2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

amin cnm amin...sağol cnm ,inşalalh isiliktir başka bişey olmasında..
ohh git valla gez cnm ne oturucan evde hadi bende kapatıyorum hazırlandım geldim..

selam kızlar bakıyorum kimseler yok cumartesi diye herkez sokaga döküldü heralde
ayy ben hanzadeyle bogustum ama zafer benim saat 2 de yogurt yiyip uyudu kuzu
yaa hiç bişi yemiyor birde ishal kesin 1 kilo vermiştir acayip zayıf görünüyor gözme
neyse bende fırsat bu fırsat vuruyum kafayı yatayım hadi öpüldünüz

oyyy cok yoruldummm :)

carsiyada gittim pazarada gittim :) öldüm bittim yaf :)) ay serrosa pikini aldim DD bakalim babasi görünce ne dicek DD dayanamadim kendimede aldim bitane vardi ama bu da cok hoşuma gitti :) gerci bu bünyeyle nasil giyicem bilemiyorum ama yapariz bi şekil artik

ay evide bi toplasam iyi olcak..aldi gitti basini gene :) hadi öptüm herkesiii :)

[ı]ohhhhh tubıŞŞŞ gezmıŞsın cnm sÜper valla
bende bu gÜzel gÜneŞlı cumartesını evde geÇırdım....

Kafam esıyor acaba kayınvalıdeyemı gıtsek dıyorum ama sıkılacaĞım oradada pÜffffffffffffff...........

Canım Çok sıkkın bugÜn .........

Kocam geldı bezelye almıŞ dolaba koyacaĞım
ya haŞlamadan koysam buzluĞa yaa...

Bıkınılerınızı gÜle gÜle gıyın cnm :) serroŞada ne yakıŞır yaaa valla [/ı]

KIZLAR BENıM OKUL ARAKDAŞIMIN EŞı HAMıŞKEN BEYNıNDE TÜMÖR OLUŞMUŞ VE GEBELıĞı 32 HAFTAYA KADAR SÜRDÜRÜP DOĞUM GERÇEKLEıMıŞ..
AMA EŞı HALA HASTANEDE YATIYOR TÜMÖR ALINMIŞ AMA YENıDEN OLUŞMUŞ..
KEMOTERAPı VE RADYOTERAPıLERDE KAN DEĞERLERı DÜŞTÜĞÜ ıÇıN KESıLMıŞ..
ŞıMDı KANA ıHTıYAÇ VAR ıSTANBULDA OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLSUN
KIZA ÖMÜR 5 AY BıÇıLMıŞ EŞı ÇIRPINIYOR
AŞAĞIDA LıNK VERıYORUM

Arkadaşlar bir süre daha (Sadece) AB RH + Kan lazım olabilir. Verebilecek arkadaşlar Elçin Göksu adresindeki formu doldurabilir. Sizde linki paylaşırsanız sevinirim.

Arkadaşlar selam, dün geçmişe bakarken anneannemle dedem geldiler, pc açık kalmış sonra babam kapatmış, neyse bir kısım geçmişe bakabildim ama çoguna bakamadım,

Testt konusuna gelincee 2 çizgi var... pzt yine yapıcam, bu arada eşimle dün telefonda kavga ettik, teyzesine gitmiş çünkü onunla beraber esk.e gideceklermiş, sinirlendim ne işin var orda dedim, ağzıma gelenide saydım, ne biçim insan bunlar dedim, önce toplaşıp yasin okuyorlar, elimizden gözümüzden her türlü azamızdan çıkan günahlar için tövbe ediyoruz diyorlar ondan sonrada başlıyorlar gelinlerinin dedikodusunu ediyorlar dedim, çok kızgınım ama artık eşimin teyzesine değil sadece eşime kızgınım...

Son düzenleme:
Bide aklımdayken yazayım, Sibel cts günü (florya buluşması günü) sizin mevlütünüz yokmuydu? ben pazara gittiniz diye okudum

Aysunnn cnm buraya bakarsan beni arayabilirmisin seninle konuşmam lazım... 2 kere aradım cevap yoktu

Handecim cnm inş. öyle olur, çok fazla endişhelerim var, anneme söyledim sadece sen delimisin diyor bana, eşim dersen fena papaz olduk onu nereye gider bilmem daha haberi yok...

Cnmm çok sevindim :))) demekki verdiğimiz oylar işe yaradı :))) prenses için çok güzel bir anı olacak ileride
inş. geçer cnm, kağan hiç birşey yemiyor,sadece emiyor, annemde bu çocuk sadece emmek istiyor nasıl keseceksin memeden aç kalır yazık yavruma ilgi bölünecek deyip duruyor, sabahtan beri sinirlerim helak oldu resmen...

ŞenizŞenizŞeniz

Teşekkürler cnm, dediğim gibi biraz ağır tartıştık sonu ne olur bilemiyorum şu an, ama beni çok üzdü onu biliyorum... bebekten haberi yok üstelik

Nurtenn cnm kağands hiç bişi yemiyor... dediğin gibi çok ısrarda etmemek gerekiyor bu sıcaklarda ama hiç ağzına sürdürmüyor, yarında böyle geçerse pzt götürücem dr a serum taksın, resmen aç bilaç Allah uğruna yaşıyo çocuk tek memeyle...
kızlar iyi akşamlar herkese gidimde minnoşumu alayaım.burcu banada haber et:))

ŞenizŞenizŞeniz

ŞenizŞenizŞeniz
tülaycığım iiyi aksamlar cnm....

burcu hamiş ben diyeyim rüyamda gördüm hahaha

kız nasıl gördün birsenn :))) anlat hele bacım
birsencim bencede burcu hamiş yani şu zamana kadar regl olmamıd bide iyi durdu valla ben 1 gün gecse testi yapardım kesin onun yerine biz meraktan catladık

evet baya geçti son regl üstünden...
banada öle geliyo Birsen valla, ogünde söledim ama bakalım, test almaya mı gitti şimdi:))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Cnm küf lekesi vardı eşimin beyazlarda çıkmadı aynen attık... yinde bak bi int.e bwelki vardır kolayı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Teşekkürler cnm, çok üzülüyorum o hasta olunca inş iyilesir hemen çok süzüldü yüzü küçücük kaldı ((

kıyamamm yaa inş hasta olmaz defnede...

Hadi gözün aydın cnm,seminerleride atlat sonrası tatil :)))

BURCU CNM ÇOK SEVıNDıM ÇOKKK RÜYAMI ANLATMIŞTIM OKUYAMADIN TABı
CNM RÜYAM ŞÖLE SENıN EŞıNMı BıRı ÖLÜYOR HASTANELERDEYıZ SEN BEN KAĞAN
AMA Bı TELAŞ VAR BıZDE .....O ARADA ALıŞıM AĞLIYOR BEN KALKIYORUM
SÜT VERıYORUM VE TEKRAR YATTIĞIMDA AYNI RÜYAYA DEVM EDıYORUM...
AYNI YERDEYıZ....AMA KıM HASTA KıM ÖLDÜ TAM BıLMıYORUM...
SEN DıYORSUNKı OLMAZ BÖYLE DÜŞÜNMEDıK ....ÜZÜLME DıYORUM
VE EŞıN BEYAZ ÜNÜFORMA ıLE GELıYOR KUCAĞINDA ÇOCUK VAR AMA KAĞAN DEĞıL
BAK GÖRDÜNMÜ DEDıM...AMA BıRı ÖLDÜ DUA OKUNDU...

ŞıMDı BEN TABıR EDECEK OLURSAM BAŞTAKı KARAMSARLIK VE DUA YAŞADIĞIN TEYZE VAKASI...ÖLÜ HABERı DıRı HABERı GETıRıR ....EE BEBEK GELıYOR
VE KUCAĞINDAKı KAĞAN DEĞıLDı
ARKDAN ERKEK BEBEK GÖRDÜM ERKEK BEBEK MÜJDELı HABERDıR...

BU ARADA SıBELı SORMUŞSUN CNM GÖRÜMCESı VAZGEÇMıŞTı O GÜN MEVLÜTTEN CNM

BANA GELıNCE KOCA BıR LEĞEN BEZELYE AYIKLADIM YAWW ...
SU KESıLMıŞ...ÇAMAŞIR KATLAYACAĞIM ENERJıM KALIRSADA ÜTÜ YAPACAĞIM
KIZLAR ÖMER ÇOK YARAMAZ OLDU DELıRıCEĞıM
ODASINDAKı KANEPEYE ÇIKIYOR VE ORADAN ÇALIŞMA MASASINDAKı TV.UZANIYOR DECODERı HERŞEı ATIYOR AŞAĞA YAPMA DıYORUM YOK
ANNE CıSS DıORUM YOK
ELLERıNE VURDUM YOK ÇIKARKEN AYAĞININ ALTINA VURDUM YOK
NE DESEM O AN DOKUNMUYOR SONRA AYNEN DEVAM

vuruyorum derken canını yakmıyorum ....ama ne yapacağım ya
balkona çıkardım halı serdim...halıyı kaldırıyor illa giderin kapağını çıkarıyor..yapma ömer etme ömer yokkkkkk.................ben ne yapem kızlar haşarı bişey oldu bu çocuk aliyide kudurtuyot

Hayırlara çıksın inş. cnm ya... ölüm fln bir an titredi içim ama rüyalar tersine çıkar derler, hayırlısı olsun inş., ömüşş yaramaz ömüşş , ben kağana yaramazlık yapınca yada beni ısırınca nasıl davranacağımı bilemediğimden tepki veremiyorum, doğru tepki ne olur acaba ya hiç fikrim yok, .çünkü azıcık aa diye bağırsam ağlamaya başlıyor kağan

burcu bide kıkır kıkır gülmüşsün bak biz çatladık kız yeğenim geliyor hazırlıklara başlayalım hemen yeni trendimiz bebek şeklindeki kapı süsleri
Bu arada eşinle kavga etmene üzüldüm belki konuşmak için böyle bişey yapmıştır.Sıkma canını eşine verdinmi müjdeyi

Esracım cnm benim ya gülümsedim sayende :))) yeniden kapı süsüydü şerbetlikti kağanla zor biraz :))) anca elimizdekileri değerlediririz artık.. eşimin haberi yok, arayacağıda yok, benimde arayasım yok... öyle bi durum bu işte...
Sen nasılsın cnmb türkizim nasıl

burcum canım hayırlı olsun canım Allah analı babalı sağlıklı sıhatlice büyütmek nasip etsin bianem nasıl sevindim anlatamam yaa süper bişey keşke bende hamile kalsam inanın okadar çok istiyorumki ama daha yeni ameliyattan kalktım bide eşimin askerliği var o yüzden anca asker dönüşüne kısmetolur:)))kağan paşa nasıl?

canım yardımcı oluruz biz ya sen merak etme şimdi bide pembe olacak renk farkı var .
Arar eşin arar merak etme sen.
Türkiz öksürüyor hala iyiyleşmedi geziyoruz okulu tatil ettik Pazartesi toplantıyla öğrencisiz dönemi başlatıcaz böyleyiz yani
Simal canım selam

anım mrb nasılsın türkızımın nesi var annesi canım kıyamam ben ona çokgeçmiş olsun canım.burnuda tıkanıyorsa eğer geceleri yatınca buhar makinasını çalıştırın alprenin burnu çok tıkanmıştı biz 3gece çalıştırdık ii geldi burnu açıldı.bizde iyiyiz şükür canım uşakta yağmur var şuan devamlı gök gürlüyor.bi ara elektirkler gitti alpiş korktu ağlamaya başladı.burcuma çok sevindim canım yaa bende oğlumun bi kardeşi olsun istiyorum inş. Allahım banada nasip eder en kısa zamanda:))tabi hayırlısı.sennasılsın neler yapıyorsun canım?

ohhhh iyi olmus güle güle giyinin cicilerinizi

,hadi gözün aydın canım
ayyy burcu içim bi garip oldu bee her seyin hayırlısı valla saglıklı sıhhatli olsunda :Saruboceq:

[

yağmurmu yaz yağmuru aslında ferahlatır
Türkiz öksürüyor Burcu bizi sevindirdi şimdi bize dua etsin bende istiyorum bi kardeş kızıma inşallah ikimizde güzel haberler alırız yakında
bu ara geziyorum ondanda yoruldum haftaya biraz evde oturup eve bakayım diyorum
sende iyisin sanırım Alperende canım korkmuştur tabi şimşekten
nurran canım selam sanada

iyi akşamlar kızlarrr
ayy cok mutluyum hanzade 2 de yattı tabii sabah uyumadıgı için 6 da kalktı 1 kase corbayla 1 kase yogurt yedi cok şükür ama hala ishali gecmedi keşke bugun doktora götürseydim neyse asidi gitmiş kola içirdim belki gecer
yatarken tekrar yogurt yedirdim ve 9:30da uyudu
bende kocişle balkonda kahve sigara keyfi yaptım kaydirigubbakcemile3
yarın babalar günü hatunlar neler yapcanız bakalım
benim koçiş yok çiçekci ya çalışacak gene bende annemlere gidicem
p.teside kocamın dogum günü hem babalar günü hem dogum gününü 2 sini bir halletcem inşallah
işte böle kızlar sizlerden ne var neyok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…