2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

özlemciğim yat dinlen cnm keşke yemek yapmasaydın ...yat dinlen cnm

tutkun kız hiç bitmiyor misafirin...........

neden halıflex kaplatıyorsunuz cnm
sorma ben tatile girince herkes geliyor gerçi seviyorum bende ama ben pek çıkamıyorum.
türko düşmüştü hatırlarsan merdivenler mermer ve çok sivri Burcuda gördüğünde çok tehlikeli bulmuştu ondan kaplayalım dedik.bu arada bana diyorsun ama sende hiç boş değilsin hamarat hatun.

sağol birsencim.amin inş. canım samsuna gitti
Allah kavuştursun canım
zamane bunlar teknoloji çocukları
ah bi tene daha paylaşamıyorlr bizi
caım ya az kaldı inşallah hayırlısıyla gelir Memedimizde sıaklar yorucu bu ara
günaydın nasılsınız biz çok iyiyiz yağmurumla oturup yumurcak yv izliyoruz
ama arada laptouma göz koyuyo ne kadar zorlukla yzıyorum anlatamam valla
opuyorumnanaktan
bak yaramaza Türkiz kızınca direk pc ya gidp vuruyor canımı öyle yakıyor benim
çok geçmiş olsun canım.kardeşin kızmı erkekmi bizim gelinde vardı ameliyat oldu sonra düzeldi şimdi hamile mesela inşallah tedaviyle atlatır
maşallah güzel kızımıza inci dişleri olsun inşallah
yalnız kreş için ben oyun saati için bile 3 yaş sonrasını öneririm canım.daha çok erken.
canım tze vermelisin ekşir havalarda çok scak

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım kardeşine

kızlar günaydın herkese nasılsınız
tülaycım şekerim nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar günaydın
bana acil ucuz ve kaliteli damacana su markası lazım
erikli kullanıyorduk israile satılmış eşim almayalım diyo dün korusuyu aradım hala getirmediler ordan da almıycam

selam kızlar
hepinize teşekkürler gecmiş olsun dilekleriniz için
kardeşim kız ve nolur hiç ihmale gelmeyecek bişiymmiş bu saglık
dün doktora gittiklerinde sac dökülmesi ile gitmişlerdi doktor cok kızmıs birde kilo veremiyorum demiş kardeşim sebebi gene guatrmış
insan ilk duyunca cok kötü oluyor dün bir dünya test vermiş doktor bugun akşamda herşey belli olup tedaviye baslıyacakmıs
yavrum korkutmus bir kac dengesiz cocugun olmaz tedaviden sonra falan diye ama doktor öle bişi yok sacma sapan koca karı agızları demiş
neyse inşallah dana beter bişi cıkmazda bugun hayırlısıyla baslar tedaviye

bizde yeni geldik eve dün bagda yattım baya moraller bozuktu evde hanzade moral verdi onlara iyi oldu
evi süpürdüm şimdi
aslında kaynanalara gitmemiz lazım ama sıcakta onun cehennem sıcagı evine gitmek hiççç istemiyorum
işte böle kızlar
hepiniz iyisiniz okudum ama alıntı yapamıcam valla biraz yatıcam karnım cok agrıyor bide bugunun stresinden mideme agrı vurdu gene gelirim by

selam kizlar a.s.

anacim ne cabuk geciyor günler yaa..zaman su gibi valla..ay kacgündür annemlerin laptopuyla ugrasiyoruz..p.tesi aldik..çarsamba teslim edeceklerdi bana yok daha gelmemiş..bakalim bugun gelmiş güya..gidip alicam..yüklemelerini yapip annemleri cagircam bugun yada yarin..yarinda onlara gidip wirelessi ayarlamam lazim..koca haftayi böyle gecirdik yani :) c.teside karamürsele gidicez inşaAllah..eşimin anneannesi kalp ameliyati oldu..kuzenide dogum yapti..birine gecmiş olsun birine hayirli olsun diyip gelcez inşaAllah :)

kizceminde uyuyacagi tuttu yaa..uyansada gitsek su pc yi almaya..

özlemcim canim ben gece sütü vermiyorum pek..aksam az yediginde veriyorum..ve uyanmadan veriyorum..o uyurken aliyorum ilik balli sütü uyurken veriyorum hem daha güzel içiyor uyurken :) sende öyle deneyebilirsin..bu sicakta beklemez zaten süt..ben genelde sabah kalkinca veriyorum 6.30da kalkiyor benim kiz..7 gibi veriyorum..9-10 gibide kahvalti veriyorum sonra..

ferdacim bulusma ayarla demişsin..ay canim valla cuma diye içimden gecirmiştim ama dedigim gibi kaldik bu pc ile derde :S gitti valla hafta..p.tesi salida kimse gelmez herhalde ramazan hazirliği için..aslinda p.tesi olabilir..bilmem ne der herkes????

birsencim gene motoru takmişsin anacim :) yerim ben senin o kilitleri bozan biciriklariniii :) herkül bunlar ya

nurancim canim stres yapmayin yahu..annemde de vardi guatr..hangi cesidi şimdi hatirlamiyorum..ama ilaçla geciyor genelde..Allah beterinden saklasin canim ya..guatr cok kötü bi hastalik degil üzülmeyin okadar..günümüzde bircok insanda var tansiyon gibi..

tatilciler nerde yahu :)

gülhan pinar sibos burcu meltem bengi hande nerelerde :) ay kizim uyandi :) yoklama yarim kaldi :) öptüm hepiniziiiiii a.s.

nuran canım korkmasın kardeşin bir dünya insan var guatr olan.hatta geçen alt komşumla karşılaştık.8 aylık bebeği var.ve 2.çocuğu guatr varmış çocuk olmaz faland emişler ama maşallah 2 tabne çocuğu avr herkesind ediğine bakmasın .tedavisini aksatmasın.allahın izniyle bişey olmaz.

sagolun kızlar valla sizin böyle destek vermeniz beni mutlu ediyor
yani biliyorn kötü bir hastalık olmadıgını ama ortada bişi yokken cıktı ya insan sok oluyor
neyse herşeyin hayırlısı

aman yaaa benim kız uyandı daha kac saat oldu ki uyuyalı valla beni cileden cıkarıyor bu kız

siz milletin söylediğine bakmayın cnm ya
tedavisi olan çok da basit bi hastalık yalnız ilaçlarını ihmal etmeyeceksin
çok geçmiş olsun kardeşine
sende yat dinlen adet olunca öyle ağrılar başlıyo

sağol cnm
zeynep geceçok kalkıyo ya
2.de olunca ne yapıcam bilmem
2-3 biberon 120 cclık mama yiyiyo
arada su içiriyorum
bazen sadece sesimiş duymak istiyo
bende ılık süt versem senin gibi acaba daha rahat uyurmu ki yavrum ya
ne ona sıkıntı olsun istiyorum ne de diğer yavruma
bana ne olursa olsunzemuszemus
şimcikkk anlat bakalım tubiş hanım kaç cc içiyo,içine su da katıyormusun
bende bu akşam deneyeyim bakalım

ay kızlar valla akşam doğuruyorum sancım
kasıklarım o kadar çok ağrıdı ki karnım ağır geliyo sanki pat diye düşecekmiş gibi geldi belimde ona göre tabi
eşim 9 gibi geldi tam zeynebi uyutacaktım
oynadılar azcık zeynep başladı atta diye hadi hazırlanın gidelim dedi
valla hiç gidecek halim yoktu zeynebin hatrına çıktık işte
çıkar çıkmaz zeynep koşarken düştü yaa
bide yuvarlandı içim gitti çok ağladı
bana geldi sakinleştirdim kendisi de çok korktu baktık sonra kaşı gözü morarmış şişti anında
elimizi bırakmadı daha hiç
parka gittik sallandı biraz kaydı tahterevalliyi istedi eşim biraz salladı işte tam inerken ellerini bıraktı zeynep yine düştü Allahtan eşim zamanında müdahele etti çok bişey olmadı ama ben,m kalbim yerinden çıktı sanki
eve geldik uyumak istemedi yine
yattık yere beraber kalkarken yine pat aşağıya
ne oldu kuzuma anlamadım valla
gece baya şişti yüzünün bir yarısı sabaha karşı inmiş biraz nasıl içim gitti
daha dün bacaklarında bir sürü morluk var diye içim acıdı yavrum kıyamam dedim dün daha beter oldu
off valla

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım kardeşine

kızlar günaydın herkese nasılsınız
tülaycım şekerim nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canım nasılsın?naptın ev işini en son

günaydın kızlar.banucummm buralardayım az önce geldim ofise....:))
günaydın tatlıııııııımmmmmm

kızlar günaydın
bana acil ucuz ve kaliteli damacana su markası lazım
erikli kullanıyorduk israile satılmış eşim almayalım diyo dün korusuyu aradım hala getirmediler ordan da almıycam
ben Hamidiyealıyorum ama Kızılay ın da iiyi diye biiyorum

canım tekrar geçmiş olsun kardeşinde moralni bozmasın bizim gelin evlenmeden 3 ay önce oldu guatr ı dediğim gibi hamile onun çok ilerlemişti düşün kardeşin olsun tedavisini hiç bişey olmaz üzülmeyin.öyle olumsuz düşünceleri kafadan atın dilemyin.kilo oluyor genelde ama sonra veriliyor
valla trafik yoğun sende iyi yetişiyorsun buluşmayı pazartesi şöyle bize yakın yap canım ya bebek arabasıyla zor oluyor çünkü hatta pendik olsun.
çok geçmiş olsun komşunada canım Allah tüm bebişlere sağlık versin

günaydın kızlar nasılsınız?kızım babışla ekmeğe gitti size bakayım dedim daha kahvaltı yapmadık gece kuşu olan kızımın anne babasıda öyle olunca bu saate kalır herşey.öptüm ben gelirim yine

SLM KIZLAR ayyy bu sabah çok gergin kalktım ....kendime çok kızdım...offffffffffffffffffffff

bütüngece sıcaktan çocuklar zor uyudu bende tabi uykusuzum ...gece alişe süt faslına kalkıyoruz..
3 kere ama süt gelene kadar bas bass barıyor..

uykusuzum tabi...sabahın köründe kaynana bağra bağra kuran okuyor üstelik ömerin odasında yatıyor.
kuran okumasına bişey dediğim yok allah kabul etsin..ama neden boş oda varken çocuğn odasında bağra bağra okuyorsun ....ben yatak odasında duyuyorum düşünün ...tabi ömer uyanmış...sonra ali kalktı....
benim kapalı balkonum var kapısını hep kapatıyorum çocuklar oraya gidiyor dökülecek sacılacak şeyler var ....kaynana açmış kapıyı çocukları salmış..ömer yatak odasnn camına gelmiş beni gördükce ağlıyor..
aldım içeri ..dedim kaynanaya neden kapatmıyorsun kapıyı ben beceremiyorum dedi...
neyse kapattım kapıyı çocuklara açmış tv.kendiside nasıl bağrıyoo tv.sesi son ses..nasıl sinirlendim yaa
yaa biliyorki uyuyorum aklı başında kadın mahsusmu yapıyor yaa.....
sonra geldi çocuklar bana kalktım...hemen kahvaltı hazırladım..dedim kaynanaya uyutmadınız beni bu sabah gecede aliş uyutmadı dedim..yarın sabahda ben sizi uyutmayacağım dedim...bir dk.bir dk. diyor bana...ben gece duydum sizi neden uyumadı o çocuk dedi...neden ağlattınız dedi...yaa sabırrr dedim içimdem....süte ağladı dedim......
çocuklar besledikten sonra tam içeri gidiyorum ,kaynana benim karnım çok acıktı kahvaltı hazırla dedi..
bende dedim.hazırlayacağım..makinayı boşaltayım dedim...çocukları tutmuyor..salmış yanıma aliş girmiş bulaşık makinasının içine...aldım bi yanına götürdüm yine tutmuyor...bu sefer çöpün içine girmiş çocuk kaynanaya kızdığımdan alişe bacaklarına vurdum...tabi ağlladı kaynanama dedim bi yerden ömeri tutup bi yerden aliyle baş edemiyorum neden tutmuyorsun dedim..ee durmuyor dedi..aliyi onun yanına bıraktım kapıyı çektim..çocuk ona gitmiyor kapıda bana ağlıyor..başlarm yemeğne dedim..aldım çocuğu salladım oda ömeri sallıyor sözde bağra bağraa....dedim sen bağırırsan ouyumaz dedim..eee bacaklarım koptu dedi...delirdim bırak çocukları dedim...kahvaltısı koydum yedi..
yaa dün sabah nasıl rahattık temizlik bile yapmıştm yaaaaa...
ben kalkınca önce çocuklarımı besleyip keyiflerini yapıyorum..
en çokda alişe vuruduğum için içim gitti...delirtecekler beni...
bu gidişle yeniden antidepresana başlayacağım...geriliyorum çocuklarıma kzıyorum...
piskiyatriste gideceğim....

kadın hiçbi şekilde çocuklar la ilgilenmiyor salıyor yanıma bide bana şu yemeği yap bunu yap diyor...
koca ramazan hiç görüşmeyecepim..sonrada 3 ay sıkcağım dişimii

özlemciğim cnm bende alişe süt veriyorum ve oda bağrıyor
gece kaynatıyorum sıcak olarak biberona koyuyorum o uyanana kadar ılıyor
ama bozuluyormu bilmiyorum bide buzdolabından çıkarınca sadece ılıyana kadar ısıtıyorum..ama hergecce yaygara kopuyor 3 kere süt veriyorum ben

tutkun merhaba cnm

nuran cnm üzülme artık bak bendede tsh bozukluğu var bende guatır ilacı alıyorum...

tubişş yoksun valla sende heee ne pc mişşş

tülaycığım merhaba cnm banu nerlerde ne yaptı ev işini

herkese selam,,,
gecmişe bakamadım defne uyanmmadan yazayım vaktim klaırsa okumaya başlarım napıyosunuz bakım? keyifler nasıl???

ban gelince evi ilaclatmıştık dedigim gibi hakkaten ilaclatınca benim o alerjik sandıgım şeyler gitti vallla.. megerse beni yiyen böcekmiş... ilaclayan adam tahta kurusudur kesin dedi evide bi güzel dumaanlayıp gitti..
şurdan burdan temizleyim derken baktım olmayacak komple temizlige kalktım mutfakta ne var ne yok yıkandı bide üstüne makinama fazla parlatıcı atmışım her bitişte köpüklü cıktı herşeyi elimde yıkadım anlayacagınız :) neyseki temizligim bitti sadece halılarım gelmedi oda pazartesi gelecekmiş ev cıplak duruyo allahtan havalar sıcak.. defnede daha iyi cok şükür defneye antibiyotıgını iciricem derken şişeyi dökmüştüm az vardı dibinde bi hafta falan icti bitti bende bidaha alıp vermedim halbuki dr 10gün icsin demişti...
bizden böyle şimdilik defne uyansın kızımla geze,geze ananeye gidicez hem yusuf efe de ordaymış halacıgımıda bi hediye alalım kocaman oldu erkekiimm ..
aaaa yagmur başladı!!!
diner heralde biz gidene kadar..
herkesi öpüyorum :)

kıyamam zeynebe nazar oldu zahir yavrum neyse onunla gecmiş olsun
anam sende dikkat et kendine son günlerin artık ama cocukla zor haklısın bakalım bizler ne yapacagız
kardeşim içinde dileklerin için tesekkürler canım inşallah gecicek
ama cok kötü oldu doktor kesinlikle iyotsuz tuz yiceksin demiş dün aksam yemek hazırlıyoruz pilavı ayrı yaptık salatayı ayrı ömür boyu böle olcakmıs ona üzüldük bide neyse caresiz dert vermesin rabbim

birsencim sakin ol hayatım
kaynanaların hepsi ayn bak ben bugun gitsemmi gitmesemmi kafam karısık gitsem laf carpacak sölicek gitmesem bebe bizi unutuyor diyorlar offf valla tansiyonum fırlıyor onlar yüzünden
sende ona sinirlenip cocuklara bişi yapma biiyorum elden bişi gelmiyor ama luzumsuz işte adı üstünde kaynana
sabret sen dayanıklısın boş ver karıda ne haltı varsa yesin

ayyy size yazdıkdan sonra karşı komsum geldi ev dandinidi valla...
oturdu kadın biraz kek ikram ettim ..aman kayananm kadına 45 yıl önceki baktığı çocuğunu anlatıyor
delirteceek kesin beni...şimdikiler çok şanslıymış..parmaklarımız yoruluyormuş bizim herşeyi makina yıkıyormuş....

offfffffffff nuran cnm sıkcak bişeyim kalmadı....geçen haftada sinir olacağım hareketler vardı
ama hep olumlu bakmaya çalıştım...ama çocuklu ev hayatını bilmiyorlar...evde çcouk yok gibi
sabah köründe bağrarak konuşması delirtiyor beni...çocukların en hasas saati çünki..
sabah aliş 6 da kalkıyor süt veriyorum uyanıksa bile aliş yanımda yatarken uyuyor saat 10 kadar uyuyoruz gece yaarısına kadarda oturuyoruz...

beni çok gerdi bugün...yayıyor kıçını hasta ediyor beni...bende onun evine gidince yayacağım evini nasıl olsa alışık pisliğe .........

offfffffffff dertlerimle açtım sabah sabah......kusuruma bakmayın

nurten hoşgeldin ohhh ev misss olmuş valla benimde öle bişeye ihtiyacım var ama malesef ben topluyorum arkadam bozuluyor...yatak örtüsü seriyorum arkamdan biri geliyory atağın üzerinden çekiyor..
koltukların üzerine seriyorum çekiyolar....bişiler yerken ağızlarından döküyolar.......devamlı elimde bez süpürge dolaşmam gerek sanırım..

selam hanımlar ben geldimmma.s.

güzel bir tatili geride bıraktım 4 gün kaldık malesef tufanın önemli bir işi vardı erken döndük olsun yine de güzeldi
tubacım öncelikle sana teşekkürler tavsiye ettiğin için çok harika bir yermiş gerçekten özellikle bayanlar havuzu çok iyiydi:)
Ahsene hep babası baktı benim eğlenmemi sağladı sağolsun ama var ya böyle bir kız yok tüm çocukları rahatsız etti havuza kimseyi sokmadı:)))çok cadılık yaptı çokkk

salı günü geldik biz benim kulağım gitmeden önce tıkalıydı zaten geleceğimiz gün iyice arttı ateşim çok yükseldi gelince hemen hastaneye gittik ilaç vesair şimdi iyiyim
bizden böyle işte

he bu arada Ahsene emziği bıraktırıyorum iyice bağlanmasını istemiyorum orda 6 yaşına gelmiş ve hala emen çocukları görünce bu kararı verdim inşallah çabucak atlatırızzz

canım hoşbuldum oyy sorma aslında bayramdan sonra yapacaktım hem daha temizdi okadar kirlenmemişti evim ama yaptım bitti işte.. valla erkek cocugu bakmak harbi zor hemde sende 2tane cok normal hayatım yaşadıkların az büyüsünler rahata erersin merak etme...

hoşgeldin kacak :)
ayy esen sen anlatınca ahsen cadısını gözümde candırıp koptum valla:d demek kimseyi sokmadı havuza hee :) ondanda böyle performans beklerdim zaten ne gerek var demiştir bu kalabalıa ben gidince herkes girsin deyip cıglıgı basmıştır millete
sanada gecmiş olsun canım. iyi ya 4gün 4gündür azcık acılmışsındır şu dükkan işide hayırlısıyla acsalar rahatlıcan sende..
aslında ahsen okadar düşkün degil emzige zaten senide emiyo kolayca bırakır merak etme.. ben meme emen bebeklere bayılırım okadar agzına veriyorum atıyo zilli :) sadece uyurken agzına alıyo uykuya dalınca atıyo. azcık daha emsin hoşuma gidiyo :)

ayy kızlar ya pınar yazmış ilaclama artık köşeler sıkılıyor 1hafta su degmeyecekmiş falan filan ama bize eski ushul yaptı demek adam ya kutlay dedki hertaraf duman altı olmuştu adamda zaten onu evden cıkarmış ve evde hala azcık koku kaldı.. hay yaa kutlayın bulacagı ilaccıya ben!!!

hoşgeldin canım
tatilinin iyi gecmesine sevindim aman 4 gün olsun degişlik oldu sizlerede
valla ahsen hanım dan beklendiği gibi bir performans (bu mayıs kuzuları hepmi cadı olur yaa sen anlatınca hanzade gözümün önünde canlandı)
demen memeyi bıraktırcaksın valla bende isterim ama meme benim kurtarıcım veriyorum azına memeyi elinede bezini koklaya koklaya oturuyor seside cıkmıo ii oluyor bana yoksa cenesindende hareketindende yılarım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…