kızlar gunaydınn:1hug:
dun yukleyemedım ben resımlerı fırsat olmadı nete gırmeye butun gun evdeydık şölee bı zıyafet cektık eşime aksamada duruyu ıkeaya goturduk ferda senı arıcaktım ama pıknıgınız geldı aklıma yorgundursun dıye aramaktan vazgectım bıdahakı sefere ınsallah
nurten okudumda yazdıklarını bende esene katılıyorum sessız kalmak en ıyısı hıc sevıyesıne ınme bacım buarada defnenın arabasına koydugun sandalye kılıfı bızım arabada kalmış bıdahakı sefere teslım ederım
kızlar hepınızı cok sevıyorum hıc kendıme yabancılık cektıgım arkadasım yok çok şükür bırı dese ınanmazdım ınternetten böle guzel dostlar bulacagımı allah bozmasın ne dıyım
burcu yıne beklerıs canım tugba cok haklı cok uzak florya ama cenet gıbı bı yer bayıldım ılk defa gıtmıstım duru cımenlerın tepesınden ayrılmadı benımde canımı cıkardı ama deydı
bırsen bugun bursada sanırım ıyı eglenceler canım
opuyorum hepınızı haa buarada sabah gazetesındekı oylamada ılk dortteyıs kızlarrr destege devam emııııı
sana kolay gelsin tatlım hadi iş basınaaaagünaydin hatunlar a.s. hayirli haftalar a.s.
birsencim bursaya kacmis :) hadi hayirli yolculuklar canim iyi eglenceler :) neden gittiğini bilmiyorum gerci :)
esencim valla öyleydi dün..inşaAllah bugun nem olmaz :S
burcucum canim inşaAllah bidaha geldiginde görüşürüz a.s. gerci bellimi olur belki karamürselde görüşürüz :) ama sanirim h.içi kalacaktin orda..biz önümüzdeki c.tesi yada pazar gidicez inşaAllah..
nurtencim demek bu kizin siniri ondan kaynaklaniyor :) el kadar bebeye ibomu dinletilir yahu :)) oyy kuzum benim kiyamam yaa :) edilcek eziyetmi bu cocuga :)
biz gene erkenciyiz..6.30da kalktik..serradün rekor kirip 12de uyudu..ama bende kabahat..aksam üstü uyumasina izin verdim..5te yatti 7de kalkti..ee tabi ondan sonra cocugun 8de yatmasini bekleyemeyiz :) ama 12yi bulacaginida tahmin etmemiştim :)))
bugun cok işim var..süpürcem,silcem,toz alicam,nevresimleri değişcem,2-3 posta camasir var,dişarida cikmam lazim..yumurta felan bitmiş..oyy inşaAllah yaparim hepsini..cok uykum var valla..
neysem hepinize güzel birgün güzel bir hafta diliyorum :) öptüm hepinizi a.s.
sormayı unuttum bızım kız uyurken çok hareketlı bakmıssın koca yatakta bı ayak ucunda, bı enıne yatmıs acaba bıseymı rahatsız edıyo dıye dusunmeye basladım gece muhallebı yedırıyorum ya
delı yatıyo acayıp bıde yanımızda yatıyo hayatta besıkte rahat edemez böle gıderse
Günaydın kızlar,
Ben de Duru'nun kahvaltısını yaptırdım biraz size bakayım dedim.Bugün temizlik günü,biraz etrafı toplayım diyorum.
kızlar bebişlerin yemek öğünleri nasıl bizim ki:
-10:30;11:00 gibi 8 tahıllı ballı,yumurta,pekmez,ceviz,labne yle kahvaltı hazırlıyorum bebek mamasıyla
-15:30 gibi çorbasını veriyorum.arada uyuyo
-18:00 gibi yoğurt falan arada ağzına meyve
-22:00;22:30 gibi süt,pirinç unu,şeker,içine muz eziyorum bi de muhallebi veriyorum.
siz nasıl yapıyosunuz.Süt günde ne kadar veriyosunuz.
sanada günaydın canım kolay gelsin
ben hanzadeye (erken kalktıgını sayarsak ki herzaman istisnalar hariç)
9-9:30 gibi :8 tahıllı ballı,bal,bebe biskuvi,labne, yumurta ,süt karısımı veriyorum
10:30-11 gibi yatarken yarım biberon süt
13 gibi meyveli yogurt
14 notmal yogurt ve corba
16-16:30 uyurken yarım biberon süt
18 uyanınca muz
19-19:30 corba yada bulgur pilavı yada ne varsa bide yogurt
20:30 pirinç unlu çilekli muhallebi
21:30 yatarken 1 biberon süt
çok öğün yiyor maşallah ama hala 10 kiloo:uhm:
kızlar söylemeyi unuttum Dağha koltuğa çıkmaya başladı dün ben yandım,kendi inebiliyodu ama artık çıkabiliyoda ...mafoldumben
yaaa haklısın saglıklı olsunlar tabi dee azıcıkta tombiş olsa iyi olmazmı cevremdeki herkez senin kızın cok küçük yasında gibi degil diyoo iyice canım sıkılıyor amaabenım kızımda cok zayıff:gitme:
saglık olsunlarda varsın zayıf olsunlar
kızlar söylemeyi unuttum Dağha koltuğa çıkmaya başladı dün ben yandım,kendi inebiliyodu ama artık çıkabiliyoda ...mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?