2009 Mayıs Anneleri

Selam canım hoşgeldin. Gerçi ben cevap yazana kadar gittin :)

Seher bildiğim kadarıyla hastaneden çıkmış ama bi ses çıkmadı. Numarası yok arayamadım da...

ceren canım evde tavuk but varsa yada kanat sana güzel bir tarif verebilirim:))

Piştttt ver kız merak ettim bende hihoyyyt

Eşim aradı şimdi. Gelmesi 7'yi bulurmuş. Offf sıkıldım evde tek başıma beeee. Bari o arada kızımın bornoz takımını ve havlusunu da atayım yıkansın. Biri beni durdursunnnnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden

pınarcım önce butların ve kanatların derisini çıkarıp yıkayıp güzelce suyu çekene kadar kavuruyorum.daha sonra zeytinyağı ekleyip güzelce kızartıyorum.sonra içine arpacık soğanlar ve sarımsak atıp birazda öyle kavuruyorum.daha sonra patatesleri iri iri doğrayıp tavukların için karıştırıyorum biraz da öyle kavrulduktan sonra suyunu ve içine bir adet tavuk bulyon ve tuzunuda ekleyip pişmesini bekliyorum.biz severek yiyoruz:)) umarım sende beyenirsin canım hem hafif hem basit oluyor..

herkesin yemeği var ne güsel yaaa( ben daha eve gidip yemek yapcam napcağımıda bilmiyorum ...pilavım var yanına da kabak yapsam bi de çorba yeter aman... daha ne olsun...

ceren canım evde tavuk but varsa yada kanat sana güzel bir tarif verebilirim:))

kızlar öptüm hepinizi biz çıktık kızımla

hımmmm valla çok güzel bir tarifmiş ama tavuk varda buzlukta sabahtan çıkartmam lazımdı yapabilmem için. ama en kısa zamanda denerim bunu. bende yapıyorum böyle birşeyde seninki daha farklıymış canım.teşekkür ediyorum.
öptük bizde seni iyi akşamlar...

Ooo zaten severim de tavuğu. Bi akşamda bunu deneyeyim bacım sağolasın a.s.

kızlar öptüm hepinizi biz çıktık kızımla

İyi akşamalr canum. İyi tatiller öptüm seni ve kızını kocaman Şeniz

herkesin yemeği var ne güsel yaaa( ben daha eve gidip yemek yapcam napcağımıda bilmiyorum ...pilavım var yanına da kabak yapsam bi de çorba yeter aman... daha ne olsun...

Ooo daha ne olsun bacım. Mis mis a.s.

Sende bu akşam hazırda konserven varsa bi bezelye yap bacım. Yanına da pilav. Pilav pişene kadar bezelye pişer zaten. Yanına da çoban salata ohhhh Yarım saate hazır Şeniz

arkadaşlar mesai bitti. ben çıkıyorum. bakim yarın için isteyecem şefim bir yerine gelirse inşallah.
belki işe gelmem.
gelmezsem pazartesi görüşürüz.kendinize iyi bakın
hepinizi öptümŞeniz

arkadaşlar mesai bitti. ben çıkıyorum. bakim yarın için isteyecem şefim bir yerine gelirse inşallah.
belki işe gelmem.
gelmezsem pazartesi görüşürüz.kendinize iyi bakın
hepinizi öptümŞeniz

İyi akşamlar canım. Hadi inşallah alırsın iznini de öğlene kadar uyursun hihoyyyt Öpüyorum canım iyi tatiller a.s. Şeniz

ben de cikiyorum,
herkese iyi tatiller...

Güle güle canım. İyi akşamlar , iyi tatiller a.s.

Kızlar ben geldim ama kimse kalmamış annemle halamlardaydık cok sevindi valla iyi oldu hava aldık.

Herkes yemekleri hazırlamış vala ben şimdi geldim mutfağa girmeden pc nin başına oturdum hiç yemeğimde yok aman bu akşamda koçiş düşünsün yemeği ya banane yapmıycam iştekaydirigubbakcemile3

merhaba kizlar a.s.

herkes iyimiş cok sukur..birsenden de haber gelmiş..inşaAllah cok daha iyi olcak bebişlerin birsencim

pinarcim cicilerin hepten cici oldu he :) eline saglik canim :)

civcivcim sadece nohut degil yesil mercimekte cok gaz yapar :))))

bende bugun aptal gibiyim..kendimi o koltuktan o koltuga atip duruyorum..enerji sifir..

şimdi yemegimi yiyim..yatip lostu izliyim :)) koltuk gel bana gel bana diyor gibi :)) kirmayayim onu :))

öptüm hepinizi Şeniz yarin doktora gidecekler güzel haberlerle gelsinler inşaAllahhhh a.s.

Merhaba kızlar geçmişi oku oku bitiremedim yawwdelikafadulden

ayy bende deniycem bunu sağol canıma.s.

Bende şimdi beşiğimin siparişini verdim.Akşama kargoya vericekler.Bakın bakalım beğenecekmisiniz.

Bunun mavisi gelecek nasıl???

[/URL][/IMG]

canım çok güzelmişhihoyyyt güle güle büyüsün bebeğin içinde

nasılsın canım bebişin nasıl:ecrin_bebek: ya ben geçmişi okudum ama birsenden bir haber göremedim nasılmış canım evde dimi?:ecrin_bebek:

Ben dedim sana bacım. Bak sevinmiş gittin diye iyi yaptın a.s.

Selam canım. Evet cicilerim iyice cici oldular. Bi aşka geldim herşeyi yıkadım kaydirigubbakcemile3

Yat dinlen bacım boşver a.s.

nasılsın canım bebişin nasıl:ecrin_bebek: ya ben geçmişi okudum ama birsenden bir haber göremedim nasılmış canım evde dimi?:ecrin_bebek:

Hoşgeldin canım. Birsen hala hastane de. Doktor doğum yapmadan çıkmazsın hastaneden demiş. Sancıları ara ara devam ediyor :CüvCüv:

Eşim geldi yemeğimizi yedik. O kadar yorgundu ki koltukta uyuyakaldı. Bende tv'ye bakıyorum öyle. Canım sıkıldı üşenmesemde bi açma mı yapsam?

Bu arada ankakuşuuuu hep burda görünüyosun da bi mesaj yaz kız?

slm kızlar döktürmüşüz yine bugün vala oku oku btimedi gevezeler ,

pınarcım kalp kalbe karşıymış canımcım mis gibimi oldu defnelerin cicileri en sonunda benim makinada yapıldı ben de bugün kendimi çamaşıra verdim valla yıkadım sonun da kızımın ve benim hastane giysilerini en azından dedim doğum çantasını hazırlayayayım bakalım yarın hava güzel olurda devam ederiz çamaşıra

ama bir güsel kurumuşlar açık havada çok güzel koktular kızlar ya ay yerim minik eldivenleri

sibiko beşik çok güzelmiş canım güle güle yatsın oğluşun

vlal ne var ne yok kzılar biz bugün evdeydik defneyel ama ne yalan söyleyim daha çok yoruldum çamşırı yıkamadan banyoyu temzileidm sonra gözüm eneresi ppis göründü oralaır çok yordum kuzuyu çok

Hoşgeldin canım. Valla bi aşka geldim herşeyi yıkadım. Önce sadece hastane çantası için olanları yıkadım. Sonra renklileri beyazları ayırdım onları yıkadım. Sonra baktım duramıyorum uyku setini yıkadım. Baktım devamı gelicek. Bornoz setini diğer havlusunu falan da yıkadım. Sonra da kokladım kokladım ağladım bacım. Nasıl güzeller ya. Babamız geldi, gördü. Bi postada onla ağladık kaydirigubbakcemile3

Bende yoruldum valla. Etrafı topla falan derken canım çıkmış az önce koltukta eşimin yanına uzandım da anladım valla...

Seninkilerde ne güzel mis oldular mis. Yarın devam edersin bacım. Ben herşeyi bitirdim. Balkonda çamaşırlıktalar ama kurumadılar daha. Yatarken içeri alıcam. Yarın dedemin duası var evde yokum. O arada kururlar artık hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…