sormayı unuttum bızım kız uyurken çok hareketlı bakmıssın koca yatakta bı ayak ucunda, bı enıne yatmıs acaba bıseymı rahatsız edıyo dıye dusunmeye basladım gece muhallebı yedırıyorum ya
delı yatıyo acayıp bıde yanımızda yatıyo hayatta besıkte rahat edemez böle gıderse
Günaydın kızlar,
Ben de Duru'nun kahvaltısını yaptırdım biraz size bakayım dedim.Bugün temizlik günü,biraz etrafı toplayım diyorum.
kızlar bebişlerin yemek öğünleri nasıl bizim ki:
-10:30;11:00 gibi 8 tahıllı ballı,yumurta,pekmez,ceviz,labne yle kahvaltı hazırlıyorum bebek mamasıyla
-15:30 gibi çorbasını veriyorum.arada uyuyo
-18:00 gibi yoğurt falan arada ağzına meyve
-22:00;22:30 gibi süt,pirinç unu,şeker,içine muz eziyorum bi de muhallebi veriyorum.
siz nasıl yapıyosunuz.Süt günde ne kadar veriyosunuz.
sanada günaydın canım kolay gelsin
ben hanzadeye (erken kalktıgını sayarsak ki herzaman istisnalar hariç)
9-9:30 gibi :8 tahıllı ballı,bal,bebe biskuvi,labne, yumurta ,süt karısımı veriyorum
10:30-11 gibi yatarken yarım biberon süt
13 gibi meyveli yogurt
14 notmal yogurt ve corba
16-16:30 uyurken yarım biberon süt
18 uyanınca muz
19-19:30 corba yada bulgur pilavı yada ne varsa bide yogurt
20:30 pirinç unlu çilekli muhallebi
21:30 yatarken 1 biberon süt
çok öğün yiyor maşallah ama hala 10 kiloo:uhm:
Slm Kızlar,,,
Florya ekibi kahvaltı süper geçmiş çok sevindim resimler süper,bebişler harika...Siz zaten yakıyosunuz..
Burcu bidahaki sefere bizde görüşücez inşallah cnm çok üzgünüm..
Tubacım,gezmişsiniz pazarları altüst etmişsiniz,süpersiniz,neyse bigün beraberde gezicez inşallah cnm,üçayları da iyi hatılattın ama bende dün hastalandım.Artık kandillerde filan oruç tutucam zaten borcumda var..( sende koşturuyosun bugün herlade kolay gelsin sana cnm..
Nurtencim kafana taktığın şeye bak,bilirim bizdede var öyle tipler ama artık takammayı öğrendim zaten uzağımda.Salla gitsin cnm,hiç takama bile..
esencim bende hala ayoğurt mayalıyorum valla..(
Nurancım teşekkür ederim cnm evet eğlendik güzel geçti pazar..
Birsencim iyi gezmeler,çocuksuzda ne güzel gezilir..:))Bursa tayfasındanda haber yok,nerelerdeler acaba???
Gülşahcım bidahakine ara cnm,gerçekten dün gelemezdik ama artık sık sık gidiyoruz görüşürüz inşallah,durunun saçları da uzamış,gördüm çok tatlı olmuş.
Banu,Tülay,Aynur,Aslı,Nuran sizler nasılsınız kızlar???
bizde dün hazırlanıp gittik, çok güzeldi çok eğlenceliydi ama anormal sıcaktı bunaldık,Dağhan resmen çıplak dolaştı,saldım çayıra mevlam kayıra hesabı...:)) kahvaltı mangal tatlı meyve sonrada konser,güzel bi organizasyondu,5 gibi geldik geri eve,banyo filan derken sonunda 9 buçukda Anılın dayıları teşrif etttiler ve yarım saat oturup kalktılaar,( bidaha hazırlık filan yok,,,
Öyle işte hatunlar,Dağhan ayağımda uyuyor,ayağım acıdı ben yatırmayı denicem görüşürüz...
kızlar söylemeyi unuttum Dağha koltuğa çıkmaya başladı dün ben yandım,kendi inebiliyodu ama artık çıkabiliyoda ...mafoldumben
ya floryada resterondan balık çorbası içirmiştik benim kız ogünden buyana ishal hem kokulu hemde rengi çok kötü sizde aynı durum varmı ahsenle kaanda güzel iiçmişti sizde oldumu? yada üşüttükmü acaba kutlaya kalsa kesin üşüttük..
nurten benımkıde dun sulu yapmıs ruzgar yediler bıraz galıbaa
Selamlar Kizlar,
Kafam kazan gibi, sondan basa dogru okudum yazilanlari, alintida yapmadim bu yüzden.
Nurten kuzenle ilgili yazdiklarini okudum, kizlarinda söyledigi gibi pek ilgilenme, mesafeli davran bence. Hatta hic konusmasan, daha rahat edersin. Üzüp durur seni her firsatta. Benimde iki tane ikiz kuzenim var ayni seninkiler gibi, sürekli didisir dururlardi benimle, en sonunda ben Avusturya'ya gelince de, cok kötü birsey yaptilar ve tüm aileyi birbirine düsürdüler. Söyleyecegimi söyledim ve sildim onlari hayatimdan. 12 yildir konusmuyorum, cocuklugumuz birlikte gecmis olmasina ve iyi kötü bir sürü anilara ragmen...
Günlük yeme programi sorulmus birde, kim sormus hatirlayamadim. Ben, sabah uyanir uyanmaz ilik süt veriyorum. 150 ml civari ama dibinde biraz birakiyor, hepsini icmiyor bazen. Sonra 09:00-10:00 gibi kahvaltisini yapiyor. Bazen tek tek, bazende karisim veriyorum. Ayri ayni yiyince, kus gibi azicik yiyior, öyle olunca da yine süt takviyesi yapiyorum.
Öglen uykusundan önce meyve püresi veriyorum. Meyveleri ne yaptiysam, ham halleriyle yemiyor Doruk, illaha hazir istiyor. Bu durumda olan var mi aranizda kizlar? Sadece arada muz yiyiyor, birde karpuzun suyunu emiyor.
Ögle uykusundan uyandiktan sonra, yaklasik 14:00- 15:00 gibi corbasini iciyor. 1 saat sonra meyveli yogurt yiyiyor birkac tane. Aksam yemegi veriyorum 18:00 gibi. Sulu yemekse suyuna ekmek dogruyorum, cok seviyor. Bazen soslu makarna yapiyorum, kremali, tavuklu ve sebzeli ona özel, onuda cok seviyor. 19:30 gibi sütünü icip yatiyor. Aralarda emiyorda, gece de sabaha karsi bir kere emiyor. Kilosu pek öyle istedigim kadar degil, kilo kaybetti dislerden ve Türkiye'de yasadigi istahsizliktan ötürü. Su anda, 10.600 gram. Boyuda 82 cm. Istikrarli yediginde, ayda 400-500 gram arasi aliyor. Ama su icmeyi pek sevmiyor, günde 150-200 ml yi gecmiyor ictigi su.
kızlar merhaba hepinize. çok özledim ama girecek bir netim bile yokya şu vınn'lardan alacaz ya da eylülde ttnet bağlatacaz. şimdi komşudayım. size bakmadan geçemedim. hepinize kocaman öpücükler. hı bu arada tembel oğlum yürümeye başladı:))
çocuğunuza nasıl süt içiriyosunuz,günlük süt mü yoksa uzun ömürlü sütlerden mi?bi"de uzun ömürlü süt ile yoğurt mayalanır mı?günlük süt bulamıyorum buralarda
aslıcım ben henüz süte bşlamadım mama içiyor ama uht leri pek tavsiye etmiyolar günlük sütler ışıl işlem yani daha az işellmden geç,yormuş eger bulabilirsen en iyisi günlük sütler canım.. sen nerde oturuyosunki?
slm kızlaaarrr...
herkes iidir umarımmm..
cumartesi günü abim geldi ve beraber güzell ve bi o kadarda maceralı bir hafta sonu geçirdik...
cumartesi bi uyandım içeriden sesler geliyo..Allah Allah dedim sabah sabah kim bu? üstümde müsait değil içeri giremiyorumm.hemen eşimi aradım..(aynı evde cebi arıyorum bi de:)..kimle konuşuyorsun işyerinden biri mi geldi dedim gülüyo..sonra da abim girdi içeri:)eeşim biliyormuş meğer anlaşmışlar bana söylememişler:)sürpriz yapalım demişler..
neyse cumartesi ulucami ve çevresini gezdik ama epey sıcaktı he..yine de çk güzeldii..
ertesi gün piknik yapalım dedik..hazırlandık ettik..haydi ormana ...güzel bi yer bulduk sergimizi serdik herşeyiizi ayarladıkk..kociş ve abim mangal işine girişti..bizde oğlumla temiz hava aldık oturduk...sonracıma herşey hazırlandı ..yedik içtik..eşim yer değiştirelim dedi..ayy ben i kalktım eşim kene var orda dedi..(az çok tanır hayvanları da)yok cnm dedim şaka bu.. o da babasını aradı anlattı emin olmak için..babası da kene o demiş..ayy tamda semaverle çay keyfi yapacaktık he..ayy hemen kaçalm o zaman dedimm..apartopar hazırlandık çıktk..bi de parayla girilen düzenli görünen bi piknik alanıydı he...ama olan oluyor demek ki..
eve de herşey inceleyerek aldımm..herkesi sırayla banyoya soktumm..iiyice emin olduk..çay keyfine balkonda devam ettik..
sonra koruparka gittik abime alışveriş yaptıkk..başka bi tarz yaptım öle yolladım onu:)evde şaşırmışlardır böyle mi yolladık seni diye:)
nuran canım sen sormuştun galiba günlük beslenmesini yada ismini hatırlayamadım arkadaşın. canım ben sabah kalkınca hip in sütlerinden veriyorum 2-3 saat geçtikten sonra bi meyve yediriyorum kavanoz meyve tabi.sonra öğle yemeği pirinç unlu muhallebi yapıyorum içine irmik ve tereyağı katıyorum tabi bide ceviz bunu yedikten sonra uyuyor uyanınca belli bi zamn geçtikten sonra kavanoz mamaların sebzesinden yiyor sonrada yoğurt akşam yemeğine mutlaka çorba yapıyorum severek içiyor.yatmadanda süt veriyorum benden bukadar canım benim
Selam kızlar ya Defdoş'umun dişleri çok fena kabarmış. Hem ishal hem de ateş yaptı kuzuma. Bugün acaip huysuz. Halit'le birlikte memnun edicez diye canımız çıkıyor vallaSürekli ağlar halde
Şimdi uyutmaya çalışacağım acaip yoruldum bende. Size de bakamadım kaç gündür. Herkesin keyfi yerindedir umarım.
Yarın görüşürüz bacılar a.s.
Selam kızlar
kimsecikler yok,
Burcucum bende seni çok sevdim canım, sanki yıllardır tanışıoyoruz hiç yabancılık çekmedik, konuşmalarımızda yazılarında nasılsan ölesin sıcakkanlı, samimi tekrar görüşürüz inşallah canım, Kağancığımda çok tatlı çokk maşallah kuzuma
Nurten takma canım, Allah büyük
Tubacım oh gezmişsiniz Sibel le, keşke gelseydiniz ama haklısın Florya çok uzak size
Pınarcım şu dişler çıksada rahatlasak valla
öptüm hepinizi
Selam kızlar nasılsınız?bİz İyİyİz tÜrkİz bİraz ÖksÜrÜyor sonra dÜn annemİn sÖke dekİ evİne hırsız gİrmİŞ ona ÜzÜldÜk 2-3 gÜn evdeyİm bugÜn ona sevİndİm bÖyle yanİ hayat devam edyor hızla
korkma ferdacım duruda aynı yenı kesfettı oda ınıp cıkmayı düşe kalka buyuyecekler napalımkaydirigubbakcemile3
AYY SORMAYIN KIZLAR KORKUYORUM YAA DÜŞE KALKA BÜYÜCEKLER AMA YİNEDE İNSANIN AKLI KALIYOR...yaaa haklısın saglıklı olsunlar tabi dee azıcıkta tombiş olsa iyi olmazmı cevremdeki herkez senin kızın cok küçük yasında gibi degil diyoo iyice canım sıkılıyor amaa
ayyy canım benimmm gözünü daghanın üstünden ayırmaman lazım artıkk
büyüdükce dahamı zorlasıyor neee-tatlicadiarzu-
güle güle kavuş eşine cnm..Defnenin odasına sinek kovucu kullansana...selamm olsun kızlar cnım sıklıdı kutlay 2-3günlüğüne manisaya gidiyomuş çuş,çuş ben yine anneme valla dinlenemiyorum bitürlü yaorada daha çok yoruluyorum...
defne kalktı 1saat uyudu ya :S aman ya ne sıcak hele benim ev yanııyo güneş azıcık geçsede balkona geçsek yanıyoz ya.. hem isilik gibi olmuş bide yanagından 3yerden sinek yemiş 2de kolunda var kıpkırmızı oldu :) habire terliyo..
çalışan arkadaşşalrıma kolay gelsin öpüyorum herkesi
ohh maşallah oğluşa..özledik senide cnm.kızlar merhaba hepinize. çok özledim ama girecek bir netim bile yokya şu vınn'lardan alacaz ya da eylülde ttnet bağlatacaz. şimdi komşudayım. size bakmadan geçemedim. hepinize kocaman öpücükler. hı bu arada tembel oğlum yürümeye başladı:))
ohh iyi gezmişsiniz cnm sizde,keneden çok korkuyorum artık yazda geldi Allah korusun hepimizi...slm kızlaaarrr...
herkes iidir umarımmm..
cumartesi günü abim geldi ve beraber güzell ve bi o kadarda maceralı bir hafta sonu geçirdik...
cumartesi bi uyandım içeriden sesler geliyo..Allah Allah dedim sabah sabah kim bu? üstümde müsait değil içeri giremiyorumm.hemen eşimi aradım..(aynı evde cebi arıyorum bi de:)..kimle konuşuyorsun işyerinden biri mi geldi dedim gülüyo..sonra da abim girdi içeri:)eeşim biliyormuş meğer anlaşmışlar bana söylememişler:)sürpriz yapalım demişler..
neyse cumartesi ulucami ve çevresini gezdik ama epey sıcaktı he..yine de çk güzeldii..
ertesi gün piknik yapalım dedik..hazırlandık ettik..haydi ormana ...güzel bi yer bulduk sergimizi serdik herşeyiizi ayarladıkk..kociş ve abim mangal işine girişti..bizde oğlumla temiz hava aldık oturduk...sonracıma herşey hazırlandı ..yedik içtik..eşim yer değiştirelim dedi..ayy ben i kalktım eşim kene var orda dedi..(az çok tanır hayvanları da)yok cnm dedim şaka bu.. o da babasını aradı anlattı emin olmak için..babası da kene o demiş..ayy tamda semaverle çay keyfi yapacaktık he..ayy hemen kaçalm o zaman dedimm..apartopar hazırlandık çıktk..bi de parayla girilen düzenli görünen bi piknik alanıydı he...ama olan oluyor demek ki..
eve de herşey inceleyerek aldımm..herkesi sırayla banyoya soktumm..iiyice emin olduk..çay keyfine balkonda devam ettik..
sonra koruparka gittik abime alışveriş yaptıkk..başka bi tarz yaptım öle yolladım onu:)evde şaşırmışlardır böyle mi yolladık seni diye:)
ayy cnm benim yaa,ne zormuş şu diş olayı üf yanii,,bende bugün pınarı arıyımda ıkeaya gidip gezelim dicektim..Selam kızlar ya Defdoş'umun dişleri çok fena kabarmış. Hem ishal hem de ateş yaptı kuzuma. Bugün acaip huysuz. Halit'le birlikte memnun edicez diye canımız çıkıyor vallaSürekli ağlar halde
Şimdi uyutmaya çalışacağım acaip yoruldum bende. Size de bakamadım kaç gündür. Herkesin keyfi yerindedir umarım.
Yarın görüşürüz bacılar a.s.
geçmiş olsun cnm üzüldüm annelere..haram olsun..Selam kızlar nasılsınız?bİz İyİyİz tÜrkİz bİraz ÖksÜrÜyor sonra dÜn annemİn sÖke dekİ evİne hırsız gİrmİŞ ona ÜzÜldÜk 2-3 gÜn evdeyİm bugÜn ona sevİndİm bÖyle yanİ hayat devam edyor hızla
günaydin kizlar a.s.
komedi bi gece oldu :) oyy ne sicakti dün gece..12de yattim..saga sola döne döne uyumusum..ay 3.30da bi uyandimki sirtim nasil kaşiniyor..catlicam ama :)) bi türlüde elim gitmiyor..nasilda tam öyle kesisme noktasi..sirt kaşima zimbirtisinida serra yataginin arkasina atmişti sabah..ay diyorum onu alsam yok diyorum gece vakti cocuk korkacakama catlamak üzereyim..eşimi uyandirdim mehmet mehmet mehmet ne noldu dedi adaminda ödü koptu sirtimi kaşirmisin deyince :kedi: adam napcagini şaşirdi kaydirigubbakcemile3 derken uykum kacti..dön saga dön sola..kalktim gezindim biraz felan..sonra gene ugrastim uyumak icin..6da da malum kalkisimizi yaptik kizim sayesinde :))
suan okadar uykum varki anlatamam..anneme gidicem bugun..gitmeden bi ortaliği toplamam lazim..oyuzden yatamam da..bi dus alayim bari acilsin uykum..
kim sormus unuttum yemek düzenini..serros kalkinca 6-7 gibi 120-150cc arasi süt içiyor..
9-10 arasi peynir,ceviz,tereyag,biskuvi,yumurtadan olusan kahvaltisini yiyor..
12-13 gibi meyve..kavanoz meyveleri sorunsuz yiyor..ve cok seviyor..
14-15 gibi etli yemek yada corba iciyor..
17-18 gibi yogurt yada meyveli yogurt yiyor..
20de muhallebi yiyor..
bazen gecede süt veriyorum..ama her gece degil..sütüde balli seviyor..
sagol canım amin.. aslında hiç sinek olmazdı ilk defa sinek yedi bende anlamadım:uhm: balkonda oturuyoruz sürekli ee tülde hep açık kalıyor ordan girdi bitane demekki..AYY SORMAYIN KIZLAR KORKUYORUM YAA DÜŞE KALKA BÜYÜCEKLER AMA YİNEDE İNSANIN AKLI KALIYOR...
güle güle kavuş eşine cnm..Defnenin odasına sinek kovucu kullansana...
ohh maşallah oğluşa..özledik senide cnm.
ohh iyi gezmişsiniz cnm sizde,keneden çok korkuyorum artık yazda geldi Allah korusun hepimizi...
ayy cnm benim yaa,ne zormuş şu diş olayı üf yanii,,bende bugün pınarı arıyımda ıkeaya gidip gezelim dicektim..
geçmiş olsun cnm üzüldüm annelere..haram olsun..
kız sabah sabah güldürdün yine beni Allah iyiliğini versin senin..:))
slm nurancıma.s.selam kızlar ayyy cok kalkmalı bir gece gecirdik valla sabah gözümü zor actım tabii hanzadnin kahvaltı vakti gelmiş hemen yaptım süt içirdim ve uyudu kuzucum bende ev yeri topladım bulasık makinası boşalacak sempatiksalakcinni
belki anneme giderim bugun hava cok sıcak
neyse bacılar
biraz kitap okucam görüşürüz
valla gecmişi okudum ama alıntı yapamadım
hepinizi öpüyorum
örtmen hanım hayırlı olsun vınnnnnızınzzzkaydirigubbakcemile3 canım bizim defnede öyle baba diyorda anne çok nadir diyor ama bilincinde anne babasının oda yeter bence :) illa bigün diyecekler anneee,anneee anneee belkide bıkıcaz he??MERHABA ARKADAŞLAR. sanırım artık geldim ben:)) yaa turkcell'den VINN aldık. ama çok da emin değilim çeker mi çekmez mi diye,ondan "sanırım" didim:) yani sözün özü VINNımız çekerse artık aranızdayım:))) (ya kaliba örtmen olunca böyle ayrıntılı açıklamalar yapma gereği duyuyorum:))
neyse,bize gelince, okulu bitirdik sayılır. biz gidiyoz da öğrenci yok. laf aramızda okulun en güzel zamanları. oğluşum da yürümeyi bayağı ilerletti. artık emeklemeyi çok tercih etmiyor. dün annemlere msn'de gösterene kadar canım çıktı. fare gibi, bir sağa koşuyor, işte bak melih kaan geçti diyolar. bir sola koşuyor:)) ama hala anlamlı bir şekilde anne-baba demiyor( ayşe-özay gibi bişiler diyor ama, mesela hani baba dediğimde dönüp babasına bakmıyor. canım sıkılıyor. 13 aylık oldu artık, bizim anne baba olduğumuzu bilmesi lazım değil mi?
bide yemek konusu olmuş. çok düzensiz oğlumun beslenmesi. ben yanında olmadığım zaman kim ne verse eline,yiyor sıpa. ama hafta sonları bizde 6'da ayakta olduğumuz için;
6-7 gibi 150 cc ballı ya da cicibebeli süt
9-10 gibi peynir yumurta süt reçel hatta bazen fındık ezmesi:)) ne varsa kahvaltıda işte
12 gibi yoğurt
13-14 gibi çorba çeşitleri
arada yine 150 cc civarı süt
19 gibi pilav,makarna veya evdeki yemek uygunsa ondan
yatarken gözüme aç görünürse muhallebi veriyorum, yok tok gibi bakıyorsa gözleri ballı süt veriorum.
meyve için birzaman dilimi yok. nezaman yersek ona da veriyoruz.
mama içmiyor artıkmilupa bebelac sıvı-toz hepsini denedim içmedi.
oyy burcu kıyamam ya ne oldu kağana? inş. önemli bişeyi yoktur mavişimin.. burcu sen orada yalnızmı kalıyosun eşin yokmu yanında? eğer öyleyse atla gel benim kocada yok beraber kalalım :teytey: ohh sefamız olsun.. ciddiyim bak :)Kızlar merhaba, geçmişe bakamadım bir ara müsait zamanda toptan bakıcam, kağanın dünden beri ateşi var dr a götürdük tahlil istedi kan verdik ama çiş yapmadı, hiç bişeyde yemiyor, üzülüyorum... uyuyor şimdi... uyansın yoğurt yedirmeyi denicem inş yer biraz, dr iyi halinden dolayı çok önemli bişey olduğunu düşünmüyorum dedi, döküntü olacakmı onu takip edecekmşim, bide dişleri kabarmış bugünlük yarınlık oda huzursuzluk iştahsızlık yapabilir dedi,
Hala eşimin teyzesindeyiz, eğitim merkezine geçemedik yani, kağan hasta olduğu için birazda zor geçeriz gibi, eşim gidip geliyor, hayırlısı...
Ama sıkıldım biraz burda, inş. kağan çabuk toparlarda gideriz bi yerlere,
Yine yazarım, faceye 2 video yükledim biri türkizle kağan diğeri gazelle kağan , göz atarsınız
Öptük sizi
ben de uykusuz bir gece geçirdim.Bu kız ne zaman uyanmadan bir gece geççircez,zombi gibiyim.
geçmişe baktım da genel sorun dişler herkesde,bizim kuzu da ondan mı yapıyo acaba ?çok ta sıcak.
sabah kahvaltısını bir buçuk saatte yedirdim.yemek istemiyo.Çok zorlanıyorum kızlar ya! şu ev işleri de bir türlü bitmiyo?mutfak dandini yine makinayı boşaltıp onları yerleştircem.
oy oyy!
merhaba cnm sevindim aramıza dönmene :))MERHABA ARKADAŞLAR. sanırım artık geldim ben:)) yaa turkcell'den VINN aldık. ama çok da emin değilim çeker mi çekmez mi diye,ondan "sanırım" didim:) yani sözün özü VINNımız çekerse artık aranızdayım:))) (ya kaliba örtmen olunca böyle ayrıntılı açıklamalar yapma gereği duyuyorum:))
neyse,bize gelince, okulu bitirdik sayılır. biz gidiyoz da öğrenci yok. laf aramızda okulun en güzel zamanları. oğluşum da yürümeyi bayağı ilerletti. artık emeklemeyi çok tercih etmiyor. dün annemlere msn'de gösterene kadar canım çıktı. fare gibi, bir sağa koşuyor, işte bak melih kaan geçti diyolar. bir sola koşuyor:)) ama hala anlamlı bir şekilde anne-baba demiyor( ayşe-özay gibi bişiler diyor ama, mesela hani baba dediğimde dönüp babasına bakmıyor. canım sıkılıyor. 13 aylık oldu artık, bizim anne baba olduğumuzu bilmesi lazım değil mi?
bide yemek konusu olmuş. çok düzensiz oğlumun beslenmesi. ben yanında olmadığım zaman kim ne verse eline,yiyor sıpa. ama hafta sonları bizde 6'da ayakta olduğumuz için;
6-7 gibi 150 cc ballı ya da cicibebeli süt
9-10 gibi peynir yumurta süt reçel hatta bazen fındık ezmesi:)) ne varsa kahvaltıda işte
12 gibi yoğurt
13-14 gibi çorba çeşitleri
arada yine 150 cc civarı süt
19 gibi pilav,makarna veya evdeki yemek uygunsa ondan
yatarken gözüme aç görünürse muhallebi veriyorum, yok tok gibi bakıyorsa gözleri ballı süt veriorum.
meyve için birzaman dilimi yok. nezaman yersek ona da veriyoruz.
mama içmiyor artıkmilupa bebelac sıvı-toz hepsini denedim içmedi.
çok geçmiş olsun cnm,inşallah önemli bişeyi yoktur Kağan'ın!Kızlar merhaba, geçmişe bakamadım bir ara müsait zamanda toptan bakıcam, kağanın dünden beri ateşi var dr a götürdük tahlil istedi kan verdik ama çiş yapmadı, hiç bişeyde yemiyor, üzülüyorum... uyuyor şimdi... uyansın yoğurt yedirmeyi denicem inş yer biraz, dr iyi halinden dolayı çok önemli bişey olduğunu düşünmüyorum dedi, döküntü olacakmı onu takip edecekmşim, bide dişleri kabarmış bugünlük yarınlık oda huzursuzluk iştahsızlık yapabilir dedi,
Hala eşimin teyzesindeyiz, eğitim merkezine geçemedik yani, kağan hasta olduğu için birazda zor geçeriz gibi, eşim gidip geliyor, hayırlısı...
Ama sıkıldım biraz burda, inş. kağan çabuk toparlarda gideriz bi yerlere,
Yine yazarım, faceye 2 video yükledim biri türkizle kağan diğeri gazelle kağan , göz atarsınız
Öptük sizi
nirdesiniz hatunlar?
ben annemdeyim kubi gitti........
sebebsiz canım sıkkın.. annem sagolsun yapacak hep bi iş buluyor illa girişiyorum...
kızkardeşimde çok asi hemen atışıyoruz... evimi özledim.. keşke evimde kalsaydım...
kafama göre bekar arkadaşta kalmadı çagırayım yanımda kalsın.. olmadxı işte kısmet burasıymış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?