canım çok sıcak oluyro ev o yüzden ben şart askılı yada elbise giydiriyorum.ama çorap her zaman ayağında:)
çok zor bi durum canım ya
inş bebeğin şansına araları düzelir en kısa zamnada
sağolun kılzar sizinde
bizde seni özledik pınarcım ya
defne hala hasta demek çok geçmiş olsun
zeynepte aynı bu aralar 2 azı dişi patladı baya zor oldu yavruma sürekli ağlar halde
sen yaparsın birsen atom karıncasın maşallah sana
geçmiş olsun cnm ya
valla banu öz oğullarına böylelerse bize iyiler o zaman
şikayet etmeyelim insan canına böyle davranırsa gerisi boşş
ne zamnadır söyliycem bayılıyorum yağmurla durunun şu resmine harika çıkmışlar maşallah kuzulara
cnm bende giydiriyordum son 3-4 gündür giydirmiyorum çorap iyimi kötü mü yapıyorum bilmiyorum
tülaycım nasılsın cnm?
selam kızlar hepinize hayırı cumalar
dün gece hanzade hiç uyanmadan uyumus sabah 6 da kalktı kii alt taraf tüm dışına cıkmıss ishal omus yavruu hemen üstünü basını degiştirdim süt verdim yatagın içine oyuncakları koydum ben odama gectim arada anne diye bagırdı bende aferin kızım oyna oyuncakları dedim:hulya:
sonra ses kesildi gittimki memesini azına almıs uyumus vayrum yatagın içindeki oyuncakları alıp üstünü örttüm 9 a kadar uyuduk
sonra kahvaltı ortalık topla derken yeni uyuttum size bakim dedim
gecmiş olsun dilekleriniz için sagol
dün cok yoruldu bide ceyran bide DİŞŞŞ malesef balon gibi kabarmıs sol alt azısı ishalide ondan sanırım neyse alıştık nasıl olsa
bugun evdeyiz inşallah sıcakla bogusucaz
hadi öptm sizi ben bi sigara yakayım kız uyanmadan
kızlar benim canım sıkkın bugün biraz. okuldan en samimi öğretmen arkadaşımın eşiyle ciddi problemleri var. dengesiz takıntılı bir kocası var. ve çok severek,bütün ailesini karşısına alarak evlendi onunla. boşanmayı bile düşünüyor şimdi kız. ama işin kötü tarafı 9 haftalık hamile( sabah ağlayarak anlattı bana. çok üzüldüm ama ne diyeceğimi de bilemedim. Allah'ım yardımcıları olsun.
Bacılar selam a.s.
Herkese hayırlı kandiller. Benim modem bozuldu. Önümüzdeki hafta ici servise gonderecegim inşallah. Bugün kayinvalidemdeydim. Az sonra eve gecicez. Cepten girdiğim için gecmise bakamıyorum. Çok özledim valla sizleri
defdos hala ishal ve hafif ateşli. Mamadan başka birşey sürmüyor ağzına. Beni emerek ve mama ile yaşıyor. Cokda mizmiz. Bağırıyor yine ben kacar. Haftaya görüşürüz kismetse öptüm hepinizi a.s.
merhaba kızlar ....
ayyy filizciğim o çiş şeysi çok kötü yaaa biz alişi 4 saat bekledik hastanede
pöfffff...güzel olsunda sonuç gerisi boş...
pınarım hala geçmedimi daha cnm yaaa çok geçmiş olsun cnm yaaa
nurten nerelerde evine geçmedimi daha
canım görümcen ettiğini buluyodur sen en güzel mükafatı aldın zaten umursama gitsin
canım öyle diyoruz da bu sabah Türkizi dr a götürürken kapının önündeydi Taha ve birsürü çocuk direk koştu Türkizin dudaklarına zor yakaladım acaba dün akşam eşimin yanındada böyle olsaydı eşim öldürürdü çocuğu valla galiba biz işteyiz annemde dikkat mi etmedi önemsemedi mi bilmiyorum ama çocuk baya alışmış söyledim annesiyle teyzesine bak eşim e dün söylemiş çocuklar gebertecekti beni dedim uyaralım dikkat edelim bunlar daha çocuk dedim alışkanlık olmasın dedim biraz bozuldular ama Türkiz daha bebek sayılır anlamıyor yanlış olduğunu biraz büyüynce bunu normal zannedip oda başkalarını böyle öpebilir inşallah unutulur gider
amin canım sizinde mübarek olsun
sağol canım hepimizin mübarek olsun kandili
Sevindim canim sorunu cözdügünüze. Ben sütten kesmemeye karar verdim canim, dün iyice düsünüp. Birde Türkiz gece nasil kendisini atiyor, o kismi ben kacirmisim sanirim? Ve o nasil bir doktor ki, bunu neden göstermeden dogrudan psikolojik diye yorumluyor?
Tünaydin Kizlar,
Doruk dün ishal oldu, ateside 37,3 dü yatmadan önce ölctügümde. Salincak kurduk bahceye, ondan inmiyor ve dün rüzgarliydi hava, yalinayakti birde, üsüttü sanirim. Neyseki yedirdiklerim, bol sivi ve gece karnini iyice sicak tutmam ise yaradi, atlattik bugün.
Klavyeyle oynamis sipa, ekran sola dogru kaymis, bir türlü düzeltemiyorum. Bende de simetri takintisi var, sinirlerim zipladi iyice.
Kizlar, belki bilgisi olan vardir diye soruyorum. Benim görümce emekli olacak. Ama yilan hikayesine döndü. Son iki yilini istege bagli olarak, aylik primlerle ödüyorlardi. Bu süre doldu ve islemleri basladi. Ama zirt pirt son calistigim isyeri Istanbul'da, Mugla sigorta müdürlügü beni oraya sevk ediyor diye Istanbul'a kaciyor birkac hafta. Babasininda durumdan anlar bir hali yok ve öyle parali bir adam degil. Zaten primlerini ödedi binbir zorlukla adamcagiz. Esimde kafayi oynatmak üzere, yine bir bahane bulmus Mugla'da olmuyor, Istanbul'a gitmem gerek diye. Bu konuda bilgisi olan var mi? Eger ben Istanbul'da calismis ama Mugla'ya yerlesmissem, emekli olmak icin illaha islemlerimi Istanbul'dan mi yapmaliyim?
merhaba filizcim
bu konuyla ılgılı cok bılgım yok ama sana en saglam bılgıyı baglı oldugu ssk kurumu yapar bı maıl at durumu anlatan cevap gelmezse bı arar danışırsına.s.
Esim mail atti canim, hala bir yanit yok maalesef. Ve hemen yarin yola cikmak istiyormus görümcem.
ozaman telefonla bılgı alamaya calısın bencea.s.
KIzlar selam,
Dün gece tekirdağa geldik, biraz daha kalmayı düşünüyorduk aslında ama kağanın ateşi yüzünden esk.e gidemeyecektim, 2 gün sonra dönüşte otobüslerde sağda solda ateşlenirse naparız dedik, dünden döndük, 11 gibiydi akşam trafiğinde ancak gelebildik...
Ama eşimin teyzesi beni çok üzdü kızlar... çok üzüldüm çünkü böyle bir hareket beklemiyordum, kendide pişman oldu özür diledi ama yapacak bişey yoktu artık...
Dün günü vardı, neyse evde toplaştılar, kağanında o sırada ateşi fırladı, duş aldırdım, düşmedi bi türlü, teyze eşini aradı yeniden dr a götürün bugün diye, zaten kağanın idrar kültürü sonucunuda bugün alabilecektik, neyse gittik hastaneye, idrar yollarında iltihaplanma olmuş, boğazları 2 gün önce temizdi bugün birazda kızarıkmış... ilaçları aldık geldik eve,
Eniştem kadınlar çekinir eve geldiğimi görmesinler zile basmayalım anahtarla açalım kapıyı sen içeri girersin ben çıkarım hemen dedi, neyse açtık kapıyı, içeri adım attım baktım bağıra bağıra komşulara benim dedikodumu yapıyor... çok bozuldum... eniştem içeri girer girmez salona daldı hanım napıyosun biz geldik dedi... utandı adam iyice... bende sanırım o dert yandığınız gelin benim dedim geçtim yatak odasına...
arkamdan geldi, kızım yanlış anladın şöyle böyle diyor bana, benim sinirlerim bozuldu başladım ağlamaya, neyse bi yandan onada neyse oldu bitti artık güncülerin yanına git sen ayıp olmasın dedim, özür diledi...
Teyze ben senin hakkında hiç kötü konuşmadım annem dahi senin için iyi kadın demişti ama sen böyle yaptın senden hiç beklemezdim benim ne kötülüğümü gördün dedim, ağlıyor sürekli... zorla bişeyler yedirmeye çalıştı istemedim... yemedim, sinirlerim bozuldu bişeyde diyemedim tıkandım kaldım öyle çok bozuldum...
Bide koca gün kadının işlerine yardım ettim hizmet ettim, yemek hazırladım... teyzem yerine koydum tatlı tatlı geçindim yinede böyle yaptı...
Eniştemin arabasına benzin yükleyip onunla getirecekti eşim, kızdık araba kiraladı, 80 tl kira, benzindi, yol parası derken dünya parayıda çöpe attık, neyse sağ sağlim geldik, gece 4 te eşim tekrar çıktı yola, döndü, eşyalarını almış konakladığı yere götürmüş, hafta sonu eskişehirdeler... 25 artı bu haftada dahil olmak üzere neredeyse 1 ayı geçkin süre eşimle görüşemeyeceğiz....
filizcim geçmiş olsun öncelikle.en azından ben muhasebede çalışmam ve böyle ssk işleriyle uğraşmamdan dolayı prosüdür şöyle işliyor.1 kez müracaat için ssk ya başvuruyorsun posta yoluyla ama işlemler çabuk olsun diyorsan elden evrakları teslim edip dilekçenle birlikte bekliyorsun.onalr zaten posta yoluyla emeklilik hakedip etmediğini bildiriyorlar eksik varsa tamamlıyorsun.zaten intenettende emeklilik için dilekçe takibi yada işlemelr ne durumda bakılıyor.yani sürekli gitmesine gerek yok..
burcuu canım hoşgeldinnn. ayıp etmiş ama insanoğlu bu iyilikde yapsan çenesine hakim olamıyabiliyor.kağanıma da çok geçmiş olsun canım.hadi hayırlı haberleri bekliyoruz..:)
Canim esimin pek zamani yoktu cikti sabah, ben bir ulasmaya calisayim ama nereye bagli olduguda muamma. Istanbul degil sanirim, gezmeye geliyor isini bahane ederek.
Insanoglu cig süt emmis, her iyinin yanina bir carpi cekmek gerek Burcu'cugum. Hic yakisiyor mu kocaman kadina, kizi yasinda, evinde misafir ve ona iyiligi dokunan birinin dedikodusunu yapmak. Dogru olani yapmissiniz, giden para olsun bosver. Kagan Pasa'ya da cok gecmis, acil sifalar kuzuma...
Sagol canim, cok iyi oldu bu bilgileri vermen. Internetten online nasil takip edebilirim? Ssk'nin sayfasina mi girmemiz gerek?
evet canım ssk gov tr ye gir.ama dilekçe takip nosunu bilmen lazım.
Cnm evet, benden büyük kızı var, üstelik kaynanamın yaptıkları için bana hak vermişti, teyze ve annesi , kaynanama ve görümceme kızıp banada bunu özellikle belirtmişlerdi çok hoşuma gitmişti bu davranışları annemde taktir etmişti... onların arabası ile dönseydik lafın üstüne tepkisiz kalmış olacaktık, eşiyle helalleştim kağanı beni getirip götürdü hastaneye üstümüzde hakkı var... yinede çok üzüldüm, onlarıda böylelikle tanımış öğrenmiş oldum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?