kızlar hiçmi yemiyorlar yoksa az az mı yiyorlar???
şimdi bazen benim çocuklarımda yemek istemiyorlar valla zorlamıyorum 4 saat 5 saat aç kaldıklarını biliyorum....ama o dönemlerde keyifsiz durum oluyor ya hastalık yada diş geliyo oluyyor...yada çok sıcaktan yemiyorlar...
benim evim çatı katı çok sıcak oluyor heleki onların odası 32 derece bende klimayı açtım oturma odasındaa oynuorlar..yemek yiyorlar...
papatyam bak sen odak noktasını bulmuşsun
AYYYY tubişimm sende olmasan şenlenmeyecek sayfamız
pınarım tatlı dillim yazar bide böle uzun uzun yaz bozdu bizi...
sibel hanım firarada bitürlü arayamadım kızı kaynana evdeya arkadaşlarımla rahat konuşamıyorum
annemle bile....herşeye bi kulp buluyor ve herşeyin en fesat kısmın düüşünüyor ve pat pat yüzüme söylüyor....biliyorsunuz bi vukatı vardı zati....
evet tubiş ,tutkun sinir oluyorum..her işe ben senin işine karışmayım diyor elini sürmüyor...bide şu dikkatimi çekti...bir tepsim var onu ben musluğun üzerine koyuorum...ama o herzaman alıyor kiler dolabının yanına koyuyor yere....bigün bi bozacam ..en çokda alişe vurdum ona kızdım diye..
offf bir arada yaşamak fikri hiç iyi gelmiyor ama mecburum selametimiz için mecburum
bu saat olmuş biz yattı sanırıyoruz ...sohbet ediyoruz kalkmış takur tukur bişiler yapıyoo mutfakta
yaa zaten zor uyuttum çocukları..
en çokda bu sinirime dokunuyor ....çocuklar uyurken ya bağrarak konuşuyor ..yada tak tuk ses yapyor..
eşim bide sofrada anne ramazanda da gel diyor...verem olacam yaa...gitsin ama benzeteceğim eşimi...gitmeden beni bayacak sesim çıkmıyor o gelince şikayet etmiyorum yaa yüz buluyor..
ayyy bendeki bu kaynana hikayesi bitmez......daha çok yazacağım kafanızı çok şişireceğim...
heee karşıdaki hatunlar bigün sibele gitmek istiyorum ama h.içi olur(tabi sibel izin alabilirsehe bide sibelin haberi bilem yok bu düşünceden) pınar h.sonu buluşmaya gelemiyor.
ve ben çocuksuz geleceğim ..bayramdan sonra eşim izinde olacak o ara kaçmak istiyorum allah izin verirse aklma geldi yazam dedim
aman Allah'ım nasıl bişi bu yaa Allah yardımcın olsun ama takma valla bende taktım taktım şimdi yeni yeni düzelmeye başlıyorum oda antidepresan sayesinde neden böle oluyor anlamıyorum yaa ne istiyorsun sonu ne olacak be kaynanaaaa
canım yemeğen çocuk çok zor hep böyle derker ben iki çocuk bakıyorum
ama yiyorlar çok şükür yemedikleride oluyor ama herzaman değil...
ne diyeyim bi beslenme uzman yada çocuk gelişim uzmanı ile görüş ...
netten doktorlar var yaz cnm öle sor...aklıma gelenlerr.....
kaynana konusundada bişey demeyim daha dedim ya çok şişecek kafanız..
teşekkür ederim...
aaaa kafam şişmez valla ama anlattıkça dahada artıyor sinir kat sayılarımız valla ben kaynanaya öğrettim şimdi hiç bişi demiyor çocuk konusundada altını değiştirecekse bile benden habersiz asla değiştirmiyor ama hala bazı azıcıkta olsa hataları olyor ama ne yapim kadın böle biraz eski kafalı tatile g,decektik ve ben hazırlanayım diye sabah yağmuru kaynanama bıraktım o haftada biraz boğazı şişmiş doktora götürdüm ilaç falan verdi geçti benim cici kaynanam sen sar sarmala çocuğu yatır uyut çocuk yanıma bir geldi öksürüyor sırtında isilikler çıkmış ve akşamı yola çıkıcaz düşün ben deli oldum ne yaptın anne bu çocuğa dedim hastaydı diyo ama sardım şimdi iyi oldu diyor yaa deli oldum delii
tamam cnm haberleşiriz o zaman...dayımın adını özelden atarım ben sanaay ferdacim bakalim ya bende cok isterim valla bulusmayi..inşaAllah bişey cikmaz..eşimin kuzeni aradi..c.tesi için..karamürsele gidicez dedim..geçen haftada aramişti..anneme gidicez demiştim..2 kere erteledim..p.tesi yada sali gelirim olmassa dedi..ondan haber beklicem..ona göre haberleşiriz olmazsa :S
kiz dayin kim yav?? merak ettim bak
nebiliyim baan çok gibi geldi,biz daha hiç başlamadık!!sen bilirsin tabii güzelim...bu arada bizede hayalet muamelesi yaptın aşkolsun!!:umursamaz:bak kaynana konuusuna girince nevrim döndü ferdaya felan cvp yazacaktım uçtu gitti lkafamdan
ferda cnm çokmu 3 danino ben valla 4 - 6 tanede yedirdiğimi biliyorum
3,er tane çorba arkası verdim 2 kepçe çorba az geldi kavga çıkınca danino verdim sustular...
amannn kilo aldıkları yok 10 tane yesinler isterlesse....ama hergün 6 danino bitiyor...bazen muhallebinin içine koyuyorum
bu arada kızlar alişim mercimekli olan her çorbayı yiyor tel şehriyeli tavukda iyiyor
ama kıymalı arpa şehriyeli çorbayı verince ilk kaşığı çıkarıyor
sonra ben tıkınca yiyor...neden böle yapıyor anlamadım yawwwwwwwww
hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun cnm...günaydınlar herkese kızlar tokiden ev aldık dün satış işlemide gerçekleşti bugünde eşim elektrik suyunu üzerine alacak umarım hakkımızda hayırlısı olur yatırım amaçlı gelişecek biryerde aldığımız konut en azından kendi evim diyebileceğim bir evim var artık dün biraz toplandık pazar günü taşınıyoruz Allah nasip kısmet ederse
hadi canım inşallah Allah biran öce şifa verirkızlar kız kardesim bugun tedaviye basladı hipertiroid hastalıgının yanında anemi de varmısneyse bir ton ilaç vermiş doktor seni sık takip edicez demiş anemisi yüksek oldugu için aman cok şükür valla içime su serpildi daha kötüsünden korusun Rabbim
ama kola kahve cay çikolata yasak demiş sayfa sayfa yasak listesi yazmıs yavrum benim birde severdiki abur cubur seyleri neyse iyi olsunda inşallah bizde dikkat etcez artık yanında
neyse kızlar cok sıcak ben bi duşa girip birz kitap okucam yarın görüürüz
dayının dizisi demek güzel dizi beğendim yönetmenimi yoksa yapımcısımı?
Herkese iyi geceler kızlar,,,
o kadar uykum varki aslında,Dağhan uyurken hemen gidip yatmalıyım bende!
Okuduğum gördüğüm kadarıyla,Esencim gelmiş,tatili iyi geçmiş çok sevindim.Hastalığınıda bir an evvel atlatırsın inşallah cnm,,,
Nurtencim senin aradığın şeydi zaten temizlik yapmak bak bahaneni bulmuşsun işte :)) şaka şaka cnm sorma bizdede heryerde böcek için tabletler var hiç görmedik ama olmasın diye alıp attık koltuk altlarına sıcak yerlere filan..Defneyede çok geçmiş olsun daha iyileşemedimi o??
Birsen ne diyim,takma kafana dicem ama olmaz biliyorum,hele çocuklarla ilgilenmedimi insan iyice sinir oluyor..Haklısın,ama yinede maşallahın var.Bu arada dikkatimi çekti 3 er tane danino fazla değilmi??
Tubacım halletmişsindir umarım bilg.işini hayırlı olsun güle güle kullanın,,pazartesi görüşme işine varım derim...
Nurancım kardeşine geçmiş olsun dediğin gibi Allah beterinden sakınsın...
Aslıcım yememsi büyük sorun gerçekten insan ne yapacağını şaşırıyor,emiyormuydu?Düşünüyorumda Dağhan bişeyde yemese benim canımı çıkarır çünkü sürekli memede olmak ister...İnşallah açılır iştahı cnm yaaa..
Bize gelince bi değişiklik yok,herşey aynı..sıcaklarla boğuşuyoruz.
Bu gece bi başka keyifliyim ama.Dayımın dizisi başladı Fox da keskin bıçak,bayıldım soluksuz izledik..Gerçekten bu işi iyi yapıyor...Onu çok seviyorumm.
bu pazartesi olsa iyi olur canım ya dediğim gibi pendik yakını olsun caım yaay ferdacim bakalim ya bende cok isterim valla bulusmayi..inşaAllah bişey cikmaz..eşimin kuzeni aradi..c.tesi için..karamürsele gidicez dedim..geçen haftada aramişti..anneme gidicez demiştim..2 kere erteledim..p.tesi yada sali gelirim olmassa dedi..ondan haber beklicem..ona göre haberleşiriz olmazsa :S
kiz dayin kim yav?? merak ettim bak
valla bu kadı seni çok yorcak çocuklara sabrın kalmıycak eşinde seni düşüsün biraz ya sabır diye bişey var.AYYYY tubişimm sende olmasan şenlenmeyecek sayfamız
sibel hanım firarada bitürlü arayamadım kızı kaynana evdeya arkadaşlarımla rahat konuşamıyorum
annemle bile....herşeye bi kulp buluyor ve herşeyin en fesat kısmın düüşünüyor ve pat pat yüzüme söylüyor....biliyorsunuz bi vukatı vardı zati....
evet tubiş ,tutkun sinir oluyorum..her işe ben senin işine karışmayım diyor elini sürmüyor...bide şu dikkatimi çekti...bir tepsim var onu ben musluğun üzerine koyuorum...ama o herzaman alıyor kiler dolabının yanına koyuyor yere....bigün bi bozacam ..en çokda alişe vurdum ona kızdım diye..
offf bir arada yaşamak fikri hiç iyi gelmiyor ama mecburum selametimiz için mecburum
bu saat olmuş biz yattı sanırıyoruz ...sohbet ediyoruz kalkmış takur tukur bişiler yapıyoo mutfakta
en çokda bu sinirime dokunuyor ....çocuklar uyurken ya bağrarak konuşuyor ..yada tak tuk ses yapyor..
eşim bide sofrada anne ramazanda da gel diyor...verem olacam yaa...gitsin ama benzeteceğim eşimi...gitmeden beni bayacak sesim çıkmıyor o gelince şikayet etmiyorum yaa yüz buluyor..
ayyy bendeki bu kaynana hikayesi bitmez......daha çok yazacağım kafanızı çok şişireceğim...
heee karşıdaki hatunlar bigün sibele gitmek istiyorum ama h.içi olur(tabi sibel izin alabilirsehe bide sibelin haberi bilem yok bu düşünceden) pınar h.sonu buluşmaya gelemiyor.
ve ben çocuksuz geleceğim ..bayramdan sonra eşim izinde olacak o ara kaçmak istiyorum allah izin verirse aklma geldi yazam dedim
valla seni alkışlıyorm alkisalkisalkissüper sin.bizimkide anlasa keşketeşekkür ederim...
aaaa kafam şişmez valla ama anlattıkça dahada artıyor sinir kat sayılarımız valla ben kaynanaya öğrettim şimdi hiç bişi demiyor çocuk konusundada altını değiştirecekse bile benden habersiz asla değiştirmiyor ama hala bazı azıcıkta olsa hataları olyor ama ne yapim kadın böle biraz eski kafalı tatile g,decektik ve ben hazırlanayım diye sabah yağmuru kaynanama bıraktım o haftada biraz boğazı şişmiş doktora götürdüm ilaç falan verdi geçti benim cici kaynanam sen sar sarmala çocuğu yatır uyut çocuk yanıma bir geldi öksürüyor sırtında isilikler çıkmış ve akşamı yola çıkıcaz düşün ben deli oldum ne yaptın anne bu çocuğa dedim hastaydı diyo ama sardım şimdi iyi oldu diyor yaa deli oldum delii
olumunekankayizsmileokadar sevindimki Allah hayırlı uğurlu getirsin mutlulukla oturtsun canım.günaydınlar herkese kızlar tokiden ev aldık dün satış işlemide gerçekleşti bugünde eşim elektrik suyunu üzerine alacak umarım hakkımızda hayırlısı olur yatırım amaçlı gelişecek biryerde aldığımız konut en azından kendi evim diyebileceğim bir evim var artık dün biraz toplandık pazar günü taşınıyoruz Allah nasip kısmet ederse
tmm cnm bakıyorum hemen,yazıyorum sanda no.mubana ver bana zaten ben sana dicektimki Özlemcim bana özelden adresini atabilirmisin,sırf onun için açtım bilgisayarı,belki doğurursun dedim nemelazım..zemuszemus şimdi ben özelden sana numaramı atıcam cnm,beni arayabilirsin istersen tabii...
çok sağol cnmayyy canım benim yaaa kıyamam iyi ama hemen geçiyor şişleri. nasıl canı yanmıştır kimbilir tatlı kuzular opuyorumnanaktan
sağol cnm ya bakıcam mutlakaözlem canım gwçmiş olsun.
320 × 240 - 75 k - jpg
K-OTHRİNE SC 50 ev için haşere ilacı yazıyor.tatamen zarrasız bişey.ama mennun kalırsın.tarım ilacı satılan yerden aldım ben.10 tl fiyatıda.zaten 1 kapak camsil şişesine yetiyor.oda tüm ev yani 100 m2 ye yetiyor yani bu ilaç çok bereketli:)
hayırlısı olsun inş,banu iyi günlerde kullansın evini,darısı başımızaakızlar iyi akşamlar çok yorgunumya.bu arada banuyu sormuşssun birsen canım.sanırım tokiden aldılar aramıştım öğle gibi banu'yu bankadayız evi alıyor gibiyiz dedi.hayırlıs olur inşallah onlar için.allahım olmayanlarada nasip eylesin.öptümm kızlar ...
yok cnm yokkkkyemiyoooo yemiyooooo Duru yemek yemiyoooo
Delirtçek beni ya bi de ağzından çıkarıp atıyo şimdi.Çok sinir oluyorum yaa!
Bi formul falan yok mu acabaaa?
ohh afiyet olsun cnmmen geldimmmmm oyyy oyy markete gittim geldim...bi ezogelin çorbas gibi bişi yaptm
kızlar siz biliyormusunuz ezogelin....
ben şimdi netten okudum dün yok mercimeği pirinci suya bastır demiş
ben şöle yaptım...
pirinç,mercimek,şehriye,bulgur,yıkadım
soğanını kavurdum....salçasını azck pul biber ,tatlı toz biber koydum sonra
malzemeyi koydum kavurdum suyunu koydum düdüklüde pişirdim hee terayağa da attım
öle yaptım güzelde olmuş çocuklarda 2 kepce çorbayı gümlettiler ekmekde doğaradığımdan yemez sanmştım...götürdüler 3 er tanede danino yediler...ancak kalktılar...
nurtenciğim defne iyi olmuş tekrar geçmiş olsun cnm
esen kuzu hoşgeldin faceden konuştuk mercimek dağıtmış sizi
ayyy yazacaklarımı unuttum yaa
anemi deçok öenmli değil cnm takılma hiç bende de hepp var bi hamilelikte geçiyo düzenli ilaç kullanınca,hep hamile mi kalsam nekaydirigubbakcemile3kızlar kız kardesim bugun tedaviye basladı hipertiroid hastalıgının yanında anemi de varmısneyse bir ton ilaç vermiş doktor seni sık takip edicez demiş anemisi yüksek oldugu için aman cok şükür valla içime su serpildi daha kötüsünden korusun Rabbim
ama kola kahve cay çikolata yasak demiş sayfa sayfa yasak listesi yazmıs yavrum benim birde severdiki abur cubur seyleri neyse iyi olsunda inşallah bizde dikkat etcez artık yanında
neyse kızlar cok sıcak ben bi duşa girip birz kitap okucam yarın görüürüz
ay cnm merak ettim bende şimdi dayını kim diyeeohaoldumsmile
Herkese iyi geceler kızlar,,,
o kadar uykum varki aslında,Dağhan uyurken hemen gidip yatmalıyım bende!
Okuduğum gördüğüm kadarıyla,Esencim gelmiş,tatili iyi geçmiş çok sevindim.Hastalığınıda bir an evvel atlatırsın inşallah cnm,,,
Nurtencim senin aradığın şeydi zaten temizlik yapmak bak bahaneni bulmuşsun işte :)) şaka şaka cnm sorma bizdede heryerde böcek için tabletler var hiç görmedik ama olmasın diye alıp attık koltuk altlarına sıcak yerlere filan..Defneyede çok geçmiş olsun daha iyileşemedimi o??
Birsen ne diyim,takma kafana dicem ama olmaz biliyorum,hele çocuklarla ilgilenmedimi insan iyice sinir oluyor..Haklısın,ama yinede maşallahın var.Bu arada dikkatimi çekti 3 er tane danino fazla değilmi??
Tubacım halletmişsindir umarım bilg.işini hayırlı olsun güle güle kullanın,,pazartesi görüşme işine varım derim...
Nurancım kardeşine geçmiş olsun dediğin gibi Allah beterinden sakınsın...
Aslıcım yememsi büyük sorun gerçekten insan ne yapacağını şaşırıyor,emiyormuydu?Düşünüyorumda Dağhan bişeyde yemese benim canımı çıkarır çünkü sürekli memede olmak ister...İnşallah açılır iştahı cnm yaaa..
Bize gelince bi değişiklik yok,herşey aynı..sıcaklarla boğuşuyoruz.
Bu gece bi başka keyifliyim ama.Dayımın dizisi başladı Fox da keskin bıçak,bayıldım soluksuz izledik..Gerçekten bu işi iyi yapıyor...Onu çok seviyorumm.
maşallah ne çok iş yapmışsın tuba yaselam kizlar a.s.
ay bi sinirliyimki sormayin gitsin..öglen eşşek arisi girdi eve kayboldu perdelerin arasinda..camda da sineklik vardi..cikacagi yerd eyok..ay içime kurt düştü yuva yapar diye..eşim gelince perdeleri söktürüp ilaç sıktırdım..perdeleri yıkadim..o arada serrosu banyo yapayim dedim..ay cikmak istemedi sudan..dedim eşime gel dur basinda ben camasirlari asayim..yok yorgunum uzun sürer vs vs..dedim tamam git..derken perdeler yikandi..dedim vereyim de as..yok yarin asariz cok yorucu cok yorgunum bintane şey..sinir etti beni sinir..
serrayi yika,küvetini boşalt yika yedir yatir perdeleri as derken geberdim yaf..
cok sukur esiyor birazcik..kışı özledim ben galiba yaagerci balkon sefasinida cok seviyorum yazlari
ay annemlerin pc yi aldim kurdum verdim onlara..modemi kuramamişlar..yarinda oraya gidicem mecbur..bu hafta bu pc ile gecti valla he :))
özlemcim serrosun cc hiç belli olmuyor..bi bakarsin 50 içer bi bakarsin 200 :))) tamamen keyfine kalmiş..ama ortalama 150 içiyor diyim sana..ben sütü hiç sulandirmadim bugune kadar..bide ülker smarti seviyor..ballı süt..olmayincada evdeki sütü bal katip veriyorum..böyle işte..
.s.
kaynana değil miAYYYY tubişimm sende olmasan şenlenmeyecek sayfamız
geldim geldimmm kahvaltıdan sonra kuzumu dışarı çıkardım azcık bi akç gündür havalr bozuk ya çıkmamıştıközlem öğleden beri girmedi...biyeremi gitti acaba merak ettim doğurmuş olmasın dün çok ağrm var diyordu
günaydınlar gece 3 de yattım bu sabah 6 da kalktım ali bey yine babası ile kalktı
onu salladım sonra diyetisyene gideceğim..ramazan listesi almam gerek...
kadındoğumcuya gitmem gerek..çünki geçen ay mantar oldum adetimle geçti
şimdi yeniden var üstelik kasıklarım ağrıyo..medıcalpark ssk lıya 55 tl yapmış muayneyi aldm ama gitmeyeceğim ...bizim burada bi hastane var operatör kadındoğumcusu var ona gideceğim 12 tl miş muaynesi....saat 12 geçerken çııkacağım...
sabah sabah kaynana uyuz etti yine ya ben pozitif bakamıyorum
ömer 6 da kalktı normalde 9-10 gibi kalkan çocuk erkenden kalkıyor...çocuğa sürekli bağrıyor sözde bakıyor...biz uyuyacağız bende uyumadım duş vs.aldım..alişin yanına yattım içim geçmiş
yine kaynananın sesine kalktım aldım ömeri...hemen kahvaltı hazırladım yedirdim altlarını aldım..
ömer gözlerini ovuşturuyordu...hemen bi duş aldırayım uyusun dedim ....
yıkadım sallıyorum onlarıda içeri yolladım ömer sesde dalamaz bide çok sallanarak uyur...
tam çocuk daldı 5 dk.daha sallansa gidecek çocuk...içeri paldır küldür daldı alide peşinden
tabi o kadar dk.salladığım çocuk uyandı..bana ne dese beğenirsiniz..
karnım çok acıktı kahvaltı hazırla dedi..yaa dedim çocuk uyuyordu o uyuyormu o kadar rahatki sanki ben hiç sallamamışım o çocuğu yada salladıysan ne yapayım der gibi...sinirimden öldüm dedim yeseydin ekmek içi ..ekmek yok dedi...aksam ekmek vard dedim..gece karnım acıktı yedim dedi..
eee yine var dedim aaa görmedim dedi...
sinirle hazırladım ....çayı demledi sandım ana ben dünki çayı dökmemişim ...alt suyunu koydum kaynasın...dökerim yeni demlerim dedim...anam kadn ben çayı demledim dedi..meğer eski çayı demelmeiş inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaa............
neyse ben hazrlanacağım çıkacağm..öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?