sorma ben tatile girince herkes geliyor gerçi seviyorum bende ama ben pek çıkamıyorum.özlemciğim yat dinlen cnm keşke yemek yapmasaydın ...yat dinlen cnm
tutkun kız hiç bitmiyor misafirin...........
neden halıflex kaplatıyorsunuz cnm
türko düşmüştü hatırlarsan merdivenler mermer ve çok sivri Burcuda gördüğünde çok tehlikeli bulmuştu ondan kaplayalım dedik.bu arada bana diyorsun ama sende hiç boş değilsin hamarat hatun.
Allah kavuştursun canımsağol birsencim.amin inş. canım samsuna gitti
zamane bunlar teknoloji çocuklarıbirsen valla tatlım merak etme bizim kızda bulaşık makinasının üstünden inmiyor birde zıplıyor orda şimdide sepetini indirip iyice içine girmeyi ögrendi kafayı yicem
ne yedik ne içtik hamileyken bilmemkiikaydirigubbakcemile3
ah bi tene daha paylaşamıyorlr biziselam kızlar
nasılsınız iyimisiniz, bizi soracak olursanız çok şükür iyiyiz, geziyoruz bol bol kızımla, gezmediğimiz zamanlarda da ev işiydi yemekti çamaşırdı Masal la oyna fırsat kalmıyo, sürekli benle olmak istiyo Masal çoğu zaman pc açtırmıyo, uzun zamandır burayada uğrayamadım geçmiş çok birikmiş okumaya çalışcam Masal Hanım izin verirseee öptüm hepinizi
caım ya az kaldı inşallah hayırlısıyla gelir Memedimizde sıaklar yorucu bu aragünaydın kızlar
başım hala felaket ağrıyor mide bulantısı da eklendi ne yapacağımı bilmiyorum
eşimde yerlerde yattın rüzgar çarptı diyo belki de
çok sıcak ne yapayım
çok işim var ama hiç birini yapamıycam sanırım
bak yaramaza Türkiz kızınca direk pc ya gidp vuruyor canımı öyle yakıyor benimgünaydın nasılsınız biz çok iyiyiz yağmurumla oturup yumurcak yv izliyoruz
ama arada laptouma göz koyuyo ne kadar zorlukla yzıyorum anlatamam valla
opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun canım.kardeşin kızmı erkekmi bizim gelinde vardı ameliyat oldu sonra düzeldi şimdi hamile mesela inşallah tedaviyle atlatırkızlarr
cok kötüyümm
annemler sabah kardesimle doktora gitmişlerdi aşırı sac dökülmesi vardı
neyse doktor test yapmıs ve baska bi doktora göndermiş sonuc kötü zehirli guatr varmıs kardeşimde ya daha 20 yasında yarın aksamda tedavi baslanacakmıs Allahım haberi aldıgımdan beri aglıyorum yaa kafayı yicem kızlar hiç bileniniz varmı zehirli guartı nolur dua edin
vee anladımki en ufak bir şeyi ihmal etmeden doktora görünmemiz gerekiyormus
biz kardesime sacım cok dökülüyor dediği zaman sacını kestir zeytinyagıyla bakım yap maskeler yap diyoduk ama sonucu görüyorsunuz yaa moralman sıfırım suan
birazdan cıkıcam beni almaya gelicekler
dua edin
öpt
maşallah güzel kızımıza inci dişleri olsun inşallahHAYIRLI AKŞAMLAR HANIMLAR...
özlemcim ay ben heycan yaptım valla hee paşa şaka mı yapıyor yoksa cidden geliyormu acaba CADIARZUCADIARZU
kendimi senin yerine koydumda oyyy oyy gazel varken doğuma gitmek miii ay düşünmesi bile fena kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah kurtarsın cnm senide sağlıcakla inşAllahh :Saruboceq:
Nurran cım çok geçmiş olsun cnm..kızların dediği gibi üzme kendini okadar da kötü bi hastalık değil nihayetinde tedavisi var Allah beterinden korusun...tez zamanda şifasını versin inşAllahh :Saruboceq:
birsencim kaynanatör gelmiş yine he gözün aydınnn özlemiştin dimi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bize gelince gazelin yaramazlikları tam gaz dvm ... birde üstüne 11ve 12 dişler gelince iyice huysuz mızmız iştahsız bişi oldu..her öğün saati yaklaştığında kara kara düşünüyorum napsamda etsem şu kızı kandırsam diye
pütürlü gıdalara az cok alıştı ama parça prça halinde hiç birşeyi yemiyor...bizim gibi olan bi gülhancım sen varsın bide tubiş var galiba :çok üzgünüm::çok üzgünüm:inşAllah bi mucize olurda bi anda başlar bu yaramazlar herkez gibi yemeğe :Saruboceq:
bu arada bugun bi kreşin önünden gecerken bi öğretmen cıktı bi kaç soru sordum yolda muhabbet ede ede yürüdük...bunlar 1 günlük yada yarım günlük hatta saatlik bile bakıyorlarmış cocuklara yarın detaylı gidip görüşeceğim birde ortamı inceliyeceğim arada bir gazeli vermeyi düşünüyorum hem onun aktivitelere katılması açısından hemde işim gücüm oldugu zaman bırakacak yerim olsun yakınımda kimse yok cunkkü...
herkezi öptümm yine uğrarım iyi geceler....
yalnız kreş için ben oyun saati için bile 3 yaş sonrasını öneririm canım.daha çok erken.
canım tze vermelisin ekşir havalarda çok scaktubaaaaaaaa merhaba cnm seni gördüğüm iyi olduuu
çok seindim valla
geceleri serraya sütü nasıl veriyorsun cnm
zeynep mamyı hazırlarken bile ağlıyo bırak sütü ısıtmamı
bi kere ılık termosa koydum öyle vereyim diye bozulmuş süt inanamadım
tavsiyelerini bekliyorum cnm