2009 Mayıs Anneleri

canim benim..erken dogurmayi hiç aklina getirme..inşaAllah tam vakitlerinde dogcak tosunlar hem surda 3 haftacik kaldi :) dinlenmene bak bolbol

Allah korumus kiz seni :)) eşinede maşaAllah :)) iyi yapmiş tahlillerininde iyi cikmasina cok sevindim canim

geçmiş olsun canimcim :)

bizde seni öptük şeker :)

kızlar dr dan yeni geldim... kuzucum gayet iimiş... 1klo 636gr olmuş... dr kilosu ii dedi... ama yüzünü yine göstermedi(( napalım 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var belki o zaman gösteririr...

oy oy maşaAllah bebişineee :) naz yapiyor annesi rahat birak cocugu :))

kiz biz o ismiyi hep dusunduk hoca o isim verince bizde sasirdik kaldik

duramadin demi merakliii senii evet hocamiz azra dedi ama ben azra nur koyalim diyorum

hadi hayirli olsun isminiz canim :) güzel bi isim

annesinin bidigiiii :) maşaAllah ona :) canim pekmez felan ye..inşaAllah diger tahliller iyi cikar..

sabah sabah canin hamburger cekti he :) ama işin kötü tarafi benimde cekti şimdi :)))) karnim cok tok gerci :) afiyet olsun canim :)

ohhh :) bitirdin maşaAllah herşeyi :) hadi artik yerleştirde görelim yahu :) güzel haftasonlari canim :)

hayirli olsun iznin canim :) bebişinede maşaAllahhh :) geçmiş olsun tekrar canim :)

neyse hatunlar ben kacayim..kuzenler gelemden dinleneyim yoksa uyucam yanlarinda :)))

öptüm hepiniziiiii Şeniz

maşallah DURU muza:)
kanın düşük çıkmış geçmiş olsun tahlilerini yaptır bakalım ne sonuç çıkacak
canım ya güle güle kullanın aldıklarınızı güzel bir hafta sonu geçirirsiniz kuzucuğunla inşallah :)

cerencim oy maşallah kuzucuğuna
ne güzel sen almamışsın ama kendini de ihmal etme canım ya geçmiş olsun

ne hamburgeri kiz bol bol meyve ve sebze yiii hic iyi bakmiyorsun bak kendine saglikli beslen baaak kaydirigubbakcemile
AY VALLA HAMİLE KALDIGIMDAN BERİ İKİNCİ YİYİŞİM ODA VARYA GECEDEN AKLIMA DÜŞTÜ SABAH KALKTIM TADI AGZIMA GELDİ!! YOKSA BNEDE PEK SEVMEM.. OLSUN OKADAR KACAMAK DİMİ AMA DAHA YEMEM SÖÖÖZZZ KIZMAYIIN
EVET CNM HAKLISIN VALLA BENDE ANLATAMIOM KİMSEYE BUNU GEZEMİOM DİORUM HADİ BİŞİLER BAKINALIM KİMSENN KILI KIPIRDAMIO BİİDE PARA DURUMLARINDAN TABİ BEKLİORUZ BENMDE HİÇ HAZIRLIGIM YOK HENÜZ MAHMUTPŞAYA GİDİCEM GÜYA BAKINMAYA AMA NASIL OLUCAK BİLMİOM OLMAZSA BENDE İLK GÖRDÜKLERİMİ ALICAM:1no2: HERZAMAN İSTEDİKLERİN OLMUO İŞTE NELER HAYAL EDİO İNSAN İLK HEYECAN FALAN HERŞEYİ ALAMK İSTİO :çok üzgünüm:AMA SAGLIK OLSUN :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sabah bi hava aldım bacım ya şimdide halim yok sanki hergeçen gün kendimi daha bi ağır hissediyorum sizinde öylemi

evet yaaa bacaklarim agriyor yurumek bile zoruma giiyor e gunlerimiz yaklasiyor

evet yaa valla biseyler aldim da bir kac seyler eksik bir yandan esim umreye gidecek onun telasi basladi gene onun valiz hazirligi yapacam uuff yaaa

merhaba kizlar a.s.

cok yorgunum ( dişçiye gittik..cok doluymus..p.tesi gel dedi..bende aptallik..cikmadan bi arasaydim ya klava: aksama kuzenlerim gelcek..Allah'tan annem burda..o yapti herşeyi..ben azcik temizlik yaptim bittim :)))

gecmis olsun canim saol evet herkes isimi cok begeniyor Allah adiyla yasatsin insallah butun cocuklarimza

bu arada kizlar yazamadim annem beni cagirdi gel gozleme yapalim diyeee uff yidim yidim icim disim gozleme oldu haaa

merhaba kizlar a.s.

cok yorgunum ( dişçiye gittik..cok doluymus..p.tesi gel dedi..bende aptallik..cikmadan bi arasaydim ya klava: aksama kuzenlerim gelcek..Allah'tan annem burda..o yapti herşeyi..ben azcik temizlik yaptim bittim :)))

geçmiş olsun canım dişinde çok mu ağrı var kendini yorma sakın haaaaa kötükedihüso klava:

günaydııııınnnnnn herkese...
uykucular oooohhhhh pazar keyfi ne güzel
beni uyku tutmuyo ya

günaydın şekerler biz eşimle kahvaltıya gidiyoruz selam vermeden çıkmıyorım dedim görüşürüzzzz

Günaydın fıstıklar,
Bizde dün gittik kontrole,maşallah herşey yolunda,benim durumum ve minik kağanın gelişimi oldukça iyi olduğu için ciğer geliştirici celeston iğnesine gerek yok dedi doktorum,hatta salı gününden itibaren nidilatıda(düşük önleyici) kesiyoruz hayırlısıyla, dr en az 35. haftaya kadar doğum olmamalı dedi,bunun için yatmaya aynen devam,
Bir de çok mecbur kalmadıkça senin için sezaryen düşünmüyorum dedi dr,zaten bende sezaryenden çok korkuyorum,iyi oldu,ama normal doğumunda tehlikesi az değil yani,sezaryenden aşağı kalır yeri yok,normali deneyeceğiz,eğer bebeğin kalp atımında yavaşlama gibi istenmeyen bir durumla karşılaşırsak 5 dk.da sezaryene alırız dedi, dua edinde normal doğum olsun kızlar,deli gibi korkuyorum kesilmekten...
Normal doğum isteyen kaç kişiyiz???

Bebişimin çoğu eşyası geldi kızlar,hatta dün park yatağını ve bakım setinide sipariş ettik,
Lohusa tepsisinide yaptık annemle,sadece bardaklar ve bebek şekeri için biblolarını bekliyoruz, gelince onlarıda silikonlayıp resmini eklicem,

Pzt günü bebiş şekeri için gerekli olan malzemelerin siparişini vericez,bu hafta içi gelir diye düşünüyorum,içine badem şekeri yada draje koyuyorlarmış şekerlerin ,onuda tamaladıkmı şekerleride yapmaya başlarım,

Annemle dün altın yastığını tasarladık,bugün onu makinede dikecek,süslemeside benden,bitsin onuda eklicem,

Bizde hazırlıklar tam gaz fıstıklar,zaten anca yetişir diye düşünüyorum,

yeni annecim oh ne güzel bizim oğlanlar adaş olcak herhalde bizim de kaan ama ğ'siz. kaç kilo olmuş oğlun canım?
normal doğum istiyorum ama korkuyorum da bi de zamanının belli olmaması beni tedirgin ediyor bilmiyorum ben doktorum nasıl derse öyle yapacağım artık
hazırlıklar maşallah canım sen neredeyse bitirmişsin biz de bu hafta havada çok karıştı ama izne ayrılacağım için izmir'e gitmeyi planlıyoruz eksiklerimizi tamamlayacağız

Evet cnm hem adaş olcaklar,hemde nerdeyse aynı günlerde doğcaklar
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3,benim doktorum normal doğumdan yana, inş. bir problem çıkmazda sorunsuz gerçekleşir, minik kağancım 30+5'te 1.934 olmuş tetesi,yavaş yavaş büyüyolar işte, hazırlıklarada bir başladık pir başladıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 inş. yetiştiririz,daha doğrusu annemle eşim inş. yetiştirir,çünkü ben doğuma kadar yatıcam:roflol::roflol:iznin hayırlı olsun cnm,alışverişin keyfini çıkarınyerimseniben

Son düzenleme:

Allah hepimizi kurtarsin canlarim Allah bizleri yardimci olsun

Kızlar bu arada 2 kitap aldım,1i bebek beslenmesi diğeri bebeklerde ilkyardım ile ilgili,kendim her gün azar azar okuyorum,ben çok beğendim ,sizede tavsiye ediyorum:
1-Anneciğim Biliyormusun? , yazarı Prof.Dr. Benal Büyükgebiz
2-Bebeklerde ve çocuklarda İlkyardım, Dr. Thomas Seiler

oh maşallah yerim ben onu kocaman olmuş ya:) inşallah vaktinde ve sağlıkla gelirler
çok sağol canım izin geldi sonunda
Allah hepimizi kurtarsin canlarim Allah bizleri yardimci olsun
amin canım inşallah

bende de var beslenmeyle ilgili bir kaç bi şey kardeşim vermişti ama ikinci yazdığın kitaptan ben de almalıyım çok korkuyorum çünkü ufacık olacaklar ya gerçi annemle aynı binadayız ama yine de bazı şeyleri bilsem fena olmaz hani

hayirli pazarlar kizlar a.s.

knkcim merak etme hersey yoluna girer bitanem..bebişler bereketiyle gelir

boncukcum eşine hayirli yolculuklar..Allah kabul etsin şimdiden geçmiş olsun dileklerin içinde cok saol canim

bengicim saolasin..canim diş agrim hiç olmadi..sadece iltihap oldugu için halletmemiz gerekiyormus..yoksa degerlerim yüksek cikiyor..

yeni annecim burcucum maşaAllah tosununaaa :) nidilati kescek olmaniza cok sevindim canim :) bende normal dogum istiyorum canim..aynen senin gibi coooooook korkuyorum sezeryandan inşaAllahhh saglikla hayirlisiyla sende,bende,isteyen herkeste normal dogum yapar canim..

Sağol cnm,sonunda kurtulucaz nidilattan inş.,zaten mahfetti beni 7 haftadır,şimdi bi yandan seviniyorum bi yandan korkuyorum,ya nidilatı kesince sorun çıkarsa diye,neyse inş. birşeycik olmadan atlatırız bu sürecide Allah'ın izniyle, Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inş:Saruboceq::Saruboceq:

Canım çok geçmiş olsun,inş. kısa zamanda atlatırsın, bu arada bende geçenlerde seninki gibi bi durum yaşadım,alıntıları yaptım,cevapları yazarken cep çaldı, neyse konuşma bittikten sonra bilgisayara döndüğümde şaşırıp fazla pencere diye kapattım sayfayııııı, çok sinir olmuştum kendime..
bende de 1 aydır falan var kaşıntı ama benim minik minik su topluyor. ve sinek ısırığı gibi bi süre kalıyor. çok sinir bozucu bi durum. sabır arkadaşım sabır az kaldı valla
Sadece kaşıntı normal diye biliyorum çatladığımız için,ama su toplamışsa farklı birşey olabilir cnm,doktoruna göster mutlaka
Cnm iyi olmana çok sevindim,bebişler zamanında gelicek annesiii merak etme

Geçmiş olsun cnm,dinlen bol bol,inş. çabuk atlatırsın
kızlar dr dan yeni geldim... kuzucum gayet iimiş... 1klo 636gr olmuş... dr kilosu ii dedi... ama yüzünü yine göstermedi(( napalım 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var belki o zaman gösteririr...
Gözün aydın cnm,bi de endişhe ediyodun kilosu konusunda,masallah sapasağlam bebiş annesi
Gözün aydın cnm,prensesinede maşallah, kansızlık için ferplex fol kullanıyorum ben,yaklaşık 2.5 ay fln oldu,diğer haplar pek etki etmemişti,dr. senin kan ilacınıda değiştirir muhtemelen,kısa zamanda geçer inş.
Maşallah bebişine annesiiii,doğsun ısırıcas onları tombik yerlerindenkaydirigubbakcemile3reflü benide mafediyor,hatta şu an bile boğazım yanıyor felaket şekilde,artık doğuma kadar böyle olur heralde
merhaba kizlar a.s.

Hay Allah ya,aksilik olmuş,artık bir dahakine unutmazsın aramayıyerimseniben

herkeslere güzel ve sorunsuz pazarlar...

yeni annecim ohh herşey yolunda cnm maş hazırlıklarda tmm inş. dogumunda normal olur bnde cok istiorum normal olsun ama nasıl olur dayanabilirmiyim bilemiorum ALLAH yardımcımız olsun...

mutahharacım sanada hayırlı pazarlar.. biliyorum cnm ama insan kafaya takıo işte bebeklerimizin bereketi ve saglıkları bol olsuna.s.

Saol canim uff canim cok sikkin hava biraz guzel oglusumla tartisyoz pcyi paylasamiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…