2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar
kimsecikler yok,

Burcucum bende seni çok sevdim canım, sanki yıllardır tanışıoyoruz hiç yabancılık çekmedik, konuşmalarımızda yazılarında nasılsan ölesin sıcakkanlı, samimi tekrar görüşürüz inşallah canım, Kağancığımda çok tatlı çokk maşallah kuzuma

Nurten takma canım, Allah büyük

Tubacım oh gezmişsiniz Sibel le, keşke gelseydiniz ama haklısın Florya çok uzak size

Pınarcım şu dişler çıksada rahatlasak valla

öptüm hepinizi

Selam kızlar nasılsınız?bız ıyıyız tÜrkız bıraz ÖksÜrÜyor sonra dÜn annemın sÖke dekı evıne hırsız gırmıŞ ona ÜzÜldÜk 2-3 gÜn evdeyım bugÜn ona sevındım bÖyle yanı hayat devam edyor hızla

günaydin kizlar a.s.

komedi bi gece oldu :) oyy ne sicakti dün gece..12de yattim..saga sola döne döne uyumusum..ay 3.30da bi uyandimki sirtim nasil kaşiniyor..catlicam ama :)) bi türlüde elim gitmiyor..nasilda tam öyle kesisme noktasi..sirt kaşima zimbirtisinida serra yataginin arkasina atmişti sabah..ay diyorum onu alsam yok diyorum gece vakti cocuk korkacak ama catlamak üzereyim..eşimi uyandirdim mehmet mehmet mehmet ne noldu dedi adaminda ödü koptu sirtimi kaşirmisin deyince :kedi: adam napcagini şaşirdi kaydirigubbakcemile3 derken uykum kacti..dön saga dön sola..kalktim gezindim biraz felan..sonra gene ugrastim uyumak icin..6da da malum kalkisimizi yaptik kizim sayesinde :))

suan okadar uykum varki anlatamam..anneme gidicem bugun..gitmeden bi ortaliği toplamam lazim..oyuzden yatamam da..bi dus alayim bari acilsin uykum..

kim sormus unuttum yemek düzenini..serros kalkinca 6-7 gibi 120-150cc arasi süt içiyor..
9-10 arasi peynir,ceviz,tereyag,biskuvi,yumurtadan olusan kahvaltisini yiyor..
12-13 gibi meyve..kavanoz meyveleri sorunsuz yiyor..ve cok seviyor..
14-15 gibi etli yemek yada corba iciyor..
17-18 gibi yogurt yada meyveli yogurt yiyor..
20de muhallebi yiyor..
bazen gecede süt veriyorum..ama her gece degil..sütüde balli seviyor..

kızlar gnaydın sizin aslında öok sıkı takipçinizim. bende mayıs annesiyim fakat çok yazmaya fırsatım olmadığı için arasıra okumak la yetiniyorum.. şimdi yine aranızda belki kuzusu ile tatile çıkmış olan vardır da bana biraz fikir verir bu cuma tatile gidiyoruz ilk kez çok tedirginim ...

besik dedigin yatagi degilmi?? orda gayet rahat yatar merak etme sen serrada öyle..100kere değiştiriyor yerini..normal canim :) birak cocugu :)

canim pekmezi meyvesine kariştir..hem cok daha iyi emilir hem sütün formulünü bozmaz..

saat başi yediriyorsun nerdeyse maşaAllah :) cocuklar ihtiyacini alir kalanini düz bagirsak yapip atarmiş..seninkide öyle herhalde canim..

oh sevindim adina canim güzel gecmiş gününüz

kızlar söylemeyi unuttum Dağha koltuğa çıkmaya başladı dün ben yandım,kendi inebiliyodu ama artık çıkabiliyoda ...mafoldumben

yerim o findiki bennnn :))

geçmiş olsun canim a.s.

nurten benımkıde dun sulu yapmıs ruzgar yediler bıraz galıbaa

gecmis olsun canim a.s.

beslenmemiz hemen hemen ayni..aksam yemegi haric :) ben muhallebi veriyorum hala :))

oyy maşaAllahh kuzumaaa :) bizde seni cok özledik tatlimmm :)

çocuğunuza nasıl süt içiriyosunuz,günlük süt mü yoksa uzun ömürlü sütlerden mi?bi"de uzun ömürlü süt ile yoğurt mayalanır mı?günlük süt bulamıyorum buralarda

uht sütlerden kullaniyorum canim..acikcasi günlük sütlere pek güvenmiyorum..

kimmiş uhtleri tavsiye etmeyen :)

güzel bi h.sonu gecirmişsin sevindim adina :)

canim sen kahvalti yaptirmiyormusun? benmi yanliş okudum..süt,tereyag,yumurta,peynir yani???

ay kuzum benim yaa..hepsini mahvetti bu azı dişleri :S inşaAllah biran önce toparlar kuzumm a.s. geçmiş olsun canim..

evet canim cok uzakti hemde :) ortada bi yerde otursak bi derece ama bizde ist.un bi ucunda olunca diger ucuna gelmeyi yemedi gözümüz :)))

geçmiş olsun..

günaydın herkese nasılsınız kızlar

tutkuncum geçmiş olsun tatlım

kızlar durunun menüsüde şöyle
saat 07:00 gibi 180 ml süt
saat 10:00 gibi bal yumurta ceviz tereyağı peynirden oluşan kahvaltı
saat 13:00 gibi çorba( tavuk çorbası sebze çorbası tarhana mercimek yayla dönüşümlü olarak )
saat 16:00 gibi meyva yada yoğurt
saat 19:00 gibi evde ne pişmişse ondan yiyor
uyumadanda biberonda sütünü içiyor iki haftada birde balık yediriyorum

kızlar bir sorum olacak duru 19 mayısta bir yaş aşısını oldu hemşiresi 24 haziranda avaxim aşı alın demiş internette baktım aşı iki yaş sonrası diyor hemşiresini aradım yokmuş kafam karıştı

pınarcım defneye geçmiş olsun tatlım diş çok etkiliyor durununda alt yan dişleri kabarmış hafta sonu ateşi vardı sürekli ağlıyordu elleri hala ağzında çok rahatsız ediyor dişleri çıksada rahatlasa kuzucuklarımız

tubişim günaydın canım

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ...selin in menüsüde şöyle erkenci olduğumuz için

08:00 gibi peynir yumurta 8 tahıllı ballı kahvaltılık reçel yada bisküvi süt karışımı

10:00 gibi 150 cc süt

12:00 yoğurt

14:00 kıymalı etli tavuklu herhangi birin birinden yapılmış sebze yemeği pilav

16:00 gibi meyve evde ne varsa en çokda karpuz seviyor:)

18:00 gibi 120 cc mama

19:00-20:00 arası ben evde ne yemek yaptıysam onlardan veriyorum.
21:30-22:00 arası banyodan hemen sonrada az bir süt içip uykuya geçiş yapıyor:)))

tülaycım günaydın canım nasılsın

kızlar diş hapı kullanıyor musunuz ben duruyada yağmurada kullanıyorum

korkma ferdacım duruda aynı yenı kesfettı oda ınıp cıkmayı düşe kalka buyuyecekler napalımkaydirigubbakcemile3

AYY SORMAYIN KIZLAR KORKUYORUM YAA DÜŞE KALKA BÜYÜCEKLER AMA YİNEDE İNSANIN AKLI KALIYOR...
güle güle kavuş eşine cnm..Defnenin odasına sinek kovucu kullansana...
ohh maşallah oğluşa..özledik senide cnm.
ohh iyi gezmişsiniz cnm sizde,keneden çok korkuyorum artık yazda geldi Allah korusun hepimizi...
ayy cnm benim yaa,ne zormuş şu diş olayı üf yanii,,bende bugün pınarı arıyımda ıkeaya gidip gezelim dicektim..
geçmiş olsun cnm üzüldüm annelere..haram olsun..

kız sabah sabah güldürdün yine beni Allah iyiliğini versin senin..:))

selam kızlar ayyy cok kalkmalı bir gece gecirdik valla sabah gözümü zor actım tabii hanzadnin kahvaltı vakti gelmiş hemen yaptım süt içirdim ve uyudu kuzucum bende ev yeri topladım bulasık makinası boşalacak sempatiksalakcinni
belki anneme giderim bugun hava cok sıcak
neyse bacılar
biraz kitap okucam görüşürüz

valla gecmişi okudum ama alıntı yapamadım
hepinizi öpüyorum

MERHABA ARKADAŞLAR. sanırım artık geldim ben:)) yaa turkcell'den VINN aldık. ama çok da emin değilim çeker mi çekmez mi diye,ondan "sanırım" didim:) yani sözün özü VINNımız çekerse artık aranızdayım:))) (ya kaliba örtmen olunca böyle ayrıntılı açıklamalar yapma gereği duyuyorum:))
neyse,bize gelince, okulu bitirdik sayılır. biz gidiyoz da öğrenci yok. laf aramızda okulun en güzel zamanları. oğluşum da yürümeyi bayağı ilerletti. artık emeklemeyi çok tercih etmiyor. dün annemlere msn'de gösterene kadar canım çıktı. fare gibi, bir sağa koşuyor, işte bak melih kaan geçti diyolar. bir sola koşuyor:)) ama hala anlamlı bir şekilde anne-baba demiyor( ayşe-özay gibi bişiler diyor ama, mesela hani baba dediğimde dönüp babasına bakmıyor. canım sıkılıyor. 13 aylık oldu artık, bizim anne baba olduğumuzu bilmesi lazım değil mi?

bide yemek konusu olmuş. çok düzensiz oğlumun beslenmesi. ben yanında olmadığım zaman kim ne verse eline,yiyor sıpa. ama hafta sonları bizde 6'da ayakta olduğumuz için;
6-7 gibi 150 cc ballı ya da cicibebeli süt
9-10 gibi peynir yumurta süt reçel hatta bazen fındık ezmesi:)) ne varsa kahvaltıda işte
12 gibi yoğurt
13-14 gibi çorba çeşitleri
arada yine 150 cc civarı süt
19 gibi pilav,makarna veya evdeki yemek uygunsa ondan
yatarken gözüme aç görünürse muhallebi veriyorum, yok tok gibi bakıyorsa gözleri ballı süt veriorum.
meyve için birzaman dilimi yok. nezaman yersek ona da veriyoruz.
mama içmiyor artık milupa bebelac sıvı-toz hepsini denedim içmedi.

Kızlar merhaba, geçmişe bakamadım bir ara müsait zamanda toptan bakıcam, kağanın dünden beri ateşi var dr a götürdük tahlil istedi kan verdik ama çiş yapmadı, hiç bişeyde yemiyor, üzülüyorum... uyuyor şimdi... uyansın yoğurt yedirmeyi denicem inş yer biraz, dr iyi halinden dolayı çok önemli bişey olduğunu düşünmüyorum dedi, döküntü olacakmı onu takip edecekmşim, bide dişleri kabarmış bugünlük yarınlık oda huzursuzluk iştahsızlık yapabilir dedi,

Hala eşimin teyzesindeyiz, eğitim merkezine geçemedik yani, kağan hasta olduğu için birazda zor geçeriz gibi, eşim gidip geliyor, hayırlısı...

Ama sıkıldım biraz burda, inş. kağan çabuk toparlarda gideriz bi yerlere,

Yine yazarım, faceye 2 video yükledim biri türkizle kağan diğeri gazelle kağan , göz atarsınız

Öptük sizi

ben de uykusuz bir gece geçirdim.Bu kız ne zaman uyanmadan bir gece geççircez,zombi gibiyim.
geçmişe baktım da genel sorun dişler herkesde,bizim kuzu da ondan mı yapıyo acaba ?çok ta sıcak.
sabah kahvaltısını bir buçuk saatte yedirdim.yemek istemiyo.Çok zorlanıyorum kızlar ya! şu ev işleri de bir türlü bitmiyo?mutfak dandini yine makinayı boşaltıp onları yerleştircem.
oy oyy!

nirdesiniz hatunlar?

ben annemdeyim kubi gitti........

sebebsiz canım sıkkın.. annem sagolsun yapacak hep bi iş buluyor illa girişiyorum...

kızkardeşimde çok asi hemen atışıyoruz... evimi özledim.. keşke evimde kalsaydım...

kafama göre bekar arkadaşta kalmadı çagırayım yanımda kalsın.. olmadxı işte kısmet burasıymış...

selam ben geldim bugün Türkiz çıldırttı beni hala öksürüyor şu ana kadar 2 danino yoğurt yedi zorla başka yok aç aç yaşıyor valla komşuya gittim çıldırdı çayı bile içemeden geldim huysuz bu kız ya.Bugün çok komikti annem gezmeye gidecek bizd

sagol canım amin.. aslında hiç sinek olmazdı ilk defa sinek yedi bende anlamadım:uhm: balkonda oturuyoruz sürekli ee tülde hep açık kalıyor ordan girdi bitane demekki..
slm nurancıma.s.
örtmen hanım hayırlı olsun vınnnnnızınzzzkaydirigubbakcemile3 canım bizim defnede öyle baba diyorda anne çok nadir diyor ama bilincinde anne babasının oda yeter bence :) illa bigün diyecekler anneee,anneee anneee belkide bıkıcaz he??
oyy burcu kıyamam ya ne oldu kağana? inş. önemli bişeyi yoktur mavişimin.. burcu sen orada yalnızmı kalıyosun eşin yokmu yanında? eğer öyleyse atla gel benim kocada yok beraber kalalım :teytey: ohh sefamız olsun.. ciddiyim bak :)

canım kolay gelsin senin zaten hep bi yemek sorunun var duru çok iştahsız anlaşılan ayy çok zor allah kolaylık versin canm.. ama inan bizimde sabah kahvaltımız abartısız tssm 1 saat sürüyor oyalaya,oyalaya yiyor ve ben kıran geçiriyorum..mafoldumben

merhaba cnm sevindim aramıza dönmene :))
Melih kaan anne baba demiyor demek,aman benimkide baba baba bayıyo beni ama anne yok ferda aşağı ferda yukarı,askerlik arkadaşıyımya,,
Ama kimi sorsam gösteriyor,her çocuk farklı olur güzelim acele etme...Nurteninde dediği gibi bıkıcaz belki bigün :))
çok geçmiş olsun cnm,inşallah önemli bişeyi yoktur Kağan'ın!

niye anlaşamıyosun kız kardeşinle..Yoksa ergenlik döneminde filanmı,ayy ben hatırlıyorumda sürekli kavga ederdim,,,onlarada hak vermek lazım ama dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…