2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim özlemciğim gelmişşş aman neyseki ütümü bitirdim ....ama alişi tam uyuttum ömer kalktı..
o uyumadı......bişiler atıştırdım sonra içeri geçtim ömeri zor tuttum illa alişi uyandıracakmış...zorla tutum ütümü yaptım..uyumasa kavga ederler hazır uyurken oynamadı tek...

şöle biraz nette takılayım tavuklu pilav yapacam....

kızlar benim çocuklar artık gündüz çok az uyuyor aksamda 9 da uyumak için ağlıyolar 10 da uyutuyoruz sabah da 9--9.30 kadar uyuyorlar

biz artık tam 1,5 yaşındayız acaba ondanmı ???

aslı geçmiş olsunnn

nuran bendenmi çaldın tavuklu pilavı bende tavuksuyu çorbası var ...kocam illa tavuklu pilav istesi yeter dedi

slm kızlar
sabah kalktım bulaşık makinesini boşattım,çamaşırlarımı astım,mutfağı topladım,dünden fasülye vardı,yanına bi çorba pilav yaptım yeter daha ne olsun
zeyeneb bi kaç parça bişi koydum çantaya
babamla dedem kontrole gelecekti hastaneye bende araba varken atladım geldim annemlere bu gece burdayım
görümceme gittim bi akç saat oturdum geldim yarın bana gelecekmişmiş de o iş de bitti
ne lazım sana diyo bebeğe bişeyler alcakmış
lazım olanları benm aldım gerek yok dedim
yumurta gelmiş kapıya dayanmış aferdersiniz
her an doğurabilirim şimdi aklına gelmiş hatunun
ihtiyacım olsa da söylemem bu saatten sonra,alacak olsa zaten alırdı ,maksat adet yerini bulsun
bana hep zorlanacaksın nasıl bakacaksın falan diyo ya deli ediyo beni
kendinimn 2.istediği halde olmuyo üzülme bak bizim olmuyo demiyo da zeynebin sefası bitiyomuş artık ben hepsine yetişemezmişim Allahım daha neler sinir oldum geldim
yinede yarın bana gelmeyi düşünüyo sanırım yarın olmazsa ramazanda bi gün gelir kendini ağırlatır bu halimle bana
anneme anlattım böyle böyle diyo görümcem diye boşver Allah kolaylığını veriri diyo
sen bakma on adedi rahatladım sanki
sakın bişey iesteme alabildiğimi alırım olmayan eksik kalsın dedi
neyse bu konuyu kapatayım gerildikçe geriliyorum
anneme geldim sonra babam arabayla aldı
azcık uyumuşum zeynebi banyoya sokmuş annem sesine aklktım bi sevinmiş sıcaktan bunaldı yavrum anca uyudu öğlen uykusunu şimdi
hava serinlesin parka gidicez bakalım ben iyi olursam
dün gece çok sancım ve kasılmam oldu 1 saat boyunca ter döktüm valla
kanamam olsaydı hemen gidecektim dr.a akıntım çok fazla,geldikçe nişan sandım valla
bugünde ağrım var ama hafif hissediyorum valla karnımın altı taş gibi
dr.ay sonu dedi ama böyle giderse bence beklemz dayanılacak gib değildi sancılarım çünkü
bakalım çarşamba nst çekilecek herşey yolunda mı anlarız
hapinizi kocaman öpüyorum uğrarım akşam yine
bi bakem ağustos annelerine doğuran var mı bugün

saol özlem,Birsen.
Kızın dudaklarında sanki su toplamış sonra onlar patlamış gibi oldu ağzının içinde de varmış.
doktor şu fırçayla sürülen ilaç varya piraldyne onu verdi sabah akşam sür dedi.Bilmem ne kadar iyi gelir.Özlemcim aslında bende fısfıs falan yok mu dicektim ama unuttum.Bu ilaç iyi gelir mi acaba.Kız su bile içemiyo valla ağzının yüzünden

Aslı dırek cok gecmıs olsun agız yaraları ıcın verdıyse işe yarar tabı kullan muhakak gunah bu sıcaktaa su bıle ıcemıyosaa

bırsen masallah hızına okurken yetısemıyorum valla

ozlem allah kolaylık versın bu sıcakta karnın burnunda ama bı resmını goremedık bı ara face falan koyy dualarım senınle canım

bende boncuk boncuk terlıyorum ofıstekı klıma bozulmuss tamda bugunu buldu yaa fenalardayım neysekı az kaldı optum sızı

merhaba cnm
valla iki çocuk olunca zor tab oyun isityorlar artık
uykuları iyi aslında be birsen
zeynep akşam 9,5-10 da yatıyo sabah 7 de ayakta,gündüz de 1 saat uyur en fazla,seninkiler iyi uyuyo maşallah
ay sana yazarken zeynep uynadı susamış anlayana kadar mızladı biraz
tekrar uyudu ama tilki uykusu sanırım inş yatar biraz dahaa

cnm ondan bizede verdi ama ağzının içine sürmem ne mümkün ciyal ciyak ağlıyordu zeynep sadece uyuyunca dışındaki yaralara sürdüm ben,içindekiler için de fısfıs vardı onunla toparladı
3 kez dr.a gitik cnm şurup falan içemedi,su dahil içmiyordu düşün suyuna katayım dedim ilaçlarını baş edemedim
denemek isterim dersen eşimi arayıp hemen alırım adını ilacın biz çok faydasını gördük ona bile ağladı başta alıştı sonra acı değl naneli bi tadı var

cmnm benim çok sağolasın
valla banyo yapsam bu kadar ıslak kalmam sanırım gülşah ya
bide dikan gibi batıyo o terler mahvoluyorum neyse biticek inş
cnm hiç hamileyken resim çekildin mi desene
güya hep aklımda zeynep de de çekilmemiştim bunda mutlaka olsun dedim kaldı öyle inş yarın çektireyim kardeşiem unutmadan

merhaba güzel anneler nasılsınız tatlı bebeklerde iyidir umarım biz hastalıklarla boğuştuk kuzum bağırsak enfeksiyonu oldu bitti mahvoldu iyileşti şükür ardından samsuna gittik geldik yine hasta oldu derken giremedim hiç bir türlü size ayak uydurma nasip olamıyo bana hepiniz kendinize bebişleri iyi bakın uğramaya çalışcam artık

kullandığınz pişik kremleri neler ilaydanın felaket bir pişiği var artık pişkten öte doktorumuzda tatilinin kalan kısmını kullanıyo ezcazı bir losyo versi inş.ii gelir tavsiyeleriniz bekliyom baktıkça içim gidiyo yavruma

hoşgeldin cnm
çok geçmiş olsun
bebeklerin yerine biz hasta olalım valla çok zor

cnm bak tülay söylemişti bize de işe yaradı,Allah razı olsun
sabunlu su ile sık sık yıka altını bi de trosyd krem var sabah akşam sür cnm ,baya işe yaradı bizde
arada hala kullanıyorum havalar çok sıcak oluyo valla

neysem ben kaçar uğrarım yine
kzuuma bakayım azcık altını değişelim
süt içireyim gelirim yine

İyi geceler bacılar a.s.

Ay ben bu aralar iyice kaçak oldum ya. Hem evde durmuyorum hemde evde olsam da Defne rahat bırakmıyor açamıyorum pc'yi. Özlüyorum valla sizi a.s.

En son geçen pazartesi yazmıştım. Salı kayınvalidemdeydim. Çarşamba akşamı misafirim vardı. Perşembe günü de Şile'ye gidelim, ramazan öncesi dinlenelim azcık dedik. Annemi de aldık gittik Şile'ye. 2 gece ananemde, 2 gece de babanemde kaldık. Defdoş'umun giderken ateşi vardı. Doktor üşütmüş mikrobik durum yok diyince denize falan soktum. 1 günde düzeldi zaten kuzum çok şükür. İstanbul'un sıcağından kurtulmak iyi geldi. Cehennem gibi be :bbo: Bu sabahta döndük. Annemle çamaşırları yıka, ütüle derken vakit geçti. Akşam üzeri de doktora gittim. Dikişlerim alındı çok şükür. Ondan da kurtuldum. Az önce de Defdoş'umu uyuttum, duşa giricem ama size yazmadan giremedim. Yarın fırsat bulursam geçmişe bakmak istiyorum. Yine 25 sayfa olmuş kafamçokkarıştı

Yarın akşam da belki kayınvalidemlere gideriz yine. İlk gün sahuru ve iftarı orda yapalım diyoruz. Hemde ben bi denemek istiyorum oruç tutmayı ya. Zaten 2 senedir borçlandık. Hem çok sıcak malum benim kan şekeri durumum hemde Defdoş'un emmesi düşündürüyor beni. En azından ilk gün orda olursam daha rahat idare ederiz diye düşündüm.

Defne uyanmadan duşa gireyim kızlar. Öpüyorum hepinizi a.s.

Selam Kızlar,,,

Ayy bu nasıl bır hava ya yapısık kalıyor ter ustumuze.Bugun temızlık gunumuzdu haftalık sıl süpürü yaptık cok sukur.Bı ton da camasır yıkandı tabı.Akşam ustu bı anneme kactım borayı bırakıp Alple dısarı cıktık 2 saat kadar.Yanlız cıkmayı özlemısız valla.Kayınvalıdemde pazar gelıcekmıs o zamana kadar herseyı hazırlarım bende.Sımdıde Bora uyudu kahve keyfı yapayım dedım.

Bırsencım uykular aynı canım.Bora zaten uykuyu sevmıyor ama senınkıler en azından 9 yapıyormus.Ben o gunlerı görucekmıyım acaba 7 yı gecmıyor bızde.Gecede 11 gıbı uykuya dalıyor.Kolay gelsın sanada dağınıklık hıc bıtmıyor valla.

Gulsah gelmıs hosgelmıs.Kardeslerıne hem hayırlı olsun hem allah kavustursun sımdıden canım.Ev bırden bosalıyor desene.Hee bıde kıloma laf etmıssın ben o 1 kıloyu verene kadar kedının cığere baktığı gıbı baktım yemeklere ama yaa.Yazık deılmı bana((Anlat bakalım nasıl gectı tatıl.

Esraaaaa valla ben bıle sınır oldum .Hem yatılı hem emrıvakı nasıl bır ıstır yaa.Sende cok yuz verme tatlım.Ama esınlede onlar ıcın aranı bozma.Ay cok kızdım bak.

Özlem geldım arkadasım geldım.Ay sen yazıyosun ben heyecanlanıyorum yaa.Habersız bırakma bak bızı.Görumcenınde annenın dedığı gıbı salla gıtsın bu saate eksıkmı kalırmıs hıc.Madem almaya gonlun var sormadan al getır.

Nuran gecmıs doğumgunun kutlu olsun canım.Nıce nıce mutlu yaslara ınsallahhhh.

Pınar gezentısı gelmıs.Aman en ıyı tarıhte gıtmıssın bacım.Valla yanıyor ortalık resmen.Sımdı tatılde olmak varmıs aslında.Bızde fırsat bulunca yalovaya kacıyoruz ıste.

Banucum cok sevındım.Sıkıltılıydın o ıste ınsallah gönlune gore olur yenı ısın.

Aklımda kalanlar uctuuu gıttıııııı

Ay geçmişi okumam mümkün değil duşa girmeden sızacağım yoksa kafamçokkarıştı

Son bir iki sayfadaki alıntılardan anladığım kadarıyla;

Birsom kayınvaliden gitmiş şimdilik. Ramazanda rahatsın bacım a.s.

Banu'cum evi almışsınız hadi gözünüz aydın canım. Güzel günlerde oturun , kolayca ödeyin inşallah a.s.

Ferda'cım ben geçen hafta yazdıktan sonra bana gelmek istediğinği yazmışsın. Ay geç okudum diye çok üzüldüm canım ya. Ramazanda iftara beklerim mutlaka a.s.

Tubiş'im işleri halletmiş. Gezmelere gitmiş. Kız bana da gelin be ramazan da bari :umursamaz:

Siboş'um zaten yoğun. Ev aramaya devam. Şu karşı dairemi al diyorum sana bacım yerimseniben

Gülşah'cım tatilini yapmış gelmiş. Ohhh Bengi'yi de görmüş. Sevindim tatlım güzel geçmesine a.s.

Hülya'cım da denizlerdeymiş sefan olsun canım a.s.

Tülay'cım bu dişler yaktı çocukları. Defdef'in de 13. patlamış. Fena mızmız kuzum :bbo:

Özlem'cim canım valla heyecan sardı beni yakında alırız inşallah sağlıkla doğurduğun haberini a.s.

Hasta olan kuzulara da çok geçmiş olsun a.s.

Gülhan'cım geziyormuş bir kilo almış çok üzüldüm bacım kaydirigubbakcemile3

Birde aşı muhabbeti yapılmış. Bizim su çiçeği 13.ayda falan oldu. 15.ayda prevenar vardı ama hasta olduğundan yapılamadı bir türlü. Haftaya da onu yaptıracağız inşallah a.s.

Daha geçmişi okuyamadığım için tüm arkadaşlarımı yazamadım. Hepinizi ve kuzularımı öpüyorum kızlar a.s.

hoşgeldin cnm,valla özlettin kendini ne zamandır yoksun
iyi tatil yapmışssın y,ne
hadi dikişlerinde alınmış sevindim cnm
evet cnm ya bursa berbat nem de çok var,insan ne yapacağını şaşırıyor
doğurunca haber vericem cnm
görümceme gelince beni sinir etmekte üstüne yok valla
hem dün telde konuştuk ne yaptın aldın mı bişeler dedi
sadece hastane çantası hazır abla dedim bana geleceklermişde eksik ne varmışmış
bugün ben sanan geldim al ne alacaksan paran yoksa alma böyle böyle de ne olur ki
yok illa bana gelecekler ne yapayım Allah var yukarı da halimi biliyo

inş cnm

Herkese İyi geceler kızlar a.s.

Herkeste aynı dert var sanırım.Topluca yanıyoruz.Hayırdır inşalalh bu nasıl bi sıcak anlayamadık gitti,resmen hepimiz ekşi kokuyoruz,hergün sudan çıkmadığımız halde.Bide üstüne bugün sabah 9 dan beri sular kesik,tadilat varmış galiba sözde 6 da gelecekti ama hala yok!!Baktık oacak gibi değil Dağhana bi kova su hazırladık o bari serinlesin dedik,sonrada uyuttuk kuzuyu.Bizde Anılla hangi oda sıcak hangi camı açsak diye dolaşıp duruyoruz,o balkona kaçtı şimdi ama balkonumun çok büyük olduğu için ben sığmıyorum,biliyosunuz baya geniş bi cüssem vardır.. :))

Ramazanda geldi,ama ben ilk bikaçgün malisef tutamıcam çünkü regl oldum bu sabah.Pekde heveslenmiştim neyse bitince inşallah..Ama bu aralar sütüm azaldı kızlar yaa hem üzülüyorum hemde belki daha kolay bırakır Dağhan diyorum,hayırlısı bakalım..

Benimde halılarım geldi,koltuk kılıflarımı,kırlentleride yıkadım,evin havası değişti cidden.Süper oldu yanii.Aklımda sandalyeler var fırsat bulursam...

Dağhanda bu aralar azıcık mızmız sanırım azı diş geliyor iki ucu görünmüş,kolay çıkarır inşalalh..Çocuğum çok bunalıyo sıcaklardan ama resmen teni su gibi ne yapcaz bilmiyorum,çarşamba randevu aldık,inşalalh doktor teninde çıkan kızartıların nedenini bulur..canımız sıkılıyor...Dağhan baya değişti kılzar yaa,artık herşeyi anlıyor,küsüyor,numaradan ağlıyor,gülüyor..şarkı söylüyor,abc diyor,gitti geldi,addi,nebiliyim baaya bişeyler diyo,çok mutlu oluyoruz tabiki bizde...

Neyse bizde durumlar bu..

Gülşahcım dönmüşsün,tatilin güzel geçmiş çok sevindim cnm,kardeşinin nişanı hayırlı olsun,Erkek kardeşinde hemencecik gidip gelir inşallah..Bengiyle görüşmenizde ne güzel olmuş,onda son durumlar ne??Duru nasıl?çok mutluymuş heralde?Yavrum benim özledik onuda senide..

Birsen evinizi istediğiniz paraya satarsınız inşalalh cnm almakda satmakta zor desene..

Banu yeni işemi başladın?Duymadım hayırlı olsun cnm??Nasıl oldu??

Pınarım dönmüşsün,valal süper yapmışsın bu hafta İstanbul yandı yandı kavruldu resmen..İyileşmenede sevindim,Ne zaman dersen görüşürüz cnm..Sen işine bak..Defneyide senide öptüm..Bu arada sibeli ben bu tarafa alıyorum çelme bakıyım aklını :))

Gülhancım yine aktifsin bakıyorum koaly gelsin sanada,kayınvalidenle güzel vakit geçirirsiniz inşalalh cnm,Borayıda özledim yeni bir iki resim eklede görelim olurmu!!Ramazanda sizde bi haftasonu buraya gelin beraber iftar yapalım olurmu ?? ) kandıramadık bide bunu deneyelim !! :)) Bi biskrem versem ?? kaydirigubbakcemile3

Esracım seninkilerede bişey diyemicem sen gerekeni demişsin zaten,düşüncesizliğinde bu kadarı..

Neyse bende yatıyorum artık herkese tekrar iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi...

hayırlı akşamlarrr a.s.
ayyy bende iyice gezenti oldum yavss özledim sizi aklım hep sizde vallaa:)

benim nevşehirdeki ablam geldi burda kalıyor birkaç gündür bende akşamları eve geliyorum sabah erkenden kahvaltıya anneme gidiyorum kahvaltıydı çocukları denize sokuyoruz akşam üstü de park keyfi gün bitiyor vallaakafamçokkarıştı

yarında giderim büyük ihtimalle sonrasında ramazan zaten iki yıldır tutamadım bu yıl tutçam inşallah ama ilk 4-5 gün yerim herhalde regl oldum çünkü bu arada regliyken alacağım misafiri de alayım diyorum bakalım oruçken misafir zor olur
özel derslere de başlıyorum bu hafta inşallah güzel geçer de bende zorlanmam
geçmişi okumayı çok isterdim ama imkansız gibi(
pınardan okuduğum kadarıyla banu ev almış sanırım hayırlı uğurlu olsun canım Allah bir çırpıda ödemeyi de nasip etsin

gülşahcım hoşgeldin canım tatil nasıldı

özlem merakla bekliyoruz mayıs bebeklerinin ilk kardeşinia.s.

Özlem bosver canım kendı ayıbı de gec.Yukarda Allah var elbet zamanı gelıcek.Ama sende ustunde durup bu gunlerını mahvetme.Gelırsede hıc servısle fılan uğrasma al sımıt yap cay olsun bıtsın.

Kız Pınar bı sen kalmıstın su 1 kılocuğumla dalga gecmeyen.Damlaya damlaya göl olur tosun arkadaslarım:)))

Ferda hosgeldın canım.Off bu sıcakta suların olmaması kabus gıbı olmustur yaa.Neyse atlatmıssın bır gunu zorda olsa.Dağhanıma kocaman eferınnnn ılk konusan olmalı bence.Alıstık onun onden gıtmesıne bız.Valla Borada konusma fılan yok gıbı.Resım demıssın su halıyle hıc koymıyayım korkarsınız saclar makınayla kesıldı cok cırkın oldu teyzesı cok.Kucuk besleme gıbı valla.Ramazanda gelemeyız ama Bayramda ordayız gıbı görunuyor.Sızde oralarda olursanız bulusuruz ınsallah canım.

zeyneb, uyutucam derken bende uyumuşum onunla iyi olmuş valla
ama gözümün biri bulanık görüyo şimdi nasıl olmuşssa ovdum yıkadım yok nbişi ama baya etkiledi beni
bakalım yarın nasıl olacak bi de bu çıkmasın başımıza
anneme irmik tatlııs yaptırmıştım onu yedim şimdi çok canım istedi valla
mis gibi olmuş
zeynebin mamalarını hazırladım yatmayı deneyeyim bende iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…