2009 Mayıs Anneleri

selam arkadaşlar ben çoktan kalktım ama eşimden pc yi ancak aldım şimdi ütü yapıyorum görüşürüz

ne geldi isminiz merak ettim

inşallah canım, mayıs bebişleri uslu duracak annelerini üzmeyecekler.

tutkuncum, saol cnm. iyiyim şimdi. artık geceleri seni yalnız bırakmam. bu arada kocana da HELAL OLSUNNNN!!!

ya bu hicaefendi nedir ve isim ne olacak. bilmece gibi olmuş çatladık valla

GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAR
Bugün güzel haberlerle başlıyoruz güne ankakuşu geçmiş olsun canım

Sehercim çok şükür iyimiş her şey inşallah vakitli ve sağlıkla dogacaş bebişlerin inşallah birsen'in de

tülaycım Allah eşini sana seni eşine bağışlasın canım

Cerencim geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine
pınarcım maşallahın var vallahi ne bu erkencilik
biz de dışarıda çorba içtik dolaştık biraz çarşıda ve evet geldim burdayım

fetullah gulen hocamizi soruyolar hangi isim koyalim hamile kadinlar icin sonrada cevap yolluyorlar

hadi ya yaz şu adı çok merak ettim

valla solim miiiiiiiiii kizlaaaaaaaaaaaaaaarsırnaşık şey

kızlar dr dan yeni geldim... kuzucum gayet iimiş... 1klo 636gr olmuş... dr kilosu ii dedi... ama yüzünü yine göstermedi(( napalım 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var belki o zaman gösteririr...

kızlar dr dan yeni geldim... kuzucum gayet iimiş... 1klo 636gr olmuş... dr kilosu ii dedi... ama yüzünü yine göstermedi(( napalım 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var belki o zaman gösteririr...

masallah annesı kuzucuna...
ıyı heberlerıne sewındım...yuzunu kapattı ha hınzıra bak sen...bunların hepsı bole benımkıde kapatıp duruo yuzunu ellerıylekaydirigubbakcemile3daha tam net goremedık bıude teyzesı...

esracım maşallah bebişine kaydirigubbakcemile2 sağlıkla büyüsün meleğin

bengicim çok teşekkür ederim canım. evet güzel bi gün ama burda hava çok kapalı. dün ne güzel bahar gibiydi. güya bugün bahar bayramı olacak pehh

kızlar merhaba biz geldik doktordan kızım 1.315 olmuş doktor gelişimi çok iyi dedi
ama kan testi istedi tekrar şimdi aradım kanım çok düşük çıkmış pazartesi aç karnına gel tekrar başka tahliller yapacağım dedi

herkeslere slmlar
ben sabah eşime yapıştım hadi beni mc e götür die oda kırmadı beni soogolsun
kahvaltımı hamburgerle yaptım yani!!!
şimdi anneme geldim hava cok güzel zaıcık daha gezesim var ama gözümde kesmio...

tutkunum senin ketum kaynananın cesare bak ya ne yüzle geldiyse!!!

aferin eşine maş valla herkes anasına kıyamaz ii ders vermiş...

herkeslere ii hafta sonlları kızımla cok öp...

maş. bebişine :nazar

cnm kanın için bi ilaçla yükseltirsin ve kan yapıcı şeylere agırlık ver sütüne pekmez katıp iç mesela ben öle yapıorum...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…