2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Sağolasın canım a.s.

Merhaba tatlım a.s. Valla ya hepimiz toptan bi tatile gitsek ne güzel olur dimi düşünsene pilajın ve otelin halini kaydirigubbakcemile3
İlk gün bizi otelden atarlar bence cnmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selam millet a.s.

Ayy sinir oldum pencerenin önünde oturuyorum,süt istedim Dağhan uyuyo zile basmasınlar diye bekliyim dedim yuh yani nerdeyse bi saat oldu gelmediler,şimdi arayıp fırçalıcam,bidaha süt alamıcam ona üzülürüm,en yakında orası..hey yarabbimm..

Neyse bekliyelim baklaım,yatıcaktım bende azıcık oğlum uyurken,bugün pek tadı yok,çorba yaptım yemedi,yumurta pişirdim yemedi,acaba bizimdemi dişler geliyo anlamadım baktırmıyoda..

Bende biraz ütü yaptım yine,yemeğimi yaptım,habire ev toparlıyorum zaten,ayy artık benim ev hiç derli toplu değil kızlar yaa sizinde öylemi,benim evim önceden kitap gibiydi boshayallersmile

Vee benimkinin sesi geldi,,bi bakıyım...

byeee

Aman canım evinin kıymetini bil valla. Hadi kışın iyi oluyor. Sabahtan itibaren güneş aldığı için en soğuk havada bile en fazla 2'de yakıyorum kombiyi ama yazın hiç çekilmiyor ya

VALLA NE İYİ OLURDU YA a.s.

a.s.

Yok canım annemi gönderdim şimdi azcık pc keyfi yapıyorum kızım uyurken a.s. Anam senle 1 gün önceden haberleştik mi ben evde olurum merak etme sen. Yapıcak bişey yok diye atıyorum kendimi dışarı hep. Sende araba falan var mı? Kalk gel desem bi anda çıkıp gelebilir misin yoksa 1 gün önceden haberleşmemiz mi gerekiyor. Ona göre bakarsın sabahtan ararım da çıkar geliverirsin bacıııı a.s.

İlk gün bizi otelden atarlar bence cnmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kesinnn 1 gün tutsalar yine iyi kaydirigubbakcemile3

Bende öyle acele derim zile basmayın bekliyorum balkonda derim 1 saatte gelirler. Bişey demesem zırt diye biterler kapıda. Sakin ol neyse sinirlenme boşver a.s.

Bende bi odayı toplasam diğer oda dağılıyor. Boşver bırak akşama kadar dağıtsın. Akşam saati toparlarsın. Yoksa her dakika elinde bişey dolanmak gerek. Takma kafana a.s.

Bende annemi yolcu ettim, face'e arkadaşımın nişan eğlencesinin resimlerini ekledim, kıymalı patates yemeği yapıcam akşama soydum suya koydum ama az geldi gözüme. Defdoş uyuyor. Uyansın da bakkaldan isteyeyim bikaç patates daha. Özellikle az alıyorum yok durunca yeşil yeşil oluyorlar hemen sinir oluyorum, atıyorum sonra.

Az daha uyusa kuzum da bende biraz daha dinlensem a.s.

ferda biz akşama kadar evde yokuz akşam bi gidiyorum önceki gün derleyip toparladığım sabah yine toplayıp işe gittiğim ev darmaduman(

Sağolasın canım a.s.

Merhaba tatlım a.s. Valla ya hepimiz toptan bi tatile gitsek ne güzel olur dimi düşünsene pilajın ve otelin halini kaydirigubbakcemile3

araba var cnm henüz Dağhanla yalnız hiç kullanmadım ilk denemem olacak yarı yolda arabayı biyere çekip taksiyle gelirsem şaşırma...:))kaydirigubbakcemile3 valla elimden geldiğince hızlı olurum planım yoksa bigün öncesinden olmasada olur yanii yerimseniben ama senide aynı hızla beklerim ona göree....vereliniortak
kızlar banunun eşi çıkmış ameliyattan.2 gün yatıcakmış hastanede selamı var hepinize

iyi bari sevindim...

kızlar kadar ileti yaptım ama yazmaya vaktim yok tek tek kusura bakmayın lütfen
görümcem aradı zeynebi çok özlemişler eltisiyle beraber ailecek geliyorlarmış
bişeyler hazırlayayım bende kociş de gelir şimdi
zeynebi şimdi uyuttum inş biraz uyur da hallederim bende
yemeklerimi koydum piştiler çok şükür biraz toz aldım zeynebin odasını topladım
çamaşırları yerleştirdim
yakında motor taktırıcam bi yerlerime
kaydirigubbakcemile3

selam olsun canlar,,,

kızlar ya defne nin hala öksürügü geçmedi ve bu sabah kustu dün gecede huysuzluktan kudurdu diyebilirim ne yapacagımı şaşırdım ya(((((( yarn kan sonuçlarını gösteririken defeneyide göötürcem öksürük geçmezse film çekicez demişti çektirelim bakalım.. oyyyy oyyy inş. bronşit falan demez allahım lütfen yaaa..

birsen geçmiş olsun cnm demek kusma salgını varmışş he?? kutlayın demesi gibi hey salgında illa bizi bulur... inş. şimdi iyidir??

filizcim hoşgeldin cnm tatilinin güzel geçmesine çok sevindim.. ama buradan sonra orası ve sessizlik hiç çekilmiyor dimi?? cnm şu oyun grubunu iyi düşünmüşsün bende çok istiyorum kışa bakalım..bide adet konusunda dra gitmesende bi tel. açıp sorabilirsin.. görüşürüz cnm..

banunun eşinede geçmiş olsun inş. eşide çabucak toparlar...

pınarcım yine gezmelerde coşmuşsun :)))

ferdacım öpüyorum cnm dağhanımı ve seni..

tülaycım kolay gelsin çok çok öpüyorum...

kızlar aklımda kalanlar bukadardı herkese sevgiler...

selam kizlar son dersteyim resim yapiyoruz:))
eve gidip ders verip Ahseni alicam alisverise gidicez

nurtencim gecmis olsun canim bronsit degildir insallah kusma olayi Ahsende de ioluyor cok can sikici bi durum

banucum esine gecmis olsuna.s.

ooooo ferda hanim bulusma planlari yapiliyor bakiyorum supersinizzzza.s.

wayy pınar süper fikir.artık otel sahipleri işi bırakır oteli bize emanet ederler:))

Kesin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar banunun eşi çıkmış ameliyattan.2 gün yatıcakmış hastanede selamı var hepinize

Aleyküm selam canım a.s. Çok sevindim hadi bununla geçmiş olsun inşallah a.s.

Tamam canım anladım. O zaman en kısa zamanda buluşuyoruz inşallah a.s. Ben zaten hazırlanıp evden çıkma konusunda fena hızlıyım. Çantamız hep hazır. Zırt diye çıkıveriyorum kaydirigubbakcemile3 Bende bu ay yazılıyorum ehliyete. Kısmetse ağustos sınavında alırsam karada ölüm yok bana zemuszemus

Afferim bacım yap yap yor kendini bu kadar madalya vericekler sana klava:

Sağolasın canım a.s. Size de çok geçmiş olsun. Hastanede yattığımız zaman Defne'nin ciğerinde leke görülmüştü. Öksürüğü geçmiyordu. Zinnat antibiyotik kullandık çok şükür kesildi. Sende bi film çektir mutlaka a.s.

Kolay gelsin canım a.s. Bu sürekli takıldığımız grupta bi arkadaşım var. O da öğretmen. Her akşam iş çıkışı özel derse gidiyor garibim. Aklıma sen geliyorsun hemen. Allah kolaylık versin hadi o nişanlı daha. Sen bide çocukla yapıyorsun bravo valla a.s.

Size yazdıktan sonra Defne uyandı hemen. Oynacık azcık. Çorbasını içirdim. Danino hastası oldu benim kız. Hergün 4 taneye tamamlamadan içi rahat etmiyor. Onları yedirdim. Belki yer diye yoğurt mayaladım bakalım yarın denicem. Sonra akşam için kakaolu puding yapayım dedim kocişime. Onu yaparken Defdef'de dolanıyordu yanımda. Bi ara kayboldu gözden ve bir küttt sesi. Nasıl becerdiyse küvetin içine atmış kendini ya eyvahedigeldismile Halbuki dışarıdan boynuna geliyor hizası. Nasıl yaptı, nasıl atladı içine anlamadım. Alnının sağ tarafı morarıp şişti. Ağlata ağlata buz tuttum. Doktor kontrol altında tut dedi. Neyse sustu hemen. Keyfide yerindeydi. Şişlik indi az kaldı, morlukta bayağı azaldı. Çok ağladı terledi diye duşa girdik birlikte. Önce ben yıkandım sonra onu yıkadım. O arada eşim geldi. Hemen yemeğimi koydum. Makarna pişirdim. Salata yaptım. Yedik, mutfak toparladım, şimdi uyudu Defdoş. Koltukta yatıyor yanımda. İnşallah kısa uyurda akşam uykusuna geç yatmaz.

Bende azcık ayaklarımı uzatıp tv izleyeyim kocişimle. Öptüm sizi kızlar a.s.

ee hep siz buluşmayın hayatım sıra bizde :))
bencede al yani güzelim zaten sen nasıl durdun bu zamana kadar?? :=)) tamam görüşürüz en kısa zamanda..tabii gelemsi bişey değilde bakalım ben evi bulabilecekmiyim..akannehir
ayy kuzum yaa tühh,deliriyolarya küvet diye kafaüstü atmıştır kendini,kapıyı hep kapalı tut güzelim,bizimki de banyo hastası afedersin tuvaletimi bile beraber yapıyoruz :))ilk fırsatta çöpü karıştırıyo,tuvalet kağıdını çekiştiriyor ve viledaya sarılıyor:( mafoldumben çok geçmiş olsun kuzumanazar değdi heralde..hadi kocanla keyfine bak..
inşalalh kötü bişey çıkmaz cnm,bizde sizi öpüyoruz
ferda biz akşama kadar evde yokuz akşam bi gidiyorum önceki gün derleyip toparladığım sabah yine toplayıp işe gittiğim ev darmaduman(
doğrudur cnm Allah kolaylık versin hepimizede.
hay maşallah

resimlerinizi gördüm iyi eğlenmişsiniz...

kocişim geldi,yemeğimizi yedik,ben hmene kuaföre çufçufladım saçımı boyatmaya ama adamın cenazesi varmış erkenden gitmiş yarına kaldı artık markete uğrayıp geri geldim,mutfağı toparladım Anıl uyutmuştu Dağhanı,o da spora yazılmaya gitti benim adam gaza geldi zayıflıcak inşalah eski fit kocamı özledimmm...neyse oda tok karnına diye bikaç saat sonra gidecek,bende o gelmişken bi duşa giriyim,zaten Dağhan kucağında uyuyor o da maç izliyor hadi ben gittim,şu çıkmadan bi duş alıyım...

selam kızlar nasılsınız?bende okuldan geldim annem yemek yapmış eşim gecikirim deyince anneme gittim kahve içtim sonra bi baktım bizim apartman bahçede çocukları oynatıyor herkes aldım Türko yu gittk benimkide geziyor arkalarından sonra eve çıktık yarın akşam misafirim var hala bişey yapmadım iştende 6 da çıkıyorum artık ne yetişirse diycem.bizden böyle

selam kizlar a.s.

ay 4 saat önce geçmişi okudum..tam cevap yazacakken eşim geldi..şimdide cogu şeyi unuttum yaf :S aklimda kalanlari yazayim..unuttuklarim kusuruma bakmasin lütfen (

pinarcim geçmiş olsun tatlim..Allah korumus kuzumu ya..cok yaramaz oldu bu cadilar ya..daha 1 sene önce yastik gibi duruyorlardi :) ey gidi günler..neyseki inmiş şişliği..morlugunu yerim onun..o da gecer inşaAllah biran önce a.s.

birsencim canim cok geçmiş olsun ömüşüme..inşaAllah biran önce atlatir kuzum benim a.s.

esencim geçmiş olsun canim ya gene kusmus mercimek..üşüttü herhalde..herşeyi sicaga yakin ilik ver canim..gecer hemencik inşaAllahhh..

nurten defnosada geçmiş olsun ya..inşaAllah önemli bişeyi yoktur..

banucum cok gecmiş olsun eşine a.s.

filizcim hoşgelmişsin canim a.s. keşke acibademe gitmeden birimizi arasaydin..rahmetli anneannem 2 kere ameliyat 1 kere anjio oldu orda..doktoru orda oldugu için mecburen oraya gittik..hayatimizin kazigini yemiştik..ki dedem doktor diye %30 indirimde yapmişlardi güya..nerdeyse soludugumuz havadan bile para alcaklardi..inşaAllah biran önce düzeninize alişirsiniz gene..zor oluyor valla kalabaliktan yanlizliga geciş..ben bile annemde 2 gün kalip eve gelince bi tuhaf oluyorum,elim kalkmiyor hiçbişeye..az cok anliyorum halini..gececektir elbet..

ferda ile pinar bulusuyormus :) hadi bizim içinde iyi keyif yapin

özlem cok dinlenmiş gene bugun :) ha gayret canim..mayis anneleri seninle ve nurtenle gurur duyuyor..yilin camasir suyu ödülünü size vericez :hooray:

ay bugun bitsin artik..sabahtan kayinvalideme gittim (he pinarcim sormustu kayinvalidene yakinmisin diye..bak şimdi geldi aklima :) evet canim..yürüme 10dak mesafedeyim )..ögleden sonra eve gelcektim..ama eşimin teyzesi geldi karamürselden..hadi onu bekledim..ee hemende cikamadim..derken 5te eve geldim..6da da eşim geldi..ben hiç bişi yapamadim bugun

eşimin izin tarihi belli olmadigi için rezervasyon yapamamiştik tatil köyüne..p.tesi belli oldu..bende gecen hafta aramiştim yer var demişlerdi diye rahat davrandik iyice..ay eşim bugun bi aradiki yer kalmamiş hiç temmuzda varmiş yer..ama bizim tatilimiz 19-27 arasi ay bu saatte nereyi bulcaz yaaa püffff..

ay hadi neyse onu atlattim geldim eve..baska bişeylere canım sıkıldı..sonra eşim geldi.."sana 1 iyi 1 kötü haberim var" dedi..kötüyü alayim dedim..yok iyiden basliyim dedi..eşim bir süredir bi ajansla görüşüyordu..ingilizcesini geliştirmek için..istedigin ülkeden (istedigin aksan için) yabanci hoca buluyorlar ve istersen sadece konusma dersi veren hocalari buluyorlar vs vs..neyse bizimkine uygun bulamadilar 1 aydir..eşim ingiliz,erkek ve mühendis istiyordu..ay bulununlarda aksam pendige gelmeyi kabul etmiyordu felan filan..iyi haber hoca bulunmus..kötü haber hoca bayanmiş klava: ay ne sinir oldum yaaaa..Allah'tan ders evde olcakta arada bir kollarim onlari artik ama sinir oldum..şokum gecince iyi bi tartişcaz bu konuyu klava:

püf yani..

neysem..dedeciğimi getirmişler..anneme yerleşmiş..yarin onu görmeye gidicem inşaAllah..cok cok özledim onu..az önce konustum telefonda..cok zor konusabiliyor artik canim ya..dedecim yarin gelicem serrayla dedim..yorulma kizim diyor ya

yarin aksam annemde kalicam..ordaki pc bozuk..eski pc yi kurucam tekrar..özetle anca cuma aksami gelebilirim..herhangi bi değişiklik olursa bana telden ulaşin he :)

hadi öptüm hepinizi a.s. cenem düştü gene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…