2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrr (diyorumm ama kimse yok)
dün halamlarla konuşuyordukda....halamlar evi daha aşağa satmayın dedi...nasıl olsa yAZ bitiyor bAYramdan sonrada kaynanada kalacaksınız...sonra kış geldi diyor....birdahaki yaza borcunuz bitiyor evde o zamana kadar satlırsa borcunuzda kalmayacak ...evin parasıda elinizde kalacak dedi...seneye çocuklar daha iyi olur diyolar....bende düşündm doğru ....eşim seyhate gittiğindede çok anneme gitmeyecem ...iyi kötü kaynanamala kalıyoruz...masarfımızda olmaz ekstra..kayanamada buradayken para veriyor yada alışveriş yapıyor.... en mantıklısı bu sanırım ...sınırları zorlamanın bi mantığı yok...

gunaydın bacılarrr ben geldımm:çok üzgünüm:

huzurlu,mutlu bır 9 gunden sonra malesef işbaşı yaptım, özlemişim burayıda
kızım ve eşimle başbaşa çok keyıflı bı tatıl oldu bızım için a.s
duru okadar mutluydukı sabah yanında ıkımızıde yanında gorunce butun tatıl boyunca anne baba dıye dıye gectı :asigim:saolsun kuzumda cok uzmedı bızı..

izmire gecerken bengıye ugradık saolsun eşiyle cok guzel agırladılar bızı denız kaanda bomba masallah okadar hareketlıkııı anlatamam tekerlek delısı kesın makıne muhendısı olucak bak söyledı dersınızzz :)
modemı olmadıgından gıremıyomuş sıteye ama hallettım demıştı ama ben yokkende ugramamıss
manısa okadar sıcaktıkı allah yardımcıları olsun bıara nefes alamadıgımı hıssettım vay halımıza ızmırde dedımkı ızmıre gırdık 4 derece sıcaklık düştü ohh dedıkk
fulyayla görüşemedık malesef

persembe gecesı cıktık yola cuma sabahı annemdeydık:teytey: cmt gunude kardesıme yuzuk taktık damatta persembe gunu asker :)erkek kardesımde bayram sonu gıdıyor askere..evde bı huzun var hem kız verıyorus,hem asker gonderıyorus :çok üzgünüm:
gece 12dede kürkçü dükkanına döndük a.s.

bırsencımde bız yokken bursaya dogru uzanmış facede gordum resımlerııı
gulhancımada yazık olmuş 1 kılocuk almışşş..burda benım gıbı kılo sorunu olan arkadaslarına o 1 kıloyu soylemek ayıp olmuş ama neyse artıkkkk
banu hayırlı olsun ev konusunu netleştırıp kararınızı vermıssınız..allah guzel gunlerde oturmak nasıp etsın

benden bukadar işlerı toparlıyayım saolsun yolugumdan ıstıfade masaya evrak bırakan gıtmışş opuyorum sızı ugraraım ara ara....a.s.

dogru düşünmüşsünüz birsencim
mantıklı gelen ne ise öle yapın
kayganayıda takma kafana biraz sıkarsın dişini sonra rahata ercen inşallah
hadi hayırlısı olsun canım

ayyyy gülşahcığım o bursa çıkarması yalovandan 1 hafta sonra olANdı semra hanım yeni koymuş resimleri cnm hoşgeldin..

hayırlı olsun kardeşini vermişsiniz.....güle güle gitsin kardeşinde askere cnm

tatilinde güzel geçmesine sevindim cnm

saol bırsecım
bende gecen hafta gıttın sandım..masallah semraya nerdeyse sene devrıyesınde koyacakmış resımlerııı

merhaba kızlar nasılsısnız bugün iş başı yaptım malesef( ya kızlar sizz su çiçeği aşısını kaça yaptırdınız?

selam bacılar
gülşahcım kardeşinin nişanı olmus hayırlı ogurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
erkek kardeşinde askere gidiyormus güle güle gitsin Allaha emanet inşallah

ohhhh evi sildim ortalıkta halloldu
yemek de hazır hanzade uyandı tabi bu araya şimdi corbasını yaayımda yesin yavru

semracım ben yaptırmadım buhafta içinde halletcez eşim sormuş 64 demişler sanırım

ayyy hiçbiişi yapmadım tezgahta çay bardakları duruyor aksamdan kalmaçay faslının oturma odası talan bense bişi yapmak istemiyorum................klimanın kumandasını kitledi veletler onu arastırıyorum yaa açılmıyorr

hepatit a yaptırmıcam ben yani gerek görmedi cok fazla doktor siz bilirsiniz dedi bende kararsız kaldım sonra eşimle konusup olmasın dedik

sağlık sektorundekı dandıklıge bak herkez farklı fıyatlarla almış
nurancım sen bılırsın ama yaptır bencee cocuklar kalabalık yerlere gırıyo sonucta önlem olsun...

nuran bencede canım yaptır.tabi karar sizin ama.şöyle bir örnek vereyim.ablamın kızı liseye kaydolurken aşı kartını istediler.ablamda yılalrca saklamış.heptit a yaptırmak için istemişler.olmayan gençlere hep yapmıilardı okulda.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy hiçbiii yapmadımmmm pöfff pöfff çocuklar tam kudurmuş durumdalar yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…