2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam canım
nasılsın türkizim neden öksürüyor hayırdır???
ayy bebişmi istiyorsunuz sizde valla maşallah iyi gönüllüsünüz bakıyorumda benşmde eşime kalsa hemen temmuzda yapalım bir cocuk ama ben istemiyorum aslında aralarında 2 yas olur belki ii ama hazır deilim daha belki seneye tabi Allahım bilir nezman kısmet edecegini ama hayırlısı Rabbim herkezin gönlune göre versin:Saruboceq:

oh bi akşam rahat etmişsin benim kız ayakta babasıyla oynuyor heryer kapalı eşim yine kafayı yedi pişiyoruz kız hastaymış cereyan oluyomuş falan
kızım yarın LCW den tişört aldım SENİ SEVİYORUM BABACIM yazan onu giyip babışı uyandırcak plan bu bide ona 2 pantalon bi tişört aldım benim eşiminde salı doğumgünü aradan çıkarcaz hepsini

Amin canım valla çok istiyorum inşallah olur gerçi daha hazırlık yapmadık sadece gönülden geçiyor
üşüttümü alerjikmi anlamadım dr da bişey bulamadı ne olacak bakalım 2-3 güne geçmezse başka dr a gitcem

ohhh tişort iyiymiş bende yarın bakim bulabilirsem alımda p.tesi onunla karşılayalım babamızı iyi fikir hemen caldım:lepi:
türkize kıyamam yaaa cocuklar ceryanda kalıyor biz yanıyoruz ama neyse önemli bişi degildir inşallah

doğrusun canım.
Tişörtün bi tanesinde en iyi benim babam yazıyor ingilizce ben Türkçe olanı aldım foto çekip koyaarım face e görürsünüz

Kızlar cinlerim tepemde pöff... eşim olacak herif aradı şimdi, oğlunu sordu hangisi dedim, kağan tabi dedi, ne işin var senin teyzenin yanında diye bağırdım, o rezil oldu zaten komşularına sen daha niye karışıyorsun benim akrabalarımla görüşmeme dedi yaa kapadım suratına telefonu

Burcucum sakin ol şimdi onlarda kendi yönünden anlatmışlardır.Sakin ol canım şimdi hassaSSın bide rahat ol biraz şimdi uzaktada birbirinizi kırmayın bence gelmesini bekle

ayyy burcucum haklısın sen ama adam napsın valla var ya kendimde örnek vereyim kaynanam olacak agızına geleni bana anneme babama saydı iftira bile attı eee noldu anasıya anam dedi cıkıştı bana bizim ki kendi sülalesi olunca isterse 7 göbekten akraba olsun bunlar böle
o kadın milletin içinde rezil oldumu utandımı sana gelip özür diledimi sen Allaha havale et canım kağanı düşün karnındaki minicik yavruyu düşün biliyorsun stresin ne kadar zarar verdiğini boş ver sakinleş canım benim

Cnmm inş. gönlüne göre olur, bindik bi alamete gidiyoz kıyamete, eşimlede iyice kopardık zaten bu akşamda üstüne tuz biber oldu... hayırlısı artık ne diyim, kağan kötü cnm hiç birşey yemiyor, öff çok sinirliyim

Cnm aradıda noldu sanki?? hiç aramasaydı keşke en azından sinirim zıplamazdı gece gece, erkekleri anlayan biri varsa gelsin Allah aşkına...
ohhhh iyi olmus güle güle giyinin cicilerinizi

,hadi gözün aydın canım
ayyy burcu içim bi garip oldu bee her seyin hayırlısı valla saglıklı sıhhatli olsunda :Saruboceq:

[

inş. cnm sağlıklı sıhhatli ağız tadıyla inş.

Cnm inş. gönlüne göre olur çok sevinirim haydi hayırlısı takılın peşime

Aynurcum korkunç bir atmosfer olmuş gerçekten... inş. seninde gönlüne göre olur cnm esranında seninde güzel haberlerini bekliyorum :))

Cnm inş. kısa zamanda geçer ishali, reflor ver, yoğurt patates, koyu muhallebi, ve bol bol su

Oyy ne güzel bir sürpriz olacak babasına :))) tabi hakedene cnm hakedene, amma kızdım eşime yaaa hala burnumdan soluyorum...

Burcucum sakin ol şimdi onlarda kendi yönünden anlatmışlardır.Sakin ol canım şimdi hassaSSın bide rahat ol biraz şimdi uzaktada birbirinizi kırmayın bence gelmesini bekle

Ya varya, suratına tükürseler gene anlamaz benimki yarabim şükür der eminim... nasılsa ona bişi demediler bana dediler ya onu ilgilendirmez dimi herifin mantığa bak ya...
yazıklar olsun bide çocuk yap buna aklıma tüküreyim

ahh canm ahh, anası yaptı, hadi o anası dedim, kardeşi yaptı, hadi o kardeşi dedim, ama bu kadarına pes, artık hadi o teyzesi demicem çok saçmaladı çokkk sonu kötü bunun

Burcucum dediğim gibi kimse anlamıyor bu eşleri gıcıklar işte bazen boşuna koca gonca demiyolar sen Kağana ve yeni ufaklığa bak rahatla bi süt iç kız sakinleştirir şimdi hem iyi gelir.
Nurran seninkilerde az değilmiş valla benim kaynanaya benziyor
Benim kız mıkırdanıyor uyuycak heralde artık bi uyutayım bakalım

slm canım hoşgeldin afiyet olsun fıstığa.ishaliçinde çok geçmiş olsun canım ben babamıza bi gömlek aldım yarın içinde bi pasta siparişim var o gelecek bakalım tepkisi neolacak:))) seni çok seviyırum babacığım yazılı

iyi uykular türkizime

kızlar ben kacar bizimki söleniyor yarın görürşürz
burcucum canını sıkma tatlım haklısın

Kızlar benim ilk hamileliğimde düşük tehliem vardıya bundada olurmu acaba?? bi daha 4 ay yatmakk kabuss gibi...

men geldimmmmmmmmmmmmmmmm
6 kilo bezelye 4 kilo barbunya ayıkladım dolaba koydum ömeri uyuttum

pilim bitti sanırım nezle olacağm acil ilaç takviesi yapmam gerek anneme gitmemem gerekk

bu arada sağolun kızlar şu kan mevzusu için paylaşımlarınızdan ötürü bende de kansızlık var doğumda eşimde aradı bana kan
çok sıkıntılı bir süreç ...
ama arkadaşımın durumu çok daha kötü 27 yaşında bir genç hayat üstelik en heycanlı günlerinde bu illette yakalanıyor...ve eşi bana en son 5 aylık ömür verdi doktor dedi...inan bana nasıl üzüldüm
asya adında kızları var ....hayat ne acımasız...çocuk benim ilk okul arkadaşım faceden okulumuzun sayfasına yazarken bulduk birbirimizi...eşime anlattım çok üzüldü
hemen sarıldı bana...ben seni yoğun bakımın önünde beklerken aynı o çocuk gibiydim dedi...şükürki sen bizlesin ....o ise karısını sabırla bekliyor...kızı ile ilgili bazı şeyleri bana soruyor...garim aşıları gazları...

beni kk da görmüş...sen bir sitedesin dedi..asyaya rezene verecektim araştırıken gördüm dedi...çocuklardan tanıdım dedi...

bugünde kk dada paylaşırmısın linki dedi...hep böyle linkler gelirdi ilgilenmezdim...şimdi canlı tanık olunca içim içimi kemiriyo

burucu cnm sanırım bunda olmaz hatta sen dikkat etme hiçbişey olmaz çünki
o kadar hazır olmadan gelen bebek olduğundan
inş.olmazda kimseye muhtaç kalmadan alırsın kuzunu kollarına

bunun adı DENıZ olsun(ayy bana ne oluyorsa)

tutkun kız demiş ama benim içimden geçen erkek
ama inş.kız olur sağlıklı hayırlı olur...burcu kız takılma kız olursa ben sana mevlüt şekeri için sepet yaparım ...sizinkiler gibi güzel olmaz ama idare edersin...hatıram olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…