2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

AYYYY tubişimm sende olmasan şenlenmeyecek sayfamız
pınarım tatlı dillim yazar bide böle uzun uzun yaz bozdu bizi...
sibel hanım firarada bitürlü arayamadım kızı kaynana evdeya arkadaşlarımla rahat konuşamıyorum
annemle bile....herşeye bi kulp buluyor ve herşeyin en fesat kısmın düüşünüyor ve pat pat yüzüme söylüyor....biliyorsunuz bi vukatı vardı zati....

evet tubiş ,tutkun sinir oluyorum..her işe ben senin işine karışmayım diyor elini sürmüyor...bide şu dikkatimi çekti...bir tepsim var onu ben musluğun üzerine koyuorum...ama o herzaman alıyor kiler dolabının yanına koyuyor yere....bigün bi bozacam ..en çokda alişe vurdum ona kızdım diye..

offf bir arada yaşamak fikri hiç iyi gelmiyor ama mecburum selametimiz için mecburum
bu saat olmuş biz yattı sanırıyoruz ...sohbet ediyoruz kalkmış takur tukur bişiler yapıyoo mutfakta
yaa zaten zor uyuttum çocukları..
en çokda bu sinirime dokunuyor ....çocuklar uyurken ya bağrarak konuşuyor ..yada tak tuk ses yapyor..

eşim bide sofrada anne ramazanda da gel diyor...verem olacam yaa...gitsin ama benzeteceğim eşimi...gitmeden beni bayacak sesim çıkmıyor o gelince şikayet etmiyorum yaa yüz buluyor..

ayyy bendeki bu kaynana hikayesi bitmez......daha çok yazacağım kafanızı çok şişireceğim...

heee karşıdaki hatunlar bigün sibele gitmek istiyorum ama h.içi olur(tabi sibel izin alabilirsehe bide sibelin haberi bilem yok bu düşünceden) pınar h.sonu buluşmaya gelemiyor.
ve ben çocuksuz geleceğim ..bayramdan sonra eşim izinde olacak o ara kaçmak istiyorum allah izin verirse aklma geldi yazam dedim

yemeyince cidden yemiyorlar günde 1 tbak çorbayı zor içirir olmuştum bir ara ve ne diş nede bir hastalığı vardı benim evimde son kat 14. katta oturuyorum yazın çok sıcak felaket oluyor ama ne olursa olsun yemeleri lazım bir kaç günden beri iyi gibi yani tamda değil ama yinede buna şükür diyorum valla ne yapim ben istiyorum yemesini ama zorla olmuyor birde zor bela yediriyorum kusuyor aman tanrım dünya başıma yıkılıyor kustuğunamı üzüleyim zor yedirdiğim bir tabak çorbayamı dünde yaptı aynı şeyi mahvoldum:bbo:

aman Allah'ım nasıl bişi bu yaa Allah yardımcın olsun ama takma valla bende taktım taktım şimdi yeni yeni düzelmeye başlıyorum oda antidepresan sayesinde neden böle oluyor anlamıyorum yaa ne istiyorsun sonu ne olacak be kaynanaaaa

canım yemeğen çocuk çok zor hep böyle derker ben iki çocuk bakıyorum
ama yiyorlar çok şükür yemedikleride oluyor ama herzaman değil...
ne diyeyim bi beslenme uzman yada çocuk gelişim uzmanı ile görüş ...
netten doktorlar var yaz cnm öle sor...aklıma gelenlerr.....

kaynana konusundada bişey demeyim daha dedim ya çok şişecek kafanız..

bak kaynana konuusuna girince nevrim döndü ferdaya felan cvp yazacaktım uçtu gitti lkafamdan

ferda cnm çokmu 3 danino ben valla 4 - 6 tanede yedirdiğimi biliyorum
3,er tane çorba arkası verdim 2 kepçe çorba az geldi kavga çıkınca danino verdim sustular...

amannn kilo aldıkları yok 10 tane yesinler isterlesse....ama hergün 6 danino bitiyor...bazen muhallebinin içine koyuyorum

bu arada kızlar alişim mercimekli olan her çorbayı yiyor tel şehriyeli tavukda iyiyor
ama kıymalı arpa şehriyeli çorbayı verince ilk kaşığı çıkarıyor
sonra ben tıkınca yiyor...neden böle yapıyor anlamadım yawwwwwwwww

özlem öğleden beri girmedi...biyeremi gitti acaba merak ettim doğurmuş olmasın dün çok ağrm var diyordu

teşekkür ederim...

aaaa kafam şişmez valla ama anlattıkça dahada artıyor sinir kat sayılarımız valla ben kaynanaya öğrettim şimdi hiç bişi demiyor çocuk konusundada altını değiştirecekse bile benden habersiz asla değiştirmiyor ama hala bazı azıcıkta olsa hataları olyor ama ne yapim kadın böle biraz eski kafalı tatile g,decektik ve ben hazırlanayım diye sabah yağmuru kaynanama bıraktım o haftada biraz boğazı şişmiş doktora götürdüm ilaç falan verdi geçti benim cici kaynanam sen sar sarmala çocuğu yatır uyut çocuk yanıma bir geldi öksürüyor sırtında isilikler çıkmış ve akşamı yola çıkıcaz düşün ben deli oldum ne yaptın anne bu çocuğa dedim hastaydı diyo ama sardım şimdi iyi oldu diyor yaa deli oldum delii

ayyy cvp yazacaktım arkadaşım aradı sohbet ettik...

cnm kaynanalar diyorumm..neden böyle yapıyorlarki anlamıyorum
kendilerinde gelin olmuşlar zaman farkı var işte arada

bazen olumlu bakmaya çalışıyorum yaptığı hareketleri boşver yaşlı kadın diyorum
zaten o dönemde problem olmuyor...ama bazen benim dönemim geliyor...bugünki gibi sinir oluyorum....böyle idare edeceğim yapacak bişey yok
sıkldıkca atacağım kendimi buralara

ayy bu gece uykum yok konuşasım var ama herkesler uyuyor bende yarın gündüz yorulacağm..

aman yawwwwww şimdi mutfağa gittim yemekleri dolaba koyayım diye anam ...12 tane dolma biber yapmıştım aksam 6 tane tütkettik...6 tane kaldı ohh dedim yarın yemek yok dedim...3 tane kalmış beeeeee.....şimdiden ne pişireceğim derdi düştü fırında biber yaparım domateslerim

hahaa deli kız gibiyim kendi kendime konuşuyorum :))))

günaydınlar herkese kızlar tokiden ev aldık dün satış işlemide gerçekleşti bugünde eşim elektrik suyunu üzerine alacak umarım hakkımızda hayırlısı olur yatırım amaçlı gelişecek biryerde aldığımız konut en azından kendi evim diyebileceğim bir evim var artık dün biraz toplandık pazar günü taşınıyoruz Allah nasip kısmet ederse

tamam cnm haberleşiriz o zaman...dayımın adını özelden atarım ben sana
nebiliyim baan çok gibi geldi,biz daha hiç başlamadık!!sen bilirsin tabii güzelim...bu arada bizede hayalet muamelesi yaptın aşkolsun!!:umursamaz:
hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun cnm...

günaydınlar gece 3 de yattım bu sabah 6 da kalktım ali bey yine babası ile kalktı
onu salladım sonra diyetisyene gideceğim..ramazan listesi almam gerek...
kadındoğumcuya gitmem gerek..çünki geçen ay mantar oldum adetimle geçti
şimdi yeniden var üstelik kasıklarım ağrıyo..medıcalpark ssk lıya 55 tl yapmış muayneyi aldm ama gitmeyeceğim ...bizim burada bi hastane var operatör kadındoğumcusu var ona gideceğim 12 tl miş muaynesi....saat 12 geçerken çııkacağım...

sabah sabah kaynana uyuz etti yine ya ben pozitif bakamıyorum
ömer 6 da kalktı normalde 9-10 gibi kalkan çocuk erkenden kalkıyor...çocuğa sürekli bağrıyor sözde bakıyor...biz uyuyacağız bende uyumadım duş vs.aldım..alişin yanına yattım içim geçmiş
yine kaynananın sesine kalktım aldım ömeri...hemen kahvaltı hazırladım yedirdim altlarını aldım..
ömer gözlerini ovuşturuyordu...hemen bi duş aldırayım uyusun dedim ....
yıkadım sallıyorum onlarıda içeri yolladım ömer sesde dalamaz bide çok sallanarak uyur...
tam çocuk daldı 5 dk.daha sallansa gidecek çocuk...içeri paldır küldür daldı alide peşinden
tabi o kadar dk.salladığım çocuk uyandı..bana ne dese beğenirsiniz..

karnım çok acıktı kahvaltı hazırla dedi..yaa dedim çocuk uyuyordu o uyuyormu o kadar rahatki sanki ben hiç sallamamışım o çocuğu yada salladıysan ne yapayım der gibi...sinirimden öldüm dedim yeseydin ekmek içi ..ekmek yok dedi...aksam ekmek vard dedim..gece karnım acıktı yedim dedi..
eee yine var dedim aaa görmedim dedi...

sinirle hazırladım ....çayı demledi sandım ana ben dünki çayı dökmemişim ...alt suyunu koydum kaynasın...dökerim yeni demlerim dedim...anam kadn ben çayı demledim dedi..meğer eski çayı demelmeiş inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaa............

neyse ben hazrlanacağım çıkacağm..öptüm sizi

banucuğum hayırlı olsun cnm eviniz güle güle kullann sağlk huzur içinde oturun......

hadi canım inşallah Allah biran öce şifa verir

dayının dizisi demek güzel dizi beğendim yönetmenimi yoksa yapımcısımı?
bu pazartesi olsa iyi olur canım ya dediğim gibi pendik yakını olsun caım ya
valla bu kadı seni çok yorcak çocuklara sabrın kalmıycak eşinde seni düşüsün biraz ya sabır diye bişey var.
valla seni alkışlıyorm alkisalkisalkissüper sin.bizimkide anlasa keşke
olumunekankayizsmileokadar sevindimki Allah hayırlı uğurlu getirsin mutlulukla oturtsun canım.

merhabalar kızlar dizimi bekliyorum 2 ye doğru başlıycak b arada Türkize köfteli çorba yaptım bakalım yicekmi?Babasıyla saklambaç oynyordu eşim bulsun diye sesleniyor oda sesleniyor baktık yok.Aradık evi yok.sen çık merdivenlerden üst kata ordan balkona abilere sesleniyor şok olduk.merdivenin başında bide 2 sandalye ve büyük kırlentler vardı nasıl geçmiş ordan nasıl çıkmış anlamadım bide gülüyor yaramaz oldu valla

tmm cnm bakıyorum hemen,yazıyorum sanda no.mu
bi de birsene yazayım birniz giremezse diğeriniz haber verir
bide ricam olacak
ağustos annelerine girip hber veriisiniz olur mu,bi kişide var orda telim o da yeni doğum yaptı bi süre giremez sanırım
ayyy canım benim yaaa kıyamam iyi ama hemen geçiyor şişleri. nasıl canı yanmıştır kimbilir tatlı kuzular opuyorumnanaktan
çok sağol cnm
sağol cnm ya bakıcam mutlaka
hayırlısı olsun inş,banu iyi günlerde kullansın evini,darısı başımızaa
yemiyoooo yemiyooooo Duru yemek yemiyoooo
Delirtçek beni ya bi de ağzından çıkarıp atıyo şimdi.Çok sinir oluyorum yaa!
Bi formul falan yok mu acabaaa?
yok cnm yokkkk
ohh afiyet olsun cnm
bende netteki gibi yapmıyorum senin gibi takılıyorum kafama göre
bide salçayı falan yakıp en son yağ ve nane koyuyorum ohh misss

anemi deçok öenmli değil cnm takılma hiç bende de hepp var bi hamilelikte geçiyo düzenli ilaç kullanınca,hep hamile mi kalsam nekaydirigubbakcemile3
ay cnm merak ettim bende şimdi dayını kim diyeeohaoldumsmile
maşallah ne çok iş yapmışsın tuba ya
tmm cnm dün gece denedim bende sütü sanki daha rahat uyudu bi kaç gün deniycem bakalım
kaynana değil miklava:klava:klava:
özlem öğleden beri girmedi...biyeremi gitti acaba merak ettim doğurmuş olmasın dün çok ağrm var diyordu
geldim geldimmm kahvaltıdan sonra kuzumu dışarı çıkardım azcık bi akç gündür havalr bozuk ya çıkmamıştık
ayakkabılarını almış gelmiş atta diyo kıyamadım azcık turladık geldik

cnm git bakalım dr.a ne diyecek
valla senin kayınvaliden de aynı benimki gibi ömürlük ömürlük
yok yok ömür törpüsü
Allah sabır versin cnm ne diyeyim öyle iyi anlıyorum ki seni

Allahım ya tam sinir harbindeyim
evim dandini toplamam gerek
zeynep yarım saat bile uyumadı kalktı kaç kere ağlattım valla uyu diye yazık yavruma
saat 2 olmuş 11,5 dan beri yanındayım deli oldum
tam uyudu dedime v telefonu çaldı şimdi türk telekomdan arıyorlarmış offffffffff
sıkıldım artık iyice sıkıldımmmmmmm

özellere cevap yazamadımkusura bakmayın zeynep de durmuyo zaten
şu ortalığı toplayıp yemek koyayım
uyursa uğrarım yinee

Kızlar bennnnn geldim :)

O kadar yoğunki işler inanın gün içinde lavaboya bile gidemiyorum.Sayımız azaldığı için bir kişiye bir buçuk kişilik iş düşüyo diyebilirim.Biran önce ne olacağı belli olsada bende rahatlasam.Şuan gözüken yeni yılla birlikte işin biteceği yönünde.Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim sevinmiyoda değilim bu duruma.

Geçmişe çok bakamadım kusura bakmayın.Hatırladıklarım;

Birsom bana gelmek istiyomuşsun ne kadar sevindim anlatamam sen bana bi hafta önceden söle yeterki ben her türlü izin alırım.Sen yeterki gel ve anadolu yakasındaki tüm arkadaşlarda tabi...Msn den de yazmışsın ama her zamanki gibi yerimde değildim geldiğimde de sen gitmişsin arıycam akşam seni..

Banucum eviniz hayırlı olsun tatlım çok sevindim darısı başıma inşallah.Ağız tadıyla oturmayı nasip etsin rabbim.

Esencim tatilden gelmiş hoş gelmiş.

Gülşah hala tatilde bizim yerimizede keyif yapsın.

Özlemcim allah kurtarsın tatlım yaa sabırsızlıkla hayırlı haberlerini bekliycez.

Tubişim yine tam gaz devammm valla.Pınar'cıkta kayıplarda.

Nurtencim de gezmelerde temizlik sevdasında kuzumun resimlerine baktım nede tatlı çıkmış..

Ferdacım siz bensiz toplanın bakalım küstüm keşke çalışmasam asıl ben evde hiççç durmazdım inan birazda yakın olsaydık.Evde arıyorum yaaaa bulsana bana sizin oralarda yeni bir evde komşu olalım tatlım.

Hülya,Semroş,Esra,Gülhanda pek gelmiyor heralde benim gibi kayıplardalar.

Tülaycığımda işinde gücünde..Aynur'cum eşin askere gitmiş tatlım allah kavuştursun.

Nurancım kardeşin için çok geçmiş olsun gerçi tedaviye bile başlamış ben yazana kadar geç kaldım ama.Çok önemli birşey yok çok şükür allah dermansız dert vermesin..

Başka kimler kaldıki acep Umarım kimseyi unutmamışımdır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…