2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlar hep açıktı ama bişey yazamadım,yemeği zor yaptım valla
başım çatlıyor,geçer geçer dedim iyice arttı
içtim bi parol ama ne fayda
kusuruma bakmayın valla
yarın görüşürüz

kızlar selam yarın misafirim var yine ondan iş içindeyim bide merdivenlere halıflex döşüycez onu ölçtük şimdi alıp gelcez herkes iyidir umarım.Dırım ilgin tylon beyaz pınar öptüm sizi

özlemciğim yat dinlen cnm keşke yemek yapmasaydın ...yat dinlen cnm

tutkun kız hiç bitmiyor misafirin...........

neden halıflex kaplatıyorsunuz cnm

mrb arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum sizlere eşimi pazar günü askere yolcu ettik hayurlısıyla bu yüzden bi burukluk var içimde.sizler nasılsınız kuzular nasıl? umarım herşey yolundadır.

allah kavustutsun aynurcum
kolay degil cocuk olunca ama inşallah kısa dönemdir
şimdiden hayırlı tezkereler olsun inşallah

birsen valla tatlım merak etme bizim kızda bulaşık makinasının üstünden inmiyor birde zıplıyor orda şimdide sepetini indirip iyice içine girmeyi ögrendi kafayı yicem
ne yedik ne içtik hamileyken bilmemkiikaydirigubbakcemile3

oyy yemegimi yaptım bir tep pilav kaldı
şimdide gidip sigara böregi sarıp atayım buzluga sahurda yeriz
kız uyanmadan halledeyim byee

selam kızlar

nasılsınız iyimisiniz, bizi soracak olursanız çok şükür iyiyiz, geziyoruz bol bol kızımla, gezmediğimiz zamanlarda da ev işiydi yemekti çamaşırdı Masal la oyna fırsat kalmıyo, sürekli benle olmak istiyo Masal çoğu zaman pc açtırmıyo, uzun zamandır burayada uğrayamadım geçmiş çok birikmiş okumaya çalışcam Masal Hanım izin verirseee öptüm hepinizi

maşallah maşallah
kimseler ugramamış huuuuu
aman yaz geldi herkez buharlaştı
bak ramazan geliyor oturun evinizde
özleştik yahuu
neyse
bende bi bakıp cıkıcam zaten
hadi öpüldünüz şekerler

günaydın kızlar
başım hala felaket ağrıyor mide bulantısı da eklendi ne yapacağımı bilmiyorum
eşimde yerlerde yattın rüzgar çarptı diyo belki de
çok sıcak ne yapayım
çok işim var ama hiç birini yapamıycam sanırım

günaydın kızlar........biz kalktık aliş hemen uyand gitti bide ömeri uyandırdı.. mutfağı topladım..çocuklara kahvaltı verdim .ben biraaz daha geç yerim..çamaşır asacağım..yıkayacağm...evi süpürmem gerek
ama canm hiçbişey yapmak istemiyor........

özlemciğim çok geçmiş olsun tansiyonuna baktır bi cnm yaa

tülaycığm sanada günaydın

günaydın kızlar
özlemc,m gecmiş olsun canım
birsen kolay gelsin hayatım
günaydın tülaycım
bizde erken kalktık bugun kahvaltı ortalıgı topla derken kız uyudu tekrar bende mutfagı bi gözden gecireyim kıza öğle yemegi hazırlayım
amann bir sürü iş var sıcaktan yapmak istemiyorum
neyse kolay gelsin size

aaaaaaaaaaaaa kimse gelmedimi yaaa neredesiniz yahuuu valla perili topik oldu burası

ben kahvaltı yapmadan çocuklarn odasının camını sildim kanepesinde lekeler vardı onu sildim

yerlerini sildim ...mutfağmı sildim yatak odasını antreyi sildim ..çamaşır astım çamaşır attım makinaya

şimdi kahvalt yaptım...aman yaaa şu güvenlik klidi aldık bi işe yaramadı buzdolabını açıyolar...dolaptan söktüler püffffffffffffffffff diyorum yaaaaaaa

Günaydın kızlar. özlem geçmiş olsun.başağrısı kötüdür bilirim inş.geçer cnm ya.
çok sağol cnm,nasılsın?
geçti şimdi o kadar rahatladım ki anlatamam
neymiş o öyle ya kaç gündür mahvoldum

kolay gelsin cnm sanda
benimde öyle işlerim var ama inan yapasım yok,çamaşırları katlasam yeter bugünlük ama ona bile halim yok
zeynebi uyuttum bend eyatıcam şimdi yanına
ölçtürsem iyi olurdu aslında sıcaklardan çıktı belki de
karnımın alt tarafına bir ağrı girdi 1 saat kadar sürdü kıpırdayamadım nerdeyse eşimi arayıp telaşlandırmak istemedim bugün baya yoğun olacaklardı
neyse yavaş yavaş geçti nefes aldıkça batmaya başladı şimdi yok şükür
ama belim ağrımaya başladı bu sefrde
hep böyle mi olacak doğuma kadar ya

özlem cnm bebek baya büyük ee vaktide geldi yaklatı cnm normal bu ağrılar ama erkek çocukda bele vurur sancı cnm dikkat .....leke felan gelirse hiç evde bekleme derim cnnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…