[ı]ohhhhh tubİŞŞŞ gezmİŞsİn cnm sÜper valla
bende bu gÜzel gÜneŞlİ cumartesİnİ evde geÇİrdİm....
Kafam esİyor acaba kayınvalİdeyemİ gİtsek dİyorum amasıkılacaĞım oradada pÜffffffffffffff...........
Canım Çok sıkkın bugÜn .........
Kocam geldİ bezelye almıŞ dolaba koyacaĞım
ya haŞlamadan koysam buzluĞa yaa...
Bİkİnİlerİnİzİ gÜle gÜle gİyİn cnm :) serroŞada ne yakıŞır yaaa valla [/ı]
teşekkürler hamarat hatun :) valla yakişti kuzuma
KIZLAR BENİM OKUL ARAKDAŞIMIN EŞİ HAMİŞKEN BEYNİNDE TÜMÖR OLUŞMUŞ VE GEBELİĞİ 32 HAFTAYA KADAR SÜRDÜRÜP DOĞUM GERÇEKLEİMİŞ..
AMA EŞİ HALA HASTANEDE YATIYOR TÜMÖR ALINMIŞ AMA YENİDEN OLUŞMUŞ..
KEMOTERAPİ VE RADYOTERAPİLERDE KAN DEĞERLERİ DÜŞTÜĞÜ İÇİN KESİLMİŞ..
ŞİMDİ KANA İHTİYAÇ VAR İSTANBULDA OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLSUN
KIZA ÖMÜR 5 AY BİÇİLMİŞ EŞİ ÇIRPINIYOR
AŞAĞIDA LİNK VERİYORUM
Arkadaşlar bir süre daha (Sadece) AB RH + Kan lazım olabilir. Verebilecek arkadaşlar Elçin Göksu adresindeki formu doldurabilir. Sizde linki paylaşırsanız sevinirim.
of of offf
Arkadaşlar selam, dün geçmişe bakarken anneannemle dedem geldiler, pc açık kalmış sonra babam kapatmış, neyse bir kısım geçmişe bakabildim ama çoguna bakamadım,
Testt konusuna gelincee 2 çizgi var... pzt yine yapıcam, bu arada eşimle dün telefonda kavga ettik, teyzesine gitmiş çünkü onunla beraber esk.e gideceklermiş, sinirlendim ne işin var orda dedim, ağzıma gelenide saydım, ne biçim insan bunlar dedim, önce toplaşıp yasin okuyorlar, elimizden gözümüzden her türlü azamızdan çıkan günahlar için tövbe ediyoruz diyorlar ondan sonrada başlıyorlar gelinlerinin dedikodusunu ediyorlar dedim, çok kızgınım ama artık eşimin teyzesine değil sadece eşime kızgınım...
woo hoo süperr :) hayirli olsun,saglikli salih evlat olsun inşaAllahhh :)
eşinde inşaAllah biran önce hatasini anlayip gönlünü alir a.s.
ohhhh iyi olmus güle güle giyinin cicilerinizi
,hadi gözün aydın canım
ayyy burcu içim bi garip oldu bee her seyin hayırlısı valla saglıklı sıhhatli olsunda :Saruboceq:
[
teşekkürler canim a.s.
Kızlar benim ilk hamileliğimde düşük tehliem vardıya bundada olurmu acaba?? bi daha 4 ay yatmakk kabuss gibi...
Allah korusun..kötüyü cagirma..
men geldimmmmmmmmmmmmmmmm
6 kilo bezelye 4 kilo barbunya ayıkladım dolaba koydum ömeri uyuttum
pilim bitti sanırım nezle olacağm acil ilaç takviesi yapmam gerek anneme gitmemem gerekk
bu arada sağolun kızlar şu kan mevzusu için paylaşımlarınızdan ötürü bende de kansızlık var doğumda eşimde aradı bana kan
çok sıkıntılı bir süreç ...
ama arkadaşımın durumu çok daha kötü 27 yaşında bir genç hayat üstelik en heycanlı günlerinde bu illette yakalanıyor...ve eşi bana en son 5 aylık ömür verdi doktor dedi...inan bana nasıl üzüldüm
asya adında kızları var ....hayat ne acımasız...çocuk benim ilk okul arkadaşım faceden okulumuzun sayfasına yazarken bulduk birbirimizi...eşime anlattım çok üzüldü
hemen sarıldı bana...ben seni yoğun bakımın önünde beklerken aynı o çocuk gibiydim dedi...şükürki sen bizlesin ....o ise karısını sabırla bekliyor...kızı ile ilgili bazı şeyleri bana soruyor...garim aşıları gazları...
beni kk da görmüş...sen bir sitedesin dedi..asyaya rezene verecektim araştırıken gördüm dedi...çocuklardan tanıdım dedi...
bugünde kk dada paylaşırmısın linki dedi...hep böyle linkler gelirdi ilgilenmezdim...şimdi canlı tanık olunca içim içimi kemiriyo
he heytt..marifete bak :) hamarat hatun seni
inşaAllah tez zamanda atlatirlar bu kötü olayi
Kizlar Iyi Geceler,
Yorgunluktan bitap bir haldeyim ama yazmadan gecmemeyim dedim. Burcu nasil sevindim canim, cok mutlu oldum, insallah iyice kesinlesir hamileligin kan testiyle ama bence kesin hamilesin. Ve hic korkma, rahat bir hamilelik gecireceksin. Kafana birsey takma ve bebislerini ve ailecek yasayacaginiz güzel günlerinizi düsün yeter. Hem bizde variz, 9 ay yanindayizkaydirigubbakcemile3
Tuba'cigim, Doruk'da da hala o ekmek ufalama olayi var, meyveleri hic agzina sürmüyor hatta korkuyor. Yavas yavas alisti, ekmek yemeye, yilmadan eline ver ve yaninda ekmegi severek ye. Model olarak seni alacak ve denemek isteyecektir eminim.
Birsen'cigim, bende bugün pazardan bezelye aldim ama sadece birkac yüz gram. Amma is cikartmissin ha. Arkadasin icinde cok üzüldüm, insallah hayata tutunur esi, cok zor bir durum, Allah düsmanimiza bile vermesin böyle aci.
Bana gelince, bugün gezdik tüm gün. Dün haritadan bakarak, bugüne dair gezi planimizi yapmistim. Ama sabah yagmurlu oldugu icin, rotayi degistirerek, pazari olan bir Hollanda sehrine gidelim dedim. Ama sehir cok hosumuza gitti, epeyce gezdik. Facebook'a da resimlerini ekledim. Hirkalarimizi arabada unutmusuz, biraz üsüdük ama yine de o kadar etkilenmedik. Allah'dan cantamda Dorugun hirkasi vardi da, onu kurtardik. Velhasil, güzel bir gün gecirdik ailecek...
Aksam üzeri eve geldigimizdede, kayinpederim benimle konusmak istedi özel olarak. Önce sasirdim, pek adedi degildir benimle konusmak cünkü. "Kizim, sesini özlemistim, uzun süredir konusmuyoruz" gibi gönül oksayici sözler etti. Cok hosuma gitti, bir an sarilip öpesim geldi. Ama neden beni bu kadar sevdi bir anda, hala anlamadim. Gerci pek bir sorunumuz yoktu ama mesafeli yaklasirdi bana genelde.
Üst kattakiler bu saatte insaat kurdular evlerinde, esim cikti simdi kalaylamaya. Keyfimizi son dakika kacirmasalar bari. Hadi yarina görüsürüz kizlar, öptüm hepinizi...kaydirigubbakcemile3
anacim bu kiza aliştircam diye yemedigim şey kalmadi :) evet model aliyor bana yedirmeye calişiyor bu seferde :))) cins benim kizim ya :)))
Tüm babaların özellikle mayıs kuzularının babalarının, mayıs annelerinin babalarının babalar gününü kutluyorum ve tabiki şu an hayatta olmasada tam 8 yıl önce bir trafik kazasında 7 Haziranda kaybattiğim 16 Hazirandada doğumgünü olan kızımın hiç bir zaman tanıyamayacağı babamın babalar gününü kutluyorum.Babacım mekanın cennet olsun
Rabbim rahmet etsin inşaAllah..başin sagolsun..
günaydın arkadaşlar nerelerdesiniz biz babamızın babalar gününü kutladıkhihoyyyt sizlerinde eşlerinizin ve babalarınızın babalar günü kutlu olsuna.s.
bilmukabele tatlim a.s.
Selam Kızlar....
Yıne arayı actım sıtede.Ama pek keyfım yok.Bora hasta oldu.Ates burun tıkanıklığı,ıştahsızlık ve sureklı ağlama halı.Neden olduğunu ve sebebını bılmıyorum yarın dr gıdıcez bakalım.Ve gece uykumuz hıc yoktu.Dun gece sabaha karsı 5 te daldı 8 de kalktı.Offf ıcım nasıl sıkılıyor anlatamam.
Yalova plannımız vardı ama yapamadık tabı.Cuma gunude esımın sırket arabası yolda alev alıp yandı.Allahtan kımseye bırsey olmadı.Ama araba hurda ve kaskosu gecen hafta bıtmıs.Basımızda var bırsey ama hayırolsun bakalım.Icınızı kararttım yaa.
Tum babaların babalar gununu kutluyorum.Ben bırsey gormedığım ıcım bırseyde yapmadım zaten yapıcak halımde yok.
Burcuuuu hayırlı olsun canım benım.Inan cok sevındım.Esıne kızmakta cok haklısın ama belkıde bıraz hassas donemdesındır.Bırak bence uzatma görusmezsın bundan sonra sende.Zaten terbıyelerını göstermısler.Ayy bence bır kız gelıyor.Allah gönlune gore versın canım.
Bırsen yıne aktıf anlasılan.Ya ne hamarat hatunsun be bacım.O kadar gorustuk hıc bulaşmadı bana sanırım.
Tuba hanım bana dıyor ama kendı hep gezıyor.Tatıl planları değişmıs sanırım.Umarım seversınız canım.Bızde bı yapsak su planları ıyı olur ama.
Fılızcım ne guzel ya farklı yerler goruyorsunuz sureklı.Merak ettım bakıcam resımlerıne.
Baska neler vardı unuttum gıttı.
oy oy gecmisler olsun canim ya..boracika acil şifalar inşaAllah
ben kimmm gezmek kimmm :) ay hadi inşaAllah biran önce ayarlayip gidersiniz tatile canimcim :)
merhaba kızlar ...önce geçmişten başlayım...
esracığım baban için üzüldüm allah rahmet eylesin ....günahlarını affetsin rabbim...
türkoo neden böle seni ayağa dikti bakim???
simalciğim demek ertelediniz ve bugünlere kısmet oldu
aman ya hayırlsı ile gidip gelsin cnm baksana ortalık karışık yaa...
rabbim korusun...
gülhan canım çok geçmiş olsunn çokkkk ama inan bana salgın var bişeyden
dolayı değil bence bu durum sıkma canını
araba olayındada çok geçmiş olsun cnm birinin canına bişey gelmesin
gözmü var nazarmı
cnm yeni evinde bir dua okut kem gözlere kötü sözlere karşı
dua en büyük koruyucumuz .....
rabbim seni ve aileni korusun cnm.....
cerenciğim merhaba cnm .......
bizee gelinceeeeeeeeeee.....sabah kalktık babannemize gittik kahvaltıya bayadır görüşemedik..
ama bi gidelim kahvaltı vs. yok...bizimle içeri girdi kayınvalidem...
markete gitmiş...bende bugün hamart modumdayım
hemen çayı koydum....patates soydum kaynım kaltı alişle ömüşü aldı şarküteriye gittiler...neyse hazırladım sofrayı ....yedk...sabah erken kalkınca uykum geldi tabi orada sızmışım kanepede
amcası alişle ömeri tıraşa götürmüş..ikinci saç tıraşlarını oldular....
sonra ben kalktım...bişiler yapacaktım mutfakta ama mıtfağın neresini tutsam yapış yapışş
anne dedim sileyim dolabı yok dedi....eltim çay pasta takımı getirmiş
onları yıkayayım koyalım dedim...yok dedi....kaynımda gizliden aldırdım
çamaşır suyu çif..dinlemedim onu girdim mutfağa bi güzel sildim dolapları
ama sadece dolapla olacak iş değil bütün tabaklar kaşıklar yıkanamalı tabi vaktim yok bi güzel topladım dolabı..leş gibi olduığuından baya uğraştırdı beni...ketılı cezve takımlarını yıkadım...
yeni tabakları yıkadım..bulaşık makinası olsa hepsini yıkardım ama yok...
heryere bölüm pörçük çay kaşığı koymuş..birde güzel çatal kaşık takımı vardı onları eskileri çamaşır suyuna bastırdım..bardakları vs düzenledim...
çay kavonozunu vs. yıkadım...tobaladım..bulaşık sepeti leş gibi tegahın duvarı yağdan görünmüyor..
hertarfı sildim temizleidm.ama çok çamaşır suyu kullandımkii tırnaklarımın dibi acımaya başladı
en son dedim buzdalabının yüzünüde sileyim dedim...sildimmm çıktık
ama canım çıktı 4-5 saat sürdü...baştan istemeyen kaynana
sonra bana allah razı olsun çok memnun oldum ...çok mutlu oldum dedi....
güle güle kullan kirlensin dedim....
hee bu arada alişin sünnet parasınıda verecekmiş eşime demiş ..250 tl demiiştim ben 500 tl vereyim yaptırın demiş....allah razı olsun ...ama ben temizliği yapmadan konuşmuşlar...üzerinede temizlik geldi
sanki kasıtlı gibi oldu ama ben hiç eşimle yanlız kalmadım haberim yoktu ben uyurken konuşmuşlar...
benimde kocama babalar günü hediyem annesinin temizliği oldıu..oda çok mutlu olmuş
annesi mutlu oldu iş kalmadı die.....
zaten dedim ne sen benim annler günümü kutla nede ben senin babalar gününü
çünki onları çocuklarımız kutlasın biz bize özel olanları kutlayalım dedim...
evlilik yıldönümümüz çarşamba günü bir arkadaşım gelecek....eğer gelirse pasta yapacağım
bu seferde böyle kutlansın....
ben hediye kapri aldım kendisine ama ben istemiyoırum dedim.........
şincik kalkayım çamaşır asacağım...çamaşır atacağım yarın artık evi temizlerim
yaa yeni aldığım şarj bozuldu sanırım şarj etmiyor ve şarjım bitiyor kahretsin yaa....off bi bu eksikti
veletler ağızına sokarsa böyle olur işte pöfffffffffffff 70 tl ye aldım yaaaaaaaaa
bu arada kızlar ömerle ali bugün ilkkez kavun yediler.
ömer kaynanamdan çıkarken kaka yaptı bende eve geliyoruz diye almadım
eve geldiğimde çok yapmış badisinede geçmişti
ama eşim bi açtı çocuğun poposu çiğer gibi birinci dereceden yanık nasılsa öle olmuş
ya sanki su dökülmüş gibi ....acaba kavuna alerjisiimi varki yaaaaaaaa
bidaha vermeyeceğim ...
benen bu kadar gideyim diğer uçları bulayımşarjın uyuz oldum yaaaaaaaa
nurtennnnnnnn sana rakip geldiiiii :) hemide ikiz annesiiii
kavun alerjen diye biliyorum..poposu gecince bi kere daha dene ona göre davran bence..sicaktan da pişmiş olabilir..
Bırsencım duaların ıcın amın arkadasım.Valla genelde annem ve ben okuruz hep ama toplu dua yapmamıstım yapayım bı ara.Boranın gece atesı cıkmaz ınsallah.Arabada valla yolda cocuk kullanırken alev almıs dıreksıyona kadar.Allahtan ona bırsey olmamıs.Napalım cıkıcakmıs bızden.Senınde ellerıne sağlık dua almıssın ne guzel.Herseyden onemlısı esın mutlu olmus.Aferın kız sana.Kavun ben verdım ama cok az yedı canım o yuzden bırsey dıyemıycem.Hee bıde benı aramıssın ama Borayı uyutuyordum acamadım canım.
Aynur kolay gelsın canım.Utude yazın hıc cekılmıyor ama ne hıkmetse yazın daha cok utulenıcek esya cıkıyor.
Ve gelelım bıze.Bora bıraz daha ıyı sukur ama burnu akıyor.Ilk defa burun akıntısı goruyorum coocukta belık acılır rahatlar.Ates dusurucu haıcınde ılac vermedım henuz.Bakalım devam ederse yarın gorusucem doktoruyla.Akşam ustu 1 saat dısarı cıktık.Bır arkadasımız kopeğı var onu getırdıler Borada oynadı bıraz.Şımdı Alp le karpuz keyfı yapıcaz.
cok sukur iyimiş biraz daha..kiyamam ya
afiyet olsun canim a.s.