ben geldım bacılar
dun hastaneden cıktım cok sukur suanlık herşey ıyı
ama malesef erken dogurabılırım heran hemde(
ama ınat ettık kuzucuklarımla Allahın ıznıyle tutucam ben onları beklesınler 36 ları gormeden gelmek yok
canim benim..erken dogurmayi hiç aklina getirme..inşaAllah tam vakitlerinde dogcak tosunlar
EVEEET dün sabah dr gittik tahlillerim iyiymiş ama tekrar ultrason çektircem bu sabah 10 günde bir doğuma kadar kontrol edecekler.
Dr dan dönerken tuvaletim geldi saat 11.30 falandı bi arkadaşımın evine gittik hem çay içeriz diye çok samimiyizde neyse eşim aradı kaynanam gelmiş evde kimse olmayınca eşimi aramış kapıda bekliyormuş başladım ağlamaya kaynımın ablasının hepsinin haberi var bize geliyor bizim yok.Ben eve gelmiyorum dedim teli kapattım.Sonra saat 14.30 gibi eşim msj çekmiş otogardayız geri gönderiyorum için rahat etsin diye.Haftasonu görümceme gitcez ya aradık perşembe akşamı açmadı annesini aradık açmadı sonra kaynım annem burayamı geliyor yoksa falan dedi bizde haber verirdi heralde dedik benide kaynana evde zannediyordu ya Allahtan perşembe yağmur yağdı dr gidemedim cuma gidince kapıda kaldı eşimde beni görmeye geldin madem demiş arabaya bindirmiş gezdirmiş işte bak gördün demiş 5 te de otobüse bindirip göndermiş.Kız hasta dedim niye beni dinlemiyorsun bak kendine yaptın diye kızmış.Tabi kıyamamış nladım ama kızım ve sen herşeyden önemli dedi bi daha da ağlama sakın diye bana kızdı.Eşimi çok seviyorum Allah onu bana ve kızıma bağışlasın.Sonra akşam kaynım geldi annesini sordu eşimde yo gelmedi önce bacısına gitmiş bugün yola çıkacakmıştı bende gelme deyince geri döncek yarın demiş annesinede tembihlemiş sen rezil olursun diye.Akşam da ablası aradı eşim açmadı kaynımı aramış eşim ben teli duymadım dedi işte gelcekmisiniz falan demiş eşimde bilmiyorum yarın yengeni dr a götürcem dedi delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Eşime maşallah deyin kızlaaar ve dua ediiiin
Allah korumus kiz seni :)) eşinede maşaAllah :)) iyi yapmiş
günaydın arkadaşlar. dün hiç giremedim, bende hasta oldum!! her tarafım ağrıyor. öksürükte başladı,hafifte ateşim var:çok üzgünüm: herşey güzel giderken nerden çıktı bu hastalık!
birazdan doktora gidicez. doktor şeker tahlilini tekrarlamamı istemişti,ondan erken saatte aç karnına gidiyoz. inşallah bir aksilik çıkmazsa alıyorum doğum iznini,bundan sonra da buralardayım!
döndüğümde görüşürüz. inşallah bebikom iyidir de, ben kendi hastalığımı o zaman unuturum:)
geçmiş olsun canimcim :)
Oooo bugün karıların hepsi uyuşuk kaydirigubbakcemile3
Uykucularrrrrr hihoyyyt
Ben evi topladım o arada forumdaki konulara cevap yazdım. Baktım hala gelen giden yok. Neyse ben duşa gider. Öptüm benden sonra gelecekleri a.s.
bizde seni öptük şeker :)
kızlar dr dan yeni geldim... kuzucum gayet iimiş... 1klo 636gr olmuş... dr kilosu ii dedi... ama yüzünü yine göstermedi(( napalım 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var belki o zaman gösteririr...
oy oy maşaAllah bebişineee :) naz yapiyor annesi rahat birak cocugu :))
kiz biz o ismiyi hep dusunduk hoca o isim verince bizde sasirdik kaldik
duramadin demi merakliii senii evet hocamiz azra dedi ama ben azra nur koyalim diyorum
hadi hayirli olsun isminiz canim :) güzel bi isim
kızlar merhaba biz geldik doktordan kızım 1.315 olmuş doktor gelişimi çok iyi dedi
ama kan testi istedi tekrar şimdi aradım kanım çok düşük çıkmış pazartesi aç karnına gel tekrar başka tahliller yapacağım dedi
annesinin bidigiiii :) maşaAllah ona :) canim pekmez felan ye..inşaAllah diger tahliller iyi cikar..
[k] {n} [k];5841849 .!.:herkeslere slmlar
ben sabah eşime yapıştım hadi beni mc e götür die oda kırmadı beni soogolsun
kahvaltımı hamburgerle yaptım yani!!!
şimdi anneme geldim hava cok güzel zaıcık daha gezesim var ama gözümde kesmio...
tutkunum senin ketum kaynananın cesare bak ya ne yüzle geldiyse!!!
aferin eşine maş valla herkes anasına kıyamaz ii ders vermiş...
herkeslere ii hafta sonlları kızımla cok öp...
sabah sabah canin hamburger cekti he :) ama işin kötü tarafi benimde cekti şimdi :)))) karnim cok tok gerci :) afiyet olsun canim :)
bizzz geldikkk :dance::dance: selam kızlar herkez iyi inşAllah :Saruboceq:
biz çok yoruldukk kızımla çarşıya gittik kapı süsü sepet altın yastığı duvar kelebeği ve dönencemizi kızıma annesinede 2 tane çanta aldık....birde mevlüt şekerlerine baktık ama karar vermedim henüz ona sonra eminönünde bişiler yedik eve geldim çileğimin akşam çamaşırlarını ayırmıştım beyazları attım makinaya bitince asıcam ve ablama gidicem bu akşam orda kalıcam yarın daymın oğlunun nişanı var oraya gidicezz anlıcağınız yoğun bir hafta sonu ama okadarda keyifli geçecek inşAllah ..........aldıklarımızın resminide belki birazdan koyarım yada pzt günü artıkk
kızz esenn akşam sana bakındım bakındım yoktunn ekiciii geberticem seniiklava: klava:
bu arada kızlar sakın erken diyipte artık bişileri ertelemeyinn çünkü zaman geçtikçe çokk ağırlaşıyor insan ve çabuk yoruluyor ben 2 saat bile gezmeye dayanamadım ilk beğendiğim şeyleri aldım çıktım :1no2:
ohhh :) bitirdin maşaAllah herşeyi :) hadi artik yerleştirde görelim yahu :) güzel haftasonlari canim :)
ben geldim kızlar. bebişim çok iyi maşallah! hala 2 hafta önde görünüyor:1shok: ben nası doğuracaksam bu sıpayı!delikafadulden 2065gr ve 44cm olmuş2 haftada 400grama yakın almış,bu arada ben almamışım, o zaman fazlam 7 kiloydu, şimdi 7.400 gr olmuş. yani bebişimin 400 gramıkaydirigubbakcemile3
bebişim iyi ama ben kötüyüm yaa! boğazım çok yanıyor. doktor bana da antibiyotik ve öksürük şurubu verdi( ve eşim pc'nin başına oturmama kızıyor. ondan sizlere tek tek cevap yazamayacam. hepinizi öpüyorum. görüşürüz.
bu arada izne ayrıldııımmmm:sm_cool:
hayirli olsun iznin canim :) bebişinede maşaAllahhh :) geçmiş olsun tekrar canim :)