2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tülaycım günaydın bitanem nasılsın selinimde durumda yağmurumda sıcaklarda mahvoluyor valla

aynurcum günaydın bitanem nasılsın paşan nasıl:) görüşemiyoruz artık seninle

günaydın canım ewt yaa bitürlü fırsat olmadı banucum pc akşama kadar açık ama doğru düzgün bakamıyorum nasılsın canım? alpiş iyi teyzesi oyun oynuyor şimdi prenseslerin nasıl canım?

ewt burcum yaa bi türlü boşaltamadım msj kutusunu tamam canım ekledim bende sağolasın.kağan nasıl oldu burcu? iyimi

günaydın aynur canım.nasılsın alpiş nasıl?

günaydın tülaycım alpiş oyun oynuyor birazdan dışarı çıkmak isteyecek ama hava rüzgarlı yağmur yağacak gibi bu haftada aşısı var pekte çıkartmak istemiyorum ama çok isterse birazdan dışarı çıkıcaz işte böyle.selinim nasıl neler yapıyor

burcucum dualarina aminnnnn canim ne guzel dua etmisssin sende insallah gule oynaya gecirirsin hamileliginiia.s.

selam kızlarrr
dün gezmem vardı biliyorsunuz hanzade il defa beni hiç üzmedi teyzeleri bide cay vakti ev sahibi oturma odasına oyuncak dökmüş cocuklar için oraya götürdü bende ii gitsin durmaz ya dedim ayy cayım bitti tabagımı götürdüm hala kızdan ses yok gittimki cocuklarla oyuncak oynuyor ayyy bit duygulandım kızım kocaman olmus diye yaaa
neyse eve geldik hanzade uyuyordu cantamızı hazırladık kociş geldi dışardan bişiler alıp parka gittik acık hava ii oldu eve geldik 8:30 da hanzade 9da uyudu yavrum bende 10 da uyumusum
rejimdeyim ya ilk defa akşam fazla yedim agır geldi galiba ayyy gözümü acamadım ayıp oldu kocişe dogum gününde yanlız bıraktım adamı sabakta 9 da kalktım düşünün nasıl bir uykudur töbe töbe
sabakta hanzadeye kahvaltı yaptırdım pc actım ama bakmadan temizliğe giriştim süpür sil toz al balkonları yıka derken kızın uykusu geldi uyuttum
mutfakta bulasıklar var
onları yerleştireyim kız kardeşimle alıs veriş mağzasına gitcez hazırlanayım
geçmişe baktım
geçmiş olsun dilekleriniz için sagolun
burcu tekrar gözün aydın canım dikkat et kendine
esen canım hoş geldin bayadır yoksun
birseninde pc sarj omuyormus üzüldüm napcaz biz onsuz:):)
neyse canlar aklıma baska gelmiyor alıntılarda gitti siniz oldum hadi öpt

Ben online yapiyorum canim, sorun olmuyor.

Hadi hayirlisi canim, insallah Allah gönlüne göre verir, bir kizin olur.

Okullar kapansa bile, tempo hic eksilmeyecek gibikaydirigubbakcemile3

Insallah kötü birsey yoktur canim, gecmis olsun...

Dorukta bezden nefret ediyor ama hala lazimliga oturttugumda da, pek hosuna gitmiyor hatta korkuyor. Daha zamani var sanirim birakmasinin. Ve ayni canim, odadan bir dk cikayim, cingari kopartiyor. Ama benim oglum babasina da en az bana düskün oldugu kadar düskün. Esim sinir koymuyor cünkü, her istedigini yaptiriyor ona. Birde, cok fazla göremedigi icin özlüyor...

filizcim kız çocukları babaya çok daha düşkün oluyorlar bizim kızlarda öyle babasıyla oyun oynamayı çok seviyorlar
tuvalet eğitimi için daha erken 2 yaş ve üzerini öneriyor doktorlar tatlım

kızlar bende oğlum için ufak bi lazımlık aldım tuvalet ihtiyacını gidermesi için erken ama oyunla başlar herşey o yüzden şimdiden öğrenir alışakoysun.bugün aldım akşam güzelce yıkayıp önüne koyacağım kesin sevecektirkaydirigubbakcemile3

Aynur canım selın ıyı teyzesı.akŞama kadar annemle vakıt geÇırıyorlar.aŞısı var 2,30 da umarım ateŞlenmez.

Aynur canım selİn İyİ teyzesİ.akŞama kadar annemle vakİt geÇİrİyorlar.aŞısı var 2,30 da umarım ateŞlenmez.

inş. canım güzel geçer aşınız hayırlısıyla ateş falan olmasın kuzularımız dayanamıyorum ben yavrularımıza.bizde perşembe yada cuma günü yaptırmayı düşünüyoruz hayırlısıyla tülaycım.

cnm çok geçmiş olsun Allah şifa versin...
ohh iyi yapmışsın cnm hem fazlalardan kurtul hem para kazan ne güzel..
cnm biz o aşıyı yaptırdık ateş filan olmadı korkma..
biz kullanmıyoruz cnm,hiç öyle bişey demedi doktor valla..:!!
gözün aydın demek tayin oldun sevindim cnm,bende Dağhanın saçlarını düşünüyorum ama kıyamıyorum
gözün aydın cnm,Allah hayırlısıyla almayı nasip etsin kucağına..sen bunu isteyerekmi yaptın yoksa kazamıydı burcu??eşinle barışmana sevindim..
ohh keyfine bak cnm tatile girdiniz artık ne güzel...
İnşalalh Allah sanada tekrar anne olmayı nasip eder.

aynen cnm Dağhanda öyle söyleneni anlıyor,büyüyorlar yaa gözümüzün önünde süper!!bence üzülme sende onlar için çalışıyorsun,hemde her anlarını görüyorsun suçlama bence kendini..

selam kızlar a.s.

Sormayın öyle bi ağrım varki,sağ göğsüm hem acıyor,hem ağrıyor anlamadım gitti başım desen çatlıcak nerdeyse Dağhanı uyuttum duş aldım,şimdi eltimin annesi bu tarafa taşındı ev yerleştiryorlar bi kek yapıp götürüyüm diyorum,,nasıl yapacaksam?

bu göğüs ağrısı neden olur bilen varmı??ve ne yapmalıyım..??

ferdacım öyle valla gün geçtikçe büyüyorlar

tülaycım selinimin inşallah ateşi çıkmaz tatlım hayırlısıyla olur aşısını:)

canım çok geçmiş olsun öncelikle.bikaçgün bekle olmazsa bi dr görün derim ben .bişey soracağımcanım aşınızın ismini hatırlıyormusun ve aşı koldan mı bacaktan mı vuruldu?

Ferda cnm ilahi valla ,aynı soruna kaçıncıya aynı cevabı yazıyorum sana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3, kaza oldu, planlanmış bir durum değil, ağrı içinde ihmal etme derim, dr a göstermende fayda var mamografi isteyebilir bence geç kalma...

ewt burcum yaa bi türlü boşaltamadım msj kutusunu tamam canım ekledim bende sağolasın.kağan nasıl oldu burcu? iyimi

Cnm bugün yemeye başladı şükürler olsun, memeden direk kesmek yerine şu emzime öğünlerini ufaktan azaltsam iyi olacak süt verdim içmiyor, süte alışsa keske ya... şimdilik en büyük sorunumuz bu, alpişim nasıl, sen daha iyi lmuşsundur umarım

burcucum dualarina aminnnnn canim ne guzel dua etmisssin sende insallah gule oynaya gecirirsin hamileliginiia.s.
aminnn cnm inş. ayakta bir hamilelik olur bu sefer, dr sıkı takip edilmen lazım dedi

Cnm iyi gezmeler inş kısa zamanda planladığın kiloya inip orda kalırsın

filizcim kız çocukları babaya çok daha düşkün oluyorlar bizim kızlarda öyle babasıyla oyun oynamayı çok seviyorlar
tuvalet eğitimi için daha erken 2 yaş ve üzerini öneriyor doktorlar tatlım

Cnm ben 1 yaşına bastığımda lazımlık kullanıyormuşum vallahi sağlamım, dr ların bu konudaki tavrını çok gereksiz buluyorum bez firmalarıyla anlaşmalarımı var ne

alpişte ii şükür teyzesi aşısı var onun telaşındayım alpiş lazımlığını çok sevdi başında oynuyor oturuyor akşama verecektim eline ama şimdi istedi.paşamada çok geçmiş olsun anca alışır canım sütede.

banu saol canım.bakalım arıcam şimdi.aynur ben sorarım ismini şimdi hangi aşıyı yaptılarsa telaş yapma canım bişey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…