tülaycım günaydın bitanem nasılsın selinimde durumda yağmurumda sıcaklarda mahvoluyor valla
aynurcum günaydın bitanem nasılsın paşan nasıl:) görüşemiyoruz artık seninle
Cnm ahh napayım, kızıyorum ama seviyorumda...
Cnm kağan iyi uyuyor şimdi, bugün kahvaltısını yaptı çok sevindim, bende günde 1 sefer yıkıyorum kağanı rahatlıyor, biz bile bunalıyoruz bu havalarda...
Cnm günaydın, özel mesaj kutun doluymuş özelden gitmedi burdan yazayım dedim, msn ye ekledim cnm benim :)))
günaydın aynur canım.nasılsın alpiş nasıl?
Cnm hiç kesmedim 2 yaşına kadar vericem, günde 3 damla, bahsettiğin olay sadece tek seride olömuş ve hepsi toplatılmış
Ayşecim yeni okulun hayırlı olsun, oğluşu traş ettirmişsin bizde kağanı traş ettik rahatladı çocuk 3 numara yaptık, şıldır şıldır terliyordu baya azaldı
Cnm çok geçmiş olsun babacığına... çok üzüldüm ama inş iyi olacak, sende dikkat et kendine bak iki canlısın zeynep uyudukça dinlenmeye çalış, teşekkürler
Cnm o işe bir ara bende heves etmiştim ama insanlara laf anlatamadığım için sonradan vazgeçtim, çok sabırlı olmak lazım çünkü
Cnm yaptırmadık, kağanın hastalığının bitmesini bekliyoruz hayırlısıyla yaptırıcaz daha sonra
Cnm çok teşekkürler, ahh yaramı deştin kağanda sürekli emme peşinde nasıl keserim onu sütten aç kalıcak oğlum... zaten bişey yemiyor... off offf
iyi yemekler cnm
Cnm teşekkürler, iyi gezmeler
Tülaycım ben eğleneceğinize inanıyorum inş güzel bir tatil olur sen seviyosun kocanın tarafını onlarda seni tabi
teşekkür ederiz, darısı hepinizin başına
Ben denize sokacağım için mayo alıcam
teşekkürler cnm, bencede ama anlatamazsın işte..
Kıyamamm inş gecer bora paşanın hastalığı hemen, anne babalarda geriliyor bu durumda tabi iser istemez
hepsi aynı bunların ya
ah ah buda bizden
Hay Allah ya o kadar dikkat ediyoruz yinede hastalanıyorlar işte... geçmiş olsun cnm
Allah korumus gülhan verilmiş sadakanız varmış
Cnm teşekkürler, henüz kimse bilmiyor, darısı başına inş
Eline sağlık hamarat hatun
inş hemen atlatır türkizimde ya yazık bu çocuklara
Cnm okuduğumda çok duygulandım çok teşekkür ederim, umarım faydasını görmüşsündür rahatlatabildiğim için mutlu oldum :))
aaaa olanlara bak sen, cnm kazasız atlatmışsınız neyseki
a.s.
Cnm çok teşekkür ederim bugün yaptırdım kan testini, kesinleşti, henüz kese oluşmamış ultrasonda görülmedi, hayırlısı
Cnm mekanı cennet olsun babacığının...
,cnm hayırlşısı ile gitsin gelsin inş. bak benimki hep asker...
Kız birsen senden beklerim valla iki veletle banada yetişirsin sen maş. :)))
Dr 1. gebelikte böyle bir hikaye olduğu için ikinci gebeliktede tekrarlama ihtimali var dedi, kontrollerini biraz fazlalaştırıcaz nst ye sık alıcaz dedi
Selam hatunlar,
Eveeeet bugün dr a gittim, ultrasondu kan testiydi derken pozitif durumu kesinleştirdik geldim, bir ara aç karınla gidip testlerimi yaptırıcam hayırlısıyla,
Henüz kesemiz yok oluşuyormuş, bhcgb 540 küsürlerin üstünde... inş. birde kızım olur,
Karmasık duygular içerisindeyim, halsizim başım dönüyor ara ara, uzanma ihtiyacı hissediyorum...
Eşimle barıştık... buraya gelmeye çalışacak 1 günlüğüne bile olsa...
Bizden böyle, yazarım yine öptüm sizi
kız nurten nerdesin cnm ya msn açtım bekliyorum....
selamlara.s.
kaç gündür buraya yazma fırsatım olmadı kızlar hep okudum ama yazamadım
bizim karnelere dağıtıldı şimdi seminer zamanı haftaya çarşamba da tatil inşallah
okuldan saat 12 de çıkıyoruz sonra eve gel Ahsenle oyalan derken 6 oluyor bir arkadaşa araba kullanmayı öğretiyorum 2 saatte o yemek ye eşimle muhabbet derken fırsat yok anacım:))
burcu canım nasıl sevindim anlatamamm ayyyy darısı başımıza inşallahhh sağ salim sorunsuz alırsınız kucağınıza inşallah canımma.s.
özlemcim babana ve zeynebe geçmiş olsun Allah babacına acil şifalar versina.s.
gülhan canım ya verilmiş sadakanız varmış çok şükür cana gelmemiş ama sen yine de bir sadaka ver bence e belalara karşı en güzel sadaka geliyora.s.boracığıma da geçmiş olsun canım
birsürü alıntı yaptım hepsi silindi Türkizi şimdi uyuttum inatla uyumadı ya çıldırdım.
Ya ben 4-5 gündür kaşınıyorum neden anlamadım yarın dr gitcem her gün duş alıyorum parfüm sıkmıyorum çılgınlar gibi kaşınıyorum içimden inanılmaz şu an bile duramıyorum yine duşa gircem rahatlıyo gibi oluyorum 15 dk sonra yine başlıyor
kızlar duru hergeçen gün değişiyor dün kızım düğünde nasıl oynuyorsun diyor anneannesi başlıyor oynamaya istediklerini ifade ediyor ve bez takmak istemiyor takılınca çıkarmaya çalışıyor yağmur 16 aylık falandı bezi bıraktığında inşallah duruda öğrenir iki yaşına kadar
artık söylediğimiz herşeyi anlıyor ve yapıyor bana acayip düşkünleşti odadan çıkamaz oldum hep yanında istiyor çalışmanında en kötü yönü bu olsa gerek kızlarımın hiçbir anına yeterince göremiyorum vakit çok az kalıyor
Aynur canım selİn İyİ teyzesİ.akŞama kadar annemle vakİt geÇİrİyorlar.aŞısı var 2,30 da umarım ateŞlenmez.
cnm çok geçmiş olsun Allah şifa versin...slm kızlar
fırsat olmadı nete girmedim cumartesinden beri annemelrdeyim
cuma günü babam fenalaşmış 112 yle acile götürülmüş benim haberim yok
tam annemere geldik komşu soruyo anneme nasıl oldu evde mi hastanede mi deyince şok oldum düşüp bayılacaktım resmen
kalp spazmı sanırım bi de yüksek tansiyon çıkmış
dün tekrar fenalaştı acile gittiler yine hafta sonu olunca pek bişey de yapılmıyor off
bakalım bugün kardiyolojiye gidebilirler halen kendini kötü hissediyor
Allahım ya inş bişey yoktur korkuyorum valla
cumartesi gece sancılarım tuttu benimde nerdeyse 5 dk da bir belime kasıklarıma vurdu ama kan falan gelmedi
yarım saat sonrada geçti
babam hasta evde araba yok Allah yardım etti valla
kendi evimde olsaydım soluğu hastanede almıştım sanırım stres falan tetikledi
bugün randevu aldım akşam gideceğim dr.a bakalım ne diyecek acayip sancım var kasıklarımda 5 dk.yol yürüyemiyorum
zeynebim dün yataktan düştü nasıl korktum anlatamam
bu sabahda düştü yine ağzını sehbanın köşesine vurmuş ağzını öyle kan görünce aklım çıktı resmen
ne oluyo bize anlamadım sadaka vericem valla,
neyse kötü haber tellalı oldum ama kiminle konuşucam sizlerle konuşup açılmak istedim biraz
geçmişi okumaya vaktim yok pc kardeşimin odasında
gececi şimdi yattı daha uyandırmak istemiyorum
gördüğüm kadarıyla burcu hamileymiş
canım hayılrı olsun inan çok sevindim tebrik ederim
bu kız olacak içime öyle doğuyor geçen rüyamda gördüm valla bende
tekrar eşini ve seni,heee bi de kağan abiyi tebrik ederim tatlım,Allah gönlünüze göre vermiş
umarım herkesler iyidir öpüyorum hepinizi
ohh iyi yapmışsın cnm hem fazlalardan kurtul hem para kazan ne güzel..Kizlar Selamlar,
Gülhan gecmis olsun Bora'ya, insallah bu istahsizlik ve hastalik gerilimi uzun sürmez canim. Bir an önce iyilessin kuzum, sizde papaz olmayin esinle.
Tuba, kalbin temizmis demek ki! Bu kadar olur yani, aninda görüntü.kaydirigubbakcemile3
Nurran, size de gecmis olsun canim. Insallah gecer kuzunun istahsizligi.
Banu, oto koltugunuz hayirli olsun canim.
Ferda bol atraksiyonlu gecmis haftasonunuz, bolca eglenmissinizdir. Istanbul'un trafigi demissin, yarama dokunmussun. Korkumdan disari bile cikmak istemiyordum ben...
Gülsah, bir an önce yükle Facebook'a cimcimenin oyun oynarken ki hallerini canim...
Tülay, benim oglum su bile icmiyor canim. Yaz gelince kisi, kis gelince yazi arayip duruyoruz:)
Özlem'cigim, üst üstte nasil korkular yasamissin öyle. Baban'a ve Zeynep'e cok gecmis olsun canim. Kendinide ihmal etme, erken dogum belirtileri olmasin o sancilar. Kacinci haftandasin?
Bize gelince Doruk uyuyor, ben islerimi bitirdim, bir aksam yemegim kaldi, onuda aksama dogru yapacagim, taze ve sicak kalsin. Dorugun corbasida kayniyor, uyansin icirecegim.
Kendime bir süredir bir ugras buldum kizlar, evdeki ise yaramaz ivir zivirlari satiyorum, hem can sIkIntima iyi bir care, hem kücük bir kazanc, hemde ev ferahliyor. Acayip keyifli bir ismis bu satis isi. Ve insanlar 2. el ürünlere nasil ragbet ediyorlar öyle. Dorugun oyuncaklarinin bir kismini sattim, simdide dügünlerde falan aldigim 1 kere giydigim gece kiyafetlerini satiyorum. Esimde özendi benden, o da alet edevatlarini satmak istiyorkaydirigubbakcemile3
cnm biz o aşıyı yaptırdık ateş filan olmadı korkma..mrb arkadaşlar pc sabahtan beri açık ama ben bi türlü pc başın agelmeyede yazmayada fırsat bulamıyorum.alpiş şuan uyuyorda öyle yazabiliyorum bu hafta 13.ay aşısı su çiçeği aşısı var onu yaptıracağız yaptıran varmı aranızda kızlar umarım ateş yapmaz sorunsuz bişekilde atlatırız.benimki uyanıyo dönüp durmaya başları umarımherşey yolundadır ben çıkar uyandı alpiş
biz kullanmıyoruz cnm,hiç öyle bişey demedi doktor valla..:!!saol canım ne olsun çalışıyorus iştebuara yogun işler bıde gıcık yanıakannehir
buarada az once durunun doktoruyla konustum devıt 3 kullan dedı bana ınternettede saglık bakanlıgınca yasaklandı falan gıbı yazılar var kafam karıştı varmı hala devıt 3 kullanan???
gözün aydın demek tayin oldun sevindim cnm,bende Dağhanın saçlarını düşünüyorum ama kıyamıyorumkızlar merhaba. yoğun bir günün ardından burdayım. sabah köye gittim(eski çalıştığım okula) ilişiğimi kestim sonunda. öğleden sonra da merkezde evimin yanındaki yeni okulumda görevimi başlattım. ordan berbere gittik,oğlumu traş ettirdik ilk kez. kıyamadım sarı buklelerine, azcık aldırdım altlardan çok terliyor diye.şimdi de uyuyor paşam. komşular bahçeye inmiş çağırıyolar ama bu sıpa uyanmazki şimdibende buralarda gezineyim biraz. öpücükler:))
gözün aydın cnm,Allah hayırlısıyla almayı nasip etsin kucağına..sen bunu isteyerekmi yaptın yoksa kazamıydı burcu??eşinle barışmana sevindim..Selam hatunlar,
Eveeeet bugün dr a gittim, ultrasondu kan testiydi derken pozitif durumu kesinleştirdik geldim, bir ara aç karınla gidip testlerimi yaptırıcam hayırlısıyla,
Henüz kesemiz yok oluşuyormuş, bhcgb 540 küsürlerin üstünde... inş. birde kızım olur,
Karmasık duygular içerisindeyim, halsizim başım dönüyor ara ara, uzanma ihtiyacı hissediyorum...
Eşimle barıştık... buraya gelmeye çalışacak 1 günlüğüne bile olsa...
Bizden böyle, yazarım yine öptüm sizi
kız nurten nerdesin cnm ya msn açtım bekliyorum....
ohh keyfine bak cnm tatile girdiniz artık ne güzel...selamlara.s.
kaç gündür buraya yazma fırsatım olmadı kızlar hep okudum ama yazamadım
bizim karnelere dağıtıldı şimdi seminer zamanı haftaya çarşamba da tatil inşallah
okuldan saat 12 de çıkıyoruz sonra eve gel Ahsenle oyalan derken 6 oluyor bir arkadaşa araba kullanmayı öğretiyorum 2 saatte o yemek ye eşimle muhabbet derken fırsat yok anacım:))
burcu canım nasıl sevindim anlatamamm ayyyy darısı başımıza inşallahhh sağ salim sorunsuz alırsınız kucağınıza inşallah canımma.s.
özlemcim babana ve zeynebe geçmiş olsun Allah babacına acil şifalar versina.s.
gülhan canım ya verilmiş sadakanız varmış çok şükür cana gelmemiş ama sen yine de bir sadaka ver bence e belalara karşı en güzel sadaka geliyora.s.boracığıma da geçmiş olsun canım
kızlar duru hergeçen gün değişiyor dün kızım düğünde nasıl oynuyorsun diyor anneannesi başlıyor oynamaya istediklerini ifade ediyor ve bez takmak istemiyor takılınca çıkarmaya çalışıyor yağmur 16 aylık falandı bezi bıraktığında inşallah duruda öğrenir iki yaşına kadar
artık söylediğimiz herşeyi anlıyor ve yapıyor bana acayip düşkünleşti odadan çıkamaz oldum hep yanında istiyor çalışmanında en kötü yönü bu olsa gerek kızlarımın hiçbir anına yeterince göremiyorum vakit çok az kalıyor
selam kızlar a.s.
Sormayın öyle bi ağrım varki,sağ göğsüm hem acıyor,hem ağrıyor anlamadım gitti başım desen çatlıcak nerdeyse Dağhanı uyuttum duş aldım,şimdi eltimin annesi bu tarafa taşındı ev yerleştiryorlar bi kek yapıp götürüyüm diyorum,,nasıl yapacaksam?
bu göğüs ağrısı neden olur bilen varmı??ve ne yapmalıyım..??
cnm çok geçmiş olsun Allah şifa versin...
ohh iyi yapmışsın cnm hem fazlalardan kurtul hem para kazan ne güzel..
cnm biz o aşıyı yaptırdık ateş filan olmadı korkma..
biz kullanmıyoruz cnm,hiç öyle bişey demedi doktor valla..:!!
gözün aydın demek tayin oldun sevindim cnm,bende Dağhanın saçlarını düşünüyorum ama kıyamıyorum
gözün aydın cnm,Allah hayırlısıyla almayı nasip etsin kucağına..sen bunu isteyerekmi yaptın yoksa kazamıydı burcu??eşinle barışmana sevindim..
ohh keyfine bak cnm tatile girdiniz artık ne güzel...
İnşalalh Allah sanada tekrar anne olmayı nasip eder.
aynen cnm Dağhanda öyle söyleneni anlıyor,büyüyorlar yaa gözümüzün önünde süper!!bence üzülme sende onlar için çalışıyorsun,hemde her anlarını görüyorsun suçlama bence kendini..
selam kızlar a.s.
Sormayın öyle bi ağrım varki,sağ göğsüm hem acıyor,hem ağrıyor anlamadım gitti başım desen çatlıcak nerdeyse Dağhanı uyuttum duş aldım,şimdi eltimin annesi bu tarafa taşındı ev yerleştiryorlar bi kek yapıp götürüyüm diyorum,,nasıl yapacaksam?
bu göğüs ağrısı neden olur bilen varmı??ve ne yapmalıyım..??
ewt burcum yaa bi türlü boşaltamadım msj kutusunu tamam canım ekledim bende sağolasın.kağan nasıl oldu burcu? iyimi
aminnn cnm inş. ayakta bir hamilelik olur bu sefer, dr sıkı takip edilmen lazım dediburcucum dualarina aminnnnn canim ne guzel dua etmisssin sende insallah gule oynaya gecirirsin hamileliginiia.s.
selam kızlarrr
dün gezmem vardı biliyorsunuz hanzade il defa beni hiç üzmedi teyzeleri bide cay vakti ev sahibi oturma odasına oyuncak dökmüş cocuklar için oraya götürdü bende ii gitsin durmaz ya dedim ayy cayım bitti tabagımı götürdüm hala kızdan ses yok gittimki cocuklarla oyuncak oynuyor ayyy bit duygulandım kızım kocaman olmus diye yaaa
neyse eve geldik hanzade uyuyordu cantamızı hazırladık kociş geldi dışardan bişiler alıp parka gittik acık hava ii oldu eve geldik 8:30 da hanzade 9da uyudu yavrum bende 10 da uyumusum
rejimdeyim ya ilk defa akşam fazla yedim agır geldi galiba ayyy gözümü acamadım ayıp oldu kocişe dogum gününde yanlız bıraktım adamı sabakta 9 da kalktım düşünün nasıl bir uykudur töbe töbe
sabakta hanzadeye kahvaltı yaptırdım pc actım ama bakmadan temizliğe giriştim süpür sil toz al balkonları yıka derken kızın uykusu geldi uyuttum
mutfakta bulasıklar var
onları yerleştireyim kız kardeşimle alıs veriş mağzasına gitcez hazırlanayım
geçmişe baktım
geçmiş olsun dilekleriniz için sagolun
burcu tekrar gözün aydın canım dikkat et kendine
esen canım hoş geldin bayadır yoksun
birseninde pc sarj omuyormus üzüldüm napcaz biz onsuz:):)
neyse canlar aklıma baska gelmiyor alıntılarda gitti siniz oldum hadi öpt
filizcim kız çocukları babaya çok daha düşkün oluyorlar bizim kızlarda öyle babasıyla oyun oynamayı çok seviyorlar
tuvalet eğitimi için daha erken 2 yaş ve üzerini öneriyor doktorlar tatlım
Ferda cnm ilahi valla ,aynı soruna kaçıncıya aynı cevabı yazıyorum sana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3, kaza oldu, planlanmış bir durum değil, ağrı içinde ihmal etme derim, dr a göstermende fayda var mamografi isteyebilir bence geç kalma...
Cnm bugün yemeye başladı şükürler olsun, memeden direk kesmek yerine şu emzime öğünlerini ufaktan azaltsam iyi olacak süt verdim içmiyor, süte alışsa keske ya... şimdilik en büyük sorunumuz bu, alpişim nasıl, sen daha iyi lmuşsundur umarım
aminnn cnm inş. ayakta bir hamilelik olur bu sefer, dr sıkı takip edilmen lazım dedi
Cnm iyi gezmeler inş kısa zamanda planladığın kiloya inip orda kalırsın
Cnm ben 1 yaşına bastığımda lazımlık kullanıyormuşum vallahi sağlamım, dr ların bu konudaki tavrını çok gereksiz buluyorum bez firmalarıyla anlaşmalarımı var ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?