iyi cnm güle güle kullanın çok sevindim.Dağhanda çok seviyor sorunsuz oturuyor şimdilik çok şükür..ferdacımm sizde güzel eğlenmişssinz.canım seninkinden aldık selin çok sevdi diğer denediklerimiz iyi değildi bu daha rahat ilk kez arabada durmayı sevdii):) bide ayakalrıyla babasına vuruyor arkadan.
banucum cts bir yerlere gtttik piknik gibi.dünde evdeydim canımya temizlik yaptım bide adet oldum karnım çok ağrıyordu.eşim aradı benide şimdi 4 temmzuda kayınvalidemlere gidiyoermuşuz ordanda görümcemlerin yazlığına.bende diyorumki bizim tatil nolcak o tatil değilmi diyor biraz atıştıkk sonrada tamam tamam gideriz dedi ama gitmez biliyorum(( canım güzel demi güle güle kullanın.
cnm sende almışsın güle güle kullanın...canım inşallah istediğin gibi geçer tatilin:)))) evet çok beğendim ben şansıma iki tane kalmıştı birisi teşhir ürünü diğerini aldık hemen monte ettik arabaya teşekkürler sana ben çıkamadım ama sen araştırdın banada önderdin tatlım:) inşallah eşinle birlikte senin istediğin yerdede tatil yaparsınız:)
mrb arkadaşlar pc sabahtan beri açık ama ben bi türlü pc başın agelmeyede yazmayada fırsat bulamıyorum.alpiş şuan uyuyorda öyle yazabiliyorum bu hafta 13.ay aşısı su çiçeği aşısı var onu yaptıracağız yaptıran varmı aranızda kızlar umarım ateş yapmaz sorunsuz bişekilde atlatırız.benimki uyanıyo dönüp durmaya başları umarımherşey yolundadır ben çıkar uyandı alpiş
ben yaptırdım canım ayın 12.sınde bıde hastane cıkısı kızlarla floryaya buluşmaya gıttım korkma bısey olmaz olursada calpol var allahtan:)
hepatıt a ölü aşıymış bısey olmaz dedı doktor ama suçiçeği canlı aşı oldugundan hafıfı ateş veya kırmızı lekeler oluşabılır demıstı yerimseniben
tamam canım çok sağol.alpiş ebeyi görür görmez basıyo yaygarayı biz bide sünnet düşünüyoruz onu nasıl yaptıracaksak.sen nasılsın canım kuzum nasıl? ben bugün bütün gün ütüyle uğraştım akşamda ewi temzleyeceğiz etraf talan halde .pc açık ama heran girip bakamıyorum yazamıyorum fırsat olmuyor.
saol canım ne olsun çalışıyorus iştebuara yogun işler bıde gıcık yanıakannehir
buarada az once durunun doktoruyla konustum devıt 3 kullan dedı bana ınternettede saglık bakanlıgınca yasaklandı falan gıbı yazılar var kafam karıştı varmı hala devıt 3 kullanan???
canım ben kullanıyorum bizim kemiklerimiz biraz zayıf çıktığı için kullanmaya devam ediyorum.bu arada eskiden kemik suyu kaynatılırmış aslında onuda yapmayı düşünmüyor değilim sanada kolay gelsn tatlım işte çalışan bayanlara daha zor hem iş hemde ew.tatlım aklıma gelmişken dr.umuz bize dişleri çürümesin diye bide flor hapı vermişti ismi aklıma gelmedi alpişin odasında bakamıyorumda şimdi onu suluğuna atıyorum günde 1 defa kullanıyoruz dişlerinin çürümemesi içinmiş.
canım dr bize günde 9 damla kullanmamızı söyledi.bizde öyle yapıyoruz canımaynur deviti gunde kac damla verıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?