yağmurmu yaz yağmuru aslında ferahlatır
Türkiz öksürüyor Burcu bizi sevindirdi şimdi bize dua etsin bende istiyorum bi kardeş kızıma inşallah ikimizde güzel haberler alırız yakında
bu ara geziyorum ondanda yoruldum haftaya biraz evde oturup eve bakayım diyorum
sende iyisin sanırım Alperende canım korkmuştur tabi şimşekten
nurran canım selam sanada
iyi akşamlar kızlarrr
ayy cok mutluyum hanzade 2 de yattı tabii sabah uyumadıgı için 6 da kalktı 1 kase corbayla 1 kase yogurt yedi cok şükür ama hala ishali gecmedi keşke bugun doktora götürseydim neyse asidi gitmiş kola içirdim belki gecer
yatarken tekrar yogurt yedirdim ve 9:30da uyudu
bende kocişle balkonda kahve sigara keyfi yaptım kaydirigubbakcemile3
yarın babalar günü hatunlar neler yapcanız bakalım
benim koçiş yok çiçekci ya çalışacak gene bende annemlere gidicem
p.teside kocamın dogum günü hem babalar günü hem dogum gününü 2 sini bir halletcem inşallah
işte böle kızlar sizlerden ne var neyok
Amin canım valla çok istiyorum inşallah olur gerçi daha hazırlık yapmadık sadece gönülden geçiyorselam canım
nasılsın türkizim neden öksürüyor hayırdır???
ayy bebişmi istiyorsunuz sizde valla maşallah iyi gönüllüsünüz bakıyorumda benşmde eşime kalsa hemen temmuzda yapalım bir cocuk ama ben istemiyorum aslında aralarında 2 yas olur belki ii ama hazır deilim daha belki seneye tabi Allahım bilir nezman kısmet edecegini ama hayırlısı Rabbim herkezin gönlune göre versin:Saruboceq:
oh bi akşam rahat etmişsin benim kız ayakta babasıyla oynuyor heryer kapalı eşim yine kafayı yedi pişiyoruz kız hastaymış cereyan oluyomuş falan
kızım yarın LCW den tişört aldım SENİ SEVİYORUM BABACIM yazan onu giyip babışı uyandırcak plan bu bide ona 2 pantalon bi tişört aldım benim eşiminde salı doğumgünü aradan çıkarcaz hepsini
Amin canım valla çok istiyorum inşallah olur gerçi daha hazırlık yapmadık sadece gönülden geçiyor
üşüttümü alerjikmi anlamadım dr da bişey bulamadı ne olacak bakalım 2-3 güne geçmezse başka dr a gitcem
Burcucum sakin ol şimdi onlarda kendi yönünden anlatmışlardır.Sakin ol canım şimdi hassaSSın bide rahat ol biraz şimdi uzaktada birbirinizi kırmayın bence gelmesini bekleKızlar cinlerim tepemde pöff... eşim olacak herif aradı şimdi, oğlunu sordu hangisi dedim, kağan tabi dedi, ne işin var senin teyzenin yanında diye bağırdım, o rezil oldu zaten komşularına sen daha niye karışıyorsun benim akrabalarımla görüşmeme dedi yaa kapadım suratına telefonu
Kızlar cinlerim tepemde pöff... eşim olacak herif aradı şimdi, oğlunu sordu hangisi dedim, kağan tabi dedi, ne işin var senin teyzenin yanında diye bağırdım, o rezil oldu zaten komşularına sen daha niye karışıyorsun benim akrabalarımla görüşmeme dedi yaa kapadım suratına telefonu
burcum canım hayırlı olsun canım Allah analı babalı sağlıklı sıhatlice büyütmek nasip etsin bianem nasıl sevindim anlatamam yaa süper bişey keşke bende hamile kalsam inanın okadar çok istiyorumki ama daha yeni ameliyattan kalktım bide eşimin askerliği var o yüzden anca asker dönüşüne kısmetolur:)))kağan paşa nasıl?
canım yardımcı oluruz biz ya sen merak etme şimdi bide pembe olacak renk farkı var .
Arar eşin arar merak etme sen.
Türkiz öksürüyor hala iyiyleşmedi geziyoruz okulu tatil ettik Pazartesi toplantıyla öğrencisiz dönemi başlatıcaz böyleyiz yani
Simal canım selam
ohhhh iyi olmus güle güle giyinin cicilerinizi
,hadi gözün aydın canım
ayyy burcu içim bi garip oldu bee her seyin hayırlısı valla saglıklı sıhhatli olsunda :Saruboceq:
[
yağmurmu yaz yağmuru aslında ferahlatır
Türkiz öksürüyor Burcu bizi sevindirdi şimdi bize dua etsin bende istiyorum bi kardeş kızıma inşallah ikimizde güzel haberler alırız yakında
bu ara geziyorum ondanda yoruldum haftaya biraz evde oturup eve bakayım diyorum
sende iyisin sanırım Alperende canım korkmuştur tabi şimşekten
nurran canım selam sanada
anım mrb nasılsın türkızımın nesi var annesi canım kıyamam ben ona çokgeçmiş olsun canım.burnuda tıkanıyorsa eğer geceleri yatınca buhar makinasını çalıştırın alprenin burnu çok tıkanmıştı biz 3gece çalıştırdık ii geldi burnu açıldı.bizde iyiyiz şükür canım uşakta yağmur var şuan devamlı gök gürlüyor.bi ara elektirkler gitti alpiş korktu ağlamaya başladı.burcuma çok sevindim canım yaa bende oğlumun bi kardeşi olsun istiyorum inş. Allahım banada nasip eder en kısa zamanda:))tabi hayırlısı.sennasılsın neler yapıyorsun canım?
iyi akşamlar kızlarrr
ayy cok mutluyum hanzade 2 de yattı tabii sabah uyumadıgı için 6 da kalktı 1 kase corbayla 1 kase yogurt yedi cok şükür ama hala ishali gecmedi keşke bugun doktora götürseydim neyse asidi gitmiş kola içirdim belki gecer
p.teside kocamın dogum günü hem babalar günü hem dogum gününü 2 sini bir halletcem inşallah
oh bi akşam rahat etmişsin benim kız ayakta babasıyla oynuyor heryer kapalı eşim yine kafayı yedi pişiyoruz kız hastaymış cereyan oluyomuş falan
kızım yarın LCW den tişört aldım SENİ SEVİYORUM BABACIM yazan onu giyip babışı uyandırcak plan bu bide ona 2 pantalon bi tişört aldım benim eşiminde salı doğumgünü aradan çıkarcaz hepsini
Burcucum sakin ol şimdi onlarda kendi yönünden anlatmışlardır.Sakin ol canım şimdi hassaSSın bide rahat ol biraz şimdi uzaktada birbirinizi kırmayın bence gelmesini bekle
ayyy burcucum haklısın sen ama adam napsın valla var ya kendimde örnek vereyim kaynanam olacak agızına geleni bana anneme babama saydı iftira bile attı eee noldu anasıya anam dedi cıkıştı bana bizim ki kendi sülalesi olunca isterse 7 göbekten akraba olsun bunlar böle
o kadın milletin içinde rezil oldumu utandımı sana gelip özür diledimi sen Allaha havale et canım kağanı düşün karnındaki minicik yavruyu düşün biliyorsun stresin ne kadar zarar verdiğini boş ver sakinleş canım benim
iyi akşamlar kızlarrr
Burcucum dediğim gibi kimse anlamıyor bu eşleri gıcıklar işte bazen boşuna koca gonca demiyolar sen Kağana ve yeni ufaklığa bak rahatla bi süt iç kız sakinleştirir şimdi hem iyi gelir.
Nurran seninkilerde az değilmiş valla benim kaynanaya benziyor
Benim kız mıkırdanıyor uyuycak heralde artık bi uyutayım bakalım
iyi geceler cnmkızlar ben kacar bizimki söleniyor yarın görürşürz
burcucum canını sıkma tatlım haklısın
yaaa geri gelcem su herifi uyutayımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?