amin canım sana dokunmasındaesracım öyle valla canım okadar iyi niyetliyim ki inşallah oda kendine hayırlı bir hayat çizer diyorum
bende öyle giydiriyorum geneldecanım çok sıcak oluyro ev o yüzden ben şart askılı yada elbise giydiriyorum.ama çorap her zaman ayağında:)
yavrum kıyamam sızmış demek.Valla bu ara hepsi hasta dikkat etmek lazımselam kızlar hepinize hayırı cumalar
dün gece hanzade hiç uyanmadan uyumus sabah 6 da kalktı kii alt taraf tüm dışına cıkmıss ishal omus yavruu hemen üstünü basını degiştirdim süt verdim yatagın içine oyuncakları koydum ben odama gectim arada anne diye bagırdı bende aferin kızım oyna oyuncakları dedim:hulya:
sonra ses kesildi gittimki memesini azına almıs uyumus vayrum yatagın içindeki oyuncakları alıp üstünü örttüm 9 a kadar uyuduk
sonra kahvaltı ortalık topla derken yeni uyuttum size bakim dedim
gecmiş olsun dilekleriniz için sagol
dün cok yoruldu bide ceyran bide DİŞŞŞ malesef balon gibi kabarmıs sol alt azısı ishalide ondan sanırım neyse alıştık nasıl olsa
bugun evdeyiz inşallah sıcakla bogusucaz
hadi öptm sizi ben bi sigara yakayım kız uyanmadan
Evlilik kadar ayrilikta dogal ama hamile olmasi cok zora sokuyor isi. Insallah bulur bir cözümünü arkadasin Ayse'cigim. Hic degilse, bir meslegi var, kimseye muhtac olmaz ayrilsada.
Off, cikartsin disini ve iyilessin kuzum artik...
Sorma ya, bizimki her defasinda olay oluyor Birsen'cigim, o takiliyken cis yapmak istemiyorlar bazen. Uyutmak gerek takildiktan sonra aslinda.
valla çözdük inşallahcanım görümcen ettiğini buluyodur sen en güzel mükafatı aldın zaten umursama gitsin
canım öyle diyoruz da bu sabah Türkizi dr a götürürken kapının önündeydi Taha ve birsürü çocuk direk koştu Türkizin dudaklarına zor yakaladım acaba dün akşam eşimin yanındada böyle olsaydı eşim öldürürdü çocuğu valla galiba biz işteyiz annemde dikkat mi etmedi önemsemedi mi bilmiyorum ama çocuk baya alışmış söyledim annesiyle teyzesine bak eşim e dün söylemiş çocuklar gebertecekti beni dedim uyaralım dikkat edelim bunlar daha çocuk dedim alışkanlık olmasın dedim biraz bozuldular ama Türkiz daha bebek sayılır anlamıyor yanlış olduğunu biraz büyüynce bunu normal zannedip oda başkalarını böyle öpebilir inşallah unutulur gider
amin canım sizinde mübarek olsun
sağol canım hepimizin mübarek olsun kandili
Sevindim canim sorunu cözdügünüze. Ben sütten kesmemeye karar verdim canim, dün iyice düsünüp. Birde Türkiz gece nasil kendisini atiyor, o kismi ben kacirmisim sanirim? Ve o nasil bir doktor ki, bunu neden göstermeden dogrudan psikolojik diye yorumluyor?
canım dikkat et bu ara çabuk üşütüyorlar biz anlmıyoruz diyorum ya bide yerdeki rüzgarı ölçmek lazım eşimin dediği gibi bacak kadar çocuk yerden esince rahatlarken biz onlar üşütüyor.Şu ssk işlerinden anlamıyorum canımTünaydin Kizlar,
Doruk dün ishal oldu, ateside 37,3 dü yatmadan önce ölctügümde. Salincak kurduk bahceye, ondan inmiyor ve dün rüzgarliydi hava, yalinayakti birde, üsüttü sanirim. Neyseki yedirdiklerim, bol sivi ve gece karnini iyice sicak tutmam ise yaradi, atlattik bugün.
Klavyeyle oynamis sipa, ekran sola dogru kaymis, bir türlü düzeltemiyorum. Bende de simetri takintisi var, sinirlerim zipladi iyice.
Kizlar, belki bilgisi olan vardir diye soruyorum. Benim görümce emekli olacak. Ama yilan hikayesine döndü. Son iki yilini istege bagli olarak, aylik primlerle ödüyorlardi. Bu süre doldu ve islemleri basladi. Ama zirt pirt son calistigim isyeri Istanbul'da, Mugla sigorta müdürlügü beni oraya sevk ediyor diye Istanbul'a kaciyor birkac hafta. Babasininda durumdan anlar bir hali yok ve öyle parali bir adam degil. Zaten primlerini ödedi binbir zorlukla adamcagiz. Esimde kafayi oynatmak üzere, yine bir bahane bulmus Mugla'da olmuyor, Istanbul'a gitmem gerek diye. Bu konuda bilgisi olan var mi? Eger ben Istanbul'da calismis ama Mugla'ya yerlesmissem, emekli olmak icin illaha islemlerimi Istanbul'dan mi yapmaliyim?
sanırım şu an Sakaryadasın keyfinizde yerindedir inşallah iyi eğlenceler canımkızlar merhabaa
anladıgım kadarıyla herkez sıcaktan muzdarıpramazanda oruc tutmayı dusunuyorum ben asıl allah kuvvet versın valla neysee ben floryayla ılgılı resımlerı yukleyemedım hala en yakın zamanda yuklucem cantamda makına dolasıyorum eve gıdınce oturamıyorum bı popomun ustune buara
buaksam adapazarı yolcusuyus nasıpse ayy nasıl mutluyum anlatamam annemdeyım buaksam pazar gunude onuda alıp donucez gorumcemın işlerı var yıllık ızın verdık ona 1 haftakaydirigubbakcemile3
bakalım duruyla nasıl gecırecek annem 1 hafta basbasa:)
duru 3 4 adım atmaya basladı yürümesı yakındır ınsallah öle hosuna gıdıyorkı yurumek sıpanın:)
buarada sabah gazetesının yarısmasında ılk dörtteyıs saat 6da acıklanacak kazananlar ınsallah bıaksılık cıkmazda kazanırıss çok saolun kızlarr oy veren vermeyen herkezeee
:hulya:
canım ben kuzenim hamile ona vercem yoksa verirdim neden olmasınkızlar gecen gun halam geldı yenı eve hayırlı olsuna saolsun
durunun yürütecını ıstedı yardıma ıhtıyacaı olan bı bebege vermek ıcın ben arkadasıma verdıgımden bısey yapamadım ama yurutecı olupta vermek ısteyen arkadaslar olursa cok iyi olur sadece kullanmak ıcın ıstıyor durumu yokmuş
Vermek ısteyen olursa bana yazabılırse cok sevırım
opuyorum hepınızı a.s.
Burcucum çok üzüldüm çok densizmiş valla hiç üzülme tatlım o yaptığından bence yeterince utanmıştır çünkü olay onun arkadaşlarının yanında olmuş rezil olmuş kendini mahvetmiş.Eskişehire gidememene çok üzüldüm çok güzel bi şehirdir ve sana çok iyi gelirdi ama çokta serindir Kağan dahada hastalanabilirdi hayırlısı belk böyleymiş diyelim.KIzlar selam,
Dün gece tekirdağa geldik, biraz daha kalmayı düşünüyorduk aslında ama kağanın ateşi yüzünden esk.e gidemeyecektim, 2 gün sonra dönüşte otobüslerde sağda solda ateşlenirse naparız dedik, dünden döndük, 11 gibiydi akşam trafiğinde ancak gelebildik...
Ama eşimin teyzesi beni çok üzdü kızlar... çok üzüldüm çünkü böyle bir hareket beklemiyordum, kendide pişman oldu özür diledi ama yapacak bişey yoktu artık...
Dün günü vardı, neyse evde toplaştılar, kağanında o sırada ateşi fırladı, duş aldırdım, düşmedi bi türlü, teyze eşini aradı yeniden dr a götürün bugün diye, zaten kağanın idrar kültürü sonucunuda bugün alabilecektik, neyse gittik hastaneye, idrar yollarında iltihaplanma olmuş, boğazları 2 gün önce temizdi bugün birazda kızarıkmış... ilaçları aldık geldik eve,
Eniştem kadınlar çekinir eve geldiğimi görmesinler zile basmayalım anahtarla açalım kapıyı sen içeri girersin ben çıkarım hemen dedi, neyse açtık kapıyı, içeri adım attım baktım bağıra bağıra komşulara benim dedikodumu yapıyor... çok bozuldum... eniştem içeri girer girmez salona daldı hanım napıyosun biz geldik dedi... utandı adam iyice... bende sanırım o dert yandığınız gelin benim dedim geçtim yatak odasına...
arkamdan geldi, kızım yanlış anladın şöyle böyle diyor bana, benim sinirlerim bozuldu başladım ağlamaya, neyse bi yandan onada neyse oldu bitti artık güncülerin yanına git sen ayıp olmasın dedim, özür diledi...
Teyze ben senin hakkında hiç kötü konuşmadım annem dahi senin için iyi kadın demişti ama sen böyle yaptın senden hiç beklemezdim benim ne kötülüğümü gördün dedim, ağlıyor sürekli... zorla bişeyler yedirmeye çalıştı istemedim... yemedim, sinirlerim bozuldu bişeyde diyemedim tıkandım kaldım öyle çok bozuldum...
Bide koca gün kadının işlerine yardım ettim hizmet ettim, yemek hazırladım... teyzem yerine koydum tatlı tatlı geçindim yinede böyle yaptı...
Eniştemin arabasına benzin yükleyip onunla getirecekti eşim, kızdık araba kiraladı, 80 tl kira, benzindi, yol parası derken dünya parayıda çöpe attık, neyse sağ sağlim geldik, gece 4 te eşim tekrar çıktı yola, döndü, eşyalarını almış konakladığı yere götürmüş, hafta sonu eskişehirdeler... 25 artı bu haftada dahil olmak üzere neredeyse 1 ayı geçkin süre eşimle görüşemeyeceğiz....
Rüyamda gördüm senin bize geldiğin gece bir kız kumral Türkiz gibi parlak gözlü gamzeli çok şekerdi valla haberini merakla bekliyoruz.
Onun içinde kötü olmuş bide şmdi seni böyle bi olaydan sonra yalnız bıraktığınada zülmüştür.
Cnm hoşbulduk, eşim için üzüldüm, üstümde çok hakkı var teyzemin sana neden böyle yaptı anlamıyorum dedi, muhtemelen konuşcak bişi bulamamışlardır diyo adam napsın, esk.e onlarda gidecekmiş o zaman eni. konu oturup konuşucam dedi...
yavrum yerim ben onun şeker halini maşallahburcu valla ya kaç gündür öyle hatta kapalıysa babasının elinden tutup baba aç aç diyor:)) bide dün halı aldımya farketti babası bu ne kızım diyor cici cici diyor.sonra oturuyor halının desenlerine bakıp bıdı bıdı bişeyler diyor))) eğer hiç giymediği bişeyi giyiyorsa farkedip anni aniii cici diyor):
tebrikler canım güzel bi babalar günü hediyesi oldu bencekızlarrrrr yarışmayı kazandıkkkk sabah gazetesınden aradılar sımdı
burcu sınır oldum yengene ne kendını bılmez kadınmış bence hıc aldırma kalıtesını bellı etmıs bosver canım kaanada gecmıs olsun kuzular hep hasta olmuş cmt gunu yaa gazel yagız sımdıde kaan ınsallah gecer hemen bogazları
ayy ne yazacagımı unuttum buarada hulya saolsun yurutecı verıcek o ıhtıyacı olan kıza
handeyle bırsenın temızlık gunu bugun sanırım koaly gelsın kızlarrrrr:hulya:
maşallah defnoşa canım sanada hoşgeldin evine diyorumnihayett selaaaamm
saatlerdir açık ama yazamadım gitti...
dün gece evimize geldik nihayet.. dün niyetliydim allah günah yazmasın ama bir başağrım tuttu anlatamam bide üstüne eminönüne gitmem gerekti neyse gittik tekrara anneme geldik kubiyle defneyi götürdük ama ben yıkılıyorum baş ağrısından..
defne açtı o halde onu doyurdum,yıkadım,uyuttum kubi bile hayretle baktı:) sonra annecim yemekleri yaptı ben yattım zor kalktım ya.. iftardan sonra ilaç içtim ama 11di gözümü açabildim..
sonrada eşyalarımı toparlayıp eve geldik.. herşeyi ortaya bıraktım banyo yaptım ve yattım hiiiçç dua bile okuyamadım
şincik iyiyim işlerim bitti bi arkadaşı çagırdım dün kahve aldım gel içek dedim ama daha haber çıkmadı bende onu bekleyemedim içtim gari:)) gelirse bidaha içerim çok güzelmiş...
kızlar defneye tavuksuyuna çorba veriyodum çoktandır ilk defa sorunsuz bi kase içti bende kalktım yarım kase daha koydum içer dedim ilk kaşıgı istemedi 2.kere verdim aldı 4.kaşıkta hooopp kustu yaa nasıl kızdım kendime nasıl sinirlendim anlatatmm aynı şeyi biri bna yapsa kudururdum sinirden.. bu sıcakta çocuklara ısrar etmemk gerekiyor.. kuzum nasıl canı yandı kusarken ahh ahh..
geçmişe çok bölük baktım kızlar affedin..
burcu canım ya kıyamam neyseki ohh yakalamıssın kalbin temizmiş:) burcu hala adet olmadınmı kız? ozaman teste gerek yok :teytey: :teytey: eşindende gitmiş allah kavuştursun canım.. 1ay çabucak geçer inş..
birsencim bursa gezin güzel geçmiş sanada iyi gelmiştir cnm..
yanimda ddefne var ç ıyoru
mm yzamıyorummmmmmmmm
iyi geceler canımeskidenmiş o tubacım şimdikiler çok uyanık çokk..
kızlaar iyi geceler yatma vakti gerçi kocacıım henüz teşrif etmediler.. mıçım dönük yatarım yine..
ya bu esen nerelerde??? eseeenn karneleri dagıttın.. şimdi dagıtma sırası sanamı geldi? bi gezgincide bu işte:)
handecim ah be canım bana diyene bak dicem tam olacak yaa :) olmuyo işte olmuyorr senden iyi kim anlayacak beni?? çok çok öptm seni ve maasalı iyi geceler..
ay canım ya inşallah üşütmez gerçi üstünü değiştirmişsin iyi olmuşoyy oyyy, içeriye bi kulak verdimki defne nasıl ağlıyor halbuki balkon yatakodamla bititşik ve cam açık ama duymadım fırladım baktım terden su olmuş pjamasına kadar ıslanmış hemen değiştirdim,mama yaptım ve ardından 1tatlı kaşıgı dolven verdim tekrar daldı.. inş. hasta olmaz(( bi sıkıntısı var galiba ya.. sabah ola hayrola bakalım keyfi nasıl olacak..
evet Nurtencim yakın olmayı çok isterdim bende( daha sık görüşürdük ne güzel, bizimkide yeni geldi, hava çok nemli ya Masal da gece uyanınca sırıl sıklam oluyo, hasta değildir inşallah canım Defnoş
Ne güzel Esracım çok güzel bir meslek öğretmenlik bir sürü çocuğun oluyo:)) oh kahvaltıılarda yapılmış
ay çatladım sbaha kadar burcu sonucunu yazmıştır diye bekledim
kahvaltı hazırlıycam
kociş nöbete gidecek bende anneme
grüşrüz kızlar
rüyamda hamileymiş burcu öyle gördüm bende
günaydınlarrr bu sabah yanlız kahvaltı yapmak istemiyorummmmmmmmm
ama kimsede gelmedi kahvaltıya yaaaaaa ühüüühüühüh
günaydınlar işe eşim bıraktı :)))ilk defa bugün araba kullandı biraz zorlandı tabi
çocuklar eşim evde:))) ben işteyim çok sıkıcı bir durum
birsencim günaydın tatlım nasılsın paşalar nasıl
burcucum yazdıklarını okudum çok kızdım teyzene ne kadar büyük ayıp hiç takma hayatta böyle insanlar hep varbizim hakkımızda iyi kötü ne düşünüyorlarsa Allah onlara versin
Günaydın kızlar uzun zamandır yazamadım hepinizi çok özledim inşallah bebişleriniz ve sizler iyisinizdir hepinize iyi hafta sonları diliyorum a.s.
Günaydin Kizlar,
Sözümona bugün gezimiz vardi, hava cok kapali sinir oldum. Gideriz belki yine ama su haftasonlari cok cilveli ya, bir keyfini süremiyoruz esimin izinli günlerinin ve özellikle Cumartesi'lerin. Esimde ablasindan dolayi gerildi, dün aksam cok tartistilar ve hayal kirikligi yasiyor yalan söyledigi icin. Iyi olacakti bu gezi ya, neyse bakalim acilir belki hava...
Nurten Defne uyumamaya direnmis dün. Bende bazen yasiyorum o tabloyu ve cok iyi anliyorum seni. Hele de hic enerjin kalmamissa. Öyle durumlarda ben acikhavaya cikartiyorum saat kac olursa olsun, ise yariyor. Birde annesinin ona karsi tepkili ve sinirli oldugunu hisseden cocuklar daha cok huysuzlaniyorlar. Ben Dorugu böyle durumlarda sevip öpüyorum, nispeten düzeliyor.
Tuba, bir benzer özellik daha Serros'la Doruk arasinda. Oglumda 5-6 aylikken, ne versem yiyiyordu ve ben cok seviniyordum. Hatta kardesim dalga geciyordu, migde degil cöpkutusu sanki diye. Sonra tepkisel oldu yemeklere karsi, secmeye basladi, pütürlülere alismis cocuk, agzindan cikartmaya yeltendi. Ve en son Istanbul'da, kasiga karsi hiddetlendi ve kasikla cok zor yedi. Ben biberona alistigi ve biberon daha kolay oldugu icin böyle yaptigini düsündüm. Ayrica ortam degisikligi, alisik olmadigi sicaklik ve disler tabiki. Eline ekmek veriyorum simdi, kemiriyor ve yiyiyor. Bisküvitide kendi basina bitirebiliyor. Ve artik bir asama katettik. Pütürlüleri tek tek ver, agzinda gevelesin dursun. Kendi insiyatifiyle yutmak istesin ya da cikarsin. Tehlikeye karsi cok temkinliler ve tehdit gördükleri herseye karsi kendini korumaya aliyorlar. Ben anliyorum ki, annelikte en cok sabira ihtiyacimiz var.
Kizlar hepinize iyi haftasonlari, aksama görüsürüz...
selam kızlarrrr
bastan assagı okudum ama alıntı yapacak halim yok valla bu kız bi gün beni tımarhaneye gnderecek yavv
neyse nurten cim ve tubacım aynen canımsizlerin dediği gibi suan 10:30 dan beri uyutmaya calısıyorum uyumuyor ama e e e diye sayıklıyor bende yatagına koydum memesini verdim bide bizimkimendil koklar mendilide verdim eine daha ordan aglıyor yaaa sıcakta bende hal kalmadı cıldırcam benmi abırsızım bilmem
vee yeme konusuna gelince aynen canım hanzadede 7 8 aylıkken pilav falan yerdi şimdi azına yogurtlu corbanın tanesi gelsin cıkarıyor bende yesin diye süzüyorum iyice hazıra alıstı sıpa
ayyy kıyamıcam su bebeye gidiyim biraz daha sallayım yaaa niye bunlar böle yaaaa
inşallah en kısa zamnda uyurda gelirim
kızlar merhaba. ya bugünlerde Melih Kaan bir garip oldu anlayamıyorum! çok saldırgan,çok sinirli. dün alt komşunun oğlunun yüzünü ısırmış. beni habire mıncıklaıyor,yüzümü kolumu boynumu neresi açıksa. bide arkadaşın kızının poposunu ısırdı!! banyo yaptırıyodum Kaan'ı, O da bize bakıyordu, 1,5 yaşında. çok korkuyomuş banyodan. Bizimkisi de çok sevince, onu da koyayım küvete belki ikisi bir olunca hoşuna gider dedim. anaa kız bi başladı çığlık çığlığa bağırmaya!! ben onla ilgilenirken kendi oğlumu unutmuşum. bi baktım,kızın poposunu ısırıyor!!! çok güldük ama, bunların hepsi saldırganlığından oluyor. bu sabah yarım saat suluğunun ağzını kapattım diye ağladı. sakinleştirmek için balkona çıkardım,içeri girince bu sefer de niye girdik diye ağlamaya başladı. kafasını vuruyor yerlere sonra da canı yanıyor,bi de ona ağlıyor!! hiç böyle değildi benim kuzum ya( bi gariplik var üzerinde ama hayırlısı.
yemek konusunda bende çook dertliyim. kahvaltı, çorba, yoğurt hiçbişe yediremiyorum. sadece muhallebi ve eğer çok açsa ballı süt. reklam karşısında yiyordu önce, şu ara onu da yemiyor. bende sabredemiyorum,bazen sesimi yükseltiyorum. Özay'la kapışıyoruz bu sefer de. kaşığı görünce tadına bile bakmadan ağzını kilitliyor, kafasını sağa sola çevirmeye başlıyor!! hı bi de pipetle meyve suyu içiyor. ama bardakla değil, pipetle.
zorlama diyorlar,ama onun aç olduğunu düşündükçe hiçbişey yapasım da ,yiyesim de gelmiyor(
Herkese iyi haftasonları kızlar,,,
Gerçi bu haberlerle ne kadar iyi olunabilirki!şimdi gördüğüm bi haberde şemdinli'de 8 şehit vermişiz çok üzgünüm,allah ailelerine sabır versin,şehitlerimizde Allah rahmet eylesin,Yeter artık bitsin bu savaş,bizim yavrularımızda büyüyor bizde askere göndericez düşünsenize o anaların halini.. çok canım sıkıldı yaaa sabah sabah..
Neyse bizden bi yaramazlık yok,çok şükür herşey yolunda,dün oğlumla oturuyordukkap ıçaldık bi baktık kargo gelmiş cnm arkadaşım gelmedene dağhanın hediyesini göndermiş,şu bisikletler varya hani senin idare ettiğin ondan almış çok sevindik oturduk kurduk Dağhanla...oturttum onuda sevdi,bugün dışardada gezdiricez bakalım sevecekmi???Sağolsun yaa beni mahcup edip duruyor..
Bizde kocişle takılıyoruz Dağhanı uyuttuk,,bu arada Dağhaın tüm vücudunda kırmızı lekeler oluştu kızlar,ben sıcaklardandır diyodum ama bugün korktum doktorunu arayıp sorucaz olmadı götürücez..çok sıcak acayip bunalıyo çocuğum..
Geçmişe pek bakamadım kızlar,hasta olan bebeişlere şifa diliyorum,,
Gülşahcım yarışmayı kazanmanıza çok sevindim,süper bi hediye ve anı oldu size..hakettiniz!!!
Burcu cnm yaşadıklarına üzüldüm,insanoğlu işte,herşeyi yapabiliyor,boşver hiç üzülme..
Ayşecim sende üzme kendini fazlada üstüne gitme geçer bence,,tepki gösterme fazla,belki sıcaktan yemiyordur..
Hepinizi çok öptüm kızlar ben hazırlanıyım dışarı çıkıcaz galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?