hosbulduk saol canim benimki kiz gecenlerde gece kramp girdi onun etkisi yuzunde iki gundur yuruyemez oldum valla
hic gulecegim yoktu haa ama naparsin bole cekiyoruz iste hepimiz
kizlar bugun temizlik gunumuz kadin gelip temizleyecek haaa bu arada ismi icin hicaefendiye haber saldiydik veeeee ne koydu biliyormusunuzzz inanamadim resmen
delikafadulden
ne geldi isminiz merak ettim
ben geldım bacılar
dun hastaneden cıktım cok sukur suanlık herşey ıyı
ama malesef erken dogurabılırım heran hemde(
ama ınat ettık kuzucuklarımla Allahın ıznıyle tutucam ben onları beklesınler 36 ları gormeden gelmek yok
azicik merak edin kiz
inşallah canım, mayıs bebişleri uslu duracak annelerini üzmeyecekler.
tutkuncum, saol cnm. iyiyim şimdi. artık geceleri seni yalnız bırakmam. bu arada kocana da HELAL OLSUNNNN!!!
ya bu hicaefendi nedir ve isim ne olacak. bilmece gibi olmuş çatladık valla
hadi ya yaz şu adı çok merak ettim
fetullah gulen hocamizi soruyolar hangi isim koyalim hamile kadinlar icin sonrada cevap yolluyorlar
valla solim miiiiiiiiii kizlaaaaaaaaaaaaaaarsırnaşık şey
kızlar dr dan yeni geldim... kuzucum gayet iimiş... 1klo 636gr olmuş... dr kilosu ii dedi... ama yüzünü yine göstermedi(( napalım 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var belki o zaman gösteririr...
kızlar dr dan yeni geldim... kuzucum gayet iimiş... 1klo 636gr olmuş... dr kilosu ii dedi... ama yüzünü yine göstermedi(( napalım 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var belki o zaman gösteririr...
kendin neden koymadın
öğrendim boncukçum kızının adı azra nur olacakmış çok güzel bir isim
kızlar merhaba biz geldik doktordan kızım 1.315 olmuş doktor gelişimi çok iyi dedi
ama kan testi istedi tekrar şimdi aradım kanım çok düşük çıkmış pazartesi aç karnına gel tekrar başka tahliller yapacağım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?