birsecim cok gecmiş olsungünaydınlar....dün hiç gelemedim...alişim kabakulak olmuş...
Sabah bi kalktık boğazının şiş tarafndaki gözü balon gibi şişmiş vücudunda döküntüler var ...önce ben şişen boğazı için verilen antibiyotik iğneden sandım alerji yaptı sandım ..doktorumuzu aradım adam o iğne yapmaz yüzde 1 şans var dedi...acaba enfeksiyonmu fazla dedi..görmem gerek dedi...
Kahvaltı bile yapmadım..aldım kaynanamı çocukları çıktım ...kaynanamla ömeri bıraktım anneme annemde bizle geldi..doktor görür görmez kabakulak dedi...ama testlerini yapalım dedi...test sonucları doğrultusunda kabakulak belirtiisi dedi..kabakulak testi 1 hafta sonra çıkacakmş...göze vurmuş ya şaşırdım kaldım
bide çocuk boşu boşuna antibiyotik iğne oldu...sebamet sabunla yıka dedi.hergün..şimdi duş aldıracağım....
Kaynanamda bende kaynım seyhate gidecekmiş..kal orada dedi...daha yanına gitmeden bayacak bu kadar kıç kıça olmak...offfffffffffff
eşim ankaraya gitti açılş varmış..gece gelir h.sonumuzda evde geçecek sonrada ramazan gelecek..o kadar bunaldımki...bayramdan sonra izne çıkacak eşim..ev satılırsa kapadokyaya gideriz dedik..annem çocuklara bakacaktı halamla eşim şimdi yok diyor ..para yok tabi...tmm dedim..
Ama dün bizden ne zamandır garanti kredi kartımızdan güvence bedeli diye bir para kesiyordu...eşime dedimki ara sor ara sor
aramadı en son baktım sırf o para 90 tl kesiliyor
eşime bi kızdım ne bu dedim..neyse aramış siz böyle bir talimat verdiniz demiş...eşimde vermedim demiş...neyse araştırmışlar vermediği çıkmış
kredi kartımıza 508 tl para iade edilmiş....dedim eşime bak tatil parası geldi..
Yok diyor....
Ama bugün anladım eğer biraz başbaşa kalmazsak iyice kopacağım....artık sinirim kaldırmıyor............
şimdi sinirden ölüyorum iki komidin üst üste koyduk üstündede çocukların çiçekleri var devamlı o komidinleri sallıyolar...sallama yok yok kaçkere koca çiçekler düştü...en sonunda büyük çiçek koptu o kadar sinirlendimki...milletin çocuk odasnda yerde duruyor benim ise tepede olmasına rağmen döküp saçıyolar...........
ay kızlar herkese selam a.s.
bende dün işten geldim berkeyi alıp eve geldim uykusu vardı uyuttum 9 a kadar uydu sonra ağlayarak uyandı baktım ateşli gözler filan gitmiş böle baygın bakıyor :çok üzgünüm: sonra yatarken muhallebisini yerken kustu her taraf battı sormayın. bir tane fitil verip yatırdım gece 4 te kalktı kıpır kıpır sallanmak istiyor ama sürekli dönüyordu gittim parol verdim bu sefer uyumuş sallarken..
sabahta kalktık yine ateşli görseniz mırmır herşeye ağlıyor ne oldu anlamdım peditus vardı ondan içirdim şimdi yatıyor bakalım kalktığında yine ateşli olursa dr a gitcem yarında pazar daha kötü olur bu sefer..
inş. düzelir kuzum yaa :Saruboceq:
cnm benim ya çok geçmiş olsungünaydınlar....dün hiç gelemedim...alişim kabakulak olmuş...
Sabah bi kalktık boğazının şiş tarafndaki gözü balon gibi şişmiş vücudunda döküntüler var ...önce ben şişen boğazı için verilen antibiyotik iğneden sandım alerji yaptı sandım ..doktorumuzu aradım adam o iğne yapmaz yüzde 1 şans var dedi...acaba enfeksiyonmu fazla dedi..görmem gerek dedi...
Kahvaltı bile yapmadım..aldım kaynanamı çocukları çıktım ...kaynanamla ömeri bıraktım anneme annemde bizle geldi..doktor görür görmez kabakulak dedi...ama testlerini yapalım dedi...test sonucları doğrultusunda kabakulak belirtiisi dedi..kabakulak testi 1 hafta sonra çıkacakmş...göze vurmuş ya şaşırdım kaldım
bide çocuk boşu boşuna antibiyotik iğne oldu...sebamet sabunla yıka dedi.hergün..şimdi duş aldıracağım....
Kaynanamda bende kaynım seyhate gidecekmiş..kal orada dedi...daha yanına gitmeden bayacak bu kadar kıç kıça olmak...offfffffffffff
eşim ankaraya gitti açılş varmış..gece gelir h.sonumuzda evde geçecek sonrada ramazan gelecek..o kadar bunaldımki...bayramdan sonra izne çıkacak eşim..ev satılırsa kapadokyaya gideriz dedik..annem çocuklara bakacaktı halamla eşim şimdi yok diyor ..para yok tabi...tmm dedim..
Ama dün bizden ne zamandır garanti kredi kartımızdan güvence bedeli diye bir para kesiyordu...eşime dedimki ara sor ara sor
eşime bi kızdım ne bu dedim..neyse aramış siz böyle bir talimat verdiniz demiş...eşimde vermedim demiş...neyse araştırmışlar vermediği çıkmış
kredi kartımıza 508 tl para iade edilmiş....dedim eşime bak tatil parası geldi..
Yok diyor....
Ama bugün anladım eğer biraz başbaşa kalmazsak iyice kopacağım....artık sinirim kaldırmıyor............
şimdi sinirden ölüyorum iki komidin üst üste koyduk üstündede çocukların çiçekleri var devamlı o komidinleri sallıyolar...sallama yok yok kaçkere koca çiçekler düştü...en sonunda büyük çiçek koptu o kadar sinirlendimki...milletin çocuk odasnda yerde duruyor benim ise tepede olmasına rağmen döküp saçıyolar...........
kolay gelsin cnmmerhaba kızlar işteyim birazdan çıkacağım annemlere gideceğim herkesi öptüm iyi haftasonları diliyorum
geçmiş olsun cnmay kızlar herkese selam a.s.
bende dün işten geldim berkeyi alıp eve geldim uykusu vardı uyuttum 9 a kadar uydu sonra ağlayarak uyandı baktım ateşli gözler filan gitmiş böle baygın bakıyor :çok üzgünüm: sonra yatarken muhallebisini yerken kustu her taraf battı sormayın. bir tane fitil verip yatırdım gece 4 te kalktı kıpır kıpır sallanmak istiyor ama sürekli dönüyordu gittim parol verdim bu sefer uyumuş sallarken..
sabahta kalktık yine ateşli görseniz mırmır herşeye ağlıyor ne oldu anlamdım peditus vardı ondan içirdim şimdi yatıyor bakalım kalktığında yine ateşli olursa dr a gitcem yarında pazar daha kötü olur bu sefer..
iyi gezmeler cnmselam kızlarr
ayy sıcaktan resmen mayıstım
bugun annemlerle dışarı cıkıcaz sonrada onlarla baga gecerim 2 gün bari rahat yatayım valla sabaha kadar sıcaktan uyuyamıyorum
şimdi cantamızı hazırldım mutfagıda toplayım kız uyanır o zamana
sıcaktan dogru dürüst bişide yemiyor hanzade aman napim saglıklı olsunda yemiyor diye takmıcam kafaya bundan sonra
aff ben bi gidip sigara yakayım gelirim gene öptm
Kızlar bebeğim böcek yedi yaaa ne yapacam ben yaaa ağzından çıkardı inanamadım yaaa doktora götürsemmi acaba bişi olurmu ne yapmam lazım
canım benim bebiş kac kilo senin ki kaygı ediyorsun
9400 çıktı hayatım ya 10 kiloydu e son hastalık ve iştah kaybından sonra indi.ekmek veriyorum canım ama yemiyor ya hiçbişeykaç kilo ki türkiz merak ettim şimdi,inş kilo alır biraz cnm ya
çorbalarına biraz ekmek içi doğra cnm hem tok tutar hemde kilo aldırır biraz
sabahları bazen zeynebe süt ısıtıyorum şekerli yapıyorum,ekmek doğrayıp veriyorum ne kadar yerse işte öyle veriyorum
valla dr verdi bakalım seni kız kaç kilo 10 kilo normal miş dr öyle dedimerhba benim kızımıda zayıfbuldu ama mama falan vermedi sadece vitamin verdi o kadar mama vermelimi acaba diye düşündürdü şimdi beni bende fena halde kilosuna takmış durumdayım senağlama yemeğide zorla yediriyorum kilosu ne kadar acaba bebeğinizin ?
çok geçmiş olsun canım.kaynananla muabbetinide Allah bozmasın parada süper olmuş kızgünaydınlar....dün hiç gelemedim...alişim kabakulak olmuş...
Yok diyor....
öptüm bendemerhaba kızlar işteyim birazdan çıkacağım annemlere gideceğim herkesi öptüm iyi haftasonları diliyorum
canım ya kıyamam geçmiş olsunay kızlar herkese selam a.s.
9400 canım yahayırdır bacım türkiz kac kilo kii?
hanzade de zayıf ama doktor sadece vitamin ve cinko destegi verdi??
aman alış veriş valla enteresan hakkaten hiç bişi almamıs gibi oluyorsun
kızz söylemesi ayıp kısırı cok güzel yaparım gel bir legen yapayım da yiyelim olurmuuu:lepi:
aman bırak Allah b,lsin bu devranda böle sürmez bizleri üzdükce onlarada zaman gelecek elbet
canım benim bebiş kac kilo senin ki kaygı ediyorsun
caım bişey olmaz ama kötü olmuş yaaKızlar bebeğim böcek yedi yaaa ne yapacam ben yaaa ağzından çıkardı inanamadım yaaa doktora götürsemmi acaba bişi olurmu ne yapmam lazım
güzel güzel eğlen canımslm mkızlar bizde dayımlarla bahçeye gidiyoruz dedem bayadır orda göremedim çok özledim
hem temiz hava hemde piknik yapmış oluruz değişiklik olur zeynebe de
akşam girerim yine
güzeeeeeeeeelllllllllözlemciğim çık valla bebek olunca şartlar daha zor ben iki çocukla sadece doktora çıktm bugün eşimdde yok...evdeyim
ceren geçmiş olsun cnm
bende yarın kardeşimin doğumgünü değişik tarifler deniyorum..
mozaik pasta yaptım buzlukta donacakmşş....
şimdi şekilli tuzlu kurabiye yaptm..
un kurabiyesi ve kek yapacağım
annem gelince böğrek yapar....
selam kızlar benim kız uyurken ve eşimde film keyfi yaparken kaptım pc yi nasılsınız
aynı kilodalar canım boyu kaç cm?hangi vitamini veriyorsun?benim kızım 9 500 kg yani baya düşük herşeyi normal ama kilosu düşük senağlama
yavrum nerden bilsin ki dimi.çok şekerler ya bende şimdi uyandı kızım akşam götürcem gezmeyeteşekkürler iyiyiz işte yağmurumu uyuttum akşam gezmeye çıkıcaz ama nasıl hazırlanıcam takıldım kaldım buraya hihoyyyt aaaa bugün yağmurla küsüştük çok kötü bişi yaptı böceği yediğine pişman oldu nasıl özür diler gibi boynuma sarılıyor anlatamam
aynı kilodalar canım boyu kaç cm?hangi vitamini veriyosun
yavrum nerden bilsin ki dimi.çok şekerler ya bende şimdi uyandı kızım akşam götürcem gezmeye
hadi iyi tatiller sana güzelim,umarım çok güzel geçer tatilin kazasız belasız dönün!!maşallahh ceylınee oo opmeye doyamaz ınsan onuuu maşallahh ama dıkkat et annesı fazla kıloda ıyı degıl abur cubur vermemeye calıs bencee
sevgılı bacılarrr
ben ufaktan toparlanayım opuyorum hepınızı bızı özleyın olurmuubayanssulusmilebayanssulusmile
Esracım özlettin kendini,çok ara verdin gerçekten,işler çokmu yoğun?Doruk sorunsuz kalıyor demek a.annesinde ne güzel?çok sevindim,çok özlüyosundur dimi ama??herkese selam çok nadir girebiliyorum ondada ancak yazılanları okuyabiliyorum ama face sağolsun herkesi takip ediyprum ordan...
ceylinim erdek in neresindesiniz benim oğlanda 3 haftadır orda annanesiyle kalıyor bende hafta ortasında ve haftasonları geliyorum... yarın gelcem tekrar görüşelim müsait olursan...
Bizde pazartesi gidicez güzelim,muhtemelen bizimkide zayıf çıkacak ama takmıyorum,benim için sağlıklı olması önemli olan.bizede başka bi doktor toz vermişti zayıf diye ama hiçbiişe yaramadı,yeni doktorumuz gerek görmedi,çok hareketli kilo almaması normal dedi.takma bence!bugün dr gittik Türkizi dr zayıf buldu kilo aldırıcı mama verdi bide vitamin onları kullancaz vanilya ve çikolatalı vardı beğendi bakalım içti kilo alıca bırakıcaz
Esen tatile gitmiş iyi eğlenceler
Dırım senin kaynana yanında kalcaksın ya mutlu bence herşeyi yaptır bence istediğin
Beyazcım inşalah Mehmette bereketiyle gelir herşey düzelir
Çok geçmiş olsun Birsen,umarım hemen atlatır Aliş.Tatilede çıkarsınız inşalalh..günaydınlar....dün hiç gelemedim...alişim kabakulak olmuş...
Yok diyor....
umarım ilerlemez cnm hastalığı,belkide diş geliyodur yine..ay kızlar herkese selam a.s.
ne desem yalan olur cnm,bişey olmaz lheralde!Kızlar bebeğim böcek yedi yaaa ne yapacam ben yaaa ağzından çıkardı inanamadım yaaa doktora götürsemmi acaba bişi olurmu ne yapmam lazım
git git özlemcim değişiklik olurslm mkızlar bizde dayımlarla bahçeye gidiyoruz dedem bayadır orda göremedim çok özledim
hem temiz hava hemde piknik yapmış oluruz değişiklik olur zeynebe de
akşam girerim yine
iyi cnm sen nasılsın?selam kızlar benim kız uyurken ve eşimde film keyfi yaparken kaptım pc yi nasılsınız
boşver cnm sağlıklı olması önemli olan bence.benim kızım 9 500 kg yani baya düşük herşeyi normal ama kilosu düşük senağlama
Kızlar bebeğim böcek yedi yaaa ne yapacam ben yaaa ağzından çıkardı inanamadım yaaa doktora götürsemmi acaba bişi olurmu ne yapmam lazım
bugün dr gittik Türkizi dr zayıf buldu kilo aldırıcı mama verdi bide vitamin onları kullancaz vanilya ve çikolatalı vardı beğendi bakalım içti kilo alıca bırakıcaz
Esen tatile gitmiş iyi eğlenceler
Dırım senin kaynana yanında kalcaksın ya mutlu bence herşeyi yaptır bence istediğin
Beyazcım inşalah Mehmette bereketiyle gelir herşey düzelir
sağol cnmözlemcim iyi gezmeler canımmm dikkat et kendine..
evet cnm ya hiç çıkamıycam ebvden o zamanözlemciğim çık valla bebek olunca şartlar daha zor ben iki çocukla sadece doktora çıktm bugün eşimdde yok...evdeyim
ceren geçmiş olsun cnm
bende yarın kardeşimin doğumgünü değişik tarifler deniyorum..
mozaik pasta yaptım buzlukta donacakmşş....
şimdi şekilli tuzlu kurabiye yaptm..
un kurabiyesi ve kek yapacağım
annem gelince böğrek yapar....
yok be güzelim çok da düşük değil kilosubenim kızım 9 500 kg yani baya düşük herşeyi normal ama kilosu düşük senağlama
yavrum kıyamam yateşekkürler iyiyiz işte yağmurumu uyuttum akşam gezmeye çıkıcaz ama nasıl hazırlanıcam takıldım kaldım buraya hihoyyyt aaaa bugün yağmurla küsüştük çok kötü bişi yaptı böceği yediğine pişman oldu nasıl özür diler gibi boynuma sarılıyor anlatamam
dağhan olayı aşmış maşallahSelam herkese canlar,
Dünden beri bakamadım,malum bugün tatil ailecek evdeyiz.Sabahtan komşuya kahvaltıya gittik gelincede dayanamadım yine süpürüp sildim,Dağhanla balkondan dometeciyi gördük,4 kilo dometes aldım,8 şişe konserve yaptım kışın oğluma mis gibi çorbalar yapıyım diye!!ama yine yapıcam az geldi gözüme...sonrada sigara böreği sardım,mutfaktan çıkamadım yani,neyse çay faslından sonra Anıl ütüye yardımcı oldu sağolsun,bugün oğluşun uyumamak için direnem günüydü ama neyseki biraz önce,en sevdiği müzik cd siyle uyuttum.Şimdi baba oğul uyuyorlar,bende yanlarına yatıcam.Erken kalktık uykum var.
Buaralar benimki formunda yine,geçende sabahtan beri aradığım diş fırçamı ekmek dolabının içinde,uzun zamandır görmediğim mutfak maşamı kaloriferle duvarın arasına sıkışmış halde,iç çamaşırı çekmecemde kepçe buldum.Varın siz düşünün evde çok kayıp var çokk,hadi hayırlısı bakalım nerelerden çıkacakalr...opuyorumnanaktan
Hadi ben kaçar,biraz uyuyum uyanıncada biyere gidip bişeyler yiyelim,Dağhan yüzünden geç kaldık zaten...
İyi Haftasonları Kızlarrrrr,,
Özledım sızı yaa.Yaz gelınce fellık fellık gezmekten pc ye vakıt kalmıyor.Umarım herkes ıyıdır.Bora ıstahsızzzzz ve sanırım hepsınde var bu durum.Dunden ıtıbaren yeme kampına gırdık bakalım pes etmeden az az verıyorum ama ağzını kıtlıyo sıpa.Bıde karnını gösterıyo bana tokmus guya.Aklımdayken sorayım avent bıberon kullanan varsa bana emzık numarasını verebılırmı.4 numara aldım ama cok akıyo ıcemedı.Dr.Browns kullanıyordum ama onunda aparatlarını yıkamaktan fenalık geldı.Gazlık bı olayda kalmadığı ıcın avent kullanmak ıstıyorum.Bırde aventın sulugunu aldım ama sakır sakır akıyo nasıl yapıyosunuz bu ıslerı bı akıl verın bana kızlar.
Bana gelınce delı gıbı yersem sonu bu olur 1 kılo katıldı haneye.Off ya ne zorluklarla vermıstım ben onları.Istemıyorum gıdın basımdan pıs kılocuklar.
Bugunde esım evdeydı market yaptık bu saate kadar onları yerlestırdım.Iyı oldu ramazan gelmeden bı kısmını aldık.Şimdş kahve yapayım kendıme.Kımsede yok kı anacım ben gelınce hep böle oluyor zatııı.
Bırso face yazdık tekrar gecmıs olsun canım.Erkenden bırını atlattınız bulastımı ömere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?