2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

nurten canım valla yorulmuşssın ama bak önce şöyle yapıyorlar köşelere ıslak ilaç uygulaması sonra evden dışarı çıkartıp duman yapıyorlar ama köşeleri 1 hafta silmiceksin diyorlar ben içim rahat etmedi her eyri temizledim sadace dolap altlarım kalmıştı ama inan kaç ay olsu eve giren sinekler bile ölüyor.bide ben bir ilaç aldım 6 ayda bir balkonlara cam diplerine aklına gelen bütün yerlere hatta dış kapının eşiğine bile sıkıyorum ne böcek ne bişey geliyor.

cnm şu ilacın adını yazarmısın bana

kayınvaliden de iş yapmış yani birsen
öyle oluyorlar valla
diyorum ya yemek yaptım misafir ağırladım onları yolladım sofrayı toplayaman doğuma gittim,sağolsun kayınvalidem evdeydi,elini bişeye sürmediiiii

cnm defne daha iyimiş sevindim
böcülerde gitmişş oh ne güzel,mis gibi oturun evinizde

cnm hoşgeldin özledik seniii
ne güzel tatil yaptın kızz ahsenle maşallahh

ayy kızlar aklıma bişey geldi
ben doğurunca kime haber vereyimmm sizden
bana ver bana zaten ben sana dicektimki Özlemcim bana özelden adresini atabilirmisin,sırf onun için açtım bilgisayarı,belki doğurursun dedim nemelazım..zemuszemus şimdi ben özelden sana numaramı atıcam cnm,beni arayabilirsin istersen tabii...

ayyy canım benim yaaa kıyamam iyi ama hemen geçiyor şişleri. nasıl canı yanmıştır kimbilir tatlı kuzular opuyorumnanaktan

özlem canım gwçmiş olsun.
320 × 240 - 75 k - jpg
K-OTHRİNE SC 50 ev için haşere ilacı yazıyor.tatamen zarrasız bişey.ama mennun kalırsın.tarım ilacı satılan yerden aldım ben.10 tl fiyatıda.zaten 1 kapak camsil şişesine yetiyor.oda tüm ev yani 100 m2 ye yetiyor yani bu ilaç çok bereketli:)

kızlar iyi akşamlar çok yorgunumya.bu arada banuyu sormuşssun birsen canım.sanırım tokiden aldılar aramıştım öğle gibi banu'yu bankadayız evi alıyor gibiyiz dedi.hayırlıs olur inşallah onlar için.allahım olmayanlarada nasip eylesin.öptümm kızlar ...

yemiyoooo yemiyooooo Duru yemek yemiyoooo
Delirtçek beni ya bi de ağzından çıkarıp atıyo şimdi.Çok sinir oluyorum yaa!
Bi formul falan yok mu acabaaa?

men geldimmmmm oyyy oyy markete gittim geldim...bi ezogelin çorbas gibi bişi yaptm
kızlar siz biliyormusunuz ezogelin....

ben şimdi netten okudum dün yok mercimeği pirinci suya bastır demiş

ben şöle yaptım...

pirinç,mercimek,şehriye,bulgur,yıkadım
soğanını kavurdum....salçasını azck pul biber ,tatlı toz biber koydum sonra
malzemeyi koydum kavurdum suyunu koydum düdüklüde pişirdim hee terayağa da attım
öle yaptım güzelde olmuş çocuklarda 2 kepce çorbayı gümlettiler ekmekde doğaradığımdan yemez sanmştım...götürdüler 3 er tanede danino yediler...ancak kalktılar...

nurtenciğim defne iyi olmuş tekrar geçmiş olsun cnm
esen kuzu hoşgeldin faceden konuştuk mercimek dağıtmış sizi

ayyy yazacaklarımı unuttum yaa

evet var sadece sabır bende deli oluyordum ve hala deli oluyorum
birdeee üzerine gittikçe ye ye diye inatlarındanda yemiyorlar
şuanda benim kızım sadece yoğurtlu çorba yiyor onuda çok seviyor
vurdum en zayıf çorbasından bir yiyor hihoyyyt sende biraz bekle en sevdiği çorbayı yemeği bul öyle bir yiyorlarki bende sabırda kalmamıştı artık takıntı haline gelmişti sağolsun buradaki akadaşların yardımıyle atlattık

kızlar hiçmi yemiyorlar yoksa az az mı yiyorlar???

şimdi bazen benim çocuklarımda yemek istemiyorlar valla zorlamıyorum 4 saat 5 saat aç kaldıklarını biliyorum....ama o dönemlerde keyifsiz durum oluyor ya hastalık yada diş geliyo oluyyor...yada çok sıcaktan yemiyorlar...

benim evim çatı katı çok sıcak oluyor heleki onların odası 32 derece bende klimayı açtım oturma odasındaa oynuorlar..yemek yiyorlar...

papatyam bak sen odak noktasını bulmuşsun

çok zor ve çok az yiyo.Kahvaltı hiç yemiyo.Benimki de yoğurt çorbasını seviyo ama bugün onu da az yedi.Ağzında tutuyo 20 dak falan tutuyo sonra atıyo.Akşam barbunya yemeği yaptım.Onu da püre yaptım ama 1 saatte 4 kaşık ancak yutmuştur ağzında bekleterek.

selam canım senin kaynanada bilerek yapıyor valla naletin teki galiba benimki gibi hırsını çıkarıyor ve sen çıldırdıkça zevk alıyor ne desem ki daha ....

geçmiş olsun defdefe canım kötü olmuş ilacın düşmesi.havanında ne olduğu belli değil bunaltıcı bu ilaçlama işi seni mahvetti valla kolay gelsin
hoşgeldin demek cadılık yaptı havuzu sevmiş paylaşamamış.
ayy kızlar aklıma bişey geldi
ben doğurunca kime haber vereyimmm sizden
canım sen karar ver biz hazırız

canım bu ilacı nerden alcaz bende istiyorum ilaçlamayı belediye sağolsun çok bakıyor Pendiğe heryer böcek dolu adam koltuğuyla yurtdışı geziler arasında geziyor halkı unututu tepeden gelince bahçede bi böcekler gördüm korku filmi gibi
canım danino yoğurtları dene bide şu nutrigen toz iştahı açılır ben hiç bişey yediremiyordum şimdi 3 gündür yarım kase çorbayı yediriyorum maşallah diyimde sizde deyin çok zor bişey çünkü seni anlıyorum

aynıyız valla yese takla atıyorum nutrigei dene sabah danino yoğurtun içine koyuyorum şu kahvaltı saati olan mavi renkli az olduğu için tüketiyor sonra kahvaltı yaptırıyrum yoksa hiç bişey yemiyor zorla bibero maması

canım hanzade de öyledi püre yapardım tüm yemekleri ama genede agzına zerre bi tane gelse agzından hepsini çıkarırdı saatlerce agzında tutup enson tükürürdü
doktora söyledim oda iştah acıcı surup verdi basladım suruba 2 gün sonra cocuk herşeyi yemeye basladı masallah şimdi kabak dolması fasülye köfte herşeyi yiyor
ilacın adı minadex multivitamin bak devlet karsılamıyor ama ben hanzadeye kısa kadar devam etcem valla süper oldu dene istersen

ellerine saglık birsencim
bende ezogelini şöyle yaparım
mercimek pirinc ve bulguru haşlıyorum
ayrı yerde yag ve azcık un kavurup salca baharat karısımı yapıyorum cok az su katıyorum haslanan bakliyatı sulu sulu salca karısımına karıstıra karıstıra döküyorum kaynayınca hazır
bide böle dene daha farklı oluyor

kızlar kız kardesim bugun tedaviye basladı hipertiroid hastalıgının yanında anemi de varmısneyse bir ton ilaç vermiş doktor seni sık takip edicez demiş anemisi yüksek oldugu için aman cok şükür valla içime su serpildi daha kötüsünden korusun Rabbim
ama kola kahve cay çikolata yasak demiş sayfa sayfa yasak listesi yazmıs yavrum benim birde severdiki abur cubur seyleri neyse iyi olsunda inşallah bizde dikkat etcez artık yanında

neyse kızlar cok sıcak ben bi duşa girip birz kitap okucam yarın görüürüz

Herkese iyi geceler kızlar,,,

o kadar uykum varki aslında,Dağhan uyurken hemen gidip yatmalıyım bende!

Okuduğum gördüğüm kadarıyla,Esencim gelmiş,tatili iyi geçmiş çok sevindim.Hastalığınıda bir an evvel atlatırsın inşallah cnm,,,

Nurtencim senin aradığın şeydi zaten temizlik yapmak bak bahaneni bulmuşsun işte :)) şaka şaka cnm sorma bizdede heryerde böcek için tabletler var hiç görmedik ama olmasın diye alıp attık koltuk altlarına sıcak yerlere filan..Defneyede çok geçmiş olsun daha iyileşemedimi o??

Birsen ne diyim,takma kafana dicem ama olmaz biliyorum,hele çocuklarla ilgilenmedimi insan iyice sinir oluyor..Haklısın,ama yinede maşallahın var.Bu arada dikkatimi çekti 3 er tane danino fazla değilmi??

Tubacım halletmişsindir umarım bilg.işini hayırlı olsun güle güle kullanın,,pazartesi görüşme işine varım derim...

Nurancım kardeşine geçmiş olsun dediğin gibi Allah beterinden sakınsın...

Aslıcım yememsi büyük sorun gerçekten insan ne yapacağını şaşırıyor,emiyormuydu?Düşünüyorumda Dağhan bişeyde yemese benim canımı çıkarır çünkü sürekli memede olmak ister...İnşallah açılır iştahı cnm yaaa..

Bize gelince bi değişiklik yok,herşey aynı..sıcaklarla boğuşuyoruz.
Bu gece bi başka keyifliyim ama.Dayımın dizisi başladı Fox da keskin bıçak,bayıldım soluksuz izledik..Gerçekten bu işi iyi yapıyor...Onu çok seviyorumm.

selam kizlar a.s.

ay bi sinirliyimki sormayin gitsin..öglen eşşek arisi girdi eve kayboldu perdelerin arasinda..camda da sineklik vardi..cikacagi yerd eyok..ay içime kurt düştü yuva yapar diye..eşim gelince perdeleri söktürüp ilaç sıktırdım..perdeleri yıkadim..o arada serrosu banyo yapayim dedim..ay cikmak istemedi sudan..dedim eşime gel dur basinda ben camasirlari asayim..yok yorgunum uzun sürer vs vs..dedim tamam git..derken perdeler yikandi..dedim vereyim de as..yok yarin asariz cok yorucu cok yorgunum bintane şey..sinir etti beni sinir..

serrayi yika,küvetini boşalt yika yedir yatir perdeleri as derken geberdim yaf..

cok sukur esiyor birazcik..kışı özledim ben galiba yaa gerci balkon sefasinida cok seviyorum yazlari

ay annemlerin pc yi aldim kurdum verdim onlara..modemi kuramamişlar..yarinda oraya gidicem mecbur..bu hafta bu pc ile gecti valla he :))

özlemcim serrosun cc hiç belli olmuyor..bi bakarsin 50 içer bi bakarsin 200 :))) tamamen keyfine kalmiş..ama ortalama 150 içiyor diyim sana..ben sütü hiç sulandirmadim bugune kadar..bide ülker smarti seviyor..ballı süt..olmayincada evdeki sütü bal katip veriyorum..böyle işte..

tülaycim o ilaçtan bende alicam en kisa sürede ya..bu nemden böceklerde fittirdi..acaip ürüyorlar..hele o güveler yokmu..makarnalari bile buzdolabina kaldirdim yaaa..1 günde güveleniyor..

esencim cok sevindim begenmenizeee :) tez zamanda resimleri bekliyorum bakkk :) merak ediyorum son halini oranin :) geçmiş olsun canim sanada :S şimdi nasilsin?? demek mercimek cadilik yapti he yerim onu bennn :)))

nurtencim kolay gelsin canim ya..kendini temizlige vermişsin gene..kiz okadar temizlikten sonra ilacin etkisi kalirmiki hala ya??

nurancim canim o ilactan bende alayim ya..bakarsin bizimkide pütürlü yemeye baslar..hasta etti bu cocugun yemesi beni yaaa..biktim blenderdan..

birsencim cosmus senin kayinvalide..ona gidince inşaAllah böyle olmaz..sen görmemeye caliş..gerginde kalkmişsin zaten..nasil kalkarsan öyle gidiyor gün valla..

banucum hayirli olsun eviniz inşaAllah a.s. güle güle oturunnn a.s.

ferdacim hoşgeldin tatlimm a.s.

ay ben daha dus alcam..öptüm hepiniz kizlar muckssssssssssssss a.s.

ay ferdacim bakalim ya bende cok isterim valla bulusmayi..inşaAllah bişey cikmaz..eşimin kuzeni aradi..c.tesi için..karamürsele gidicez dedim..geçen haftada aramişti..anneme gidicez demiştim..2 kere erteledim..p.tesi yada sali gelirim olmassa dedi..ondan haber beklicem..ona göre haberleşiriz olmazsa :S

kiz dayin kim yav?? merak ettim bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…