2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah cnm türkize

hoşgeldin cnm özledik seni valla
çok sağolsın

Allahım bu saat oldu uyumadı zeynep
yemek yapayım dedim soğanlar yandı offfff
banyoya köeşik almıştım deterjanları koymak için zeynep sürekli karıştıryor,yiyecek en sonunda diye o da olmadı
değiştirmediler de sinir oldum
yemeğim yok
offfff

kızlar eşim aradı bi arkadaşı var eşi burda yok hep görürüşürz yemeğe getireyim mi diyo
getir dedim apar topar hazırladım bi çorba bide fırına patstes tavuk atıcam pilav salata bittii
birazdan gelirler
hafta sonu eşim evde girmem pc ye belki fırsat olursa uğrarım haber vereyim dedim
görürüşrüz iyi tatilllerr

cnm yaa seninde işin zor valla allah kolaylık versin!Sen ev konusunda ciddimisin??Nasıl sevindim anlatamam yani,satılıkmı istiyosun kiralıkmı onu söyle hemen bulurum valla??ayy süper olur cidden sibelcim ...
tamam cnm yazarız ağustos annelerinede...

sağol cnm hayır senaristi,o yazıyor yanii...

kızlar naber.anca oldu girdim ya işlerden bunaldım valla zaten sıcak.selinm kuzumunda azı dişerli 2 şer 2 şer çıkıyor bugün hiçbişey yememiş o kadar üzüldümki eve gitmek istiyorum biran önce((

banu canım hayırlı olsun allah ağız tadıyla oturmak nasip eylesin.
tuğba tutkun özlem mutlaka lın bu ilacı inanın evde tek böcek görmessiniz.benim resmen psikolojim bozuldu bu böcekler yüzünden hatta eşime satalım gidelim bu eve girmek bile istemiyorum dedim sanki gittiğim yerde olmucakta:))) ama işte insan o an psikolojisi bozuluyor.kızlar bu ilaç tarım ilacı satan bayilerde oluyor.ve 6 ay etkili gelen böcek ters dönüyor.

maşallah cnm türkize

hoşgeldin cnm özledik seni valla
çok sağolsın

Karşılıklı tatlım ya bende çok özledim burayı,sizleri inan.Bu halinle her işe yetişiyosun ya helal olsun valla.Kendine dikkat etmeyi unutma ama.

cnm yaa seninde işin zor valla allah kolaylık versin!Sen ev konusunda ciddimisin??Nasıl sevindim anlatamam yani,satılıkmı istiyosun kiralıkmı onu söyle hemen bulurum valla??ayy süper olur cidden sibelcim..

Canım almak istiyoruz,eşimin işi karşıda olduğu için yakaya en yakın nereye gidersek kardır diyoruz.Öyle bi niyetimiz var.Aklında olursa sevinirim tatlım.

merhaba kızlar ben geldim...kadındın doğumcuya gittim 12 tl muayne oldum
enfeksiyon yok dedi kadın..yumurtalar temiz dedi..rahimde öle...antibiyotik kullandınmı dedi
yok dedim....yoruluyormusun streslimi haytın dedi evet dedim...
ondan olmuştursun bazı bünyelere böyle yansıyor..dedi iki tane fitil verdi ..krem verdi birde jel verdi vajinamı yıkamam için...
sonra diyetisyene gittim...2 haftada 1 kilo vermişim valla bu strese iyi gitmiş bide aksamları çok dikkatli yemiyordum.....yağdan gitmiş bide doktorum çok memnun kaldı ramazan programı hazırladı...

migrota çok güzel indiirmler var kzılar ramazan için ben bi kaç bişey aldım...
evdeyim şimdi yemek yapacam öptüm siziii

sibomm dediğimi yapacam cnm geleceğim sana bütün kızları ayarlarız ramazan sonrası

hadi ben kaçtımm

ayyyy bizede ev nasip olsunn ne olur ramazanda bir duanızda bende olayım kızlarr

selammmm hatunlarrrr a.s.

oyyy cicakkk cok cicakkkkk :) anneme gittim geldim :) ay erken gidip gelmek ne güzelmiş yaa..9 da ordaydim..5te de evdeydim :) ek canta ve puset olmayinca gezmek daha zevkli valla annemlerin netini hallettim uydularinda bikaç kanal eksikti onlarida hallettim..dayimlarinkinide hallettim cok sukur..ohh rahatladim valla

ay kizlar ben bu ice tea şeftaliye felaket sardim yaaa..kuzenlerim aliştirdi cadilar..hiç sevmezdim oysa..ama ne güzel şeymiş yaff :) soguk soguk iyi gidiyor

ay ramazanda böyle sicak olursa yandik valla he :) hele bikaç sene sonra hepten yaza gelecek..herhalde ben yataktan hiç çikmadan vantilatorle yasarim ramazani :))))

birsoooo tebrikler hatunummmm :) pısstıkkkk gibi olcan az kaldiii :) sibosa gitcegin zaman banada haber ver bende geleyim :)

sibosum özledim kiz seniii :)

ferdacim bakamadim mesaja hala :) az sonra bakicam :)

tutkuncum canim bulusma olursa hülyada gelir muhtemelen..belki karşidan da gelecekler olur daha da..oyuzden pendik tarafi olmaz be canim..ya kadikoy ya bakirkoy olur anca..ay gerci bu gidişle bende gelemicem gibi duruyor..haber beklediklerim 2 ye cikti bugun..bakalim h.sonu anca belli olcak..h.sonuda evde yokum..bakalim nasil olcak :S

banucum hayirli olsun a.s.

tülaycim valla banada gina geldi..aslinda hayvanlarda sicaktan eve kaciyorlar..ve nemden tabiki..o ilaci alicam eminönü tarafina gidersem..gerci muhakkak pendikte de vardir..carsida olmayan sey yok mubarek..bi bakicam..acil lazim valla..cok tirsiyorum..

özlemcim sevindim sütün tok tutmasina..valla bundan sonra süte gec derim ben..birak mamayi artik sütü seviyorsa..ben baya erken basladim süte..5.aymiydi 6.aymiydi neydi..daha öncesinde de bikac kere vermiştim :) alişkin benim kuzu o yuzden :)

oyyy piştim balkonda..acaipte uykum var 6 da kalktim ya..katlanmasi gereken tam 5 mak camasir var..kurudu attim yan odaya kurudu attim yan odaya :) bi katlasam iyi olcak yoksa ordan giyinmeye baslicaz yakinda :))))

yoksa uyusammi biraz ay bu saatte uyuyuncada insan aptallaşiyor yaaa..pis şeytanda hep bu saatte uykumu getirir..

neysem kacayimda işime gücüme bakayim yoksa uyuklicam burda :)

hadi öptüm hepinizi kocamancaaaaaaaaa a.s.

kaydirigubbakcemile2zemuszemuslülülülülülüalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::teytey::dance:

oleyyyyyyyyyyyyyy kaynanam gittiiii....hemde bana kızartma yaptrdııı..sonrada ben yemeğe kalmayacam dedi...yanına paket yaptım yolladım...bide hazırlanrken bana ee çocukları al gel ramazandan önce dedim ramazana ne kaldı...bayramdan sonra görüşürüz dedim...

sabah bana çok bozuldu surat yaptım çünki..

tamam cnm yazarız ağustos annelerinede...

...
sağol cnm
evet cnm ya azılar çok zor çıkıyo
geçmiş olsun kuzuma
valla cnm annemler,n orda tarım ilaçları satan bi yer var gidince bakıcam olmadı anneme aldırıcam mutlaka
sırf bu böcüler yüüznden mutfak dolapları değişti
ama hala tek tük var
iğreniyorum çok bide banyoda gördüm bi kaç kez
çare arıyorum valla
he bide güveler var
gerçi onlara hemen müdahale edicem
ferdanın söylediğni hemen almam lazım yoksa her yeri saracaklar
Karşılıklı tatlım ya bende çok özledim burayı,sizleri inan.Bu halinle her işe yetişiyosun ya helal olsun valla.Kendine dikkat etmeyi unutma ama.

.[/B]
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
maşallah cnm ya çok iyi vermişssin
mantar sıcaktan da olur cnm beni bi görsen sürekli ilaç sürüyorum
2 kutu 500 lük antibiyotik bitirdim
geçmiş olsun cnm
sütü hiç içmemezlik yapmadı zaten cnm zeynep
artık büydü de
eşime bi paket aldırdım yine bugün gece vericem hep
uykusu da bölünmemiş olur inş işe yarar

hadi gözün aydın cnm:lepi:

bana hep misafir gelmesi lazım valla anca kısa zamanda böyle yemek yapılır hehehe
zaten gelen bi kişi yabancı da değildi sorun olmadı yemek yediler,çay içtiler gittiler kocişi de götürdü
zeynep bugün hiç uyumadı ya deli etti beni
zorla uyuttum şimdi biraz yoruldum yaw
çok sıcak
bulaşıkları attım makinaya
kocişten de kola istedim yanıyorum yaww inş alır
bende yatıcam şimdi biraz
erken gelmezlerse uğrarım yine

bizde geldik günün raporunu vermeye kaydirigubbakcemile3

bugun zuzumla denize gittik bu sıcakta evde dursaydık pişerdik herhalde...
ilk başta baya ağladı gazel denize girmemek için ama sonradan alıştı şükür gecen gittiğimizdede aynı şeyi yapmıştı cadım ...ayy bide anne mananeee diye aglaması vardıki görmeyinnnn kaydirigubbakcemile3

eve geldikk duş aldırdım yemek yedirdim uyutayım dedim anam ne mümkün su bu kıza yan etki yapıyor yada bi sorun var 1 saat salladım ayağımda tam uyuyacak ağlıyrak geri uyanndı bide telefon çalınca tamamen kalktı ayaga ... bende koydum yürütece banyoda duşu aldım cocuk yürütece binmeyi okadar cok unutmuşki oturak gbii bişi sandı herhalde sabit kaldı yerinde kaydirigubbakcemile3aksi taktirde mümkün değil zaptedemezdim...aradan 1 saat gecti tekrar aldım salla salla uyumuyor mıcım yere yapıştı ayaklarım koptu resmen ama pes etmedim dualar falan okudum uyudu cok şukur...ama kaçta uyanıp geri uyur bilmem fisfisfis

SİBOŞUM Allah kolaylık versin bacım bu sıcaklardada hiç çekilmez he yoğun tempo

BİRSENCİM gözün aydın postalamışsın kaynanayı hihoyyyt:jeyyar:

FERDA bende mrk ettim be şu meşhur dayıyı :jeyyar::jeyyar:

BANU yeni evin hayırlı olsun agız tadıyla otur inşAllah darısı bize :Saruboceq:

TÜLAY cım bizde aynı durumdayız ve bizimde 4 tane birden geliyor diş ve en zorları alt azılar ve üst köpek dişleri :1no2:

ben kaçar kızlar öptüm hepinizi eşim gelince bide balkonda mangal keyfi yaparızz ohh sositosositosositososito

ASLICIĞIM kahvaltsını nasl veriyorsun...danino vs. yemiyormu?

canım hanzade de öyledi püre yapardım tüm yemekleri ama genede agzına zerre bi tane gelse agzından hepsini çıkarırdı saatlerce agzında tutup enson tükürürdü
doktora söyledim oda iştah acıcı surup verdi basladım suruba 2 gün sonra cocuk herşeyi yemeye basladı masallah şimdi kabak dolması fasülye köfte herşeyi yiyor
ilacın adı minadex multivitamin bak devlet karsılamıyor ama ben hanzadeye kısa kadar devam etcem valla süper oldu dene istersen

danino vermeye çalışıyorum ama öğün olarak veremezsin herhalde.İki tane falan yedirdim bugün şu kahvaltı zamanından.Vitamin lgg vermişti doktor bi de kan damlası kullanıyorum ama yok valla ya.Şu dediğin vitamini de araştırcam bakaloım.

ayyy ne bilem özlemciğim stresten dedi kadın bakalım..ilaçlar iyi gelir inş.
inş geçer cnm ya,çok felaket bişi

ne güzel denizelere gidilmiş ohh mis gibi
unuttular tabi artık yürüteci
zeynepte öyle uyuyo şimdi
ama 3 kere uyandı bakalım ne zaman tam uyanacak daa geri uyuyacak işim var bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…