offf offf bugun 1defa uyudu 3ügeçiyodu kalktı hala uyumadı 9da yıkadım yatmadı hala yatmıyor sallanmak istemiyor şimdide dibimde ağlıyor ayyy sabır zorluyorlar yaaa bi çığlık atasım varrr
tuba bende nerrji kalmıyor ya.. okadar uğraşmadım valla yatagına bırakıp yanınndan gittim bi süre çok ağladı gittim aldım az oynaştık ama bende sabır kalmıyor bide kafaya taktım uyuyacak o! az önce farklı biyerde ssalladım az direndi ama hemen daldı.. bende kendimi balkona attım. bişi keşfettim tam dalarken tabi bi 10dak. slladıktan sonra tam dalacagı anda herhangi bir bacagını dim dik yapıyor kasılma gibi bişi bu nedemek ya? sanki uykuya direniyor gibi.. ayy bukız bana çok çektirecek yaamafoldumben
canim anliyorum seni valla..bende sabah isterse 5te kalksin raziyim..ama aksam 8-9da uyusun istiyorum..kaldirmiyor kafam..yengem kuzenimi yatagina koyardi 8de..kapisinida kapatirdi..ister oynasin ister uyusun kimse girmicek odasina derdi..1-2 derken aglaya zirlaya alişmişti..şimdi lise2 dehala 8-9 gibi uykusu gelir DD
terbiyeye baslamamiz lazim valla..yoksa ceken biz ve onlar oluyor..ikimizde dinlenemiyoruz..
canım yengen dogru söylemiş bencede üstüne gitme 3.4. lokmalara kadar gitme yavaştan alışır inş. petibör versen eline çok açken odaa katı ama agzında dagılıyor yutması kolay.. psikolojikse böyle,böyle alışır..
aynen ya kafam götürmüyor inan.. çok ağladı artık ağlamaktan boğazı gıcık yaptı öksürük tuttu su veriyorum elimdeki sulugunu itiyor bi elde saçlarımda yeni moda saç çekmek nasıl alıştı bilmiyorum en ufak bi hayırda saçıma yapışıyor bide bıraktırdıgımdaa 3tel saçımı koparıyorakannehir çok agresif tavırları var kime çektiyse dicem aynı anası işte... niye kızıyosam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?