2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ohh iyi yapmışsın ne güzel,tatil iyi gelmiştir ama Defneyi bırakabilmene şaşırdım kız nurten,duruyomu sensiz?gece uyanmazmı hiç?Dağhan uyansa beni görmeden imkan yok geri uyumaz!!1Valla aferin defneye!!

Neyse hadi özletme fazla kendini...
nice mutlu yıllara...

geçmiş olsun cnm diş ağrısı zordur,benimde geçen sakız çiğnerken dolgum düştü ama gitmedim bende dur bakalım ne zaman gidicem!

İyi geceler a.s.

Pazar olunca fazla uğrayan olmamış tabi,,

Bizde öğleden sonra çıktık biraz sahile doğru,yemeğimizi yedik ordanda,biyerde oturup nargile keyfi yaptık kocişle,bizimki salıncaklarda uyudu,bizde rahat rahat oturduk,uyanıncada markete uğrayıp geldik evimize.kocama meyveli jöle yaptım,bayılarak yedi.

Şimdi bizim evin erkekleri uyuyor bende öyle tv filan bakıyorum.Ama uykum geldi yavaştan, benden başka kimsede yok bende kaçıyım artık.

Öpüyorum hepinizi...İyi geceler...

neyse ben yatayım da uyumaya çalışıayım biraz yoksa düşündükçe ağrılarım artıyo
iyi gecelerr

çok üzüldüm ama hiç birşey senden önemli değil bunu düşün boşver herkeze çocuk bakmak hamile olmak o kadar kolay geliyorki hayat insana çok farklı yerlerden hikayeler yazıyor ve bu zor rollerin altında kalanlar eziliyor eminim herkez yaşamıştır bir kısım sen kendine, bebeğine ve gelecek olan bebeğine çok dikkat et ağrılarım artıyor deyince içim çok tuhaf oldu çünkü bende az şeyler yaşamadım canım benim yaa ama herşey sonunda yoluna girer unutma

Günaydın Herkese kızlar,

Hala kimse uğramamış hayırdır inşallah!!Yada ben bu ara iş miş yapmadığımdan çok uğrar oldum??:)) Gerçi çoğumuz tatilde,neyse bugün çoğalırız umarım.

şu aşı işine takıldı kafam araştırdım meğer su çiçeğini devlet karşılamıyormuş ondan sağlık ocağının aşı takviminde yok,ben yeni uyandım.ama bizim doktorumuzda tatildeymiş gelene kadar bekleriz heralde 15 güne kadar gelir.15.ayı a5 gün sonra doluyor çünkü Dağhanın!

Neyse benimki uyuyor,bende iş yapmak istemiyorum evde halı yokya acayip kirleniyor başedemiyorum.yarın birgün gelir herlade o zamn güzelce temizler otururum.şimdi keyif zamanı!!!

Kızlar selam a.s.

Salı gününden beri kayınvalidemdeyim biliyosunuz. Ayağım ilk 2 gün çok kötüydü. Hiç üzerine basamadım. Sonraki günler daha iyi oldu. Bugün kontrolüm var. Dikişlerimin durumuna bakılacak. Yarım saat sonra gideceğim. Eve dün akşam geldik. Çamaşır falan yıkadım. Annem astı az önce. Yarında temizlik yaparım artık ayağımın durumuna göre.

Geçmiş uzamış gitmiş. Fırsat bulursam bakarım. Üstümü giyineyim Defdoş uyurken. Doktor dönüşü görüşürüz kızlar öptüm sizi a.s.

tünaydın kimseler yokk ......pınarcığım kuşum çok geçmiş olsun tatlım...bizde kalktık kahvaltı yaptık...
çocukları uyutacağım sonra kocama un kurabiyesi yapacağım...poğça yapacağım...kek yapacağım adam diyo herkese yapıyon bana yapmıyon......yemek vs. yapacam öle geçer giderr

nurtenn ohh gezdin geldin defdefe çok geçmiş olsun cnm.....

ferda sende güzel bi h.sonu geçirmişsin cnm...ohh

hoşgeldin cnm tekrar

inşallah iyidir ayağın,hadi iyileş işlerini bitirde bu hafta içi bigün geliyim sana,hatta yardıma ihtiyacın varsa da yardımcı olabilirim,emrivaki gibi yapmıyım yani,yalnış anlaşılmasın.Hem özledik hem bi geçmiş olsun demek istiyorum,kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman rahatsız ederim ok a.s.

aslında ben davet edicem ama halılarım hala gelmedi :kedi:

oh oh kolay gelsin..maşallahın var yine,,

nurtenn ohh gezdin geldin defdefe çok geçmiş olsun cnm.....

ferda sende güzel bi h.sonu geçirmişsin cnm...ohh
sağol cnm a.s.

ohh domateslerini güle güle ye inşallah
aman hanzadede daghan gibi koydugum şeyleri bi yerinde bulamıyorum oy oy oyyy

aman kuzum kilo dediğin nedirki hemen verilir taze kilo hemde 1 taneymiş verirsin sen azimli arkadasım
haa burada ben avent kullanıyorum valla num. bilmem zaten hanzade parmagını deliğe gecirip büyütmüş sıpa
suluk olarakta tuppervere kullanıyorum evet sarıl sarıl akıyor yarısını içiyor hanzade yarısını halıya boca ediyor aman napimm

valla güzel bir günün ardından tam bir sinir harbindeyim
millet hep kendini düşünüyo deli oldum akşam akşam deliiiiiiii
ya bende var bi sorun ya da herkes benden akıllıı

ahh kuzum kıyamam hamile hamile üzüyorlar seni
canım sende bi gariplik yok onlar bizim yetiştirme tarzımıza alısamadılar bence kafalar eski
hepimiz yasadıklarına benzer seyler yasadık
ilk bas kafaya takıyodum şimdi umrumda degil boşver sende
hamilesin hormonlarda seni sıkıstırıyor daha beter sinirleniyosun sakin ol mehmetimi üzme annesi
gözün aydın canım dayınlar gelmiş
defnemede tekrar tekrar gecmiş olsun veee olay gelsinn
evet canım asıyı devlet ödemiyor sen eczaneden alıp saglık ocagına vurdur 65 tlmi neymiş zaten bende daha vurdurmadım ramazan gelmeden halletcem ama inşallah

tekrar gecmiş olsun canım en kısa zamanda saglıgına kavusursun inşallah

birsencim oh oh ohhh ellerine saglık valla canımızı istettin ayolll

selam hatunlar bende cumartes baga gittim yeni geldim iiydi bag küfül küfül yattık
hanzade uyuyorken size bakim dedim
gideyim yemek koyayım şimdiden yapayım sıcaktan yapmak istemiyorum sonra hadi öpt.

AYYY yazdım yazdım çocuıklar sildi....kayınvalidem gitti...evime bir bakem dedi..fatura gelmişmi dedi..yine gelirim belki dedi...tmm dedim gitmeden çocukları uyuttuk markete gittim geldim ben...sonra hazıer çocıuklar uyurken oturma odasını topladım çocukların tişörtleri ve eşimin bir gömlek pantolonu vardı..onları hemen koltuğun üzerinde ütüledim tam yerleştiriyorum ömer kalktı onun sesine alişde kalktı...şimdi meyve vereceğim sonra mutfağa toplayıp kocamın isteklerini yapacağım...
bezelye pişireyim diyorum bide bulgur pilavı yanına....yada şehriye çorbasımı yapsam pilav yerine karar veremedim......çamaşırım var yıkanacak hiç bitmiyor sıcaktan don atelet çarşaf havlu devamlı yıkanıyor hee bide alişle ömerin badileri....
evimi dün annem temizledi bende yarın bi süpürürüm bütün halıları kaldırdım valla kilimle oturuyoruz...

şincik ben kaçarrrrrrrrrr öpüldünüzzzzzzzzz

kayınvaliden gitmiş gözün aydın azck gelmesinde sende kocişinle kafa dinle
aman birsen evde işmi bitiyor yaz günü hele çamasır maşallah günlük 2 makina
hadi canım sana kolay gelsin bende hanzadenin karnını doyurayım

sağol cnm bencede gelmesinn bayramdan sonra zaten gideceğiz yanına

evet çamaşır bitmiyorr

bende çocukları besledim keki attım fırına...
kurabiyeyi yapacam....

kızlar yaa aliş bezini açmış bana gelmiş pipisini tutarak bibi bibi diyor yaaaaaaaaa

aman yerim ben alişi bilmişim benim demen bipi bipi diyor haa aman o agzını yerim ben onun
ayy cok hoşuma gitti beee

kızlar yaa bu çocuk ne zaman acıkıp yemek yiyecek acaba ya artık iyice canım sıkılmaya başladı sabah kahvaltı yok öğlen yemiyor akşama doğru bir tabak çorba akşamda çok az yiyor gece süt muz şeftali üzüm yiyip yatıyor hergün aynı yaa yetmezki bu kadar akşama kadar aç bekliyor off yaaa

yaa canım sıcaklardanda yemiyor cocuklar ama hiç içine sinmiyorsa doktora götür iştah acıcı surup versin ben iştahsızlık nedeniyle veriyorum kıza surup her öğün normail yiyor öğün arasıda yiyor ama kilolu degil cok fazla haraketli uykusunda bile kımıl kımıl dotor kilo almaz ama hiç olmazsa vitamin destegi olsun dedi

oyyy ben geldim kimse yok valla kızlar cevizli fındıklı kekim un kurabiyem ve mayalı poğçam tamam
kocam afiyetle yesin hepsini sardım sarmaladım kenara koydum

aksam için bezelye pişirdim ,bide çocuklara kıymalı şehriye çorbası ..çocuklar uyudu
bende mutfağı topladım tüm camları kapattım çocuklar uyusun diye

karşı tarafa inşaat yapılıyor tak tukk ses çocuklar kalkıyor.........

şimdi eşimle konuştum bugün maaş aldı ...patronuna sinir oldum yaa acayip morelim bozuldu

aliş hasta olunca içerden 500 tl para çekti...onun 300 kestirmiş..eşime ne dese beğenirsiniz
sen bide ev alacaksın he demiş.....geri zekalı adam yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…