kızlar merak edersiniz diye hemen yazıyorum pc şerj olma yerinde sorun var şarj olmuyor
çok az bi şarjı var girdim şimdi yapılana kadar pc siz takılacağım nasıl olacaksa benim için zor...
ama baya iş yaptım pc yok diye öldümm vallaa
saol canım ne olsun çalışıyorus iştebuara yogun işler bıde gıcık yanıakannehir
buarada az once durunun doktoruyla konustum devıt 3 kullan dedı bana ınternettede saglık bakanlıgınca yasaklandı falan gıbı yazılar var kafam karıştı varmı hala devıt 3 kullanan???
kızlar merhaba. yoğun bir günün ardından burdayım. sabah köye gittim(eski çalıştığım okula) ilişiğimi kestim sonunda. öğleden sonra da merkezde evimin yanındaki yeni okulumda görevimi başlattım. ordan berbere gittik,oğlumu traş ettirdik ilk kez. kıyamadım sarı buklelerine, azcık aldırdım altlardan çok terliyor diye.şimdi de uyuyor paşam. komşular bahçeye inmiş çağırıyolar ama bu sıpa uyanmazki şimdibende buralarda gezineyim biraz. öpücükler:))
slm kızlar
fırsat olmadı nete girmedim cumartesinden beri annemelrdeyim
cuma günü babam fenalaşmış 112 yle acile götürülmüş benim haberim yok
tam annemere geldik komşu soruyo anneme nasıl oldu evde mi hastanede mi deyince şok oldum düşüp bayılacaktım resmen
kalp spazmı sanırım bi de yüksek tansiyon çıkmış
dün tekrar fenalaştı acile gittiler yine hafta sonu olunca pek bişey de yapılmıyor off
bakalım bugün kardiyolojiye gidebilirler halen kendini kötü hissediyor
Allahım ya inş bişey yoktur korkuyorum valla
cumartesi gece sancılarım tuttu benimde nerdeyse 5 dk da bir belime kasıklarıma vurdu ama kan falan gelmedi
yarım saat sonrada geçti
babam hasta evde araba yok Allah yardım etti valla
kendi evimde olsaydım soluğu hastanede almıştım sanırım stres falan tetikledi
bugün randevu aldım akşam gideceğim dr.a bakalım ne diyecek acayip sancım var kasıklarımda 5 dk.yol yürüyemiyorum
zeynebim dün yataktan düştü nasıl korktum anlatamam
bu sabahda düştü yine ağzını sehbanın köşesine vurmuş ağzını öyle kan görünce aklım çıktı resmen
ne oluyo bize anlamadım sadaka vericem valla,
neyse kötü haber tellalı oldum ama kiminle konuşucam sizlerle konuşup açılmak istedim biraz
geçmişi okumaya vaktim yok pc kardeşimin odasında
gececi şimdi yattı daha uyandırmak istemiyorum
gördüğüm kadarıyla burcu hamileymiş
canım hayılrı olsun inan çok sevindim tebrik ederim
bu kız olacak içime öyle doğuyor geçen rüyamda gördüm valla bende
tekrar eşini ve seni,heee bi de kağan abiyi tebrik ederim tatlım,Allah gönlünüze göre vermiş
umarım herkesler iyidir öpüyorum hepinizi
Kizlar Selamlar,
Gülhan gecmis olsun Bora'ya, insallah bu istahsizlik ve hastalik gerilimi uzun sürmez canim. Bir an önce iyilessin kuzum, sizde papaz olmayin esinle.
Tuba, kalbin temizmis demek ki! Bu kadar olur yani, aninda görüntü.kaydirigubbakcemile3
Nurran, size de gecmis olsun canim. Insallah gecer kuzunun istahsizligi.
Banu, oto koltugunuz hayirli olsun canim.
Ferda bol atraksiyonlu gecmis haftasonunuz, bolca eglenmissinizdir. Istanbul'un trafigi demissin, yarama dokunmussun. Korkumdan disari bile cikmak istemiyordum ben...
Gülsah, bir an önce yükle Facebook'a cimcimenin oyun oynarken ki hallerini canim...
Tülay, benim oglum su bile icmiyor canim. Yaz gelince kisi, kis gelince yazi arayip duruyoruz:)
Özlem'cigim, üst üstte nasil korkular yasamissin öyle. Baban'a ve Zeynep'e cok gecmis olsun canim. Kendinide ihmal etme, erken dogum belirtileri olmasin o sancilar. Kacinci haftandasin?
Bize gelince Doruk uyuyor, ben islerimi bitirdim, bir aksam yemegim kaldi, onuda aksama dogru yapacagim, taze ve sicak kalsin. Dorugun corbasida kayniyor, uyansin icirecegim.
Kendime bir süredir bir ugras buldum kizlar, evdeki ise yaramaz ivir zivirlari satiyorum, hem can sIkIntima iyi bir care, hem kücük bir kazanc, hemde ev ferahliyor. Acayip keyifli bir ismis bu satis isi. Ve insanlar 2. el ürünlere nasil ragbet ediyorlar öyle. Dorugun oyuncaklarinin bir kismini sattim, simdide dügünlerde falan aldigim 1 kere giydigim gece kiyafetlerini satiyorum. Esimde özendi benden, o da alet edevatlarini satmak istiyorkaydirigubbakcemile3
mrb arkadaşlar pc sabahtan beri açık ama ben bi türlü pc başın agelmeyede yazmayada fırsat bulamıyorum.alpiş şuan uyuyorda öyle yazabiliyorum bu hafta 13.ay aşısı su çiçeği aşısı var onu yaptıracağız yaptıran varmı aranızda kızlar umarım ateş yapmaz sorunsuz bişekilde atlatırız.benimki uyanıyo dönüp durmaya başları umarımherşey yolundadır ben çıkar uyandı alpiş
a.s.Gunaydın bacılarrrr
gecmıse bı baktımda cok gecmıs olsun gulhancım verılmıs sadakanız varmışkı cana gelmemiş allah beterınden sakınsın mala gelsın hıc üzülme canım bora ıcınde cok gecmıs olsun
bebeklerın cogunlukla yememe sorunu var galıba benımkıde aynı corba falan yemıyo sadece devam sutubıde benı emmek ıstıyo sutum cok azaldı gelmeyıncede duru cıglık cıglıga aglıyo annemle döndük dun aksam gorumcem yok bu hafta ınsallah sorunsuz atlatırıs bugun az once aradım annemı patates kızartıyolarmıs yorgunluktan ölüyorum buarada hafta sonu okadar yogun gectıkı cmt aksamı esımın kuzenının dugunune gıttık duruyu ılk defa dugune goturdum anlatamam yaptıgı şebeklıklerı face yuklucem en yakın zamanda gelınden cok oynadı öle soyluyeyımkaydirigubbakcemile3
burcucum hayırlı olsun canım bırsenın ruyası cıktı valla bıraz streslı goruyorum senı bence takma esınınde vardır bı bıldıgı bosver yengen kendı yaptıgı terbıyesızlıgının farkındadır kesınlıkle bıraz o utansın senden hassas bı donemdesın ve malesef esın yok yanında onunda olumsuz etkılerı etkılemesın ılıskınızı sıkma canını benceee ıkıncı erkek gelıyorrrzemuszemus
tulay banu nurten ozlem nurran tuba sıbel aynur hepınızee koaly gelsın kızlarrr
kızlarrr hanzade hala uyuyor maşallah dilimi ıssırayım
bende ütü yapıyorum öffffff
ögleden sonra gezmem var ora gitcem
bugun kocişimin dogum günü aksam yemege götürcem
:lepi:
Selam Kızlar a.s.
Cumartesiden beri fırsatını bulup bakamadım bi türlü..o gün dışarı çıktık yemekti gezmekti derken arkadaşlarla buluşup düğüne attık kendimizi..Anılın arkadaşının düğünüydü,dağhan havuzu görünce çıldırdı bırakın beni atlıcam dedi resmen çok zorlandık,eğlendikte ama herkes 10 ar dk tuttu bizde rahat ettik.Saat 102a doğru kalktık ama eve gelmemiz 11 buçuğu buldu nasıl bi trafik eziyeti var bu memlekette anlamadım ben...
Dünde sabahtan çıktık yine kahvaltıya gittik,ordanda arkadaşlara kahveye geçtik,acayip sıcaktı ama piştik resmen..Sonrada dayımlarla haberleşip Sinanobaya diğer dayıma gittik,çok güzel yerler ama çok uzak,sohbet muhabbet derken kalkışımız 12 yi buldu ve doğal olarak eve gelmemizde 2 yi buldu anıl çıldırdı trafikte ben uyudum ne yapıyım ben kullanıyım dedim yok sen uyu dedi..:)malum yatıp uyuduk gelincede.
Sabah 9 da zor kalktık oğlumla yataktan kahvaltı oyun banyo derken neyseki şimdi uyuttum,yazdırmadı valla sabahtan beri açık ama pc!!
Neyse,,
Gülhancım çok geçmiş olsun cnm kaza atlatmışsınız,Allahtan içindekine bişey olmamaış,mala gelsinde cana gelmesin cnm,
borada hastalanmış üzüldüm,canaım benim yaa ,iyi ama şimdi dimi?çok şükür,Sonunda kabak alp'e patladı desene boşver iyi olmuş onlara göre sorun yok işleri var biz evde göbek atıyoruzyaa...:))
Burcu cnm hamileymişsin,gözün aydın.İstiyosan zor olmaz senin için,beraber büyücek seninkilerde,valla bravo size,gerçekten cesaretlisiniz kendinize güveniyosunuz süper valla,Alalh kolaylığınıda verir cnm,Eşin ne düşünceyle gitti bilmiyorum ama mantıklı bi sebebi vardır belki bence konuş,böyle yapma...
Birsen sen yine faalsin maşallah temizlik,gezme hepsi full,ohh çok güzel sevindim cnm,
Ama arkadaşına çok üzüldüm,Alalhın mucizeleri saymakla bitmez inşalalh bi mucize olur ve arkadaşın kurtulur,Allah çocuğuna bağışlasın...
Nurancım sizede geçmiş olsun cnm,umarın daha iyidir şimdi güzel kızın..
Gülşahcım hoşgeldin eğlenmişsiniz ne güzel,annele sorunsuz geçer inşallah haftanız..sende hasret giderirsin.
Tubacım bikiniler filan alınmış,ohhh ne güzel yaa tatil yaklaşınca insan heyecanlanıyor dimi??Bizimkide bi hafta ertelendi galiba o tarihte hasta olucam diye anıla bi hafta sonra gidelim dedim,tamam dedi.Yine belli olmaz dayanamazsak çıkar gideriz.:))
Ayy kızlar unuttuğum varmı bilmiyorum ama aklımda kalanları yazdım,,
çalışan arkadaşlarıma kolay gelsin,hepinizi öptüm Dağhanın çorbası yok bi çorba yapmam lazım,bi de market işim var!!yavaştan kalkıyım bakarım yine...
Tülaycım oto koltuğunu almışsın ne marka aldın??güle güle kullan!!
banucum cts bir yerlere gtttik piknik gibi.dünde evdeydim canımya temizlik yaptım bide adet oldum karnım çok ağrıyordu.eşim aradı benide şimdi 4 temmzuda kayınvalidemlere gidiyoermuşuz ordanda görümcemlerin yazlığına.bende diyorumki bizim tatil nolcak o tatil değilmi diyor biraz atıştıkk sonrada tamam tamam gideriz dedi ama gitmez biliyorum(( canım güzel demi güle güle kullanın.
teşekkürler hamarat hatun :) valla yakişti kuzumaesmer tenine böyle cirtlak renkler yakişiyor
of of offfinşaAllah biran önce yeterli miktar bulunur..aksi takdirde dedigim gibi gidebilirim (msn den yazdim sana tekrar)
woo hoo süperr :) hayirli olsun,saglikli salih evlat olsun inşaAllahhh :)
eşinde inşaAllah biran önce hatasini anlayip gönlünü alir a.s.
teşekkürler canim a.s.
Allah korusun..kötüyü cagirma..
he heytt..marifete bak :) hamarat hatun seni
inşaAllah tez zamanda atlatirlar bu kötü olayiRabbim şifalar versinn
anacim bu kiza aliştircam diye yemedigim şey kalmadi :) evet model aliyor bana yedirmeye calişiyor bu seferde :))) cins benim kizim ya :)))
Rabbim rahmet etsin inşaAllah..başin sagolsun..
bilmukabele tatlim a.s.
oy oy gecmisler olsun canim ya..boracika acil şifalar inşaAllaharaba konusunda da cok sukur cana bişey olmamiş..hayirlara ciksin inşaAllah birsene katiliyorum valla bi okut evde mevlüt felan..
ben kimmm gezmek kimmm :) ay hadi inşaAllah biran önce ayarlayip gidersiniz tatile canimcim :)
nurtennnnnnnn sana rakip geldiiiii :) hemide ikiz annesiiiialicak elinden "yilin camasir suyu ödülünüüü" :)) eline saglik canim..sevaba girmişsin ne güzel..dua almişsin ne güzel :)
kavun alerjen diye biliyorum..poposu gecince bi kere daha dene ona göre davran bence..sicaktan da pişmiş olabilir..
cok sukur iyimiş biraz daha..kiyamam ya
afiyet olsun canim a.s.
anam ne alinti yapmişim..yoruldum yazana kadar :)
bugun evdeydik valla..babalar gününe dair hiçbişey yapmadik :) intikambide güzelce söyledim " babalar günün kutlu olsun askim,anneler gününde bişey görmedigim için babalar gününde sana göstermiyim diye düşündüm..iyi düşünmüşmüyüm? " dedim :) "süper düşünmüşsün" dedi :)))
ögleden sonrada kayinvalidemler geldi karamürselden..balkonda keyif yapiyorduk ki birden rüzgar kesildi..ay dedim acaip nem var,rüzgarda gitti..bi baktik karşi taraflar simsiyah..derken bi rüzgar ciktiki milletin balkon semsiyeleri,saksılar,perdeler,camasirlar herşey uctu :) hatta bi arabanin camina cicek düştü,kirildi cam :S peşinde ne firtina cikti ya..hayret içinde kaldim valla :) ama cok güzeldi ya :) izlemesi yani :) içinde olsaydim ne düşünürdüm bilemicem :)şimdide adalarin arkasinda kiyametler kopuyor,o buraya gelirse yandik valla :)
işte böyle sekerler..bişey daha diyecektim ama unuttum..
bende yatayim ufaktan..cok sevdigim iş olan ütü yapmayi yapmam lazim :) püf ki ne püfff..
yarinda temizlik yapmaliyim..sali anneme gidicem..çarsambada eksiklerimi almaliyim..perşembe cumada artik hazirlanmayi bitirmem lazim..
ya bu arada kizcemi neyle havuza sokucam?? üstü bikini alti bez olcak daaaa ama nasil :))) bi markanin havuz bezleri vardi..ama hatirlamiyorum..bide ondan almam lazim..bi araştirayim bakayim..fikri olan varsa yazsin emi :)
hadi öptüm hepiniziiii a.s.
günaydınlar herkese nasılsınız
şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabır diiyorum
burcucum tatlım hayırlı olsun bitanem çift çizgi çıkmış :))))) eşine kızmakta çok haklısın canım biraz mesafe koyması gerekirdi teyzesiyle arasına
tülaycım günaydın canım oto koltuğunu aldım bende dediğin markadan
Gunaydın Kızlar,,
Uykusuz bır geceden sonra nasıl aydın olacaksa.Bora tıkanıklığından dolayı ne uyudu nede sut ıctı.Tabı durum boyle olunca Alp le kavga kacınılmazdı.Gırdık bırbırımıze.Yok efendım sabah o ıse gıdecekmıs uykusuzmus cok.Sanı ben 2 seksen yatıcam yaa.Gıcık oluyorum kendılerıne.Ve sabahtan berı oksurukte basladı Borada.Offf havada ne olduğu bellı deıl kı yaa.
Esra Offf yaa sular gırmıs heryere ama acaıp yağdı ya.Kolay gelsın canım.
Tubıs dısardan ızlemesı guzel oluyor dımı.Valla ne olduğunu bıle anlamadık.Bezı sormussun ve bulmussun.Abımın kızında kullanıyorlardı cok guzelmıs.Bende alıcam Boraya.Bırde alt olarak 2-3 tane almak lazım heralde.Sureklı ıslatır bunlar kendılerını.Zaten esya alırdım tatıle cıkarken sımdı dusunemıyorum kendımı.
Banu gunaydın ıyı haftalar canım.Gule gule kullan oto koltuğunuda.
incihancım sanada günaydın tatlım nasılsın boraya geçmiş olsun tatlım rahatsız olunca hiçbirşey yemiyor yavrularımız
teşekkür ederim tatlım :)))
duruda hiçbirşey yememeye başladı ağzını kitliyor elinle itiyor dün babasıda bende ne oyunlar yaparak yedirdik azda olsa
ah ah buda bizdengünaydın kızlar ..nasılsınız?
gülhan canım geçmiş olsun.burcu çok sevindimmmmmmm canım hayırlısylaa geçer gider günler.
banucum nasılsın güle güle kullanın canım.. eşin nasıl oldu.?
kızlar sleinde öyle hiçbişey yemiyor(((( sanırım sıcaklardan varsa yoksa suu içiyor.
selam kızlar hepinize günaydınn
uykusuz bir gece gecirdim vee sabah hanzade yi doktora götürdük ishali 4 gün olsu gecmedi neyse virüs kapmıs yavrum yaa ondanmıs ishali bende dşten dyodum ama şüpeleniyordumda
neyse 5 günden yada 7 günden gecer en gec 10 gün dedi doktor eger sürerse test falan yaptırcaz
kusma ve ates olmadıgı için hastaneye yatırmıyorum dedi hafif atlatıyor sanırım dedi
günlerdir yemek yememesine ragmen 300 gr vermiş ve boyu 1 cm uzamıs kızımın
haaa bide cok iştahsız dogru dürüst bişi yemiyor dedim bir tane çinko verdi birde multivitamin bunlar iştahını birnebze acar direnc veriri dedi
ayy prospektusu okudum enerji verir diyorr zaten bizim hatun yeterince enerjik yerinde durmuyorr napcaksakk:):):)
arabada gelirken uyudu yatagına yatırdım şimdi uyuyor
bende daha hakvaltı yapmadım
bugun rejmimin 1 haftası gideyimde bir tartılayım bakalım kilo gitmişmi
bişiler yiyip gecmişe bakıcam görürşrüz
Selam Kızlar....
Yıne arayı actım sıtede.Ama pek keyfım yok.Bora hasta oldu.Ates burun tıkanıklığı,ıştahsızlık ve sureklı ağlama halı.Neden olduğunu ve sebebını bılmıyorum yarın dr gıdıcez bakalım.Ve gece uykumuz hıc yoktu.Dun gece sabaha karsı 5 te daldı 8 de kalktı.Offf ıcım nasıl sıkılıyor anlatamam.
Yalova plannımız vardı ama yapamadık tabı.Cuma gunude esımın sırket arabası yolda alev alıp yandı.Allahtan kımseye bırsey olmadı.Ama araba hurda ve kaskosu gecen hafta bıtmıs.Basımızda var bırsey ama hayırolsun bakalım.Icınızı kararttım yaa.
Tum babaların babalar gununu kutluyorum.Ben bırsey gormedığım ıcım bırseyde yapmadım zaten yapıcak halımde yok.
Burcuuuu hayırlı olsun canım benım.Inan cok sevındım.Esıne kızmakta cok haklısın ama belkıde bıraz hassas donemdesındır.Bırak bence uzatma görusmezsın bundan sonra sende.Zaten terbıyelerını göstermısler.Ayy bence bır kız gelıyor.Allah gönlune gore versın canım.
Bırsen yıne aktıf anlasılan.Ya ne hamarat hatunsun be bacım.O kadar gorustuk hıc bulaşmadı bana sanırım.
Tuba hanım bana dıyor ama kendı hep gezıyor.Tatıl planları değişmıs sanırım.Umarım seversınız canım.Bızde bı yapsak su planları ıyı olur ama.
Fılızcım ne guzel ya farklı yerler goruyorsunuz sureklı.Merak ettım bakıcam resımlerıne.
Baska neler vardı unuttum gıttı.
yaaa burcu ne kadar sakinsin! :)) bana ikinci bebek geliyor olsaydı ortalığı ayağa kaldırırdım heralde:)) bende çok istiyorum 2.bebeğim olsun ama,şimdi değil. hayırlısıyla kollarına aldığını da görürsün inşallah canım benim!
merhaba kızlar ...önce geçmişten başlayım...
esracığım baban için üzüldüm allah rahmet eylesin ....günahlarını affetsin rabbim...
türkoo neden böle seni ayağa dikti bakim???
simalciğim demek ertelediniz ve bugünlere kısmet oldu
aman ya hayırlsı ile gidip gelsin cnm baksana ortalık karışık yaa...
rabbim korusun...
gülhan canım çok geçmiş olsunn çokkkk ama inan bana salgın var bişeyden
dolayı değil bence bu durum sıkma canını
araba olayındada çok geçmiş olsun cnm birinin canına bişey gelmesin
gözmü var nazarmı
cnm yeni evinde bir dua okut kem gözlere kötü sözlere karşı
dua en büyük koruyucumuz .....
rabbim seni ve aileni korusun cnm.....
cerenciğim merhaba cnm .......
bizee gelinceeeeeeeeeee.....sabah kalktık babannemize gittik kahvaltıya bayadır görüşemedik..
ama bi gidelim kahvaltı vs. yok...bizimle içeri girdi kayınvalidem...
markete gitmiş...bende bugün hamart modumdayım
hemen çayı koydum....patates soydum kaynım kaltı alişle ömüşü aldı şarküteriye gittiler...neyse hazırladım sofrayı ....yedk...sabah erken kalkınca uykum geldi tabi orada sızmışım kanepede
amcası alişle ömeri tıraşa götürmüş..ikinci saç tıraşlarını oldular....
sonra ben kalktım...bişiler yapacaktım mutfakta ama mıtfağın neresini tutsam yapış yapışş
anne dedim sileyim dolabı yok dedi....eltim çay pasta takımı getirmiş
onları yıkayayım koyalım dedim...yok dedi....kaynımda gizliden aldırdım
çamaşır suyu çif..dinlemedim onu girdim mutfağa bi güzel sildim dolapları
ama sadece dolapla olacak iş değil bütün tabaklar kaşıklar yıkanamalı tabi vaktim yok bi güzel topladım dolabı..leş gibi olduığuından baya uğraştırdı beni...ketılı cezve takımlarını yıkadım...
yeni tabakları yıkadım..bulaşık makinası olsa hepsini yıkardım ama yok...
heryere bölüm pörçük çay kaşığı koymuş..birde güzel çatal kaşık takımı vardı onları eskileri çamaşır suyuna bastırdım..bardakları vs düzenledim...
çay kavonozunu vs. yıkadım...tobaladım..bulaşık sepeti leş gibi tegahın duvarı yağdan görünmüyor..
hertarfı sildim temizleidm.ama çok çamaşır suyu kullandımkii tırnaklarımın dibi acımaya başladı
en son dedim buzdalabının yüzünüde sileyim dedim...sildimmm çıktık
ama canım çıktı 4-5 saat sürdü...baştan istemeyen kaynana
sonra bana allah razı olsun çok memnun oldum ...çok mutlu oldum dedi....
güle güle kullan kirlensin dedim....
hee bu arada alişin sünnet parasınıda verecekmiş eşime demiş ..250 tl demiiştim ben 500 tl vereyim yaptırın demiş....allah razı olsun ...ama ben temizliği yapmadan konuşmuşlar...üzerinede temizlik geldi
sanki kasıtlı gibi oldu ama ben hiç eşimle yanlız kalmadım haberim yoktu ben uyurken konuşmuşlar...
benimde kocama babalar günü hediyem annesinin temizliği oldıu..oda çok mutlu olmuş
annesi mutlu oldu iş kalmadı die.....
zaten dedim ne sen benim annler günümü kutla nede ben senin babalar gününü
çünki onları çocuklarımız kutlasın biz bize özel olanları kutlayalım dedim...
evlilik yıldönümümüz çarşamba günü bir arkadaşım gelecek....eğer gelirse pasta yapacağım
bu seferde böyle kutlansın....
ben hediye kapri aldım kendisine ama ben istemiyoırum dedim.........
şincik kalkayım çamaşır asacağım...çamaşır atacağım yarın artık evi temizlerim
yaa yeni aldığım şarj bozuldu sanırım şarj etmiyor ve şarjım bitiyor kahretsin yaa....off bi bu eksikti
veletler ağızına sokarsa böyle olur işte pöfffffffffffff 70 tl ye aldım yaaaaaaaaa
bu arada kızlar ömerle ali bugün ilkkez kavun yediler.
ömer kaynanamdan çıkarken kaka yaptı bende eve geliyoruz diye almadım
eve geldiğimde çok yapmış badisinede geçmişti
ama eşim bi açtı çocuğun poposu çiğer gibi birinci dereceden yanık nasılsa öle olmuş
ya sanki su dökülmüş gibi ....acaba kavuna alerjisiimi varki yaaaaaaaa
bidaha vermeyeceğim ...
benen bu kadar gideyim diğer uçları bulayımşarjın uyuz oldum yaaaaaaaa
selam canım.çok üzüldüm Bora ya canım inşallah çabuk iyileşir
sende benim gibi kız diyorsun Burcuya
iyi yiz biz biraz öksürüğümüz azaldı ama biraz önce hisal olmuş ya yanlış bişeyler var ama çözemedim .sizde babalar gününü evde kutlamışsınız sonra parkta oda güzel olmuş.
sağol canım.
Hadi para işini de çözmüşsünüz süper hediye olmuş.Bizim minikler yaramazlık yapıyor demek kıyamam onlara ben.
Kavuna vücudu tepki vermiştir.Az yedirseydin keşke şimdilik tadımlık kavun hisal yapabilir ama yarına kalmaz inşallah.
Bu ara maşallah pek hamaratsın çiğ börekler falan ........
canım sen çok iyi bir insansın,ben gerçekten buna yürekten inanıyorum bana öyle güzel şeyler yazmıştın ki okadar rahatlattınki beni ALLAHIM HERŞEYİ GÖNLÜNCE VERSİN BEBİŞİN HAYIRLI OLSUN...İNŞ SORUNSUZ BİR GEBELİK GEÇİRİR ÇOCUĞUNU SAĞLIKLA KUCAKALRSIN.KENDİNE İYİ BAK...
bizde kızımla sabah 10 da kalktık kızıma seni seviyorum babacım tişörtünü giydirdim sonra babışıyla ekmeğe gittiler duş aldım hazırlandım halamın kızına gittik.Eşime kuzenim almaya gelcek dedim zil çalınca incez burdan Göztepeye göndermezdi otobüsle tamam dedi o zaman Allahım oda bizle aşağı inmezmi nerde dedi teyzem geldi o sırada ya dedi araba eşindeymiş daha gelmedi dedi hadi gidin dedi dönerken Allah tan arabayla döndük yağmura kaldık.Eşim gece terasta biraz keyif yapmıştı minderleri hiç bişeyi toplamamış geldim bi baktım herşey su mutfağın kapısı açık heryer su bide bizim kombi dışarda rüzgarda dolabının kapağı kopmuş uçmuş ya kızımda hisal oldu üstüne amannnnnn dedim ne gün eşim geldi 20 dk sonra Türko uyudu babasını düzgünce görmeden bu günü de geçirdik
a.s.aaaaaaaaaaaa simal esra nasılsınız
burcu cnm iyi geceler....simal yaa kocan askerlik yapmadı daha ufff çok zor beklemek yaa
Kizlar Iyi Geceler,
Yorgunluktan bitap bir haldeyim ama yazmadan gecmemeyim dedim. Burcu nasil sevindim canim, cok mutlu oldum, insallah iyice kesinlesir hamileligin kan testiyle ama bence kesin hamilesin. Ve hic korkma, rahat bir hamilelik gecireceksin. Kafana birsey takma ve bebislerini ve ailecek yasayacaginiz güzel günlerinizi düsün yeter. Hem bizde variz, 9 ay yanindayizkaydirigubbakcemile3
Tuba'cigim, Doruk'da da hala o ekmek ufalama olayi var, meyveleri hic agzina sürmüyor hatta korkuyor. Yavas yavas alisti, ekmek yemeye, yilmadan eline ver ve yaninda ekmegi severek ye. Model olarak seni alacak ve denemek isteyecektir eminim.
Birsen'cigim, bende bugün pazardan bezelye aldim ama sadece birkac yüz gram. Amma is cikartmissin ha. Arkadasin icinde cok üzüldüm, insallah hayata tutunur esi, cok zor bir durum, Allah düsmanimiza bile vermesin böyle aci.
Bana gelince, bugün gezdik tüm gün. Dün haritadan bakarak, bugüne dair gezi planimizi yapmistim. Ama sabah yagmurlu oldugu icin, rotayi degistirerek, pazari olan bir Hollanda sehrine gidelim dedim. Ama sehir cok hosumuza gitti, epeyce gezdik. Facebook'a da resimlerini ekledim. Hirkalarimizi arabada unutmusuz, biraz üsüdük ama yine de o kadar etkilenmedik. Allah'dan cantamda Dorugun hirkasi vardi da, onu kurtardik. Velhasil, güzel bir gün gecirdik ailecek...
Aksam üzeri eve geldigimizdede, kayinpederim benimle konusmak istedi özel olarak. Önce sasirdim, pek adedi degildir benimle konusmak cünkü. "Kizim, sesini özlemistim, uzun süredir konusmuyoruz" gibi gönül oksayici sözler etti. Cok hosuma gitti, bir an sarilip öpesim geldi. Ama neden beni bu kadar sevdi bir anda, hala anlamadim. Gerci pek bir sorunumuz yoktu ama mesafeli yaklasirdi bana genelde.
Üst kattakiler bu saatte insaat kurdular evlerinde, esim cikti simdi kalaylamaya. Keyfimizi son dakika kacirmasalar bari. Hadi yarina görüsürüz kizlar, öptüm hepinizi...kaydirigubbakcemile3
Tüm babaların özellikle mayıs kuzularının babalarının, mayıs annelerinin babalarının babalar gününü kutluyorum ve tabiki şu an hayatta olmasada tam 8 yıl önce bir trafik kazasında 7 Haziranda kaybattiğim 16 Hazirandada doğumgünü olan kızımın hiç bir zaman tanıyamayacağı babamın babalar gününü kutluyorum.Babacım mekanın cennet olsun
,cnm hayırlşısı ile gitsin gelsin inş. bak benimki hep asker...günaydın birsencim ewt canım erteleyebildiğimiz kadar erteledik ama geldi dayandı askerlik bakalım hayırlısıyıla gidip gelsin inş. Allahım bütün askerlerimizi korusun.
burucu cnm sanırım bunda olmaz hatta sen dikkat etme hiçbişey olmaz çünki
o kadar hazır olmadan gelen bebek olduğundan
inş.olmazda kimseye muhtaç kalmadan alırsın kuzunu kollarına
bunun adı DENİZ olsun(ayy bana ne oluyorsa)
tutkun kız demiş ama benim içimden geçen erkek
ama inş.kız olur sağlıklı hayırlı olur...burcu kız takılma kız olursa ben sana mevlüt şekeri için sepet yaparım ...sizinkiler gibi güzel olmaz ama idare edersin...hatıram olur:)
selamlara.s.
kaç gündür buraya yazma fırsatım olmadı kızlar hep okudum ama yazamadım
bizim karnelere dağıtıldı şimdi seminer zamanı haftaya çarşamba da tatil inşallah
okuldan saat 12 de çıkıyoruz sonra eve gel Ahsenle oyalan derken 6 oluyor bir arkadaşa araba kullanmayı öğretiyorum 2 saatte o yemek ye eşimle muhabbet derken fırsat yok anacım:))
burcu canım nasıl sevindim anlatamamm ayyyy darısı başımıza inşallahhh sağ salim sorunsuz alırsınız kucağınıza inşallah canımma.s.
özlemcim babana ve zeynebe geçmiş olsun Allah babacına acil şifalar versina.s.
gülhan canım ya verilmiş sadakanız varmış çok şükür cana gelmemiş ama sen yine de bir sadaka ver bence e belalara karşı en güzel sadaka geliyora.s.boracığıma da geçmiş olsun canım
birsürü alıntı yaptım hepsi silindi Türkizi şimdi uyuttum inatla uyumadı ya çıldırdım.
Ya ben 4-5 gündür kaşınıyorum neden anlamadım yarın dr gitcem her gün duş alıyorum parfüm sıkmıyorum çılgınlar gibi kaşınıyorum içimden inanılmaz şu an bile duramıyorum yine duşa gircem rahatlıyo gibi oluyorum 15 dk sonra yine başlıyor
Dünürüm çok geçmiş olsun hem Boraya hem size hemen bişey verin bence özellikle çocuk sevindirin derler.
Burcu barışmışsın müjdeyi verdinmi eşine?Topik açacam Burcunun kızımı oğlumu olcak diye
Özlem çok geçmiş olsun canım inşallah sağlığı şimdi iyidir.
Esen rahatsınız siz seminerde valla dikkat et kilo alma
Birsen yine pc yi bozmuş.
ilgin Böcek Tylon Mutahara Bigudim kıvılcım cerencim nurran gizemlikado simal öpüyorum sizleride alıntılar gidince dönemedim şimdi yatıcam yoksa kaşıntıdan heryerim yara olucak
günaydın herkese güzel bir gün diliyorum hepimiz için ::))))
kızlar duru hergeçen gün değişiyor dün kızım düğünde nasıl oynuyorsun diyor anneannesi başlıyor oynamaya istediklerini ifade ediyor ve bez takmak istemiyor takılınca çıkarmaya çalışıyor yağmur 16 aylık falandı bezi bıraktığında inşallah duruda öğrenir iki yaşına kadar
artık söylediğimiz herşeyi anlıyor ve yapıyor bana acayip düşkünleşti odadan çıkamaz oldum hep yanında istiyor çalışmanında en kötü yönü bu olsa gerek kızlarımın hiçbir anına yeterince göremiyorum vakit çok az kalıyor
günaydın kızlar nasılsınız? banucumm aynen selin de bezi sevmiyor sıcakla mahvoluyorlar.
burcuuu çok sevindim canım eşinle aranın düzelmesine inşallah kızın olur canım:)
sanada günaydın burcucum kağanım nasıl :)) sende artık halsiz olursun dikkat et kendine havada sıcak
valla öyle tatlım antalya çok sıcak duruya günde iki defa duş aldırıyoruz çok terliyor isilik olmasından korkuyorum canım ya her ayın belli bir özelliği var :)))
günaydın arkadaşlarrrropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?