2009 Mayıs Anneleri

Sağol cnm,inş. hepimiz pıt diye doğururuzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar dün benim doğum günümdühihoyyyt dünden beri evde hep misafirim vardı yeni gittiler ve bende yorgunluktan ölüyorum pc çok yavaş oyüzden geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir hepiniziöptüma.s.

canım dogum günün kutlu olsun..

ne o kızlar ya kimseler yok valla bende sıkıldım kalktım bi kek yaptım mis gibi koktu evim

akşam annemlre götürücem babam cok sever..sırnaşık şey

[k] {n} [k];5854928 .!.:

ne o kızlar ya kimseler yok valla bende sıkıldım kalktım bi kek yaptım mis gibi koktu evim

eh insaf artik bizim de canimiz cekti insan ole pat diye dermi ama bende useniyorum yapmayi ne kek yaptin

semracim dogumgünün kutlu olsun..bebişinle eşinle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yillara canim :)

knkcim afiyet olsun cicim :))

eh insaf artik bizim de canimiz cekti insan ole pat diye dermi ama bende useniyorum yapmayi ne kek yaptin
canım ya pordon canın cekmesin cokta uzaktasın anam gel desem olmayacak!!!
valla evde ne varsa onla yaptım ama fantalı yaptım cokta güzel oldu fosur fosur kabardı.. istersen tarifi yollarım... kalk kalk üşenme hafta sonu süprizin olsun!!!
semracim dogumgünün kutlu olsun..bebişinle eşinle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yillara canim :)

sagol cicimkaydirigubbakcemile3

MALZEMELER

3 YUMURTA
1 BARDAK SIVI YAG
1 BARDAK ŞEKER
1 BARDAK FANTA VEYA GAZOZ
ALDIGI KADAR UN K.TOZU.VANıLYA
TARÇIN .PORTAKAL VEYA LıMON KABUGU
YAPILIŞI

Yumurta ve şekerişeker eriyip malzeme üç katına çıkana dek çırpın.
bu krema kıvamına gelio 10dk kadar mikserle çırptım...

sonsa sıvı yağ ve gazozu ekleyin.tahta bi kaşıkla un ve kabartma tozu ve vanilya eklyin.tarçın ve porakal kabuğu rendesi ilave edin. benm birazda çekilmiş fındıgım vardı onuda ekledim biraz akışkan fazla koyu olmayan bi hamur olsun.200 derece fırında piirin .
çok basit kızlar afiyet olsun

kızlar merhaba. ancak yataktan kalktım da nete girebildim. gece ateşlendim, sabaha kadar uyumadık diyebilirim. ateş 38.9'u geçerse tehlike yaratırmış bebeğim için. ona birşey olursa diye çok korktum kızlar! malesef 1 avuç ilaç içtim ama daha da düşmese iğne vuracaklardı. çok şükür sabaha 37lere inmişti ateşim. şimdi çok bitkin ve yorgunum. pek bişi de yiyemiyorum. inşallah ilaçlar bir an önce etkisini gösterir de bebişime zararı olmadan keserim!

geçmiş olsun dileklerini sunan arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ederim. dua edin de bir an önce bebeğim ve ben sağsalim atlatalım.
öpüyorum hepinizi:ecrin_bebek:

cerencim gecmiş olsun dikkat et kendıne
knk cım tşkler tarifin içinde gazoz derken bildiğimiz sade gazoz fruko gıbı degılmı

cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin:teselli:

kızlar oku oku bitmedi geçmiş.cerencim geçmiş olsun..bende hsonu hep hastaydım kusmalarım geri geldi.. cts temizlik yapınca bide misafir olunca daha kötüydüm.. havlardan galiba.herkesi öptüm...

geçmiş olsun ayşecim inş en kısa zamanda ateşin düşer izne ayrılmana sevindim öptüm canım snei ve oğluşua.s.

kızlar oku oku bitmedi geçmiş.cerencim geçmiş olsun..bende hsonu hep hastaydım kusmalarım geri geldi.. cts temizlik yapınca bide misafir olunca daha kötüydüm.. havlardan galiba.herkesi öptüm...

tüleycım sanada geçmiş olsun canım a.s.

evet kızlar ben geldim bir gün aradan sonra dün eşimle birlikte eminöüne gitik nihayet ama iyikide gitmişim bir sürü şeyi halletttim ama ayaklarımıza kara sular indi herşeyi halledin bu aralar artık çok dolaşılamıyor :1no2:

neyse ilk önce bebek şekeri olayına giriştik eşim daha önce orda keşif yapmıştı bir yer vardı hemen daldık oraya benimki benden meraklı çıktı şunuda şöyle bağlarız bunuda buraya koyarız çok tatlıydı canım kocam hihoyyyt

biz bebek şekeri için pembe üzerine altın yaldızlı bir kese aldık beyaz kurdela ve ayıcık şeklinde pembe bir süs aldık içinede badem şekeri bu arada hemen sorayım adam poşette bekletin bozulmaz dedi badem şekeri alan varmı ne zaman yapacaksınız şekerleri bozulurmu acaba ya CADIARZU

bu arada sepetler çok uygundu sepetini aldık kuzunun sepetimiz organze beyaz tülden üstündede yine beyaz güller var

sonra mevlüt takımı arayışına geçtik çok beğendiğim bir model gördüm önlü arkalı tüllü çok şeker bir ara hepsinin resmini ekliycem onu aldık
kaydirigubbakcemile
şerbet takımının bardak ve sürahisini aldık 24 tane bardak aldım şerbet takımı için organze tül lazım ve masa örütüsünü yapmam onlarıda bu hafta içi halledicem ya evde olsam neler yapıcamda çalışınca zor kızlar hihoyyyt

bugünde evdeydik kuzuyla bu arada cumartesi bizim nikah yıldönümümüzdü eşim bana süpriz mükellef bri sofra hazırladı geldi mutfağa geçti tabi beni kapı dışarı etti ve gerçekten çok güzel bir sofra hazırlamıştı kızına ve bana ayrı ayrı çiçek almıştı ve çok güzel bir konuşamayla beni ağlatmayı başardı böylece bir yılımız bitti kızlar seneye kızımızda bizimle hihoyyyt

DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUUUUUUNNNNN

geçmiş olsun canım ya endişelenme inşallah bir an önce iyileşeceksin

[k] {n} [k];5854928 .!.:

çok sağolun kızlarr:1hug:

mimaresra ; Canım hadi gözün aydın. Büyümüş kuzucun ne güzel. Bu aralar çoğu nazlı zaten. Pek yüz vermiyolar bize :)

BoncuK_GözlüM ; Kızının ismi hayırlı olsun canım...

ilgin0707 ; Canım ohh maşallah Dueu'muza kocaman olmuş annesi. Sende yaptır bakalım testlerini. İnşallah bu sefer iyi çıkar sonuçlar a.s.

'[k] {n} [k] ; Afiyet olsun bacım. Arada bende yapıyorum öyle kaçamaklar. Bişecek olmaz yerimseniben

esen81 ; Afferim sana deli kız. Adamı kalpten götürtüceksin kaydirigubbakcemile3

civciv1981 ; Oh maşallah bacım. Onları da hallettin artık aferim sana. Aman dediğin gibi son haftalar zor oluyo yorma kendini fazla a.s.

cerencim ; Canım öncelikle kuzunu maşallah diyelim. Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

İzne de ayrılmışsın ne güzel. Artık gündüzleri de sürekli bizimlesin desene a.s.

Çok geçmiş olsun bu arada canım... Sıkma canını. İlaçlar bişi yapmaz bebişine. Yapsa doktorlar verirler mi. Sen dikkat et kendine hemen kalk ayağa a.s.

mutahhara ; Afferim akıllı bacım. İnsan arar çıkmadan önce kaydirigubbakcemile3

yeni_anne ; Burcu selam bacım. Güzel haberlele gelmişsin ne güzel. Bebişine maşallahhhh İnşallah ilacı kesince de bişey olmaz stres yapma sen...

Eksikler valla tam gaz bitiyor yani aferim size bacım a.s.

Kısmetse bende normal doğum istiyorum ama bakalım hayırlısı...

semra84 ; Semra'cım geçmiş doğum günün kutlu olsun bacım. Allah eşinle ve bebişinle sağlıklı, sıhhatli, uzun ömürler versin a.s.

tlyonl2009 ; Ay valla nazar değiyo bize. Geçmiş olsun Tülay'cım ya :çok üzgünüm:

MARYLİN ; Hoşgeldin canım. Öncelikle evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Nice senelere inşallah. Eşine de afferim ne güzel düşünmüş a.s.

Bacım bi günde amma iş halletmişsiniz valla afferim size heee. Halledince resimleri bekliyoruz yerimseniben

Herkese iyi pazarlar bacılar. Ben tüm gün dışarıdaydım yeni geldim. Sabah geç kalktık eşimle. Kahvaltımız 1'i buldu kaydirigubbakcemile3 Sonra biraz evi topladık. Çamaşır yıkadım, astım. Sonrada dışarı çıktık. Bebişime lamba ve abajur bakmaya gittik. Bauhause , Koçtaş , İkea heryeri gezdik ama bi türlü istediğimiz gibi sade bişey bulamadık :çok üzgünüm: Yemek yiyip eve döndük. Artık haftaya bakacağız tekrar bakalım...

kızlar merhabalar nasılsınız?Cerencim geçmiş olsun Kağana da maşallah isim hala netleşmedi mi?
Yeni Anne hadi gözün aydın.
Mutahara sende şu dişten kurtulursun inşallah
marlıyn aldıklarını ve yaptıklarını görelim bir an önce.
Ben dün çok yoruldum bugün süpriz kanamalarım geri geldi sinir oldum yatıyorum yine yoksa bugün bardak süslemem bitecekti.Moralimde bozuldu ya geçen gün birazda ayakta kaldım tabi oda uyarıda bulundu
Bu arada canım bişey istedi eşimle kardeşi almaya gitti.Hadi bakalım tabana kuvvetdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Herkese iyi geceler yatmıyorum ama pc şimdi 3 e bölündü gündüz bende artık bu arada görümcem aradı gitmedik haftasonu onlara sinir oldum ya neyse ya annam gelmedi mi gerçekten falan eşim de kardeşide yok falan Allah allah diyo geliyorum demişti falan eşimde kardeşine gitmiş napalım falan hala gelmesini istiyorlar ya hiç beni düşünmüyorlar bide kendilerinede gelmesini değil bizde kalmasını istiyorlar nefret ewdiyorum onlardan gıcıklar......kötükedihüso

ıyigeceler kızlar,int. ten bebek şekeri malzemesi satın alacağım site kapalı ya çok moralim bozuldu, gece gece int.ten başka bir bebek şekeri biblosu satan sitearıyorum ama maalesef satın almalı olarak bulamadım bir türlü
aranızda ıst. da oturanlardan biblo fln almaya gidecek olan varsa parasını yollasam banada alabilirlermi?int.te beğendiğim malzemeler şunlardı:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…