2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

öyle tabi handecim çok çabuk sıklıyolar ve budurumda bize patlıyo malesef.. yok be canım masalda her çocuk gibi farklı bi duurm yok sadece sende çok uğraşıyosun masalla ve sakin kalamıyosun diye öyle dedim.. ahh hande ahh benim koca da yeni geldi kader arkadaşım keşke yakın olsaydık bari dimi???

merhabalar kızlar çok yorucu bi günün ardıdan anca pc elime geçti sabah karneleri verdik 4 yıldır dersine girdiğim öğrencilerim vardı mezun oldular yarında sınava girecekler hakkınızı helel edin deyince içim bi tuhaf oldu kocaman oldular ya.sonra tüm bayanlar Gözdağına kahvaltıya yetiştik eve geldim daha kapıda Türko tuttu beni onu gezdirmeye götürdüm gel yemek yap derken misafir geldi onlar gitti türkizi zorla uyuttum eşimdende pcyi kaptım

evet Nurtencim yakın olmayı çok isterdim bende ( daha sık görüşürdük ne güzel, bizimkide yeni geldi, hava çok nemli ya Masal da gece uyanınca sırıl sıklam oluyo, hasta değildir inşallah canım Defnoş

Ne güzel Esracım çok güzel bir meslek öğretmenlik bir sürü çocuğun oluyo:)) oh kahvaltıılarda yapılmış

esracım öyle valla canım okadar iyi niyetliyim ki inşallah oda kendine hayırlı bir hayat çizer diyorum
amin canım sana dokunmasında

canım çok sıcak oluyro ev o yüzden ben şart askılı yada elbise giydiriyorum.ama çorap her zaman ayağında:)
bende öyle giydiriyorum genelde
yavrum kıyamam sızmış demek.Valla bu ara hepsi hasta dikkat etmek lazım

en güzel yanı bu sene sonları bazen çileden çıkıyorsun ama sabrediyorsun ama şunu anladım öğrencilerine gösterebildiğin sabrı evladına pek gösteremiyosun sanım yoğunluk ve yorgunluktan oluyor

ay çatladım sbaha kadar burcu sonucunu yazmıştır diye bekledim
kahvaltı hazırlıycam
kociş nöbete gidecek bende anneme
grüşrüz kızlar
rüyamda hamileymiş burcu öyle gördüm bende

günaydınlarrr bu sabah yanlız kahvaltı yapmak istemiyorummmmmmmmm

ama kimsede gelmedi kahvaltıya yaaaaaa ühüüühüühüh

günaydınlar işe eşim bıraktı :)))ilk defa bugün araba kullandı biraz zorlandı tabi
çocuklar eşim evde:))) ben işteyim çok sıkıcı bir durum

birsencim günaydın tatlım nasılsın paşalar nasıl

burcucum yazdıklarını okudum çok kızdım teyzene ne kadar büyük ayıp hiç takma hayatta böyle insanlar hep var bizim hakkımızda iyi kötü ne düşünüyorlarsa Allah onlara versin

Günaydın kızlar uzun zamandır yazamadım hepinizi çok özledim inşallah bebişleriniz ve sizler iyisinizdir hepinize iyi hafta sonları diliyorum a.s.

Günaydin Kizlar,

Sözümona bugün gezimiz vardi, hava cok kapali sinir oldum. Gideriz belki yine ama su haftasonlari cok cilveli ya, bir keyfini süremiyoruz esimin izinli günlerinin ve özellikle Cumartesi'lerin. Esimde ablasindan dolayi gerildi, dün aksam cok tartistilar ve hayal kirikligi yasiyor yalan söyledigi icin. Iyi olacakti bu gezi ya, neyse bakalim acilir belki hava...

Nurten Defne uyumamaya direnmis dün. Bende bazen yasiyorum o tabloyu ve cok iyi anliyorum seni. Hele de hic enerjin kalmamissa. Öyle durumlarda ben acikhavaya cikartiyorum saat kac olursa olsun, ise yariyor. Birde annesinin ona karsi tepkili ve sinirli oldugunu hisseden cocuklar daha cok huysuzlaniyorlar. Ben Dorugu böyle durumlarda sevip öpüyorum, nispeten düzeliyor.

Tuba, bir benzer özellik daha Serros'la Doruk arasinda. Oglumda 5-6 aylikken, ne versem yiyiyordu ve ben cok seviniyordum. Hatta kardesim dalga geciyordu, migde degil cöpkutusu sanki diye. Sonra tepkisel oldu yemeklere karsi, secmeye basladi, pütürlülere alismis cocuk, agzindan cikartmaya yeltendi. Ve en son Istanbul'da, kasiga karsi hiddetlendi ve kasikla cok zor yedi. Ben biberona alistigi ve biberon daha kolay oldugu icin böyle yaptigini düsündüm. Ayrica ortam degisikligi, alisik olmadigi sicaklik ve disler tabiki. Eline ekmek veriyorum simdi, kemiriyor ve yiyiyor. Bisküvitide kendi basina bitirebiliyor. Ve artik bir asama katettik. Pütürlüleri tek tek ver, agzinda gevelesin dursun. Kendi insiyatifiyle yutmak istesin ya da cikarsin. Tehlikeye karsi cok temkinliler ve tehdit gördükleri herseye karsi kendini korumaya aliyorlar. Ben anliyorum ki, annelikte en cok sabira ihtiyacimiz var.

Kizlar hepinize iyi haftasonlari, aksama görüsürüz...

Clarıes gelmıŞ hoŞgeldın.cerencım sımal ılgın kıvılcım beyaz dırım selam kızlar
burcu Çatladıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm

selam kızlarrrr
bastan assagı okudum ama alıntı yapacak halim yok valla bu kız bi gün beni tımarhaneye gnderecek yavv
neyse nurten cim ve tubacım aynen canımsizlerin dediği gibi suan 10:30 dan beri uyutmaya calısıyorum uyumuyor ama e e e diye sayıklıyor bende yatagına koydum memesini verdim bide bizimkimendil koklar mendilide verdim eine daha ordan aglıyor yaaa sıcakta bende hal kalmadı cıldırcam benmi abırsızım bilmem
vee yeme konusuna gelince aynen canım hanzadede 7 8 aylıkken pilav falan yerdi şimdi azına yogurtlu corbanın tanesi gelsin cıkarıyor bende yesin diye süzüyorum iyice hazıra alıstı sıpa
ayyy kıyamıcam su bebeye gidiyim biraz daha sallayım yaaa niye bunlar böle yaaaa
inşallah en kısa zamnda uyurda gelirim

kızlar merhaba. ya bugünlerde Melih Kaan bir garip oldu anlayamıyorum! çok saldırgan,çok sinirli. dün alt komşunun oğlunun yüzünü ısırmış. beni habire mıncıklaıyor,yüzümü kolumu boynumu neresi açıksa. bide arkadaşın kızının poposunu ısırdı!! banyo yaptırıyodum Kaan'ı, O da bize bakıyordu, 1,5 yaşında. çok korkuyomuş banyodan. Bizimkisi de çok sevince, onu da koyayım küvete belki ikisi bir olunca hoşuna gider dedim. anaa kız bi başladı çığlık çığlığa bağırmaya!! ben onla ilgilenirken kendi oğlumu unutmuşum. bi baktım,kızın poposunu ısırıyor!!! çok güldük ama, bunların hepsi saldırganlığından oluyor. bu sabah yarım saat suluğunun ağzını kapattım diye ağladı. sakinleştirmek için balkona çıkardım,içeri girince bu sefer de niye girdik diye ağlamaya başladı. kafasını vuruyor yerlere sonra da canı yanıyor,bi de ona ağlıyor!! hiç böyle değildi benim kuzum ya( bi gariplik var üzerinde ama hayırlısı.

yemek konusunda bende çook dertliyim. kahvaltı, çorba, yoğurt hiçbişe yediremiyorum. sadece muhallebi ve eğer çok açsa ballı süt. reklam karşısında yiyordu önce, şu ara onu da yemiyor. bende sabredemiyorum,bazen sesimi yükseltiyorum. Özay'la kapışıyoruz bu sefer de. kaşığı görünce tadına bile bakmadan ağzını kilitliyor, kafasını sağa sola çevirmeye başlıyor!! hı bi de pipetle meyve suyu içiyor. ama bardakla değil, pipetle.
zorlama diyorlar,ama onun aç olduğunu düşündükçe hiçbişey yapasım da ,yiyesim de gelmiyor(

Herkese iyi haftasonları kızlar,,,

Gerçi bu haberlerle ne kadar iyi olunabilirki!şimdi gördüğüm bi haberde şemdinli'de 8 şehit vermişiz çok üzgünüm,allah ailelerine sabır versin,şehitlerimizde Allah rahmet eylesin,Yeter artık bitsin bu savaş,bizim yavrularımızda büyüyor bizde askere göndericez düşünsenize o anaların halini.. çok canım sıkıldı yaaa sabah sabah..

Neyse bizden bi yaramazlık yok,çok şükür herşey yolunda,dün oğlumla oturuyordukkap ıçaldık bi baktık kargo gelmiş cnm arkadaşım gelmedene dağhanın hediyesini göndermiş,şu bisikletler varya hani senin idare ettiğin ondan almış çok sevindik oturduk kurduk Dağhanla...oturttum onuda sevdi,bugün dışardada gezdiricez bakalım sevecekmi???Sağolsun yaa beni mahcup edip duruyor..

Bizde kocişle takılıyoruz Dağhanı uyuttuk,,bu arada Dağhaın tüm vücudunda kırmızı lekeler oluştu kızlar,ben sıcaklardandır diyodum ama bugün korktum doktorunu arayıp sorucaz olmadı götürücez..çok sıcak acayip bunalıyo çocuğum..

Geçmişe pek bakamadım kızlar,hasta olan bebeişlere şifa diliyorum,,

Gülşahcım yarışmayı kazanmanıza çok sevindim,süper bi hediye ve anı oldu size..hakettiniz!!!

Burcu cnm yaşadıklarına üzüldüm,insanoğlu işte,herşeyi yapabiliyor,boşver hiç üzülme..

Ayşecim sende üzme kendini fazlada üstüne gitme geçer bence,,tepki gösterme fazla,belki sıcaktan yemiyordur..

Hepinizi çok öptüm kızlar ben hazırlanıyım dışarı çıkıcaz galiba...

ay çatladım sbaha kadar burcu sonucunu yazmıştır diye bekledim
kahvaltı hazırlıycam
kociş nöbete gidecek bende anneme
grüşrüz kızlar
rüyamda hamileymiş burcu öyle gördüm bende

görüşürüz canim :)

günaydınlarrr bu sabah yanlız kahvaltı yapmak istemiyorummmmmmmmm

ama kimsede gelmedi kahvaltıya yaaaaaa ühüüühüühüh

oyy kiyamammm..ay keske yakin olsak ya ben gelirdim valla :)

ay ya valla kötü bi durum olmus ya..neyse öglene kadar caliscan herhalde canim..zaman cabuk gecsin inşaAllah senin için..

Günaydın kızlar uzun zamandır yazamadım hepinizi çok özledim inşallah bebişleriniz ve sizler iyisinizdir hepinize iyi hafta sonları diliyorum a.s.

gübaydin canim a.s.

aman gidin ya hava kapali olsada..zaten yaz havasi..illaki acar bi süre sonra

valla hayatim deniyorum her yolu..bak diyorsun ya eline ekmek veriyorum kemiriyor diye..işte serra agzina bile götürmüyor..onun yerine eliyle mincik mincik yapip atiyor :S ne verirsem vereyim..renkli şeyler veriyorum genelde..cilek,salatalik,kayisi vs yok onlarida sürmüyor..fitik ediyor beni fitik..napalim..öyle böyle aliştircaz..

aynen dedigin gibi canim..sabir en cok ihtiyacimiz olan şeyler..dişimi sıkıp derinnnn derinnn nefes aliyorum günde kac kere DD

oyy bitane daha var desene :)) canim eger kusma huyu yoksa tik agzina herşeyi alişsin gene..ben yapamiyorum..serranin kusmasi var cünkü..açken deniyorum hep..onda da cok zorlayinca yedigi 2 lokmyi cikariyor..

ay noldu benim melek kuzuma böyle :) yürüme siniridir dicem ama yürüdü de..valla noldu bu cocuklara bilmiyorum..serrada kuzu görünümlü hannibal oldu resmen..yemek için hiç zorlama..sevdigi şeyleri ver..diş cikartiyor olabilir..bu azi dişleri cok fena..cok huy değiştiriyorlar..inşaAllah düzelir biran önce tatlim..

Rabbim gani gani rahmet eylesin ailelerine sabir versin..gercekten cok aci bi durum..inşaAllah biter bu durum biran önce :S

hediyenizi güle güle kullanin canim a.s. o kirmiziliklar isiliktir canim muhtemelen..

ay günaydin hatunlar..tünaydin daha dogrusu..hava güzel bugun..rüzgarli enazindan :)

kizimi alip pazarami gitsem yaaa..canım sıkılıyor..onunda sıkıldı kac gündür evde..eşimden de hayir yok..gec gelecekmiş :S en iyisi gideyim ben pazara..bakacagim bişeyde yok gerci..olsun yürüyüş yapmiş oluruz enazindan :)

haydi cikayim vaz gecmeden öptüm siziiiiiii :)

amanın ben hızlı bir giriş yapmısım
ayyy hanzade hala uyumadı cıldırcam yatagına koydum şimdi tekrar 2 bagırdı şimdi ses kesildi ama gitmiyorum yanına cunu nefesimi duyup dikiliyor ayaga
gezmem vardı hanzade yüzünden gidemicem cunku gitcegim ev küçük gezme cok kalabalık birsürü bebe var ordada uyutamam en iyisi gitmemek
neyse azcık gecmişe bakıp alıntı yapayım

offffffff anne diye bagırıyor ben kacar kızlar hakkınızı helal edn ne zman nasıl geirim bilmemkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…