2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydınn naılsınız???

kandiliniz mübarek olsun allahım herkesin dualarını kabul eylesin
...

teşekkürler kızlar sizlerinde olsun...

çok sıcak iş yapasım gelmiyor yaa

türlü yapasım var kızlar eşim yemiyor bende 2 gün yiyemem pöfff şöle yazlık hafif bi yemek sölesiniz
dolapta biber,patlıcan ,tazefasulye,kabak,bezelye var

evet valla herkesin başında var

özlemciğim cnm yaa senin kaynana görümcene
kocana diyecek söz bulamıyorum hepsinin kökne kibrit çöpü....
aynen cnm aynen
cnm burcudan haber yok baksana sanırım hamile değil olsa mutlak çıtlatırdı bize

valla dr.a kayannamla gitmiştik cnm emmlekette biliyo yani 1 hafta hiç kalkmayacaksın hep yatacaksın demişti
şimdide öyle dedi dr. dedim ona rağmen böyleler düşün
öbür türlü olsa canımıçıkaracaklamrmış herhalde
eşinde iş becermiş yani
ne güzel gidin siz işte
evet cnm arada kavgalar iyi oluyor boşver
diyete başlamışssın hayırlı olsuj cnm inş en kısa sürede istediğin kadar verirsin
doruğa da maşallah
.

Özlem, kaynanan ve görümcen hangi gezegende yasiyorlar acaba? Hamile kadina bu kadar eziyet. Pes diyorum, baska birsey demiyorum.
.
bende çözemedim cnm

Özlemcim kıyamam ya nasıl insanlar bunlar, kaynana konusunda bende çok dertliyim yorma çok kendini
]

ah bu kaynanalar zate kendileri çekmemişler gibi aynısını bize yapıyolar ya
aslında eşin de haklı cnm ya tvde haberleri izleyince şok oluyorum bazen bu yüzden kız çocuk yetiştirmeye korkuyorum vallaya
paranoyak olucam yakında
iyim cnm sağol,sen naıslsın tatlım
ay valla ya öz annesi oğlu için neler demiş yazıklar olsun valla

slm kızlar
zeynebi uyuttum bi bakayım dedim
süpürgeyi açtık sabah kızımla bayılıyıo sıpa sesine
hadi kızm vuuu yapıcaz diyorum gidiyo süpürgenin başına vuuu vuu deyip duruyo Allahım ya
2 çiçeğim vardı onalrın saksılarını değiştim,topraklarını falan
başkada bi iş yapmadım valla
şimdi bide paspas yapaım yeter o kadar
akşam yemek yapılacak neyse menü hazır
herkesin kandili kutlu olsun arkadaşlar

Selamlar kızlar..

Ne oldu böyle bize herkes az uğrar yada hiç uğramaz oldu,Yaz geldiya demekki herkes dışarı attı kendini,aslında ben yine evdeyim ama fırsat bulamıyorum Dağhanın balkonda suyla oynama keyfi biraz fazla sürüyor.Onla ilgilenmekten bakamıyorum hiçbişeye,,

ama çok mutluyum haftaya Ankaradan candostum geliyor bir hafta gezicez beraber..çok özledim onu..Bana da süper gelicek bu değişiklik.

herkes iyi gördüğüm kadarıyla...

Herkesin kandilini ktluyorum,allah tekrarına kavuştursun kızlar..

hepinizi çok çok öpüyorum...oğlum uyurken bi bakıyım etrafa...

Selam Kızlar,,

Hepinızın kandılı mubarek dualarınız kabul olur ınsallah.

1 haftadır sıteye cok gıremedım.Gecmısı okumaya kalksam hayatta yetısemem.Hem sokaktan eve gırmıyorum hemde netımde sorun vardı.Evde bıraz vakıt kalıncada eskı alıskanlığına kıtaplarıma dondum.Umarım herkes ıyıdır.Yaz olunca evde pek oturamıyorum ben.Sankı kıs cok evdeyım ya neyse.Şımdı de Bora uyurken bakayım dedım.Öğleden sonra annem ve abımın esıyle halamlara gıdıcez.

Filizcim dıetın hayırlı olsun.Cok ıstıkrarlı baslamıssın bravo.Bende 20 kılo vermeden once ağzıma ne atarsam dusunucem demıstım.Bır lokmanın hesabını yaparak cok basarılı oldum.Yeme sorununa gelınce.Borada mama sandalyesınden hıc hoşlanmıyor.2 tane buyuk yastığa dayanarak babytv eslığınde yıyor malesef.Bu olay benı acaıp rahatsız edıyor.Bu hafta mama sandalyesıne alısmasını sağlıycam.Sabah kahvaltının yarısını o sekılde yedı.Bıtırmedı bende yerde devam etmedım.Püturlu sorununu astık artık blendır ve rondo hıc kullanmıyorum nerdeyse.Bu olayıda 10 gun ıcınde bıtırmelıyım.

Bırsencım evıne gecmıssın.Senınde ayaklarına sağlık kalkıp buralara kadar geldın bızım ıcın.Cok tesekkur ederım sana guzel arkadasım.

Özlemcım sabır dıyorum sana.Ama cok ıyı kalplı bırısısın.Allah dağına göre kıs verıyor ıste.Ben yapamazdım yaptıklarını.

Son sayfalarda bırtek bunları gorebıldım.

Gazel ve Defne hastaymıs sanırım.Gecmıs olsun mınıklerıme.Acıl sıfalar ınsallah.

ayyy slm gelmeye başlamış herkes.....süperr yaz maz dinlemem gelin yaaa

başım felaket ağrıyor...hapşırma krizindeyim bişey yapasım yok ama ev leşşş yaa....

hava bunaltıcı diye çocuklara küveti doldurdum....içine çarşaf koydum ama suda oturmadı eşekk sıpaları yaaaaaaa..ömer duşakabinin kapanığı açıp kapadı ...aliş ise çeşme aksın başında durayım dedi...
baktım baş edemiorum aldım içeri şampuanlayıp...11.30 aliş uyudu ömer ise 11.55 de her iksiide 12.35 de kalktılar tam 40.dk. hiç bi iş yapmasam yürüyüş yapsam olurmuş ....ama nevresimi değiştirim....koltukların üzerine çarşaf serdim...makinaya çamaşır attım...bulaşıkları attım...tam koşu bandına gittim ...ağladılar.....karpuz kestim azcık ısınsın beraber yiyeceğiz...deli gibi karpuz yiyolar kızlar yaaaaaaaaaa........sonrada çorbayı beğenmiyolar....

ayyyyyy bişi itiraf edeyim annemlerin orayı özledim ya...sıkıldım evde ilkez...yazdan dolayı olsa gerek

pöfff pöfffffpöfffffffffff

Arada öyle fireler olur Birsen ama sen istikrarli gidiyorsun, eminim ben istedigin kiloya ulasacagina.

Sagol canim, defalarca yemek döktügümü, oturup agladigimi bilirim. Ama bazen düsünüyorumda, cocuga baskiyla yedirsem, böyle yemesi mi iyi, yemegin travma haline dönüsüp, cocugun psikolojik siddet altinda kalmasi mi diye? Bence yemesim ama ruh sagligi bozulmasin. Dogru olan bu ama insaniz ve anneyiz, yemeyince icimiz eriyor biliyorum ve bazen mantigimizi devreye bile sokmak istemiyoruz.

Insallah düzelir canim Türkiz'in istahsizlik sorunu. Kac disi var, disler ve sicaklar tetikliyor olabilir belki?
Diyet olayina gelince, kendimi motive ediyorum sürekli. Moralimide, eski incecik resimlerime bakarak yüksek tutuyorum. Evin her tarafina astim

Off, kusura bakma ama ne kadar korumaci ve takintili bir esin var Esra. Sonucta digeride 3-4 yasinda bir cocuk, öpüsmenin yanak ve dudak arasindaki farkini bilmeden öpmüstür ya da birinden görmüstürde öyle öpmek enteresan geldigi icin öpmüstür. Sokaga cikmadan olur mu hic bu sicakta cocuk evde. Asarsiniz insallah güzelim bu sorunu.

Zeytinyagli taze fasülye pisirebilirsin Birsencigim. Yada sebzeleri tavada zeytinyagi ve bol sarmisakla soteleyip yapabilirsin. (Biber, kabak, varsa havuc ve mantarda katiyorum ben)

Ne güzel can dostunla zamandan güzel anlar calarsiniz artik. Doruk'da salincak müptelasi, hic inmek istemiyor. Havuz almistik ama onun icin hala erken. Havalar ne kadar sicak olsa da, serin burada.

Pütürlüler konusunda Doruk hala o kadar rahat degil ama bir asama aldik sayilir. Etli olan yemekleri ben rondodan geciriyorum hala. Sebze corbasi ya da sehriye corbasi falan yapmissam, onlari sorunsuz yiyiyor. Ama agzinda ezebilecegi kadar yumusak olmali yedikleri, diger türlü protesto ediyor ve yemiyor. Bence biraz sabirla, alistirirsin sandalyesine Bora'yi canim. Sende o azim ve sabir fazlasiyla var. Diyet konusunda da, modelim sensin zaten. kaydirigubbakcemile3

Ay bu yazini okuyunca, haftasonumuz geldi aklima Birsen. Mutfakta islerim vardi, babasi bakiyordu Doruga. Sesleri kesildi bir ara, merak edip bir gittim ki, Doruk suyun altinda ve tüm kiyafetleri su gibi. Nasil zevk aliyor suyla oynamaktan anlatamam. Karpuz demissin. Doruk'da seviyor ama emip posasini atiyor agzindan. Bu da kardir diyerek, sürekli veriyorum bende.

Kizlar bugün Dorugun idrar tahlili icin randevusu vardi. En sinir oldugum sey, sabah pipisine naylon kese gecirmek. Durmuyor sipa. Ilkinde fire verdi, dogru takamamisim, bezine isemis. Ikincisini ise dogru takmisim ama muayenehaneye bir gittik, beyefendi onca su ve süt icmesine ragmen, 1,5 saat hic cis yapmamis. Neyse esim bizi eve birakti, ögleden sonra icin yeni randevu aldik ve o ise gitti. Bezini bir actim ki, torbada cok az cis var, yine beze gecmis. Tepine tepine gevsetmis torbasini kurtlu. Torbayi bagladim, bantladim ve uyuttum. Bakalim kalktiginda basarili bir sonuc alacak miyim? Ben otobüs ya da tren eziyeti cekmek istemedigim icin, esim ta onun icin 15:00'den sonra isi birakip gelecek. Insallah fiyasko olmaz yine.

Birde kizlar ben artik su memeden kesme mevzusunu düsünmeye basladim. 2 yasina kadar deniliyor ama o yasa kadar emen bebekler, ciddi derecede bagimli oluyorlarmis diye okudum. 1 yasina kadar emmenin yeterli olacagini söylüyor bazi doktorlar. Kademe kademe azalttim ben zaten, yemek yemiyor diye ve Doruk sütü biberondan sorunsuz iciyor. Acaba kesmeli miyim tamamen diye karar veremiyorum? Sizin fikriniz ne bu konuda?

kızlar benim canım sıkkın bugün biraz. okuldan en samimi öğretmen arkadaşımın eşiyle ciddi problemleri var. dengesiz takıntılı bir kocası var. ve çok severek,bütün ailesini karşısına alarak evlendi onunla. boşanmayı bile düşünüyor şimdi kız. ama işin kötü tarafı 9 haftalık hamile( sabah ağlayarak anlattı bana. çok üzüldüm ama ne diyeceğimi de bilemedim. Allah'ım yardımcıları olsun.

selam kizlar a.s.

Regaib kandiliniz mübarek olsunnnn a.s. Rabbim nice mutlu,huzurlu kandiller görmeyi nasip etsin inşaAllah bebişlerimizle,sevdiklerimizle a.s.

Bacılar selam a.s.

Herkese hayırlı kandiller. Benim modem bozuldu. Önümüzdeki hafta ici servise gonderecegim inşallah. Bugün kayinvalidemdeydim. Az sonra eve gecicez. Cepten girdiğim için gecmise bakamıyorum. Çok özledim valla sizleri

defdos hala ishal ve hafif ateşli. Mamadan başka birşey sürmüyor ağzına. Beni emerek ve mama ile yaşıyor. Cokda mizmiz. Bağırıyor yine ben kacar. Haftaya görüşürüz kismetse öptüm hepinizi a.s.

merhaba kızlar ....

ayyy filizciğim o çiş şeysi çok kötü yaaa biz alişi 4 saat bekledik hastanede
pöfffff...güzel olsunda sonuç gerisi boş...

pınarım hala geçmedimi daha cnm yaaa çok geçmiş olsun cnm yaaa

nurten nerelerde evine geçmedimi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…