cnm şu ilacın adını yazarmısın bananurten canım valla yorulmuşssın ama bak önce şöyle yapıyorlar köşelere ıslak ilaç uygulaması sonra evden dışarı çıkartıp duman yapıyorlar ama köşeleri 1 hafta silmiceksin diyorlar ben içim rahat etmedi her eyri temizledim sadace dolap altlarım kalmıştı ama inan kaç ay olsu eve giren sinekler bile ölüyor.bide ben bir ilaç aldım 6 ayda bir balkonlara cam diplerine aklına gelen bütün yerlere hatta dış kapının eşiğine bile sıkıyorum ne böcek ne bişey geliyor.
kayınvaliden de iş yapmış yani birsenSLM KIZLAR ayyy bu sabah çok gergin kalktım ....kendime çok kızdım...offffffffffffffffffffff
bütüngece sıcaktan çocuklar zor uyudu bende tabi uykusuzum ...gece alişe süt faslına kalkıyoruz..
3 kere ama süt gelene kadar bas bass barıyor..
uykusuzum tabi...sabahın köründe kaynana bağra bağra kuran okuyor üstelik ömerin odasında yatıyor.
kuran okumasına bişey dediğim yok allah kabul etsin..ama neden boş oda varken çocuğn odasında bağra bağra okuyorsun ....ben yatak odasında duyuyorum düşünün ...tabi ömer uyanmış...sonra ali kalktı....
benim kapalı balkonum var kapısını hep kapatıyorum çocuklar oraya gidiyor dökülecek sacılacak şeyler var ....kaynana açmış kapıyı çocukları salmış..ömer yatak odasnn camına gelmiş beni gördükce ağlıyor..
aldım içeri ..dedim kaynanaya neden kapatmıyorsun kapıyı ben beceremiyorum dedi...
neyse kapattım kapıyı çocuklara açmış tv.kendiside nasıl bağrıyoo tv.sesi son ses..nasıl sinirlendim yaa
yaa biliyorki uyuyorum aklı başında kadın mahsusmu yapıyor yaa.....
sonra geldi çocuklar bana kalktım...hemen kahvaltı hazırladım..dedim kaynanaya uyutmadınız beni bu sabah gecede aliş uyutmadı dedim..yarın sabahda ben sizi uyutmayacağım dedim...bir dk.bir dk. diyor bana...ben gece duydum sizi neden uyumadı o çocuk dedi...neden ağlattınız dedi...yaa sabırrr dedim içimdem....süte ağladı dedim......
çocuklar besledikten sonra tam içeri gidiyorum ,kaynana benim karnım çok acıktı kahvaltı hazırla dedi..
bende dedim.hazırlayacağım..makinayı boşaltayım dedim...çocukları tutmuyor..salmış yanıma aliş girmiş bulaşık makinasının içine...aldım bi yanına götürdüm yine tutmuyor...bu sefer çöpün içine girmiş çocuk kaynanaya kızdığımdan alişe bacaklarına vurdum...tabi ağlladı kaynanama dedim bi yerden ömeri tutup bi yerden aliyle baş edemiyorum neden tutmuyorsun dedim..ee durmuyor dedi..aliyi onun yanına bıraktım kapıyı çektim..çocuk ona gitmiyor kapıda bana ağlıyor..başlarm yemeğne dedim..aldım çocuğu salladım oda ömeri sallıyor sözde bağra bağraa....dedim sen bağırırsan ouyumaz dedim..eee bacaklarım koptu dedi...delirdim bırak çocukları dedim...kahvaltısı koydum yedi..
yaa dün sabah nasıl rahattık temizlik bile yapmıştm yaaaaa...
ben kalkınca önce çocuklarımı besleyip keyiflerini yapıyorum..
en çokda alişe vuruduğum için içim gitti...delirtecekler beni...
bu gidişle yeniden antidepresana başlayacağım...geriliyorum çocuklarıma kzıyorum...
piskiyatriste gideceğim....
kadın hiçbi şekilde çocuklar la ilgilenmiyor salıyor yanıma bide bana şu yemeği yap bunu yap diyor...
koca ramazan hiç görüşmeyecepim..sonrada 3 ay sıkcağım dişimii
özlemciğim cnm bende alişe süt veriyorum ve oda bağrıyor
gece kaynatıyorum sıcak olarak biberona koyuyorum o uyanana kadar ılıyor
ama bozuluyormu bilmiyorum bide buzdolabından çıkarınca sadece ılıyana kadar ısıtıyorum..ama hergecce yaygara kopuyor 3 kere süt veriyorum ben
tutkun merhaba cnm
nuran cnm üzülme artık bak bendede tsh bozukluğu var bende guatır ilacı alıyorum...
tubişş yoksun valla sende heee ne pc mişşş
tülaycığım merhaba cnm banu nerlerde ne yaptı ev işini
cnm defne daha iyimiş sevindimherkese selam,,,
gecmişe bakamadım defne uyanmmadan yazayım vaktim klaırsa okumaya başlarımnapıyosunuz bakım? keyifler nasıl???
ban gelince evi ilaclatmıştık dedigim gibi hakkaten ilaclatınca benim o alerjik sandıgım şeyler gitti vallla.. megerse beni yiyen böcekmiş... ilaclayan adam tahta kurusudur kesin dedi evide bi güzel dumaanlayıp gitti..
şurdan burdan temizleyim derken baktım olmayacak komple temizlige kalktım mutfakta ne var ne yok yıkandı bide üstüne makinama fazla parlatıcı atmışım her bitişte köpüklü cıktı herşeyi elimde yıkadım anlayacagınız :) neyseki temizligim bitti sadece halılarım gelmedi oda pazartesi gelecekmiş ev cıplak duruyo allahtan havalar sıcak.. defnede daha iyi cok şükür defneye antibiyotıgını iciricem derken şişeyi dökmüştüm az vardı dibinde bi hafta falan icti bitti bende bidaha alıp vermedim halbuki dr 10gün icsin demişti...
bizden böyle şimdilik defne uyansın kızımla geze,geze ananeye gidicez hem yusuf efe de ordaymış halacıgımıda bi hediye alalım kocaman oldu erkekiimm ..
aaaa yagmur başladı!!!
diner heralde biz gidene kadar..
herkesi öpüyorum :)
selam hanımlar ben geldimmma.s.
güzel bir tatili geride bıraktım 4 gün kaldık malesef tufanın önemli bir işi vardı erken döndük olsun yine de güzeldi
tubacım öncelikle sana teşekkürler tavsiye ettiğin için çok harika bir yermiş gerçekten özellikle bayanlar havuzu çok iyiydi:)
Ahsene hep babası baktı benim eğlenmemi sağladı sağolsun ama var ya böyle bir kız yok tüm çocukları rahatsız etti havuza kimseyi sokmadı:)))çok cadılık yaptı çokkk
salı günü geldik biz benim kulağım gitmeden önce tıkalıydı zaten geleceğimiz gün iyice arttı ateşim çok yükseldi gelince hemen hastaneye gittik ilaç vesair şimdi iyiyim
bizden böyle işte
he bu arada Ahsene emziği bıraktırıyorum iyice bağlanmasını istemiyorum orda 6 yaşına gelmiş ve hala emen çocukları görünce bu kararı verdim inşallah çabucak atlatırızzz
bana ver bana zaten ben sana dicektimki Özlemcim bana özelden adresini atabilirmisin,sırf onun için açtım bilgisayarı,belki doğurursun dedim nemelazım..zemuszemus şimdi ben özelden sana numaramı atıcam cnm,beni arayabilirsin istersen tabii...ayy kızlar aklıma bişey geldi
ben doğurunca kime haber vereyimmm sizden
ay kızlar valla akşam doğuruyorum sancım
kasıklarım o kadar çok ağrıdı ki karnım ağır geliyo sanki pat diye düşecekmiş gibi geldi belimde ona göre tabi
eşim 9 gibi geldi tam zeynebi uyutacaktım
oynadılar azcık zeynep başladı atta diye hadi hazırlanın gidelim dedi
valla hiç gidecek halim yoktu zeynebin hatrına çıktık işte
çıkar çıkmaz zeynep koşarken düştü yaa
bide yuvarlandı içim gitti çok ağladı
bana geldi sakinleştirdim kendisi de çok korktu baktık sonra kaşı gözü morarmış şişti anında
elimizi bırakmadı daha hiç
parka gittik sallandı biraz kaydı tahterevalliyi istedi eşim biraz salladı işte tam inerken ellerini bıraktı zeynep yine düştü Allahtan eşim zamanında müdahele etti çok bişey olmadı ama ben,m kalbim yerinden çıktı sanki
eve geldik uyumak istemedi yine
yattık yere beraber kalkarken yine pat aşağıya
ne oldu kuzuma anlamadım valla
gece baya şişti yüzünün bir yarısı sabaha karşı inmiş biraz nasıl içim gitti
daha dün bacaklarında bir sürü morluk var diye içim acıdı yavrum kıyamam dedim dün daha beter oldu
off valla
yemiyoooo yemiyooooo Duru yemek yemiyoooo
Delirtçek beni ya bi de ağzından çıkarıp atıyo şimdi.Çok sinir oluyorum yaa!
Bi formul falan yok mu acabaaa?
evet var sadece sabır bende deli oluyordum ve hala deli oluyorum
birdeee üzerine gittikçe ye ye diye inatlarındanda yemiyorlar
şuanda benim kızım sadece yoğurtlu çorba yiyor onuda çok seviyor
vurdum en zayıf çorbasından bir yiyor hihoyyyt sende biraz bekle en sevdiği çorbayı yemeği bul öyle bir yiyorlarki bende sabırda kalmamıştı artık takıntı haline gelmişti sağolsun buradaki akadaşların yardımıyle atlattık
selam canım senin kaynanada bilerek yapıyor valla naletin teki galiba benimki gibi hırsını çıkarıyor ve sen çıldırdıkça zevk alıyor ne desem ki daha ....SLM KIZLAR ayyy bu sabah çok gergin kalktım ....kendime çok kızdım...offffffffffffffffffffff
bütüngece sıcaktan çocuklar zor uyudu bende tabi uykusuzum ...gece alişe süt faslına kalkıyoruz..
3 kere ama süt gelene kadar bas bass barıyor..
uykusuzum tabi...sabahın köründe kaynana bağra bağra kuran okuyor üstelik ömerin odasında yatıyor.
kuran okumasına bişey dediğim yok allah kabul etsin..ama neden boş oda varken çocuğn odasında bağra bağra okuyorsun ....ben yatak odasında duyuyorum düşünün ...tabi ömer uyanmış...sonra ali kalktı....
benim kapalı balkonum var kapısını hep kapatıyorum çocuklar oraya gidiyor dökülecek sacılacak şeyler var ....kaynana açmış kapıyı çocukları salmış..ömer yatak odasnn camına gelmiş beni gördükce ağlıyor..
aldım içeri ..dedim kaynanaya neden kapatmıyorsun kapıyı ben beceremiyorum dedi...
neyse kapattım kapıyı çocuklara açmış tv.kendiside nasıl bağrıyoo tv.sesi son ses..nasıl sinirlendim yaa
yaa biliyorki uyuyorum aklı başında kadın mahsusmu yapıyor yaa.....
sonra geldi çocuklar bana kalktım...hemen kahvaltı hazırladım..dedim kaynanaya uyutmadınız beni bu sabah gecede aliş uyutmadı dedim..yarın sabahda ben sizi uyutmayacağım dedim...bir dk.bir dk. diyor bana...ben gece duydum sizi neden uyumadı o çocuk dedi...neden ağlattınız dedi...yaa sabırrr dedim içimdem....süte ağladı dedim......
çocuklar besledikten sonra tam içeri gidiyorum ,kaynana benim karnım çok acıktı kahvaltı hazırla dedi..
bende dedim.hazırlayacağım..makinayı boşaltayım dedim...çocukları tutmuyor..salmış yanıma aliş girmiş bulaşık makinasının içine...aldım bi yanına götürdüm yine tutmuyor...bu sefer çöpün içine girmiş çocuk kaynanaya kızdığımdan alişe bacaklarına vurdum...tabi ağlladı kaynanama dedim bi yerden ömeri tutup bi yerden aliyle baş edemiyorum neden tutmuyorsun dedim..ee durmuyor dedi..aliyi onun yanına bıraktım kapıyı çektim..çocuk ona gitmiyor kapıda bana ağlıyor..başlarm yemeğne dedim..aldım çocuğu salladım oda ömeri sallıyor sözde bağra bağraa....dedim sen bağırırsan ouyumaz dedim..eee bacaklarım koptu dedi...delirdim bırak çocukları dedim...kahvaltısı koydum yedi..
yaa dün sabah nasıl rahattık temizlik bile yapmıştm yaaaaa...
ben kalkınca önce çocuklarımı besleyip keyiflerini yapıyorum..
en çokda alişe vuruduğum için içim gitti...delirtecekler beni...
bu gidişle yeniden antidepresana başlayacağım...geriliyorum çocuklarıma kzıyorum...
piskiyatriste gideceğim....
kadın hiçbi şekilde çocuklar la ilgilenmiyor salıyor yanıma bide bana şu yemeği yap bunu yap diyor...
koca ramazan hiç görüşmeyecepim..sonrada 3 ay sıkcağım dişimii
özlemciğim cnm bende alişe süt veriyorum ve oda bağrıyor
gece kaynatıyorum sıcak olarak biberona koyuyorum o uyanana kadar ılıyor
ama bozuluyormu bilmiyorum bide buzdolabından çıkarınca sadece ılıyana kadar ısıtıyorum..ama hergecce yaygara kopuyor 3 kere süt veriyorum ben
tutkun merhaba cnm
nuran cnm üzülme artık bak bendede tsh bozukluğu var bende guatır ilacı alıyorum...
tubişş yoksun valla sende heee ne pc mişşş
tülaycığım merhaba cnm banu nerlerde ne yaptı ev işini
geçmiş olsun defdefe canım kötü olmuş ilacın düşmesi.havanında ne olduğu belli değil bunaltıcı bu ilaçlama işi seni mahvetti valla kolay gelsinherkese selam,,,
gecmişe bakamadım defne uyanmmadan yazayım vaktim klaırsa okumaya başlarımnapıyosunuz bakım? keyifler nasıl???
ban gelince evi ilaclatmıştık dedigim gibi hakkaten ilaclatınca benim o alerjik sandıgım şeyler gitti vallla.. megerse beni yiyen böcekmiş... ilaclayan adam tahta kurusudur kesin dedi evide bi güzel dumaanlayıp gitti..
şurdan burdan temizleyim derken baktım olmayacak komple temizlige kalktım mutfakta ne var ne yok yıkandı bide üstüne makinama fazla parlatıcı atmışım her bitişte köpüklü cıktı herşeyi elimde yıkadım anlayacagınız :) neyseki temizligim bitti sadece halılarım gelmedi oda pazartesi gelecekmiş ev cıplak duruyo allahtan havalar sıcak.. defnede daha iyi cok şükür defneye antibiyotıgını iciricem derken şişeyi dökmüştüm az vardı dibinde bi hafta falan icti bitti bende bidaha alıp vermedim halbuki dr 10gün icsin demişti...
bizden böyle şimdilik defne uyansın kızımla geze,geze ananeye gidicez hem yusuf efe de ordaymış halacıgımıda bi hediye alalım kocaman oldu erkekiimm ..
aaaa yagmur başladı!!!
diner heralde biz gidene kadar..
herkesi öpüyorum :)
hoşgeldin demek cadılık yaptı havuzu sevmiş paylaşamamış.selam hanımlar ben geldimmma.s.
güzel bir tatili geride bıraktım 4 gün kaldık malesef tufanın önemli bir işi vardı erken döndük olsun yine de güzeldi
tubacım öncelikle sana teşekkürler tavsiye ettiğin için çok harika bir yermiş gerçekten özellikle bayanlar havuzu çok iyiydi:)
Ahsene hep babası baktı benim eğlenmemi sağladı sağolsun ama var ya böyle bir kız yok tüm çocukları rahatsız etti havuza kimseyi sokmadı:)))çok cadılık yaptı çokkk
salı günü geldik biz benim kulağım gitmeden önce tıkalıydı zaten geleceğimiz gün iyice arttı ateşim çok yükseldi gelince hemen hastaneye gittik ilaç vesair şimdi iyiyim
bizden böyle işte
he bu arada Ahsene emziği bıraktırıyorum iyice bağlanmasını istemiyorum orda 6 yaşına gelmiş ve hala emen çocukları görünce bu kararı verdim inşallah çabucak atlatırızzz
canım sen karar ver biz hazırızayy kızlar aklıma bişey geldi
ben doğurunca kime haber vereyimmm sizden
canım bu ilacı nerden alcaz bende istiyorum ilaçlamayı belediye sağolsun çok bakıyor Pendiğe heryer böcek dolu adam koltuğuyla yurtdışı geziler arasında geziyor halkı unututu tepeden gelince bahçede bi böcekler gördüm korku filmi gibiözlem canım gwçmiş olsun.
320 × 240 - 75 k - jpg
K-OTHRİNE SC 50 ev için haşere ilacı yazıyor.tatamen zarrasız bişey.ama mennun kalırsın.tarım ilacı satılan yerden aldım ben.10 tl fiyatıda.zaten 1 kapak camsil şişesine yetiyor.oda tüm ev yani 100 m2 ye yetiyor yani bu ilaç çok bereketli:)
canım danino yoğurtları dene bide şu nutrigen toz iştahı açılır ben hiç bişey yediremiyordum şimdi 3 gündür yarım kase çorbayı yediriyorum maşallah diyimde sizde deyin çok zor bişey çünkü seni anlıyorumyemiyoooo yemiyooooo Duru yemek yemiyoooo
aynıyız valla yese takla atıyorum nutrigei dene sabah danino yoğurtun içine koyuyorum şu kahvaltı saati olan mavi renkli az olduğu için tüketiyor sonra kahvaltı yaptırıyrum yoksa hiç bişey yemiyor zorla bibero mamasıçok zor ve çok az yiyo.Kahvaltı hiç yemiyo.Benimki de yoğurt çorbasını seviyo ama bugün onu da az yedi.Ağzında tutuyo 20 dak falan tutuyo sonra atıyo.Akşam barbunya yemeği yaptım.Onu da püre yaptım ama 1 saatte 4 kaşık ancak yutmuştur ağzında bekleterek.
canım hanzade de öyledi püre yapardım tüm yemekleri ama genede agzına zerre bi tane gelse agzından hepsini çıkarırdı saatlerce agzında tutup enson tükürürdüyemiyoooo yemiyooooo Duru yemek yemiyoooo
ellerine saglık birsencimmen geldimmmmm oyyy oyy markete gittim geldim...bi ezogelin çorbas gibi bişi yaptm
kızlar siz biliyormusunuz ezogelin....
ben şimdi netten okudum dün yok mercimeği pirinci suya bastır demiş
ben şöle yaptım...
pirinç,mercimek,şehriye,bulgur,yıkadım
soğanını kavurdum....salçasını azck pul biber ,tatlı toz biber koydum sonra
malzemeyi koydum kavurdum suyunu koydum düdüklüde pişirdim hee terayağa da attım
öle yaptım güzelde olmuş çocuklarda 2 kepce çorbayı gümlettiler ekmekde doğaradığımdan yemez sanmştım...götürdüler 3 er tanede danino yediler...ancak kalktılar...
nurtenciğim defne iyi olmuş tekrar geçmiş olsun cnm
esen kuzu hoşgeldin faceden konuştuk mercimek dağıtmış sizi
ayyy yazacaklarımı unuttum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?