2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım gerçi öğlen oldu pc yi tam alıyorum Türkiz ne bulursa onla vuruyor bırakınca duruyor düşman ilan etti

valla haklısın benimde az kaldı şimdiden stresi başladı.ama Selin süppermiş acaba orda dinleniyormuki rahat geldi galiba ama pozu çok hoştur.Burcu baya stresli canım.Burda misafirhanede kalıyormuş bi odada sadece çocukla klimasız akşam eşi geliyor Kağanda maşallah hareketli bide bulantıları hat safhadaymış baya bunalmış.Bigün bize gelecek yemek olayı çamaşırda problem hep dışardan pişircek yerde yokmuş.Bu dönemde kırılmamak lazım şartlarını düşününce.
şimdi face baktım ya görümcemler yola çıkmış memleketten kesin gece bize uğrar 1-2 gün kalıp dilenip evlerine geçerler.insan bi haber veriri uğra yada uğrama dimi ya gittiğinden beri aramadı sonra aramızz iyi biz sık sık gidiyoruz deyip diğerleriyle arası bozulur tabi ne hain ya
tekrar kutlu olsun canım bağda süperdir iştahıda açılır insanı kız.Valla bu kaynanalar gıcık zaten hep açık arıyorlar
mantıklı tabi canım hayırlısı olsun.
Çocuklarada kızma kız bizimki yalnız olduğu için hep dibimde biri gelse bile elimden tutuyor onla gidiyorum mecbur seninkiler beraber oynıyor hiç değilse
canım hoşgeldin.Bengi nasılmış özledik onuda işlerini yoluna koy sonra yaptıklarını anlat biz tatilsizler sizin tatillerle avunuyoruz
merhaba kızlar nasılsısnız bugün iş başı yaptım malesef( ya kızlar sizz su çiçeği aşısını kaça yaptırdınız?
kolay gelsin diyelim kötü olmuş.Ben su çiçeğin 67 ye yaptırdım.Hepatit A seneye dedi dr dedim havuza denize girerse diye yapıyolarmış falan bana dr 2 yaşından önce sakın sokmayın dedi susutum kaldım bende

Allah Allah yatılı okul muymuş ki genelde istemezler yada mdr çok titiz sanırım

sabahtan beri bu çocuk sadec 50 cc mama yedi ya başka bişey yemedi giydirdim gezelim diye açlıktan uyuyakaldı bende aldım gazozumu çikolatamı sinirlerimi yatıştırıyorum.
Eşimlede küsüsüz akşam ona söylendim biraz bana küsmüş telimide açmıyor ilk kez küstük valla

tutkun canım üzüldüm şimdi burcu ya inşallah bir yolunu bulurlar.canım yok süper liseydi ama neden istediler bilmiyorum canımya..evet selin harikaydı dün ya makina olsa çekçektim.denizi çok seviyor demekki orayı rahat gördü mışıl mışıl uyukladı:)) teyzesi.canım burcu ya çok selam söyle.

merhaba kızlar aşıdan bahsediyorsunuz merak ettim hepatit a yı sağlık ocağında yapmıyorlarmı

su çiçeği aşısı olarak önerilecek bir marka varmı ........ ve bu aydamı yapılması gerekiyor

söylerim canım
okulc aslında iyi bişey yapmış herkese sormak lazım.toplu yer souçta

hayır özelde canım ocakta söylemiyorlar bile 15. aya kadar yapılması gerekiyormuş.

görümcemler aramış şimdi 7 gibi sizde oluruz yemek istemişler sen tatil boyunca 1 kere arama nasıl olsa gelin uşağın senin ve çocuklarının deli oldum ya burda bi kaç gün dinlencekler sonra eve geçecek kadın oh ne rahat 4 çocuk zaten başım ağrıyordu şimdi sinirler tepeme bindi sormuyor bile müsaitmisiniz diye kaçgündür arayıp sormamış bile neyse kızlar ya kusura bakmayın ben yemek yapayım evi toparlayım yatakları ayarlayım köle Esra çalışsın bakalım

Evet canım özel sağlık ocağı söylemiyor ben buraya girmesem haberim bile olmayacaktı şimdi Cuma günü yaptıracağız,hepatit a yıda bilmiyorum ama oda özel değildir heralde?

esra canım sakin oly.bazen insanlar düşüncesiz olabiliyor.sana kolay gelsin relax olki işlerin yetişssin canım.

ayyy uyuttum çocukları amma kudurdular yaaa....onlar uyuyanca bir hışımla kalktım
bulaşıkları attım makinaya aman yaa tezgahtaki tüm bardakları indirmişler aşağa..koltukların üzerindeki çarşaflar pokk olmuşşş mıçları durmuyorki ..dişden habire mıçıyolar...
şimdi ütü yapacam....aksamada tavuklu pilav yeterr

semracım ben yaptırmadım buhafta içinde halletcez eşim sormuş 64 demişler sanırım

CNM ben geçen ay 15 ayda çicekmi bilemeyecem ama ikitane aldım 135 verdim67,5 tl geliyor tanesi

saol nurancım
bende 110 - 120 cıvarı vermıstım su cıcıegı ve hepatıt a ıcın

nuran cnaım bende su çiçeği ve hepatit a ya 101 lira vermiştim

Sağolun kızlar herkesde farklı fiyata yaptırmış, dr bize hiç hepatit a dan bahsetmedi odamı bu zamanda olucakmış? Onuda yeni duydum Cuma günü sorayım bakalım dr.nediyecek

offffffffffffffffffff yaaa hakmı bu yaaaaaa tam ütü masasını koydum bir tişört ütüledim ali ağladı delirecem sallıyorum tilki uykusunda bırakınca hemen uyanıyorrrrrrrrr offffffff

Merhaba kızlar,
kızım 2 gündür ateşli ağzında yaralar çıktı ateşten.Biraz evvel yine doktordan geldim.Şükür şimdilik ateş yok ama ağzındaki yaralar ağrı yapıyo herhalde.
Bi de doktor vitagil diye bi multivitamin şurup verdi bugün aldım aranızda kullanan bilen var mı?

kızlar ne kullanıyosunuz sıcaktan oluşan kırmızı minik benekler için???
valla tatlım yıkıyorum sabah aksam ama hanzadenin kol içlerinde ve bacak aralarındada olmus onlar için nişasta döküyorum pudra gibi hemen köreltiyor
offffffffffffffffffff yaaa hakmı bu yaaaaaa tam ütü masasını koydum bir tişört ütüledim ali ağladı delirecem sallıyorum tilki uykusunda bırakınca hemen uyanıyorrrrrrrrr offffffff

ahh birsen hanzade de öle eger yatırdıgım zaman hemen kalkarsa ayagımda salladıgım sürece uyuyor bırakırsam hooppp ayakta

off bende hanzade yi uyuttum mutfaga giriştim makina boşalt tekrar doldur derken tavuk haşladım tavuklu pilav yapıcam yanına da canım barbunya istedi şimdide o pişiyor ohh bitti ben bi yemege bakim da yanmasınsositososito

selam kızlar nasılsınız yoğunluktan giremedim umarım herkes iyidir
yarın iş görüşmesine gidiyorum hayırlısıyla dua edin kızlar benim için herkesi öptümmmmmmmmmmmmm

canım bnede daha yaptırmadım,senin gibi araştırıyorum valla,aklımdan bile çıkmış iyi oldu banada
Özlemcim nasılsın bugün
SAĞOL CNM İİYİM SEN NAISLSIN?
ay cnm maşallah sana
evet birsen olabilir valla tsh dan gidince diyetisyene yaptırsana bi
çok etkiliyo çünkü
hoşgeldin cnm geçmiş olsun
geçmiş olsun kağanıma
ne güzel buluşmuşssunuz ohh sefanız olsun
seni gören cennetlik valla gülhan hee
neyse burdaymışssın azcık
özledik be canım
evet cnm çok doğru söylemiş
bencede bi düşünün
hoşgeldin cnm tatlin iyi geçmiş ne güzell
canım hayırlı olsun kardeşinin nişanı,Allah tamamına erdirsin inş
ne mutlu size
kardeşinde askere gidecekmiş
hayırlısıyla gitsin gelsin inş cnm
ohhhh evi sildim ortalıkta halloldu
yemek de hazır hanzade uyandı tabi bu araya şimdi corbasını yaayımda yesin yavru
maşallah mis olmuş evin
hepatit a yaptırmıcam ben yani gerek görmedi cok fazla doktor siz bilirsiniz dedi bende kararsız kaldım sonra eşimle konusup olmasın dedik
bende öyle düşündüm ama tekrar danışıcam dr.a
çok sıcak cnm belki ondandır su falan verseydin keşke
eşinle de barışırınız inş en kısa zamanda
hiç takılma erkek milleti işte sinir olduğunla kalıyorsun
çokk haklıısn valla yorum yapmaya bile gerek yok cnm
kolay gelsin cnm
kızlar ne kullanıyosunuz sıcaktan oluşan kırmızı minik benekler için???
cnm dr.a gösterdim ben kaşınmıyorsa ilaca gerek yok dedi
bol bol yıka geçer dedi
cnm ya çok geçmiş olsun
kullanmadım cnm o ilacı bilmiyorum
zeynep de böyle çok hasta olmuştu boğaz enfeksiyonu bi fısfıs vardı o işe yaradı diğer ilaçlarını içeiremedim ben
istersen evime geçince ilacın adını yazayım sana
selam kızlar nasılsınız yoğunluktan giremedim umarım herkes iyidir
yarın iş görüşmesine gidiyorum hayırlısıyla dua edin kızlar benim için herkesi öptümmmmmmmmmmmmm

cnm hayırlısı olsun hakkında dualarımız seninle[/COLOR]
[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…