amin cnm amin...sağol cnm ,inşalalh isiliktir başka bişey olmasında..görüşürüz canim :)
oyy kiyamammm..ay keske yakin olsak ya ben gelirdim valla :)
ay ya valla kötü bi durum olmus ya..neyse öglene kadar caliscan herhalde canim..zaman cabuk gecsin inşaAllah senin için..
gübaydin canim a.s.
aman gidin ya hava kapali olsada..zaten yaz havasi..illaki acar bi süre sonra
valla hayatim deniyorum her yolu..bak diyorsun ya eline ekmek veriyorum kemiriyor diye..işte serra agzina bile götürmüyor..onun yerine eliyle mincik mincik yapip atiyor :S ne verirsem vereyim..renkli şeyler veriyorum genelde..cilek,salatalik,kayisi vs yok onlarida sürmüyor..fitik ediyor beni fitik..napalim..öyle böyle aliştircaz..
aynen dedigin gibi canim..sabir en cok ihtiyacimiz olan şeyler..dişimi sıkıp derinnnn derinnn nefes aliyorum günde kac kereDD
oyy bitane daha var desene :)) canim eger kusma huyu yoksa tik agzina herşeyi alişsin gene..ben yapamiyorum..serranin kusmasi var cünkü..açken deniyorum hep..onda da cok zorlayinca yedigi 2 lokmyi cikariyor..
ay noldu benim melek kuzuma böyle :) yürüme siniridir dicem ama yürüdü de..valla noldu bu cocuklara bilmiyorum..serrada kuzu görünümlü hannibal oldu resmen..yemek için hiç zorlama..sevdigi şeyleri ver..diş cikartiyor olabilir..bu azi dişleri cok fena..cok huy değiştiriyorlar..inşaAllah düzelir biran önce tatlim..
Rabbim gani gani rahmet eylesinailelerine sabir versin..gercekten cok aci bi durum..inşaAllah biter bu durum biran önce :S
hediyenizi güle güle kullanin canim a.s. o kirmiziliklar isiliktir canim muhtemelen..
ohh git valla gez cnm ne oturucan evde hadi bende kapatıyorum hazırlandım geldim..ay günaydin hatunlar..tünaydin daha dogrusu..hava güzel bugun..rüzgarli enazindan :)
kizimi alip pazarami gitsem yaaa..canım sıkılıyor..onunda sıkıldı kac gündür evde..eşimden de hayir yok..gec gelecekmiş :S en iyisi gideyim ben pazara..bakacagim bişeyde yok gerci..olsun yürüyüş yapmiş oluruz enazindan :)
haydi cikayim vaz gecmedenöptüm siziiiiiii :)
Burcucum hayırlısı ya, bir arada büyürler işte ikisi birden sen becerirsin hem artık tecrübeliyiz, Allah yardım eder canım, hadi ya hala okuyim de öle diyo yaa öldük meraktan :))
Birsen benim salonumunki açık renk anam ağlıyo silmekten, hemen leke oluyo bence iyi düşün
Tülaycım mutfakta açık renk çok zor oluyo ya, bizim mutfaktakide açık, koltuklarda açık renk, alırken bebişi hiç düşünmemişiz diyorum bi daha halı alırsam koyu kahverengi alcam her yere :))
kızlarrrrr yarışmayı kazandıkkkk sabah gazetesınden aradılar sımdı
burcu sınır oldum yengene ne kendını bılmez kadınmış bence hıc aldırma kalıtesını bellı etmıs bosver canım kaanada gecmıs olsun kuzular hep hasta olmuş cmt gunu yaa gazel yagız sımdıde kaan ınsallah gecer hemen bogazları
ayy ne yazacagımı unuttum buarada hulya saolsun yurutecı verıcek o ıhtıyacı olan kıza
handeyle bırsenın temızlık gunu bugun sanırım koaly gelsın kızlarrrrr:hulya:
ŞenizŞenizŞeniziyiym cnm sağolasın zeynep de iyi sayılır azı dişleri çok zorluyor yavrumu
anca gördüm kusura bakma lütfen
maşallah cnm duruya
cnm 2.olmasaydı ben seve seve veriridim valla
hayırlı bi işe yarardı valla
üzülme cnm gerçek yüzünü görmüş oldunuz
ayıp etmiş çok ayıp
4 gözle bekliyoruz cnm
ohh maşallah
tebrikler cnm hayırlı olsun:hooray::hooray::hooray:
sana iyi olculuklar umarım cok güzel günler gecirirsiniz canım
burcucum kocişinle Allah kavustursun canım
teyze hanıma gelince işte tatlım insanların ne oldugunu nasıl odugunu bilmiyorsun yaptıgı ayıbı temizlemeye calısmıs ama kırıldı bikere tamir olurmu
neyse sen Allaha havale et eşin için zor olmus ama teyze hanımda dersini almıstır bi eşin konussun bakalım neymiş derdi
kaganada cok cok gecmiş olsun en kısa zamanda atlatır inşallah
ohhh birsencim güle güle kirlet nşallah gec kirlenir de yorulduguna deger
ömer ve alişi öpüyorum
ohhh tilaycım hayırlı ugurlu olsun yenilikler güle güle kullan canım
hadi gözün aydın olsun tebrik ederim:hooray:
nihayett selaaaamm
saatlerdir açık ama yazamadım gitti...
dün gece evimize geldik nihayet.. dün niyetliydim allah günah yazmasın ama bir başağrım tuttu anlatamam bide üstüne eminönüne gitmem gerekti neyse gittik tekrara anneme geldik kubiyle defneyi götürdük ama ben yıkılıyorum baş ağrısından..
defne açtı o halde onu doyurdum,yıkadım,uyuttum kubi bile hayretle baktı:) sonra annecim yemekleri yaptı ben yattım zor kalktım ya.. iftardan sonra ilaç içtim ama 11di gözümü açabildim..
sonrada eşyalarımı toparlayıp eve geldik.. herşeyi ortaya bıraktım banyo yaptım ve yattım hiiiçç dua bile okuyamadım
şincik iyiyim işlerim bitti bi arkadaşı çagırdım dün kahve aldım gel içek dedim ama daha haber çıkmadı bende onu bekleyemedim içtim gari:)) gelirse bidaha içerim çok güzelmiş...
kızlar defneye tavuksuyuna çorba veriyodum çoktandır ilk defa sorunsuz bi kase içti bende kalktım yarım kase daha koydum içer dedim ilk kaşıgı istemedi 2.kere verdim aldı 4.kaşıkta hooopp kustu yaa nasıl kızdım kendime nasıl sinirlendim anlatatmm aynı şeyi biri bna yapsa kudururdum sinirden.. bu sıcakta çocuklara ısrar etmemk gerekiyor.. kuzum nasıl canı yandı kusarken ahh ahh..
geçmişe çok bölük baktım kızlar affedin..
burcu canım ya kıyamam neyseki ohh yakalamıssın kalbin temizmiş:) burcu hala adet olmadınmı kız? ozaman teste gerek yok :teytey: :teytey: eşindende gitmiş allah kavuştursun canım.. 1ay çabucak geçer inş..
birsencim bursa gezin güzel geçmiş sanada iyi gelmiştir cnm..
yanimda ddefne var ç ıyoru
mm yzamıyorummmmmmmmm
kızlar iyi akşamlar herkese gidimde minnoşumu alayaım.burcu banada haber et:))
ayyy sıcak mahvetti benii yaaa piştim resmenn
hanzadeye corba yaptım oynastık azıcık 1 kase yogurtla yarım kase corba içti uyudu
ayy ben cıldırcam sıcaktan elimi kaldıramıyorum
sizler nasılsınız kızlarrr
burcu haber varmı canımm valla meraktan catladık heee
tülaycığım iiyi aksamlar cnm....
burcu hamiş ben diyeyim rüyamda gördüm hahaha
birsencim bencede burcu hamiş yani şu zamana kadar regl olmamıd bide iyi durdu valla ben 1 gün gecse testi yapardım kesin onun yerine biz meraktan catladık
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3banada öle geliyo Birsen valla, ogünde söledim ama bakalım, test almaya mı gitti şimdi:))
kızlar yaaaaaaaa .......bize esen teyzemiz turuncu takım almış penye
o takımlar kirli sepetendiyeken ıslak bişeyle yanyana kalmış(sanırım ömer hastayken ıslak bez atmışım içine)küf olmuş yaa birinin sırt kısmında iki nokta halinde birininde kol kısmında bi yıkadım 60 derecede beyazlarla çıkmadı
bikere daha yıkadım kosla ile önden suda beklettim yarım saat çıkmadı
küf lekesini ne çıkarır yaaaaaaaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3amanınn biz geldik Burcu hala yok beyaaa,
Nurran Masal çok sevdi canım baştan çok uzun bir tur oldu, giderken iyiydik dönüşte biraz mızmızlık etti ama:)) elinde de oyuncak tel vardı onu yere sürte sürte geldik, gerçi Masal pusette de sıkılıyo
Nurten Masal da tek elinde tutunca yürüyoda daha hala yolda yalnız yürüyemiyo, evin içinde çok rahat ama sokakta düşcek diye korkuyorum çokk
Birsen satılır canım ya takma, bizim alt katta bi arkadaş var, iki günde sattı :)) gerçi onunki yılan hikayesi, 13. katta evi vardı onu sattı 6. kata indi orayı aldı sonra eşinin işi Sultanahmette diye Zeytinburnu na taşınmaya karar verdiler, evi sattılar eşyayı topladılar şimdi de bizim yan apartmana taşınıyomuş kiraya, demin aşağıda söledi deli ya öldüm gülmekten bide herkes dalga geçiyo benle diyo geçer tabi dedim, alem kız ya
selam kizlar a.s.
ay okuyorum ama tam yazicam bişey cikiyor hep ya :S
hasta kuzularima acil şifalar inşaAllah yaaa a.s. gazelim,defnem,yagizim,kaganim,hanzadem geçmiş olsun a.s.
biz ayni tas ayni hamam..tek fark bu kiz cok cadi bişey oldu yaaa..ne cenesi ne eli ayagi durmuyor..
ay buarada bizim tatil işide bi hafta ertelendi kizlar..haftaya gidiyoruz inşaAllah..önce cok moralim bozuldu..sonra eşim demezmi babamin o hafta işi var,ist.a gelemezmiş diye..hepten hevesim kacti..neyseki son anda yalovada güzel bi tatil köyü bulduk..rizom tatil köyü diye..bu sene aciliyormus..eşimin eniştesinin arkadasininmiş..bakalim nasil bi yer gidip görcez..4 gece kalcaz..c.tesi k.mürsele gidicez..pazar oraya gececez inşaAllah..hayirlisi..bu sefer hiç heyecan yapmiyorum :))
onun dişinda sicaklarla bogusuyoruz..ay dün gece resmen yapiştim yataga ya..fittircaktim..bide saten takim sermiştim..ay hepten yapişti kaldi..gecenin 4üne kadar cebelleştim..baktim olmuyor pirpirimi aldim,kurdum gece vaktivantilator yani bi güzel ayarladim oh firil firil yattim sonra
bugunde serrosu nuranin yaptigi gibi balkonda suyla oynattimanacim içine soksaydim daha az islanirdik ya..cildirdi cocuk resmen ama korktum valla üşütcek diye..15dak sonra kaldirdim hemen..ama cok sevdi alamadi zevkini..aksamda gene küvetini cikarip odasinda oynattim bu sefer suya alişsin iyice..tatilde bide su mizmizliği cekmeyelim :)))
ay hakketen millet nerde bu arada ya???
pinarin modem bozulmus..tez zamanda gel kuzum :) özleriz biz seni :)
sibosum aramiş bugunduymadim hiç ya 1 saat önce gördüm daha..
birsenim gene kendini temizliğe adamişsincatlak ya :) kizim canin sıkılınca otur keyif yap be ne temizliği :) evde inşaAllah satilir canim biran önce yaa..yürüyüşü bende ne zaman aksama biraksam yapamiyorum ya..en iyisi sabahtan..aksam artik ne dermanim kaliyor ne kafam :) küf lekesi için bikaç kere üstüste yika canim..sonrada bol camasir sulu suya koy beklet bi gece serranin taytida oldu bitane..sicaktan herhalde zirt diye küfleniyor :S
hülya gazelimle ugrasiyorbugun tekrar doktora götürmüş..fenaymiş bademcikleri kuzumun ignesini değiştirmişler..bakalim inşaAllah hemen gecer yaaa..
semrayla gülhan kesin pastanededirler :) catlak bunlr ya..orda sabahliyorlar resmen :)))
burcucum hoşgelmişsin annene..valla cok iyi yapmişsiniz tenezzul etmeden eve gitmekle..ayip yapmişlar valla..kaganada cok gecmiş olsun ya..gebelik haberini yani pozitif negati haberini bekliyoruz sabirsizlikla :) hayirlisi olsun inşaAllah..
nurtencim tebrikler :) cadi kizini ellerinle kusturmussun..ay bu arada ben anneme anlatmiştim defnenin konusmasini..hani böyle sinirli sinirli konusuyor yaannemde merak etmişti..gecen gün hülya face'e eklemiş..gazelle defnenin videosunu..ordan gösterdim bidibidibidibi DDD cok güldük valla defneye :) bide onun eski uslu kuzu hallerini bildigim için bana cok daha komik geliyor :)))
handeye bişi dicektim unuttum yaf :)
filizcim cok sukur bişey olmadan atlatmişsiniz totikin ishalini..aman Allah korusun her türlü hastaliktan..
tülaycim bu havada corapmi giydiriyorsun kiza ya..yapma gözünü seveyim ya..serra dogdugundan beri sıkıntılı..üstünü örtmez..ama artik corap giydirmiyorum ben valla..yazik cocuga ya :)
banucum sanada bişi dicektim ama unuttum be..
aysecim vinnlanmişsin :) neyse sükür aramiza döndün :) videoyu izledim cok tatli yürüyor kuzummmm maşaAllah :)
esencim nerelerde :)
nurancim maşaAllah anam sende gezgin ciktin :)
heh kocamda uyudu koltukta..bende biraz balkon keyfi yapip yatayim..düzenim bozuldu iyice..dün oructan dolayi yattim nerdeyse bütüngün :) ee gecede gec yattim..üstünede uyuyamadim..sabahta bu aksam erken yatayim diye uyumadimamma saydim be sanki izin aliyormusum gibi oldu hakkettim ama dimi artik uyumayi izin veriyorsunuz dimi
ceneme vurdu genekactim ben iyi gecelerrrrr a.s. mucksssssssssssss
oyy oyyy, içeriye bi kulak verdimki defne nasıl ağlıyor halbuki balkon yatakodamla bititşik ve cam açık ama duymadım fırladım baktım terden su olmuş pjamasına kadar ıslanmış hemen değiştirdim,mama yaptım ve ardından 1tatlı kaşıgı dolven verdim tekrar daldı.. inş. hasta olmaz(( bi sıkıntısı var galiba ya.. sabah ola hayrola bakalım keyfi nasıl olacak..
merhabalar kızlar çok yorucu bi günün ardıdan anca pc elime geçti sabah karneleri verdik 4 yıldır dersine girdiğim öğrencilerim vardı mezun oldular yarında sınava girecekler hakkınızı helel edin deyince içim bi tuhaf oldu kocaman oldular ya.sonra tüm bayanlar Gözdağına kahvaltıya yetiştik eve geldim daha kapıda Türko tuttu beni onu gezdirmeye götürdüm gel yemek yap derken misafir geldi onlar gitti türkizi zorla uyuttum eşimdende pcyi kaptım
amin canım sana dokunmasında
bende öyle giydiriyorum genelde
yavrum kıyamam sızmış demek.Valla bu ara hepsi hasta dikkat etmek lazım
Esracımmmm kızmı gördün ?? ay hala inanmak istemiyorum ben ya, kandan baktırana kadarda inanamayacağım sanırımEvlilik kadar ayrilikta dogal ama hamile olmasi cok zora sokuyor isi. Insallah bulur bir cözümünü arkadasin Ayse'cigim. Hic degilse, bir meslegi var, kimseye muhtac olmaz ayrilsada.
Off, cikartsin disini ve iyilessin kuzum artik...
Sorma ya, bizimki her defasinda olay oluyor Birsen'cigim, o takiliyken cis yapmak istemiyorlar bazen. Uyutmak gerek takildiktan sonra aslinda.
valla çözdük inşallah
canım dikkat et bu ara çabuk üşütüyorlar biz anlmıyoruz diyorum ya bide yerdeki rüzgarı ölçmek lazım eşimin dediği gibi bacak kadar çocuk yerden esince rahatlarken biz onlar üşütüyor.Şu ssk işlerinden anlamıyorum canım
sanırım şu an Sakaryadasın keyfinizde yerindedir inşallah iyi eğlenceler canım
canım ben kuzenim hamile ona vercem yoksa verirdim neden olmasın
Burcucum çok üzüldüm çok densizmiş valla hiç üzülme tatlım o yaptığından bence yeterince utanmıştır çünkü olay onun arkadaşlarının yanında olmuş rezil olmuş kendini mahvetmiş.Eskişehire gidememene çok üzüldüm çok güzel bi şehirdir ve sana çok iyi gelirdi ama çokta serindir Kağan dahada hastalanabilirdi hayırlısı belk böyleymiş diyelim.
Rüyamda gördüm senin bize geldiğin gece bir kız kumral Türkiz gibi parlak gözlü gamzeli çok şekerdi valla haberini merakla bekliyoruz.
Onun içinde kötü olmuş bide şmdi seni böyle bi olaydan sonra yalnız bıraktığınada zülmüştür.
yavrum yerim ben onun şeker halini maşallah
tebrikler canım güzel bi babalar günü hediyesi oldu bence
maşallah defnoşa canım sanada hoşgeldin evine diyorum
iyi geceler canım
ay canım ya inşallah üşütmez gerçi üstünü değiştirmişsin iyi olmuş
ay çatladım sbaha kadar burcu sonucunu yazmıştır diye bekledim
kahvaltı hazırlıycam
kociş nöbete gidecek bende anneme
grüşrüz kızlar
rüyamda hamileymiş burcu öyle gördüm bende
özlemm nasıl gördün cnm?? anlatsana
günaydınlar işe eşim bıraktı :)))ilk defa bugün araba kullandı biraz zorlandı tabi
çocuklar eşim evde:))) ben işteyim çok sıkıcı bir durum
birsencim günaydın tatlım nasılsın paşalar nasıl
burcucum yazdıklarını okudum çok kızdım teyzene ne kadar büyük ayıp hiç takma hayatta böyle insanlar hep varbizim hakkımızda iyi kötü ne düşünüyorlarsa Allah onlara versin
aminn cnm , ağzından çıksın koynuna girsin inş.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Clarİes gelmİŞ hoŞgeldİn.cerencİm sİmal İlgİn kıvılcım beyaz dırım selam kızlar
burcu Çatladıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm
Ahh bi yemeyen kuzuda burdakızlar merhaba. ya bugünlerde Melih Kaan bir garip oldu anlayamıyorum! çok saldırgan,çok sinirli. dün alt komşunun oğlunun yüzünü ısırmış. beni habire mıncıklaıyor,yüzümü kolumu boynumu neresi açıksa. bide arkadaşın kızının poposunu ısırdı!! banyo yaptırıyodum Kaan'ı, O da bize bakıyordu, 1,5 yaşında. çok korkuyomuş banyodan. Bizimkisi de çok sevince, onu da koyayım küvete belki ikisi bir olunca hoşuna gider dedim. anaa kız bi başladı çığlık çığlığa bağırmaya!! ben onla ilgilenirken kendi oğlumu unutmuşum. bi baktım,kızın poposunu ısırıyor!!! çok güldük ama, bunların hepsi saldırganlığından oluyor. bu sabah yarım saat suluğunun ağzını kapattım diye ağladı. sakinleştirmek için balkona çıkardım,içeri girince bu sefer de niye girdik diye ağlamaya başladı. kafasını vuruyor yerlere sonra da canı yanıyor,bi de ona ağlıyor!! hiç böyle değildi benim kuzum ya( bi gariplik var üzerinde ama hayırlısı.
yemek konusunda bende çook dertliyim. kahvaltı, çorba, yoğurt hiçbişe yediremiyorum. sadece muhallebi ve eğer çok açsa ballı süt. reklam karşısında yiyordu önce, şu ara onu da yemiyor. bende sabredemiyorum,bazen sesimi yükseltiyorum. Özay'la kapışıyoruz bu sefer de. kaşığı görünce tadına bile bakmadan ağzını kilitliyor, kafasını sağa sola çevirmeye başlıyor!! hı bi de pipetle meyve suyu içiyor. ama bardakla değil, pipetle.
zorlama diyorlar,ama onun aç olduğunu düşündükçe hiçbişey yapasım da ,yiyesim de gelmiyor
( (( ne yaramaz olmus afacan ya popo ısırmak fln yerim ben onu
teşekkürler cnmHerkese iyi haftasonları kızlar,,,
Gerçi bu haberlerle ne kadar iyi olunabilirki!şimdi gördüğüm bi haberde şemdinli'de 8 şehit vermişiz çok üzgünüm,allah ailelerine sabır versin,şehitlerimizde Allah rahmet eylesin,Yeter artık bitsin bu savaş,bizim yavrularımızda büyüyor bizde askere göndericez düşünsenize o anaların halini.. çok canım sıkıldı yaaa sabah sabah..
Neyse bizden bi yaramazlık yok,çok şükür herşey yolunda,dün oğlumla oturuyordukkap ıçaldık bi baktık kargo gelmiş cnm arkadaşım gelmedene dağhanın hediyesini göndermiş,şu bisikletler varya hani senin idare ettiğin ondan almış çok sevindik oturduk kurduk Dağhanla...oturttum onuda sevdi,bugün dışardada gezdiricez bakalım sevecekmi???Sağolsun yaa beni mahcup edip duruyor..
Bizde kocişle takılıyoruz Dağhanı uyuttuk,,bu arada Dağhaın tüm vücudunda kırmızı lekeler oluştu kızlar,ben sıcaklardandır diyodum ama bugün korktum doktorunu arayıp sorucaz olmadı götürücez..çok sıcak acayip bunalıyo çocuğum..
Geçmişe pek bakamadım kızlar,hasta olan bebeişlere şifa diliyorum,,
Gülşahcım yarışmayı kazanmanıza çok sevindim,süper bi hediye ve anı oldu size..hakettiniz!!!
Burcu cnm yaşadıklarına üzüldüm,insanoğlu işte,herşeyi yapabiliyor,boşver hiç üzülme..
Ayşecim sende üzme kendini fazlada üstüne gitme geçer bence,,tepki gösterme fazla,belki sıcaktan yemiyordur..
Hepinizi çok öptüm kızlar ben hazırlanıyım dışarı çıkıcaz galiba...
selam kızlar bakıyorum kimseler yok cumartesi diye herkez sokaga döküldü heralde
ayy ben hanzadeyle bogustum ama zafer benim saat 2 de yogurt yiyip uyudu kuzu
yaa hiç bişi yemiyor birde ishal kesin 1 kilo vermiştir acayip zayıf görünüyor gözme
neyse bende fırsat bu fırsat vuruyum kafayı yatayım hadi öpüldünüz
Kağandqa öyle cnm ya... yüzü küçüldü sanki((
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hala mı burcudan haber yok çatlıycam yakındaaaakannehir
KIZLAR BENİM OKUL ARAKDAŞIMIN EŞİ HAMİŞKEN BEYNİNDE TÜMÖR OLUŞMUŞ VE GEBELİĞİ 32 HAFTAYA KADAR SÜRDÜRÜP DOĞUM GERÇEKLEİMİŞ..
AMA EŞİ HALA HASTANEDE YATIYOR TÜMÖR ALINMIŞ AMA YENİDEN OLUŞMUŞ..
KEMOTERAPİ VE RADYOTERAPİLERDE KAN DEĞERLERİ DÜŞTÜĞÜ İÇİN KESİLMİŞ..
ŞİMDİ KANA İHTİYAÇ VAR İSTANBULDA OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLSUN
KIZA ÖMÜR 5 AY BİÇİLMİŞ EŞİ ÇIRPINIYOR
AŞAĞIDA LİNK VERİYORUM
Arkadaşlar bir süre daha (Sadece) AB RH + Kan lazım olabilir. Verebilecek arkadaşlar Elçin Göksu adresindeki formu doldurabilir. Sizde linki paylaşırsanız sevinirim.
Çok geçmiş olsun cnm ya...
BURCU CNM ÇOK SEVİNDİM ÇOKKK RÜYAMI ANLATMIŞTIM OKUYAMADIN TABİ
CNM RÜYAM ŞÖLE SENİN EŞİNMİ BİRİ ÖLÜYOR HASTANELERDEYİZ SEN BEN KAĞAN
AMA Bİ TELAŞ VAR BİZDE .....O ARADA ALİŞİM AĞLIYOR BEN KALKIYORUM
SÜT VERİYORUM VE TEKRAR YATTIĞIMDA AYNI RÜYAYA DEVM EDİYORUM...
AYNI YERDEYİZ....AMA KİM HASTA KİM ÖLDÜ TAM BİLMİYORUM...
SEN DİYORSUNKİ OLMAZ BÖYLE DÜŞÜNMEDİK ....ÜZÜLME DİYORUM
VE EŞİN BEYAZ ÜNÜFORMA İLE GELİYOR KUCAĞINDA ÇOCUK VAR AMA KAĞAN DEĞİL
BAK GÖRDÜNMÜ DEDİM...AMA BİRİ ÖLDÜ DUA OKUNDU...
ŞİMDİ BEN TABİR EDECEK OLURSAM BAŞTAKİ KARAMSARLIK VE DUA YAŞADIĞIN TEYZE VAKASI...ÖLÜ HABERİ DİRİ HABERİ GETİRİR ....EE BEBEK GELİYOR
VE KUCAĞINDAKİ KAĞAN DEĞİLDİ
ARKDAN ERKEK BEBEK GÖRDÜM ERKEK BEBEK MÜJDELİ HABERDİR...
BU ARADA SİBELİ SORMUŞSUN CNM GÖRÜMCESİ VAZGEÇMİŞTİ O GÜN MEVLÜTTEN CNM
BANA GELİNCE KOCA BİR LEĞEN BEZELYE AYIKLADIM YAWW ...
SU KESİLMİŞ...ÇAMAŞIR KATLAYACAĞIM ENERJİM KALIRSADA ÜTÜ YAPACAĞIM
KIZLAR ÖMER ÇOK YARAMAZ OLDU DELİRİCEĞİM
ODASINDAKİ KANEPEYE ÇIKIYOR VE ORADAN ÇALIŞMA MASASINDAKİ TV.UZANIYOR DECODERİ HERŞEİ ATIYOR AŞAĞA YAPMA DİYORUM YOK
ANNE CİSS DİORUM YOK
ELLERİNE VURDUM YOK ÇIKARKEN AYAĞININ ALTINA VURDUM YOK
NE DESEM O AN DOKUNMUYOR SONRA AYNEN DEVAM
vuruyorum derken canını yakmıyorum ....ama ne yapacağım ya
balkona çıkardım halı serdim...halıyı kaldırıyor illa giderin kapağını çıkarıyor..yapma ömer etme ömer yokkkkkk.................ben ne yapem kızlar haşarı bişey oldu bu çocuk aliyide kudurtuyot
burcu bide kıkır kıkır gülmüşsün bak biz çatladık kız yeğenim geliyor hazırlıklara başlayalım hemen yeni trendimiz bebek şeklindeki kapı süsleri
Bu arada eşinle kavga etmene üzüldüm belki konuşmak için böyle bişey yapmıştır.Sıkma canını eşine verdinmi müjdeyi
canım yardımcı oluruz biz ya sen merak etme şimdi bide pembe olacak renk farkı var .Esracım cnm benim ya gülümsedim sayende :))) yeniden kapı süsüydü şerbetlikti kağanla zor biraz :))) anca elimizdekileri değerlediririz artık.. eşimin haberi yok, arayacağıda yok, benimde arayasım yok... öyle bi durum bu işte...
Sen nasılsın cnmb türkizim nasıl
canım yardımcı oluruz biz ya sen merak etme şimdi bide pembe olacak renk farkı var .
Arar eşin arar merak etme sen.
Türkiz öksürüyor hala iyiyleşmedi geziyoruz okulu tatil ettik Pazartesi toplantıyla öğrencisiz dönemi başlatıcaz böyleyiz yani
Simal canım selam
ohhhh iyi olmus güle güle giyinin cicilerinizioyyy cok yoruldummm :)
carsiyada gittim pazarada gittim :) öldüm bittim yaf :)) ay serrosa pikini aldimDD bakalim babasi görünce ne dicek DD dayanamadim kendimede aldim bitane vardi ama bu da cok hoşuma gitti :) gerci bu bünyeyle nasil giyicem bilemiyorum ama yapariz bi şekil artik
ay evide bi toplasam iyi olcak..aldi gitti basini gene :) hadi öptüm herkesiii :)
,hadi gözün aydın canımArkadaşlar selam, dün geçmişe bakarken anneannemle dedem geldiler, pc açık kalmış sonra babam kapatmış, neyse bir kısım geçmişe bakabildim ama çoguna bakamadım,
Testt konusuna gelincee 2 çizgi var... pzt yine yapıcam, bu arada eşimle dün telefonda kavga ettik, teyzesine gitmiş çünkü onunla beraber esk.e gideceklermiş, sinirlendim ne işin var orda dedim, ağzıma gelenide saydım, ne biçim insan bunlar dedim, önce toplaşıp yasin okuyorlar, elimizden gözümüzden her türlü azamızdan çıkan günahlar için tövbe ediyoruz diyorlar ondan sonrada başlıyorlar gelinlerinin dedikodusunu ediyorlar dedim, çok kızgınım ama artık eşimin teyzesine değil sadece eşime kızgınım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?