valla eski hamiş dönemlerime döndüm hala ayaktayım uykum kaçtı.Size bakayım dedim ama yatmam lazım.Sabah işi asıcam derken arkadaş aradı yarın mutlaka gel dedi tamam dedim sabah bi gideyim görünüp geleyim.Kızım zorla 12 de uyudu öksürü devam mız mız ya bu çocuk çok iştahsız ne yapayım ya yol gösterin bugün 2 yoğurt haricinde bişey yemedi zorla tıkıyorum öldürüyoruz sanki çıldırdım valla.
Birsen gezmiş gelmiş iyi yapmış biraz rahatlamıştırda süpersin sen.Sünnette hayırlısı olur inşallah ev içinde Allah gönlüne göre versin canım.
Nurten canım nasılsın?aklımda hala senin şu akraba var gıcık hatun ne diyim.
Ferdanın yazısını gördüm daha okuyamadım
sağol cnmm..melin kolay gelsin canım sana hava gerçekten çok sıcak
melin cnm burAsıda çok sıcak şincik bende ütüye oturacağım
ama önce öğlen yemeğimi yiyeceğim
örtmen hanım hayırlı olsun vınnnnnızınzzzkaydirigubbakcemile3 canım bizim defnede öyle baba diyorda anne çok nadir diyor ama bilincinde anne babasının oda yeter bence :) illa bigün diyecekler anneee,anneee anneee belkide bıkıcaz he??
hoşbulduk canım. oğlumun menüsünde belirtmeyi unuttuğum bişi var, meyve ve tatlılar hariç hepsini reklam karşısında yiyoruz:)) yani hipnoz olmuş biçimde:)Süper bütün alıntılar gitti bu kadar olur.
Burcucum geçmiş olsun face de gördüm süper hepsi çok sağol.Şimdi nerdesin yani teyzen nerde?
nurten annendesin sanırım kardeşin kız ve asiyse sevgilisi falan mı varki?
Cerencim hoşgeldin benim kız yemediği için senin menü süper maşallah diyorum canım aman nazar değmesin
Asildirek canım Duru ve Türkiz yan yana gelse çıldırtır heralde benimkide aynı 1 saattede yemez gerçi Burcu gördü sanki öldürüyoruz kıyamet kopuyor
afiyyet olsun:)) benim canım da şu carte dor'un dondurmalı pastasından istiyorsağol cnmm..
Mutfkta bikaç düzenleme yaptım..cnm karpuz istedi ama bitmiş..akşam yürüyüşten sonra kocişi alacağız yine .. gelirken alırız artık..ama deepfreezde dondurma buldum onu yiyorum şimcik..ii gldi valla:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?