maması alacağım kusma bitti ishal oldu....pöfffffffff......
pınarım geçmiş olsun harketli çocukların kaderi kafa göz yarmak benim alişi görseniz gazi gibi
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Hasta bebıslere cok gecmıs olsun.Ben cok yoğunum gıremıyorum bu aralar.Gunduz hıç ısım bıtmıyor.Bıde haftasonu bı arkadaslar gelıcek Yalovaya ya ama sız tanımazsınız::))Onların telasıda var.Malum yarın gıdıceğım ıcın bugun herseyı halletmem lazımdı.Ama holloldu mu tabıkı hayır.Gecede su Semos karusu ve aılesıyle gece 12 den once evlere gırmıyoruz.Eee durum boyle olunca yetısemıyorum hıc bır seye.
Aklımdayken yazayım bebefonu olan varsa getırsın kızlar.Uyuyan bebışlere lazım olucak.
Şimdi sarma sarıyorum gece gelırım ınsallah tabıı en erken 12 de:)
ay yaaaa noldu bu çocuğa anlamıyorum ki ateşi yükseldi 38.5 39 arası değişiyor ama genel durumu maşallah çok iyi huzursuzluğu yok dışardan ateşte hissedilmiyor ama kulağından ölçünce yüksekpooooofffffffffffffff
ılık duş yaptırdım dolven verdim inmezse dr a götürücem((
Kızlar bİr sÜre netİm yok. Bİzİmkİsİ ortak kullanımdı, İptal etmİŞler hepsİnİ( yenİsİnİ baĞlatana kadar yokum anlıycaĞınız. Benİ Özleyİn olur mu? :)))
hepİnİze İyİ akŞamlar.
ıyi geceler kızlar hepinize,
Ohh sonunda saçımı boyattım üstümden yük kalktı,[bizimkide babasıyla uyumuş geldimki uyuyor,kocam yine spora gitti,bizimkiside 9.30 uyandı bu gece uzun olacak galiba mafoldumben neyse şimdi kocam geldi duşta,bende bizimkine bi muhalleb yapıyımda keyifliyken yesin bari..
Buraardayım görüşürüz..
Bugün düzeldi kakasinin kivami canim, disten oluyor sanirim, üstten iki disi bugün yarin patlayacak gibi duruyor...
Off kuzuma gecmis olsun. Nasil basardi acaba düsmeyi, benimde kafama takildi:uhm:
Iyi Aksamlar Kizlar,
Moralim sifirin altinda sifir...
Annemler bugün Türkiye'den döndüler. Kardesimi o kadar uyarmama ragmen, bileziklerini kolunda göstere göstere gelmis. Polis gümrükte sorguya almis bunlari 3 saat. Neredeyse kacakciliktan tutuklanacaklarmis. Valizleri falan hep aranmis...1100 Euro para cezasina carptirilmislar. Nasil üzüldüm anlatamam. Polisler yabanci düsmaniymis, cok kötü muamele etmisler, asagilamislar falan. Mahkemeye verecegim diyor ama sanmiyorum parasini kurtaracagini. Basitce, bir hirka giyse ya da sirt cantasinda tasisaydi bilezikleri birsey olmayacakti. Hic altin bilezik takmayan kiz, bir anda neden bilezik takar bunuda anlamis degilim? Pfööfff...
O yetmiyormus gibi esimde bugün arabanin sol ön camini bizim balkonun demirine carpti parktan cikarken. Bir sürü masrafta ona yoktan yere. Kabus gibi bir gün anlayacaginiz. Icim icimi yiyiyor...
ayy canım benim yaa bu bebişler büyüyene kadar napcaz bilmem sizindedişten olmasın bak bi iyice azınaay yaaaa noldu bu çocuğa anlamıyorum ki ateşi yükseldi 38.5 39 arası değişiyor ama genel durumu maşallah çok iyi huzursuzluğu yok dışardan ateşte hissedilmiyor ama kulağından ölçünce yüksekpooooofffffffffffffff
geçer inşallah cnm yaaa,tühh ne olduu fıstığaa..
özlemezmiyim cnm hiç hadi çabuk gel..
İyi geceler kızlar hepinize,
Buraardayım görüşürüz../COLOR]
Iyi Aksamlar Kizlar,
Annemler bugün Türkiye'den döndüler. Kardesimi o kadar uyarmama ragmen, bileziklerini kolunda göstere göstere gelmis. Polis gümrükte sorguya almis bunlari 3 saat. Neredeyse kacakciliktan tutuklanacaklarmis. Valizleri falan hep aranmis...1100 Euro para cezasina carptirilmislar. Nasil üzüldüm anlatamam. Polisler yabanci düsmaniymis, cok kötü muamele etmisler, asagilamislar falan. Mahkemeye verecegim diyor ama sanmiyorum parasini kurtaracagini. Basitce, bir hirka giyse ya da sirt cantasinda tasisaydi bilezikleri birsey olmayacakti. Hic altin bilezik takmayan kiz, bir anda neden bilezik takar bunuda anlamis degilim? Pfööfff...
O yetmiyormus gibi esimde bugün arabanin sol ön camini bizim balkonun demirine carpti parktan cikarken. Bir sürü masrafta ona yoktan yere. Kabus gibi bir gün anlayacaginiz. Icim icimi yiyiyor...
aynı renk ama bi ara atarm tabii cnm..güle güle kullan cnm yeni saç rengini
resmini bekliyoruz
bide gezmiyorum demiyomu hatun ...a.s.gez anam gez benim annem kayınvalidemde burda olsa bende durmam valla...İyi geceler kızlar a.s.
Bu sabah uyanınca kafama esti hadi anneme gideyim dedim. Atladım taksiye kahvaltıya gittim. Hep o bana gelecek değil ya kaydirigubbakcemile3 Süpriz yaptım nasıl sevindi anneciğim. O da öğleden sonrası için izin aldı işten. Akşam eşim gelip alana kadar gezdik. Dolaştık, kuzumu parka götürdük, yemek yedik, nargile keyfi yaptık. Eşim geliyorum diyince girdik eve kaydirigubbakcemile3
Eve geldim yemek yok diye hemen kıymalı yumurta ile makarna yaptım kocişe yedi. Sonra kayınvalidemler geldi çaya. Onları gönderdik 10 gibi. Defdoş'u uyuttum size bakayım dedim a.s.
Yarın sabah yine sporum var. Anam gidiyorum gidiyorum bi değişiklik yok valla sıkıntı geldi heeee kötükedihüso
Sonrada gelir ütülerimi yaparım. Annem gitmeden cumartesi için elmalı kurabiyelerimi de yaptım mı tamamdır alkisalkisalkis Hep kayınvalidem ile yapardım. İlk defa kendim yapıcam inşallah güzel olurda mahcup olmam size kızlar a.s.
Hadi azcık dinleneyim ben öptüm sizleri a.s.
ayy üzüldüm bak cnm,ne cezası peki bu,hakları varmı böyle bişeye yani,Iyi Aksamlar Kizlar,
Hadi güzel günlerde kullan tatlım saçını a.s.
Defdef'de bu aralar hep geç yatıyor. Bu gece neyseki 10'da uyuttum. Gerçi 2 sefer ağlayarak uyandı ama bide şu gece uyanmaları kesilseydi. Sen Dağhan'ın gece emmesini kesince uyanmaları bitti mi canım ya :uhm:
Sevindim canım düzelmesine. Dişler yapıyor heralde a.s.
Sorma valla tahminime göre küvetin kenarına tutundu. Ayaklarını da tuvalete dayayıp attı kendini. Zor bi hareket ama bu sabah yine onun gibi yapmaya çalıştı. Haftasonu oraya da kilit alacağım da rahat edeyim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?