ohh iyi yapmışsın ne güzel,tatil iyi gelmiştir ama Defneyi bırakabilmene şaşırdım kız nurten,duruyomu sensiz?gece uyanmazmı hiç?Dağhan uyansa beni görmeden imkan yok geri uyumaz!!1Valla aferin defneye!!selam canlar,,,,,,,
kızlar allahaısmarladık diyemedim gittik, ee geldik yine ben geldim diyemedim,, sular kesik netten bakarken size selam vermeden gecmeyeyim dedim..
yaramazlık yok inş.
biz gitmeden evi ilaclattık ve accayip pis kokuyor günlerdir evde kalmıyoruz annmedeyiz bende gündüzleri defneyi ananeme bırakıp evi temizliyorum, bugece defne annemde kalacak yrn erkenden kadın gelecek temizlik icin git gel yapmayalım dedik onu b ıraktım geldim ama sular yok..
bu arada yazlıga gitmeden defneyi dr götürdüm öksürük şurubu,ventolin ve antibiyotik verdi 10gün icicez dün,bugun öksürügü daha iyi.. kuzum benim şimdiden cok özledim
yurtdışındanda dayımlar geldi bu aralar cok giremezsem kızmayın emi???
herkesi cok öpüyorum bye a.s.
nice mutlu yıllara...slm kızlar ben geldim bugün sabahtan annemler geldi.....kahvaltı faslı ancak 12 buldu sonra annemlerin oradan bir komsumuz eşi ile geldi doğum günü için
sonra kk dan istanbula gelen arkadaşımda geldi....hepberaber kardeşimin doğumgünün kutladık...şimdi herkse gitti bende çocuklara çorba yaptım bulaşıkları attım
sabahta annemle temizlik yaptım ....bizdennnnnn böleee
inşallah canım ...
eşlerde bazen bizi kasıyor anlayış gerek ama onlarda öyle artık diyorum
Kolay gelsin canım bende babasıyla gönderdim şimdi çöp atıp gelecekler yoksa habire jkapıya gidiyoruz elimi tutup bu biraz onu oyalar
selam canım bu çocuklar eşlerimizle aramıza girdi valla olsun diyorum ama
selam herkese 2 gündür dişim ağrıyordu sabah artık hat safhada üstüne dahi dokunamıyorum yarın randevu aldım sabaha arkadaşlarım gelecek işten öğlen onlara hazırlık yapmam lazım bakalım ne yapsamki
şimdi browni kek poğça patates salatası cevizli kurabiye diyorum kekle kurabiyeyi akşama yapıcam poğçayıda dişçiden gelince yaparım diyorum
neyse ben yatayım da uyumaya çalışıayım biraz yoksa düşündükçe ağrılarım artıyo
iyi gecelerr
hoşgeldin cnm tekrarKızlar selam a.s.
Salı gününden beri kayınvalidemdeyim biliyosunuz. Ayağım ilk 2 gün çok kötüydü. Hiç üzerine basamadım. Sonraki günler daha iyi oldu. Bugün kontrolüm var. Dikişlerimin durumuna bakılacak. Yarım saat sonra gideceğim. Eve dün akşam geldik. Çamaşır falan yıkadım. Annem astı az önce. Yarında temizlik yaparım artık ayağımın durumuna göre.
Geçmiş uzamış gitmiş. Fırsat bulursam bakarım. Üstümü giyineyim Defdoş uyurken. Doktor dönüşü görüşürüz kızlar öptüm sizi a.s.
oh oh kolay gelsin..maşallahın var yine,,tünaydın kimseler yokk ......pınarcığım kuşum çok geçmiş olsun tatlım...bizde kalktık kahvaltı yaptık...
çocukları uyutacağım sonra kocama un kurabiyesi yapacağım...poğça yapacağım...kek yapacağım adam diyo herkese yapıyon bana yapmıyon......yemek vs. yapacam öle geçer giderr
sağol cnm a.s.nurtenn ohh gezdin geldin defdefe çok geçmiş olsun cnm.....
ferda sende güzel bi h.sonu geçirmişsin cnm...ohh
Selam herkese canlar,
Dünden beri bakamadım,malum bugün tatil ailecek evdeyiz.Sabahtan komşuya kahvaltıya gittik gelincede dayanamadım yine süpürüp sildim,Dağhanla balkondan dometeciyi gördük,4 kilo dometes aldım,8 şişe konserve yaptım kışın oğluma mis gibi çorbalar yapıyım diye!!ama yine yapıcam az geldi gözüme...sonrada sigara böreği sardım,mutfaktan çıkamadım yani,neyse çay faslından sonra Anıl ütüye yardımcı oldu sağolsun,bugün oğluşun uyumamak için direnem günüydü ama neyseki biraz önce,en sevdiği müzik cd siyle uyuttum.Şimdi baba oğul uyuyorlar,bende yanlarına yatıcam.Erken kalktık uykum var.
Buaralar benimki formunda yine,geçende sabahtan beri aradığım diş fırçamı ekmek dolabının içinde,uzun zamandır görmediğim mutfak maşamı kaloriferle duvarın arasına sıkışmış halde,iç çamaşırı çekmecemde kepçe buldum.Varın siz düşünün evde çok kayıp var çokk,hadi hayırlısı bakalım nerelerden çıkacakalr...opuyorumnanaktan
Hadi ben kaçar,biraz uyuyum uyanıncada biyere gidip bişeyler yiyelim,Dağhan yüzünden geç kaldık zaten...
aman kuzum kilo dediğin nedirki hemen verilir taze kilo hemde 1 taneymiş verirsin sen azimli arkadasımİyi Haftasonları Kızlarrrrr,,
Özledım sızı yaa.Yaz gelınce fellık fellık gezmekten pc ye vakıt kalmıyor.Umarım herkes ıyıdır.Bora ıstahsızzzzz ve sanırım hepsınde var bu durum.Dunden ıtıbaren yeme kampına gırdık bakalım pes etmeden az az verıyorum ama ağzını kıtlıyo sıpa.Bıde karnını gösterıyo bana tokmus guya.Aklımdayken sorayım avent bıberon kullanan varsa bana emzık numarasını verebılırmı.4 numara aldım ama cok akıyo ıcemedı.Dr.Browns kullanıyordum ama onunda aparatlarını yıkamaktan fenalık geldı.Gazlık bı olayda kalmadığı ıcın avent kullanmak ıstıyorum.Bırde aventın sulugunu aldım ama sakır sakır akıyo nasıl yapıyosunuz bu ıslerı bı akıl verın bana kızlar.
Bana gelınce delı gıbı yersem sonu bu olur 1 kılo katıldı haneye.Off ya ne zorluklarla vermıstım ben onları.Istemıyorum gıdın basımdan pıs kılocuklar.
Bugunde esım evdeydı market yaptık bu saate kadar onları yerlestırdım.Iyı oldu ramazan gelmeden bı kısmını aldık.Şimdş kahve yapayım kendıme.Kımsede yok kı anacım ben gelınce hep böle oluyor zatııı.
Bırso face yazdık tekrar gecmıs olsun canım.Erkenden bırını atlattınız bulastımı ömere
valla güzel bir günün ardından tam bir sinir harbindeyim
millet hep kendini düşünüyo deli oldum akşam akşam deliiiiiiii
ya bende var bi sorun ya da herkes benden akıllıı
ahh kuzum kıyamam hamile hamile üzüyorlar seni
herkes akıl veriyo cnm ya bıktım artık,yok öye olurmuş yok böyle olurmüş,görümcemin 10 yaşında bir kızı var,bana akıl veriyo 2 çocukla şöyle şöyle olurmuş,semn 2 tane büyüttün sanki de Allahım ya
millete bişey anlatıyorum tabi olur o kadar geçer faln diyolar,sankşi ben olmaz diye anlatıyorum ne konuşacağımı bile şaşırıyorum artık
zeynep hasta dedik daha çokk hasta olacaklarmış,ben bilmiyorum ya salağım ,onların çocukları hasta olunca biz öyle demiyoz oyuncağımızı,falan alıp ghidiyoz çok akllıyız ya
bu gecede eve geldik halamlar da burdaymış zeynep uyandı anne diye ağlıyo
aldım kucağıma halam gelmiş sevmek istiyo saat 10.30 olmuş geçiyo bile
anlamazmış ben sanırmış onu aldı elimden pat diye
zeynebi bir sallayışı vardı lkucağında uçuyo sandım yavrumu
anne diye ağlıyo çocuk neyse aldım elinden
anlamamış bile ona gittiğini onu ben sanmış öyle diyo,aldım eve çıkarıcam zeynebi kıım ablan nerde oynadınız mı bugün uykusunu dağıtıyo ya sinir oldummm
hadi hamile falan olmöasam bişey demiycem yaw son günlerim bile olabilir ha doğurdum ha doğurucam millet yardımcı olacağıuna köstek oluyo daha çok
bir süre çevremde hiççç kimseyi görmek istemiyorum aslında ama mümkün değil işte
1 saat zeyneple uğraştım tekrar uyutabilmek için ağlamasını durdurmak için bana reva mı bu yaaaaaa
doldum dldum taştım bu gece
eşimle konuştuk aramadın nerdesiniz diyo böyle böyle dedim
dedem de hastaya onu sordu anlattım hep ben kpnuşuyormuşum onu dinlemiyorömuşum muş muş muş ilaçların etkisiymiş dedemde olanlar falan bi de o deli etti beni
konuş konuş diyo
ya ben mi çok agresifim herkes hamile de ben mi değilim bi yerde yanlışlık var ama çözemedim çözemiyorummm
bişey olsa bile ya bu hami,le deyip alttamn alan yok altta kalan ben hep
altta kalanuın canı çıksın hesabı var ya ondan
belim kopuyo bu gece,kasıklarımda değilde yanlarımda çok ağrım var hep sinirden
her seferinde takmıycam bu son onlar rüzülsün diyorum yokkk olan bana oluyo heppp
gözün aydın canım dayınlar gelmişselam canlar,,,,,,,
kızlar allahaısmarladık diyemedim gittik, ee geldik yine ben geldim diyemedim,, sular kesik netten bakarken size selam vermeden gecmeyeyim dedim..
yaramazlık yok inş.
biz gitmeden evi ilaclattık ve accayip pis kokuyor günlerdir evde kalmıyoruz annmedeyiz bende gündüzleri defneyi ananeme bırakıp evi temizliyorum, bugece defne annemde kalacak yrn erkenden kadın gelecek temizlik icin git gel yapmayalım dedik onu b ıraktım geldim ama sular yok..
bu arada yazlıga gitmeden defneyi dr götürdüm öksürük şurubu,ventolin ve antibiyotik verdi 10gün icicez dün,bugun öksürügü daha iyi.. kuzum benim şimdiden cok özledim
yurtdışındanda dayımlar geldi bu aralar cok giremezsem kızmayın emi???
herkesi cok öpüyorum bye a.s.
evet canım asıyı devlet ödemiyor sen eczaneden alıp saglık ocagına vurdur 65 tlmi neymiş zaten bende daha vurdurmadım ramazan gelmeden halletcem ama inşallahGünaydın Herkese kızlar,
Hala kimse uğramamış hayırdır inşallah!!Yada ben bu ara iş miş yapmadığımdan çok uğrar oldum??:)) Gerçi çoğumuz tatilde,neyse bugün çoğalırız umarım.
şu aşı işine takıldı kafam araştırdım meğer su çiçeğini devlet karşılamıyormuş ondan sağlık ocağının aşı takviminde yok,ben yeni uyandım.ama bizim doktorumuzda tatildeymiş gelene kadar bekleriz heralde 15 güne kadar gelir.15.ayı a5 gün sonra doluyor çünkü Dağhanın!
Neyse benimki uyuyor,bende iş yapmak istemiyorum evde halı yokya acayip kirleniyor başedemiyorum.yarın birgün gelir herlade o zamn güzelce temizler otururum.şimdi keyif zamanı!!!
tekrar gecmiş olsun canım en kısa zamanda saglıgına kavusursun inşallahKızlar selam a.s.
Salı gününden beri kayınvalidemdeyim biliyosunuz. Ayağım ilk 2 gün çok kötüydü. Hiç üzerine basamadım. Sonraki günler daha iyi oldu. Bugün kontrolüm var. Dikişlerimin durumuna bakılacak. Yarım saat sonra gideceğim. Eve dün akşam geldik. Çamaşır falan yıkadım. Annem astı az önce. Yarında temizlik yaparım artık ayağımın durumuna göre.
Geçmiş uzamış gitmiş. Fırsat bulursam bakarım. Üstümü giyineyim Defdoş uyurken. Doktor dönüşü görüşürüz kızlar öptüm sizi a.s.
tünaydın kimseler yokk ......pınarcığım kuşum çok geçmiş olsun tatlım...bizde kalktık kahvaltı yaptık...
çocukları uyutacağım sonra kocama un kurabiyesi yapacağım...poğça yapacağım...kek yapacağım adam diyo herkese yapıyon bana yapmıyon......yemek vs. yapacam öle geçer giderr
AYYY yazdım yazdım çocuıklar sildi....kayınvalidem gitti...evime bir bakem dedi..fatura gelmişmi dedi..yine gelirim belki dedi...tmm dedim gitmeden çocukları uyuttuk markete gittim geldim ben...sonra hazıer çocıuklar uyurken oturma odasını topladım çocukların tişörtleri ve eşimin bir gömlek pantolonu vardı..onları hemen koltuğun üzerinde ütüledim tam yerleştiriyorum ömer kalktı onun sesine alişde kalktı...şimdi meyve vereceğim sonra mutfağa toplayıp kocamın isteklerini yapacağım...
bezelye pişireyim diyorum bide bulgur pilavı yanına....yada şehriye çorbasımı yapsam pilav yerine karar veremedim......çamaşırım var yıkanacak hiç bitmiyor sıcaktan don atelet çarşaf havlu devamlı yıkanıyor hee bide alişle ömerin badileri....
evimi dün annem temizledi bende yarın bi süpürürüm bütün halıları kaldırdım valla kilimle oturuyoruz...
şincik ben kaçarrrrrrrrrr öpüldünüzzzzzzzzz
kayınvaliden gitmiş gözün aydın azck gelmesinde sende kocişinle kafa dinle
aman birsen evde işmi bitiyor yaz günü hele çamasır maşallah günlük 2 makina
hadi canım sana kolay gelsin bende hanzadenin karnını doyurayım
kızlar yaa bu çocuk ne zaman acıkıp yemek yiyecek acaba ya artık iyice canım sıkılmaya başladı sabah kahvaltı yok öğlen yemiyor akşama doğru bir tabak çorba akşamda çok az yiyor gece süt muz şeftali üzüm yiyip yatıyor hergün aynı yaa yetmezki bu kadar akşama kadar aç bekliyor off yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?