2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

birsecim cok gecmiş olsun
geldimi üst üte geliyor hersey
sabret dicem ama biliyorum ki bi yerden sonra tıkanıyor
umarım herşey en kısa sürede hallolur,yoluna girer

cok gecmiş olsun canım aman ihmal etme doktora götür sıcaklardan daha beter oluyor hastalıklar

Kızlar bebeğim böcek yedi yaaa ne yapacam ben yaaa ağzından çıkardı inanamadım yaaa doktora götürsemmi acaba bişi olurmu ne yapmam lazım

cnm benim ya çok geçmiş olsun
gelince herşey üst üste gelir zaten birsen
biraz kafanı dinlemeye ihtiyacın var senin ama olmuyor işte
merhaba kızlar işteyim birazdan çıkacağım annemlere gideceğim herkesi öptüm iyi haftasonları diliyorum
kolay gelsin cnm
geçmiş olsun cnm
iyi gezmeler cnm
Kızlar bebeğim böcek yedi yaaa ne yapacam ben yaaa ağzından çıkardı inanamadım yaaa doktora götürsemmi acaba bişi olurmu ne yapmam lazım

kız bişey olmaz telaş yapma,dr.afelan ne gerk var

slm mkızlar bizde dayımlarla bahçeye gidiyoruz dedem bayadır orda göremedim çok özledim
hem temiz hava hemde piknik yapmış oluruz değişiklik olur zeynebe de
akşam girerim yine

özlemciğim çık valla bebek olunca şartlar daha zor ben iki çocukla sadece doktora çıktm bugün eşimdde yok...evdeyim

ceren geçmiş olsun cnm

bende yarın kardeşimin doğumgünü değişik tarifler deniyorum..
mozaik pasta yaptım buzlukta donacakmşş....

şimdi şekilli tuzlu kurabiye yaptm..

un kurabiyesi ve kek yapacağım

annem gelince böğrek yapar....

9400 çıktı hayatım ya 10 kiloydu e son hastalık ve iştah kaybından sonra indi.ekmek veriyorum canım ama yemiyor ya hiçbişey

valla dr verdi bakalım seni kız kaç kilo 10 kilo normal miş dr öyle dedi
çok geçmiş olsun canım.kaynananla muabbetinide Allah bozmasın parada süper olmuş kız
merhaba kızlar işteyim birazdan çıkacağım annemlere gideceğim herkesi öptüm iyi haftasonları diliyorum
öptüm bende
canım ya kıyamam geçmiş olsun

9400 canım ya

caım bişey olmaz ama kötü olmuş yaa

slm mkızlar bizde dayımlarla bahçeye gidiyoruz dedem bayadır orda göremedim çok özledim
akşam girerim yine
güzel güzel eğlen canım

güzeeeeeeeeelllllllll

selam kızlar benim kız uyurken ve eşimde film keyfi yaparken kaptım pc yi nasılsınız

teşekkürler iyiyiz işte yağmurumu uyuttum akşam gezmeye çıkıcaz ama nasıl hazırlanıcam takıldım kaldım buraya hihoyyyt aaaa bugün yağmurla küsüştük çok kötü bişi yaptı böceği yediğine pişman oldu nasıl özür diler gibi boynuma sarılıyor anlatamam

benim kızım 9 500 kg yani baya düşük herşeyi normal ama kilosu düşük senağlama
aynı kilodalar canım boyu kaç cm?hangi vitamini veriyorsun?

yavrum nerden bilsin ki dimi.çok şekerler ya bende şimdi uyandı kızım akşam götürcem gezmeye

aynı kilodalar canım boyu kaç cm?hangi vitamini veriyosun

yavrum nerden bilsin ki dimi.çok şekerler ya bende şimdi uyandı kızım akşam götürcem gezmeye

sanasol diye bi vitamin.... boyuda 77 cm

evde durmuyor yaa evde durursada gece uyumuyor en iyi bi yürütüp gelmek ve ben hala burdayım eşim geliyorum diye aradı :roflol:

hadi iyi tatiller sana güzelim,umarım çok güzel geçer tatilin kazasız belasız dönün!!

Esracım özlettin kendini,çok ara verdin gerçekten,işler çokmu yoğun?Doruk sorunsuz kalıyor demek a.annesinde ne güzel?çok sevindim,çok özlüyosundur dimi ama??
Bizde pazartesi gidicez güzelim,muhtemelen bizimkide zayıf çıkacak ama takmıyorum,benim için sağlıklı olması önemli olan.bizede başka bi doktor toz vermişti zayıf diye ama hiçbiişe yaramadı,yeni doktorumuz gerek görmedi,çok hareketli kilo almaması normal dedi.takma bence!
Çok geçmiş olsun Birsen,umarım hemen atlatır Aliş.Tatilede çıkarsınız inşalalh..
umarım ilerlemez cnm hastalığı,belkide diş geliyodur yine..
ne desem yalan olur cnm,bişey olmaz lheralde!
akşam girerim yine
git git özlemcim değişiklik olur
selam kızlar benim kız uyurken ve eşimde film keyfi yaparken kaptım pc yi nasılsınız
iyi cnm sen nasılsın?
boşver cnm sağlıklı olması önemli olan bence.

Selam herkese canlar,

Dünden beri bakamadım,malum bugün tatil ailecek evdeyiz.Sabahtan komşuya kahvaltıya gittik gelincede dayanamadım yine süpürüp sildim,Dağhanla balkondan dometeciyi gördük,4 kilo dometes aldım,8 şişe konserve yaptım kışın oğluma mis gibi çorbalar yapıyım diye!!ama yine yapıcam az geldi gözüme...sonrada sigara böreği sardım,mutfaktan çıkamadım yani,neyse çay faslından sonra Anıl ütüye yardımcı oldu sağolsun,bugün oğluşun uyumamak için direnem günüydü ama neyseki biraz önce,en sevdiği müzik cd siyle uyuttum.Şimdi baba oğul uyuyorlar,bende yanlarına yatıcam.Erken kalktık uykum var.
Buaralar benimki formunda yine,geçende sabahtan beri aradığım diş fırçamı ekmek dolabının içinde,uzun zamandır görmediğim mutfak maşamı kaloriferle duvarın arasına sıkışmış halde,iç çamaşırı çekmecemde kepçe buldum.Varın siz düşünün evde çok kayıp var çokk,hadi hayırlısı bakalım nerelerden çıkacakalr...opuyorumnanaktan

Hadi ben kaçar,biraz uyuyum uyanıncada biyere gidip bişeyler yiyelim,Dağhan yüzünden geç kaldık zaten...

artık ne buluyorlarsa eğzına atıyorlar korkma canım ağzından çıkarmış kötü birşey olucağını zannetmiyorum geçen güne bizim sokaktaki yenmiş çekirdekleri ağzına atıyordusempatiksalakcinni zorla çıkardım yıktı ortalığı

ay inşallah bundan sonra alır canım ama şimdi çok hareketliler zaten, ikidakika yerlerinde durmuyorlarki bizim kızda hep zayıftı,geçen ay dr kilosuna bakmış ama eşim kaç dediğini hatırlamıyor,yanlarında ben yoktum bilmiyorum belki benim kızada aynı şeyi derdi doğduğundan beri kilosunu çok kafama taktım çok üzüldüm ama artık nedense sorun etmiyorum sağlığı yerinde olsunda varsın zafıy olsun napayım(

Buarada bende eşimi bekliyorum işten gelsin ablama geçicez sabaha karşıda yola çıkacağz tekirdağ erikliye gidiyoruz 3-4 gün kalacağız inşallah çocukla rahat ederiz hepinzi öpüyorum görüşmek üzere iyi akşamlar

İyi Haftasonları Kızlarrrrr,,

Özledım sızı yaa.Yaz gelınce fellık fellık gezmekten pc ye vakıt kalmıyor.Umarım herkes ıyıdır.Bora ıstahsızzzzz ve sanırım hepsınde var bu durum.Dunden ıtıbaren yeme kampına gırdık bakalım pes etmeden az az verıyorum ama ağzını kıtlıyo sıpa.Bıde karnını gösterıyo bana tokmus guya.Aklımdayken sorayım avent bıberon kullanan varsa bana emzık numarasını verebılırmı.4 numara aldım ama cok akıyo ıcemedı.Dr.Browns kullanıyordum ama onunda aparatlarını yıkamaktan fenalık geldı.Gazlık bı olayda kalmadığı ıcın avent kullanmak ıstıyorum.Bırde aventın sulugunu aldım ama sakır sakır akıyo nasıl yapıyosunuz bu ıslerı bı akıl verın bana kızlar.

Bana gelınce delı gıbı yersem sonu bu olur 1 kılo katıldı haneye.Off ya ne zorluklarla vermıstım ben onları.Istemıyorum gıdın basımdan pıs kılocuklar.

Bugunde esım evdeydı market yaptık bu saate kadar onları yerlestırdım.Iyı oldu ramazan gelmeden bı kısmını aldık.Şimdş kahve yapayım kendıme.Kımsede yok kı anacım ben gelınce hep böle oluyor zatııı.

Bırso face yazdık tekrar gecmıs olsun canım.Erkenden bırını atlattınız bulastımı ömere

özlemcim iyi gezmeler canımmm dikkat et kendine..
sağol cnm
evet cnm ya hiç çıkamıycam ebvden o zaman
maşallah neler yapmışssın yakın olsak bende gelirdim valla birsen
yok be güzelim çok da düşük değil kilosu
zeynepde 10 kilo 11 küsürdü hastalanınca 10 a düştü
yavrum kıyamam ya
dağhan olayı aşmış maşallah
daha kimbilir nerelerde neler var ferdakaydirigubbakcemile3

kız 1 kilo ne ki veririsen sen hemen
bizim bibberonumuz avent deil cnm ya
weenin sanırım hemde bir numara
şakır şakır akınca zeynbin boazında takılıyo cnm en iyisi bu bize
bide alıştırma bardağpı aldım ben arada onunla veriyorum gündüz suyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…