2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar bugün 11 den bu yana temizlik yaptım...ama çok yoruldum ali ve ömer eşliğinde...

ama heryer güzel oldu ..tabi detaylar büyük işler var ama asla yapamam...

filizciğim cnm .ben bu konuları çok bilmem ama babam çok iyi bilir...
sadece şunu diyeceğim ki saçma evrak için birkere gidilir
bütün kağıtlar dökümanlar mail yolu ilede gelebilir..
babam giresundaki amcamı istanbuldan emekli etti..
o zaman babamında giresuna gitmesi gerekmezmiydi
bu işte bence bir iş var

burcu cnm çok ayıp etmiş teyze ama böyle biz insan oğlu çiğ süt emmişiz
artık bundan sonrasını o düşünsün cnm
boşver içi içini yer....

diğer konu ile ilgili ise ben rüyamda gördüm seni o yüzden sordum hamişsin gibime geliyor hayırlısı
faceden yaZmam ama sende yaz gariii çatladı hirkesssssssss...

ömerimde iyi teyzesi ...evimize geldik babamız yola gitmezse evdeyiz inş..

banu,tülay,hülya,nurten,hande merhaba kızlar

Sagol canim, sor bakalim esin ne diyecek. Okurum aksam, eger yazmis olursan. Ishal'i de sükür ki atlattik, cok korktum ama uzun sürer diye...

Öyle olsa, Istanbul'da calisan herkesin, emekli olmak icin oturdugu sehri birakip Istanbul'a gelmesi gerekiyor. Bu durumda illerdeki Ssk'larin islevi ne? Sacmalik burada basliyor zaten. Ama o Istanbul'dan kaydini yiktirmak istememis, bunuda söylemiyor. Bence islemleride bitmistir, bahane ediyor kafayi Istanbul'a atmak icin. Ayip ya, insan ailesini böyle kandirmaz 17 yasindaki ergen kizlar gibi.lmaz:

Kizlar, Doruk 4 saattir uyuyordu, yillik rekorunu kirarak. Nihayet kalkti sipa, karnini doyurayim. Öptüm hepinizi...

birsencim güle güle kirlensin evin.bende yarın yapıcam((( mutfağa klima taktırmıştık adamlar kapının üstüne takmış doğal olarak perde iptal oldu bende fırsattan istifade perde yaptırdım yarın gelicek halıyıda değiştirdim yarın temiz temiz yerleştiririm hepsini:)

hande saol canım.gel sanada yapayım pasta)))

sağol canım, gelebilsek keşke Antalya demek direk tatil demek zaten :)) ama bu sene bize tatil hayal galiba hiç konuşmuyoruz bile bu konuyla ilgili :))

Kizlar, Doruk 4 saattir uyuyordu, yillik rekorunu kirarak. Nihayet kalkti sipa, karnini doyurayim. Öptüm hepinizi...

Maşallah, tamam canım yazarım akşama

oh yenilemişsin mutfağı, bende çok sıkıldım evde oturmaktan heralde, yeni tadilat yaptırdık aslında iki sene falan olcak ama çok sıkıldım evden

handecim saol canım.inan bende sıkıldım fırsat buldukça ipin ucunu kaçırmadan değişiklikler yapıyorum.

selam Birsencim nassın, yorulmuşsun ama temizlemişsin oh ne güzel
sağol cnm yaaaaaaaaa

evet yaaa senin bu görümcen zaten bi anormal cnm boşverrrrr

ohhh biizimkilerinde uykusu çok ama uyumuyolar..muhallebi verdim yemediler
uyuz oldum yaaaaaaaaaaa.....

ömer yere atıyor mindere alide gidip yatıyor ama ömerin saçını çekiyor
ömerde avazı çıkıtğı kadar bağrıyor bacaklarım çok ağrıdı salyamayacam
uyurlarsa kendi kendilerine uyusunlar..

sağol cnm yaa hayırlı olsun kliman cnm oralar klimasız çekilmez
güle güle kullan halını ve tülünü

bende geçen bir halı gördüm harikaa bişey 450 tl 3 metre karesi koltuklarıma felan çok uyar ....taksitlerim var bitsin alacağım....ama açık renk annem alma didi bende çok istiyorum dedim bakalım.....belki yeni evime nasip olur ...

[

Cnm çok teşekkürler, geçmişe bakıyorum bir yandan bu yüzden çıkamadım dışarı, bitsin gidicem inş. ecz. kapanmaz, ya niyeyse ayaklarım geri geri gidiyor hande ya, ama kaçışı yok illaki öğrenicem öyle böyle...

evet cnm kesinlikle, geçmişten sonra çıkıcam
waww harika :))

Tülaycm selinin klimanın karşısına geçip alkış yapıp vuu vuu demesini eşime anlattım, maşallah dedi , hoşuna gitmiş çocuğun :)))

saol birsen canım.evinde inşallah satılırda canım gönlüne göre evini döşersin.bende koyu renk halılar almıştım.ama evi kapatıyor bu sefer gittim mutfağa açık renk aldım evin havası hemen değişti.ama kirlenir gerçi olsun silerim napalım..

burcu valla ya kaç gündür öyle hatta kapalıysa babasının elinden tutup baba aç aç diyor:)) bide dün halı aldımya farketti babası bu ne kızım diyor cici cici diyor.sonra oturuyor halının desenlerine bakıp bıdı bıdı bişeyler diyor))) eğer hiç giymediği bişeyi giyiyorsa farkedip anni aniii cici diyor):

Burcucum hayırlısı ya, bir arada büyürler işte ikisi birden sen becerirsin hem artık tecrübeliyiz, Allah yardım eder canım, hadi ya hala okuyim de öle diyo yaa öldük meraktan :))

Birsen benim salonumunki açık renk anam ağlıyo silmekten, hemen leke oluyo bence iyi düşün

Tülaycım mutfakta açık renk çok zor oluyo ya, bizim mutfaktakide açık, koltuklarda açık renk, alırken bebişi hiç düşünmemişiz diyorum bi daha halı alırsam koyu kahverengi alcam her yere :))

kızlarrrrr yarışmayı kazandıkkkk sabah gazetesınden aradılar sımdı

burcu sınır oldum yengene ne kendını bılmez kadınmış bence hıc aldırma kalıtesını bellı etmıs bosver canım kaanada gecmıs olsun kuzular hep hasta olmuş cmt gunu yaa gazel yagız sımdıde kaan ınsallah gecer hemen bogazları

ayy ne yazacagımı unuttum buarada hulya saolsun yurutecı verıcek o ıhtıyacı olan kıza
handeyle bırsenın temızlık gunu bugun sanırım koaly gelsın kızlarrrrr:hulya:

sen nasılsın özlemcim.zeynep prenses nasıl?
iyiym cnm sağolasın zeynep de iyi sayılır azı dişleri çok zorluyor yavrumu
anca gördüm kusura bakma lütfen
maşallah cnm duruya
cnm 2.olmasaydı ben seve seve veriridim valla
hayırlı bi işe yarardı valla
üzülme cnm gerçek yüzünü görmüş oldunuz
ayıp etmiş çok ayıp

Birsencim bugün alıcam test cnm buraya dönmeyi bekledim akşam yazarım :)) faceye yazma cnm herkes orda... ömer nasıl oldu??
4 gözle bekliyoruz cnm
ohh maşallah

tebrikler cnm hayırlı olsun:hooray::hooray::hooray:

sana iyi olculuklar umarım cok güzel günler gecirirsiniz canım

burcucum kocişinle Allah kavustursun canım
teyze hanıma gelince işte tatlım insanların ne oldugunu nasıl odugunu bilmiyorsun yaptıgı ayıbı temizlemeye calısmıs ama kırıldı bikere tamir olurmu
neyse sen Allaha havale et eşin için zor olmus ama teyze hanımda dersini almıstır bi eşin konussun bakalım neymiş derdi
kaganada cok cok gecmiş olsun en kısa zamanda atlatır inşallah

ohhh birsencim güle güle kirlet nşallah gec kirlenir de yorulduguna deger
ömer ve alişi öpüyorum
ohhh tilaycım hayırlı ugurlu olsun yenilikler güle güle kullan canım

hadi gözün aydın olsun tebrik ederim:hooray:

nihayett selaaaamm

saatlerdir açık ama yazamadım gitti...

dün gece evimize geldik nihayet.. dün niyetliydim allah günah yazmasın ama bir başağrım tuttu anlatamam bide üstüne eminönüne gitmem gerekti neyse gittik tekrara anneme geldik kubiyle defneyi götürdük ama ben yıkılıyorum baş ağrısından..
defne açtı o halde onu doyurdum,yıkadım,uyuttum kubi bile hayretle baktı:) sonra annecim yemekleri yaptı ben yattım zor kalktım ya.. iftardan sonra ilaç içtim ama 11di gözümü açabildim..
sonrada eşyalarımı toparlayıp eve geldik.. herşeyi ortaya bıraktım banyo yaptım ve yattım hiiiçç dua bile okuyamadım

şincik iyiyim işlerim bitti bi arkadaşı çagırdım dün kahve aldım gel içek dedim ama daha haber çıkmadı bende onu bekleyemedim içtim gari:)) gelirse bidaha içerim çok güzelmiş...

kızlar defneye tavuksuyuna çorba veriyodum çoktandır ilk defa sorunsuz bi kase içti bende kalktım yarım kase daha koydum içer dedim ilk kaşıgı istemedi 2.kere verdim aldı 4.kaşıkta hooopp kustu yaa nasıl kızdım kendime nasıl sinirlendim anlatatmm aynı şeyi biri bna yapsa kudururdum sinirden.. bu sıcakta çocuklara ısrar etmemk gerekiyor.. kuzum nasıl canı yandı kusarken ahh ahh..

geçmişe çok bölük baktım kızlar affedin..

burcu canım ya kıyamam neyseki ohh yakalamıssın kalbin temizmiş:) burcu hala adet olmadınmı kız? ozaman teste gerek yok :teytey: :teytey: eşindende gitmiş allah kavuştursun canım.. 1ay çabucak geçer inş..

birsencim bursa gezin güzel geçmiş sanada iyi gelmiştir cnm..

yanimda ddefne var ç
ıyoru
mm yzamıyorummmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…