2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim!! ayy nerden başlasamki:))
en önce,kaynım geri işe girdi,eşini de aldı gittiler. ev geri bize kaldı:)) ay bu seferde sıkıcımı oldu ne biraz:? aman boşver çalışacağı bir işi olsunda!!
3-4 gündür kız kardeşim yaylada,babannemde kalıyor. bi gün ben gidiyorum bi gün o geliyor,bugünde beraber halama gidecez. ondan girmeye çok fırsatım olmadı. geçen hafta sonu tarsusa gittik. aman allahım bu ne sıcak yaa!! çarşıda bikaç işim vardı, vazgeçtim!! klimayı açıp karşısına yapıştım valla. 24 saat hiç kapanmıyor klima! hele geceleri, 3 odada birden çalışıyor. zavallı babacım elektrik parasına çalışıyor bu aralar!! neyse lafın özü,yaylanın büyük bir nimet olduğuna karar verdim!! heleki ramazan artık yaza geliyor, hiiç gidilmez tarsusa!!
aslında yaylayı seviyorum ama kaynana başında olunca,kendi düzenin olmayınca çekilmiyor işte( gya bahçeye bir ev yaptırdılar,bitene kadar ayşenin evi,ayşenin evi dendi. bittikten sonra odanın biri de kaynımgilin olacakmış dendi, ne heves kaldı kaldı bende ne bişey!! o zaman onların olsun ev dedim,öylece kaldı mevzu!! ne ben oturdum, ne de onların gelip oturmaya fırsatı oldu. offf offf bu kaynanalar çok mu açıkgöz sanıyolar acaba kendilerini???
gene dertlendim!! neyse gidip bi yemek yapayım. gelirim gene.

selam kızlar dün birsürü alıntı yapmıştım cevapladım okeyledim yok olmamış neden ki?Bende sabah eşimi gönderdim evi topladım Türkizi cup cup yaptırdım şimdi oynuyoruz hava çok sıcak bunaldım resmen

Cerencim bu kayana tarafları hep hak yiyorlar malesef kardeşi yayladaymış süper gezin gönlünüzce canım
Birsen senin de kaynanan ya hep diyorum toptan atalım şunları kazana
Tuğba sanırım buluşma yattı
ferdacım sibele giderken haber ver belki bende gelirim kız gerçi 22 side benimde okul başlıyor bide bu sene öğlenciyiz çok kötü yani inşallah diyelim
civcivim Gazel nasıl iyimi?Fotolar ne zaman çıkıyor?
Esen tatilden geldi ama kendisi yok
Özlemcim nasılsın bugün

ayyyy ben geldimmm öldümm öldüm dirildim çok yoruldum yaaaaaaaaaaa....

alişi uyuttum yatırdım ..ömer biraz sorunlu tabi 20-25 dk salladım tam daldı ev tlf çaldı neyse o susana kadar salladım ömeri....tam kalktım yatıracağım...cep tlf çalıyorrr allahım dedim tabi ömer cin çarpmış gibi uyandı..arayan eşim bi fırça attım ne arıyorsun diye...ne bilem dedi çocuk uyır hadaa ömeri yarım saat salladıkdan sonra yatırdm..

önce etrafı dağnaıklığı topladım ...tüm kilimmleri silkeledim...
suyu hazırladım ..çamaşırları asarken ali uyandı ..allahım dedim şaka bu dedim ağalayacağım
su verdim yok,salladım yok ...
dedim sen bu yatakda kalacaksın ..ayy anam nasıl ağlıyor nasıl ağlyor çektim kapıyı tıkadım kulağımmı..sildim oturma odasını aman ne pis olmuşş oda ya ...kilimini silkelemiştim onu attım makinaya yıkanması için .....çekyata çarşaf serdim antreyi sildim süpürdüm yatak odasın sildim süpürdüm toz aldım ..tabi alişin odasında olunca susuyor...ama alişin bağırmasına ömerde uyandı ama o su biberonu ile yattı yatakta......kapalı balkonu sildim leşş olmuş yaa sözde kapalı ama camlar açık olduğundan leş oluyor bide saçlarım çok dökülüyor kızlar...
acaba kısaldğı için artık toplamıyorum ondanmı fark ediyorum...

bide tsh normal olmuş diye ilacı kestim acaba ondanmı????

çocukların odasının kanepesini sildim..yerlerini sildim...içeri çocuklara bakem dedim
anaaaaaaaaaa daninoları parçalamışlar yerlere sürmüşler kanepenin üzerindeki çarşaf kople daninooo olmuş...delirdim çarşafı kaldırdım yeri sildim tekrardan...şimdi yatak koruyucusu beyazlar yıkanııyor...
kurabiyeyide yaptım fırında....kocam sandeviç hazırlayacak yiyecez...sonra maa aile yıkanacağız...hazırlanıp çkacağız ...ama ben çok yorulmuşum yaa....

araya bide mutfak camını soktum onuda sildim..küçük masamızı kapalı balkona koydum açtım
sahura hazırlık orada yeriz sesizcee...

ayyy ramazan geliyor yaa çocuklar gibi sevinçli oluyorum yaaa sanki bayram gibi huzur buluyorum
inş. rabbim kolaylık verir kuzularım beni az yorar yada onlara karşı iki kat daha sabır verirde rabbim...orucumu güzel geçirirm..

tubişş sende sarmışsın işee ohhh mis gibi evin git gez bakalım...

tutkun atmaya gerek yok kaynanaları uzakda olsunlar yeter...

papatya mecburen yapıyorum cnm ,yoksa evim mok gibi olur

ayse cnm o taraflar çok sıcak allah sabır versin,ekaynanada iki evladını ayırmak istememiş
ama ev ev üstünde olmaz bunu düşünmemiiş...
kaynınada ev yapsınlar yaylada...o ev olana kadar annesinin yanında kalsınlar onlarda
...

günaydınlar kimseler yokkk yinee...bizde kalktık sabah sabah park yaptıık duş aldrdım çocuklara ...kahvaltı yaptk şimdi işe güce saracağımm

Selam kızlar uzun zamandır yazamadım buraya arada bir gelip okuyorum ama yazmaya zaman bulamıyorum bi türlü gülce hasta oldu ve tüm huyları değişti o sakin kız gitti yerine mızmız herşeye ağlayan bi bebek geldi off neyseki iyileşti eşim böbrek kumu döküyor sabahtan beri ağrı çeikiyo garibim sıcaklar bi yandan beter gülcede bende isilik olduk bizde dertler böyle kızlar neyseki çok ciddi bir şeyimiz yok çok şükür sizleri çok özlemişim yaaa off neyse kız uyandı kaçıyorum öptüm hepinizi a.s.

Cerencim bu kayana tarafları hep hak yiyorlar malesef kardeşi yayladaymış süper gezin gönlünüzce canım

canım ev yapıldı da, biz yine beraber yeyip içiyoruz aynı bahçe içinde olunca. kaynananın fikrine göre de zaten gün içinde beraber yiycez içecez akşam yatma vakti kaynımgil bir odaya biz bir odaya geçip yatacaz. ama hiç düşünülmüyor tabi Kaan ne olacak? yarın kaynımgilin de çocukları olursa ne olacak? ayrıca banyo da ortak!! artık köşe kapmaca oynarız:))) ama bunu düşünecek kadar incelik yok kadında!!

Özay'la da hep bu yüzden tartışıyoruz. o hep ama hep annesini savunuyor. ne olursa olsun,onlara asla tek kelime söyleyemez. olan da bize oluyor!! ben ona o bana!! birbirimizi yiyoruz. her yaz başı bi stres çöküyor bana işte. serin serin keyif yapacağıma yaylanın tadınıda çıkaramıyorum(

kız benimki uzaktada ne oluyor canı istiyor tak kapıda süprizzz diyor bide ordan laflarıda duyuyoruz bişey farketmiyor gerçi yakında olunca da az değildide ikiside kötü valla

şaka gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
valla yok herkes topiği terketti
iyi akşamlar canım ya anca geldik
canım çok geçmiş olsun bu sıcaklar herkesi mahvetti kışın bi dert yazın ayrı dert

valla haklısın canım kaynanandan geçmiş sanırım ondan düşünemiyor onun içinde önemli değil diycem belki haberi olsun diyordur herşeyden :kediğlunu ne kadar mutlu ettiğini kontrol ediyordur bunların işi belli olmaz.
eşinde senden yana olsa çığırdan çıkarsın diyordur belki kalmak istemezsin diye düşünüyorsa yoksa aynı dertler onun içinde aynı
Bugün olumlu günümdeyim galiba

selam kaçaklar
dün Burcuyla konuştum bi süredir Pendikte eşinin yanındaydı buluşamıyorduk Neomarinde akşam zar zor buluştuk önce 5 te dedik sonra Türkiz uyudu 7 ye çektik fala çok güzeldi eğlendik sonunda yavrum Kağan düştü kafasının üstüne bizi üzdü biraz tabi bu durum çok şükür bişey olmadı.
bugünde teyzemler bizdeydi yeni gittiler hemen yemek koydum ocağa acıktık ıvır zıvır karın doyurmuyor bizde böyle siz nasılsınız hatunlar

Gunaydın Kızlar,,,

Yoklamalarda hep devamsız görundum heralde.Sınıfta kalıcam bu gezmelere devam edersem valla.Ama neysekı ramazan geldı tıkılırım eve artık.Umarım herkes ıyıdır.Bızde bı yaramazlık yok.Evı gorduğumuzde yok hep dısardayız.Dun gece yalovadan geldık.Görumcemle takıldık bıkac gun.Guzeldı valla en azından burdan daha serındı.Sımdı temızlık vaktı bu hafta motor taksam ancak bıter ısler.Persembe kayınvalıdem gelıyor.1 hafta fılan kalır heralde.Artık aranızdayım anlıycağınız.Gecmıse bakamadım.

Banıcum ev almıs heralde gule gule otur canım.Allah yardımcınız olsun odenır bıter anlamadan ınsallah.

Baskada bısey görmedım.Aksam okuycam artık.Bısmıllah dıyıp gırısıyorum ıslere kocaman öptum hepinızı.

canım hoşgeldin zaten artık kimse gelmiyor yakında kapatıcaz galiba topiği baksana herkes bıraktı

Günaydın kızlarr herkes iyidir umarım
günaydı canım iyiyiz biz sen nasılsın?
EVET GÜNAYDI BİZDENDE GECE TERASTA YATTIK KIZIM BEN EŞİM EVDE DURAMIYCAKTIM ARTIK ŞİMDİ KIZI BANYOYA SOKTUM SONRA KAHVALTI VE EV İŞLERİNE GİRİŞCEM ÖPTÜM HERKESİ

günaydınlar ayyy birsrü yazdım gitti yaaa..çocuklar pc saldırdı..

bizde saat 9 geçerken kalktık...altlarını aldım yatakları topladım az çocukların acıkmasını bekledim...
şimdi kahvaltı verdim bende yapacam önce size yazayım dedim.....

tülay,tutkun günaydın canlar......

gülhan hanım inş.durdurur sizi ramazann :))

tutkun canım günaydın .iyiyim canım nolsun hafta başı .güzle bir haftasonundan sonra çekilmiyor iş.sıcaklar mahvediyor insanı selinde terledikçe banyo banyo diye banyo kapısından ayrılmıyor.dünde denize gittik şaka gibiydi selini denize sokmamla uykuya dalmaıs bir oluyor.ben çıkarıyorum denizden rahat uyusun diye uyanıyor yine deniz istiyor.belki defalarca girdik çıktık aynı şekilde.burcu nun iyi olmasına sevind,m.ama söylersin biraz kırgınım o kadar aradım sordum mesaj attım naısl oldun bebek nasıl falan diye ama cevap yok.neyse kimseyi zorla bişey yaptıramayız:)

günaydınnn
3 günün ardından nihayet geldim
cuma günü ögleden sonra gene baga gittim yavrumun heryeri isilik döktü baga gittik gecti geldik evimize dün akşam
dün gece gecmişe baktım
birsen canım kaygana gitmiş gözün aydın rahatsız 1 ay
banucum ev almışsınız hayırlı ugurlu olsun Allah borclarınıza edalar göndersin
özlemcim iyi dileklerin için sagol canım hepimiz hep beraber beişlerle ve koçişlerle mutlu sağlıklı ömür süreriz inşallah
bukadar hatırlıyorum birdaha gecmişe dönemicem
ev berbat durumda hanzade uyumadan süpürdüm balkon yıkadım
şimdi kalkıp sileyim toz alayım uyanmadanbirde lavabo banyo halledersem benden iyisi yok

dün dogum günümdü tüm tebrik eden arkadaslara teşekkürle hepinizi öpüyorum canlar

ayy kaynanalara gidilicek gecen gün bagdan geldim aradık evde yok cebide kapalı gitcektim ne güzel kaygıdan kurtulcaktım sonra laf yiyoruz bebe bizi tanımıyor diyee ayy kendine sormuyor bi ben onları arıyormuyum cocuk napior sıcakta diye töbe yaa mübarek günlerde geliyor ki hergün gelin der artık ama oruc agzımla cocuk durmazken valla sıcakta onu fazla cekemicem bu sene
off kaynana konusu acılınca destanlasıyor yazılarr:)
neyse ben işleri halledip geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…