2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ülen hülya iki sohbet ett yaaa rapor verip kaçıyorsun

kıvılcım trürkiyede nerelerde hiç girmiyor...

cnm benim benim çocukların yememe problemi yok herşeyi yiyorlar cnm
siz yemeiyor diyince ben sordum sana....

merhaba kızlar,dün tekirdağdan geldik tabi burnumdan getirdi yine cadı 2dk yerinde durmuyor hep peşindeydim ama denizi muhteşem güneşlenmeye fırsat olmadı kızın peşine koşmaktan ama kapkara oldum ,bide Begüm bahçede falan nerde sigara izmariti bulsa sokakta ağzına atıyordu vitamin eksikliğindendir dediler gelir gelmez dr randevu aldım bugün götürdük gerçektende dr.da aynı şeyi söyledi kan sayımı istedi yarın sonuçlarını alıcaz boyu iyi ama kilosunu zayıf dedi( zaten öyle diyeceğini bende biliyordum vitamin verdi birde sağlık ocağı bize su çiçeği aşısını söylemedi dedim o özel dedi 66-70 tl gibi fiyat dedi haftaya yaptıracağız kızlar siz ne kadar verdiniz aşıya? öylede yorgunum ki birsürüde işim var yarın iyice temizlik yapmam gerkli kimselerde yok bende kaçayım öptüm hepinizi

offff böyle bir güzel haber inanmıyorum yaaa gerçekten senin adına çooook sevindiiim

artık bebişlerini rahat uyutursuun güzel çaylar demlersin burdan banada ikram edersin şaka şaka ben çayı hiiiç sevmem dersin şimdi belki hıh sanki bende hemen yooluyordum çayı diye :teytey: ama gerçekten şaka bir yana senin adına çooook sevindim canım yaa umarım güzel kaynanasız günler geçirirsin

offf ben çok bunaşldım yaaa yağmur uyuyor eşim masada uyuyor bensiz yatağa giremiyor onu gördükçe canım sıkılıyor nasılda canı istiyor uyumayı yaaa bende zerre uyku yok sıcaktan nasıl uyuyor anlamadımkiii burdada kimse yooook olsada konuşmuyor galibaa

siz beni sevmiyorsunuz galibaaaakannehir ecik gaffurluk yapayım :lepi:

slm papatya bende dün gece birilerini bekledim senle konuşurken arakdaşım aradı cene yaptık
sonra sen gittmiştin...

bende şimdi kavakyellerini izledim netten tam yatacaktımki son bikez bakem dedim seni gördüm..

bende alişe süt ısıtıp biberona koyacam camaşır asacağım....

eşim ve çocuklar uyuyor

papatya şimdi okudum evet kaynana gitti taaakiii bişi olmazsa bayramda görüşeceğiz...

inş......sonrada 3 ay ben yanında kalacağım kaygananın...

oyyy sen yazana kadar ben işlerimi halledeyim...

deme sakın sen 10 saatte gelirsin ben pratik hatunum gelirim şipp şakk

3 aymııı kocaman bir 3 ay hadi allah sana sabır versin... neyse alışır belkii

pratik hatun işmi biter evdee ben bugün anneme gittim butün işlerim kaldı gelince nereyi topalayacığımı şaşırdım vaalla

hakkaten gelemdin koçişte uyudu benim bile uykum geldiii :1rolleyes:yarın görüşmek üzere iyi geceler daha sık girmek istiyorum bu sayfaya ama malesef benim kız hiç izin vermiyor ve işlerde hiç bitimiiyor tatlı ve rahat uykular canım hoşçakal

geldim alişe süt ısıttım bulaşıkları makinaya attm çocuklar birkaç parça kağıt yrtmışlar onları topladım tam içeri geldim kocama bir tişört ütüleyecem klima su akıtıyor bidonu dolmuş ...

bizim ballkon gideri uzak kalıyor diye adamlar bidona akacak su dediler...eee bütüngün açık olunca doluyor off yaa parkem şişecek en sonunda devamlı ben boşaltıyorum koca bidonu deli edecek bu koca beni yaww

ooooooooooooooo ben geldim yazdığını okudum ...
ama sen kaçıyormuşsun hadi sana iiyigeceler bende bidon boşaltayım..ütü yapayım..çamaşır asayım yarın oturma odamı silip süpüreceğim leşşşşşşş gibi kaynana varken iş yapamadım yaa....

ahhh kalb kalbe karşymş bende içimden bu saatlerde tutkun olurdu oda yok diyordum...

çamaşırlarımı astım...kociişin tişört tamam alişe sütü verildi...bide banoyu temizledim....yarn sadece odaları sileceğim süpüreceğim...yemeğimde var..

yarın zaten eşimin iş arkadaşına bebek görmesine gideceğiz...
giderken tırtıl kurabiye yapp götürem diyorum netten buldum tarifini bakalım nasıl olacak

anaaaa kimseler gelmemiş günaydınlar kapanışı ben yaptım açlışıda ben yapayım..

biz kalktk ...kahvaltı yaptık ...kaygananın yattığı nevresimleri ...kendi nevresimlerimizi,koltuk çarşaflarını bir kaç parça beyaz var ama iki üç makina çamaşır yıkanacak şimdi biraz magazin izleyecem sonra çocuk odasını sileceğim...aman yaa 2 gün öönce camı silmiştim yine 5 parmak izi var
ve kanepeye yine süt dökmüşler püfffffffffffffff....
sonra yatak odası oturma odası silincek..mutfakta ocak batık kurabiye yapacam iş çokkkkkkkk sizler neredesiniz yawwwww

selam kizlar a.s.

oy yoruldum be..sabahin 8inden beri evi topluyorum..çamasir,bulasik,ütü,serrosda girdi aralara :) anca 11de oturdum..cantamizida yerleştirdim..bi dus alip 12.30 gibi cikmayi düşünüyorum..pazara gidicem..biraz dolaşcam..eşim 14 gibi gelcekmiş..15te de ido var..yarin aksamüstü dönecez inşaAllah..ay okadar yorgunumki resmen otomatige aldim :) neysem bi işim kalmadi :) evi derli toplu birakinca içim rahat oluyor :)

birsenim cosmussun gene iş konusunda :) ay bitmiyor şu evişi ya..ev işi kör işi derler ya..sanki daha 2 dak önce yapmişim gibi hissediyorum bazen :)) kiz 3 ay cabuk gecer merak etme hiç..hele bi ramazani atlatalim hayirlisiylada..

papatyacim canim niye sevmeyelim kiz :) gecenin kör vaktinde anca uykusu kacmis birini bulursun arada sirada bu veletlerden herkes erkenden siziyor genelde D ben dün 22.30da yattim valla D ama uyuyamadim orasi ayri tabi..vantilatoru yapiştirdim valla yataga..genede döndüm durdum..sonra gittim soguk bi dus aldim anca öyle uyudum :)

haydi ben ufaktan kacayim muckssss hepinizeeee :)

ay buarada p.tesi bulusmasi yalan oldu hatunlar a.s. misafir var :S mucksssss

ayyy valla süpersin yaaa ben 1 tane bebeğimle bişi yapamıyorum sen 2 taneyle yapacaklarına bak valla maşallah sana alkisalkisalkisx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…