2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ferdacım bizimki o dönemleri çoktan aştı 19 yaşında ama en küçük oldugundan çok şımartıldı bilirisin işte klava:

merhaba kızlar ....geçmişe bugün internet cafede bakmaya çalıştım
ama cafe ortamı bana göre değil çolukçocuk oyun oynuyor şarkı çalıyor
kendimi bi tuaf hissettim...neysem nihayet evime geldim
bu sefer annemle güzel geçindik ve annemede banada tuaf geldi
annem hadi gidin diyor ..hazırlanırkende belki aytunç yorgundur
gitmezsiniz diyor.....
yok didim gideceğiz yarın emlakcı gelecek evi görecek dedim...biran önce satılsında bizde sende kurtul dedim....
bugün ömeri cerraha götürdüm kontrole iyiymiş..alişin sünneti için 150 tl istediler 1 ay sonraya gün verdiler.....
babamada benim ürolog tanıdığım var (aytuncun varikosel ameliyatınıda yapmıştı)dedi ..aradı çalıştığı yerde genel anestezi ile 250 tl dedi...orada yaptıracağız ama önce hazırlıklı olmalıyız.....

gelelim bana p.tesi günü günübirlik bursaya gittim semoşumun evinde toplaştık ikiz anneleri ve gülhan
sabah ikiz annelerinden bir arkadaş beni aldı ...onun evine gittim ama kızlarından biri hastaydı
kız sıkıntıdaydı....gülhancığım hemen aradı kahve ısmarlayım sana dedi...
hemen çıktık gülhancığımın hatırı tartışılmaz ama kahve ile kırkyıl oldu valla...
hoşsohbet tatlı diilli güler yüzlü güzel arakdaşım yaa sanki benim yıllardır arkdaşım
teşekkür ediyorum ona...kahve faslıdan sonra gülhanlara gittik borişi aldık
aliye ablada aynı güler yüzle karşıladı beni
boranın doğum öncesi ,doğum anı ve doğum sonraki resimlerini gördüm
muhteşemdi... ama en güzeli boranın o resimlere bakışı ve tepkisiydi
küçük efem yaa o kadar tatlıkiiii evdeki çiçeğin arkasına geçip gülhanı kesiyor
gülhan hayır diyor o bakıyor....birdaha hayır duyunca ağlıyor hahah :))

sonra semoşa geçtik aman semoşşş kokoşu giymiş kokoş terliklerini öle karşıladı bizi
ne zahmetlere girmiş canım arkadaşım yaa...ellerine kollarına sağlık cnm evini açtın
ağırladın güler yüzün talı dilin için...ısrarlada kal dedi keşke imkanım olaydı kalsaydım
ama olmadı.....ayyyyyyyyyy nazlıyıda kendine benzetmiş kokoş karı
kızın resmini çekecek bacak bacak üstüne attırıyor kıza...koptum yaaaaaaaaaaaa

güzel bir bursa günü yaşıdım.....bursadaki arkdaşlarıma çok teşekkür ederim
istanbulda bende kendilerini ağırlamak istiyorum....

bursa seyhati kocamla bizi başbaşa bıraktı ...uzun bir aradan sonra 2 saatte olsa kocamla
herhangi bir sorunumuz olmadan sesizce kaldığımız ilk yanlızlık
ve bu yanlızlıkta azcık konuştuk..meğer bana yansıtmamak için çok sıkılıyormuş kocam
madden çok sıkıntıdaymışız...zaten genel bir sıkıntı vardı evet ama dahada sıkıntıdamışız..
evin satılmasını bekliyordum dedi,ama olmayacak dedi ....anne banka uğrayacağım dedi
ev satılıncada ona vereceğim dedi...çok büyük bir meblağa değil ama benim kocam borcdan çok sıkılan biri....ilk aciliyet için bende altınlarımdan bir kısmını satmasını önerdim...hayır dedi...düğün hediyem dedi...zor ikna ettim...beğenmiyorum zaten yenisini alırsın..takmıyorumda dedim...soran olursa takmıyorum çok kadınsı şey derim dedim(annemin tarafı dedikoducu birazda)
bakalım kabul edecekmi eşim..pek ikna olmuş gibi değil

benden bölee

burcu kağan hasta olmuş cnm geçmiş olsun şu hamişlik işi ne oldu rüyamda gördüm cnm seni
hemde rüyayı görürken kalktım alişe süt verdim
yattım aynısını görmeye devam ettim....

nurten cnm annendemişsin....senin son yazında kendimi gördüm cnm
bende sürekli aynıyım ...neyse ki kocan 2 gün yok..
dimek kardeşin agresif ...bende benimki erkek ondan anlaşamıyoruz sanıyordum
dimik kızlarda aynı ......

çocukların beslenmesi muhabbeti geçmiş....
benimkilere sabah 9 da birber kase süt bisküvi ,peynir,tahin,recel ne varsa yumurtalı kahvaltı veriyorum
sonra meyve veriyorum 12 gibi...sonra çorba veriyorum yoğurt aksam muhallebi ve sonrası süt....

Son düzenleme:
valla eski hamiş dönemlerime döndüm hala ayaktayım uykum kaçtı.Size bakayım dedim ama yatmam lazım.Sabah işi asıcam derken arkadaş aradı yarın mutlaka gel dedi tamam dedim sabah bi gideyim görünüp geleyim.Kızım zorla 12 de uyudu öksürü devam mız mız ya bu çocuk çok iştahsız ne yapayım ya yol gösterin bugün 2 yoğurt haricinde bişey yemedi zorla tıkıyorum öldürüyoruz sanki çıldırdım valla.
Birsen gezmiş gelmiş iyi yapmış biraz rahatlamıştırda süpersin sen.Sünnette hayırlısı olur inşallah ev içinde Allah gönlüne göre versin canım.
Nurten canım nasılsın?aklımda hala senin şu akraba var gıcık hatun ne diyim.
Ferdanın yazısını gördüm daha okuyamadım

Süper bütün alıntılar gitti bu kadar olur.
Burcucum geçmiş olsun face de gördüm süper hepsi çok sağol.Şimdi nerdesin yani teyzen nerde?
nurten annendesin sanırım kardeşin kız ve asiyse sevgilisi falan mı varki?
Cerencim hoşgeldin benim kız yemediği için senin menü süper maşallah diyorum canım aman nazar değmesin
Asildirek canım Duru ve Türkiz yan yana gelse çıldırtır heralde benimkide aynı 1 saattede yemez gerçi Burcu gördü sanki öldürüyoruz kıyamet kopuyor

günaydınlar ....biz kalktık sekize çeyrek kala....uykumuuzu almışızz......

ama evim çok sıcak....sabah sabah kocamın çarşamba pazarı dolabını düzelttim...ütülenecek ne var ne yok döktüm ben toplu ütü yapmazdım geçen isyan etti annemlede bir oldu...şimdi giydiğini giymediğini ütüleyeceğim...bugün ilk işim o sonra yemek yapacağım eee çocukların bakımı
çamaşır yıkayacağım ...kuırular ipte onları alacağım......iş çokmuş yawww neyse keyfim yerinde .......

hepinizi çok öptümm :))

birsencim günaydın canım nasılsın ohh ne güzel geçmiş :) sevindim senin adına

burcu kağana geçmiş olsun

herkese günaydın bugün eşim işe başladı kayınvalidemde ayın birinde falan gidecek kendimi çok yorgun hissediyorum

dün akşam annemlerle birlikte çıktık dolaştık park keyfi yaptık çok güzeldi duru ve yağmur çok eğlendi

Geçmiş olsun canım.İştahsızlık sorunu çoğunda var herhalde.Ama kuzu da hastaymış ondan hiç bir şey yemek istemiyolar.Ben annemdeyken Duru bronşitti ağzını sıka sıka zorla yedirmeye çalışıyodum.Ben de şimdi 1 saatte Duru yu besledim.o oyun oynarken peşşinde dolanıp ağzına tıkıyorum.Yumurta beyazı verdim,zilli dilini çıkartıp attı.

Birsencim,ne güzel Bursaya gidip güzel zaman geçirmişsin ohh sefan olsun valla,bugün de keyfinin güzel olmasına sevindim.
Maddi sıkıntınıza gelince umarım kolay atlatırsınız.Her evde olan bi şey.Canını sıkma arkadaşım.

Baba gelince uykusuzum yaaaaa!Yat kalk sersem oluyorumDuru'yu ayağımda sallayıp uyutuyorum,ayaklarım maf oldu ağrıyolar,e tabi bi de ayakta besliyorum.oy oy sabah kalktım belim ayaklarım ağrıyo.

Kendi kendine uyumayı nasıl öğretçem ziiliye ,bi önerisi olan var mıııı?

selam kızlarrr,
bakıyorum hepimizin sorunu suanda aynı
iştahsızlık
uykusuzluk
valla hanzade de önceden güzel yerdi şimdi 1 kase sabah kahvaltısı hazırlıyorum yarısını 1 saatte anca yiyor sonra agızından cıkarmaya baslıyor her öğünümüz bölee doktora sordum hem sıcaklar hemde sıcaklara kalan dişler cok etkiler cocukları üstüne düşme bol sıvı ver mevye yesin dedi sevdiği şeyleri ver istemediklerini zorlama dedi
bende ok dedim artık zorlamıcam
bugun gece cok sıcaktı hanzadee uyudugu yerde anne duu anne duu diye bagırdı her yarım saatte bir yavrum yaa su içmekten sabaha kadar culuk oldu neyle yatırcam blmem tek cıt cıtlı badiyle yatırsam üşürmü acaba
neyse sabah kalktım kahvaltı ev süpür toz al topla bi odam kaldı ordada ütülenecekler var hanzade uyansın o yatagında oynarken bende balkon kapısını acıp birazcık bari ütüleyim
bugun cok sıcak hanzadeyi alıp alıs veriş merkezine gitmeyi planlıyorum bakalım uygulama olacakmı
benden bukadar gecmişi okudum alıntı yapabilirsem yaparım hadi öptm sizleriii

ayyyy kimseler yokkk ne oldi size...sabahtan beridir boğuşuorum önce veletlerim gardolabını bi el attım amanın yaa kışlık bişiler kalmıştı ufalmışları ayırdım....
bi dünya çamaşır çıkardım....hepsi yıkanacak alişle ömüşe yoğurt verdim...çorbaları pişiyor....
ipten çamaşırları toplayacağım ve yıkananları asacağım
sonrada ütüye başlayacağım

ayy kk dan emlakcı buldu beni demiştim....nihayetinde buluştuk geldi
abla diyebileceğim biri ilanı astılar hayırlısı olsun inş. biran önce hallederiz şu işi onların kısmeti olsun satılsın inş...

merhaba banucuğum nasılsın kuzular nasıl?

aslı evet malesef herkeste olan bir sıkıntı maddiyat

melin bencede güzel bişi ..

iyiyim birsencim kızlarda iyi inşallah eviniz satılır tatlım emlakçı uğurlu gelir Allah gönlüne göre versin

birsen cnm inş biranönce satılır eviniz de istediğin düzene kavuşursunuzz..

Burda hava çok sıcak..dışarı çıkamıyoruz şimdi akşama doğru serinlesin de çıkalım inş ya...yapacak hiçbi işim yok..yemeğim var..Eren de uyudu..diğer odalara bi bakıyım..boş olduğumda yaparım dediğim bişey vardır muhakkak..bulup onla uğraşayım bari..

melin cnm burAsıda çok sıcak şincik bende ütüye oturacağım
ama önce öğlen yemeğimi yiyeceğim

melin kolay gelsin canım sana hava gerçekten çok sıcak
sağol cnmm..

melin cnm burAsıda çok sıcak şincik bende ütüye oturacağım
ama önce öğlen yemeğimi yiyeceğim

Ay baktım benim de ütüm varmış yapılacak ama bu sıcakta yapamam valla çok değil zaten akşam yatmadan önce yaparım artık ...sıcakta en zor işte ütü he..Sana kolay gelsin cnmm..

Mutfkta bikaç düzenleme yaptım..cnm karpuz istedi ama bitmiş..akşam yürüyüşten sonra kocişi alacağız yine .. gelirken alırız artık..ama deepfreezde dondurma buldum onu yiyorum şimcik..ii gldi valla:icecream:

slm kızlar nasılsınz?ben iyim çok şükür kaynanam gittiiii:teytey::teytey::teytey::teytey:
oh be dünya varmış anam sinir oldum iyicee anlatam sizede bakın bi bakalım
kaynana umreden gelince 2 gün görümcemde kaldı sonra bize geldi örümcemde takımış bunun peşine kzıını almış geldi bizde kaldı yuhhh yaa
yemek yapmak yok,hazır sofraya oturdular bi güzel
geçen gün zeynep düştü burnunu çelki kapıya çarptı kanadı bende kaptım çocuğu hastaneye eşim hastanede çalışıyo nasılsa baktılar bişey yokmuş aldım annemlere gittik falan
bu olayı anlatıyorum bişey olmazmış düşe kalka büyürmüşşş normal kapı olsa tamam diyorum ne olacakmışmışş deli oldum vallasempatiksalakcinni
neyse bi gün sofrayı kurmaya çalışıyorum salata yapıyorum görümcem yanımdan geçti gördü ne yaptığımı gelmedi sonra geldim sofra hazır dedim eşim diyo ki ablam yattı şimdi mi yiyiyez Allahımmmmm herşey hazır uyumadıysa kaklsın uyuyorsa da sonra zeyneple yesin dedim
neyse kalkmış bizimki oturdu sofraya mıkır mıkır mkırdanıyo hep
aman gürültü olmasın zeynep uyanacak diyorum olsun alışssın diyo sonra hep gürürltü olacakmış bebek olunca
olsun 2 ay daha rahat edeyim diyorum alışssın alışssın diyo ısrarla eşimde bana baktı sus gibisinden iyide deli oldum
görümcenin kızı telin sesini açmış zeynep uyandı daha 2 kaşık yemek almıştım
girdim zeynebin yanına kapıyı da bi güzel çarptımmmm
eşim sonra gelmiş kapıyı sen mi çarptın diyo bana yok dedim elimden kaydıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eşim çıktı sofrayı toplamışlar bunlar bi güzel yemek yiyecekmisin diyen yok
tencereleri bile atmışlar makinaya sesleri geliyodu kızmışlardır bana çok da tınnn
görümcemin görümcesigil geldiler kaynanayı ziyarete kadın kek yapmış gelmiş valla
görümcem habire sen otur ebn yaparım diyo akannehirmilletin yanında
kimse yokken oturan kadın
neyseee
akşam eşim pazara gitti dönmesine yakın bana diyorlar sen yat dinlen
yemeğim yok saat 6 olmuş kaynana diyo yemek yapma kahvaltı ederiz
Allahtan eşimin huyunu biliyorum da dinlemedim onları büyük bikavga edecektik sayelerinde
yemek ben yemiycem yapma diyo kadın ya
sen yemezsen yeme ben yiycem dedim
fasulye,pilav,çorba yaptım ona rağmen etsiz miş diye eşim tavuk almış onuda yap pilavın yaına dedi ki kaynana bana kahvaltı hazırla diyo düşününnnkafamçokkarıştı
eşime de o gün surat yaptım gece yatakta da konuşmayacaktım
baktım gecenin bi vakti zeynebi almış gelmiş hem ona hem bana sarıldı yattı
kayanannın gideceği gün bi yakınları vefat etmiş bize yakın oturuyorlar
bizde kahvaltıdaydık
kaynana bana diyo yemek yap ,gelene sütlü kahve yap bizde adet böyle
biliyorum dedim
eşimde ne yapılacaksa beraber yapın anne dedi kaynana da gıkk yokhihoyyythihoyyythihoyyyt
neyse eşim çıktı bize misafir gelecek onları almaya gitti
ben sofrayı topladım ortalığı toplamaya çalışıyorum
baktım kaynan gitmiş odaya oturmuş bi güzel zeynepde benim peşimde düştü yavrum
anen dedim süpürgeyi aç bari
açtı bu çekmiyo diyo çektiği kadar al dedim
Allahım ben mi abartıyorum acaba
çok mu takıyorum ne
nedir çektiğim valla yaa

SAĞOL canım benim. doğrusun canım, annem hep bize kızınca "anne deme bana" derdi:))

hoşbulduk canım. oğlumun menüsünde belirtmeyi unuttuğum bişi var, meyve ve tatlılar hariç hepsini reklam karşısında yiyoruz:)) yani hipnoz olmuş biçimde:)

afiyyet olsun:)) benim canım da şu carte dor'un dondurmalı pastasından istiyor( ama kocam bulamamış(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…