Hoşgeldin canım. Valla bi aşka geldim herşeyi yıkadım. Önce sadece hastane çantası için olanları yıkadım. Sonra renklileri beyazları ayırdım onları yıkadım. Sonra baktım duramıyorum uyku setini yıkadım. Baktım devamı gelicek. Bornoz setini diğer havlusunu falan da yıkadım. Sonra da kokladım kokladım ağladım bacım. Nasıl güzeller ya. Babamız geldi, gördü. Bi postada onla ağladık kaydirigubbakcemile3
Bende yoruldum valla. Etrafı topla falan derken canım çıkmış az önce koltukta eşimin yanına uzandım da anladım valla...
Seninkilerde ne güzel mis oldular mis. Yarın devam edersin bacım. Ben herşeyi bitirdim. Balkonda çamaşırlıktalar ama kurumadılar daha. Yatarken içeri alıcam. Yarın dedemin duası var evde yokum. O arada kururlar artık hihoyyyt
canım insan nasıl duygulanıyor ya demek hem yıkadın hem ağladın sende benim gibi sulu gözsün ama senin koca hepimizi bastırdı valla
duanızı allah kabul eylesin :Saruboceq:
Valla zaten sulu gözlüydüm iyice fena oldum bacım. Eşimde duygusaldır dayanamaz. Bugün ben telefonda ağlayınca bi ağladı, bide eve gelince. Light kocam benim kaydirigubbakcemile3
Amin canım sağolasın a.s.
Ay çok güzel bacım. Ne yakışacak kapısına Defne'min hihoyyyt
aaay ne guzeeeeeeeeel bende isterim ya banane banane kizlar kiz hic giremiyorum nette ama yine de yazdiklarini okuyorumm uff iki gundur bacaklarima kramp girdi yuruyemiyorrummm uffff
aslında erkekler daha duygusal canım ama işte çaktırmamaya çalışıyorlar ama baba olmakda ayrı bir şeydir ya ne yapsın adamcağızlar biz bazen kendimize çok dalıp onları unutuyoruz
sağol bitanem seninki daha güzel valla çok şekerdi
Merhaba canlarım nilimle biz geldik ama ben son iki gündür biraz sıkıntılıyım vücudumda kaşıntı başladı ama herhangi bir kabarma kızarıklık yok sadece kaşınıyorum hatır hutur biraz araştırdım hamilelikte olabilir yazıyo ama yinede acayip rahatsız edici bişey doktorumu arayıp sorucam yarın bu arada annemle deli gibi battaniye örüyoruz hepinizin cicilerinide takip ediyorum şirin mayıs bebişleri güle güle giyer inşallah öpüyorum hepinizi...
Selam canım hoşgeldin. Gerçi ben cevap yazana kadar gittin :)
Seher bildiğim kadarıyla hastaneden çıkmış ama bi ses çıkmadı. Numarası yok arayamadım da...
Piştttt ver kız merak ettim bende hihoyyyt
Eşim aradı şimdi. Gelmesi 7'yi bulurmuş. Offf sıkıldım evde tek başıma beeee. Bari o arada kızımın bornoz takımını ve havlusunu da atayım yıkansın. Biri beni durdursunnnnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Canım bana herşey nafile ben bethoven hastasıyım ama tık yok ninni bile denedim insan cuma akşamı beyazı izler sonra yatar ve sabahın 4 ünde uyanırmı aha ben eşim artık acıyor banaBen mi abartiyorum bilmiyorum ama sanki konusulanlari anliyor bazen:)
Tutkun'un sorunu benim esiminkiyle ayni sanki. O da geceleri uyuyamiyor bir türlü. Ama ben cözümü buldum, bebegime bazen klasik müzik dinletiyorum. Gecen baktim esim oturdugu yerden uyumus:) Beethoven ya da Mozart tavsiye edelim Tutkun'a:)
Canlarım keşke belki bebiş doğunca uyumamam lazım ya o zaman uyurumtutkuncum bak senin için kaç tane yönem geliştirdik :) inşaAllah uyumaya baslarsin :))
filizcim ve burdaki diger kizlar hepinizi öpüyorum :) aciktim yemek yiyeyim ben :))
kız nerelerdesin sen geçmiş olsun senle KNK iki üç gündür gözükmedinizpınarcım, biliosun kaç gündür hastaydım yatıyodum. dün kendimi biraz toparladım size güzel güzel mesajlar yazdım, yollaya bastım, bağlantı gitti. benim mesajlar da silindi. sinirrrr oldum. neyse akşam bi daha deniyim dedim. baktım çoklu alıntılarım duruyo, silinmemiş hadi bi daha cevap yazdım uzun uzun. veee yine gitti. aarrrgggghh. gıcık oldum. ben de küstüm işte. bu sefer yollamadan önce yazdıklarımı kopyalıcam. habire geçmişi okuyorum ama size yetişmek ne mümkün, çenesi düşükler...
neyse genel olarak biraz daha iyiyim. geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çoook teşekkür ediyorum, canlarım benim.
size söylemek istediğim diğer bütün her şey yalan oldu zaten. neyse artık aranıza katılam da kendimi yeni muhabbetlere bırakam bari..
Canım çıkmana sevindim evde yat hareketlerine dikkat et canım hepimiz zamanında doğurcaz korkmayııııııınben geldım bacılar
dun hastaneden cıktım cok sukur suanlık herşey ıyı
ama malesef erken dogurabılırım heran hemde(
ama ınat ettık kuzucuklarımla Allahın ıznıyle tutucam ben onları beklesınler 36 ları gormeden gelmek yok
pınarcım, biliosun kaç gündür hastaydım yatıyodum. dün kendimi biraz toparladım size güzel güzel mesajlar yazdım, yollaya bastım, bağlantı gitti. benim mesajlar da silindi. sinirrrr oldum. neyse akşam bi daha deniyim dedim. baktım çoklu alıntılarım duruyo, silinmemiş hadi bi daha cevap yazdım uzun uzun. veee yine gitti. aarrrgggghh. gıcık oldum. ben de küstüm işte. bu sefer yollamadan önce yazdıklarımı kopyalıcam. habire geçmişi okuyorum ama size yetişmek ne mümkün, çenesi düşükler...
neyse genel olarak biraz daha iyiyim. geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çoook teşekkür ediyorum, canlarım benim.
size söylemek istediğim diğer bütün her şey yalan oldu zaten. neyse artık aranıza katılam da kendimi yeni muhabbetlere bırakam bari..
Merhaba canlarım nilimle biz geldik ama ben son iki gündür biraz sıkıntılıyım vücudumda kaşıntı başladı ama herhangi bir kabarma kızarıklık yok sadece kaşınıyorum hatır hutur biraz araştırdım hamilelikte olabilir yazıyo ama yinede acayip rahatsız edici bişey doktorumu arayıp sorucam yarın bu arada annemle deli gibi battaniye örüyoruz hepinizin cicilerinide takip ediyorum şirin mayıs bebişleri güle güle giyer inşallah öpüyorum hepinizi...
olsun cnm bak ben geldim okudum sonra yazdıklarını
ben geldiğimde seherim burdaydı onu görünce merak ettim nasıl oldu diye
ama cvp yazmadı sanırım görmedi yada vakti yoktu
neyse iyi olmasına sevindima.s.
ayrıca cvp verdiğin için teşekkürler Şeniz
selam güzel anneler geldim ama kimseler yok hepinize iyi geceler tatlı rüyalarr
ben geldım bacılar
dun hastaneden cıktım cok sukur suanlık herşey ıyı
ama malesef erken dogurabılırım heran hemde(
ama ınat ettık kuzucuklarımla Allahın ıznıyle tutucam ben onları beklesınler 36 ları gormeden gelmek yok
Canım bana herşey nafile ben bethoven hastasıyım ama tık yok ninni bile denedim insan cuma akşamı beyazı izler sonra yatar ve sabahın 4 ünde uyanırmı aha ben eşim artık acıyor bana
Canlarım keşke belki bebiş doğunca uyumamam lazım ya o zaman uyurum
kız nerelerdesin sen geçmiş olsun senle KNK iki üç gündür gözükmediniz
Canım çıkmana sevindim evde yat hareketlerine dikkat et canım hepimiz zamanında doğurcaz korkmayııııııın
Sibiko sepetin çok güzel gelince bizde canlı görelim.
bu arada herkesin keyfi yerindeymiş pınar kız sen onları giydirirken napcan daha duygulanırsın
EVEEET dün sabah dr gittik tahlillerim iyiymiş ama tekrar ultrason çektircem bu sabah 10 günde bir doğuma kadar kontrol edecekler.
Dr dan dönerken tuvaletim geldi saat 11.30 falandı bi arkadaşımın evine gittik hem çay içeriz diye çok samimiyizde neyse eşim aradı kaynanam gelmiş evde kimse olmayınca eşimi aramış kapıda bekliyormuş başladım ağlamaya kaynımın ablasının hepsinin haberi var bize geliyor bizim yok.Ben eve gelmiyorum dedim teli kapattım.Sonra saat 14.30 gibi eşim msj çekmiş otogardayız geri gönderiyorum için rahat etsin diye.Haftasonu görümceme gitcez ya aradık perşembe akşamı açmadı annesini aradık açmadı sonra kaynım annem burayamı geliyor yoksa falan dedi bizde haber verirdi heralde dedik benide kaynana evde zannediyordu ya Allahtan perşembe yağmur yağdı dr gidemedim cuma gidince kapıda kaldı eşimde beni görmeye geldin madem demiş arabaya bindirmiş gezdirmiş işte bak gördün demiş 5 te de otobüse bindirip göndermiş.Kız hasta dedim niye beni dinlemiyorsun bak kendine yaptın diye kızmış.Tabi kıyamamış nladım ama kızım ve sen herşeyden önemli dedi bi daha da ağlama sakın diye bana kızdı.Eşimi çok seviyorum Allah onu bana ve kızıma bağışlasın.Sonra akşam kaynım geldi annesini sordu eşimde yo gelmedi önce bacısına gitmiş bugün yola çıkacakmıştı bende gelme deyince geri döncek yarın demiş annesinede tembihlemiş sen rezil olursun diye.Akşam da ablası aradı eşim açmadı kaynımı aramış eşim ben teli duymadım dedi işte gelcekmisiniz falan demiş eşimde bilmiyorum yarın yengeni dr a götürcem dedi delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Eşime maşallah deyin kızlaaar ve dua ediiiin
günaydın arkadaşlar. dün hiç giremedim, bende hasta oldum!! her tarafım ağrıyor. öksürükte başladı,hafifte ateşim var:çok üzgünüm: herşey güzel giderken nerden çıktı bu hastalık!
birazdan doktora gidicez. doktor şeker tahlilini tekrarlamamı istemişti,ondan erken saatte aç karnına gidiyoz. inşallah bir aksilik çıkmazsa alıyorum doğum iznini,bundan sonra da buralardayım!
döndüğümde görüşürüz. inşallah bebikom iyidir de, ben kendi hastalığımı o zaman unuturum:)
hoşgeldin canım senin erkekmi kızmı geçmiş olsun kramp çok fena gece bazen banada oluyor senin gündüzlerimi oluyor
EVEEET dün sabah dr gittik tahlillerim iyiymiş ama tekrar ultrason çektircem bu sabah 10 günde bir doğuma kadar kontrol edecekler.
Dr dan dönerken tuvaletim geldi saat 11.30 falandı bi arkadaşımın evine gittik hem çay içeriz diye çok samimiyizde neyse eşim aradı kaynanam gelmiş evde kimse olmayınca eşimi aramış kapıda bekliyormuş başladım ağlamaya kaynımın ablasının hepsinin haberi var bize geliyor bizim yok.Ben eve gelmiyorum dedim teli kapattım.Sonra saat 14.30 gibi eşim msj çekmiş otogardayız geri gönderiyorum için rahat etsin diye.Haftasonu görümceme gitcez ya aradık perşembe akşamı açmadı annesini aradık açmadı sonra kaynım annem burayamı geliyor yoksa falan dedi bizde haber verirdi heralde dedik benide kaynana evde zannediyordu ya Allahtan perşembe yağmur yağdı dr gidemedim cuma gidince kapıda kaldı eşimde beni görmeye geldin madem demiş arabaya bindirmiş gezdirmiş işte bak gördün demiş 5 te de otobüse bindirip göndermiş.Kız hasta dedim niye beni dinlemiyorsun bak kendine yaptın diye kızmış.Tabi kıyamamış nladım ama kızım ve sen herşeyden önemli dedi bi daha da ağlama sakın diye bana kızdı.Eşimi çok seviyorum Allah onu bana ve kızıma bağışlasın.Sonra akşam kaynım geldi annesini sordu eşimde yo gelmedi önce bacısına gitmiş bugün yola çıkacakmıştı bende gelme deyince geri döncek yarın demiş annesinede tembihlemiş sen rezil olursun diye.Akşam da ablası aradı eşim açmadı kaynımı aramış eşim ben teli duymadım dedi işte gelcekmisiniz falan demiş eşimde bilmiyorum yarın yengeni dr a götürcem dedi delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Eşime maşallah deyin kızlaaar ve dua ediiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?