2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende vitamin veriyorum benim kızın kilosuda düşük birde üzerine yemeyince üzülüyorum yinede götürmem lazım doktara teşekkr ederim hangi iştah şurubunu önerdi doktor

bende vitamin veriyorum benim kızın kilosuda düşük birde üzerine yemeyince üzülüyorum yinede götürmem lazım doktara teşekkr ederim hangi iştah şurubunu önerdi doktor

minadex multivitamin birde zinko nun çinko destegi ama çinkoyu bir şişe bitirip bıraktık ama minadexe devam ediyorm gercekten faydasını gördüm gelişmesinde

GÜNAYDINLAR KİMSELER YOK YAA HERKES SICAKTANMI MAYIŞIKK
KIŞ GELİNCE inş.toplanrız....

biz ali efendi ile kalktk..ömer uyuyor ..ömer uyanana kadar yatakta oynarız...sonra kahvaltı faslı olur bakalım bugün kaygana gelecekmi?

ilgin günaydın cnm dün yoktun tülayda yook sizdemi terk ediyorsunuz kk yı yawww

birsencim pek keyfim yok nedense bu aralar ev işi strese soktu valla bizi sen nasılsın yiyenlerim nasıl tatlım

kızlar eşimin iş yerine beş dakikalık mesafede toki konutları var 146 m kare 3+1 geniş site içerisinde kira öder gibi alınabiliyor istenildiğinde devredilebiliyor üç daire kalmış ellerinde işimdende memnun değilim ya sanırım oradan ev alacağız eşimin 16 yıllık arkadaşıda alacak bizimle birlikte halamların konaklarınada yakın başka arkadaşlarda var o mevkide hemde en önemlisi bütçemizi sarsmayacak bakalım nasipse öyle düşünüyoruz şimdilik
eşim bankadan para çekip riske girmek istemiyor özel sektörde olduğu için burada kira öder gibi devlete öderiz diyor hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar

günaydın kızlar
akşam evimize geldik
eşimle kontrole gittik dün annem zeynebe baktı sonra yememek yedik annemlerde eve döndük
26-27 ağustos u beklerse o zaman sezeryan olursun dedi dr.um inş bekler
36.haftada 3000 kg olmuş benim paşa 1 ayda kimbilir ne kadar alacak tosuncuk olur valla
herşey yolunda dedi
haftaya nst ye girmeye başlıycam ona göre bakıcak artık
hayırlısı
çok acıktık çay hazır kayu izliyoruz kuzumla
azcık keyfini yapalım zeynebimin

günaydinlarrrr a.s.

orta yas sinirindaki tuba geldi ay cumadan beri okuyorumda bi yazamadim gitti :) cuma cok sıkıntılıydı yaa..serros hanimla cok inatlaştik..3güne yetecek corba yaptim ona..tavuklu sehriye..keci kizim yemedi bi türlü..hep kustu..tam 6 kere denedim..en sonunda ben geri adim attim blenderdan gecirdim öyle yedi eşşek..3 günlük corbayi bitirdik kusmakla..acaip sinirlerim bozuldu..Allah razi olsun hülyamdan o toparladi beni valla..yediriyorum kusuyor serra agliyor ben agliyorum..ay berbatti..aksamda duramadim artik evde eşimle yemege ciktik..ay gecede hülyayla msnde konusuyorduk..kusmalarindan pütürlü yememelerinden felan bahsederken face'e baksana dedi..ayy bi şok oldum videoyu görünce :) acaip güzel bi süpriz oldu bana :) tekrar teşekkür edeyim burdan da a.s. :)

c.teside sabahtan anneme gittim..cok güzel bi dogumgünü gecirdim :) mangal yaptik bahcede..caydi pastaydi okeydi derken geceye kadar oturduk bahcede..serrosunda cok hosuna gitti..top oynadi..kedilerle oynadi..kubrala oynadi felan pazarda epey bi dinlendik evimize geldik..

dünde annemlerin pc bi türlü olmuyordu onlara laptop baktik aldik cok sukur..bugunde artik temizlik günüm..koktuk iyicene :)))

özlemcim doguma az kaldi he :) ha gayret tatlim 3 haftan kalmiş :) hayirlisiyla atlat bunuda inşaAllah..bi eksiğin ihtiyacin istedigin varsa muhakkak söyle olurmu? seve seve yapariz elimizden geleni :)

birsenn bibiii he :))) face'de okudum cok güldüm yaaa :)) kuzum benim yerim onu bennnnnnn :)

banucum hayirli olsun canim karariniz..bizim bi tanidikta tokilere yerleşti..cok memnun kalmişti..krediyi bende hiç sevmiyorum..banka bu hiç sagi solu belli olmuyor Allah korusun..aslinda tamda sezonu işten ayrilsan cok rahat iş bulursun gibime geliyor..bukadar can sıkıntısına degmez yaa..hayirlisi inşaAllah..sıkma canini tatlim herşey olacagina varir..

papatyam cok takmişsin cocugun kilosuna yaa..birak saglikli olsun zayif olsun ya..zaten buara en iştahli bebeklerimiz bile bişey yemiyorki..serrayi biraksam 3 gün aç kalir..o derece bişey istemiyor..

ay kizlar buarada eşim ciddi ciddi bişey almadii he :)))) c.tesi bi çiçek alip geldi herif..netbook almiş ya..tamam diyor..ogun keyfim pek bi yerinde oldugu için pek laf etmedim ama hergün yüzüne vuruyorum hediye almadin diye DD bakalim sonuc vercekmi :)))))

gülhan hanim şişko olmusssss ay kiyamam 1 kg mu aldin nasil vercen onu şimdi sennnnn kiz dalgami geciyorsun bizle 20kg fazlam var be ay pardon artik 18 borişte mi ayni yaa..elimden asla ama asla almiyor serros..c.tesi kiraz aldi masadan..yaladi yaladi..sonra bi isirdi ay bakti yiyecekmiş hemen atti eşşek yaaa..ödü kopuyor adam gibi yiyecek diye..artik bu diş efsanesine bende inanmiyorum serraninda 12.dişi cikiyor..hala tik yok be..bi mucize bekliyorummmmmmm :)

tatilde olan hatunlardan ses cikmiyorr gelince atarlar artik havalarini :)

pinarcim gelmiş hoşgelmiş..ay canim ya cok cektin su parmaktan inşaAllah bidaha yasamassin böyle bişi a.s.

esracim türkizide zayif bulmus doktor he..merak etme ya hemen toparlar..saglikli olsun muhim olan o..yanliz hakketen pes etmeyin..3 kaşik yiyorsa saatte bir verin yemedigini..az az sıksık yesin..yemeye yemeye gerçekten alişiyorlar..diyorum ya serrayi biraksam 3 gün aç yasar giki cikmaz..yemediginde yada ksutugunda tekrar yediriyorum 1 saat sonra..ay inşaAllah biran önce hepsinin iştahi acilir ya..

nurten cadisi gelmiş gitmiş :) gezginnn :)

ferdacim gezmişsin tozmussun keyifler yapmişsin gene :) keyifli hatun seni :) ay seninle gezmek lazim bolbol :) ama uzagiz be..ortak bi nokta bulmak lazim :) aslinda ramazan gelmeden h.içi bulussakmi hep birlikte ya :) h.sonu yokum karamürsele gidicez cünkü..ay bakalim hayirlisi inşaAllah :)

bende kacayim artik..temizlik beni bekler bekletmiyim

öptüm hepinizi ve tüm boncuklariiiiiiiii :) muckssssssss a.s.

çok teşekkür ederim mutlaka araştırıcam bebeğin kaç kilo
valla benim kız 9.50 falan olması lazım
günaydın herkese nasılsınız havalar çok sıcak valla

canım sanada günaydın
inşallah ev işi istediğiniz gibi hallolur valla insanın kafasına kaygı herşeyin hayırlısı olsun canım
iş konusuna gelince umarım gönlüne göre mutlu olabilecegin bi iş bulursunda huzursuzluktan kurtulursun canm
özlemcimm ayy ben heyecanlandım senin yerine kııızzz iyice az kaldı valla hayırlısıyla kurtul inşallah saglıklı sıhhatli

günaydınnn
saat 8:30 da kalktık Allahım sabaha kadar yatakta döndüm gene sıcaktan uyuyamadım
ayy sabah hanzade ortalıkta dolanıyordu eşimde dusa girecekti dusun kapısını acık bırakmıs bizim kız da nasıl hızlı hızlı kosar gibi gitti dusun içine girdi bıcı bıcı diye töbeee neyse cok istiyor yıkansın dedik yıkadım artık kahvaltı yaptı oynastık biraz uyuttum ortalık topladım
yaa bugun hiç evde durasım yok ama hava cok sıcak hanzadeyle bebek arabasıyla cıkılcak gibi degil arabayıda eşim götürdü tıkıldık eve pöffff
neysem görüşürz
hastalancam bugun yarın canım acaip tatlı bişile istiyor su sıcaktaaa

Günaydın Herkese...a.s.

Bu ne sıcak kızlar yaa,üff yandım valla Dağhanı yıkayıp uyuttum.Bende girsem duşa aslında ama işim bitmediki bi türlü,sabahtan yemek yaptım bizim oğlana,dün barbunya almıştım onu hallettim buzluğa aatıcam,sigara böreği sardım at buzluğa,bide patates haşlıyorum şimdi ondanda sarıp atıcam...ama yoruldum bi soluklanıyım dedim,nefes alınmıyor,bizim klimayıda kayınvalidemlere göndermiştik gerek yok diye.Tövbe yarabbim keşke göndermeseymişiz... ((

Kızz asıl gezgiç sensin Tuba hanım,baksana her haftasonu biyerde,birazda bize zaman ayırsan diyorum hani ramazan gelmeden hadi ayarla bi buluşma bende olur isterseniz iki güne gelir halılarımız..Bu arada tekrar nice yıllara cnm,orta yaş hıı,ayy çok güldüm yapma beee,yaşlandıkmı biz şimdi...???( Eşine kızma bee yeter işte daha ne alsın adam sende buldun bunama otur aşağı zemuszemus Allaahh fena kızdın dimi bana.. he he he alsanaalsanasmile Serrayada aşkolsun yanii niye yemiyor bu kız yaa,hayret bişey,neyse üsteleme elbet bigün yicek,bizimde bi tanıdık vardı öyle ama boşver anlatmıyım...:)) hadi kolay gelsin sana

Banucum bencede tokiden alın en iyisi valla,şu işdende çık artık,iyice stress oldun valla...

Birsen çok güldüm kız bibii yeee

Bende öğleden sonra sağlık ocağına gidicem çağırdılar bakalım ne yapcaklar,aslında aşıyı yaptırsammı orda bilemedim???

ben patateslere bakıyım..byeee

günaydinlarrrr a.s.

özlemcim doguma az kaldi he :) ha gayret tatlim 3 haftan kalmiş :) hayirlisiyla atlat bunuda inşaAllah..bi eksiğin ihtiyacin istedigin varsa muhakkak söyle olurmu? seve seve yapariz elimizden geleni :)

.
evet cnm az kaldı bakalım tabi beklerse o kadar
zaten 3 eylülde 40.haftam dolmuş oluyordu sezeryan için 26-27 ağustosa gün verdi,bende o kadar beklemez ya tubacım neyse artık
çok sağol cnm benim,düşünmen bile yeter valla,Allah razı olsun
serraya da üüzldüm tubaya,neden böyle ki,zeynepde fazla yemiyo ama az da olsa yiyiyo mutlaka,sen bi süre verme pütürlüşeyler tepkisel olarak da yapıyor olabilir,en azından bi kaç hafta sonra tekrar dene
bende zorla çorba içiriyordum zeynebe ağzına sokmuyordu ,yoğurt da aynen
sonra vermedim tatlarını unuttu bi süre
tekrar denedim ama ısrarcı olmadım isterse yedi,alıştı yavaş yavaş
valla benim kız 9.50 falan olması lazım

özlemcimm ayy ben heyecanlandım senin yerine kııızzz iyice az kaldı valla hayırlısıyla kurtul inşallah saglıklı sıhhatli

inş cnm,çok sağolasın

ayyy gelmişler kaçmşlarr

ilgin cnm paşalr iiyi arsızlık dizboyu şaşkınım

ev işi bencede mantklı cnm ....eğer böylesi bütcenizi sarsmayacaksa öle yapn cnm bikere alınıyor ev cnm....

özlemciğim maşallah paşana cnm hadi hayırlsıı ile doğurda kucağına al cnm
bir başak erkeği gelecek desene

tubişim mutlu mutlu yıllara cnm tekrardan kocanda çicek almş yaaaaaaaaaaaaa
serrada seni çok üzmüş ama akışına bırak cnm sonuçta o kazanıyor

nuran merhaba cnm

atladığım varmı yaaa geçmişi okudum ama yazmak için ellikere kalktm yaaa
delirtiolar beni yaa sizinkilerde böylemi yaaaa

ömer buzdolabını açmayı öğrenmiş içine giriyor..

bulaşık makinasını açıp içindeki pis bulaşıkları alıyor..yaa adam olduğu yerde ne kadar yaramazlık şeysi varsa onu yapıyor yaaaaaaaaaa.....çıldıracağım..şimdi ceza verdim yatak odasında yatakta...
ama anlayana ..........offfffffffffff offffffffffffff

canım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun

valla öyle canım çok bunaldım artık

birsom sağol bacım :)

evet ya çok sıcak bi de bei düşünün eriyorum resmen
zeynep de uyudu bende yatıcam şimdi yanına gece ayaktaydım sıcaktan başım çatlıyo valla
ferdacım sana güveler için olan tableti soracaktım cnm
eczaneye sordum naftalin varmış onlarda seninki nasıl bişeydi
bu sıcakta naftalin kokusunu çekemem almadım
zaten heryerde bulurum onu ben
adam da bilmiyorum ben başka bişey varsada dedi çıktı işin içinden seni görmüşken sorayım da halledeyim şu işi

öyle valla cnm ya,sağolasın
zeynep de bayılıyo cnm ulaşık amkinasınındakileri boşaltmaya,buzdolabı da aynen mama mama deyip kapatmıyo kapağını
işimiz var bunlarla

mrb arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum sizlere eşimi pazar günü askere yolcu ettik hayurlısıyla bu yüzden bi burukluk var içimde.sizler nasılsınız kuzular nasıl? umarım herşey yolundadır.

merhabalar kızalr herkes iyidir umaırm sıcaktan valla hiç bişey yapaasım gelmiyor.

aynurcumm cnaım allah tez zamanda kavuştursun.hayırısıyla gider gelir inşallah.

banu canım hayırlısı olsun inşallahhh.

mrb arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum sizlere eşimi pazar günü askere yolcu ettik hayurlısıyla bu yüzden bi burukluk var içimde.sizler nasılsınız kuzular nasıl? umarım herşey yolundadır.

allah kavuştursun cnm ..sayılı gün çabuk geçer cnm nereye giitti

Allah kavuştursun cnm ,hasret kalmak çok zordur hele bi de bebiş var,inş yakın yere gitmiştir de arada görüşürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…