Cerencim bu kayana tarafları hep hak yiyorlar malesef kardeşi yayladaymış süper gezin gönlünüzce canım
canım ev yapıldı da, biz yine beraber yeyip içiyoruz aynı bahçe içinde olunca. kaynananın fikrine göre de zaten gün içinde beraber yiycez içecez akşam yatma vakti kaynımgil bir odaya biz bir odaya geçip yatacaz. ama hiç düşünülmüyor tabi Kaan ne olacak? yarın kaynımgilin de çocukları olursa ne olacak? ayrıca banyo da ortak!! artık köşe kapmaca oynarız:))) ama bunu düşünecek kadar incelik yok kadında!!ayse cnm o taraflar çok sıcak allah sabır versin,ekaynanada iki evladını ayırmak istememiş
ama ev ev üstünde olmaz bunu düşünmemiiş...
kaynınada ev yapsınlar yaylada...o ev olana kadar annesinin yanında kalsınlar onlarda[/COLOR][/B]...
kız benimki uzaktada ne oluyor canı istiyor tak kapıda süprizzz diyor bide ordan laflarıda duyuyoruz bişey farketmiyor gerçi yakında olunca da az değildide ikiside kötü vallaayyyy ben geldimmm öldümm öldüm dirildim çok yoruldum yaaaaaaaaaaa....
alişi uyuttum yatırdım ..ömer biraz sorunlu tabi 20-25 dk salladım tam daldı ev tlf çaldı neyse o susana kadar salladım ömeri....tam kalktım yatıracağım...cep tlf çalıyorrr allahım dedim tabi ömer cin çarpmış gibi uyandı..arayan eşim bi fırça attım ne arıyorsun diye...ne bilem dedi çocuk uyır hadaa ömeri yarım saat salladıkdan sonra yatırdm..
önce etrafı dağnaıklığı topladım ...tüm kilimmleri silkeledim...
suyu hazırladım ..çamaşırları asarken ali uyandı ..allahım dedim şaka bu dedim ağalayacağım
su verdim yok,salladım yok ...
dedim sen bu yatakda kalacaksın ..ayy anam nasıl ağlıyor nasıl ağlyor çektim kapıyı tıkadım kulağımmı..sildim oturma odasını aman ne pis olmuşş oda ya ...kilimini silkelemiştim onu attım makinaya yıkanması için .....çekyata çarşaf serdim antreyi sildim süpürdüm yatak odasın sildim süpürdüm toz aldım ..tabi alişin odasında olunca susuyor...ama alişin bağırmasına ömerde uyandı ama o su biberonu ile yattı yatakta......kapalı balkonu sildim leşş olmuş yaa sözde kapalı ama camlar açık olduğundan leş oluyor bide saçlarım çok dökülüyor kızlar...
acaba kısaldğı için artık toplamıyorum ondanmı fark ediyorum...
bide tsh normal olmuş diye ilacı kestim acaba ondanmı????
çocukların odasının kanepesini sildim..yerlerini sildim...içeri çocuklara bakem dedim
anaaaaaaaaaa daninoları parçalamışlar yerlere sürmüşler kanepenin üzerindeki çarşaf kople daninooo olmuş...delirdim çarşafı kaldırdım yeri sildim tekrardan...şimdi yatak koruyucusu beyazlar yıkanııyor...
kurabiyeyide yaptım fırında....kocam sandeviç hazırlayacak yiyecez...sonra maa aile yıkanacağız...hazırlanıp çkacağız ...ama ben çok yorulmuşum yaa....
araya bide mutfak camını soktum onuda sildim..küçük masamızı kapalı balkona koydum açtım
sahura hazırlık orada yeriz sesizcee...
ayyy ramazan geliyor yaa çocuklar gibi sevinçli oluyorum yaaa sanki bayram gibi huzur buluyorum
inş. rabbim kolaylık verir kuzularım beni az yorar yada onlara karşı iki kat daha sabır verirde rabbim...orucumu güzel geçirirm..
tubişş sende sarmışsın işee ohhh mis gibi evin git gez bakalım...
tutkun atmaya gerek yok kaynanaları uzakda olsunlar yeter...
papatya mecburen yapıyorum cnm ,yoksa evim mok gibi olur
ayse cnm o taraflar çok sıcak allah sabır versin,ekaynanada iki evladını ayırmak istememiş
ama ev ev üstünde olmaz bunu düşünmemiiş...
kaynınada ev yapsınlar yaylada...o ev olana kadar annesinin yanında kalsınlar onlarda...
valla yok herkes topiği terkettişaka gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
iyi akşamlar canım ya anca geldikgünaydınnnnnn
canım çok geçmiş olsun bu sıcaklar herkesi mahvetti kışın bi dert yazın ayrı dertSelam kızlar uzun zamandır yazamadım buraya arada bir gelip okuyorum ama yazmaya zaman bulamıyorum bi türlü gülce hasta oldu ve tüm huyları değişti o sakin kız gitti yerine mızmız herşeye ağlayan bi bebek geldi off neyseki iyileşti eşim böbrek kumu döküyor sabahtan beri ağrı çeikiyo garibim sıcaklar bi yandan beter gülcede bende isilik olduk bizde dertler böyle kızlar neyseki çok ciddi bir şeyimiz yok çok şükür sizleri çok özlemişim yaaa off neyse kız uyandı kaçıyorum öptüm hepinizi a.s.
valla haklısın canım kaynanandan geçmiş sanırım ondan düşünemiyor onun içinde önemli değil diycem belki haberi olsun diyordur herşeyden :kedicanım ev yapıldı da, biz yine beraber yeyip içiyoruz aynı bahçe içinde olunca. kaynananın fikrine göre de zaten gün içinde beraber yiycez içecez akşam yatma vakti kaynımgil bir odaya biz bir odaya geçip yatacaz. ama hiç düşünülmüyor tabi Kaan ne olacak? yarın kaynımgilin de çocukları olursa ne olacak? ayrıca banyo da ortak!! artık köşe kapmaca oynarız:))) ama bunu düşünecek kadar incelik yok kadında!!
Özay'la da hep bu yüzden tartışıyoruz. o hep ama hep annesini savunuyor. ne olursa olsun,onlara asla tek kelime söyleyemez. olan da bize oluyor!! ben ona o bana!! birbirimizi yiyoruz. her yaz başı bi stres çöküyor bana işte. serin serin keyif yapacağıma yaylanın tadınıda çıkaramıyorum(
canım hoşgeldin zaten artık kimse gelmiyor yakında kapatıcaz galiba topiği baksana herkes bıraktıGunaydın Kızlar,,,
Yoklamalarda hep devamsız görundum heralde.Sınıfta kalıcam bu gezmelere devam edersem valla.Ama neysekı ramazan geldı tıkılırım eve artık.Umarım herkes ıyıdır.Bızde bı yaramazlık yok.Evı gorduğumuzde yok hep dısardayız.Dun gece yalovadan geldık.Görumcemle takıldık bıkac gun.Guzeldı valla en azından burdan daha serındı.Sımdı temızlık vaktı bu hafta motor taksam ancak bıter ısler.Persembe kayınvalıdem gelıyor.1 hafta fılan kalır heralde.Artık aranızdayım anlıycağınız.Gecmıse bakamadım.
Banıcum ev almıs heralde gule gule otur canım.Allah yardımcınız olsun odenır bıter anlamadan ınsallah.
Baskada bısey görmedım.Aksam okuycam artık.Bısmıllah dıyıp gırısıyorum ıslere kocaman öptum hepinızı.
günaydı canım iyiyiz biz sen nasılsın?Günaydın kızlarr herkes iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?