2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim çok geçmiş olsun prensesime kıyamam ben ona.şimdi nasıl canım ateşi düştümü hanzadenin.umarım birazdaha iyidir.hem diş hem aşı ikisi bir bebişleri çok yoruyo.öp benim için fıstığını.sanada kolay gelsin canımopuyorumnanaktan

ooo bayan hoca hımmm :))olsun be ne olcak ilim için bi araya gelecekler,kıskanma
cnm dedene çok geçmiş olsun,Allah şifa versin.
sana iyi gezmeler bişey olursa haber veririz,
sağol cnm iyiyiz sen nasılsın?
sorma memleketteyken Dağhanda klozete suluğunu atmıştı o kadar dikkat etmemize rağmen Allahtan başüstü kendi düşmemeiş çok korktuk..

günaydın kızlar nasılsınız
günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın?
günaydın cnm şimdi nasıl hanzade?

merhaba gülşahcım,nasılsın görüşmeyeli,eve alıştınmı?
bende Dağhanı pijamayla yatırıyorum hala,üşür diye korkuyorum..

tesekküerler kızlar şimdi uyandı azıcık et suyuna corba yaptım onu yedirdim calpol içirdim
yavrum kafasını kaldıramıyor
hiç alısık degilim ya bi garip geliyor hareketsiz hali
neyse saglıklı olsunda hareketli olsun razıyım
aynurcum senin yerine kocaman öptüm

sen nasılsın alperen nasıl?

nuran canım geçmiş olsun.bu aralar sanırım tüm bebiler böyle umarım çabuk atlatır.

ferdacımya evet dikkatli olmak lazım bunların sağı solu belli olmuyor

nuran canım geçmiş olsun.bu aralar sanırım tüm bebiler böyle umarım çabuk atlatır.

ferdacımya evet dikkatli olmak lazım bunların sağı solu belli olmuyor

sagol tülaycım yaa
aşıyla birlikte olunca üstüste geldi gibi oldu neyse atlatalım inşallah da bu yaz bize sişlerden rahat yok sanırım eyvahedigeldismile

saol ferdacım baya yerlestık sabah bıraz trafık oluyo en gıcıgıda o ya :çok üzgünüm:
bıde park yok evın cıvarında olanlarda emnıyet ıcın onunde barıyer olanlarından degıl öf ya bızım apartmanın bahcesıne yapılacakmıs bıde tam karısımıza beledıye yapacakmış ama onlar yapana kadar yaz bıtecek otekı evde alısmıstı her gun parka gıtmeye

buaksam belkı ıkeaya gelıcem hem bı kac eksık var hemde duruya degısıklık olsun dıye

sen nasılsın daghan nasıl:)

[B]burcu esen tülay aynur hatis beta merhaba kızlara.s.

sıze bı haber vereyım bana gelenler bılır şırvan vardıya nisan ayı annesı benım ünv arkadasım o hamılee:dance:
[/B]

merhaba kızlar.....erken saatte kalktım bugün annemin evini temizlemeye giriştim annemle çocuklar altkat komşumuza indiler bütün evi sildim süpürdüm
annem efamlıdır bütün koltuk kanepe çekilerek silindi toz alındı...
en son çamaşır astım.bezelye attım ocağa....kabak soydum fırında kızaracak sonra yoğurtlarız...kendimi ve çocukları yıkadım...şimdi ömeri uyuttum....eczaneye gidecğeim ömere ishal maması alacağım kusma bitti ishal oldu....pöfffffffff......

burucu cnm tahlilleri yaptırdım temiz. cnm

pınarım geçmiş olsun harketli çocukların kaderi kafa göz yarmak benim alişi görseniz gazi gibi

banu eşine geçmiş olsun cnm

bigudi cnm hava serinse badi ve ince pijama ile yatıyolar bu aralar öle en azından....

ferda .....hatis....nurten..sibel...tubiş..pınar....tülay...beyaz...hulya...simal
ismi aklıma gelemeyen tüm arkadaşlarıma merhaba

semra ve gülhan garusu yok ortalıkta yoksa çoktanmı gittiler yalovaya heha

ayyyy gulsahcim guzel habermis hayirli olsun dileklerimi ilet lutfena.s.

birsooo bitirmissin isleri yaaa benimde bitseydi su okul evimi toparlasaydim poffffff

esenciğim sen yaz temizliği yaprsın cnm

benimde şu evim satılsaydı da bende baksaydım bi ev kendime toplu temizlik olurdu bize...

merhaba canım nasılsın

saol tatlım ıyıyım senın adın ne buarada ?

GÜlŞah merhaba canım.2.bebİŞler tek tek gelİyor gİbİ:)))

bİrsen merhaba canım.

sorma tulaycım bırıncıler ayaklanınca ıkıncıler yola cıktı baksana :)allah herkeze hayırlısını nasıp etsın ınsallahhh
çoçugu olmayana ısteyene versın rabbım:Saruboceq:

ayyyy gulsahcim guzel habermis hayirli olsun dileklerimi ilet lutfena.s.

birsooo bitirmissin isleri yaaa benimde bitseydi su okul evimi toparlasaydim poffffff

esen bugun aklıma ne geldı resımlere bakarken ben sana tarıf verıcektım unuttum ya kusura bakma valla görümcemden aldıgım gıbı yazarım sana:)
sölerım tabı şırvana en kısa zamanda darısı başına inşallah:1hug:

esenciğim sen yaz temizliği yaprsın cnm

benimde şu evim satılsaydı da bende baksaydım bi ev kendime toplu temizlik olurdu bize...

buara satılmasın bırsen bıde ev tasınma işi cıkarsa vay halıne bacım önce telaşelerın hallolsunda
allah gonlune gore versın canım ınsallaha.s.

vet gulsahcim unuttun en kisa zamanda bekliyorum

birsennn valla tatil olsun eve bir giricem cikarana askolsun:)))

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

Hasta bebıslere cok gecmıs olsun.Ben cok yoğunum gıremıyorum bu aralar.Gunduz hıç ısım bıtmıyor.Bıde haftasonu bı arkadaslar gelıcek Yalovaya ya ama sız tanımazsınız::))Onların telasıda var.Malum yarın gıdıceğım ıcın bugun herseyı halletmem lazımdı.Ama holloldu mu tabıkı hayır.Gecede su Semos karusu ve aılesıyle gece 12 den once evlere gırmıyoruz.Eee durum boyle olunca yetısemıyorum hıc bır seye.

Aklımdayken yazayım bebefonu olan varsa getırsın kızlar.Uyuyan bebışlere lazım olucak.

Şimdi sarma sarıyorum gece gelırım ınsallah tabıı en erken 12 de:)

gülşahcığım satılsında telaşelerim hiç önemli değil evimin satılması odak noktam oldu benim.....

gülhan kuzummbende nirde diyorummmmmmmmm bu garuuuu

Cnm büyüyecek yakında ve halden anlayabilecek duruma gelecek o zaman güzelce anlatırsın neden işe gittiğini, üzülme bu kadar sanada yazık...

Diştenmiş demek, atlatıcaklar öyle böyle cnm üzülme, senin adın ne??
Gülşahcım ayağımı incittim sanırım.. burda çok güvercin oluyor, tamda yuva yapıp yavru çıkarma zamanları, balkonlarda yuvalanacak yer arıyorlar, yuvalanıncada pisliği piresi eksik olmuyor, arındırana kadar canı çıkıyor insanın, ağzına çöpü kapan kuş yuvalanmaya geliyor, onu kışkırayım dedim ayağım kaydı balkonda, topuk taban parmak incindi, birazda morluk var parmaklarımda, birazda topukta ağrı...

sıze bı haber vereyım bana gelenler bılır şırvan vardıya nisan ayı annesı benım ünv arkadasım o hamılee:dance:
[/B]

merhaba cnm, hayırlı olsun arkadaşının bebişi :)) ben hiç cesaret edemiyorum cnm valla, olurda kaza kurşununa kurban gidersek kader :))

ohh elinize sağlık, cnm genele antibiyotikten sonra oluyor ishal geçer birkaç güne, iyi olsunda

İyi gezmeler :))

Kızlarrrrr kağanın dişi çıkıyor, nasıl yırtık bi çocuk oldu bu ya bas bas bağırıyor şu an kanepeden aşağı atıcakmış kendini çilek tabağının içine...niye çilekleri mıncıklamasına izin vermiyoruz diye ağlıyor yaaa kaydirigubbakcemile3

Kızlarrr nerdesiniz gelin iki çift laf edelim uyudu kağan :))

iyi bari cnm sevindim,park da yapılır merak etme sen!!Ikeaya gideceğini önceden okusaydım belki gelirdik bızde..gerçi kuaför işim vardı.Bizde iyiyiz cnm Dağhanla başbaşa takılıyoruz işte..

[/B]
İnanmıyorum oda mı,bu ne hız böyle!!
Bende diyorumki Gülhan yok ortalarda heralde kaçtı kızcağız gözü yemedi diyorum kaydirigubbakcemile3 şaka şaka..Meğer bizimki hem geziyo hem işler hallediyo maşallah cnm sana da çok zahmet veriyoruz valla,hakkını helal et.Bende bebefon getiririm cnm.sen salıncak kur bahçeye yeter,yada sen zahmet etme ben gelirken ip getirir kurarım,Dağhan bayılıyor uyur orda bol bol..Ayyy heyecanlanmaya başladım kızlar yaa..
ayy bunlar hep aynı,Dağıtmayı mıncıklamayı çok seviyolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…