[k] {n} [k];5852913 .!.:herkeslere güzel ve sorunsuz pazarlar...
yeni annecim ohh herşey yolunda cnm maşhazırlıklarda tmm inş. dogumunda normal olur bnde cok istiorum normal olsun ama nasıl olur dayanabilirmiyim bilemiorum ALLAH yardımcımız olsun...
mutahharacım sanada hayırlı pazarlar.. biliyorum cnm ama insan kafaya takıo işte bebeklerimizin bereketi ve saglıkları bol olsuna.s.
merhaba kızlar dün benim doğum günümdühihoyyyt dünden beri evde hep misafirim vardı yeni gittiler ve bende yorgunluktan ölüyorum pc çok yavaş oyüzden geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir hepiniziöptüma.s.
[k] {n} [k];5854928 .!.:canım dogum günün kutlu olsun..
ne o kızlar ya kimseler yok valla bende sıkıldım kalktım bi kek yaptım mis gibi koktu evim
akşam annemlre götürücem babam cok sever..sırnaşık şey
canım ya pordon canın cekmesin cokta uzaktasın anam gel desem olmayacak!!!eh insaf artik bizim de canimiz cekti insan ole pat diye dermi ama bende useniyorum yapmayi ne kek yaptin
semracim dogumgünün kutlu olsun..bebişinle eşinle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yillara canim :)
knkcim afiyet olsun cicim :))
[k] {n} [k];5855524 .!.:canım ya pordon canın cekmesin cokta uzaktasın anam gel desem olmayacak!!!
valla evde ne varsa onla yaptım ama fantalı yaptım cokta güzel oldu fosur fosur kabardı.. istersen tarifi yollarım... kalk kalk üşenme hafta sonu süprizin olsun!!!
saol canim yaa bir ara yapim simdi
sagol cicimkaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba. ancak yataktan kalktım da nete girebildim. gece ateşlendim, sabaha kadar uyumadık diyebilirim. ateş 38.9'u geçerse tehlike yaratırmış bebeğim için. ona birşey olursa diye çok korktum kızlar! malesef 1 avuç ilaç içtimama daha da düşmese iğne vuracaklardı. çok şükür sabaha 37lere inmişti ateşim. şimdi çok bitkin ve yorgunum. pek bişi de yiyemiyorum. inşallah ilaçlar bir an önce etkisini gösterir de bebişime zararı olmadan keserim!
geçmiş olsun dileklerini sunan arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ederim. dua edin de bir an önce bebeğim ve ben sağsalim atlatalım.
öpüyorum hepinizi:ecrin_bebek:
kızlar merhaba. ancak yataktan kalktım da nete girebildim. gece ateşlendim, sabaha kadar uyumadık diyebilirim. ateş 38.9'u geçerse tehlike yaratırmış bebeğim için. ona birşey olursa diye çok korktum kızlar! malesef 1 avuç ilaç içtimama daha da düşmese iğne vuracaklardı. çok şükür sabaha 37lere inmişti ateşim. şimdi çok bitkin ve yorgunum. pek bişi de yiyemiyorum. inşallah ilaçlar bir an önce etkisini gösterir de bebişime zararı olmadan keserim!
geçmiş olsun dileklerini sunan arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ederim. dua edin de bir an önce bebeğim ve ben sağsalim atlatalım.
kızlar oku oku bitmedi geçmiş.cerencim geçmiş olsun..bende hsonu hep hastaydım kusmalarım geri geldi.. cts temizlik yapınca bide misafir olunca daha kötüydüm.. havlardan galiba.herkesi öptüm...
merhaba kızlar dün benim doğum günümdühihoyyyt dünden beri evde hep misafirim vardı yeni gittiler ve bende yorgunluktan ölüyorum pc çok yavaş oyüzden geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir hepiniziöptüma.s.
[k] {n} [k];5854928 .!.:canım dogum günün kutlu olsun..
ne o kızlar ya kimseler yok valla bende sıkıldım kalktım bi kek yaptım mis gibi koktu evim
akşam annemlre götürücem babam cok sever..sırnaşık şey
semracim dogumgünün kutlu olsun..bebişinle eşinle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yillara canim :)
knkcim afiyet olsun cicim :))
DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUUUUUUNNNNN
geçmiş olsun canım ya endişelenme inşallah bir an önce iyileşeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?