2009 Mayıs Anneleri

canım insan nasıl duygulanıyor ya demek hem yıkadın hem ağladın sende benim gibi sulu gözsün ama senin koca hepimizi bastırdı valla

duanızı allah kabul eylesin :Saruboceq:

canım insan nasıl duygulanıyor ya demek hem yıkadın hem ağladın sende benim gibi sulu gözsün ama senin koca hepimizi bastırdı valla

duanızı allah kabul eylesin :Saruboceq:

Valla zaten sulu gözlüydüm iyice fena oldum bacım. Eşimde duygusaldır dayanamaz. Bugün ben telefonda ağlayınca bi ağladı, bide eve gelince. Light kocam benim kaydirigubbakcemile3

Amin canım sağolasın a.s.

Valla zaten sulu gözlüydüm iyice fena oldum bacım. Eşimde duygusaldır dayanamaz. Bugün ben telefonda ağlayınca bi ağladı, bide eve gelince. Light kocam benim kaydirigubbakcemile3

Amin canım sağolasın a.s.

aslında erkekler daha duygusal canım ama işte çaktırmamaya çalışıyorlar ama baba olmakda ayrı bir şeydir ya ne yapsın adamcağızlar biz bazen kendimize çok dalıp onları unutuyoruz

Ay çok güzel bacım. Ne yakışacak kapısına Defne'min hihoyyyt

sağol bitanem seninki daha güzel valla çok şekerdi

aaay ne guzeeeeeeeeel bende isterim ya banane banane kizlar kiz hic giremiyorum nette ama yine de yazdiklarini okuyorumm uff iki gundur bacaklarima kramp girdi yuruyemiyorrummm uffff

hoşgeldin canım senin erkekmi kızmı geçmiş olsun kramp çok fena gece bazen banada oluyor senin gündüzlerimi oluyor

Evet canım onlar nede olsa bizim kadar anlayamıyorlar şu anda. Ama işte böyle kıyafetleri falan görünce de dayanamıyorlar hihoyyyt

Sağolasın canım. Allah hepimizin kuzularına herşeyin en güzelini nasip etsin inşallah a.s.

Office programı işini hallettim. Yeni listeleri başlıklarına ekledim bacılar. Gözlerim yoruldu kaçıyorum artık. Hepinizi kocaman öpüyorummm a.s. Herkese iyi geceler Şeniz

pınarcım, biliosun kaç gündür hastaydım yatıyodum. dün kendimi biraz toparladım size güzel güzel mesajlar yazdım, yollaya bastım, bağlantı gitti. benim mesajlar da silindi. sinirrrr oldum. neyse akşam bi daha deniyim dedim. baktım çoklu alıntılarım duruyo, silinmemiş hadi bi daha cevap yazdım uzun uzun. veee yine gitti. aarrrgggghh. gıcık oldum. ben de küstüm işte. bu sefer yollamadan önce yazdıklarımı kopyalıcam. habire geçmişi okuyorum ama size yetişmek ne mümkün, çenesi düşükler...

neyse genel olarak biraz daha iyiyim. geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çoook teşekkür ediyorum, canlarım benim.
size söylemek istediğim diğer bütün her şey yalan oldu zaten. neyse artık aranıza katılam da kendimi yeni muhabbetlere bırakam bari..

Merhaba canlarım nilimle biz geldik ama ben son iki gündür biraz sıkıntılıyım vücudumda kaşıntı başladı ama herhangi bir kabarma kızarıklık yok sadece kaşınıyorum hatır hutur biraz araştırdım hamilelikte olabilir yazıyo ama yinede acayip rahatsız edici bişey doktorumu arayıp sorucam yarın bu arada annemle deli gibi battaniye örüyoruz hepinizin cicilerinide takip ediyorum şirin mayıs bebişleri güle güle giyer inşallah öpüyorum hepinizi...

bende de 1 aydır falan var kaşıntı ama benim minik minik su topluyor. ve sinek ısırığı gibi bi süre kalıyor. çok sinir bozucu bi durum. sabır arkadaşım sabır az kaldı valla

olsun cnm bak ben geldim okudum sonra yazdıklarını
ben geldiğimde seherim burdaydı onu görünce merak ettim nasıl oldu diye
ama cvp yazmadı sanırım görmedi yada vakti yoktu
neyse iyi olmasına sevindima.s.
ayrıca cvp verdiğin için teşekkürler Şeniz

ben geldım bacılar
dun hastaneden cıktım cok sukur suanlık herşey ıyı
ama malesef erken dogurabılırım heran hemde (
ama ınat ettık kuzucuklarımla Allahın ıznıyle tutucam ben onları beklesınler 36 ları gormeden gelmek yok

Canım bana herşey nafile ben bethoven hastasıyım ama tık yok ninni bile denedim insan cuma akşamı beyazı izler sonra yatar ve sabahın 4 ünde uyanırmı aha ben eşim artık acıyor bana

tutkuncum bak senin için kaç tane yönem geliştirdik :) inşaAllah uyumaya baslarsin :))

filizcim ve burdaki diger kizlar hepinizi öpüyorum :) aciktim yemek yiyeyim ben :))
Canlarım keşke belki bebiş doğunca uyumamam lazım ya o zaman uyurum

kız nerelerdesin sen geçmiş olsun senle KNK iki üç gündür gözükmediniz

Canım çıkmana sevindim evde yat hareketlerine dikkat et canım hepimiz zamanında doğurcaz korkmayııııııın
Sibiko sepetin çok güzel gelince bizde canlı görelim.
bu arada herkesin keyfi yerindeymiş pınar kız sen onları giydirirken napcan daha duygulanırsın

EVEEET dün sabah dr gittik tahlillerim iyiymiş ama tekrar ultrason çektircem bu sabah 10 günde bir doğuma kadar kontrol edecekler.
Dr dan dönerken tuvaletim geldi saat 11.30 falandı bi arkadaşımın evine gittik hem çay içeriz diye çok samimiyizde neyse eşim aradı kaynanam gelmiş evde kimse olmayınca eşimi aramış kapıda bekliyormuş başladım ağlamaya kaynımın ablasının hepsinin haberi var bize geliyor bizim yok.Ben eve gelmiyorum dedim teli kapattım.Sonra saat 14.30 gibi eşim msj çekmiş otogardayız geri gönderiyorum için rahat etsin diye.Haftasonu görümceme gitcez ya aradık perşembe akşamı açmadı annesini aradık açmadı sonra kaynım annem burayamı geliyor yoksa falan dedi bizde haber verirdi heralde dedik benide kaynana evde zannediyordu ya Allahtan perşembe yağmur yağdı dr gidemedim cuma gidince kapıda kaldı eşimde beni görmeye geldin madem demiş arabaya bindirmiş gezdirmiş işte bak gördün demiş 5 te de otobüse bindirip göndermiş.Kız hasta dedim niye beni dinlemiyorsun bak kendine yaptın diye kızmış.Tabi kıyamamış nladım ama kızım ve sen herşeyden önemli dedi bi daha da ağlama sakın diye bana kızdı.Eşimi çok seviyorum Allah onu bana ve kızıma bağışlasın.Sonra akşam kaynım geldi annesini sordu eşimde yo gelmedi önce bacısına gitmiş bugün yola çıkacakmıştı bende gelme deyince geri döncek yarın demiş annesinede tembihlemiş sen rezil olursun diye.Akşam da ablası aradı eşim açmadı kaynımı aramış eşim ben teli duymadım dedi işte gelcekmisiniz falan demiş eşimde bilmiyorum yarın yengeni dr a götürcem dedi delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Eşime maşallah deyin kızlaaar ve dua ediiiin

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar. dün hiç giremedim, bende hasta oldum!! her tarafım ağrıyor. öksürükte başladı,hafifte ateşim var:çok üzgünüm: herşey güzel giderken nerden çıktı bu hastalık!
birazdan doktora gidicez. doktor şeker tahlilini tekrarlamamı istemişti,ondan erken saatte aç karnına gidiyoz. inşallah bir aksilik çıkmazsa alıyorum doğum iznini,bundan sonra da buralardayım!
döndüğümde görüşürüz. inşallah bebikom iyidir de, ben kendi hastalığımı o zaman unuturum:)

Biliyorum canım o yüzden merak ettik seni. Neyse şimdi daha iyiysen sorun yok. Kaldığın yerden devam yerimseniben

Hoşgeldin canım. Valla bu aralar hepimizde cins cins şeyler çıkmaya başladı. Son zamanlar normaldir diyoruz artık. Ama sen yine de bi doktoruna danış tabi a.s.

a.s.

selam güzel anneler geldim ama kimseler yok hepinize iyi geceler tatlı rüyalarr

Selam canummm a.s.

Hoşgeldin canım. Stres yapma. 36'yı bekler kuzular a.s.

Of offf giydirmeyi hiç düşünemiyorum :çok üzgünüm:

Sıma canım kendini boşver. Bak eşin halletmiş aferin ve maşallah ona

Günaydın canım çok geçmiş olsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz a.s.

Günaydın kızlar...

Ben erkenciyim bu sabah. Eşim dün akşam 8,30'da uyuyunca tabi sabah 7'de dikildi ayağa. Hadi yürüyüşe çıkalım dedi. Gittik güzelce yürüdük sahilde. Sonrada mis gibi bi kahvaltı deniz havasına karşı. Şimdi geldik eve. Öğlen dedemin duası var. Evi toparlayayım biraz. Duş falan alırım. Sonra görüşürüz öpütm sizleriiiiiii a.s. Şeniz

Oooo bugün karıların hepsi uyuşuk kaydirigubbakcemile3

Uykucularrrrrr hihoyyyt

Ben evi topladım o arada forumdaki konulara cevap yazdım. Baktım hala gelen giden yok. Neyse ben duşa gider. Öptüm benden sonra gelecekleri a.s.

hoşgeldin canım senin erkekmi kızmı geçmiş olsun kramp çok fena gece bazen banada oluyor senin gündüzlerimi oluyor

hosbulduk saol canim benimki kiz gecenlerde gece kramp girdi onun etkisi yuzunde iki gundur yuruyemez oldum valla

hic gulecegim yoktu haa ama naparsin bole cekiyoruz iste hepimiz

kizlar bugun temizlik gunumuz kadin gelip temizleyecek haaa bu arada ismi icin hicaefendiye haber saldiydik veeeee ne koydu biliyormusunuzzz inanamadim resmen
delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…