2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merak edersiniz diye hemen yazıyorum pc şerj olma yerinde sorun var şarj olmuyor
çok az bi şarjı var girdim şimdi yapılana kadar pc siz takılacağım nasıl olacaksa benim için zor...

ama baya iş yaptım pc yok diye öldümm vallaa

birsencim hoşgeldin canım.ooo maşallah sana valla sıcaklardada temizlik çok zor oluyor bende bütün gün ütü yaptım şimdi ewi toparlayıp temizliyoruz.paşaların nasıl? canım sende paşalarından birini sünnet ettirecektin dimi bende buay içerisinde yaptıracağım ama canı acıyacak diyede içim parçalanıyo.paşalarını öp benim için birsencim

Cnm hiç kesmedim 2 yaşına kadar vericem, günde 3 damla, bahsettiğin olay sadece tek seride olömuş ve hepsi toplatılmış

Ayşecim yeni okulun hayırlı olsun, oğluşu traş ettirmişsin bizde kağanı traş ettik rahatladı çocuk 3 numara yaptık, şıldır şıldır terliyordu baya azaldı

Cnm çok geçmiş olsun babacığına... çok üzüldüm ama inş iyi olacak, sende dikkat et kendine bak iki canlısın zeynep uyudukça dinlenmeye çalış, teşekkürler

Cnm o işe bir ara bende heves etmiştim ama insanlara laf anlatamadığım için sonradan vazgeçtim, çok sabırlı olmak lazım çünkü

Cnm yaptırmadık, kağanın hastalığının bitmesini bekliyoruz hayırlısıyla yaptırıcaz daha sonra

Cnm çok teşekkürler, ahh yaramı deştin kağanda sürekli emme peşinde nasıl keserim onu sütten aç kalıcak oğlum... zaten bişey yemiyor... off offf

kızlarrr hanzade hala uyuyor maşallah dilimi ıssırayım
bende ütü yapıyorum öffffff
ögleden sonra gezmem var ora gitcem
bugun kocişimin dogum günü aksam yemege götürcem
:lepi:

iyi yemekler cnm

Cnm teşekkürler, iyi gezmeler

Tülaycım ben eğleneceğinize inanıyorum inş güzel bir tatil olur sen seviyosun kocanın tarafını onlarda seni tabi

teşekkür ederiz, darısı hepinizin başına

Ben denize sokacağım için mayo alıcam

teşekkürler cnm, bencede ama anlatamazsın işte..

Kıyamamm inş gecer bora paşanın hastalığı hemen, anne babalarda geriliyor bu durumda tabi iser istemez

hepsi aynı bunların ya
ah ah buda bizden

Hay Allah ya o kadar dikkat ediyoruz yinede hastalanıyorlar işte... geçmiş olsun cnm

Allah korumus gülhan verilmiş sadakanız varmış

Cnm teşekkürler, henüz kimse bilmiyor, darısı başına inş

Eline sağlık hamarat hatun

inş hemen atlatır türkizimde ya yazık bu çocuklara

Cnm okuduğumda çok duygulandım çok teşekkür ederim, umarım faydasını görmüşsündür rahatlatabildiğim için mutlu oldum :))

aaaa olanlara bak sen, cnm kazasız atlatmışsınız neyseki

aaaaaaaaaaaa simal esra nasılsınız

burcu cnm iyi geceler....simal yaa kocan askerlik yapmadı daha ufff çok zor beklemek yaa
a.s.

Cnm çok teşekkür ederim bugün yaptırdım kan testini, kesinleşti, henüz kese oluşmamış ultrasonda görülmedi, hayırlısı

Cnm mekanı cennet olsun babacığının...
günaydın birsencim ewt canım erteleyebildiğimiz kadar erteledik ama geldi dayandı askerlik bakalım hayırlısıyıla gidip gelsin inş. Allahım bütün askerlerimizi korusun.
,cnm hayırlşısı ile gitsin gelsin inş. bak benimki hep asker...

Kız birsen senden beklerim valla iki veletle banada yetişirsin sen maş. :)))
Dr 1. gebelikte böyle bir hikaye olduğu için ikinci gebeliktede tekrarlama ihtimali var dedi, kontrollerini biraz fazlalaştırıcaz nst ye sık alıcaz dedi

Selam hatunlar,

Eveeeet bugün dr a gittim, ultrasondu kan testiydi derken pozitif durumu kesinleştirdik geldim, bir ara aç karınla gidip testlerimi yaptırıcam hayırlısıyla,
Henüz kesemiz yok oluşuyormuş, bhcgb 540 küsürlerin üstünde... inş. birde kızım olur,
Karmasık duygular içerisindeyim, halsizim başım dönüyor ara ara, uzanma ihtiyacı hissediyorum...
Eşimle barıştık... buraya gelmeye çalışacak 1 günlüğüne bile olsa...
Bizden böyle, yazarım yine öptüm sizi
kız nurten nerdesin cnm ya msn açtım bekliyorum....

selamlara.s.
kaç gündür buraya yazma fırsatım olmadı kızlar hep okudum ama yazamadım
bizim karnelere dağıtıldı şimdi seminer zamanı haftaya çarşamba da tatil inşallah
okuldan saat 12 de çıkıyoruz sonra eve gel Ahsenle oyalan derken 6 oluyor bir arkadaşa araba kullanmayı öğretiyorum 2 saatte o yemek ye eşimle muhabbet derken fırsat yok anacım:))

burcu canım nasıl sevindim anlatamamm ayyyy darısı başımıza inşallahhh sağ salim sorunsuz alırsınız kucağınıza inşallah canımma.s.

özlemcim babana ve zeynebe geçmiş olsun Allah babacına acil şifalar versina.s.

gülhan canım ya verilmiş sadakanız varmış çok şükür cana gelmemiş ama sen yine de bir sadaka ver bence e belalara karşı en güzel sadaka geliyora.s.boracığıma da geçmiş olsun canım

birsürü alıntı yaptım hepsi silindi Türkizi şimdi uyuttum inatla uyumadı ya çıldırdım.
Ya ben 4-5 gündür kaşınıyorum neden anlamadım yarın dr gitcem her gün duş alıyorum parfüm sıkmıyorum çılgınlar gibi kaşınıyorum içimden inanılmaz şu an bile duramıyorum yine duşa gircem rahatlıyo gibi oluyorum 15 dk sonra yine başlıyor

Dünürüm çok geçmiş olsun hem Boraya hem size hemen bişey verin bence özellikle çocuk sevindirin derler.
Burcu barışmışsın müjdeyi verdinmi eşine?Topik açacam Burcunun kızımı oğlumu olcak diye
Özlem çok geçmiş olsun canım inşallah sağlığı şimdi iyidir.
Esen rahatsınız siz seminerde valla dikkat et kilo alma
Birsen yine pc yi bozmuş.
ilgin Böcek Tylon Mutahara Bigudim kıvılcım cerencim nurran gizemlikado simal öpüyorum sizleride alıntılar gidince dönemedim şimdi yatıcam yoksa kaşıntıdan heryerim yara olucak

kızlar duru hergeçen gün değişiyor dün kızım düğünde nasıl oynuyorsun diyor anneannesi başlıyor oynamaya istediklerini ifade ediyor ve bez takmak istemiyor takılınca çıkarmaya çalışıyor yağmur 16 aylık falandı bezi bıraktığında inşallah duruda öğrenir iki yaşına kadar
artık söylediğimiz herşeyi anlıyor ve yapıyor bana acayip düşkünleşti odadan çıkamaz oldum hep yanında istiyor çalışmanında en kötü yönü bu olsa gerek kızlarımın hiçbir anına yeterince göremiyorum vakit çok az kalıyor

Canımm çok teşekkür ederim, inan canı gönülden istiyorum Rabbim sana kendiliğinden hiç tüpe gerek kalmadan sağlıklı erkek bebek versin inş. , seninle beraber isteyen, özlemini çeken, yıllaraca çocuk sahibi olamamış evlat diye yanıp tutuşanlarında kucağını boş bırakmasın...
Ahh bir araba kullanmasını bilmeyende ben varım :)) bakalım ne zamana ehliyet alıcam

Hayırdır inş. cnm bi dermatoloğa görün, neden olaki... bende hamileyken olmuştu kaşıntı ama hormonlardandı o... isilik fln mı çıkarttın acaba sıcaktan bi kontrol et

Kız ilahi :)))) kaydirigubbakcemile3eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun inş.
günaydın herkese güzel bir gün diliyorum hepimiz için ::))))

Günayın cnm, 13.ayın özelliği yabancı seçmek ve anneye düşkünlük cnm ortalama 2 yaşına kadar bu şekilde aşırı ilgiyle devam edicez :)))
Bende 1 yaşında bırakmışım bezi, sıcakta çocuklarda rahasız oluyor tabi heleki antalya daha bir sıcaktır

günaydın kızlar nasılsınız? banucumm aynen selin de bezi sevmiyor sıcakla mahvoluyorlar.

burcuuu çok sevindim canım eşinle aranın düzelmesine inşallah kızın olur canım:)

sanada günaydın burcucum kağanım nasıl :)) sende artık halsiz olursun dikkat et kendine havada sıcak
valla öyle tatlım antalya çok sıcak duruya günde iki defa duş aldırıyoruz çok terliyor isilik olmasından korkuyorum canım ya her ayın belli bir özelliği var :)))

tülaycım günaydın bitanem nasılsın selinimde durumda yağmurumda sıcaklarda mahvoluyor valla

aynurcum günaydın bitanem nasılsın paşan nasıl:) görüşemiyoruz artık seninle

günaydın kızlar nasılsınız? banucumm aynen selin de bezi sevmiyor sıcakla mahvoluyorlar.

burcuuu çok sevindim canım eşinle aranın düzelmesine inşallah kızın olur canım:)

Cnm ahh napayım, kızıyorum ama seviyorumda...

Cnm kağan iyi uyuyor şimdi, bugün kahvaltısını yaptı çok sevindim, bende günde 1 sefer yıkıyorum kağanı rahatlıyor, biz bile bunalıyoruz bu havalarda...
günaydın arkadaşlarrrropuyorumnanaktan

Cnm günaydın, özel mesaj kutun doluymuş özelden gitmedi burdan yazayım dedim, msn ye ekledim cnm benim :)))

burcu canımm hepimiz öyleyiz bedne çok kızıyorumm bazen ama sonuçta dediğin gibi yardanda serdende vazzgeçilmiyor:)))))))))))))))))

canım konuştum önce dr muayenene tsin aşısını yaparız dedi..ben sana 3 gibi haber edicem 2,30 da randevuları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…