ben geldim özlemciğim gelmişşş aman neyseki ütümü bitirdim ....ama alişi tam uyuttum ömer kalktı..
o uyumadı......bişiler atıştırdım sonra içeri geçtim ömeri zor tuttum illa alişi uyandıracakmış...zorla tutum ütümü yaptım..uyumasa kavga ederler hazır uyurken oynamadı tek...
şöle biraz nette takılayım tavuklu pilav yapacam....
kızlar benim çocuklar artık gündüz çok az uyuyor aksamda 9 da uyumak için ağlıyolar 10 da uyutuyoruz sabah da 9--9.30 kadar uyuyorlar
biz artık tam 1,5 yaşındayız acaba ondanmı ???
aslı geçmiş olsunnn
nuran bendenmi çaldın tavuklu pilavı bende tavuksuyu çorbası var ...kocam illa tavuklu pilav istesi yeter dedi
cnm ondan bizede verdi ama ağzının içine sürmem ne mümkün ciyal ciyak ağlıyordu zeynep sadece uyuyunca dışındaki yaralara sürdüm ben,içindekiler için de fısfıs vardı onunla toparladısaol özlem,Birsen.
Kızın dudaklarında sanki su toplamış sonra onlar patlamış gibi oldu ağzının içinde de varmış.
doktor şu fırçayla sürülen ilaç varya piraldyne onu verdi sabah akşam sür dedi.Bilmem ne kadar iyi gelir.Özlemcim aslında bende fısfıs falan yok mu dicektim ama unuttum.Bu ilaç iyi gelir mi acaba.Kız su bile içemiyo valla ağzının yüzünden
Aslı dırek cok gecmıs olsun agız yaraları ıcın verdıyse işe yarar tabı kullan muhakak gunah bu sıcaktaa su bıle ıcemıyosaa
bırsen masallah hızına okurken yetısemıyorum valla
ozlem allah kolaylık versın bu sıcakta karnın burnunda ama bı resmını goremedık bı ara face falan koyy dualarım senınle canım
bende boncuk boncuk terlıyorum ofıstekı klıma bozulmuss tamda bugunu buldu yaa fenalardayım neysekı az kaldı optum sızı
hoşgeldin cnmmerhaba güzel anneler nasılsınız tatlı bebeklerde iyidir umarım biz hastalıklarla boğuştuk kuzum bağırsak enfeksiyonu oldu bitti mahvoldu iyileşti şükür ardından samsuna gittik geldik yine hasta oldu derken giremedim hiç bir türlü size ayak uydurma nasip olamıyo bana hepiniz kendinize bebişleri iyi bakın uğramaya çalışcam artık
kullandığınz pişik kremleri neler ilaydanın felaket bir pişiği var artık pişkten öte doktorumuzda tatilinin kalan kısmını kullanıyo ezcazı bir losyo versi inş.ii gelir tavsiyeleriniz bekliyom baktıkça içim gidiyo yavruma
hoşgeldin cnm,valla özlettin kendini ne zamandır yoksunİyi geceler bacılar a.s.
Ay ben bu aralar iyice kaçak oldum ya. Hem evde durmuyorum hemde evde olsam da Defne rahat bırakmıyor açamıyorum pc'yi. Özlüyorum valla sizi a.s.
En son geçen pazartesi yazmıştım. Salı kayınvalidemdeydim. Çarşamba akşamı misafirim vardı. Perşembe günü de Şile'ye gidelim, ramazan öncesi dinlenelim azcık dedik. Annemi de aldık gittik Şile'ye. 2 gece ananemde, 2 gece de babanemde kaldık. Defdoş'umun giderken ateşi vardı. Doktor üşütmüş mikrobik durum yok diyince denize falan soktum. 1 günde düzeldi zaten kuzum çok şükür. İstanbul'un sıcağından kurtulmak iyi geldi. Cehennem gibi be :bbo: Bu sabahta döndük. Annemle çamaşırları yıka, ütüle derken vakit geçti. Akşam üzeri de doktora gittim. Dikişlerim alındı çok şükür. Ondan da kurtuldum. Az önce de Defdoş'umu uyuttum, duşa giricem ama size yazmadan giremedim. Yarın fırsat bulursam geçmişe bakmak istiyorum. Yine 25 sayfa olmuş kafamçokkarıştı
Yarın akşam da belki kayınvalidemlere gideriz yine. İlk gün sahuru ve iftarı orda yapalım diyoruz. Hemde ben bi denemek istiyorum oruç tutmayı ya. Zaten 2 senedir borçlandık. Hem çok sıcak malum benim kan şekeri durumum hemde Defdoş'un emmesi düşündürüyor beni. En azından ilk gün orda olursam daha rahat idare ederiz diye düşündüm.
Defne uyanmadan duşa gireyim kızlar. Öpüyorum hepinizi a.s.
evet cnm ya bursa berbat nem de çok var,insan ne yapacağını şaşırıyorSelam Kızlar,,,
Ayy bu nasıl bır hava ya yapısık kalıyor ter ustumuze.Bugun temızlık gunumuzdu haftalık sıl süpürü yaptık cok sukur.Bı ton da camasır yıkandı tabı.Akşam ustu bı anneme kactım borayı bırakıp Alple dısarı cıktık 2 saat kadar.Yanlız cıkmayı özlemısız valla.Kayınvalıdemde pazar gelıcekmıs o zamana kadar herseyı hazırlarım bende.Sımdıde Bora uyudu kahve keyfı yapayım dedım.
Özlem geldım arkadasım geldım.Ay sen yazıyosun ben heyecanlanıyorum yaa.Habersız bırakma bak bızı.Görumcenınde annenın dedığı gıbı salla gıtsın bu saate eksıkmı kalırmıs hıc.Madem almaya gonlun var sormadan al getır.
Ay geçmişi okumam mümkün değil duşa girmeden sızacağım yoksa kafamçokkarıştı
Son bir iki sayfadaki alıntılardan anladığım kadarıyla;
Özlem'cim canım valla heyecan sardı beni yakında alırız inşallah sağlıkla doğurduğun haberini a.s.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?