2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler hamarat hatun :) valla yakişti kuzuma esmer tenine böyle cirtlak renkler yakişiyor

of of offf inşaAllah biran önce yeterli miktar bulunur..aksi takdirde dedigim gibi gidebilirim (msn den yazdim sana tekrar)

woo hoo süperr :) hayirli olsun,saglikli salih evlat olsun inşaAllahhh :)

eşinde inşaAllah biran önce hatasini anlayip gönlünü alir a.s.

ohhhh iyi olmus güle güle giyinin cicilerinizi

,hadi gözün aydın canım
ayyy burcu içim bi garip oldu bee her seyin hayırlısı valla saglıklı sıhhatli olsunda :Saruboceq:

[

teşekkürler canim a.s.

Kızlar benim ilk hamileliğimde düşük tehliem vardıya bundada olurmu acaba?? bi daha 4 ay yatmakk kabuss gibi...

Allah korusun..kötüyü cagirma..

he heytt..marifete bak :) hamarat hatun seni

inşaAllah tez zamanda atlatirlar bu kötü olayi Rabbim şifalar versinn

anacim bu kiza aliştircam diye yemedigim şey kalmadi :) evet model aliyor bana yedirmeye calişiyor bu seferde :))) cins benim kizim ya :)))

Rabbim rahmet etsin inşaAllah..başin sagolsun..

günaydın arkadaşlar nerelerdesiniz biz babamızın babalar gününü kutladıkhihoyyyt sizlerinde eşlerinizin ve babalarınızın babalar günü kutlu olsuna.s.

bilmukabele tatlim a.s.

oy oy gecmisler olsun canim ya..boracika acil şifalar inşaAllah araba konusunda da cok sukur cana bişey olmamiş..hayirlara ciksin inşaAllah birsene katiliyorum valla bi okut evde mevlüt felan..

ben kimmm gezmek kimmm :) ay hadi inşaAllah biran önce ayarlayip gidersiniz tatile canimcim :)

nurtennnnnnnn sana rakip geldiiiii :) hemide ikiz annesiiii alicak elinden "yilin camasir suyu ödülünüüü" :)) eline saglik canim..sevaba girmişsin ne güzel..dua almişsin ne güzel :)

kavun alerjen diye biliyorum..poposu gecince bi kere daha dene ona göre davran bence..sicaktan da pişmiş olabilir..

cok sukur iyimiş biraz daha..kiyamam ya

afiyet olsun canim a.s.

anam ne alinti yapmişim..yoruldum yazana kadar :)

bugun evdeydik valla..babalar gününe dair hiçbişey yapmadik :) intikam bide güzelce söyledim " babalar günün kutlu olsun askim,anneler gününde bişey görmedigim için babalar gününde sana göstermiyim diye düşündüm..iyi düşünmüşmüyüm? " dedim :) "süper düşünmüşsün" dedi :)))

ögleden sonrada kayinvalidemler geldi karamürselden..balkonda keyif yapiyorduk ki birden rüzgar kesildi..ay dedim acaip nem var,rüzgarda gitti..bi baktik karşi taraflar simsiyah..derken bi rüzgar ciktiki milletin balkon semsiyeleri,saksılar,perdeler,camasirlar herşey uctu :) hatta bi arabanin camina cicek düştü,kirildi cam :S peşinde ne firtina cikti ya..hayret içinde kaldim valla :) ama cok güzeldi ya :) izlemesi yani :) içinde olsaydim ne düşünürdüm bilemicem :)şimdide adalarin arkasinda kiyametler kopuyor,o buraya gelirse yandik valla :)

işte böyle sekerler..bişey daha diyecektim ama unuttum..

bende yatayim ufaktan..cok sevdigim iş olan ütü yapmayi yapmam lazim :) püf ki ne püfff..

yarinda temizlik yapmaliyim..sali anneme gidicem..çarsambada eksiklerimi almaliyim..perşembe cumada artik hazirlanmayi bitirmem lazim..

ya bu arada kizcemi neyle havuza sokucam?? üstü bikini alti bez olcak daaaa ama nasil :))) bi markanin havuz bezleri vardi..ama hatirlamiyorum..bide ondan almam lazim..bi araştirayim bakayim..fikri olan varsa yazsin emi :)

hadi öptüm hepiniziiii a.s.

ay cok komik oldu :) tam mesaji yolladim reklamlarda cikti huggies little swimmers :))

neysem hadi yattim mucksss :)

günaydınlar herkese nasılsınız

şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabır diiyorum

burcucum tatlım hayırlı olsun bitanem çift çizgi çıkmış :))))) eşine kızmakta çok haklısın canım biraz mesafe koyması gerekirdi teyzesiyle arasına

tülaycım günaydın canım oto koltuğunu aldım bende dediğin markadan

Gunaydın Kızlar,,

Uykusuz bır geceden sonra nasıl aydın olacaksa.Bora tıkanıklığından dolayı ne uyudu nede sut ıctı.Tabı durum boyle olunca Alp le kavga kacınılmazdı.Gırdık bırbırımıze.Yok efendım sabah o ıse gıdecekmıs uykusuzmus cok.Sanı ben 2 seksen yatıcam yaa.Gıcık oluyorum kendılerıne.Ve sabahtan berı oksurukte basladı Borada.Offf havada ne olduğu bellı deıl kı yaa.

Esra Offf yaa sular gırmıs heryere ama acaıp yağdı ya.Kolay gelsın canım.

Tubıs dısardan ızlemesı guzel oluyor dımı.Valla ne olduğunu bıle anlamadık.Bezı sormussun ve bulmussun.Abımın kızında kullanıyorlardı cok guzelmıs.Bende alıcam Boraya.Bırde alt olarak 2-3 tane almak lazım heralde.Sureklı ıslatır bunlar kendılerını.Zaten esya alırdım tatıle cıkarken sımdı dusunemıyorum kendımı.

Banu gunaydın ıyı haftalar canım.Gule gule kullan oto koltuğunuda.

incihancım sanada günaydın tatlım nasılsın boraya geçmiş olsun tatlım rahatsız olunca hiçbirşey yemiyor yavrularımız
teşekkür ederim tatlım :)))

duruda hiçbirşey yememeye başladı ağzını kitliyor elinle itiyor dün babasıda bende ne oyunlar yaparak yedirdik azda olsa

günaydın kızlar ..nasılsınız?

gülhan canım geçmiş olsun.burcu çok sevindimmmmmmm canım hayırlısylaa geçer gider günler.

banucum nasılsın güle güle kullanın canım.. eşin nasıl oldu.?
kızlar sleinde öyle hiçbişey yemiyor(((( sanırım sıcaklardan varsa yoksa suu içiyor.

selam kızlar hepinize günaydınn
uykusuz bir gece gecirdim vee sabah hanzade yi doktora götürdük ishali 4 gün olsu gecmedi neyse virüs kapmıs yavrum yaa ondanmıs ishali bende dşten dyodum ama şüpeleniyordumda
neyse 5 günden yada 7 günden gecer en gec 10 gün dedi doktor eger sürerse test falan yaptırcaz
kusma ve ates olmadıgı için hastaneye yatırmıyorum dedi hafif atlatıyor sanırım dedi
günlerdir yemek yememesine ragmen 300 gr vermiş ve boyu 1 cm uzamıs kızımın
haaa bide cok iştahsız dogru dürüst bişi yemiyor dedim bir tane çinko verdi birde multivitamin bunlar iştahını birnebze acar direnc veriri dedi
ayy prospektusu okudum enerji verir diyorr zaten bizim hatun yeterince enerjik yerinde durmuyorr napcaksakk:):):)
arabada gelirken uyudu yatagına yatırdım şimdi uyuyor
bende daha hakvaltı yapmadım
bugun rejmimin 1 haftası gideyimde bir tartılayım bakalım kilo gitmişmi
bişiler yiyip gecmişe bakıcam görürşrüz

nuran günaydın canım kızına geçmiş olsun diyetinde hayırlı olsun yazın birşey yenmiyor sıcaktan

ayyy ayyy bu kaynanaların derdi nedir bilmem bana okadar ettiğinin üstüne mecbur görüşüyoruz hanzadenin hatrına neyseee böle yasıcaz işte

gecmiş olsun dileklerin için sagol aynurcum

resimlerinizi gördüm harika cıkmıssınız

kıyamam borayaa sıcaklar mahvetti cocuklarıı
gecmiş olsun arabanız için gülhancım neyseki canlarına bişi olmamış
ellerine saglık birsen maşallah iyi halletmişsin kaynananın evini
sünnet parası içinde Allah onardan razı olsun iyi olmus

ayyy kolay gelsin canım evine su girmiş valla zor işşş

aman gülhan tüm erkekler aynı al birini vur ötekineesempatiksalakcinni
benimkide aynı 2 gündür gece dogru dürüdt uyku uyumuyorum bugun kalkmıs ayy bende uykusuzum ohh sen hanzade uyuyunca yatarsın diyo nereye yatıyorsam ev işini o yapıyor heraldekaydirigubbakcemile3

nuran günaydın canım kızına geçmiş olsun diyetinde hayırlı olsun yazın birşey yenmiyor sıcaktan

sagol canım diyetide dogtu dürüst yaparsam hayırlı olacak inşallah
valla cocuklar bişi yemiyorda hanzade zaten zayıf yaa azıcık destek olsun diye vitaminleri istedim inşallah faydası olur

a.s.Gunaydın bacılarrrr
gecmıse bı baktımda cok gecmıs olsun gulhancım verılmıs sadakanız varmışkı cana gelmemiş allah beterınden sakınsın mala gelsın hıc üzülme canım bora ıcınde cok gecmıs olsun

bebeklerın cogunlukla yememe sorunu var galıba benımkıde aynı corba falan yemıyo sadece devam sutubıde benı emmek ıstıyo sutum cok azaldı gelmeyıncede duru cıglık cıglıga aglıyo annemle döndük dun aksam gorumcem yok bu hafta ınsallah sorunsuz atlatırıs bugun az once aradım annemı patates kızartıyolarmıs yorgunluktan ölüyorum buarada hafta sonu okadar yogun gectıkı cmt aksamı esımın kuzenının dugunune gıttık duruyu ılk defa dugune goturdum anlatamam yaptıgı şebeklıklerı face yuklucem en yakın zamanda gelınden cok oynadı öle soyluyeyımkaydirigubbakcemile3

burcucum hayırlı olsun canım bırsenın ruyası cıktı valla bıraz streslı goruyorum senı bence takma esınınde vardır bı bıldıgı bosver yengen kendı yaptıgı terbıyesızlıgının farkındadır kesınlıkle bıraz o utansın senden hassas bı donemdesın ve malesef esın yok yanında onunda olumsuz etkılerı etkılemesın ılıskınızı sıkma canını benceee ıkıncı erkek gelıyorrrzemuszemus

tulay banu nurten ozlem nurran tuba sıbel aynur hepınızee koaly gelsın kızlarrr

kızlarrr hanzade hala uyuyor maşallah dilimi ıssırayım
bende ütü yapıyorum öffffff
ögleden sonra gezmem var ora gitcem
bugun kocişimin dogum günü aksam yemege götürcem
:lepi:

tülaycım iyiyim bende tatlım eşimde çok şükür toparlandı sen nasılsın selinim nasıl oto koltuğu konforlu canım teşekkürler selinimde güle güle kullansın tatlım

tülaycım duruda öyle valla sadece su içiyor haftasonun nasıl geçti biz evdeydik kayınvalide falan akşam üzeride çarşıya çıktık

Selam Kızlar a.s.

Cumartesiden beri fırsatını bulup bakamadım bi türlü..o gün dışarı çıktık yemekti gezmekti derken arkadaşlarla buluşup düğüne attık kendimizi..Anılın arkadaşının düğünüydü,dağhan havuzu görünce çıldırdı bırakın beni atlıcam dedi resmen çok zorlandık,eğlendikte ama herkes 10 ar dk tuttu bizde rahat ettik.Saat 102a doğru kalktık ama eve gelmemiz 11 buçuğu buldu nasıl bi trafik eziyeti var bu memlekette anlamadım ben...

Dünde sabahtan çıktık yine kahvaltıya gittik,ordanda arkadaşlara kahveye geçtik,acayip sıcaktı ama piştik resmen..Sonrada dayımlarla haberleşip Sinanobaya diğer dayıma gittik,çok güzel yerler ama çok uzak,sohbet muhabbet derken kalkışımız 12 yi buldu ve doğal olarak eve gelmemizde 2 yi buldu anıl çıldırdı trafikte ben uyudum ne yapıyım ben kullanıyım dedim yok sen uyu dedi..:)malum yatıp uyuduk gelincede.
Sabah 9 da zor kalktık oğlumla yataktan kahvaltı oyun banyo derken neyseki şimdi uyuttum,yazdırmadı valla sabahtan beri açık ama pc!!

Neyse,,

Gülhancım çok geçmiş olsun cnm kaza atlatmışsınız,Allahtan içindekine bişey olmamaış,mala gelsinde cana gelmesin cnm,
borada hastalanmış üzüldüm,canaım benim yaa ,iyi ama şimdi dimi?çok şükür,Sonunda kabak alp'e patladı desene boşver iyi olmuş onlara göre sorun yok işleri var biz evde göbek atıyoruzyaa...:))

Burcu cnm hamileymişsin,gözün aydın.ıstiyosan zor olmaz senin için,beraber büyücek seninkilerde,valla bravo size,gerçekten cesaretlisiniz kendinize güveniyosunuz süper valla,Alalh kolaylığınıda verir cnm,Eşin ne düşünceyle gitti bilmiyorum ama mantıklı bi sebebi vardır belki bence konuş,böyle yapma...

Birsen sen yine faalsin maşallah temizlik,gezme hepsi full,ohh çok güzel sevindim cnm,
Ama arkadaşına çok üzüldüm,Alalhın mucizeleri saymakla bitmez inşalalh bi mucize olur ve arkadaşın kurtulur,Allah çocuğuna bağışlasın...

Nurancım sizede geçmiş olsun cnm,umarın daha iyidir şimdi güzel kızın..

Gülşahcım hoşgeldin eğlenmişsiniz ne güzel,annele sorunsuz geçer inşallah haftanız..sende hasret giderirsin.

Tubacım bikiniler filan alınmış,ohhh ne güzel yaa tatil yaklaşınca insan heyecanlanıyor dimi??Bizimkide bi hafta ertelendi galiba o tarihte hasta olucam diye anıla bi hafta sonra gidelim dedim,tamam dedi.Yine belli olmaz dayanamazsak çıkar gideriz.:))

Ayy kızlar unuttuğum varmı bilmiyorum ama aklımda kalanları yazdım,,

çalışan arkadaşlarıma kolay gelsin,hepinizi öptüm Dağhanın çorbası yok bi çorba yapmam lazım,bi de market işim var!!yavaştan kalkıyım bakarım yine...

Tülaycım oto koltuğunu almışsın ne marka aldın??güle güle kullan!!

banucum cts bir yerlere gtttik piknik gibi.dünde evdeydim canımya temizlik yaptım bide adet oldum karnım çok ağrıyordu.eşim aradı benide şimdi 4 temmzuda kayınvalidemlere gidiyoermuşuz ordanda görümcemlerin yazlığına.bende diyorumki bizim tatil nolcak o tatil değilmi diyor biraz atıştıkk sonrada tamam tamam gideriz dedi ama gitmez biliyorum(( canım güzel demi güle güle kullanın.

ferdacımm sizde güzel eğlenmişssinz.canım seninkinden aldık selin çok sevdi diğer denediklerimiz iyi değildi bu daha rahat ilk kez arabada durmayı sevdii):) bide ayakalrıyla babasına vuruyor arkadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…