kızlar merhaba biz geldik doktordan kızım 1.315 olmuş doktor gelişimi çok iyi dedi
ama kan testi istedi tekrar şimdi aradım kanım çok düşük çıkmış pazartesi aç karnına gel tekrar başka tahliller yapacağım dedi
bence sadece azra koy
bu arada senin adın neydi
kızına maşallah canm. Kan düşüklüğün de sorun olmaz inşallah. bir şikayetin var mı ki senin?
bak ne dicem: senin görümce yüzünden kanın çekilmiş olmasın. sen postala onu bak nasıl renk geliyo yüzüne kaydirigubbakcemile3
maşallah canım büyümüş gözün aydınkızlar dr dan yeni geldim... kuzucum gayet iimiş... 1klo 636gr olmuş... dr kilosu ii dedi... ama yüzünü yine göstermedi(( napalım 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var belki o zaman gösteririr...
canım hamilelikte olur kuru üzüm leblebiyle ye pekmezde tabi kızınada maşallahkızlar merhaba biz geldik doktordan kızım 1.315 olmuş doktor gelişimi çok iyi dedi
ama kan testi istedi tekrar şimdi aradım kanım çok düşük çıkmış pazartesi aç karnına gel tekrar başka tahliller yapacağım dedi
maşallah canım büyümüş gözün aydın
canım hamilelikte olur kuru üzüm leblebiyle ye pekmezde tabi kızınada maşallah
Bende şimdi dr dan geldim galiba öldüm yaşamıyorum heryerim ağrıyor yorgun ve sancılıyım ve açıııım kızlar msj larınız için teşekkürlr fazla alıntı yapınca pc tıkanıyo ondan tek tek cvplayamaım.
Boncuk ilginç bir yöntem seninki kızın adı güzel hayırlı olsun.Anlamı ne ve kökeni ne
araştırdınmı Azra Akın gibi dünya güzeli olmasın sakın kız
benim adım esen canım
ilgincim maşallah bebişine drun kansızlık için öneride bulunacaktır inşallah hayırlısı olur
görümceni de takma kafana
KNK canım hamburger yeme yafs düzgün besle bebişi oklavayı aldırma bana :)))
bu arada ben tansiyon ölçtürmeye gittim tlf u evde unuttum eşim çatlamış meraktan tüm apartmanı ayaga kaldırmış nerdeyse çilingir getiriyorlarmış:))) akşam eve gelince b eni öldürecek
kızlar merhaba biz geldik doktordan kızım 1.315 olmuş doktor gelişimi çok iyi dedi
[k] {n} [k];5841849 .!.:herkeslere slmlar
ben sabah eşime yapıştım hadi beni mc e götür die oda kırmadı beni soogolsun
kahvaltımı hamburgerle yaptım yani!!!
şimdi anneme geldim hava cok güzel zaıcık daha gezesim var ama gözümde kesmio...
tutkunum senin ketum kaynananın cesare bak ya ne yüzle geldiyse!!!
aferin eşine maş valla herkes anasına kıyamaz ii ders vermiş...
herkeslere ii hafta sonlları kızımla cok öp...
kızlar selam
napıyosunuz bakalım cok sıkıcı bir gün ya eşimde daha gelmedi
cik gez dolas baciii napcan kocanidelikafadulden
ben kaçmadım cadı akşam bende çok bakındım sana yoktun karşılaşamadık bir türlü
bizzz geldikkk :dance::dance: selam kızlar herkez iyi inşAllah :Saruboceq:
biz çok yoruldukk kızımla çarşıya gittik kapı süsü sepet altın yastığı duvar kelebeği ve dönencemizi kızıma annesinede 2 tane çanta aldık....birde mevlüt şekerlerine baktık ama karar vermedim henüz ona sonra eminönünde bişiler yedik eve geldim çileğimin akşam çamaşırlarını ayırmıştım beyazları attım makinaya bitince asıcam ve ablama gidicem bu akşam orda kalıcam yarın daymın oğlunun nişanı var oraya gidicezz anlıcağınız yoğun bir hafta sonu ama okadarda keyifli geçecek inşAllah ..........aldıklarımızın resminide belki birazdan koyarım yada pzt günü artıkk
kızz esenn akşam sana bakındım bakındım yoktunn ekiciii geberticem seniiklava: klava:
bu arada kızlar sakın erken diyipte artık bişileri ertelemeyinn çünkü zaman geçtikçe çokk ağırlaşıyor insan ve çabuk yoruluyor ben 2 saat bile gezmeye dayanamadım ilk beğendiğim şeyleri aldım çıktım :1no2:
ohh ne güzel iyi günlerde kullanın canım bi ara fotolarınıda koy bizde görelim bacım.Çok haklısın bir iki haftada herşeyi bitirelim artık bende cok yorgun hissediyorum kendimi.
Bende cıkıyorum hepinize iyi akşamlar öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?