günaydın kızlar
gecmiş olsun dileklerin için sagol burcu ,esen
valla ben bugunde pek iyi degilim hanzade sabaha kadar mızırdandı atesler içinde yandı kuzum
üstünde tek cıt cıtlı badiyle yattı
sabah 7:30 da kalktı babasıyla 9 a kadar oynadılar ben kalktım sonra
kahvaltısını hazırladım yavrum hepsini kustu hadi banyoya girdik aglaya aglaya hali kalmadı tabi banyodan cıkınca ağzını yüzünü silerken farkettimki sol yukarı azısını cıkarıyor yaaa yürümüyor enerjiyi dişlere harcıyor benim kız
kıyamadım süt yaptım agrı kesici verdim yatırdım
bakalım ne kadar uyuyacak
gezmem vardı iptal ettim evde yavruyla onayım
şimdi gidip camasır koycam makinaya odamı toplicam valla cokta yorgunum ama kim yapcak benden baskaaa
ooo bayan hoca hımmm :))olsun be ne olcak ilim için bi araya gelecekler,kıskanmaay bugun bitsin artik..sabahtan kayinvalideme gittim (he pinarcim sormustu kayinvalidene yakinmisin diye..bak şimdi geldi aklima :) evet canim..yürüme 10dak mesafedeyim)..ögleden sonra eve gelcektim..ama eşimin teyzesi geldi karamürselden..hadi onu bekledim..ee hemende cikamadim..derken 5te eve geldim..6da da eşim geldi..ben hiç bişi yapamadim bugun
eşimin izin tarihi belli olmadigi için rezervasyon yapamamiştik tatil köyüne..p.tesi belli oldu..bende gecen hafta aramiştim yer var demişlerdi diye rahat davrandik iyice..ay eşim bugun bi aradiki yer kalmamiş hiçtemmuzda varmiş yer..ama bizim tatilimiz 19-27 arasi ay bu saatte nereyi bulcaz yaaa püffff..
ay hadi neyse onu atlattim geldim eve..baska bişeylere canım sıkıldı..sonra eşim geldi.."sana 1 iyi 1 kötü haberim var" dedi..kötüyü alayim dedim..yok iyiden basliyim dedi..eşim bir süredir bi ajansla görüşüyordu..ingilizcesini geliştirmek için..istedigin ülkeden (istedigin aksan için) yabanci hoca buluyorlar ve istersen sadece konusma dersi veren hocalari buluyorlar vs vs..neyse bizimkine uygun bulamadilar 1 aydir..eşim ingiliz,erkek ve mühendis istiyordu..ay bulununlarda aksam pendige gelmeyi kabul etmiyordu felan filan..iyi haber hoca bulunmus..kötü haber hoca bayanmişklava: ay ne sinir oldum yaaaa..Allah'tan ders evde olcakta arada bir kollarim onlari artik ama sinir oldum..şokum gecince iyi bi tartişcaz bu konuyu klava:
püf yani..
neysem..dedeciğimi getirmişler..anneme yerleşmiş..yarin onu görmeye gidicem inşaAllah..cok cok özledim onu..az önce konustum telefonda..cok zor konusabiliyor artikcanim ya..dedecim yarin gelicem serrayla dedim..yorulma kizim diyor ya
yarin aksam annemde kalicam..ordaki pc bozuk..eski pc yi kurucam tekrar..özetle anca cuma aksami gelebilirim..herhangi bi değişiklik olursa bana telden ulaşin he :)
hadi öptüm hepinizi a.s. cenem düştü gene :)
sağol cnm iyiyiz sen nasılsın?günaydın kızlar...naıslsınız..pınar canım geçmiş olsun.valla kapıları açık bırakmamak lazım bu bıcırıklardan herşey beklenir.selinde daha çok klozetle meşgul oluyor banyoda bendaartık üzerine ağırlık koydumki kadlıramıyor o bişy değil farketmesem elinde ne varsa klozete atacak:)
esen canım afiyet olsun.
günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın?günaydın kızlar nasılsınız
günaydın cnm şimdi nasıl hanzade?günaydın kızlar
valla ben bugunde pek iyi degilim hanzade sabaha kadar mızırdandı atesler içinde yandı kuzum
kahvaltısını hazırladım yavrum hepsini kustu hadi banyoya girdik aglaya aglaya hali kalmadı tabi banyodan cıkınca ağzını yüzünü silerken farkettimki sol yukarı azısını cıkarıyor yaaa yürümüyor enerjiyi dişlere harcıyor benim kız
şimdi gidip camasır koycam makinaya odamı toplicam valla cokta yorgunum ama kim yapcak benden baskaaa
nurran gecmıs olsun canım hadı gozunuz aydın darısı bıze baslamıs dişler gelmeye
hatıs zor olan onu bırakıp işe gıtmek zaten bende uyanmasın dıye dua ederek kalkıyorum yanından sesız sessız hemen halası gelıp yatıyo yanına kalkmıyo allahtan bu hafta çalışan anne olmanın avantajıda var dezavantajıda naparsın katlanacazz
banunun eşimi amelıyat olmuş gecmıs olsun çokk
hasta olmana degılde bakana acırım hep erkegın hastalıgıda cekılmıyor ınsallah nazlı degıldır oda banuya zor olmaz
esencım kocişe kıyak yapıyomuşsun afıyet olsun canım optum ahsenı çokkkk
burcu ayagınımı burktun anlamadım gecmıs olsun gormemısım ben yazdıgını
pınar defnoş içinde dıyecek bısey bulamıyorum maşallahtan baska ama allahtan daha sert düşmemiş banyo cok tehlıkelı aman dıkkat canım
buarada bıızm kızda balkonun kapısını acık bulunca hoppp balkona gıdıp dıkılıyo abla abı dıye asagıdakı çocuklara bagırıyo öle tatlıkı sıpaahihoyyyt
gecelerı nasıl yatırıyosunuz ben cıtcılı kısa kollu badısıyle pıjama gıydırıp yatırdım gecen gun dun sabah burnu akıyodu anlamadım gıttı sıcakta oluyo gece ama üstünü acıyo hep ondan oldu sanırımCADIARZU
nuran canım geçmiş olsun.bu aralar sanırım tüm bebiler böyle umarım çabuk atlatır.
ferdacımya evet dikkatli olmak lazım bunların sağı solu belli olmuyor
[B]burcu esen tülay aynur hatis beta merhaba kızlara.s.
sıze bı haber vereyım bana gelenler bılır şırvan vardıya nisan ayı annesı benım ünv arkadasım o hamılee:dance:[/B]
merhaba canım nasılsın
GÜlŞah merhaba canım.2.bebİŞler tek tek gelİyor gİbİ:)))
bİrsen merhaba canım.
ayyyy gulsahcim guzel habermis hayirli olsun dileklerimi ilet lutfena.s.
birsooo bitirmissin isleri yaaa benimde bitseydi su okul evimi toparlasaydim poffffff
esenciğim sen yaz temizliği yaprsın cnm
benimde şu evim satılsaydı da bende baksaydım bi ev kendime toplu temizlik olurdu bize...
sabah kayra onu bırakıp gidiceğimi anladı hemen uyandı benim peşimden dolaşa dolaşa bi kaldı ay nasıl üzüldüm ya zor bıraktım valla bide emiyor kuzum babannesi aldı artık içeri oyaladı onu ama çok zor ya onu bırakmak
günaydın kızlar
Gülşahcım ayağımı incittim sanırım.. burda çok güvercin oluyor, tamda yuva yapıp yavru çıkarma zamanları, balkonlarda yuvalanacak yer arıyorlar, yuvalanıncada pisliği piresi eksik olmuyor, arındırana kadar canı çıkıyor insanın, ağzına çöpü kapan kuş yuvalanmaya geliyor, onu kışkırayım dedim ayağım kaydı balkonda, topuk taban parmak incindi, birazda morluk var parmaklarımda, birazda topukta ağrı...nurran gecmıs olsun canım hadı gozunuz aydın darısı bıze baslamıs dişler gelmeye
hatıs zor olan onu bırakıp işe gıtmek zaten bende uyanmasın dıye dua ederek kalkıyorum yanından sesız sessız hemen halası gelıp yatıyo yanına kalkmıyo allahtan bu hafta çalışan anne olmanın avantajıda var dezavantajıda naparsın katlanacazz
banunun eşimi amelıyat olmuş gecmıs olsun çokk
hasta olmana degılde bakana acırım hep erkegın hastalıgıda cekılmıyor ınsallah nazlı degıldır oda banuya zor olmaz
esencım kocişe kıyak yapıyomuşsun afıyet olsun canım optum ahsenı çokkkk
burcu ayagınımı burktun anlamadım gecmıs olsun gormemısım ben yazdıgını
pınar defnoş içinde dıyecek bısey bulamıyorum maşallahtan baska ama allahtan daha sert düşmemiş banyo cok tehlıkelı aman dıkkat canım
buarada bıızm kızda balkonun kapısını acık bulunca hoppp balkona gıdıp dıkılıyo abla abı dıye asagıdakı çocuklara bagırıyo öle tatlıkı sıpaahihoyyyt
gecelerı nasıl yatırıyosunuz ben cıtcılı kısa kollu badısıyle pıjama gıydırıp yatırdım gecen gun dun sabah burnu akıyodu anlamadım gıttı sıcakta oluyo gece ama üstünü acıyo hep ondan oldu sanırımCADIARZU
[B]burcu esen tülay aynur hatis beta merhaba kızlara.s.
sıze bı haber vereyım bana gelenler bılır şırvan vardıya nisan ayı annesı benım ünv arkadasım o hamılee:dance:[/B]
merhaba kızlar.....erken saatte kalktım bugün annemin evini temizlemeye giriştim annemle çocuklar altkat komşumuza indiler bütün evi sildim süpürdüm
annem efamlıdır bütün koltuk kanepe çekilerek silindi toz alındı...
en son çamaşır astım.bezelye attım ocağa....kabak soydum fırında kızaracak sonra yoğurtlarız...kendimi ve çocukları yıkadım...şimdi ömeri uyuttum....eczaneye gidecğeim ömere ishal maması alacağım kusma bitti ishal oldu....pöfffffffff......
burucu cnm tahlilleri yaptırdım temiz. cnm
pınarım geçmiş olsun harketli çocukların kaderi kafa göz yarmak benim alişi görseniz gazi gibi
banu eşine geçmiş olsun cnm
bigudi cnm hava serinse badi ve ince pijama ile yatıyolar bu aralar öle en azından....
ferda .....hatis....nurten..sibel...tubiş..pınar....tülay...beyaz...hulya...simal
ismi aklıma gelemeyen tüm arkadaşlarıma merhaba
semra ve gülhan garusu yok ortalıkta yoksa çoktanmı gittiler yalovaya heha
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Hasta bebıslere cok gecmıs olsun.Ben cok yoğunum gıremıyorum bu aralar.Gunduz hıç ısım bıtmıyor.Bıde haftasonu bı arkadaslar gelıcek Yalovaya ya ama sız tanımazsınız::))Onların telasıda var.Malum yarın gıdıceğım ıcın bugun herseyı halletmem lazımdı.Ama holloldu mu tabıkı hayır.Gecede su Semos karusu ve aılesıyle gece 12 den once evlere gırmıyoruz.Eee durum boyle olunca yetısemıyorum hıc bır seye.
Aklımdayken yazayım bebefonu olan varsa getırsın kızlar.Uyuyan bebışlere lazım olucak.
Şimdi sarma sarıyorum gece gelırım ınsallah tabıı en erken 12 de:)
iyi bari cnm sevindim,park da yapılır merak etme sen!!Ikeaya gideceğini önceden okusaydım belki gelirdik bızde..gerçi kuaför işim vardı.Bizde iyiyiz cnm Dağhanla başbaşa takılıyoruz işte..saol ferdacım baya yerlestık sabah bıraz trafık oluyo en gıcıgıda o ya :çok üzgünüm:
bıde park yok evın cıvarında olanlarda emnıyet ıcın onunde barıyer olanlarından degıl öf ya bızım apartmanın bahcesıne yapılacakmıs bıde tam karısımıza beledıye yapacakmış ama onlar yapana kadar yaz bıtecek otekı evde alısmıstı her gun parka gıtmeye
buaksam belkı ıkeaya gelıcem hem bı kac eksık var hemde duruya degısıklık olsun dıye
sen nasılsın daghan nasıl:)
İnanmıyorum oda mı,bu ne hız böyle!![B]burcu esen tülay aynur hatis beta merhaba kızlara.s.
Bende diyorumki Gülhan yok ortalarda heralde kaçtı kızcağız gözü yemedi diyorum kaydirigubbakcemile3 şaka şaka..Meğer bizimki hem geziyo hem işler hallediyo maşallah cnm sana da çok zahmet veriyoruz valla,hakkını helal et.Bende bebefon getiririm cnm.sen salıncak kur bahçeye yeter,yada sen zahmet etme ben gelirken ip getirir kurarım,Dağhan bayılıyor uyur orda bol bol..Ayyy heyecanlanmaya başladım kızlar yaa..Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Hasta bebıslere cok gecmıs olsun.Ben cok yoğunum gıremıyorum bu aralar.Gunduz hıç ısım bıtmıyor.Bıde haftasonu bı arkadaslar gelıcek Yalovaya ya ama sız tanımazsınız::))Onların telasıda var.Malum yarın gıdıceğım ıcın bugun herseyı halletmem lazımdı.Ama holloldu mu tabıkı hayır.Gecede su Semos karusu ve aılesıyle gece 12 den once evlere gırmıyoruz.Eee durum boyle olunca yetısemıyorum hıc bır seye.
Aklımdayken yazayım bebefonu olan varsa getırsın kızlar.Uyuyan bebışlere lazım olucak.
Şimdi sarma sarıyorum gece gelırım ınsallah tabıı en erken 12 de:)
ayy bunlar hep aynı,Dağıtmayı mıncıklamayı çok seviyolar...Kızlarrrrr kağanın dişi çıkıyor, nasıl yırtık bi çocuk oldu bu ya bas bas bağırıyor şu an kanepeden aşağı atıcakmış kendini çilek tabağının içine...niye çilekleri mıncıklamasına izin vermiyoruz diye ağlıyor yaaa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?