2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sormayı unuttum bızım kız uyurken çok hareketlı bakmıssın koca yatakta bı ayak ucunda, bı enıne yatmıs acaba bıseymı rahatsız edıyo dıye dusunmeye basladım gece muhallebı yedırıyorum ya
delı yatıyo acayıp bıde yanımızda yatıyo hayatta besıkte rahat edemez böle gıderse

günaydın canım hoşgeldin

gülşahya ben artık ne kendi yatağımızda nede beişşiğinde yatırmıyorum.deli yatıyor.mesela bu gece düşün oturma odasında yere yatak yaptım her yere yastık koydum nasılsa tvnin arasındaki küçücük yere giriş nasıl çığlık atıyor seninde dediğin gibi yüksek yeree yatırsam aşağıda bulurum ehralde:))

Günaydın kızlar,
Ben de Duru'nun kahvaltısını yaptırdım biraz size bakayım dedim.Bugün temizlik günü,biraz etrafı toplayım diyorum.

kızlar bebişlerin yemek öğünleri nasıl bizim ki:
-10:30;11:00 gibi 8 tahıllı ballı,yumurta,pekmez,ceviz,labne yle kahvaltı hazırlıyorum bebek mamasıyla
-15:30 gibi çorbasını veriyorum.arada uyuyo
-18:00 gibi yoğurt falan arada ağzına meyve
-22:00;22:30 gibi süt,pirinç unu,şeker,içine muz eziyorum bi de muhallebi veriyorum.
siz nasıl yapıyosunuz.Süt günde ne kadar veriyosunuz.

sana kolay gelsin tatlım hadi iş basınaaaa

canım benim kızda ok deli yatıyor izmire gittigimde yere yatak yapmıstık gece bi kalkıyordum yatakta degilde kapının önünde beton kısımlarda yatıyor
evdede hanzadenin beşiği büyüyen yataklardan olunca geniş ama genede her yanına gittigimde farklı biyerde buluyorum bizim kızlar cok firtik sempatiksalakcinni

günaydın kızlarrrr
biz bugun gec kalktık saat 10 du hayret ettik hanzadenin odasına bi gittim yeni uyanmıs ifadesi vardıı zaten cok fazla yanlız kalamaz en fazla 15-20 dakka sonra bagırmaya baslar anni anni diyee
neyse gec kalkınca dengemiz sasırdı normalde 10:30 da yatardı uykuya saat 12 de uyuttum mecburen neyse iyi oldu aslında gec kalkmak dinlenmişin
dünde eşim geldi akşam dısarı cıktık acık havayaa hanzadeik kahve içti bizimle tiryaki kızım sonra uykusu geince aniden eve dönüş yaptık
kızlarrrr bugun acai berry zayıflama hapıma basladım 65 kiloyum sabah tartıldım bakalım haftaya p.tesi kac kilo olcam
benden bu kadar
hepiniz ve bebişleriniz iyidir inşallah
biz bugun evdeyiz aksam kayınvalidemlere gidicez
hadi görüşrüz

sanada günaydın canım kolay gelsin
ben hanzadeye (erken kalktıgını sayarsak ki herzaman istisnalar hariç)
9-9:30 gibi :8 tahıllı ballı,bal,bebe biskuvi,labne, yumurta ,süt karısımı veriyorum
10:30-11 gibi yatarken yarım biberon süt
13 gibi meyveli yogurt
14 notmal yogurt ve corba
16-16:30 uyurken yarım biberon süt
18 uyanınca muz
19-19:30 corba yada bulgur pilavı yada ne varsa bide yogurt
20:30 pirinç unlu çilekli muhallebi
21:30 yatarken 1 biberon süt

çok öğün yiyor maşallah ama hala 10 kiloo:uhm:

Slm Kızlar,,,

Florya ekibi kahvaltı süper geçmiş çok sevindim resimler süper,bebişler harika...Siz zaten yakıyosunuz..

Burcu bidahaki sefere bizde görüşücez inşallah cnm çok üzgünüm..

Tubacım,gezmişsiniz pazarları altüst etmişsiniz,süpersiniz,neyse bigün beraberde gezicez inşallah cnm,üçayları da iyi hatılattın ama bende dün hastalandım.Artık kandillerde filan oruç tutucam zaten borcumda var..( sende koşturuyosun bugün herlade kolay gelsin sana cnm..

Nurtencim kafana taktığın şeye bak,bilirim bizdede var öyle tipler ama artık takammayı öğrendim zaten uzağımda.Salla gitsin cnm,hiç takama bile..

esencim bende hala ayoğurt mayalıyorum valla..(

Nurancım teşekkür ederim cnm evet eğlendik güzel geçti pazar..

Birsencim iyi gezmeler,çocuksuzda ne güzel gezilir..:))Bursa tayfasındanda haber yok,nerelerdeler acaba???

Gülşahcım bidahakine ara cnm,gerçekten dün gelemezdik ama artık sık sık gidiyoruz görüşürüz inşallah,durunun saçları da uzamış,gördüm çok tatlı olmuş.

Banu,Tülay,Aynur,Aslı,Nuran sizler nasılsınız kızlar???

bizde dün hazırlanıp gittik, çok güzeldi çok eğlenceliydi ama anormal sıcaktı bunaldık,Dağhan resmen çıplak dolaştı,saldım çayıra mevlam kayıra hesabı...:)) kahvaltı mangal tatlı meyve sonrada konser,güzel bi organizasyondu,5 gibi geldik geri eve,banyo filan derken sonunda 9 buçukda Anılın dayıları teşrif etttiler ve yarım saat oturup kalktılaar, ( bidaha hazırlık filan yok,,,

Öyle işte hatunlar,Dağhan ayağımda uyuyor,ayağım acıdı ben yatırmayı denicem görüşürüz...

benım kızımda cok zayıff:gitme:
saglık olsunlarda varsın zayıf olsunlar

kızlar söylemeyi unuttum Dağha koltuğa çıkmaya başladı dün ben yandım,kendi inebiliyodu ama artık çıkabiliyoda ...mafoldumben

benım kızımda cok zayıff:gitme:
saglık olsunlarda varsın zayıf olsunlar
yaaa haklısın saglıklı olsunlar tabi dee azıcıkta tombiş olsa iyi olmazmı cevremdeki herkez senin kızın cok küçük yasında gibi degil diyoo iyice canım sıkılıyor amaa

kızlar söylemeyi unuttum Dağha koltuğa çıkmaya başladı dün ben yandım,kendi inebiliyodu ama artık çıkabiliyoda ...mafoldumben

ayyy canım benimmm gözünü daghanın üstünden ayırmaman lazım artıkk
büyüdükce dahamı zorlasıyor neee-tatlicadiarzu-

selamm olsun kızlar cnım sıklıdı kutlay 2-3günlüğüne manisaya gidiyomuş çuş,çuş ben yine anneme valla dinlenemiyorum bitürlü ya orada daha çok yoruluyorum...

defne kalktı 1saat uyudu ya :S aman ya ne sıcak hele benim ev yanııyo güneş azıcık geçsede balkona geçsek yanıyoz ya.. hem isilik gibi olmuş bide yanagından 3yerden sinek yemiş 2de kolunda var kıpkırmızı oldu :) habire terliyo..

çalışan arkadaşşalrıma kolay gelsin öpüyorum herkesi

ya floryada resterondan balık çorbası içirmiştik benim kız ogünden buyana ishal hem kokulu hemde rengi çok kötü sizde aynı durum varmı ahsenle kaanda güzel iiçmişti sizde oldumu? yada üşüttükmü acaba kutlaya kalsa kesin üşüttük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…