2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Saol Özlemcım verıcem ama ıstah fecı acık.Ramazanda gıder belkı bakalım.Bıberon ıcınde saol canım.Bı tutturamadım ayarı gıttı.

[ı]gülhancığm ömre geçmedi cnm daha bi numara yok

kızlar benim alişimde iştahsız malesef

ömr iyi onun 4 azı dişi olduğundan armutları poğçaları löp löp yiyor
aliş tavsan gibi önlerle yemeğe çalışrken tükürüyor yoruluyor

gülhan bende suluk aldım ama benimkiler birbirini ıslatıyor ben hala biberon yada bardakla veriyorum biberonda bebedor kullanıyo rum 6ay üzeri biberon ucu ile süt mama kullanyoruz.........

Bende diyet yapamıyorum bu ara adetim daha yeni bitiyor tatlı yedim bu hafta şeke r kilo yapar p.tesi sfır ekmekli diyete geçeceğim bakalım........[/ı]

Saol Bırsom.Valla bende suluğu denedım bugun ama butun hepsını halıya bosalttı.En ıyısı bıraz daha bıberonla vermek heralde.Valla canım Alıs yemıyormus ama Borada 12 tam dıs var yınede elıne verdığım hıcbırseyı yemıyor.Alısamadı gıttı.Islak seylere hıc dokunmuyor zaten.Verdığım ekmeklerde kullanmadığımız odanın cekmecelerınden cıktı.Bende yedı dıyordum ama sıpa tıkmıs hepsını oraya.Bocek sarıcak evı haberım yok.

valla güzel bir günün ardından tam bir sinir harbindeyim
millet hep kendini düşünüyo deli oldum akşam akşam deliiiiiiii
ya bende var bi sorun ya da herkes benden akıllıı

YOKK zaten suluk belaa biberonla bile parke üstü göl oluyor benim
ben artk baş edemiyorum sinirlerim bitap..yerse yerler yemezlerse yemezler hastalıkta 300 gr kaybetmiş...aliş...bizimkilerde çiğner yere atarlar yemek istemiyolarsa...

valla güzel bir günün ardından tam bir sinir harbindeyim
millet hep kendini düşünüyo deli oldum akşam akşam deliiiiiiii
ya bende var bi sorun ya da herkes benden akıllıı

ne oliiiiiiiiiiiii

Noldu bee canım kım kızdırdı senı bu kadar.....

herkes akıl veriyo cnm ya bıktım artık,yok öye olurmuş yok böyle olurmüş,görümcemin 10 yaşında bir kızı var,bana akıl veriyo 2 çocukla şöyle şöyle olurmuş,semn 2 tane büyüttün sanki de Allahım ya
millete bişey anlatıyorum tabi olur o kadar geçer faln diyolar,sankşi ben olmaz diye anlatıyorum ne konuşacağımı bile şaşırıyorum artık
zeynep hasta dedik daha çokk hasta olacaklarmış,ben bilmiyorum ya salağım ,onların çocukları hasta olunca biz öyle demiyoz oyuncağımızı,falan alıp ghidiyoz çok akllıyız ya
bu gecede eve geldik halamlar da burdaymış zeynep uyandı anne diye ağlıyo
aldım kucağıma halam gelmiş sevmek istiyo saat 10.30 olmuş geçiyo bile
anlamazmış ben sanırmış onu aldı elimden pat diye
zeynebi bir sallayışı vardı lkucağında uçuyo sandım yavrumu
anne diye ağlıyo çocuk neyse aldım elinden
anlamamış bile ona gittiğini onu ben sanmış öyle diyo,aldım eve çıkarıcam zeynebi kıım ablan nerde oynadınız mı bugün uykusunu dağıtıyo ya sinir oldummm
hadi hamile falan olmöasam bişey demiycem yaw son günlerim bile olabilir ha doğurdum ha doğurucam millet yardımcı olacağıuna köstek oluyo daha çok
bir süre çevremde hiççç kimseyi görmek istemiyorum aslında ama mümkün değil işte
1 saat zeyneple uğraştım tekrar uyutabilmek için ağlamasını durdurmak için bana reva mı bu yaaaaaa
doldum dldum taştım bu gece
eşimle konuştuk aramadın nerdesiniz diyo böyle böyle dedim
dedem de hastaya onu sordu anlattım hep ben kpnuşuyormuşum onu dinlemiyorömuşum muş muş muş ilaçların etkisiymiş dedemde olanlar falan bi de o deli etti beni
konuş konuş diyo
ya ben mi çok agresifim herkes hamile de ben mi değilim bi yerde yanlışlık var ama çözemedim çözemiyorummm
bişey olsa bile ya bu hami,le deyip alttamn alan yok altta kalan ben hep
altta kalanuın canı çıksın hesabı var ya ondan
belim kopuyo bu gece,kasıklarımda değilde yanlarımda çok ağrım var hep sinirden
her seferinde takmıycam bu son onlar rüzülsün diyorum yokkk olan bana oluyo heppp

ahhh be özlemim ahhh ne desemki sana
millet bi acayip cnm sen değil...çevremize taze anne yok o yüzden böyle hep kendi eskilerini anlatırlar .....ama onlarn zamanı ile bizimki bir değil çocuklar bile değil
sıkma canını...kocana zaten bişey demiyorum sen ona bir gömlek büyüksün cnm
ama kocannnnnn ...........kızma sakın sana haksızlık etmesine sinir oluyorumalsanaalsanasmile

cnm valla bazen düşünüyorum bende mi bi gariplik var diye
herşeyi sorun mu ediyorum acaba
çocuklar konusunda çok hassasım niye kimse ben idare etmiyo be güzelim
ben herkesi idare ediyorum bu halimle
boşver özlem sende kalsın diyorum
ama salaklık ediyorum galiba
kırılan parçalar var yolda düzgün yürüyemiyorum bi şekilde düzeltmem lazım ama nasıl bilmiyorumm kafam karışık
eşimin yardımıyla sağolsun yüksek lisansımı da yaptım çevremdekilerin yapamadıklarını yaptım bana göre
büyük burunlu hiç değilim
ama bana okuma yazma bilmeyen biri muamelesi yapıyorlar sinir oluyorum herkeste bir küçük görme var
daha ne yapayın-m bilemmedim ki
doldum doldum taşıyorum birsen iyiki burası var
ne olurdu halim bilmiyorum
herşeyi de annemle paylaşamıyorum üzülüyo kadın içime dert oluyo sonra

neyse ben yatayım da uyumaya çalışıayım biraz yoksa düşündükçe ağrılarım artıyo
iyi gecelerr

neyse ben yatayım da uyumaya çalışıayım biraz yoksa düşündükçe ağrılarım artıyo
iyi gecelerr
CAIM YA BU DÖNEMDE ALTTAN ALMALRI GEREKİRKEN ÜSTÜNE GELMİŞLER İNSANLAR BİRAZ BENCİL DİYORUM BEN SIKMA CANINI DİYCEM AMA ÇOK SIKILMIŞSI SAKİNLEŞ BİRAZ İNŞALLAH YARIN SENİN İÇİN DAHA GÜZEL BİR GÜN OLACAK
iNCİHANIM DÜNÜRÜM NASILSIN?GÖRÜŞEMİYORUZ ARTIK ÖZLEDİM VALLA GEZ BAKALIM SEN DÜNÜRÜNDE EVDE PİNEKLESİN
sEMRACIM SAĞOL CANIM SORMA BU İŞTAH İŞİNİ TAKMASAMDA BENDE Bİ KOCA VAR HER DAKKA VIR VIR BAKAMADINIZDA FALAN....
bİRSENCİM İNŞALLAH ÇABUK ATLATIRSINIZ BUNLARIDA CANIM YA HEP ARKA ARKAYA GELDİ SENİN İKİ TANE OLUNCADA SANIRIM BİRAZ DAHA ZOR ALLAH SABIR VERSİN CANIM

canım benim sağolasın ,nş bugün dediğin gibi daha güzel olur,
eşin de benimki gibi kendi bişey yapmaz yaptığım herşeye mana bulur

ferdacım biz iyiyiz siz nasılsınız Türkizdede var ama Dağhan Tsaklamada beim kız durmuyor öpüyorum canım
iyi işte güzelim Dağhan paşayla uğraşıyoruzz...
halamı yemiyor bora paşam anası gibi rejimde heralde :))senden etkileniyo çocuk Gülhan yapma artık,gerçi bir kilo geri gelmiş ama senin bünyede farkedilmiyodur o eminim ben...biberon konusunda bişey diyemicem ama suluk konusunda damla akıtmayanlar var ben onlardan kullanıyorum.
Ayy burda olsaydın buluşurduk,anılla şimdi konuştuk valla,,
kimbilir cnm korkuyorum valla neyle karşılaşıcam diye,,

Sende sıkma artık canını herşeye ne olur can taşıyosun fırsat verme kimseye..
12 diş!! Vay be boranın artık pirzola bile yemesi lazım,tembel oğlum benim gelde ben öğretiyim sana oğlum,annen korkudan veremedi bişey sana...zemuszemus

Selamm herkese,

Pazar günü keyif günüdür oğluş uyurken kocamla sörf yapıyoz,nerde eski pazarlar,karşılıklı sohbet eder kahve içerdik..kaydirigubbakcemile3

canım benim sağolasın ,nş bugün dediğin gibi daha güzel olur,
eşin de benimki gibi kendi bişey yapmaz yaptığım herşeye mana bulur
inşallah canım ...
eşlerde bazen bizi kasıyor anlayış gerek ama onlarda öyle artık diyorum

Kolay gelsin canım bende babasıyla gönderdim şimdi çöp atıp gelecekler yoksa habire jkapıya gidiyoruz elimi tutup bu biraz onu oyalar
Selamm herkese,

Pazar günü keyif günüdür oğluş uyurken kocamla sörf yapıyoz,nerde eski pazarlar,karşılıklı sohbet eder kahve içerdik..kaydirigubbakcemile3

selam canım bu çocuklar eşlerimizle aramıza girdi valla olsun diyorum ama
selam herkese 2 gündür dişim ağrıyordu sabah artık hat safhada üstüne dahi dokunamıyorum yarın randevu aldım sabaha arkadaşlarım gelecek işten öğlen onlara hazırlık yapmam lazım bakalım ne yapsamki
şimdi browni kek poğça patates salatası cevizli kurabiye diyorum kekle kurabiyeyi akşama yapıcam poğçayıda dişçiden gelince yaparım diyorum

Merhaba kızlar,
forumda kimsecikler yok,Bugün pazar kimseler evde yok.Eşim işe gitti bende sabah kahvaltısını verdim Duru'ya onu uyuttum.Biraz bakayım dedim size.Hava berbat oturduğu yerde terliyo valla insan.Birazdan kalkıp ütü yapçam etrafı toplucam.
ben de suluk almak istiyorum ama bakalım.Alışsınlar artık.

slm kızlar ben geldim bugün sabahtan annemler geldi.....kahvaltı faslı ancak 12 buldu sonra annemlerin oradan bir komsumuz eşi ile geldi doğum günü için

sonra kk dan istanbula gelen arkadaşımda geldi....hepberaber kardeşimin doğumgünün kutladık...şimdi herkse gitti bende çocuklara çorba yaptım bulaşıkları attım
sabahta annemle temizlik yaptım ....bizdennnnnn böleee

selam canlar,,,,,,,

kızlar allahaısmarladık diyemedim gittik, ee geldik yine ben geldim diyemedim,, sular kesik netten bakarken size selam vermeden gecmeyeyim dedim..
yaramazlık yok inş.
biz gitmeden evi ilaclattık ve accayip pis kokuyor günlerdir evde kalmıyoruz annmedeyiz bende gündüzleri defneyi ananeme bırakıp evi temizliyorum, bugece defne annemde kalacak yrn erkenden kadın gelecek temizlik icin git gel yapmayalım dedik onu b ıraktım geldim ama sular yok..

bu arada yazlıga gitmeden defneyi dr götürdüm öksürük şurubu,ventolin ve antibiyotik verdi 10gün icicez dün,bugun öksürügü daha iyi.. kuzum benim şimdiden cok özledim
yurtdışındanda dayımlar geldi bu aralar cok giremezsem kızmayın emi???
herkesi cok öpüyorum bye a.s.

haklısın çok sıcak bu sene bu havayı ben çözemedim.

kardeşinin d.günü kutlu olsun canım
bende bu kız nerde diyordum.Tamam bizi ihmal edeceksin anladık.
Eşim Türkizle markete gitti bişeyler alacak film seyredecez şimdi kız izin verdiği kadarıyla dişim hala ağrıyor sabah 9 da randevum var çekerler sanırım ihmalin sonu bu olur doğumdan beri gitcem dişçiye dişi kaybettik akılımız ağrı çıldırınca geldi

Selamm herkese,

evet cnm ya öyle oluyor genelde,herkes ayrı takılıyo artık
cnm geçmiş olsun
menü süper
kolay gelsin sana
evet ya çok sıcakkk
suluk mu ben cesaret edemiyorum daha bardağa alıştırmya çalışıyorum bakalım
gördüm resimlerinizi süpersiniz valla birsen
doğum günü kutlu olsun kardeşinin birsen

cnm kolay gelsin sana
ayrı kalmak zordur ya kıyamıyorum zeyneb annemde kalsın biraz bizde diyo yok dedim
defneye de geçmiş olusn inş hemen toparlar kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…