yaa canım sıcaklardanda yemiyor cocuklar ama hiç içine sinmiyorsa doktora götür iştah acıcı surup versin ben iştahsızlık nedeniyle veriyorum kıza surup her öğün normail yiyor öğün arasıda yiyor ama kilolu degil cok fazla haraketli uykusunda bile kımıl kımıl dotor kilo almaz ama hiç olmazsa vitamin destegi olsun dedi
bende vitamin veriyorum benim kızın kilosuda düşük birde üzerine yemeyince üzülüyorum yinede götürmem lazım doktara teşekkr ederim hangi iştah şurubunu önerdi doktor
minadex multivitamin birde zinko nun çinko destegi ama çinkoyu bir şişe bitirip bıraktık ama minadexe devam ediyorm gercekten faydasını gördüm gelişmesinde
kızlar yaa aliş bezini açmış bana gelmiş pipisini tutarak bibi bibi diyor yaaaaaaaaa
valla benim kız 9.50 falan olması lazımçok teşekkür ederim mutlaka araştırıcam bebeğin kaç kilo
günaydın herkese nasılsınız havalar çok sıcak valla
canım sanada günaydınbirsencim pek keyfim yok nedense bu aralar ev işi strese soktu valla bizi sen nasılsın yiyenlerim nasıl tatlım
kızlar eşimin iş yerine beş dakikalık mesafede toki konutları var 146 m kare 3+1 geniş site içerisinde kira öder gibi alınabiliyor istenildiğinde devredilebiliyor üç daire kalmış ellerinde işimdende memnun değilim ya sanırım oradan ev alacağız eşimin 16 yıllık arkadaşıda alacak bizimle birlikte halamların konaklarınada yakın başka arkadaşlarda var o mevkide hemde en önemlisi bütçemizi sarsmayacak bakalım nasipse öyle düşünüyoruz şimdilik
eşim bankadan para çekip riske girmek istemiyor özel sektörde olduğu için burada kira öder gibi devlete öderiz diyor hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar
özlemcimm ayy ben heyecanlandım senin yerine kııızzz iyice az kaldı valla hayırlısıyla kurtul inşallah saglıklı sıhhatligünaydın kızlar
akşam evimize geldik
eşimle kontrole gittik dün annem zeynebe baktı sonra yememek yedik annemlerde eve döndük
26-27 ağustos u beklerse o zaman sezeryan olursun dedi dr.um inş bekler
36.haftada 3000 kg olmuş benim paşa 1 ayda kimbilir ne kadar alacak tosuncuk olur valla
herşey yolunda dedi
haftaya nst ye girmeye başlıycam ona göre bakıcak artık
hayırlısı
çok acıktık çay hazır kayu izliyoruz kuzumla
azcık keyfini yapalım zeynebimin
evet cnm az kaldı bakalım tabi beklerse o kadargünaydinlarrrr a.s.
özlemcim doguma az kaldi he :) ha gayret tatlim 3 haftan kalmiş :) hayirlisiyla atlat bunuda inşaAllah..bi eksiğin ihtiyacin istedigin varsa muhakkak söyle olurmu? seve seve yapariz elimizden geleni :)
.
valla benim kız 9.50 falan olması lazım
özlemcimm ayy ben heyecanlandım senin yerine kııızzz iyice az kaldı valla hayırlısıyla kurtul inşallah saglıklı sıhhatli
valla benim kız 9.50 falan olması lazım
canım sanada günaydın
inşallah ev işi istediğiniz gibi hallolur valla insanın kafasına kaygı herşeyin hayırlısı olsun canım
iş konusuna gelince umarım gönlüne göre mutlu olabilecegin bi iş bulursunda huzursuzluktan kurtulursun canm
özlemcimm ayy ben heyecanlandım senin yerine kııızzz iyice az kaldı valla hayırlısıyla kurtul inşallah saglıklı sıhhatli
Günaydın Herkese...a.s.
Bu ne sıcak kızlar yaa,üff yandım valla Dağhanı yıkayıp uyuttum.Bende girsem duşa aslında ama işim bitmediki bi türlü,sabahtan yemek yaptım bizim oğlana,dün barbunya almıştım onu hallettim buzluğa aatıcam,sigara böreği sardım at buzluğa,bide patates haşlıyorum şimdi ondanda sarıp atıcam...ama yoruldum bi soluklanıyım dedim,nefes alınmıyor,bizim klimayıda kayınvalidemlere göndermiştik gerek yok diye.Tövbe yarabbim keşke göndermeseymişiz...((
Kızz asıl gezgiç sensin Tuba hanım,baksana her haftasonu biyerde,birazda bize zaman ayırsan diyorum hani ramazan gelmeden hadi ayarla bi buluşma bende olur isterseniz iki güne gelir halılarımız..Bu arada tekrar nice yıllara cnm,orta yaş hıı,ayy çok güldüm yapma beee,yaşlandıkmı biz şimdi...???( Eşine kızma bee yeter işte daha ne alsın adam sende buldun bunama otur aşağı zemuszemus Allaahh fena kızdın dimi bana.. he he he alsanaalsanasmile Serrayada aşkolsun yanii niye yemiyor bu kız yaa,hayret bişey,neyse üsteleme elbet bigün yicek,bizimde bi tanıdık vardı öyle ama boşver anlatmıyım...:)) hadi kolay gelsin sana
Banucum bencede tokiden alın en iyisi valla,şu işdende çık artık,iyice stress oldun valla...
Birsen çok güldüm kız bibii yeee
Bende öğleden sonra sağlık ocağına gidicem çağırdılar bakalım ne yapcaklar,aslında aşıyı yaptırsammı orda bilemedim???
ben patateslere bakıyım..byeee
ayyy gelmişler kaçmşlarr
ilgin cnm paşalr iiyi arsızlık dizboyu şaşkınım
ev işi bencede mantklı cnm ....eğer böylesi bütcenizi sarsmayacaksa öle yapn cnm bikere alınıyor ev cnm....
özlemciğim maşallah paşana cnm hadi hayırlsıı ile doğurda kucağına al cnm
bir başak erkeği gelecek desene
tubişim mutlu mutlu yıllara cnm tekrardan kocanda çicek almş yaaaaaaaaaaaaa
serrada seni çok üzmüş ama akışına bırak cnm sonuçta o kazanıyor
nuran merhaba cnm
atladığım varmı yaaa geçmişi okudum ama yazmak için ellikere kalktm yaaa
delirtiolar beni yaa sizinkilerde böylemi yaaaa
ömer buzdolabını açmayı öğrenmiş içine giriyor..
bulaşık makinasını açıp içindeki pis bulaşıkları alıyor..yaa adam olduğu yerde ne kadar yaramazlık şeysi varsa onu yapıyor yaaaaaaaaaa.....çıldıracağım..şimdi ceza verdim yatak odasında yatakta...
ama anlayana ..........offfffffffffff offffffffffffff
evet ya çok sıcak bi de bei düşünün eriyorum resmenGünaydın Herkese...a.s.
Bu ne sıcak kızlar yaa,üff yandım valla Dağhanı yıkayıp uyuttum.Bende girsem duşa aslında ama işim bitmediki bi türlü,sabahtan yemek yaptım bizim oğlana,dün barbunya almıştım onu hallettim buzluğa aatıcam,sigara böreği sardım at buzluğa,bide patates haşlıyorum şimdi ondanda sarıp atıcam...ama yoruldum bi soluklanıyım dedim,nefes alınmıyor,bizim klimayıda kayınvalidemlere göndermiştik gerek yok diye.Tövbe yarabbim keşke göndermeseymişiz...((
Kızz asıl gezgiç sensin Tuba hanım,baksana her haftasonu biyerde,birazda bize zaman ayırsan diyorum hani ramazan gelmeden hadi ayarla bi buluşma bende olur isterseniz iki güne gelir halılarımız..Bu arada tekrar nice yıllara cnm,orta yaş hıı,ayy çok güldüm yapma beee,yaşlandıkmı biz şimdi...???( Eşine kızma bee yeter işte daha ne alsın adam sende buldun bunama otur aşağı zemuszemus Allaahh fena kızdın dimi bana.. he he he alsanaalsanasmile Serrayada aşkolsun yanii niye yemiyor bu kız yaa,hayret bişey,neyse üsteleme elbet bigün yicek,bizimde bi tanıdık vardı öyle ama boşver anlatmıyım...:)) hadi kolay gelsin sana
Banucum bencede tokiden alın en iyisi valla,şu işdende çık artık,iyice stress oldun valla...
Birsen çok güldüm kız bibii yeee
Bende öğleden sonra sağlık ocağına gidicem çağırdılar bakalım ne yapcaklar,aslında aşıyı yaptırsammı orda bilemedim???
ben patateslere bakıyım..byeee
özlemciğim maşallah paşana cnm hadi hayırlsıı ile doğurda kucağına al cnm
bir başak erkeği gelecek desene
ömer buzdolabını açmayı öğrenmiş içine giriyor..
bulaşık makinasını açıp içindeki pis bulaşıkları alıyor..yaa adam olduğu yerde ne kadar yaramazlık şeysi varsa onu yapıyor yaaaaaaaaaa.....çıldıracağım..şimdi ceza verdim yatak odasında yatakta...
ama anlayana ..........offfffffffffff offffffffffffff
mrb arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum sizlere eşimi pazar günü askere yolcu ettik hayurlısıyla bu yüzden bi burukluk var içimde.sizler nasılsınız kuzular nasıl? umarım herşey yolundadır.
mrb arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum sizlere eşimi pazar günü askere yolcu ettik hayurlısıyla bu yüzden bi burukluk var içimde.sizler nasılsınız kuzular nasıl? umarım herşey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?