günaydın canım gerçi öğlen oldu pc yi tam alıyorum Türkiz ne bulursa onla vuruyor bırakınca duruyor düşman ilan ettigünaydınlar ayyy birsrü yazdım gitti yaaa..çocuklar pc saldırdı..
bizde saat 9 geçerken kalktık...altlarını aldım yatakları topladım az çocukların acıkmasını bekledim...
şimdi kahvaltı verdim bende yapacam önce size yazayım dedim.....
tülay,tutkun günaydın canlar......
gülhan hanım inş.durdurur sizi ramazann :))
valla haklısın benimde az kaldı şimdiden stresi başladı.ama Selin süppermiş acaba orda dinleniyormuki rahat geldi galiba ama pozu çok hoştur.Burcu baya stresli canım.Burda misafirhanede kalıyormuş bi odada sadece çocukla klimasız akşam eşi geliyor Kağanda maşallah hareketli bide bulantıları hat safhadaymış baya bunalmış.Bigün bize gelecek yemek olayı çamaşırda problem hep dışardan pişircek yerde yokmuş.Bu dönemde kırılmamak lazım şartlarını düşününce.tutkun canım günaydın .iyiyim canım nolsun hafta başı .güzle bir haftasonundan sonra çekilmiyor iş.sıcaklar mahvediyor insanı selinde terledikçe banyo banyo diye banyo kapısından ayrılmıyor.dünde denize gittik şaka gibiydi selini denize sokmamla uykuya dalmaıs bir oluyor.ben çıkarıyorum denizden rahat uyusun diye uyanıyor yine deniz istiyor.belki defalarca girdik çıktık aynı şekilde.burcu nun iyi olmasına sevind,m.ama söylersin biraz kırgınım o kadar aradım sordum mesaj attım naısl oldun bebek nasıl falan diye ama cevap yok.neyse kimseyi zorla bişey yaptıramayız:)
tekrar kutlu olsun canım bağda süperdir iştahıda açılır insanı kız.Valla bu kaynanalar gıcık zaten hep açık arıyorlargünaydınnn
3 günün ardından nihayet geldim
cuma günü ögleden sonra gene baga gittim yavrumun heryeri isilik döktü baga gittik gecti geldik evimize dün akşam
dün gece gecmişe baktım
birsen canım kaygana gitmiş gözün aydın rahatsız 1 ay
banucum ev almışsınız hayırlı ugurlu olsun Allah borclarınıza edalar göndersin
özlemcim iyi dileklerin için sagol canım hepimiz hep beraber beişlerle ve koçişlerle mutlu sağlıklı ömür süreriz inşallah
bukadar hatırlıyorum birdaha gecmişe dönemicem
ev berbat durumda hanzade uyumadan süpürdüm balkon yıkadım
şimdi kalkıp sileyim toz alayım uyanmadanbirde lavabo banyo halledersem benden iyisi yok
dün dogum günümdü tüm tebrik eden arkadaslara teşekkürle hepinizi öpüyorum canlar
ayy kaynanalara gidilicek gecen gün bagdan geldim aradık evde yok cebide kapalı gitcektim ne güzel kaygıdan kurtulcaktım sonra laf yiyoruz bebe bizi tanımıyor diyee ayy kendine sormuyor bi ben onları arıyormuyum cocuk napior sıcakta diye töbe yaa mübarek günlerde geliyor ki hergün gelin der artık ama oruc agzımla cocuk durmazken valla sıcakta onu fazla cekemicem bu sene
off kaynana konusu acılınca destanlasıyor yazılarr:)
neyse ben işleri halledip geleyim
mantıklı tabi canım hayırlısı olsun.kızlarrrrrr (diyorumm ama kimse yok)
dün halamlarla konuşuyordukda....halamlar evi daha aşağa satmayın dedi...nasıl olsa yAZ bitiyor bAYramdan sonrada kaynanada kalacaksınız...sonra kış geldi diyor....birdahaki yaza borcunuz bitiyor evde o zamana kadar satlırsa borcunuzda kalmayacak ...evin parasıda elinizde kalacak dedi...seneye çocuklar daha iyi olur diyolar....bende düşündm doğru ....eşim seyhate gittiğindede çok anneme gitmeyecem ...iyi kötü kaynanamala kalıyoruz...masarfımızda olmaz ekstra..kayanamada buradayken para veriyor yada alışveriş yapıyor.... en mantıklısı bu sanırım ...sınırları zorlamanın bi mantığı yok...
canım hoşgeldin.Bengi nasılmış özledik onuda işlerini yoluna koy sonra yaptıklarını anlat biz tatilsizler sizin tatillerle avunuyoruzgunaydın bacılarrr ben geldımm:çok üzgünüm:
huzurlu,mutlu bır 9 gunden sonra malesef işbaşı yaptım, özlemişim burayıda
kızım ve eşimle başbaşa çok keyıflı bı tatıl oldu bızım için a.s
duru okadar mutluydukı sabah yanında ıkımızıde yanında gorunce butun tatıl boyunca anne baba dıye dıye gectı :asigim:saolsun kuzumda cok uzmedı bızı..
izmire gecerken bengıye ugradık saolsun eşiyle cok guzel agırladılar bızı denız kaanda bomba masallah okadar hareketlıkııı anlatamam tekerlek delısı kesın makıne muhendısı olucak bak söyledı dersınızzz :)
modemı olmadıgından gıremıyomuş sıteye ama hallettım demıştı ama ben yokkende ugramamıss
manısa okadar sıcaktıkı allah yardımcıları olsun bıara nefes alamadıgımı hıssettım vay halımıza ızmırde dedımkı ızmıre gırdık 4 derece sıcaklık düştü ohh dedıkk
fulyayla görüşemedık malesef
persembe gecesı cıktık yola cuma sabahı annemdeydık:teytey: cmt gunude kardesıme yuzuk taktık damatta persembe gunu asker :)erkek kardesımde bayram sonu gıdıyor askere..evde bı huzun var hem kız verıyorus,hem asker gonderıyorus :çok üzgünüm:
gece 12dede kürkçü dükkanına döndük a.s.
bırsencımde bız yokken bursaya dogru uzanmış facede gordum resımlerııı
gulhancımada yazık olmuş 1 kılocuk almışşş..burda benım gıbı kılo sorunu olan arkadaslarına o 1 kıloyu soylemek ayıp olmuş ama neyse artıkkkk
banu hayırlı olsun ev konusunu netleştırıp kararınızı vermıssınız..allah guzel gunlerde oturmak nasıp etsın
benden bukadar işlerı toparlıyayım saolsun yolugumdan ıstıfade masaya evrak bırakan gıtmışş opuyorum sızı ugraraım ara ara....a.s.
kolay gelsin diyelim kötü olmuş.Ben su çiçeğin 67 ye yaptırdım.Hepatit A seneye dedi dr dedim havuza denize girerse diye yapıyolarmış falan bana dr 2 yaşından önce sakın sokmayın dedi susutum kaldım bendemerhaba kızlar nasılsısnız bugün iş başı yaptım malesef( ya kızlar sizz su çiçeği aşısını kaça yaptırdınız?
Allah Allah yatılı okul muymuş ki genelde istemezler yada mdr çok titiz sanırımnuran bencede canım yaptır.tabi karar sizin ama.şöyle bir örnek vereyim.ablamın kızı liseye kaydolurken aşı kartını istediler.ablamda yılalrca saklamış.heptit a yaptırmak için istemişler.olmayan gençlere hep yapmıilardı okulda.
söylerim canımtutkun canım üzüldüm şimdi burcu ya inşallah bir yolunu bulurlar.canım yok süper liseydi ama neden istediler bilmiyorum canımya..evet selin harikaydı dün ya makina olsa çekçektim.denizi çok seviyor demekki orayı rahat gördü mışıl mışıl uyukladı:)) teyzesi.canım burcu ya çok selam söyle.
hayır özelde canım ocakta söylemiyorlar bile 15. aya kadar yapılması gerekiyormuş.merhaba kızlar aşıdan bahsediyorsunuz merak ettim hepatit a yı sağlık ocağında yapmıyorlarmı
su çiçeği aşısı olarak önerilecek bir marka varmı ........ ve bu aydamı yapılması gerekiyor
merhaba kızlar aşıdan bahsediyorsunuz merak ettim hepatit a yı sağlık ocağında yapmıyorlarmı
su çiçeği aşısı olarak önerilecek bir marka varmı ........ ve bu aydamı yapılması gerekiyor
günaydın canım gerçi öğlen oldu pc yi tam alıyorum Türkiz ne bulursa onla vuruyor bırakınca duruyor düşman ilan etti
valla haklısın benimde az kaldı şimdiden stresi başladı.ama Selin süppermiş acaba orda dinleniyormuki rahat geldi galiba ama pozu çok hoştur.Burcu baya stresli canım.Burda misafirhanede kalıyormuş bi odada sadece çocukla klimasız akşam eşi geliyor Kağanda maşallah hareketli bide bulantıları hat safhadaymış baya bunalmış.Bigün bize gelecek yemek olayı çamaşırda problem hep dışardan pişircek yerde yokmuş.Bu dönemde kırılmamak lazım şartlarını düşününce.
şimdi face baktım ya görümcemler yola çıkmış memleketten kesin gece bize uğrar 1-2 gün kalıp dilenip evlerine geçerler.insan bi haber veriri uğra yada uğrama dimi ya gittiğinden beri aramadı sonra aramızz iyi biz sık sık gidiyoruz deyip diğerleriyle arası bozulur tabi ne hain ya
tekrar kutlu olsun canım bağda süperdir iştahıda açılır insanı kız.Valla bu kaynanalar gıcık zaten hep açık arıyorlar
mantıklı tabi canım hayırlısı olsun.
Çocuklarada kızma kız bizimki yalnız olduğu için hep dibimde biri gelse bile elimden tutuyor onla gidiyorum mecbur seninkiler beraber oynıyor hiç değilse
canım hoşgeldin.Bengi nasılmış özledik onuda işlerini yoluna koy sonra yaptıklarını anlat biz tatilsizler sizin tatillerle avunuyoruz
kolay gelsin diyelim kötü olmuş.Ben su çiçeğin 67 ye yaptırdım.Hepatit A seneye dedi dr dedim havuza denize girerse diye yapıyolarmış falan bana dr 2 yaşından önce sakın sokmayın dedi susutum kaldım bende
Allah Allah yatılı okul muymuş ki genelde istemezler yada mdr çok titiz sanırım
semracım ben yaptırmadım buhafta içinde halletcez eşim sormuş 64 demişler sanırım
CNM ben geçen ay 15 ayda çicekmi bilemeyecem ama ikitane aldım 135 verdim67,5 tl geliyor tanesi
saol nurancım
bende 110 - 120 cıvarı vermıstım su cıcıegı ve hepatıt a ıcın
nuran cnaım bende su çiçeği ve hepatit a ya 101 lira vermiştim
kızlar ne kullanıyosunuz sıcaktan oluşan kırmızı minik benekler için???
valla tatlım yıkıyorum sabah aksam ama hanzadenin kol içlerinde ve bacak aralarındada olmus onlar için nişasta döküyorum pudra gibi hemen köreltiyorkızlar ne kullanıyosunuz sıcaktan oluşan kırmızı minik benekler için???
offffffffffffffffffff yaaa hakmı bu yaaaaaa tam ütü masasını koydum bir tişört ütüledim ali ağladı delirecem sallıyorum tilki uykusunda bırakınca hemen uyanıyorrrrrrrrr offffffff
selam kızlar nasılsınız yoğunluktan giremedim umarım herkes iyidir
yarın iş görüşmesine gidiyorum hayırlısıyla dua edin kızlar benim için herkesi öptümmmmmmmmmmmmm
canım bnede daha yaptırmadım,senin gibi araştırıyorum valla,aklımdan bile çıkmış iyi oldu banadamerhaba kızlar,dün tekirdağdan geldik tabi burnumdan getirdi yine cadı 2dk yerinde durmuyor hep peşindeydim ama denizi muhteşem güneşlenmeye fırsat olmadı kızın peşine koşmaktan ama kapkara oldum ,bide Begüm bahçede falan nerde sigara izmariti bulsa sokakta ağzına atıyordu vitamin eksikliğindendir dediler gelir gelmez dr randevu aldım bugün götürdük gerçektende dr.da aynı şeyi söyledi kan sayımı istedi yarın sonuçlarını alıcaz boyu iyi ama kilosunu zayıf dedi( zaten öyle diyeceğini bende biliyordum vitamin verdi birde sağlık ocağı bize su çiçeği aşısını söylemedi dedim o özel dedi 66-70 tl gibi fiyat dedi haftaya yaptıracağız kızlar siz ne kadar verdiniz aşıya? öylede yorgunum ki birsürüde işim var yarın iyice temizlik yapmam gerkli kimselerde yok bende kaçayım öptüm hepinizi
SAĞOL CNM İİYİM SEN NAISLSIN?Özlemcim nasılsın bugün
ayyyy ben geldimmm öldümm öldüm dirildim çok yoruldum yaaaaaaaaaaa....
alişi uyuttum yatırdım ..ömer biraz sorunlu tabi 20-25 dk salladım tam daldı ev tlf çaldı neyse o susana kadar salladım ömeri....tam kalktım yatıracağım...cep tlf çalıyorrr allahım dedim tabi ömer cin çarpmış gibi uyandı..arayan eşim bi fırça attım ne arıyorsun diye...ne bilem dedi çocuk uyır hadaa ömeri yarım saat salladıkdan sonra yatırdm..
önce etrafı dağnaıklığı topladım ...tüm kilimmleri silkeledim...
suyu hazırladım ..çamaşırları asarken ali uyandı ..allahım dedim şaka bu dedim ağalayacağım
su verdim yok,salladım yok ...
dedim sen bu yatakda kalacaksın ..ayy anam nasıl ağlıyor nasıl ağlyor çektim kapıyı tıkadım kulağımmı..sildim oturma odasını aman ne pis olmuşş oda ya ...kilimini silkelemiştim onu attım makinaya yıkanması için .....çekyata çarşaf serdim antreyi sildim süpürdüm yatak odasın sildim süpürdüm toz aldım ..tabi alişin odasında olunca susuyor...ama alişin bağırmasına ömerde uyandı ama o su biberonu ile yattı yatakta......kapalı balkonu sildim leşş olmuş yaa sözde kapalı ama camlar açık olduğundan leş oluyor bide saçlarım çok dökülüyor kızlar...
acaba kısaldğı için artık toplamıyorum ondanmı fark ediyorum...
bide tsh normal olmuş diye ilacı kestim acaba ondanmı????
çocukların odasının kanepesini sildim..yerlerini sildim...içeri çocuklara bakem dedim
anaaaaaaaaaa daninoları parçalamışlar yerlere sürmüşler kanepenin üzerindeki çarşaf kople daninooo olmuş...delirdim çarşafı kaldırdım yeri sildim tekrardan...şimdi yatak koruyucusu beyazlar yıkanııyor...
kurabiyeyide yaptım fırında....kocam sandeviç hazırlayacak yiyecez...sonra maa aile yıkanacağız...hazırlanıp çkacağız ...ama ben çok yorulmuşum yaa....
araya bide mutfak camını soktum onuda sildim..küçük masamızı kapalı balkona koydum açtım
sahura hazırlık orada yeriz sesizcee...
ayyy ramazan geliyor yaa çocuklar gibi sevinçli oluyorum yaaa sanki bayram gibi huzur buluyorum
inş. rabbim kolaylık verir kuzularım beni az yorar yada onlara karşı iki kat daha sabır verirde rabbim...orucumu güzel geçirirm..
ay cnm maşallah sana
hoşgeldin cnm geçmiş olsunSelam kızlar uzun zamandır yazamadım buraya arada bir gelip okuyorum ama yazmaya zaman bulamıyorum bi türlü gülce hasta oldu ve tüm huyları değişti o sakin kız gitti yerine mızmız herşeye ağlayan bi bebek geldi off neyseki iyileşti eşim böbrek kumu döküyor sabahtan beri ağrı çeikiyo garibim sıcaklar bi yandan beter gülcede bende isilik olduk bizde dertler böyle kızlar neyseki çok ciddi bir şeyimiz yok çok şükür sizleri çok özlemişim yaaa off neyse kız uyandı kaçıyorum öptüm hepinizi a.s.
geçmiş olsun kağanımaselam kaçaklar
dün Burcuyla konuştum bi süredir Pendikte eşinin yanındaydı buluşamıyorduk Neomarinde akşam zar zor buluştuk önce 5 te dedik sonra Türkiz uyudu 7 ye çektik fala çok güzeldi eğlendik sonunda yavrum Kağan düştü kafasının üstüne bizi üzdü biraz tabi bu durum çok şükür bişey olmadı.
bugünde teyzemler bizdeydi yeni gittiler hemen yemek koydum ocağa acıktık ıvır zıvır karın doyurmuyor bizde böyle siz nasılsınız hatunlar
seni gören cennetlik valla gülhan heeGunaydın Kızlar,,,
Yoklamalarda hep devamsız görundum heralde.Sınıfta kalıcam bu gezmelere devam edersem valla.Ama neysekı ramazan geldı tıkılırım eve artık.Umarım herkes ıyıdır.Bızde bı yaramazlık yok.Evı gorduğumuzde yok hep dısardayız.Dun gece yalovadan geldık.Görumcemle takıldık bıkac gun.Guzeldı valla en azından burdan daha serındı.Sımdı temızlık vaktı bu hafta motor taksam ancak bıter ısler.Persembe kayınvalıdem gelıyor.1 hafta fılan kalır heralde.Artık aranızdayım anlıycağınız.Gecmıse bakamadım.
Banıcum ev almıs heralde gule gule otur canım.Allah yardımcınız olsun odenır bıter anlamadan ınsallah.
Baskada bısey görmedım.Aksam okuycam artık.Bısmıllah dıyıp gırısıyorum ıslere kocaman öptum hepinızı.
evet cnm çok doğru söylemişkızlarrrrrr (diyorumm ama kimse yok)
dün halamlarla konuşuyordukda....halamlar evi daha aşağa satmayın dedi...nasıl olsa yAZ bitiyor bAYramdan sonrada kaynanada kalacaksınız...sonra kış geldi diyor....birdahaki yaza borcunuz bitiyor evde o zamana kadar satlırsa borcunuzda kalmayacak ...evin parasıda elinizde kalacak dedi...seneye çocuklar daha iyi olur diyolar....bende düşündm doğru ....eşim seyhate gittiğindede çok anneme gitmeyecem ...iyi kötü kaynanamala kalıyoruz...masarfımızda olmaz ekstra..kayanamada buradayken para veriyor yada alışveriş yapıyor.... en mantıklısı bu sanırım ...sınırları zorlamanın bi mantığı yok...
hoşgeldin cnm tatlin iyi geçmiş ne güzellgunaydın bacılarrr ben geldımm:çok üzgünüm:
huzurlu,mutlu bır 9 gunden sonra malesef işbaşı yaptım, özlemişim burayıda
kızım ve eşimle başbaşa çok keyıflı bı tatıl oldu bızım için a.s
duru okadar mutluydukı sabah yanında ıkımızıde yanında gorunce butun tatıl boyunca anne baba dıye dıye gectı :asigim:saolsun kuzumda cok uzmedı bızı..
izmire gecerken bengıye ugradık saolsun eşiyle cok guzel agırladılar bızı denız kaanda bomba masallah okadar hareketlıkııı anlatamam tekerlek delısı kesın makıne muhendısı olucak bak söyledı dersınızzz :)
modemı olmadıgından gıremıyomuş sıteye ama hallettım demıştı ama ben yokkende ugramamıss
manısa okadar sıcaktıkı allah yardımcıları olsun bıara nefes alamadıgımı hıssettım vay halımıza ızmırde dedımkı ızmıre gırdık 4 derece sıcaklık düştü ohh dedıkk
fulyayla görüşemedık malesef
persembe gecesı cıktık yola cuma sabahı annemdeydık:teytey: cmt gunude kardesıme yuzuk taktık damatta persembe gunu asker :)erkek kardesımde bayram sonu gıdıyor askere..evde bı huzun var hem kız verıyorus,hem asker gonderıyorus :çok üzgünüm:
gece 12dede kürkçü dükkanına döndük a.s.
benden bukadar işlerı toparlıyayım saolsun yolugumdan ıstıfade masaya evrak bırakan gıtmışş opuyorum sızı ugraraım ara ara....a.s.
maşallah mis olmuş evinohhhh evi sildim ortalıkta halloldu
yemek de hazır hanzade uyandı tabi bu araya şimdi corbasını yaayımda yesin yavru
bende öyle düşündüm ama tekrar danışıcam dr.ahepatit a yaptırmıcam ben yani gerek görmedi cok fazla doktor siz bilirsiniz dedi bende kararsız kaldım sonra eşimle konusup olmasın dedik
çok sıcak cnm belki ondandır su falan verseydin keşkesabahtan beri bu çocuk sadec 50 cc mama yedi ya başka bişey yemedi giydirdim gezelim diye açlıktan uyuyakaldı bende aldım gazozumu çikolatamı sinirlerimi yatıştırıyorum.
Eşimlede küsüsüz akşam ona söylendim biraz bana küsmüş telimide açmıyor ilk kez küstük valla
çokk haklıısn valla yorum yapmaya bile gerek yok cnmgörümcemler aramış şimdi 7 gibi sizde oluruz yemek istemişler sen tatil boyunca 1 kere arama nasıl olsa gelin uşağın senin ve çocuklarının deli oldum ya burda bi kaç gün dinlencekler sonra eve geçecek kadın oh ne rahat 4 çocuk zaten başım ağrıyordu şimdi sinirler tepeme bindi sormuyor bile müsaitmisiniz diye kaçgündür arayıp sormamış bile neyse kızlar ya kusura bakmayın ben yemek yapayım evi toparlayım yatakları ayarlayım köle Esra çalışsın bakalım
kolay gelsin cnmayyy uyuttum çocukları amma kudurdular yaaa....onlar uyuyanca bir hışımla kalktım
bulaşıkları attım makinaya aman yaa tezgahtaki tüm bardakları indirmişler aşağa..koltukların üzerindeki çarşaflar pokk olmuşşş mıçları durmuyorki ..dişden habire mıçıyolar...
şimdi ütü yapacam....aksamada tavuklu pilav yeterr
cnm dr.a gösterdim ben kaşınmıyorsa ilaca gerek yok dedikızlar ne kullanıyosunuz sıcaktan oluşan kırmızı minik benekler için???
cnm ya çok geçmiş olsunMerhaba kızlar,
kızım 2 gündür ateşli ağzında yaralar çıktı ateşten.Biraz evvel yine doktordan geldim.Şükür şimdilik ateş yok ama ağzındaki yaralar ağrı yapıyo herhalde.
Bi de doktor vitagil diye bi multivitamin şurup verdi bugün aldım aranızda kullanan bilen var mı?
selam kızlar nasılsınız yoğunluktan giremedim umarım herkes iyidir
yarın iş görüşmesine gidiyorum hayırlısıyla dua edin kızlar benim için herkesi öptümmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?