2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım görümcen ettiğini buluyodur sen en güzel mükafatı aldın zaten umursama gitsin

canım öyle diyoruz da bu sabah Türkizi dr a götürürken kapının önündeydi Taha ve birsürü çocuk direk koştu Türkizin dudaklarına zor yakaladım acaba dün akşam eşimin yanındada böyle olsaydı eşim öldürürdü çocuğu valla galiba biz işteyiz annemde dikkat mi etmedi önemsemedi mi bilmiyorum ama çocuk baya alışmış söyledim annesiyle teyzesine bak eşim e dün söylemiş çocuklar gebertecekti beni dedim uyaralım dikkat edelim bunlar daha çocuk dedim alışkanlık olmasın dedim biraz bozuldular ama Türkiz daha bebek sayılır anlamıyor yanlış olduğunu biraz büyüynce bunu normal zannedip oda başkalarını böyle öpebilir inşallah unutulur gider

kızlar günaydınn naılsınız???

kandiliniz mübarek olsun allahım herkesin dualarını kabul eylesin
...
amin canım sizinde mübarek olsun
kandiliniz mubarek olsun kızlar..Allah dualarımızı kabul etsin
sağol canım hepimizin mübarek olsun kandili

esracığım hoşgeldin cnm seninde kutlu olsun kandilin cnm

aman yaa ben berbat haldeyim evim heryer heryerde....
çamaşırlar asılcak ipten aldıklarım yatağın üzerindeydi
eşim almış yere atmış katlanacak....

ya ne oluyor bana acaba adettmi olacağım yaaaaaaaa
bi depresyon hali .....bi duygusallık pöffffffffffffffff yarın toplanmalıyım jet hızı ile temizlik yapmalıyım

canım herşey üst üste geldi sanırım biraz gezince rahatladın şimdi evde kalınca sıkılmışsındır
ev satıldımı?son durum ne şimdi

selam kızlar hepinize iyi akşamlar
canlarım hepinizin kandili mübarek duaları kabul olsun inşallah duada unutmadınız bizi

ayy ben bugun cok yogundum sabah annem geldi kahvaltıya yap topla hanzadeyi uyut demeye 12 oldu annem gitti ben de gezme vardı ora için hazırlandım neyse eşim geldi arabayı verdi hanzadeyle gezmeye gittik saat3 :30 da ordan kalktım baska gezmeye gittim su mübarek gün olmazsa olmaz gibi töbe töbe
neyse 5:30 da eşimi aradım annenlere gidelimmi ara bi diye oda annanelerdeymiş belçikadan teyze geldide bende aman oraya gidelim hem görmüş oluruz dedim
gezmeden cıktım hanzade ana kucagında uyudu yavrum neyse eve geldim üstümü degiştim cantayı tekrar hazırladım hala hanzade uyuyor sonra alıp indirdim arabaya ayyyy birde sıcak neyse gittik ananneye tam içeri girdik uyandı cimcime tabii cımcık olmus hemen üstünü değiştim dururmu yerinde basladı şirinliğe zar zor yogurtlu corba yedirdim yaa iyice iştahsızlastı neyse saat 9 oldu uyku gelmeye basladı bi baktım azıcık üstüne kusmus sonra tekrar tekrar az az kusuyor
mehmete yürü eve gidelim bu üşütmüş nane limon yapayım dedim
eve geldik üstünü basını degiştirmeden surubunu vereyimde oyunla dedim surubu verdim yutmadı nefessiz kaldı korktum bu diye bagırıyor bide neyse su verdiğimle midesindeki herseyi mutfaga babasının üstüne boşalttı nasıl aglıyor hemen bagrıma bastım susturdum banyoya girdirdim ykandı ballı süt içip uyudu
yavrum yaa mehmetin annanesigilde ve ilk gittiğim gezmede ceyranda kaldı sanırım
neyse ki şimdi uyuyor
o uyuyunca halı sildi duşa girdim yoruldum uzandım azıcık sonra size bakayım dedim
ve kandil diye daha hiç bişi yapamadım bari yatmadan bi yasin tebareke amme okuyayım
cok sıcakk cokk

çok geçmiş olsun canım bizler sıcaklayınca kapı baca açıp çocukları unutuyoruz kendimiz gibi düşünüyoruz bide yorulmşta olabilir baya gezmişsiniz inşallah yarına düzelir canım

canım herşey üst üste geldi sanırım biraz gezince rahatladın şimdi evde kalınca sıkılmışsındır
ev satıldımı?son durum ne şimdi

cnm hem öyle hemde adetime bir hafta kalmış tam depresyona girme zamanım benim....
çocuklar çok fena oldular cnm...annemlerde kalabalığa alıştılar...
sürekli gelip bıynuma sarılıyolar yanlarında olmamı istiyolar ama malesef ev işi bana bakar pöffffffffffff.........

evim satılmadı cnm daha yeni bir emlakcı geldi afiş astı bakalım hayırlısı inş. satılırda bizde rahatlarız

günaydın hayırlı cumalar nasılsınız

özlemcim günaydın tatlım nasılsın bir ana oğluna bu şekilde konuşuyorsa hiçbirşey diyemiyorum birde arkasından konuşuyorsa ((

tülaycım günaydın tatlım dün öğlen bizimkiler güzel vakit geçirmiş:))))))

birsencim günaydın canım

esracım öyle valla canım okadar iyi niyetliyim ki inşallah oda kendine hayırlı bir hayat çizer diyorum

günaydın kızlarr...

banucum valla çok saolsun annenler yemek falan hazırlamışlar.ama sıcakta iyi oldu kuzum mahvolmadı valla allah razı olsun senden ve onalrdan.onlar görüştü biz görüşemedik:)))

lafımı olur tülaycım başımızın üzerinizde yeriniz var biz artık aile gibiyiz:) evet bizde görüşelim en kısa zamanda tatlım program yapalım:)

saol canım benim.evet görüşelim ya iyi olur.ne sıcak hava banu ya valla gece 100 kere uykum bölünüyor sıcaktan.

tülaycım evet çok sıcaktı seline ne giydiriyorsun yatarken ben dün çok sık uyandı şort giydirdim

canım çok sıcak oluyro ev o yüzden ben şart askılı yada elbise giydiriyorum.ama çorap her zaman ayağında:)

çok zor bi durum canım ya
inş bebeğin şansına araları düzelir en kısa zamnada
selam kizlar a.s.

Regaib kandiliniz mübarek olsunnnn a.s. Rabbim nice mutlu,huzurlu kandiller görmeyi nasip etsin inşaAllah bebişlerimizle,sevdiklerimizle a.s.

selamlara.s.
herkesin kandili mübarek olsun.Dualarda hatırlanmak dileğiyle.a.s.
sağolun kılzar sizinde
bizde seni özledik pınarcım ya
defne hala hasta demek çok geçmiş olsun
zeynepte aynı bu aralar 2 azı dişi patladı baya zor oldu yavruma sürekli ağlar halde
sen yaparsın birsen atom karıncasın maşallah sana
geçmiş olsun cnm ya
günaydın hayırlı cumalar nasılsınız

özlemcim günaydın tatlım nasılsın bir ana oğluna bu şekilde konuşuyorsa hiçbirşey diyemiyorum birde arkasından konuşuyorsa ((
valla banu öz oğullarına böylelerse bize iyiler o zaman
şikayet etmeyelim insan canına böyle davranırsa gerisi boşş
ne zamnadır söyliycem bayılıyorum yağmurla durunun şu resmine harika çıkmışlar maşallah kuzulara
canım çok sıcak oluyro ev o yüzden ben şart askılı yada elbise giydiriyorum.ama çorap her zaman ayağında:)
cnm bende giydiriyordum son 3-4 gündür giydirmiyorum çorap iyimi kötü mü yapıyorum bilmiyorum

tülaycım nasılsın cnm?

iyiyim özlem canım nolsun valla sıcaklarla boğuşuyoruz. canım ben doğuduğundan beri çok nadir çorap giydirmediğim olmuştur.bazen oynarken çıkarıyorum ama yatarken tekrar giydiriyorum.çüünkü selin hiç örtü sevmiyor hep açık yatıyor.

selam kızlar hepinize hayırı cumalar
dün gece hanzade hiç uyanmadan uyumus sabah 6 da kalktı kii alt taraf tüm dışına cıkmıss ishal omus yavruu hemen üstünü basını degiştirdim süt verdim yatagın içine oyuncakları koydum ben odama gectim arada anne diye bagırdı bende aferin kızım oyna oyuncakları dedim:hulya:
sonra ses kesildi gittimki memesini azına almıs uyumus vayrum yatagın içindeki oyuncakları alıp üstünü örttüm 9 a kadar uyuduk
sonra kahvaltı ortalık topla derken yeni uyuttum size bakim dedim

gecmiş olsun dilekleriniz için sagol
dün cok yoruldu bide ceyran bide DıŞŞŞ malesef balon gibi kabarmıs sol alt azısı ishalide ondan sanırım neyse alıştık nasıl olsa
bugun evdeyiz inşallah sıcakla bogusucaz
hadi öptm sizi ben bi sigara yakayım kız uyanmadan

nuran canım geçmiş olsun.sıcaklarda hemen ishal yapıyor valla selin boncuk boncuk terliyor nasıl dayancak yavrular bilmiyorum

nuran canım geçmiş olsun.sıcaklarda hemen ishal yapıyor valla selin boncuk boncuk terliyor nasıl dayancak yavrular bilmiyorum

valla tülaycım cok fena biz dayanamıyoruz yavrular napsın
hanzade her uyandıgında üstünü tepeden tırnaga degişmek zorunda kalıyorum evde resmen cıplak dolaşıyor Allah yardım etsin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…