2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ferdacımm sizde güzel eğlenmişssinz.canım seninkinden aldık selin çok sevdi diğer denediklerimiz iyi değildi bu daha rahat ilk kez arabada durmayı sevdii):) bide ayakalrıyla babasına vuruyor arkadan.
iyi cnm güle güle kullanın çok sevindim.Dağhanda çok seviyor sorunsuz oturuyor şimdilik çok şükür..

canım inşallah istediğin gibi geçer tatilin:)))) evet çok beğendim ben şansıma iki tane kalmıştı birisi teşhir ürünü diğerini aldık hemen monte ettik arabaya teşekkürler sana ben çıkamadım ama sen araştırdın banada önderdin tatlım:) inşallah eşinle birlikte senin istediğin yerdede tatil yaparsınız:)

banu cnaım benim saol.ya güzel geçer şüphesiz kayonvalidemi falan çok özledim ama benim tatil planım başkaydı ama ne yapalım hayırlısı olsun alışverişe çıkmak laızm kuzuma pikini alayım kendimede :))

cnm sende almışsın güle güle kullanın...

Bende oğluma etli ıspanak ve tvuksuyuna şehriye çorbası yapıyorum yer umarım...:Saruboceq:

slm kızlar
fırsat olmadı nete girmedim cumartesinden beri annemelrdeyim
cuma günü babam fenalaşmış 112 yle acile götürülmüş benim haberim yok
tam annemere geldik komşu soruyo anneme nasıl oldu evde mi hastanede mi deyince şok oldum düşüp bayılacaktım resmen
kalp spazmı sanırım bi de yüksek tansiyon çıkmış
dün tekrar fenalaştı acile gittiler yine hafta sonu olunca pek bişey de yapılmıyor off
bakalım bugün kardiyolojiye gidebilirler halen kendini kötü hissediyor
Allahım ya inş bişey yoktur korkuyorum valla
cumartesi gece sancılarım tuttu benimde nerdeyse 5 dk da bir belime kasıklarıma vurdu ama kan falan gelmedi
yarım saat sonrada geçti
babam hasta evde araba yok Allah yardım etti valla
kendi evimde olsaydım soluğu hastanede almıştım sanırım stres falan tetikledi
bugün randevu aldım akşam gideceğim dr.a bakalım ne diyecek acayip sancım var kasıklarımda 5 dk.yol yürüyemiyorum
zeynebim dün yataktan düştü nasıl korktum anlatamam
bu sabahda düştü yine ağzını sehbanın köşesine vurmuş ağzını öyle kan görünce aklım çıktı resmen
ne oluyo bize anlamadım sadaka vericem valla,
neyse kötü haber tellalı oldum ama kiminle konuşucam sizlerle konuşup açılmak istedim biraz
geçmişi okumaya vaktim yok pc kardeşimin odasında
gececi şimdi yattı daha uyandırmak istemiyorum
gördüğüm kadarıyla burcu hamileymiş
canım hayılrı olsun inan çok sevindim tebrik ederim
bu kız olacak içime öyle doğuyor geçen rüyamda gördüm valla bende
tekrar eşini ve seni,heee bi de kağan abiyi tebrik ederim tatlım,Allah gönlünüze göre vermiş
umarım herkesler iyidir öpüyorum hepinizi

Kizlar Selamlar,

Gülhan gecmis olsun Bora'ya, insallah bu istahsizlik ve hastalik gerilimi uzun sürmez canim. Bir an önce iyilessin kuzum, sizde papaz olmayin esinle.

Tuba, kalbin temizmis demek ki! Bu kadar olur yani, aninda görüntü.kaydirigubbakcemile3

Nurran, size de gecmis olsun canim. Insallah gecer kuzunun istahsizligi.

Banu, oto koltugunuz hayirli olsun canim.

Ferda bol atraksiyonlu gecmis haftasonunuz, bolca eglenmissinizdir. Istanbul'un trafigi demissin, yarama dokunmussun. Korkumdan disari bile cikmak istemiyordum ben...

Gülsah, bir an önce yükle Facebook'a cimcimenin oyun oynarken ki hallerini canim...

Tülay, benim oglum su bile icmiyor canim. Yaz gelince kisi, kis gelince yazi arayip duruyoruz:)

Özlem'cigim, üst üstte nasil korkular yasamissin öyle. Baban'a ve Zeynep'e cok gecmis olsun canim. Kendinide ihmal etme, erken dogum belirtileri olmasin o sancilar. Kacinci haftandasin?

Bize gelince Doruk uyuyor, ben islerimi bitirdim, bir aksam yemegim kaldi, onuda aksama dogru yapacagim, taze ve sicak kalsin. Dorugun corbasida kayniyor, uyansin icirecegim.

Kendime bir süredir bir ugras buldum kizlar, evdeki ise yaramaz ivir zivirlari satiyorum, hem can sIkIntima iyi bir care, hem kücük bir kazanc, hemde ev ferahliyor. Acayip keyifli bir ismis bu satis isi. Ve insanlar 2. el ürünlere nasil ragbet ediyorlar öyle. Dorugun oyuncaklarinin bir kismini sattim, simdide dügünlerde falan aldigim 1 kere giydigim gece kiyafetlerini satiyorum. Esimde özendi benden, o da alet edevatlarini satmak istiyorkaydirigubbakcemile3

mrb arkadaşlar pc sabahtan beri açık ama ben bi türlü pc başın agelmeyede yazmayada fırsat bulamıyorum.alpiş şuan uyuyorda öyle yazabiliyorum bu hafta 13.ay aşısı su çiçeği aşısı var onu yaptıracağız yaptıran varmı aranızda kızlar umarım ateş yapmaz sorunsuz bişekilde atlatırız.benimki uyanıyo dönüp durmaya başları umarımherşey yolundadır ben çıkar uyandı alpiş

özlem canım geçmiş olsun babana.zeynepde düşmüş gwçmiş olsun canım sende stres yaptıysan ve yorulduysan ondan olmuştur ağrın dikkat et canım.

Aynur'cugum, bende Carsamba yaptiracagim, insallah ates cikmaz, cekiniyorum ben atesten.

Tülay'cigim, sorma ya bayagi keyifli bir is. Hic yoktan iyidir en azindan.

ben yaptırdım canım ayın 12.sınde bıde hastane cıkısı kızlarla floryaya buluşmaya gıttım korkma bısey olmaz olursada calpol var allahtan:)

hepatıt a ölü aşıymış bısey olmaz dedı doktor ama suçiçeği canlı aşı oldugundan hafıfı ateş veya kırmızı lekeler oluşabılır demıstı yerimseniben

tamam canım çok sağol.alpiş ebeyi görür görmez basıyo yaygarayı biz bide sünnet düşünüyoruz onu nasıl yaptıracaksak.sen nasılsın canım kuzum nasıl? ben bugün bütün gün ütüyle uğraştım akşamda ewi temzleyeceğiz etraf talan halde .pc açık ama heran girip bakamıyorum yazamıyorum fırsat olmuyor.

saol canım ne olsun çalışıyorus iştebuara yogun işler bıde gıcık yanıakannehir

buarada az once durunun doktoruyla konustum devıt 3 kullan dedı bana ınternettede saglık bakanlıgınca yasaklandı falan gıbı yazılar var kafam karıştı varmı hala devıt 3 kullanan???

canım ben kullanıyorum bizim kemiklerimiz biraz zayıf çıktığı için kullanmaya devam ediyorum.bu arada eskiden kemik suyu kaynatılırmış aslında onuda yapmayı düşünmüyor değilim sanada kolay gelsn tatlım işte çalışan bayanlara daha zor hem iş hemde ew.tatlım aklıma gelmişken dr.umuz bize dişleri çürümesin diye bide flor hapı vermişti ismi aklıma gelmedi alpişin odasında bakamıyorumda şimdi onu suluğuna atıyorum günde 1 defa kullanıyoruz dişlerinin çürümemesi içinmiş.

merhaba kızlar ben uzun zamandır bebişimden dolayı katılamıyordum aranıza inşallah herkesın 1 yasını yenı doldurmuş o mınnacık yavruları ıyıdır..ben bebeklere yapılan partılere baya ılgı duyuyorum o tatlı telaşlar benı cok mutlu edıyor.kızıma diş buğdayı partısı yaptım d.gunu partısıde yaptım şimdi ılk adım partısı duşunuyorum ılk adım partısı yapmış yada yapacak olan varmı yada boyle bır partıye katılmış olan varsa fıkırlerınızı benımle paylaşmanızı rıca edıyorum..bu arada ılk adım partısı dedığım hanı şu ılk adım çöreğinin yapıldığı partıden bahsedıyorum..hadı kızlar beklıyorum değişik fıkırlerınızı...

aynur deviti gunde kac damla verıyosun?

kızlar merhaba. yoğun bir günün ardından burdayım. sabah köye gittim(eski çalıştığım okula) ilişiğimi kestim sonunda. öğleden sonra da merkezde evimin yanındaki yeni okulumda görevimi başlattım. ordan berbere gittik,oğlumu traş ettirdik ilk kez. kıyamadım sarı buklelerine, azcık aldırdım altlardan çok terliyor diye.şimdi de uyuyor paşam. komşular bahçeye inmiş çağırıyolar ama bu sıpa uyanmazki şimdi bende buralarda gezineyim biraz. öpücükler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…