özlem cnm bebek baya büyük ee vaktide geldi yaklatı cnm normal bu ağrılar ama erkek çocukda bele vurur sancı cnm dikkat .....leke felan gelirse hiç evde bekleme derim cnnm
tmm cnm sağolasın,ben hep zeyneple kıyaslıyorum sanki bir belime bir kasıklarıma vuracakmış gibi geliyo,ama haklsıın valla birsen
neyseki hastane yakın
bi terliğim eksikti çantamda onu da aldım az önce korkudan valla
kaydirigubbakcemile3
oyyyy bende adet olacagım sökemedi bir türlü karnımın ve kasıklarımın agrısından aglıyorum resmen yaaaa
günaydın nasılsınız biz çok iyiyiz yağmurumla oturup yumurcak yv izliyoruz
ama arada laptouma göz koyuyo ne kadar zorlukla yzıyorum anlatamam valla
opuyorumnanaktan
cnm çok geçmş olsunn ben bu ayyy çok fena ggeçird
sağol cnm,ben yattım zeynep hanım kalktı iyi mi?yat dinlen valla fırsat varken
birseninde dedigi gibi erkek bebk bele vurur sancısı dikkat et kendine
aynen aynengünaydın nasılsınız biz çok iyiyiz yağmurumla oturup yumurcak yv izliyoruz
ama arada laptouma göz koyuyo ne kadar zorlukla yzıyorum anlatamam valla
opuyorumnanaktan
maşallah inş bende doğumdan sonra veririmkoltukların tepesine çıkıp peteklerin üzerine yatıyor inanamıyorum yaa iştahıda açıldı gibi bişi ayyy o yemedikçe bende yemiyordum seZeryanla doğum yaptım 66 kiloydum şimdi 52 kiloyum a.s
kızlarr
cok kötüyümm
annemler sabah kardesimle doktora gitmişlerdi aşırı sac dökülmesi vardı
neyse doktor test yapmıs ve baska bi doktora göndermiş sonuc kötü zehirli guatr varmıs kardeşimde ya daha 20 yasında yarın aksamda tedavi baslanacakmıs Allahım haberi aldıgımdan beri aglıyorum yaa kafayı yicem kızlar hiç bileniniz varmı zehirli guartı nolur dua edin
vee anladımki en ufak bir şeyi ihmal etmeden doktora görünmemiz gerekiyormus
biz kardesime sacım cok dökülüyor dediği zaman sacını kestir zeytinyagıyla bakım yap maskeler yap diyoduk ama sonucu görüyorsunuz yaa moralman sıfırım suan
birazdan cıkıcam beni almaya gelicekler
dua edin
öpt
kayınvalidem geldi banada....o gelmeden bende çocukları uyutmuştum 2 saat uyudular iyice uykularını almışlar meyve verdim...yediler...çocuklar uyurken bende markete gittim.. geldim kuaföre gittim kaş bııyık aldırdım...bizde yemek yedik....aksama fırında patates köfte yapacam bide sadece soğanlı bulgur yapacam...bide salata
HAYIRLI AKŞAMLAR HANIMLAR...
özlemcim ay ben heycan yaptım valla hee paşa şaka mı yapıyor yoksa cidden geliyormu acaba CADIARZUCADIARZU
kendimi senin yerine koydumda oyyy oyy gazel varken doğuma gitmek miii ay düşünmesi bile fena kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah kurtarsın cnm senide sağlıcakla inşAllahh :Saruboceq:
Nurran cım çok geçmiş olsun cnm..kızların dediği gibi üzme kendini okadar da kötü bi hastalık değil nihayetinde tedavisi var Allah beterinden korusun...tez zamanda şifasını versin inşAllahh :Saruboceq:
birsencim kaynanatör gelmiş yine he gözün aydınnn özlemiştin dimi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bize gelince gazelin yaramazlikları tam gaz dvm ... birde üstüne 11ve 12 dişler gelince iyice huysuz mızmız iştahsız bişi oldu..her öğün saati yaklaştığında kara kara düşünüyorum napsamda etsem şu kızı kandırsam diye
pütürlü gıdalara az cok alıştı ama parça prça halinde hiç birşeyi yemiyor...bizim gibi olan bi gülhancım sen varsın bide tubiş var galiba :çok üzgünüm::çok üzgünüm:inşAllah bi mucize olurda bi anda başlar bu yaramazlar herkez gibi yemeğe :Saruboceq:
bu arada bugun bi kreşin önünden gecerken bi öğretmen cıktı bi kaç soru sordum yolda muhabbet ede ede yürüdük...bunlar 1 günlük yada yarım günlük hatta saatlik bile bakıyorlarmış cocuklara yarın detaylı gidip görüşeceğim birde ortamı inceliyeceğim arada bir gazeli vermeyi düşünüyorum hem onun aktivitelere katılması açısından hemde işim gücüm oldugu zaman bırakacak yerim olsun yakınımda kimse yok cunkkü...
herkezi öptümm yine uğrarım iyi geceler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?