canım hanzade de öyledi püre yapardım tüm yemekleri ama genede agzına zerre bi tane gelse agzından hepsini çıkarırdı saatlerce agzında tutup enson tükürürdü
doktora söyledim oda iştah acıcı surup verdi basladım suruba 2 gün sonra cocuk herşeyi yemeye basladı masallah şimdi kabak dolması fasülye köfte herşeyi yiyor
ilacın adı minadex multivitamin bak devlet karsılamıyor ama ben hanzadeye kısa kadar devam etcem valla süper oldu dene istersen
danino vermeye çalışıyorum ama öğün olarak veremezsin herhalde.İki tane falan yedirdim bugün şu kahvaltı zamanından.Vitamin lgg vermişti doktor bi de kan damlası kullanıyorum ama yok valla ya.Şu dediğin vitamini de araştırcam bakaloım.
kaydirigubbakcemile2zemuszemuslülülülülülüalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::teytey::dance:
oleyyyyyyyyyyyyyy kaynanam gittiiii....hemde bana kızartma yaptrdııı..sonrada ben yemeğe kalmayacam dedi...yanına paket yaptım yolladım...bide hazırlanrken bana ee çocukları al gel ramazandan önce dedim ramazana ne kaldı...bayramdan sonra görüşürüz dedim...
sabah bana çok bozuldu surat yaptım çünki..
papatya şimdi okudum evet kaynana gitti taaakiii bişi olmazsa bayramda görüşeceğiz...
inş......sonrada 3 ay ben yanında kalacağım kaygananın...
oyyy sen yazana kadar ben işlerimi halledeyim...
deme sakın sen 10 saatte gelirsin ben pratik hatunum gelirim şipp şakk
3 aymııı kocaman bir 3 ay hadi allah sana sabır versin... neyse alışır belkii
pratik hatun işmi biter evdee ben bugün anneme gittim butün işlerim kaldı gelince nereyi topalayacığımı şaşırdım vaalla
hakkaten gelemdin koçişte uyudu benim bile uykum geldiii :1rolleyes:yarın görüşmek üzere iyi geceler daha sık girmek istiyorum bu sayfaya ama malesef benim kız hiç izin vermiyor ve işlerde hiç bitimiiyor tatlı ve rahat uykular canım hoşçakal
anaaaa kimseler gelmemiş günaydınlar kapanışı ben yaptım açlışıda ben yapayım..
biz kalktk ...kahvaltı yaptık ...kaygananın yattığı nevresimleri ...kendi nevresimlerimizi,koltuk çarşaflarını bir kaç parça beyaz var ama iki üç makina çamaşır yıkanacak şimdi biraz magazin izleyecem sonra çocuk odasını sileceğim...aman yaa 2 gün öönce camı silmiştim yine 5 parmak izi var
ve kanepeye yine süt dökmüşler püfffffffffffffff....
sonra yatak odası oturma odası silincek..mutfakta ocak batık kurabiye yapacam iş çokkkkkkkk sizler neredesiniz yawwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?