İlk gün bizi otelden atarlar bence cnmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Sağolasın canım a.s.
Merhaba tatlım a.s. Valla ya hepimiz toptan bi tatile gitsek ne güzel olur dimi düşünsene pilajın ve otelin halini kaydirigubbakcemile3
oyy 30 derece he...temmuz ağustosu düşünemiyorum o zaman...bizim ev accuk serin şkr ...sırf bu yüzden üst kata taşınmak istemiyorum valla sıcakta çok bunalıyorum ben...
sen de tatili düşün cnm serinlersinkaydirigubbakcemile3
VALLA NE İYİ OLURDU YA a.s.
evde bulsam arıcamda güzelim seni bulana aşkolsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gezgiç hatun..ne zaman müsaitsen görüşelim cnmartık haftasonuda geldi ama yinede bu hafta olsun dersen haberleşelim.
Ne güzel dimi tatil planları,siz dönüyosunuz biz gidiyoruz galiba,tarihler çöakışsaydı orda bi gece görüşürdük,Diidim Bodruma yarım saat zemuszemus ..Ayy sanki burda görüştükde orası kaldı tövbe yarabbimm..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ohh siz şimdi çay keyfindesinizdir,hadi afiyet olsun öptüm kuzuyu..
İlk gün bizi otelden atarlar bence cnmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
selam millet a.s.
Ayy sinir oldum pencerenin önünde oturuyorum,süt istedim Dağhan uyuyo zile basmasınlar diye bekliyim dedim yuh yani nerdeyse bi saat oldu gelmediler,şimdi arayıp fırçalıcam,bidaha süt alamıcam ona üzülürüm,en yakında orası..hey yarabbimm..
Neyse bekliyelim baklaım,yatıcaktım bende azıcık oğlum uyurken,bugün pek tadı yok,çorba yaptım yemedi,yumurta pişirdim yemedi,acaba bizimdemi dişler geliyo anlamadım baktırmıyoda..
Bende biraz ütü yaptım yine,yemeğimi yaptım,habire ev toparlıyorum zaten,ayy artık benim ev hiç derli toplu değil kızlar yaa sizinde öylemi,benim evim önceden kitap gibiydi boshayallersmile
Vee benimkinin sesi geldi,,bi bakıyım...
byeee
ferda biz akşama kadar evde yokuz akşam bi gidiyorum önceki gün derleyip toparladığım sabah yine toplayıp işe gittiğim ev darmaduman(
Sağolasın canım a.s.
Merhaba tatlım a.s. Valla ya hepimiz toptan bi tatile gitsek ne güzel olur dimi düşünsene pilajın ve otelin halini kaydirigubbakcemile3
araba var cnm henüz Dağhanla yalnız hiç kullanmadım ilk denemem olacak yarı yolda arabayı biyere çekip taksiyle gelirsem şaşırma...:))kaydirigubbakcemile3 valla elimden geldiğince hızlı olurum planım yoksa bigün öncesinden olmasada olur yanii yerimseniben ama senide aynı hızla beklerim ona göree....vereliniortakAman canım evinin kıymetini bil valla. Hadi kışın iyi oluyor. Sabahtan itibaren güneş aldığı için en soğuk havada bile en fazla 2'de yakıyorum kombiyi ama yazın hiç çekilmiyor ya
a.s.
Yok canım annemi gönderdim şimdi azcık pc keyfi yapıyorum kızım uyurken a.s. Anam senle 1 gün önceden haberleştik mi ben evde olurum merak etme sen. Yapıcak bişey yok diye atıyorum kendimi dışarı hep. Sende araba falan var mı? Kalk gel desem bi anda çıkıp gelebilir misin yoksa 1 gün önceden haberleşmemiz mi gerekiyor. Ona göre bakarsın sabahtan ararım da çıkar geliverirsin bacıııı a.s.
Kesinnn 1 gün tutsalar yine iyi kaydirigubbakcemile3
Bende öyle acele derim zile basmayın bekliyorum balkonda derim 1 saatte gelirler. Bişey demesem zırt diye biterler kapıda. Sakin ol neyse sinirlenme boşver a.s.
Bende bi odayı toplasam diğer oda dağılıyor. Boşver bırak akşama kadar dağıtsın. Akşam saati toparlarsın. Yoksa her dakika elinde bişey dolanmak gerek. Takma kafana a.s.
kızlar banunun eşi çıkmış ameliyattan.2 gün yatıcakmış hastanede selamı var hepinize
wayy pınar süper fikir.artık otel sahipleri işi bırakır oteli bize emanet ederler:))
kızlar banunun eşi çıkmış ameliyattan.2 gün yatıcakmış hastanede selamı var hepinize
araba var cnm henüz Dağhanla yalnız hiç kullanmadım ilk denemem olacak yarı yolda arabayı biyere çekip taksiyle gelirsem şaşırma...:))kaydirigubbakcemile3 valla elimden geldiğince hızlı olurum planım yoksa bigün öncesinden olmasada olur yanii yerimseniben ama senide aynı hızla beklerim ona göree....vereliniortak
iyi bari sevindim...
kızlar kadar ileti yaptım ama yazmaya vaktim yok tek tek kusura bakmayın lütfen
görümcem aradı zeynebi çok özlemişler eltisiyle beraber ailecek geliyorlarmış
bişeyler hazırlayayım bende kociş de gelir şimdi
zeynebi şimdi uyuttum inş biraz uyur da hallederim bende
yemeklerimi koydum piştiler çok şükür biraz toz aldım zeynebin odasını topladım
çamaşırları yerleştirdim
yakında motor taktırıcam bi yerlerime
kaydirigubbakcemile3
selam olsun canlar,,,
kızlar ya defne nin hala öksürügü geçmedi ve bu sabah kustu dün gecede huysuzluktan kudurdu diyebilirim ne yapacagımı şaşırdım ya(((((( yarn kan sonuçlarını gösteririken defeneyide göötürcem öksürük geçmezse film çekicez demişti çektirelim bakalım.. oyyyy oyyy inş. bronşit falan demez allahım lütfen yaaa..
birsen geçmiş olsun cnm demek kusma salgını varmışş he?? kutlayın demesi gibi hey salgında illa bizi bulur... inş. şimdi iyidir??
filizcim hoşgeldin cnm tatilinin güzel geçmesine çok sevindim.. ama buradan sonra orası ve sessizlik hiç çekilmiyor dimi?? cnm şu oyun grubunu iyi düşünmüşsün bende çok istiyorum kışa bakalım..bide adet konusunda dra gitmesende bi tel. açıp sorabilirsin.. görüşürüz cnm..
banunun eşinede geçmiş olsun inş. eşide çabucak toparlar...
pınarcım yine gezmelerde coşmuşsun :)))
ferdacım öpüyorum cnm dağhanımı ve seni..
tülaycım kolay gelsin çok çok öpüyorum...
kızlar aklımda kalanlar bukadardı herkese sevgiler...
selam kizlar son dersteyim resim yapiyoruz:))
eve gidip ders verip Ahseni alicam alisverise gidicez
nurtencim gecmis olsun canim bronsit degildir insallah kusma olayi Ahsende de ioluyor cok can sikici bi durum
banucum esine gecmis olsuna.s.
ooooo ferda hanim bulusma planlari yapiliyor bakiyorum supersinizzzza.s.
ee hep siz buluşmayın hayatım sıra bizde :))selam kizlar son dersteyim resim yapiyoruz:))
eve gidip ders verip Ahseni alicam alisverise gidicez
nurtencim gecmis olsun canim bronsit degildir insallah kusma olayi Ahsende de ioluyor cok can sikici bi durum
banucum esine gecmis olsuna.s.
ooooo ferda hanim bulusma planlari yapiliyor bakiyorum supersinizzzza.s.
bencede al yani güzelim zaten sen nasıl durdun bu zamana kadar?? :=))Kesin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Aleyküm selam canım a.s. Çok sevindim hadi bununla geçmiş olsun inşallah a.s.
Tamam canım anladım. O zaman en kısa zamanda buluşuyoruz inşallah a.s. Ben zaten hazırlanıp evden çıkma konusunda fena hızlıyım. Çantamız hep hazır. Zırt diye çıkıveriyorum kaydirigubbakcemile3 Bende bu ay yazılıyorum ehliyete. Kısmetse ağustos sınavında alırsam karada ölüm yok bana zemuszemus
Afferim bacım yap yap yor kendini bu kadar madalya vericekler sanaklava:
Sağolasın canım a.s. Size de çok geçmiş olsun. Hastanede yattığımız zaman Defne'nin ciğerinde leke görülmüştü. Öksürüğü geçmiyordu. Zinnat antibiyotik kullandık çok şükür kesildi. Sende bi film çektir mutlaka a.s.
Kolay gelsin canım a.s. Bu sürekli takıldığımız grupta bi arkadaşım var. O da öğretmen. Her akşam iş çıkışı özel derse gidiyor garibim. Aklıma sen geliyorsun hemen. Allah kolaylık versin hadi o nişanlı daha. Sen bide çocukla yapıyorsun bravo valla a.s.
ayy kuzum yaa tühh,deliriyolarya küvet diye kafaüstü atmıştır kendini,kapıyı hep kapalı tut güzelim,bizimki de banyo hastası afedersin tuvaletimi bile beraber yapıyoruz :))ilk fırsatta çöpü karıştırıyo,tuvalet kağıdını çekiştiriyor ve viledaya sarılıyor:Size yazdıktan sonra Defne uyandı hemen. Oynacık azcık. Çorbasını içirdim. Danino hastası oldu benim kız. Hergün 4 taneye tamamlamadan içi rahat etmiyor. Onları yedirdim. Belki yer diye yoğurt mayaladım bakalım yarın denicem. Sonra akşam için kakaolu puding yapayım dedim kocişime. Onu yaparken Defdef'de dolanıyordu yanımda. Bi ara kayboldu gözden ve bir küttt sesi. Nasıl becerdiyse küvetin içine atmış kendini ya eyvahedigeldismile Halbuki dışarıdan boynuna geliyor hizası. Nasıl yaptı, nasıl atladı içine anlamadım. Alnının sağ tarafı morarıp şişti. Ağlata ağlata buz tuttum. Doktor kontrol altında tut dedi. Neyse sustu hemen. Keyfide yerindeydi. Şişlik indi az kaldı, morlukta bayağı azaldı. Çok ağladı terledi diye duşa girdik birlikte. Önce ben yıkandım sonra onu yıkadım. O arada eşim geldi. Hemen yemeğimi koydum. Makarna pişirdim. Salata yaptım. Yedik, mutfak toparladım, şimdi uyudu Defdoş. Koltukta yatıyor yanımda. İnşallah kısa uyurda akşam uykusuna geç yatmaz.
Bende azcık ayaklarımı uzatıp tv izleyeyim kocişimle. Öptüm sizi kızlar a.s.
inşalalh kötü bişey çıkmaz cnm,bizde sizi öpüyoruzselam olsun canlar,,,
kızlar ya defne nin hala öksürügü geçmedi ve bu sabah kustu dün gecede huysuzluktan kudurdu diyebilirim ne yapacagımı şaşırdım ya(((((( yarn kan sonuçlarını gösteririken defeneyide göötürcem öksürük geçmezse film çekicez demişti çektirelim bakalım.. oyyyy oyyy inş. bronşit falan demez allahım lütfen yaaa..
birsen geçmiş olsun cnm demek kusma salgını varmışş he?? kutlayın demesi gibi hey salgında illa bizi bulur... inş. şimdi iyidir??
filizcim hoşgeldin cnm tatilinin güzel geçmesine çok sevindim.. ama buradan sonra orası ve sessizlik hiç çekilmiyor dimi?? cnm şu oyun grubunu iyi düşünmüşsün bende çok istiyorum kışa bakalım..bide adet konusunda dra gitmesende bi tel. açıp sorabilirsin.. görüşürüz cnm..
banunun eşinede geçmiş olsun inş. eşide çabucak toparlar...
pınarcım yine gezmelerde coşmuşsun :)))
ferdacım öpüyorum cnm dağhanımı ve seni..
tülaycım kolay gelsin çok çok öpüyorum...
kızlar aklımda kalanlar bukadardı herkese sevgiler...
doğrudur cnm Allah kolaylık versin hepimizede.ferda biz akşama kadar evde yokuz akşam bi gidiyorum önceki gün derleyip toparladığım sabah yine toplayıp işe gittiğim ev darmaduman(
hay maşallahkızlar kadar ileti yaptım ama yazmaya vaktim yok tek tek kusura bakmayın lütfen
görümcem aradı zeynebi çok özlemişler eltisiyle beraber ailecek geliyorlarmış
bişeyler hazırlayayım bende kociş de gelir şimdi
zeynebi şimdi uyuttum inş biraz uyur da hallederim bende
yemeklerimi koydum piştiler çok şükür biraz toz aldım zeynebin odasını topladım
çamaşırları yerleştirdim
yakında motor taktırıcam bi yerlerime
kaydirigubbakcemile3
Bende annemi yolcu ettim, face'e arkadaşımın nişan eğlencesinin resimlerini ekledim, kıymalı patates yemeği yapıcam akşama soydum suya koydum ama az geldi gözüme. Defdoş uyuyor. Uyansın da bakkaldan isteyeyim bikaç patates daha. Özellikle az alıyorum yok durunca yeşil yeşil oluyorlar hemen sinir oluyorum, atıyorum sonra.
Az daha uyusa kuzum da bende biraz daha dinlensem a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?